__MAIN_TEXT__

Page 22

Neograničena sloboda kretanja

Kvaliteta proizvoda i usluga, dugogodišnje iskustvo, pouzdanost, fleksibilnost, mogućnost brzog odgovora zahtjevima tržišta i brz rast, karakteristike su koje uz vrhunsku kvalitetu automobilskih goriva Crodux čine drugačijim i izdvajaju od ostalih. Kvaliteta automobilskih goriva MaxPower, proizvedenih prema jedinstvenoj formuli i najvišoj EU normi EN 228 i EN 590, motorima daju maksimalnu snagu, jamče zaštitu i bolji rad te smanjuju potrošnju i emisiju štetnih plinova.

Tržište

Na hrvatskom tržištu, u ovoj grani privrede uz velike međunarodne naftne kompanije, inozemne državne kompanije, posluje niz manjih lokalnih privatnih tvrtki, s oko 800 benzinskih servisa. Crodux je hrvatska energetska tvrtka u stopostotnom privatnom vlasništvu, koja zapošljava preko 800 djelatnika, trenutno ima 78 benzinskih servisa, uspješno posluje i u neprestanom je rastu.

Dostignuća

Već drugu godinu zaredom Crodux je ostvario status Superbrands te je ocijenjen visokom ocjenom stručnog vijeća u kategoriji „naftni derivati i plinovi“. Ocjenjivane karakteristike brenda bile su: kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak. U 2017. godini novootvoreni nautičko/kopneni benzinski servis Crodux Gaženica je od grada Zadra, 20

SUPERBRANDS

kao najuređeniji, nagrađen plaketom „Nasmiješeno sunce“, za doprinos ukupnoj turističkoj ponudi grada.

Povijest

Crodux derivati dva d.o.o., Savska Opatovina 36 sa sjedištem u Zagrebu, bavi se uvozom, izvozom, skladištenjem i maloprodajom naftnih derivata i ukapljenog naftnog plina – LPG, kao osnovnom djelatnošću te maloprodajom trgovačke robe, kao i ugostiteljskom djelatnošću na lokacijama benzinskih servisa. Društvo bilježi značajan rast maloprodajne mreže te od 2013.-2018. broj benzinskih servisa Croduxa sa 64 raste na 78 te ima trend daljnjega rasta.

Proizvod

EUROSUPER 95 BS, EUROSUPER 100 BS Crodux MaxPower su visokokvalitetna goriva za benzinske motore čija je kvaliteta prema europskoj normi EN 228. Goriva su visoke čistoće i niskog sadržaja sumpora, zbog čega se svrstavaju u kategoriju „bezsumporna“, a primjenjiva su kako za motore s visokotlačnim ubrizgavanjem, tako i za klasične motore s rasplinjačem. Visoki oktanski broj goriva EUROSUPER 100 BS Crodux MaxPower (iznad 100) kod motora s kompjutorski upravljanim paljenjem osigurava viši stupanj iskorištavanja energije, a time i povećanje snage i poboljšanje performansi uz smanjenje potrošnje. Gorivo je dodatno aditivirano čime se postiže efekt čišćenja sistema za distribuciju goriva od mogućih pojava naslaga, čišćenje komora za sagorijevanje od naslaga koksa (čađe) što stvara preduvjete za konstantan miran rad motora, bolje iskorištenje energije goriva i produženi radni vijek motora. EURODIESEL BS i EURODIESEL BS Crodux MaxPower su visokokvalitetna goriva za dizelske motore čija je kvaliteta prema europskoj normi EN 590. Goriva su visoke čistoće i niskog sadržaja sumpora, zbog čega se svrstavaju u kategoriju „bezsumporna“. Eurodiesel BS Crodux MaxPower gorivo je dodatno aditivirano čime se

Profile for Dhar media

Superbrands Hrvatska 2017-18 book  

Superbrands Hrvatska branding bible 2017-18, Volume VII. An insight into Croatia's strongest brands.

Superbrands Hrvatska 2017-18 book  

Superbrands Hrvatska branding bible 2017-18, Volume VII. An insight into Croatia's strongest brands.

Profile for dharmedia
Advertisement