Page 1

RENCE KON KndUetRgave kort

Cykelstyrken

Vi værdi 5.000 kr. Se bagsiden

Stærkt udvalg!

Bliv cykelklar til sommeren

Vi præsenterer nu det nye sortiment,

med cykler til ethvert behov – uanset om du

er til citybikes, en sporty model eller retro. Kom ind

i butikken og få en snak med en kompetent fagmand.


din garanti for faglig kvalitet Er du i tvivl om fornuften i at tage cyklen, så kom forbi en af Cykelstyrkens mange butikker og bliv overbevist. Cykelstyrkens brede produktpalet har helt sikkert en cykel, som passer perfekt til dig. Vi sætter en ære i godt håndværk udført med faglig stolthed, og vi glæder os til at hjælpe dig.

Styr på dit helbred

Al forskning viser, at motion er et af de vigtigste elementer i en sund livsstil. Derfor anbefaler Hjerteforeningen, at motion indgår som et naturligt led i dagligdagen for alle mennesker. Der er en direkte sammenhæng mellem indsats og gevinst, når det gælder motion. Hjerte- og kredsløbssygdomme er den hyppigste dødsårsag i Danmark, hvor hvert ­fjerde af de nye tilfælde hvert år kunne være forebygget. Blandt andet med mere ­motion. Her er cyklen et vigtigt våben mod de folkesygdomme, som plager d ­ anskerne.

nedsæt co2 udslippet

Transport er en af de aller største syndere når det gælder udledning af CO2. Hvis man tager cyklen 2 km til arbejde i stedet for bilen, sparer man miljøet for 150 kg CO2 å ­ rligt. (Kilde: Dansk Cyklist Forbund)

Giv dine børn gode vaner fra begyndelsen af

At tage cyklen, frem for at tage bilen eller lignende, er ofte blot et spørgsmål om vane. Derfor kan man med fordel lære børn helt fra start at tage cyklen, og gøre dette til en selvfølge. Lad dem opleve glæden ved at cykle – den friske luft, god kondition og den smukke natur. En ordentlig cykel er også en god motionsfaktor.

ver Hvem bli

ÅRETS ? CYKLISTegår

n for Kåringe j 2009 d. 13. ma

Cykelstyrken genoptager kåringen af ’Årets Cyklist’

Prisen går til en person som har en klar holdning til det at transportere sig miljørigtigt. Se mere på Cykelstyrkens hjemmeside og følg med i dagspressen.

Enkelte varer i dette magasin lagerføres nødvendigvis ikke i alle Cykelstyrkens butikker.

I Cykelstyrken er vi alle certificerede cykelhandlere Det er ikke enhver cykelhandler, der kan certificeres som Din Cykelfagmand. Certificeringen kræver, at personalet jævnligt opdaterer deres viden om cykeltyper, udstyr og gear- og bremsesystemer. Værkstedet skal leve op til præcise krav, både hvad angår værktøj og udstyr, og butikken skal have styr på rutinerne. For mere information se www.danskecykelhandlere.dk


Cykelstyrken ChaLLEngER 7 gEaR ’09

Challenger løser alle dine transport-behov, uanset om det drejer sig om en tur ud i det blå eller en indkøbstur til det lokale supermarked. Dit daglige transportbehov kan sagtens opfyldes med stil, og det er Centurion Challenger levende bevis på. Med Spectro 7 gear med fodbremse, fastmonteret baglygte og godkendt lås.

PRIS 4.49 9,6 mdr. rente & afdragsfri – 1 ydelse

Ansøg på www.cykelstyrken.dk

Dit valg af transportmiddel har afgørende betydning for dig selv og dine omgivelser. Når du vælger cyklen, træffer du et valg, som gavner miljøet, beskytter miljøet, fremmer sundheden og styrker dit personlige velbefindende. Du træffer med andre ord det rigtige valg. Når du vælger cyklen, lytter du til fornuften og træffer et bevidst valg om at gøre en forskel.

baSIC EXTREME 7 gEaR ’09

baSIC 7 gEaR ’09

Kr. 5.799,-

Kr. 4.799,-

Når du vil hurtigt frem og mærke, hvordan din cykel reagerer skarpt og kontant på hvert eneste tråd, så er Cenrurion Basic Extreme noget for dig. Med Shimano Tiagra 18 gear og V-bremser.

– cykelsikring medfølger i 3 mdr. uden beregning

Navnet siger det hele. Basic er cykeltransport i sin reneste form. Et stærkt stel med racergener giver hurtige og sportslige køreegenskaber. Og samtlige komponenter er udvalgt for at forstærke denne køreoplevelse. Med Shimano Nexus 7 gear og fodbremse.

Forår 2009

3


NU K UN

2.99

9,-

SoCIETY 3 gEaR '08

Raleigh Society er til dig, der sætter komforten i højsædet og har tid til at køre lidt mere tilbage-lænet. Nem indstigning – og har fast cykelkurv. Med 3 gear, Shimano styrlås, godkendt lås, Fastmonteret baglygte og indstillelig frempind.

Spar 1.000,-

Normalpris Kr. 3.999,-

CoLoRado 24 gEaR '08

På en Nishiki Colorado overvinder du alle forhindringer, uanset om du er på ekspedition i den vilde natur eller i det hektiske byliv. Cyklen er designet til at klare både skoven, bakker og brosten – og så selvfølgelig dig. Med Shimano Alivo 24 gear, Shimano mekaniske skivebremser og og en SR Suntour affjedret forgaffel.

NU K UN

2.99

9,-

Normalpris Kr. 3.799,-

Spar 800,4

Forår 2009

www.cykelstyrken.dk


Cykelstyrken

6 mdr. rente & afdragsfri – 1 ydelse

Ansøg på www.cykelstyrken.dk

PRIS 4.49 9,ConCEpT 8 gEaR ’09 MBK er stilfuldt dansk design, stor funktionalitet og gennemførte kvalitetscykler – til hver dag i hele dit liv – som du ønsker at leve det.

Rimelig rå og supersej at cykle på. Suser let og ubesværet gennem byens trafik med sit hydroformet alustel. En tur på denne cykel giver dig et frisk pust af frihed. Med rullebremser og 8 udvendige Shimano 2200 gear.

Nyd det! Hvem siger, at nydelse ikke kan være funktionel?

oCTanE pLuS RoLLER 7 gEaR ’09

Markedets bedste City Bike. Robust, letløbende og luksuriøst udstyret cykel, der klarer vejret og dækker cykelturens behov året rundt. Octane Plus Roller er enkel og ligetil, og det stilrene design understreger ukompliceret cykelglæde, holdbarhed, sikkerhed og en komfort ud over det sædvanlige. Med 7 indvendige Shimano Nexus gear, rullebremser for og bag, og godkendt lås.

Kr. 4.699,-

MbK – 6SIX 7 gEaR ’09

Special Edition: Street, styrke og elegance. MBKs 6SIX har det hele. Elegant, sporty udstråling. En helhed, der er skabt med blik for detaljerne og gennemført kvalitet. MBKs 6SIX er stilfuldt dansk design kombineret med fuldendt funktionalitet. Med Shimano Nexus 7 gear og rullebremser.

Kr. 4.599,-

– cykelsikring medfølger i 3 mdr. uden beregning

Forår 2009

5


Fuld klargjort og justeret cykel

nYhEd

nYhEd nYhEd

avEnuE SKæRME

Avenue originale aluminiumsskærme. Fås i 10 Avenue farver.

Pr. sæt kr. 349,-

CaTEYE hL-EL320

Denne kompakte lygte giver en kraftig 1000 candlepower lysstråle, der oplyser mørke veje og gader. Eller en blink funktion der sikrer stor synlighed i gadebilledet og nedsætter strømforbruget.

Kr. 299,-

CaTEYE STRada WIRELESS

Strada Wireless udstråler stil og elegance, og er fri for ledninger. Den er en lille og let computer med stort display og 8 funktioner.

Kr. 449,-

CaTEYE SIngLE ShoT

Hvis du kører om natten - specielt hver nat - vil du sætte pris på denne genopladelige forlygte. Denne HL-EL600 bruger en kraftfuld en-watt LED og det nye ROL ™ (Reverse Offset Lens) for at oplyse vejen maksimalt.

Kr. 699,-

SpoRT MTb CYKELSKo

SpoRT Road CYKELSKo

Kr. 599,-

Kr. 599,-

Høj ydeevne. Patenteret Body Geometry teknologi. Gør sig bemærket med sin lave vægt, holdbarhed og ergonomiske pasform. Sidder perfekt på foden takket være 3-strop Velcro lukning, forsynet med klassisk 2-bolt SPD klampe system, passer med de fleste større MTB pedal fabrikater. Vægt 790 gr.

baSTa CLICK LÅS

Den populære Basta Click lås. Fås i adskillige versioner til alle typer cykler. Inkl. 2 nøgler. Forsikringsgodkendt med Varefakta.

Kr. 249,-

Denne model har et enkelt design, og er ideel til racercyklen og spinning. Sidder perfekt på foden takket være 3-strop Velcro lukning, Glas forstærket nylon sål. Passer til næsten alle klampe systemer, 3 bolt Look, Time, 2 bolt Shimano SPD og SPD-SL SPD-R. Vægt 690 gr.

SpECTRa CoMbI Spd pEdaL

Denne pedal er en kombineret pedal, hvor man både kan bruge SPD klamper, men også almindeligt fodtøj. Pedalen vendes blot om. Med til pedalerne følger SPD klamper og reflekser.

Kr. 399,-

gRaTIS

MonTERIng i uge 18 - 21

REELIghT – baTTERIfRIE MagnETLYgTER SL120 Compact Lygten blinker mens du cykler og fortsætter med at blinke når du f.eks. holder for rødt.

Kr. 349,-

Sommertid er lygtetid… 6

Forår 2009

Sikkerhed frem for alt – også om sommeren. at det går mod lysere tider betyder ikke, at lygtesæsonen er forbi. Reelight er en lygte til hele døgnet – hele året. En stor undersøgelse fra odense Kommune

viser, at der stadig er grund til at cykle med lygter, nu hvor sommeren nærmer sig. Kørelys på cyklen dag og nat nedsætter nemlig risikoen for ulykker med 40 % i sommerhalvåret.

www.cykelstyrken.dk


– hos Cykelstyrken

Avenue handler om kreativitet, kunst og æstetik. Absolut hengivenhed og vilje til at give dig maksimal effekt. Avenue skaber vovede design og frække detaljer. Udvid din horisont og tag med Avenue til fremtiden.

bRoadWaY 7 gEaR ’09

Den visuelle præsentation af en Avenue Broadway er så tiltrækkende, at det vil gøre et livsvarigt indtryk. Det lette aluminiumsstel er blevet udformet med et attraktivt finish, så du ikke kun føler, at du køber en cykel, men også en cykel, i verdensklasse. Ikke blot er den iøjnefaldende på gaden, men også nem at vedligeholde – et vigtigt aspekt. Med shimano Nexus 7 gear og rullebremser.

PRIS 6.49 9,6 mdr. rente & afdragsfri – 1 ydelse

Ansøg på www.cykelstyrken.dk

aIRbaSE 9 gEaR ’09

Stellet på en Avenue Airbase er fremstillet af de fineste diamantrør i et carbon-look. Forgaflen, sadelpinden, og kranksættet er alle specielt designet. Og selv navnet på cyklen har fået en særlig behandling med et hydroformet logo-design. Med Shimano Tiagra 9 udvendige gear og rullebremser.

Kr. 6.399,-

– cykelsikring medfølger i 3 mdr. uden beregning

Forår 2009

7


Eftersyn til faste priser

‹ foRKuRv I RaTTan

Fastmonteret. Tilbehørsdele medfølger. Flere forskellige farver. Frit valg.

Kr. 299,-

foRKuRv

I metal. Fastmonteret. Tilbehørsdele medfølger.

Kr. 199,-

bagKuRv

Rummelig cykelkurv i rattan, til montering på bagagebæren.

Kr. 249,-

bLoMSTERKRanS TIL CYKELKuRv ›

Blomster-ranke, der sætter prikken over i'et på din shoppingcykel. Inkl. 4 monteringsstrips.

Kr. 89,-

nEW LooK poSTIno

Moderne, smuk og stilfuld cykeltaske i retrostil. Monteres på bagagebæren som en vanlig cykeltaske, men med dobbeltfunktion som helt almindelig skuldertaske.

Kr. 599,-

nEW LooK SEnoRa

Moderne, smuk og stilfuld cykeltaske i en feminin og romantisk stil. Monteres på bagagebæren som en vanlig cykeltaske, men med dobbeltfunktion som helt almindelig skuldertaske.

Kr. 499,-

En Bobike er bare i orden. Tag på opdagelse sammen, oplev eventyr og føl vinden gennem håret og solskin på kroppen. Bobike cykelstole er kompakte, brugervenlige og lette at montere, både på en bedstemorcykel og på en mountainbike. Selvfølgelig opfylder Bobike cykelstole de strengeste sikkerhedskrav. Det er en ren nydelse, optimal komfort for forældre og bedsteforældre.

bobIKE MaXI

Man kan sommetider gå på kompromis om en ting, andre gange kan det ikke lade sig gøre. Bobike maxi står for kompromisløs sikkerhed. Børn fra 9 måneder til ca. 6 år (eller 22 kilo) sidder mest komfortabelt og bedst sikret i denne flotte cykelstol. Trepunktsselen, de fornuftige kanter på fodstøtterne og de justerbare fodspænder garanterer en fornemmelse af sikkerhed hos både børn og voksne. Bobike Maxi passer oven i købet på næsten alle cykler med eller uden bagagebærer (også mountainbikes). Den let aftagelige siddepude findes i flere design.

Kr. 699,8

Forår 2009

fRaKKESKÅnERE

Bobikes frakkeskånere yder ekstra beskyttelse mod at dit barns fødder kommer i klemme i hjulet, og hindrer dit eget tøj i at blive snavset til af egerne.

Kr. 169,-

www.cykelstyrken.dk


– hos Cykelstyrken RETRo LuX 7 gEaR ’09

Stellet med de buede rør emmer af nostalgi og romantik. Men TheBike Retro Lux er også en praktisk cykel med minimal vedligeholdelse og plads til alt fra indkøb og skolebøger til håndtaske. Med Spectra 7 gear med fodbremse, fastmonteret kurv, instillelig frempind, fastmonteret baglygte og godkendt lås.

6 mdr. rente & afdragsfri – 1 ydelse

Ansøg på www.cykelstyrken.dk

PRIS 4.39 9,-

RETRo STandaRd 3 gEaR ’09

TheBike

Med TheBike Retro Sandard får du en ”god gammeldags cykel” med en behagelig oprejst kørestilling. Klassisk i sit udtryk, men i al sin enkelthed måske mere moderne end nogensinde før. Med Sram I-motion 3 gear og fodbremse, fastmonteret kurv og godkendt lås

TheBike cyklen er hele vejen igennem

Kr. 3.499,-

tænkt som en æstetisk og praktisk hyldest til den aktive bruger og den hverdag, de fleste bruger cyklen i. Tidens trends og raffinerede detaljer i form og den elegante sorte farve, er koblet med høj funktionalitet og gennemført kvalitet.

gøR dIn CYKEL bLaCK'n'fLoWERS

pERSonLIg

PRIS +500 ,-

• Sadel med blomstermotiv i læderlook • Håndtag med blomstermotiv i læderlook • Fastmonteret forkurv i rattan

MEd En af voRES TILLægSpaKKER...

WhITE'n'fLoWERS

PRIS +500 ,-

• Sadel med blomstermotiv i læderlook • Håndtag med blomstermotiv i læderlook • Fastmonteret forkurv i rattan

bRooKS'n'dELuXE

• • • •

PRIS +100 0,-

Original Brooks lædersadel Ergon håndtag Fastmonteret forkurv i rattan Kina klokke

+ klokke

– cykelsikring medfølger i 3 mdr. uden beregning

Forår 2009

9


Gratis tjek og efterspænding

aLLIuM

ShERTon

Smart, trendy og funktionel sidetaske med dobbeltfunktion. Kan også bruges som skuldertaske. Fastgøres på bagagebæren med Klickfix Vario kroge. God opdeling. Inkl. lomme til flaske.

Cykeltaske i moderne design. Høj kvalitet og maksimal brugervenlighed og stabilitet. Inkl. overtræk mod regn. Tasken er vandafvisende.

Kr. 649,-

Kr. 499,-

uRban

Perfekt pasform og nøjagtig justering gennem Zoom indstillingssystemet. Med 15 luft åbninger og 6 luft ventilationskanaler, bløde og behagelige stropper og paddings. Aftageligt visir. Indbygget baglygte.

Kr. 499,-

LanE-u

Hurtig og perfekt justering af hjelmen gennem indstillingssystemet Zoom. Med 13 luft åbninger og 5 luft ventilationskanaler. Bløde og behagelige stropper og paddings.

Kr. 449,-

CaTEna

pRIMo

vaREdo 47

aMpaRo

Kr. 299,-

Kr. 129,-

Kr. 599,-

Kr. 249,-

Hærdet kæde. Nem at transportere på medfølgende beslag til fastsættelse på sadelpinden eller på stellet.

Lås cykel eller barnevogn til en fast genstand. Kabellængde 180 cm. Let at bruge, låses uden nøgle. Sort eller klar.

WIRELÅS 650

WIRELÅS 1100

Kr. 75,-

Kr. 45,-

Nøglelås til at låse forhjul eller sadel. Selvlåsende – dvs. nøgle er ikke nødvendig ved låsningen. Nem håndtering.

10

Forår 2009

Individuelt tilpasset design for børn i forskellige farver. 3-cifret kode og nem håndtering.

Ny trendy design. Lås cyklen fast til fx lygtepæl, skilt, hegn. ABUS-Plus Cylinder med anti-picking beskyttelse.

Kraftig godkendt ringlås til fastmontering. Specielt hærdet bøjle og hærdet stål kabinet. Nem at fastgøre.

WIRELÅS 1900

MY fRIST abuS

Kr. 40,-

Kr. 119,-

God lås, med individuelt tilpasset design for børn i forskellige farver. Nem håndtering.

Flot og praktisk lås til børn. Ergonomisk nøgle, som er speciel lavet til børn. Nem håndtering.

www.cykelstyrken.dk


– hos Cykelstyrken

London SpIRIT 3 gEaR ’09

Batavus’ helt enkle nostalgisk stylede cykel, der er ideel til intensiv bybrug. Stærkt og stabilt stålstel, det gode Batavus støtteben, stærke dæk og lukket kædekasse sikrer dig mange vedligeholdesesfrie kilometer på cyklen. Med Sram 3 gear med fodbremse.

PRIS 4.19 9,-

6 mdr. rente & afdragsfri – 1 ydelse

Ansøg på www.cykelstyrken.dk

Batavus står for cykelgælde hele livet igennem. Uanset hvilken Batavus du vælger, har du altid bestemt dig for kvalitet, sikkerhed, komfort og design. Det er de fire egenskaber, som Batavus prioriterer højest, og som gælder for alle Batavus-cykler.

PRIS 4.79 9,-

6 mdr. rente & afdragsfri – 1 ydelse

Ansøg på www.cykelstyrken.dk

– cykelsikring medfølger i 3 mdr. uden beregning

CaMbRIdgE SpIRIT 7 gEaR ’09

Retro er in! Med Cambridge Spirit-modellen får du en gammeldags cykel på den seje måde, hvor køreegenskaberne samtidig er i top! Nostalgisk stel, smukt gammeldags styr i rustfrit stål, flotte frakkeskånere matchende cyklens farve, samt sikkert lys med navdynamo! De creme-farvede dæk er prikken over i’et! Med Shimano Nexus 7 gear med fodbremse.

Forår 2009

11


Op til 3 års reklamationsret

head

a always

MET ungdoMS hJELME

Den typiske stil i Crackerjack modellen er rettet mod børn og unge. Den er moderne og tilbyder et sporty look. Den findes i 7 modeller og egner sig perfekt til alle modetendenser, samtidig med at den giver sikkerhed og komfort. Hjelmens justerbare åbningssystem Safe-T Twist sikrer dens nemme, hurtige og nøjagtige indstilling.

MET CRaCKERJaCK

Størrelse: 52-57 cm.

SIKKERhEdSvEST

EgERRaSLER

KLoKKE

Kr. 99,-

Kr. 49,-

Kr. 59,-

Universale støttehjul. Passer til de fleste børnecykler fra 12 til 18" hjul.

Kr. 149,12

Forår 2009

MET ELfo

MET gEnIo

Kr. 379,-

STøTTEhJuL

At beskytte barnets hoved er essentielt. At beskytte fontanellerne er METs udfordring. Når børn tager en Elfo eller Genio hjelm på, er det vigtigt at deres fontaneller er beskyttede uden at de bliver rørt ved et styrt. MET er det eneste mærke, som garanterer denne dobbelte sikkerhed.

Størrelse: 46-52 cm.

Størrelse: 52-57 cm.

Til børn. Med refleks. CE EN1150 godkendt.

MET bøRnE hJELME

36 stk i assorterede farver.

baRnESToL TIL duKKE Kr. 119,-

Fra kr. 319,-

Sjov ringeklokke til børn, udformet som en mariehøne.

baRbIEbaRnESToL TIL duKKE Kr. 199,-

bELL aLIbI

Alibi Juniorhjelm med 22 ventilationshuller. Fusion In-Mold skal, med insektnet og ErgoDial bespændingssystem med integrerede puder. Desuden PinchGuard lukkespænde, Snap-In skygge og Cam Lock. Vægt: 255g.

Kr. 359,-

www.cykelstyrken.dk


– hos Cykelstyrken

pRInCESS 1 gEaR 12” hjul

Kr. 1.199,16” hjul

Kr. 1.199,-

MInIZ

Den første rigtige cykel skal være sikker og solid. Med frække farver, robuste stel og støttehjul på de helt små om nødvendigt. Få en god start på to hjul med Miniz. Fra 3 og op til 10 år.

RaCE 1 gEaR 12” hjul

Kr. 1.199,16” hjul

Kr. 1.399,-

Mød Everton – din nye bedste ven. Selv om man ikke skal bedømme sin bedste ven på det ydre, kan du ikke undgå at bemærke det upåklagelige udseende. Uanset hvilken Everton du vælger, får du en praktisk og solid kvalitetscykel designet til at tåle lidt af hvert og det danske klima. Alle modeller er bygget på aluminiumstel for at holde vægten nede og cykelhumøret oppe.

KIdZ

Med Kidz er det ingen sag at komme i skole til tiden. Praktiske børnecykler med alt, hvad der skal til for at klare skolevejen og fritidsaktiviteterne. Fra 6 til 12 år.

CooL 3 gEaR

WILd LIfE 3 gEaR

Kr. fra 2.199,-

Kr. fra 2.199,-

20” & 24” hjul

20” & 24” hjul

www.cykelstyrken.dk

Forår 2009

13


Råd og vejledning af faglært personale

Har du fingre der sover? 148°

110°

eller smertende håndled?

Med de nye ergonomiske håndtag fra Ergon kan disse gener undgås 148° 110°

148° 110° o 110

Almindelige håndtag 60% kontaktflade o 148° 148

ERgon p1 S TIL IndvEndIgE gEaR

ERgon p1 S TIL udvEndIgE gEaR

Kr. 249,-

Kr. 249,-

Udviklet med helstøbt aluminiumsklampe til sikker montering samt justerbarhed. Passer til Shimano® og Spectra gear.

110°

(få kr. 50,- i indbytningsrabat)

Ergon håndtag

Gælder i uge 18-20

100% kontaktflade

Udviklet med helstøbt aluminiumsklampe til sikker montering samt justerbarhed. Passer udvendige gear uden drejegreb. (få kr. 50,- i indbytningsrabat) Gælder i uge 18-20

Ergon-serien byder på forskellige håndtag, som kan passe til alle gearsystemer og cykelbehov. Ergon håndtag kan eftermonteres på alle cykler. Din Cykelstyrken forhandler hjælper gerne med råd og vejledning, og kan montere håndtagene så de tilpasses netop din kørestilling og behov. Se mere hos din forhandler eller på www.ergon-bike.com

aIR LITE

Fodpumpe m. dobbelt pumpehoved. Passer til alle ventiler.

Kr. 129,-

PRIS

KUN

99,-

I UGE 18-2 0

bELL - SoLaR

Solar Voksenhjelm med 23 ventilationshuller i aerodynamisk design for at holde dig kølig. Fusion In-Mold skal med indbygget insektnet og ErgoDial bespændingssystem med integrerede puder. Desuden Cam Lock. Vægt: 252g.

Kr. 299,14

Forår 2009

bELL - faCTIon

Den alsidige Faction hjelm sætter standarden i skate-inspirerede hjelme med overlegen stil og komfort. Old school stil og dobbelt certificering, gør Faction perfekt til cykel eller skate brug. Har 12 ventilationshuller. Vægt: 422g.

Kr. 399,-

aIR dIgITaL

Fodpumpe med digital visning af lufttryk. Passer alle ventiltyper.

Kr. 399,-

www.cykelstyrken.dk


– hos Cykelstyrken

Raleigh er et engelsk mærke med stolte traditioner. Alle cyk-

6 mdr. rente & afdragsfri – 1 ydelse

lerne er designet i Danmark med det klare mål, at kunne modstå vores mildest talt omskiftelige klima og give dig størst og længst mulig glæde af din tohjulede investering.

3 GE AR

4.89

Ansøg på www.cykelstyrken.dk

9,-

TouRIST dE LuXE

Classic Redesign efter de originale Raleigh-tegninger fra 1920’ernes England. Du får et stykke cykelhistorie med opdateret kvalitet og komfort. Hi-ten stålramme. Lukket oliebadskasse. Brooks B66 lædersadel.

Kr. 4.899,Kr. 5.099,7 gear Kr. 5.299,3 gear

5 gear

6 mdr. rente & afdragsfri – 1 ydelse

KAM

PAGN PRIS E

3.79

9,-

Ansøg på www.cykelstyrken.dk

ShoppIng aLu 7 gEaR ’09

Shopping Alu til dig, der sætter komforten i højsædet og har tid til at køre lidt mere tilbage-lænet. Nem indstigning. Med navdynamo og halogen forlygte, fastmonteret baglygte, indstillelig frempind, kevlardæk, fastmonteret forkurv og godkendt lås.

– cykelsikring medfølger i 3 mdr. uden beregning

Forår 2009

15


– Var din iblandt? Dan-Aktiv låner dig helt op til 40.000,- uden overflødige spørgsmål og på ganske kort tid. Du kan få svar på din låneansøgning samme dag, oftest indenfor få timer, og så har du pengene i hånden indenfor ganske få dage.

Ekstra forsikringsdækning op til 5000,Dækker ved tab på selvrisiko og afskrivninger, som du mister hos dit eget forsikringsselskab, efter køb af ny cykel hos Cykelstyrken. Ved hærværk, dækkes op til 1.000 kr. Gå til samme forhandler og få cyklen repareret.

2.000 kr. 3.000 kr. 5.000 kr. 10.000 kr.

158 kr. 208 kr. 308 kr. 557 kr.

24 mdr. 24 mdr. 24 mdr. 24 mdr.

Din cykel er vanskeligere at omsætte ulovligt, og kan lettere spores til dig som ejer. Det gør den mindre interessant at stjæle for både tyve og hælere.

99,18% 70,76% 49,36% 34,02%

Kr. 249,-

Se www.cykelstyrken.dk

Cykelstyrken

– Kvalitet du ikke bliver træt af

TRYGHED MED I KØBET:

Pedalatleten Gråbrødretorv 16 1154 København K Tlf. 33 11 28 65 atleta@pedalatlenten.dk

Stjerneborg Cykler Amagerbrogade 163 2300 København S Tlf. 32 55 57 51 info@stjerneborg-cykler.dk

Bristol Cykler Søborg Hovedgade 85 2860 Søborg Tlf. 39 56 28 85 cykologen@cykel.dk

København Cykler Reventlowsgade 11 1651 København V Tlf. 33 33 86 13 copenhagen@copenhagen-bikes.dk

Cykologen Højnæsvej 73 2610 Rødovre Tlf. 36 72 66 01 cykologen@cykel.dk

Hellerup Cykler Margrethevej 1 2900 Hellerup Tlf. 39 62 06 52 post@hellerupcykler.dk

Sørens Cykler Nordre Fasanvej 154 2000 Frederiksberg Tlf. 38 34 05 37 soren@sorens-cykler.dk

Cykelhuset Central Hvidovrevej 251 2650 Hvidovre Tlf. 36 78 10 37 post@cykelhusetcentral.dk

Øbro Cykler Slotsgade 45 3400 Hillerød Tlf. 48 25 22 07 obrocykler@mail.dk

• Op til 3 års reklamationsret

Østerport Cykler Oslo Plads 10 2100 København Ø Tlf. 33 33 85 13 oesterport@oesterport-cykler.dk

Cykelcentret Bybjergvej 4D 2740 Skovlunde Tlf. 44 84 74 05 cykelcentret@nypost.dk

Klamer Cykler Farum Hovedgade 16 3520 Farum Tlf. 44 95 57 77 thomas@klamer-cykler.dk

• Cykelbranchens garantiordning

PP Cykler Amager Centret 110 2300 København S Tlf. 32 57 68 48 butik@ppcykler.dk

Bristol Cykler Bagsværd Hovedgade 138 2880 Bagsværd Tlf. 44 98 01 54 cykologen@cykel.dk

Se de enkelte butikkers åbningstider på: www.cykelstyrken.dk

• Smart Safety Cykelsikring

KONKURRENCE

• Fuld klargjort og justeret cykel • Gratis tjek og efterspænding • Eftersyn til faste priser

• Råd og vejledning af faglært personale • Landsdækkende service

• Professionelt værksted med faglærte mekanikere

Alle som afleverer kuponen, og medvirker i konkurrencen, vil få en nøglebrik med 1 års registrering

Svar rigtigt på spørgsmålet og vind et gavekort, værdi 5.000 kr. Hvor mange butikker er der i Cykelstyrken?

Hver nøglebrik forsynes med et unikt id-nummer, som kobles til ejerens personoplysninger i Smart Safetys Nøglebrikregister. Ejeren til fundne nøgler vil straks blive kontaktet af Smarth Safety. Ni ud af ti vil få deres nøgler tilbage ved tab!

Klip kuponen ud og aflever den hos din nærmeste forhandler senest d. 29/5-09. Der trækkes lod blandt de rigtige besvarelser tirsdag d. 2/6-09. Vinderen offentliggøres på www.cykelstyrken.dk

Navn:

Tlf.

Adresse:

Postnr./By:

Heidemann Reklame · Tlf. 43 71 71 31 · Der tages forbehold for trykfejl, ændinger i sortimentet, og udsolgte varer.

6 UD AF 10 HAR VÆRET UDSAT FOR CYKELTYVERI

Cykelstyrken  

Kvalitet du ikke bliver træt af