Page 1

Postavite TELEPODS postolje na ekran tako da potpuno prekriva kameru na uređaju.

Vaš automobil će se Postavite bilo koji potom, pojaviti u automobil na TELEPODS postolje aplikaciji. kao što je prikazano na slici.

Uklonite TELEPODS postolje sa ekrana.

KORAK

KORAK

KORAK

KORAK

KORAK

KORAK Preuzmite aplikaciju sa interneta. Pritisni TELEPODS taster

IGRAJTE!

u Angry Birds aplikaciji.

SAVETI

Ako imate problema sa skeniranjem automobila na aplikaciji, proverite: • Da li ste preuzeli ANGRY BIRDS aplikaciju i da li nju koristite. • Da li ste sigurni da koristite originalni Angry Birds GO! automobil sa TELEPODS tehnologijom. Originalni TELEPODS automobil ima ovakav znak utisnut na postolju: • Da li ste aktivirali TELEPODS opciju na aplikaciji Angry Birds GO! Za aktiviranje TELEPODS aplikacije, pritisnite taster: • Da ste ispravno postavili vašu automobil na TELEPODS postolje. • Da li ste ispravno postavili TELEPODS postolje na ekran uređaja. Postolje treba potpuno da pokrije kameru na uređaju. Takođe, vodite računa o tome da je TELEPODS postolje postavljeno na pravo mesto, označeno linijama na aplikaciji. Donja strana TELEPODSA mora biti čista. Možete ga obrisati čistom, suvom krpicom. NEMOJTE koristiti nikakve deterdžente ni rastvarače!

PN 7387910000 Product and colors may vary. Angry Birds is a registered trademark of Rovio Entertainment Ltd. Copyright 2009-2013 Rovio Entertainment Ltd. All rights reserved. TELEPODS and RETOY are trademarks of Retoy, LLC, used under license. ®* and/or TM* & © 2013 Hasbro. All Rights Reserved. TM & ® denote U.S. Trademarks.


TM

Pritisni TELEPODS taster u Angry Birds GO aplikaciji.

Na sajtu hasbro.com/ ćete saznati kad je objavljena aplikacija. Sajt nije dostupan na svim jezicima. Kompatibilan je sa mnogim platformama i uređajima ali za dodatne informacije posetite: http://go.angrybirds.com/ Pre posete sajtu konsultujte roditelje. Od 11.12.2013. aplikacija je besplatna za IOS i Android platforme.

UZRAST

™*

UPOZORENJE: Opasnost od gušenja. Sadrži sitne delove. Nije pogodno za decu mlađu od 3 godine!

Angry Birds Go Telepods  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you