Page 13

V E C K E FJ Ä R D E N

MEDLEMSRÖST

MEDLEM

Camilla Thelin t e x t

Ann Sandén Nordström Ludwig Arnlund

f o t o

– Jag började spela golf för många år sedan, jag tror att det var runt 1999 då jag var gravid med min dotter. Att det blev Veckefjärden beror på att det ligger centralt mitt i stan samt att jag hade hört att det var en utmanande bana.   – Mitt favorithål är nummer 7, där har jag g jort en hole in one!

Vad har du för mål med årets säsong?

– Jag vill alltid sänka mig något varje år, om bara det minsta är jag glad.

Vad vill du utveckla på Veckefjärden GC?

– Jag skulle gärna ha ranchen nära klubbhuset och även hål 1 nära klubbhuset så att knutpunkten blir mer centrerad.   Camilla tänker sig att man kan göra en putting green framför golfbilarna och ranchen ner mot nuvarande maskinpark samt en parkering för bilar bakom det nya förrådet. Hål nummer 10 skulle bli hål nummer 1 och sista hål blir på hål nummer 9.   – Då får man en bättre överblick från shoppen och restaurangen och det blir smidigare att komma ut på banan.

TRE SNABBA

1 2 3

Vilken är din favoritgolfspelare?

– Happy Gilmore. Eller har ingen speciell favo­rit men gillar vår pro Christian som är väldigt sympatisk, trevlig, en god förebild och duktig och väldig kul att se och spela med.

Beskriv din spelstil

– Väldigt ojämn med kraftiga dalar och toppar.

Vem brukar du spela med när du vill vinna? – Jag vill oftast spela på mitt handikapp med lite extra bra score. Vinner jag är det en bonus.

013

Profile for Devocy Communication

Magasin Veckefjärden 2019  

Golfmagasin från Veckefjärdens GC, en av Norrlands bästa golfanläggningar.

Magasin Veckefjärden 2019  

Golfmagasin från Veckefjärdens GC, en av Norrlands bästa golfanläggningar.

Profile for devocy