Page 11

V E C K E FJ Ä R D E N

011

PRYLAR

Mät avstånd mer exakt än någonsin Har du svårt att välja mellan GPS och kikare? Nu behöver du inte göra det. Bushnell V4 Hybrid är en laserkikare med integrerad GPS som visar fram- och bakkant green inuti laser­displayen. Med den inbyggda databasen känner kikaren av vilket hål du befinner dig på och ger dig även avstånd till vissa hinder.

TITLEIST PRO V1 – NU I GULT

De senaste åren har trenden med allt fler färgglada golfbollar tagit mer och mer mark. Men Titleists flaggskepp Pro V1 har fram tills nu förblivit klassiskt vit. Säkert till konservativa golfares stora glädje. Men för den mer öppensinnade erbjudes nu V1:orna, samt V1x, i en klargul kulör. Detta ska göra dem lättare att se, vilket borde snabba upp spelet. Vissa menar också att den gula färgen ska ha en psykologiskt lugnande effekt.

PRYLGUIDEN

NYHETER 2019

Cobra KING F9 SpeedBack Driver Cobras nya driver ska tydligen vara inspirerad av Ferrari. Vid första ögonkastet kan man förstå varför, med inslag av gult och rött påminner det om en sportbil. Men Cobra har även fokuserat på att skapa aerodynamisk perfektion. Den här drivern ska med hjälp av det, samt andra fiffigheter som en viktad köl för lägre tyngdpunkt och en förlåtande fräst träffyta, ge dig mer längd och rakare slag. Pris: 4 500:-

Callaway har siktet inställt Callaway släpper en helt ny boll, ERC Soft, döpt efter företagets grundare Ely Reeves Callaway. Det ska vara Callaways längsta boll, samtidigt som den behåller kontroll runt greenerna med ett otroligt mjukt skal. Den nyhet som syns tydligast är dock de tre strecken som är tryckta på bollen som ska göra det enklare att sikta. Pris: 449:- per dussin.

Profile for Devocy Communication

Magasin Veckefjärden 2019  

Golfmagasin från Veckefjärdens GC, en av Norrlands bästa golfanläggningar.

Magasin Veckefjärden 2019  

Golfmagasin från Veckefjärdens GC, en av Norrlands bästa golfanläggningar.

Profile for devocy