Page 1

De Visser Optiek - Heinkenszand

met het oog op.... de zomer van 2013

contactlensvloeistof op vakantie

gesetteld op onze tijdelijke locatie het belang van een

reservebril duikbrillen op sterkte

erzomntie a k va ial spec


“gaat u goed uitgerust op vakantie. dan komt u zeker uitgerust terug!�


Eindelijk duiken we de zomer in. Een mooie, lange zomer als het aan De Visser Optiek ligt. Vanuit ons nieuwe, tijdelijke onderkomen -waar we inmiddels al helemaal gewend zijn- zorgen we dat u uw vakantie uitgerust kunt beginnen. Want, ook -of misschien wel juist- in de zomer zorgt De Visser Optiek goed voor uw ogen. Niet alleen met de mooiste brilmode maar vooral met goed advies en de juiste middelen voor een uitgeruste blik. Van de verplichte reservebril in sommige landen tot een duikbril op sterkte. Of u nu op vakantie gaat of in Zeeland van de zomer geniet, een bezoek aan onze winkel loont. Uw zomer begint met dit mini-magazine boordevol handige checklists ĂŠn exclusieve aanbiedingen. Voor advies op maat bent u uiteraard altijd welkom in onze winkel! Wij wensen u veel leesplezier en een zeer zonnige zomer!

ek De Vi s ser Opti n va m a te t name ns he er AndrĂŠ de Vi s s de n Berge n va e ll e n Isabe


Autovakantie? Verplic ht meenemen: 째 veiligheidshesje 째 alcoholtest 째 reservebril


reservebril in de auto verplicht In sommige Europese landen is een reservebril in de auto verplicht. Heeft u geen reservebril (meer)? Bij De Visser Optiek slaagt u voor een complete bril vanaf â‚Ź 129,00 Maar, verplicht of niet: bedenkt u eens hoe een reservebril uitkomst biedt wanneer uw bril onverhoopt stuk gaat of kwijt raakt!


zwem- en duikbrillen op sterkte Goed zien, ook onder water. Het kan en De Visser Optiek is behulpzaam in alle oplossingen. Ook voor wie in het dagelijks leven een leesbril gebruikt. Bijvoorbeeld om het scherm van uw camera scherp te zien wanneer u de onderwaterwereld fotografeert. Wij maken uw duikbril op sterkte, dus desgewenst ook met leesgedeelte! Een zwembril is al leverbaar voor â‚Ź 99,00 Echt, er gaat een (onderwater)wereld voor u open! Houdt u wel rekening met enige dagen levertijd?


M eenemen op vakantie?

° rereservebril ° lenservelenzen ° co zenvloeistof ° da mfortdruppels ° zo glenzen ° nnebril

Een complete checklist? Kijk op www.reischecker.nl/vakantie-checklist


Voordat je op vakantie gaat is het verstandig om je bril, maar ook je reservebril en zonnebril even te laten checken bij de opticien. Die zal zorgen dat deze weer optimaal afgesteld is, gereinigd wordt in het ultrasone bad, alle schroefjes en glasbevestigingen even nagelopen worden en zo nodig opnieuw geborgd.

voor vertrek, de lenzencheck Contactlensdragers moeten (ook, of juist) op vakantie alert zijn op goede hygiĂŤne. Het gebruik van kraanwater voor het afspoelen van lenzen is in sommige landen af te raden, gebruik daarom bij voorkeur flessen water. De ogen kunnen door zon en zee ook wat droger aanvoelen, neem daarom beslist ook comfortdruppels mee. Welkom! Informeer naar de mogelijkheden Het gebruik van daglenzen heeft de voorkeur i.v.m. de hygiĂŤne en de kans op verlies bij het zwemmen. Kom voor vertrek gerust even bij ons langs voor een lenzencheck en -advies.


O

P

T

I

E

K


gesetteld op tijdelijke locatie De oude en de toekomstige winkel van De Visser Optiek zijn gelegen in een gebied waar Woningstichting R&B grote plannen mee heeft. De Visser Optiek lift dankbaar mee op de herontwikkeling van het totale gebied en maakt daarbij gebruik van de bouwkennis en -ervaring van R&B Wonen. Laatste nieuws: www.facebook.com/devisseroptiek

Op Facebook houden wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Medio 2014 keert De Visser Optiek weer terug op de vertrouwde stek; een hagelnieuw en fors groter pand met een winkelvloer van 200 m2.


daarom, een zonnebril op sterkte Een zonnebril is natuurlijk een prachtig modeaccessoire. Maar, ook een bijzonder praktisch accessoire. Onmisbaar zelfs, om veilig auto te rijden of voor water- en wintersporten, maar vooral om schadelijke UV-stralen en zogenaamd ‘kortgolvig licht’ te weren. Een zonnebril is niet alleen een prettige extra, hij is bovendien fraaier en groter (dus beschermender) dan voorhangers en zonneclips die uw dagelijkse bril kunnen beschadigen. De Visser Optiek verrast regelmatig met aantrekkelijke aanbiedingen

Tip:

Is uw bril ouder dan twee jaar? Laat dan uw ogen opnieuw controleren voordat u een zonnebril bestelt. Zo heeft u er veel langer plezier van!


hoge temperaturen Bij hoge temperaturen wordt de werking (desinfectie) van uw contactlensvloeistof minder. Het is dus verstandig om een speciale vakantieverpakking mee te nemen. Hier zit minder in, waardoor de kans op bederf kleiner is én ze zijn geschikt voor handbagage in het vliegtuig. Ook is het gebruik van de daglenzen te adviseren als u veel gaat zwemmen. In het buitenland is het zwemwater niet altijd even schoon. Vloeistof vanaf € 5,00 Voorkom inbranden: laat uw zonnebril nooit achter in de hete zon, bijvoorbeeld achter de voorruit van uw auto. Zo kan het filter beschadigen. Gebruik sowieso een sterke en passende beschermkoker voor uw brillen.


welkom voor advies. ook de thuisblijvers! Welkom voor een bezoek op ons tijdelijke adres, Dorpsstraat 123a in Heinkenszand. Ook als u niet op vakantie gaat, maar juist thuis geniet van onze prachtige provincie. De Visser Optiek is trots op haar kwaliteit en service en verrast u graag met oplossingen en mode in alle prijsklassen.


het kan! Een complete bril, uiterst modieus en met glazen op sterkte. Compleet voor â‚Ź 129,00

Dorpsstraat 123a 4451 AB Heinkenszand T 0113 563214 info@devisseroptiek.nl

Vooruitkijken? Volg De Visser Optiek op Facebook! ProďŹ teer als eerste van acties, nieuws en aanbiedingen: www.facebook.com/ devisseroptiek

Met het oog op de de zomer van 2013  
Met het oog op de de zomer van 2013  

“gaat u goed uitgerust op vakantie. dan komt u zeker uitgerust terug!” in de auto verplicht In sommige Europese landen is een reservebril in...

Advertisement