Page 1

SALES MANAGER ofera suport activ in managementul clientilor potentiali si al celor existenti prin pregatirea, planificarea si urmarirea activitatii uneia sau mai multor echipe de relatii cu clientii, fiecare cu unul sau mai multi agenti in componenta.

Folosind Sales Manager 1. Atrageti clienti noi pentru companie; 2. Mentineti o relatie profesionala cu clientii activi; 3. Extindeti baza de clienti a companiei; 4. Alocati mai mult timp servind clientii; 5. Alocati mai putin timp sarcinilor administrative; 6. Beneficiati de toate avantajele unei solutii software integrate in cadrul companiei dvoastra.

Folosind aceasta aplicatie, dobanditi abilitatea de a centraliza datele despre clienti si de a automatiza multe dintre activitatile specifice zonei de management, marketing si a serviciului de relatii cu clientii, investind astfel mai mult timp oferind ajutor si suport clientilor si mai putin timp cu sarcinile administrative.

SALES MANAGER se adreseaza tuturor companiilor care doresc sa-si dezvolte o infrastructura adecvata pentru prezentarea si ofertarea serviciilor si a produselor catre o masa larga de clienti.

Nota: aceasta documentatie ofera o privire de ansamblu asupra aplicatiei Sales Manager si nu constituie documentatia finala.

1


Administratorul aplicatiei seteaza agentii de vanzari, seria si numarul facturilor fiscale, chitantelor, facturilor proforme, datele agentilor etc. Pregatirea activitatii: se introduc in baza de date informatii despre clientii potentiali (tip client - SRL, SA, PFA, AF, PF- nume firma/persoana, judet, localitate, numere de telefon, domeniu de activitate, numar angajati, persoane de contact si multe alte detalii);

In cadrul CRM-ului exista trei categorii: clienti potentiali, planificator contacte si contactare clienti. Toti clientii sunt introdusi in baza de date, ce devine baza de clienti potentieli din care fiecare agent de vanzari isi planifica contactele. Aplicatia ofera campuri de filtrare si sortare a clientilor.

2


Planificare activitate: fiecare agent isi planifica pentru saptamana/saptamanile urmatoare contactarile pe care doreste sa le realizeze. Programul ofera suport de sortare a portofoliului de clienti si a clientilor potentiali dupa criterii multiple.

Agentul de vanzari preia datele clientilor din baza de date si isi planifica contactele saptamanal. Lista de clienti planificati poate fi sortata dupa criterii multiple.

In momentul in care exista o planificare activa pe o anumita saptamana, casuta se coloreaza in rosu si va arata inclusiv numarul de clienti prezenti in planificare.

3


Managerul companiei poate urmari in timp real procesul de contactare a clientilor si rezultatul actiunilor AGENTULUI DE VANZARI.

 Urmarire activitate: aplicatia ofera o multitudine de criterii de urmarire a contactarii efective a clientilor – conform planificarilor, istoricul contactarilor, procentaje de succes rezultate in urma contactarilor, ofertari, contracte, comenzi. Pentru fiecare client contactat, agentul va completa un istoric al discutiilor. Agentul poate genera oferte de bunuri si/sau servicii ce pot fi adaugate in prealabil in aplicatie.

4


Facturare: aplicatia contine un modul de facturare ce poate emite facturi fiscale, proforme, chitante si bonuri de casa.

Facturile pot fi exportate in diferite formate. Agentul de vanzari poate factura produse/bunuri/servicii individual sau pachete de produse/bunuri/servicii. Pretul acestora poate fi modificat individual pentru fiecare articol in parte sau general, prin lista de preturi.

5


Rapoarte manageriale: in cadrul aplicatiei se pot genera diverse forme de rapoarte in functie de diversi parametrii (randament agenti, proiecte in lucru, numar de clienti contactati, numar de telefoane date, procentaje de succes, oferte date, contracte incheiate etc).

La sfarsitul fiecarei zi, agentul de vanzari poate genera diferite rapoarte, in functie de cerintele managerului. Intreaga activitate din cadrul firmei poate fi urmarita pe aceste rapoarte, permitand personalului din conducere sa ia masuri rapide si eficiente pentru a creste gradul de satisfactie al clientilor si randamentul activitatii companiei.

Structura modulara a aplicatiei permite dezvoltarea ulterioara conform specificatiilor si nevoilor clientului. In functie de activitatea d-voastra, se pot adauga module de gestiune a stocurilor si a productiei, module de relatii cu furnizorii (SRM), etc Exemplu:

6


Folosind aceasta aplicatie, dobanditi abilitatea de a centraliza datele despre clienti si de a automatiza multe dintre activitatile specifice zonei de management, marketing si a serviciului de relatii cu clientii, investind astfel mai mult timp oferind ajutor si suport clientilor si mai putin timp cu sarcinile administrative.

Preturi: preturile stabilite pot fi modificate in cazul achizitiei mai multor licente

1 licenta server + 1 licenta user ……………………..1000 RON 1 licenta server + 3 licente useri ……………………. 1500 RON

preturile includ TVA

CONTACT: Str. Molidului Nr. 39, BRASOV 0740948518 0745857524 0744843196 0770557789 CUI: RO 190015444 Nr de ordine in registrul comertului: J08/2157/2006 office@probitsolutions.ro www.probitsolutions.ro

7

Manual Sales Manager  

SALES MANAGER se adreseaza tuturor companiilor care doresc sa-si dezvolte o infrastructura adecvata pentru prezentarea si ofertarea servicii...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you