Page 1

Pro Bit Solutions s-a specializat in crearea si dezvoltarea de aplicatii software personalizate in orice domeniu de activitate.

Serviciile pe care le oferim includ: Consultanta si management de proiecte software. Solutii personalizate la cerere. Modelarea solutiilor deja existente astfel incat sa indeplineasca cerintele afacerii clientului la un pret rezonabil.

Proiectarea si dezvoltarea de aplicatii software pe orice platforma. Imbunatatirea acestora de-a lungul timpului pentru a corespunde nevoilor de schimbare ale clientilor.


• ADMIN MANAGER

Solutia PBS pentru domeniul public administrativ.

ADMIN MANAGER reprezinta o aplicatie ce doreste sa ajute administratiile locale in evidenta populatiei, a platilor taxelor si impozitelor locale, a amenzilor si a sanctiunilor.


• PREZENTARE GENERALA

MODULELE APLICATIEI Evidenta persoane Evidenta amenzi Modul taxe si impozite locale Modul facturare si chitante Modul instiintari, somatii, executari judecatoresti


Aplicatia faciliteaza adaugarea in baza de date a tuturor persoanelor ce locuiesc pe raza respectivei primarii.

Activitatea primariei poate fi centralizata sub forma de Raportari. Astfel poate fi urmarita activitatea de strangere la bugetul local de fonduri provenite din taxe si impozite locale cat si din amenzi. Instiintare

Evidenta Persoane

Amenzi

Chitante

Somatie

Executare

Raportari activitate


Modulul de Taxe si Impozite locale ofera administratiei posibilitatea de a incasa aceste taxe usor si rapid, conform legislatiei in vigoare. Toate detaliile sunt pastrate in baza de date a aplicatiei.

Evidenta Persoane

Evidenta proprietati

Odata inregistrata o persoana in baza de date a aplicatiei se pot adauga si proprietatile acelei persoane pentru care se platesc taxe si impozite. Pentru acele proprietati se poate emite o instiintare de plata a taxelor care se poate expedia prin posta.

Instiintare de plata

Factura si chitanta

Client

Pentru intreaga activitate de colectare a taxelor si impozitelor se poate genera un raport de activitate.


Implementare rapida.

Imbunatateste calitatea relatiilor intre administratia locala si populatie.

Control asupra administratiei locale. Pastreaza o evidenta clara a populatiei. Acces usor la baza de date.

Ofera primarului un control mai sigur prin Raportari administrative. Folosind Admin Manager intreaga activitate administrativa devine mai transparenta.

Instiintare rapida a populatiei pentru plata taxelor si impozitelor locale. Structura pe coduri de culori pentru usurarea lucrului cu aplicatia.

Structura modulara a aplicatiei permite dezvoltarea ulterioara conform specificatiilor si nevoilor primariilor si a legislatiei in vigoare.


Str. Molidului Nr 39, BRASOV

CONTACT:

0740948518 0745857524 0744843196 0770557789 CUI: RO 190015444 Nr de ordine in registrul comertului: J08/2157/13.09.2006

ADMIN MANAGER, logo-ul, documentatia atasata si logo-urile PRO BIT SOLUTIONS sunt marci originale, apartinand SC PRO BIT SOLUTIONS SRL. Acestea nu pot fi reproduse fara acordul scris al SC PRO BIT SOLUTIONS SRL.

office@probitsolutions.ro www.probitsolutions.ro ADMIN MANAGER este marca inregistrata a SC PRO BIT SOLUTIONS SRL

ADMIN MANAGER  

ADMIN MANAGER reprezinta o aplicatie ce doreste sa ajute administratiile locale in evidenta platilor taxelor si a impozitelor, a amenzilor s...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you