Page 22

woensdag 2 MEI workshop elektronisch bankieren Kom vandaag allen richting gebouw Graaf Van Vlaanderen, 2 personen van Brusselleer komen ons uitleggen hoe we veilig kunnen internetbankieren op de websites van de verschillende banken. De workshop gaat door van 9u30 tot 12u met een pauze in het midden om even te bekomen met een lekker kopje koffie.

Afspraak:

om 9u30, Gebouw Graaf Van Vlaanderen, Sint Mariastraat 41 1080 Sint-Jans-Molenbeek Bijdrage: Gratis Inschrijven: Ten laatste 25 mei bij Inne (02 414 09 07)

42

Het Beukenootje

donderdag 3 mei koningin elisabet wedstrijd (ism sociaal programma de munt: een brug tussen twee werelden) De Koningin Elisabethwedstrijd richt zich tot vergevorderde musici, die zich grondig hebben voorbereid op een ontluikende carrière met een internationale dimensie. De editie 2012 is gewijd aan de viool en viert tevens de 75ste verjaardag van deze wedstrijd, die in 1937 werd opgestart door Koningin Elisabeth, zelf een uitstekende violiste, met als doel jonge vertolkers te ondersteunen. De sessies voor piano, zang en viool worden beurtelings om de drie jaar georganiseerd. Voor de sessies piano en viool omvat de wedstrijd ook een luik compositie. Het winnende werk geldt in die jaargangen als opgelegd stuk voor de deelnemende muzikanten. Wij krijgen dit jaar de kans om deze prestigieuze wedstrijd bij te wonen‌

Afspraak:

om 14u aan de VK* of om 14u45 aan Flagey, Heilig Kruisplein, Elsene Bijdrage: Gratis Inschrijven: Zo snel mogelijk bij Inne (02 414 29 07) OPGELET DE PLAATSEN ZIJN BEPERKT!

Het Beukenootje

43

Overkant65  
Overkant65  

Magazine De Vaartkapoen

Advertisement