Page 1

www.ekilibrium.ro E-mail: contact@ekilibrium.ro Telefon: 0769/470.786, 0748/030.216, 0730/514.767, 0724/885.729

Mod de administrare Zeolit Lichid 30 ml

Zeolitul Lichid imbogatit cu DHQ (Dihidroquercetin) de 10 ori mai eficient decât orice tip de zeolit

Folositi Zeolit Lichid imbogatit cu DHQ, pentru a elimina celulele canceroase fara a dauna organismului. In momentul in care sunteti supusi chimioterapiei, sau radioterapiei in procesul de eliminare a cancerului, sunt afectate si celule sanatoase din corp. De fapt, aceste practici au potentialul de a ucide un individ mai repede decat cancerul in sine. Acest raport se axeaza pe suplimentele naturale destinate eradicarii celulelor canceroase, fara a afecta tesuturile sanatoase si functiile acestora.

Zeolitul este un mineral vulcanic, unic, foarte eficient in combaterea celulelor canceroase. Acesta exista pe piata sub 2 forme: lichid, sau pudra. Acest produs ajuta organismul la detoxifiere si imbunatateste alcalinitatea din corp, iar odata intrat in interiorul celulei canceroase, distruge nucleul. Exista o rata a curabilitatii de pana 78% pentru cei aflati in stadii terminale ale cancerului si o rata de pana la 89% de supravietuire.

Cum functioneaza Zeolit Zeolitul este un mineral vulcanic cu rol in detoxifierea organismului, in cresterea sistemului imunitar si care ajuta la normalizarea pH-ului in organism. Incarcat cu sarcina negativa, acesta atrage toxinele, metalele grele si o parte din agentii patogeni, de sarcina pozitiva, pe care ii retine in structura sa in forma de cusca pana la momentul eliminarii acestora din organism. Produsul este neinvaziv pentru organismul uman, nu prezinta toxicitate, nu produce efecte secundare. Poate fi administrat indiferent de orarul meselor, respectand doza de pe ambalaj. Incarcatura ionica se transforma intr-una pozitiva cand este incarcat cu toxinele ce le absoarbe. Celulele normale au o incarcatura neutra, in timp ce, celulele canceroase au o incarcatura electrica negativa. Deci moleculele de zeolite ce devin pozitive, atrag celulele infectate. Odata intrat in celula canceroasa, zeolitul o distruge. Partea trimetalica a zeolitului omoara nucleul celulei si citoplasma ei. Unele celule sunt distruse in momentul in care citoplasma explodeaza, altele in momentul in care peretele si membrana cedeaza datorita distrugerii nucleului. Datorita incarcaturii ionice, zeolit atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza in niciun fel pe cele sanatoase.

Beneficii ale Zeolitului Amoniacul este o toxina care nu are ce cauta intr-un organism sanatos. Mii de oameni cu boli de ficat sau rinichi au murit din cauza surplusului de amoniac in sange. O persoana normala poate sustine nivele scazute de amoniac in sange dar chiar si acelea compromit sistemul imunitar. Un ficat sanatos transforma amoniacul in urina. Beneficiul cel mai important al consumarii zeolitului este abilitatea acestuia de a elimina amoniacul direct din organism, ceea ce reduce stresul asupra ficatului sau rinichiului. Amoniacul ce ramane neprocesat, pentru ca ficatul nu mai face fata, poate intra in circuitul sangelui, ajungand pana la sistemul nervos central. Suplimentul recomandat de noi era Zeolit Celular ce este scos pe piata intr-o sticla de jumatate de uncie, si s-a dovedit a fi un produs foarte eficient. Intre timp a aparut un produs mai performant numit Zeolit Imbogatit cu DHQ (Dihidroquercetin). Acesta este o reala imbunatatire a zeolitului lichid, mult mai eficient decat orice pudra, sau capsula. De 10 ori mai eficient cu DHQ DHQ a fost adaugat in compozitia Zeolitului crescandu-i puterea de vindecare extraordinar de mult. Zeolite imbunatatit cu DHQ a crescut de la un nivel energetic de 400 (spre deosebire de celelalte suplimente zeolite ce au un nivel energetic de 50-60) pana la 5000. DHQ este unul dintre cei mai puternici radicali liberi din natura si principalul antioxidant solubil al grasimilor din organism. Cele mai multe daune din organism au loc datorita grasimilor, cum e colesterolul, si in membranele grase ale celulelor – exact acolo unde DHQ protejeaza corpul. Cerectarile au demonstrat ca DHQ poate fi folosit pentru a reduce metastaza celulelor cu tumora maligna. Abilitatea acestuia este de a creste puterea vindecatoare a zeolite-ului de 6 ori mai mult; creste circulatia si poarta zeolitul mult mai eficient prin organism. Ekilibrium ofera Zeolitul in recipiente de 30 de ml. Daca folositi doar Zeolite imbogatit cu DHQ, cu sau fara alte suplimente, folositi 3 recipiente/luna pentru stadiile incipiente ale cancerului, iar pentru stadiile mai avansate, folositi 4 recipiente/luna. Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ este produsul nr.1 in lupta impotriva cancerului, urmat indeaproape de OxyE, OxyDHQ, Zeo3 si Zormus. Atat efectele detoxifierii, cat si cel al a distrugerii celulelor tumorale sunt destul de puternice si se manifesta prin oboseala, dureri de cap, epuizare pentru cateva zile, pana ce organismul se acomodeaza cu substanta. Acest lucru inseamna ca Zeolitul Imbogatit cu DHQ isi face efectul. De asemenea puteti lua in considerare si folosirea pudrei Zeolit, la fel de eficienta ca Zeolit Imbogatit cu DHQ si destul de importanta in aportul de zeolit in corp, in special pentru celulele canceroase din colon.

Zeolitul lupta si in alte moduri impotriva cancerului Indeparteaza metalele grele, pesticidele, erbicidele si toate celelalte toxine din organism si face acest lucru ierarhic. Mai intai este atras de plumb (Pb), mercur(Hg), arsenic(As) sau oricare alte metale grele. Apoi atrage, descompune si elimina pesticidele, erbicidele, plasticurile si asa mai departe. Datorita efectului sau de a izola toxinele reziduale si metalele grele in structura sa moleculara, detoxifiaza organismul fara insa a-i supraincarca propriul sistem de dezintoxicare. Mod de administrate Zeolit Lichid

www.ekilibrium.ro


www.ekilibrium.ro E-mail: contact@ekilibrium.ro Telefon: 0769/470.786, 0748/030.216, 0730/514.767, 0724/885.729 Siguranta Zeolitului Exista perosane care afirma ca zeolitul nu este nici sigur si nici sanatos, insa, de-a lungul timpului s-a demostrat ca cea mai buna calitate a Zeolitului este eficienta sa impotriva cancerului. Un bun exemplu al istoriei intrebuintarii zeolitilor in medicina traditionala, e acela ca in Mongolia, inca exista un tratament antidiareic bazat pe un sortiment de zeolit. Din punct de vedere geologic, se cunosc peste 40 de sortimente diferite de aluminosilicati, din care ½ dintre ele sunt reprezentate de zeolitii clinoptiloliti – cei utilizati terapeutic. Forma de clinoptilolit utilizata in compozitia Zeolit Imbogatit cu DHQ, sau a altor produse pe baza de zeolit, oferite spre consum, a fost verificata si aprobata ca fiind sanatoasa si sigura atat pentru fiintele umane, cat si pentru animalele de companie. Daca esti prost informat de unii doctori sau nutritionisti care nu simpatizeaza ideea ca ceva atat de simplu ar putea interveni in programul lor, atunci ai putea pierde un adevarat agent anticancerigen. In mod clar Zeolitul Imbogatit cu DHQ este un produs remarcabil in lupta impotriva cancerului, este non-toxic, foarte bun detoxifiant, regleaza nivelul pH-ului, este cel mai eficient distrugator al celulelor canceroase, este chelator si NU are efecte secundare. Daca farmaciile ar detine medicamente cel putin la fel de puternice si eficiente, atunci fiecare doctor le-ar prescrie. Nu exista niciun motiv de a nu folosi acest produs.

Mod de Administrare a Zeolitului Lichid Imbogatit cu DHQ Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ se administreaza sublingual (sub limba). Se pastreaza asa timp de 60 de secunde inainte de a fi inghitit, dupa care se recomanda ingestia a minim 250 ml de apa plata/ suc proaspat de fructe (fara bauturi carbogazoase, sau care sa contina conservanti). In cazul in care intampinati dificultati in contorizarea picaturilor, recomandam utilizarea unui recipient de sticla, portelan, ceramic, sau de lemn. NU dozati Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ in recipient metalice si nu-l lasati sa ia contact cu metale, intrucat pierde pana la 50% din proprietatile terapeutice. Pentru programul de detoxifiere se recomanda o cura de 10 picaturi de 3 ori/zi timp de 4 saptamani. Pentru mentinerea programului de detoxifiere se vor folosi 3 picaturi de 3 ori/zi pentru perioada indelungata. Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ e folosit cu succes alaturi de chimioterapie si radioterapie, desi administrarea trebuie oprita cu 3 zile inainte de a sustine sedinta de chimioterapie, in cazul in care aceasta foloseste metale grele ca platina (Pt), cobaltul (Co) sau litiul (Li) si 3 zile dupa, tocmai pentru a nu elimina aceste metale din organism inainte de a isi face efectul citostatic. Zeolitul Lichid Imbunatatit cu DHQ trebuie administrat in cantitati mari pentru a face o diferenta, si repet daca il folositi doar pe acesta, atunci administrati 3 recipiente/luna, sau 2 recipiente/luna daca il luati simultan cu alte produse.

*Bolnavii in stare avansata vor folosi pana la 30 de picaturi de 3 ori/zi! Atentie, se va merge treptat de la 10 picaturi de 4 ori/zi la 30 picaturi de 3 ori pe/zi. Zeolitul incepe sa actioneze imediat de la ingestie si este eficient timp de 7 ore in organism, dupa care se elimina. Modul de administrare pentru copii si adulti in cadrul programului de detoxifiere:

Perioada Ziua 1 – 4 ziua 5 – 7 ziua 8 – 10 ziua 11 – 13 ziua 14 – 16 ziua 17 – 19 ziua 20 – 90

Doza

Total picaturi pe zi

Varsta

2 picaturi de 3 ori/zi 3 picaturi de 3 ori/zi 4 picaturi de 3 ori/zi 5 picaturi de 3 ori/zi 7 picaturi de 3 ori/zi 8 picaturi de 3 ori/zi 10 picaturi de 3 ori/zi

6 picaturi 9 picaturi 12 picaturi 15 picaturi 21 picaturi 24 picaturi 30 picaturi

peste 5 ani 5 - 7 ani 8 - 10 ani 11 - 13 ani peste 14 – 80ani

Atentie! Consumati multa apa pe perioada administrarii zeolitului pentru a preveni deshidratarea si pentru a accelera eliminarea toxinelor!

www.ekilibrium.ro E-mail: contact@ekilibrium.ro Telefon: 0769.470.786 / 0748.030.216 Mod de administrate Zeolit Lichid

www.ekilibrium.ro

Zeolit lichid  

Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este în topul produselor detoxifiante si chelatoare prin faptul ca este energizat cu frecvente vibrationale...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you