Page 1

Velkommen

Det Danske – Hverdagsmad hjem til dig


Velkommen til Det Danske Madhus Velkommen som kunde hos Det Danske Madhus. Vi vil gøre vort bedste til, at du bliver tilfreds med vores samarbejde.

I denne folder kan du læse om: • • • • •

Maden Bestillingsvejledning Diætkost Praktisk information Spørgsmål og kontakt

Vi håber meget, at du vil blive tilfreds med vores service og vores mad. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 7070 2646, hvis du har ris, ros eller spørgsmål til os.

Med venlig hilsen Henrik Sørensen Direktør hos Det Danske Madhus


Maden - Hverdagsmad hjem til dig

Menu udvalg Du bestiller mad fra vores spændende menukort for 14 dage af gangen. Hver uge kan du vælge mellem 14 dejlige hovedretter. Derudover kan du også bestille lækre forretter, råkoster og desserter. På bestillingsarket finder du også et bredt udvalg af andre ting som proteindrik, pålægspakker, grød, kager og meget mere. Som kunde modtager du en opstartspakke med agurkesalat, rødbeder, asier, ketchup, sennep og solbærsyltetøj helt gratis, og du kan med jævne mellemrum, på bestillingsarket, bestille ekstra af dette uden beregning. Kvaliteten er i højsæde Hos Det Danske Madhus er der fokus på at lave god og velsmagende hverdagsmad af høj kvalitet. For os betyder kvalitet, at vores råvarer: Er produceret skånsomt, så færrest mulige næringsstoffer går tabt. Er friske og frie for unødvendige tilsætningsstoffer.

Dette betyder, at vi, i tæt samarbejde med vores kødleverandør, eksempelvis har udviklet en unik produktionsproces, som skal sikre, at det kød du får, er godt og mørt, uden brug af tilsætningsstoffer. Vi bruger hovedsaglig dansk kød og gode udskæringer, som eksempelvis yder- og inderlår og svinefilet, og alt kød fra slagteren kommer fersk hjem til vores køkkener. Vi forsøger at lave alt mad fra bunden af, hvilket betyder, at eksempelvis vores medister og kartoffelmos altid er hjemmelavet og, at vi laver diverse kompotter og stuvninger helt fra bunden. Fisken, til de hjemmelavede fiskefrikadeller, leveres direkte fra Hirts-hals. Bestilling Menukort og bestillingsark leveres til dig af en chauffør fra Det Danske Madhus Service, der også kommer med din mad. Det er meget vigtigt, at du overholder tidsfristen for returnering af din bestilling, som står nederst på bestillingsarket, da vi ellers desværre ikke har mulighed for at tage højde for dine ønsker.


Bestillingsvejledning - Husk, at du skal bestille både på side 1 og side 2. Nem bestilling Hvis det er svært at vælge mellem de mange menuer på menukortet, kan du vælge at blive tilmeldt ”nem bestilling”. Det betyder, at du automatisk får menu nr. 1-7 leveret. Nemt for dig – og nemt for os! Hvis ikke du returnerer dit bestillingsark, vil du automatisk modtage en ”nem bestilling” med retterne 1-7 eller det antal menuer, der er aftalt. Levering 1 gang om ugen

Levering 2-3 gange om ugen

På bestillingsarket skriver du i rubrikken det antal menuer du ønsker.

På bestillingsarket skriver du, ud for ugedagene, nummeret på den menu, du ønsker samt antallet.

Hvis du ønsker kartoffelmos til din menu, skal du også skrive antal i kolonnen med overskriften “Mos”. Nederst på bestillingsarket kan du også bestille andre ting: Ved antal skriver du det antal, du ønsker. De bestilte ting leveres sammen med den øvrige mad. På pakkesedlen, som du modtager med din mad, kan du på side 1 se, hvad du har fået leveret. På side 2 kan du se, hvad du får leveret i næste uge.

Hvis du ønsker kartoffelmos til din menu, skal du også sætte kryds i kolonnen med overskriften “Mos”. På nederste halvdel af bestillingsarket kan du bestille andre ting: Ved antal skriver du det antal, du ønsker. De bestilte ting leveres sammen med den øvrige mad - på din første leveringsdag i ugen. På pakkesedlen, som du modtager med din mad, kan du på side 1 se, hvad du har fået leveret. På side 2 kan du se, hvad du får leveret i næste uge.


Diætkost - Mad tilpasset dine behov

Diætkost Diætkost leveres efter anbefaling af egen læge eller sygehus. Vi tager udgangspunkt i den aktuelle menuplan, men tilpasser den efter dit behov. Har du fået en speciel diætvejledning, vil vi gerne have en kopi af den, så vi kan tilbyde dig denne mad. Du kan læse mere om diæterne i vores kosthåndbog på www.detdanskemadhus.dk

Specielle ernæringsbehov Er du småtspisende og har brug for ernæringsrig kost, kan du bestille “kost til småtspisende”. Vi anbefaler samtidig, at du bestiller proteindrik som supplement til dine øvrige menuer. Kost med anden konsistens Har du brug for at få tygge- og synkevenlig mad, klarer vi selvfølgelig også dette.


Praktisk information Holdbarhed Maden skal opbevares i dit køleskab ved højst 5°C indtil opvarmning i ovn eller mikrobølgeovn. Hvis sidste holdbarhedsdato, der står på hver enkelt madbakke, er overskredet, skal maden kasseres. Vi anbefaler, at du ikke gemmer eventuelle rester til senere. Levering Maden leveres 1-3 gange ugentligt af Det Danske Madhus Service. Det betyder, at du selv kan bestemme, hvilken ret du vælger at spise på de enkelte dage, og du kan også selv bestemme, om du ønsker din mad til middag eller aften. Du får oplyst din leveringsdag samt tidspunkt i forbindelse med opstart som kunde. Priser Priser fastsættes politisk i din kommune en gang årligt og oplyses, når du tilmelder dig madservicen. Priserne fremgår også af bestillingsarket.

Tilberedning Tilberedning af maden kan du læse mere om på opvarmningssvejledningen, som vi anbefaler, at du hænger på køleskabet med magneten. Anretning Vi anbefaler, at du anretter din mad på en tallerken og dækker pænt op. Til et godt og velsmagende måltid hører pæn borddækning og hygge. Emballage Maden er emballeret i 100% nedbrydeligt engangsmateriale og godkendt til fødevarer. Madbakkerne skal derfor ikke sendes retur og kan smides direkte i din skraldespand. Chaufføren kommer med madbakkerne samlet i en papkasse, som skal leveres tilbage til køkkenet, da denne kan genbruges. Gæster Kommer familien, naboer eller en god ven på besøg, er du velkommen til at bestille ekstra mad til dem.


Velbekomme

Læs mere på www.detdanskemadhus.dk

Spørgsmål og kontakt Du er altid velkommen til at kontakte os – uanset hvilke spørgsmål du måtte have. Vi kan kontaktes på tlf. 7070 2646. E-mail: kundeservice@ddm.dk Vi sidder klar til at hjælpe dig: Mandag til fredag: kl. 08.00 - 17.00 Lørdag og søndag: kl. 10.00 - 14.00

Det Danske Madhus vejleder også gerne om kost og ernæring. Har du brug for vejledning, er du velkommen til at ringe til os. Med venlig hilsen Louise Busse Teamleder for kundeservice

Kole mad  
Kole mad  
Advertisement