Page 1


ID 1850 Gymbag | Rygsæk Let og god kvalitet med ekstra syninger. Sorte skindforstærkninger i hjørner. Kraftig sort bomuldssnøre. 210 D nylon 44 X 33 cm

NEW COLOR Fluorescerende gul

17

01

Pris pr. stk. ved f.eks. 100 stk. Trykpris ved f.eks. 100 enheder i én farve kr. 11,-

ID 1900 Arbejdsvest | EN471 Godkendt i henhold til EN471 standard. Med velcro-lukning på front.

100% polyester S/M – L/XL Game

NEW STYLE Fluorescerende gul

22

Pris pr. stk. ved f.eks. 100 stk. Trykpris ved f.eks. 100 enheder i én farve kr. 11,-

71

ID 1902 Overtræksvest | refleks Godkendt i henhold til EN1150 standard. Med elastik og velcro-lukning i siderne. 100% polyester S/M – L/XL 4/8 – 10/14, se side 185 Game

NEW STYLE Fluorescerende gul

158 159

22

Pris pr. stk. ved f.eks. 100 stk. Trykpris ved f.eks. 100 enheder i én farve kr. 11,-

71


REFLEKS

22

71

Pris pr. stk. ved f.eks. 100 stk. Trykpris ved f.eks. 100 enheder i én farve kr. 11,ID 1920 Overtrækstrøje | refleks Til skole, sport og fritid. Slidstærk kvalitet. 100% polyester Mini – junior – senior Game

NEW STYLE Flourescerende gul

Flourescerende orange

85

Pris pr. stk. ved f.eks. 50 stk. Trykpris ved f.eks. 100 enheder i én farve kr. 11,-

41

ID 1915 Løbevest | refleks Åndbar kvalitet med refleksstriber. Godkendt i henhold til EN1150 standard. Vind- og vandafvisende på front. YKK lynlås.

100% polyester XS/S – M/L – XL/2XL Game

NEW STYLE MAIN ZIPPER

Fluorescerende gul

YKK


Tag stilling med ID Identity Socialt ansvar er et modeord. Hos ID Identity mener vi det. Vi tager stilling og forholder os til vores leverandører. Vores ’code of conduct’ har en klar holdning til arbejdstider, underbetaling, arbejdssikkerhed, børnearbejde og arbejdsmiljø. Vi ønsker udelukkende at bruge fabrikker, hvor forholdene er i orden. Vi vil hellere levere kvalitet, der er etisk forsvarligt, end artikler til den laveste pris. Vi vil give vores kunder mulighed for at tage stilling sammen med os. Derfor har vi udviklet en række produkter med særlige certificeringer, der gør det nemt at tage stilling.

Certificering WRAP Worldwide Responsible Accredited Production (WRAP) er en certificering af lovlig, human og etisk produktion i hele verden. For at blive WRAP-certificeret må virksomheden blandt andet ikke bruge tvungen arbejdskraft, børnearbejde, chikane og misbrug. Der skal være styr på virksomhedens sikkerheds-, sundheds- og miljøforhold. Ligesom der er regler for minimumsløn og maksimum arbejdstid. ID Identity tilbyder en række produkter fremstillet på WRAPcertificerede virksomheder.

Øko-Tex Med Øko-Tex sætter vi fokus på sundhed og ansvarlighed. Øko-Tex er en certificering, der garanterer at det færdige produkt ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Tøjet er blandt andet testet for rester af eksempelvis pesticider og for afgivelse af tungmetaller. Tøjet skal desuden have en pH-værdi tæt på den, din hud har.

EKO EKO er en certificering, der går et skridt videre og garanterer at metervaren er fremstillet af organisk bomuld - dyrket efter økologiske metoder uden brug af sprøjtemidler og andre syntetiske kemikalier. Det belaster miljøet mindst muligt og giver sundere forhold for arbejderne i bomuldsmarkerne - og naturligvis for dig, når du har tøjet på.

208


Altid lidt bedre Med ID Identity er kvalitet en selvfølge. Mange års erfaring har gjort os til eksperter inden for profilbeklædning. Vores materialer og leverandører er nøje udvalgt og testet, så vi kan garantere den bedste kvalitet – hele vejen fra metervare og indfarvning til det færdige produkt. Det betyder, at vores produkter blandt andet krymper minimalt, holder facon og farve – vask efter vask. Med en bred kollektion kan vi matche alle behov. Vi har både de gode klassikere og nye styles i trendy farver. Alle vores artikler er altid på lager, så vi kan levere både store og små ordrer på rekordtid – fra dag til dag.

Kvaliteter Organic cotton Vores Organic-T-shirts tager hensyn til miljøet og til dig. De er fremstillet af organisk bomuld, dyrket uden brug af sprøjtemidler og andre syntetiske kemikalier. Bomulden bliver dyrket så den belaster miljøet mindst muligt, hvilket giver sundere forhold for arbejderne i bomuldsmarkerne og dig som bruger. ORGANIC COT TON

ID-Tech Sport og udeliv kræver tøj med særlige funktionelle egenskaber. Eksempelvis åndbart, vind- og vandafvisende, svedtransporterende og andre funktionelle detaljer. Vores ID-Tech-produkter er tilpasset alle former for det aktive liv - og har god pasform, som giver optimal bevægelsesfrihed.

PRO wear Tøj der holder vask efter vask – selv ved professionelt brug. En særlig produktionsmetode sikrer stabilitet og minimal krymp, så tøjet holder faconen. Og med ekstra fokus på farvefasthed og slidstyrke har vores PRO wearartikler ekstrem lang levetid.

PRO wear


reflexprodukter_katalog  
reflexprodukter_katalog  

ID 1850 Gymbag | Rygsæk ID 1902 Overtræksvest | refl eks 100% polyester S/M – L/XL 4/8 – 10/14, se side 185 Game Godkendt i henhold til EN115...