Page 1

EDITIE

ZUTPHEN

&

FEBRUARI 2009

De NVM-makelaar niet ontvangen?

BEL: 0570 - 686468

Deze commerciĂŤle uitgave is tot stand gekomen in samenwerking met de Stentor en valt niet onder de verantwoording van de dagbladredactie

OMGEVING


02

Zutphen Heintje Davidsplein 17

Zutphen Martinetsingel 76

Koopsom  132.500,= k.k.

In het centrum van Zutphen gelegen, uitstekend onderhouden 3 kamer app. met zuidgericht balkon. Gelegen op de 1e verdieping (Lievenheersteeg). Indeling: entree, hal, lichte woonkamer en open keuken (totaal ca. 28 m²), balkon, 2 slaapkamers, (2,7 x 4,8 en 2,3 x 2,2), badkamer met vaste wastafel, douche en toilet. Ruime inpandige stook- en bergruimte. Het appartement is v.v. c.v. gas (combiketel 2003), mechanische ventilatie en is volledig v.v. isolerende beglazing en kunststof kozijnen. Er is een centrale fietsenberging aanwezig. Bouwjaar 1986. Indicatie servicekosten € 88,= per maand incl. waterverbruik. Keurig appartement op uitstekende locatie nabij alle voorzieningen van het centrum, winkels en openbaar vervoer.

Vraagprijs  205.000,= k.k.

Zutphen Brandts Buijsstraat 13

Zutphen Vispoortplein 12 A

Vraagprijs  187.500,= k.k.

Nabij de IJssel en het centrum gelegen, ruime gemoderniseerde bovenwoning met fors balkon (zuid-west). Indeling: hal, kelder en trapopgang. 1e Verdieping: overloop, toilet, woonkamer (ca. 26 m²) met hoog plafond en originele schouw, slaap-, studeerkamer en opkamer, woonkeuken met eiken vloer en openslaande deuren naar balkon. Keuken met inbouwapparatuur. Berg- en stookruimte. 2e Verdieping: overloop, wasruimte, 2 zeer grote slaapkamers, moderne badkamer met ligbad op pootjes, douchehoek en klassiek wastafelmeubel. Bouwjaar 1902, woonopp. ca. 115 m², inhoud ca. 350 m³. Verwarming d.m.v. Atag Blauwe Engel (2000). Zeer ruime, sfeervolle woning op uitstekende locatie!

Op rustige en kindvriendelijke locatie gelegen recent fraai gemoderniseerde eengezinswoning met berging. Indeling: entree, hal, toilet, lichte doorzon woonkamer met fraaie laminaatvloer (2008) en bergkast, lichte moderne open keuken met inbouwapparatuur. 1e Verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers van ca. 7, 11 en 12 m² allen voorzien van massief houten vloerdelen. Luxe badkamer met ligbad, douchehoek, toilet en wastafelmeubel. Vaste trap naar... 2e Verdieping: stook- en bergruimte, studeerhoek en slaapkamer van ca. 12 m² met forse dakkapel. Bouwjaar 1995, inhoud ca. 350 m³, perceelsopp. 141 m², verwarming d.m.v. Agpo HR combiketel. Fraaie uitstekend afgewerkte woning op goede locatie.

Vraagprijs  227.000,= k.k.

Aan de rand van de bebouwde kom, nabij het centrum van Zutphen gelegen, goed onderhouden bungalow met garage en souterrain op een perceel van 327 m². Indeling: entree, hal, garderobe, dichte keuken, ruime L-vormige woonkamer (ca. 30 m²) met toegang tot terras en beschutte tuin met veel privacy. Vernieuwde badkamer met zwevend toilet, douche en wastafel, 2 slaapkamers van ca. 8 en 15 m². Vrijstaande garage met vanaf de buitenzijde toegankelijk verwarmd souterrain. Deze is eventueel geschikt voor werken aan huis, praktijk- of hobbyruimte. Bouwjaar 1960 en nadien uitgebouwd. Inhoud ca. 230 m³ (excl, garage en souterrain), perceelsopp. 327 m², verwarming d.m.v. Nefit HR combiketel (2003).

Zutphen Warnsveldseweg 89

Vraagprijs  298.000,= k.k.

Zeer groot uitstekend onderhouden woonhuis met groot souterrain en diepe achtertuin. Indeling: entree, hal, toilet, grote kamer en suite met uitbouw (ca. 40 m²) en fraaie visgraat parketvloer. Nette keuken. Onderverdieping: groot souterrain met diverse ruimtes en berging, aparte uitgang naar achtertuin. 1e Verdieping: 3 flinke slaapkamers (14, 13,6 en 6,6 m²), badkamer met bad, toilet en vaste wastafel. Vaste trap naar... 2e Verdieping: grote zolder met mogelijkheid voor kamer(s). Het pand is voorzien van een nieuwe CV gas-ketel (Bosch 2007). Bouwjaar 1948. Inhoud 500 m³ en totale grondoppervlakte 177 m².

Bel 0575 - 51 66 35 of kijk op www.startbox.info

te

Hypotheekren vanaf

4,6 %

De Bos Makelaardij og bv Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen Postbus 4012, 7200 BA Zutphen Telefoon (0575) 51 66 35 Telefax (0575) 54 66 14 E-mail info@debos.nl

Internet www.debos.nl


03

Van varkenshouderij tot landelijke woningen met vrij uitzicht: dat is Plan Brons-bergen. Op steenworp af-stand van het Zutphense centrum, en toch vlakbij het uiterwaarden gebied van de IJssel, wordt sinds begin december 2008 gewerkt aan de transformatie van dit terrein. Naar verwachting worden de drie woningen eind 2009 opgeleverd.

Voormalig terrein varkenshouderij krijgt nieuwe bestemming:

Plan Bronsbergen met drie landelijke woningen in historische stijl Toen Varkenshouderij Harenberg zich een paar jaar geleden noodgedwongen oriĂŤnteerde op bedrijfsverplaatsing vanwege de invoering van een mogelijke varkensvrije zone langs de IJssel, kwam Dijkman Projecten in beeld. In het kader van een soort rood voor rood regeling, kon er een woonbestemming worden gerealiseerd op het perceel, middels een bestemmingsplan vrijstelling. Met de ontwikkeling van het plan stonden voor Dijkman Projecten een aantal uitgangspunten centraal, zoals veel ruimte in de woningen, wooncomfort en een duurzaam ontwerp. De drie percelen zijn circa 890, 1045 en 1145 vierkante meter en de bruto inhoud van de woningen is, inclusief garage, circa 854, 887 en 1110 kubieke meter.

Oude herenboerderij Dijkman Projecten BV, die het perceel aankocht, liet het ontwerp over aan architectenbureau Friso Woudstra uit Vorden. Architect Carlo Jansen: 'Bij het ontwerp hebben we eerst gekeken of we het lieten aansluiten bij de omgeving of dat het juist

modern en afwijkend moest zijn. We hebben ervoor gekozen om dit te laten aansluiten bij de waardevolle kenmerken van de uiterwaarden met een boerderijachtige setting.' Het streekplan van de gemeente Gelderland stelde onder meer dat de woningen geschakeld moesten zijn, maar door een slim plan is er bij iedere woning toch voldoende privacy en uitzicht gecreĂŤerd. 'De hele opzet doet denken aan een oude herenboerderij, waardoor het over een jaar lijkt alsof de woningen er al honderd jaar staan', vult Jansen aan. Om het ontwerp nog zorgvuldiger met de omgeving te verbinden, heeft SmitsRinsma uit Zutphen in opdracht van Dijkman Bouw een historisch verantwoorde inrichtingsplan opgesteld. SmitsRinsma is een bureau dat meekijkt met de architect en tegelijkertijd ingenieus adviseert, voordat de technische vertaling begint.

Historische stijl Niet alleen de woningen worden in historische stijl gebouwd met de kenmerkende details en materialen als oud Hollandse gebakken dakpannen, luiken, dikke

foto Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau)

Tekst Agnes Joostema (Zutphens Persbureau)

VERSPREIDINGSGEBIED

houten kozijnen en roedeverdelingen. Ook het terrein wordt als historisch boerenerf ingericht. Oftewel: een boerderijtypologie die het 'oorspronkelijke' woongedeelte representeert en een tweetal woningen die de bedrijfsgedeelten verbeelden. Jansen: 'Hier zie je de ouderwetse staldeuren nog zitten.'

Dijkman Bouw zal uiteindelijk de woningen laten verrijzen. 'Dijkman Bouw werd in 2007 uitgeroepen tot meest klantgerichte bouwer en mag bovendien het keurmerk 'Klantgericht Bouwen' voeren, wat uniek is in de regio Zutphen', aldus projectleider JanHein Visser van Dijkman Projecten.

'De locatie zelf was lastig in te vullen, maar het contact met de opdrachtgever en de welstand is over de hele linie goed verlopen; het was een mooi project om aan bij te dragen', aldus Jansen. Inmiddels zijn twee van de drie woningen verkocht en naar verwachting zal de derde spoedig volgen.

Verandering voor Van der Beek Makelaars Een verbouwing, een nieuwe huisstijl en een aangepaste naam. Van der Beek Makelaars in Zutphen is het jaar in nieuwe stijl begonnen. 'Ik ga meer uit van mijn eigen kracht', verklaart eigenaar Jack van der Beek. Wat voorheen bekend stond als Van der Beek ERA Makelaars is nu Van der Beek Makelaars geworden, met de toevoeging 'thuis in stad en land'. Het kantoor richt zich op de regio Zutphen/Gorssel. Omdat Van der Beek al sinds 1973 werkzaam is in deze regio, weet hij waar hij bij welke woning op moet letten; een must bij de aan- of verkoop van vastgoed. Met doorlopende trainingen blijven de medewerkers bovendien goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en technieken binnen hun vakgebied. Met de naamsverandering en de nieuwe huisstijl zijn ook de website en bijvoorbeeld de borden aangepast die overal bij de te koop staande en verkochte huizen te vinden zijn. De verandering is tevens doorgevoerd in de fysieke ruimte. Het kantoor aan de Nieuwstad 33 in Zutphen is verbouwd en de gevel wordt nog aangepast. Tijdens de

roerige weken hebben de medewerkers vanuit een naastgelegen

pand gewerkt, maar half januari kon iedereen weer terug. In de vernieuwde Zutphense vestiging is de totale backoffice van het bedrijf gecentraliseerd. De Gorsselse vestiging is geopend op afspraak. Alle te koop staande objecten blijven te bekijken in de vitrine.

Het kantoor van Van der Beek Makelaars aan de Nieuwstad in Zutphen heeft een facelift ondergaan.


04

Kijk voor meer informatie op: www.egginkmaalderink.nl Braamkamp 14

ZUTPHEN

Ruime tussenwoning met vrijstaande stenen berging, eigen oprit en een op het oosten gelegen achtertuin. Het huis staat in een rustige kindvriendelijke woonwijk op korte afstand van winkels, scholen, openbaar vervoer en de binnenstad van Zutphen. Indeling: Begane grond: Overdekte entree, hal, toilet met fontein, tuingerichte woonkamer (ca. 30 m2), provisiekast en een open keuken met eenvoudig keukenblok. 1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en een gedateerde badkamer met 2e toilet, wastafel, wasmachineaansluiting en een ligbad met douche. 2e verdieping: Ruime overloop met bergruimte, opstelplaats cvketel en gasboiler en een ruime 4e slaapkamer. Dit object komt in aanmerking voor een starterslening.

De Nachtegaal 18

WARNSVELD

ZUTPHEN

Uitgebouwde tussenwoning met houten garage en carport gelegen aan één van de aanrij routes richting het mooie centrum van Zutphen. De woning is gelegen op een perceel van 220 m2 en heeft een achtertuin met een lengte van 32 meter. Kelder: provisieruimte. Beg. gr.: entree, hal, woonkamer met parketvloer en houtkachel, trapkast met toegang tot kelder, keuken met inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser en een combimagnetron en een badruimte met toilet en douche. 1e Verd.: overloop, 2 ruime slaapkamers met dakkapel en een badkamer met 2e toilet, wastafel en ligbad met douche. 2e Verd.: Zolderkamer met vaste wastafel en verwarmingsopstelling. De woning is bijna geheel voorzien van dubbel glas en gedeeltelijk van rolluiken.

Vraagprijs € 449.000,- k.k.

Vraagprijs € 174.500,- k.k.

Stokebrand 329

ZUTPHEN

ZUTPHEN

Enkweg 12

LOCHEM

Aan het einde van een doodlopend straatje in een kindvriendelijke woonwijk gelegen ruime eengezinswoning (tussen) met carport en een stenen berging. Deze zeer goed onderhouden woning is volledig voorzien van dubbel glas. Beg. gr.: Entree, hal, hangend toilet met fonteintje, ruime tuingerichte woonkamer met provisiekast en een open luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur. 1e Verd: Overloop, 3 slaapkamers en een badkamer met 2e toilet, wastafelmeubel en een ligbad met douche. 2e Verd: Overloop met verwarmingsopstelling, gedeelte van overloop ingericht als werkhoek en een ruime slaapkamer met dakraam en bergruimte. De beg.gr. is voorzien van lamel parketvloer en op de 1e verd. en de slaapkamer op de 2e verd. van laminaat.

Op goede locatie gelegen ruim helft van dubbel woonhuis met aangebouwde garage, houten tuinhuis en mooie brede achtertuin op het westen. De woning heeft een woonoppervlak van 125 m², een inhoud van 390 m³, perceelsoppervlak bedraagt 245 m². Beg. gr.: Entree, ruime hal met plavuizen vloer, meterkast, toilet met fonteintje, toegang tot aangeb. stenen garage, tuingerichte woonkamer (30 m²) met parketvloer, open keuken met inbouwapp. 1e Verd.: Overloop, 3 ruime slaapkamers (15,5m², 12 m² en 8 m²), nette badkamer met ligbad, 2e toilet, wastafel en douche. 2e Verd.: Overloop met verwarmingsopstelling (Nefit ecomline HR, 2002), bergzolder met wasmachineaansluiting, 4e slaapkamer (15 m²) met dakramen. vaste wastafel. De aangeb. stenen garage is v.v. grote bergvliering, elektra en water. Tuin van ca. 100 m2.

Vraagprijs € 197.000,- k.k.

Vraagprijs € 269.000,- k.k.

Vraagprijs € 189.000,- k.k. Borrostraat 9

ZUTPHEN

Goed onderhouden tussenwoning met vrijstaande geïsoleerde hobbyruimte, stenen berging en een fraai aangelegde diepe achtertuin (100 m²) met achterom gelegen op het zuiden. De woning ligt op korte afstand van de binnenstad van Zutphen. Kelder: Provisieruimte. Begane grond: Entree, hal, toegang tot kelder, toilet, woonkamer (ca. 30 m²), dichte keuken met inbouwapparatuur. 1e Verdieping: Ruime overloop, 2 slaapkamers met vaste kasten en een badkamer met wastafel, douchecabine, 2e toilet en wasmachineaansluiting. 2e Verdieping: Overloop met verwarmingsopstelling en ruime zolderberging. De woning is gebouwd in spouw, beschikt over dubbel glas, vloer en muurisolatie. De hobbyruimte met pantry is gebouwd in spouw en heeft een vliering welke vanaf de buitenzijde bereikbaar is.

Vraagprijs € 165.000,- k.k. Emmerikseweg 42

Spoordijkstraat 9

Op prachtige locatie gelegen vrijstaande semi-bungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning heeft een perceeloppervlakte van 777 m² en beschikt over een volledig geïsoleerde garage voorzien van water, elektra en verwarming. Beg.gr.: Overdekte entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, toegang tot garage, ruime slaapkamer met aansluitend de badkamer met douche en wastafel, woonkamer met houtkachel en schuifpui, ruime open keuken met inbouwapparatuur en een bijkeuken met wasmachineaansluiting en toegang tot de achtertuin. 1e Verd.: Overloop, bergkast, 2e ruime slaapkamers, waarvan één slaapkamer met inloopkast en een 2e badkamer met wastafel en 2e toilet. Vliering: Via vlizotrap bereikbare zolderberging over de volle lengte van het woonhuis.

Ien Dalessingel 177

ZUTPHEN

Van Bourlostraat 10

ZUTPHEN

Op goede locatie gelegen jaren ’30 hoekwoning met vrijstaande stenen berging. Winkels en scholen zijn op korte afstand bereikbaar. Een leuke woning die gemoderniseerd dient te worden. Starterslening of koopsubsidie mogelijk. Beg. gr.: Entree, hal, provisiekelder, toilet, woonkamer met schouw, extra kamer, dichte keuken met eenvoudig keukenblok. 1e Verd.: Overloop, 3 slaapkamers, waarvan 2 met vaste kasten en 1 met vaste wastafel. Badkamer met ligbad en wasmachineaansluiting. Zolder: Via vlizotrap bereikbare zolderberging. Door het creëren van een vaste trap is er op zolder een 4e slaapkamer te realiseren. Verwarming middels gaskachels. Inhoud van de woning ca. 300 m³, woonopp. is 80 m². De achtertuin, met achterom, ligt op het noordoosten en heeft een oppervlakte van ca. 21 m².

In jonge woonwijk gelegen ruime uitgebouwde eengezinswoning met vrijstaande houten berging. De woning heeft een woonkamer van maar liefst 50 m² v.v. eiken vloerdelen. Een goed onderhouden woning met 4 slaapkamers en een prettig dakterras! Beg. gr.: Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, woonkamer met provisiekast en schuifpui, halfopen keuken met inbouwapparatuur. 1e Verd.: Overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. 2e Verd.: Overloop met wasmachineaansluiting en verwarmingsopstelling, bergruimte, 4e slaapkamer en dakterras. Algemeen: inhoud: ca. 425 m³; woonoppervlakte: ca. 140 m²; perceelsoppervlakte: 151 m²; achtertuin met achterom gelegen op het noorden.

In rustige kindvriendelijke en ruim opgezette woonwijk gelegen uitgebouwde eengezinswoning met vrijstaande stenen berging. De woning is zeer goed onderhouden en in 2007 voorzien van een nieuwe doucheruimte. Beg.gr.: Entree, hal, uitgebreide meterkast, hangend toilet, kelderkast met verwarmingsopstelling, moderne dichte keuken met inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vriezer, vaatwasser, combioven en een keramische kookplaat. Uitgebouwde woonkamer (ca. 30 m²) met fraaie laminaatvloer en een bijkeuken met opstelplaats voor de wasmachine en de wasdroger. 1e Verd.: Overloop, 3 slaapkamers (12, 8 en 6 m²) met laminaatvloeren en een vernieuwde doucheruimte met wastafelmeubel en douche. Vliering: Via vlizotrap bereikbare geïsoleerde beloopbare bergzolder.

Vraagprijs € 159.000,- k.k.

Vraagprijs € 219.000,- k.k.

Vraagprijs € 189.000,- k.k.

R. de Beerenbrouckstraat 75

ZUTPHEN

Een leuk gemoderniseerd appartement dat gelegen is in een woonwijk boven een wijkwinkelcentrum met onder andere een bakker, kapsalon, chinees afhaalrestaurant en een cafetaria. Starterslening of koopsubsidie mogelijk. Indeling: entree, hal met vaste kast, badkamer met wastafel en ligbad met douche, wasruimte met wasmachineaansluiting, toilet, woonkamer met parketvloer, open keuken met toegang tot balkon en 2 slaapkamers, waarvan 1 met vast kast. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 75 m² en is in ca. 1990 geheel gerenoveerd en voorzien van een intercominstallatie en een CV-combiketel. De woning is gedeeltelijk uitgevoerd met kunststof kozijnen en dubbel glas. Op de begane grond is een berging aanwezig.

Vraagprijs € 109.000,- k.k.

TEAM

EGGINK MAALDERINK ZUTPHEN VERKOOP - AANKOOP - NIEUWBOUW - TAXATIES ADVISERING - BEDRIJFS ONROEREND GOED

Garantie voor volle tevredenheid ZUTPHEN Stationsplein 61 Tel. 0575-514124

AALTEN Dijkstraat 26 Tel. 0543-492000

APELDOORN Stoomwezenstraat 33 Tel. 055-5333990

DEVENTER Keizerstraat 37 Tel. 0570-688688

DOETINCHEM Keppelseweg 21 Tel. 0314-340402

RAALTE de Plas 3 Tel. 0572-328118

TERBORG Hoofdstraat 102 Tel. 0315-395424


05

Wilt u inschrijven of meer informatie over deze projecten, bezoek onze vernieuwde nieuwbouwsite: www.egginkmaalderinknieuwbouw.nl

Nu in de verkoop

Binnenkort in de verkoop

Binnenkort in de verkoop

U kunt via onze site de brochure aanvragen.

Schrijf in via onze site voor meer informatie.

Schrijf in via onze site voor meer informatie.

ZUTPHEN

BRUMMEN Quirijn

31 vrije kavels. Keuze uit 8 typen woningen. Kaveloppervlakte tussen 435 m2 tot 857 m2. Elk type woonhuis kunt u in detail aanpassen aan uw woonwensen. Prijzen vanaf c 410.900,- v.o.n.

Nog enkele kavels beschikbaar!

ZUTPHEN Elzenbos

20 eengezinswoningen in de wijk Elzenbos: Type woningen: - Hoek-/Tussenwoningen - Twee-onder-één kap woningen - Geschakelde vrijstaande woningen - Vrijstaande woningen

Leesten-Oost

Verschillende typen eengezinswoningen: - Hoek-/Tussenwoningen - Twee-onder-één kap woningen Kaveloppervlakte tussen 120 m2 en 347 m2 Woonoppervlakte vanaf ca. 135 m2 Inhoud vanaf ca. 480 m3

Verwachte start verkoop begin maart 2009

Schrijf u nu alvast in via onze nieuwbouwsite!

Garantie voor volle tevredenheid ZUTPHEN Stationsplein 61 Tel. 0575-514124

AALTEN Dijkstraat 26 Tel. 0543-492000

APELDOORN Stoomwezenstraat 33 Tel. 055-5333990

DEVENTER Keizerstraat 37 Tel. 0570-688688

DOETINCHEM Keppelseweg 21 Tel. 0314-340402

RAALTE de Plas 3 Tel. 0572-328118

TERBORG Hoofdstraat 102 Tel. 0315-395424


06 NVM MAKELAARS & FINANCIEEL ADVISEURS

Makelaars Taxateurs o.g. Hypotheken Verzekeringen Pensioenen

BRUMMEN (6971 AN) Arnhemsestraat 13 T. (0575) 56 10 50 F. (0575) 56 10 51 brummen@bestliving.nl

Brummen

Dieren

Eerbeek

BRUMMEN

www bestliving.nl BRUMMEN

BRUMMEN

BUIJINKSTRAATJE 9

BECKER'S SONSSTRAAT 3

CORTENOEVERSEWEG 69

In het centrum en op de BEGANE GROND gelegen, perfect onderhouden HOEKAPPARTEMENT met EIGEN TUIN, berging en parkeerplaats. Dit appartement is ook uitstekend geschikt als SENIORENWONING. Ind.: Entree/hal en toilet, tuingerichte woonkamer m. houten vloer en terrasdeuren, open keuken m. mooie en complete inbouwkeuken, slaapkamer, badkamer v.v. douche, wastafel en aansluiting wasmachine. Alg.: Bwjr. 1998. Inh. ca. 135 m³. Dit uit 4 appartementen bestaande gebouw is goed onderhouden (servicekosten c25,-/mnd) en volledig geïsoleerd. C.V. dmv. HR combi-ketel. De eigen tuin is ca. 20 m². In de aangebouwde berging is elektra aanwezig. Het sfeervolle centrum heeft een goed winkelbestand, scholen en openbaar vervoer liggen op loopafstand. Aanvaarding in overleg.

Verrassend royale, karakteristieke, HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met vrijstaande GARAGE/BERGING en kleine, besloten tuin op het zuiden. Onderverdieping: provisiekelder; Beg. grond: Ruime hal, woonkamer met open haard, royale woonkeuken met inbouwapparatuur (w.o.: kookplaat, afzuigkap, oven en koel/vriescombinatie), achterportaal en toilet; 1e verd.: Overloop, 4 slaapkamers waarvan twee met inbouwkasten, badkamer met 2e toilet, douche en badmeubel; 2e verd.: (vlizotrap), grote zolder (mogelijkheid voor kamers); Alg.: Bwjr. ca. 1914. Inh. ± 513 m³. Kavel 174 m². Centrale verwarming en warmwater d.m.v. een combiketel. Deze ruime woning is in prettige woonomgeving gelegen en heeft een eigen oprit. Aanvaarding in overleg.

Goed onderhouden HALFVRIJSTAANDE SEMIBUNGALOW met garage, berging, carport en besloten tuin, gunstig gelegen nabij centrum en openbaar vervoer. Beg. grond: Hal, toilet beide voorzien van een natuurstenen vloer, provisie-/trapkast, badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting, woonkamer met parketvloer, slaap-/eetkamer met parketvloer, keuken voorzien van inbouwapparatuur (gaskookplaat, afzuigkap en koelkast) en parketvloer; 1e verd.: Overloop, twee slaapkamers (mogelijkheid voor derde kamer) en berging; 2e verd.: Onbevloerde vliering (thans niet toegankelijk); Alg.: Kavel 291 m². Bwjr. 1971. Inh. 300 m³. C.V. d.m.v. HR combiketel Nefit. Deze goed onderhouden woning is nagenoeg geheel voorzien van glasisolatie en rolluiken. Aanvaarding in overleg.

Vraagprijs m 159.000,- k.k.

Vraagprijs m 227.000,- k.k.

Vraagprijs m 249.000,- k.k.

STEENDEREN

LEUVENHEIM

BRUMMEN

DIEREN (6951 BN) Wilhelminaweg 47 T. (0313) 41 90 30 F. (0313) 42 30 66 dieren@bestliving.nl

EERBEEK (6961 CW) Stuyvenburchstraat 70 T. (0313) 65 11 99 F. (0313) 65 14 99 eerbeek@bestliving.nl

KONINGIN JULIANALAAN 30

DE EENDRACHTWEG 10

BECKER'S SONSSTRAAT 31

In een rustige woonstraat aan de rand van het dorp gelegen TWEE ONDER EEN KAP-WONING met GARAGE en tuin op het zuidwesten. Beg. grond: Entree/hal, toilet en toegang tot de garage. L-woonkamer met grenenhouten vloer, open haard en uitzicht over de landerijen, halfopen keuken m. inbouwkeuken. 1e verd.: Overloop, 2 ruime slaapkamers en een fraaie badkamer v.v. vloerverwarming, whirlpool, separate douche, badmeubel en 2e toilet. 2e verd.: (vaste trap) Slaapkamer m. dakkapel, voorzolder/berging m. aansluiting wasmachine. Alg.: Kavel 228 m². Inh. ± 370 m³. Bwjr. 1986. De woning is nagenoeg volledig geïsoleerd, heeft C.V. dmv. HR combiketel (bjr. 2005) en vloerverwarming in de badkamer. De zonnige tuin biedt veel privacy. Aanvaarding in overleg.

In een fijne woonomgeving gelegen, uitgebouwde HOEKWONING met GARAGE, carport, berging en tuin op het zuidoosten. Beg. grond: Hal/vestibule en toilet, halfopen keuken m. inbouwkeuken (5-pits gaskookplaat, schouw, vaatwasser, koelkast, combi magnetron), bijkeuken, woonkmr m. erker, openhaard en schuifpui; 1e verd.: 3 slaapkmrs m. vaste kast, badkmr v.v. ligbad/douche, wastafel en 2e toilet; 2e verd.: (vaste trap) Slaapkmr m. dakkapel, hobbyruimte en berging. Alg.: Kavel 395 m². Inh. ca. 350 m³. Bwjr. 1963. C.V. (incl. vloerverw. in woonkmr en keuken). Dakisolatie en ged. thermopane beglazing. Scholen, openbaar vervoer (NS-station, buurtbus), winkels, de prachtige bossen en de IJsseluiterwaarden zijn snel en goed bereikbaar. Aanvaarding in overleg.

Vriendelijke, aan de achterzijde uitgebouwde (slaap- en badkamer) VRIJSTAANDE JAREN '30WONING, gelegen op een goede locatie aan de rand van het dorp. Beg.grond: Entree/hal, L-woonkamer, dichte woonkeuken m. eenvoudige inbouwkeuken, provisiekelder, hal naar bijkeuken, slaap-/ studeerkamer en badkamer (v.v. ligbad, douche, wastafel en toilet); 1e verd.: 3 slaapkamers waarvan één m. vaste kast en wastafel, overloop met toilet en berging; 2e verd.: Zolderberging. Alg.: Kavel 395 m². Inh. 540 m³. Bwjr. 1933. De woning heeft C.V. (HR combiketel bjr. 2003) en ged. thermopane beglazing. De achteruitbouw kan desgewenst ook (deels) ingericht worden als garage of hobbyruimte. De aanvaarding kan desgewenst op korte termijn plaats vinden. Aanvaarding in overleg.

Vraagprijs m 254.000,- k.k.

Vraagprijs m 259.000,- k.k.

Vraagprijs m 329.000,- k.k.

STEENDEREN

BRUMMEN

HENGELO GLD

DOCTOR A ARIENSSTRAAT 6

DE WEZEBOOM 10

DE HEURNE 24

In het centrum gelegen, sfeervol VRIJSTAAND WOONHUIS met KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE, GARAGE en fraai aangelegde tuin (ZO). Beg. grond: Entree m. granieten vloer, woonkmr (29 m²) m. open haard, parketvloer, erker, dichte woonkeuken m. inbouwkeuken v.v. vaatwasser, combi magn., ker. kookplaat, schouw, koelkast + natuurstenen aanrechtblad. Provisiekelder bereikbaar via keuken. Zelfst. toegankelijke kantoor-/praktijkruimte c.q. woon-/slaapkmr m. terrasdeuren + overdekt terras, hal en toilet. 1e verd.: Badkmr v.v. ligbad, douche, badmeubel, 2e toilet. Slaapkmr m. balkondeur + vaste kast, slaapkmr m. vaste kast. 2e verd.: Zolderberging. Alg.: Kavel 788 m². Inh. ± 450 m³. Bwjr. 1935. Goed onderhouden woning met C.V. en grotendeels dubb. glas. Aanvaarding in overleg.

In een leuke woonwijk aan een rustig straatje gelegen, goed onderhouden en uitgebouwde VRIJSTAANDE WONING met GARAGE, carport en fraai aangelegde tuin op het zuidwesten. Beg. grond: Overdekte entree, hal en toilet, lichte woonkmr m. erker en gashaard, open keuken met stijlvolle inbouwkeuken (2005). Eetkmr m. tuindeuren naar het terras, bijkeuken en van binnenuit toegankelijke garage; 1e verd.: Slaapkmr m. inloopkast (voorheen 2 slaapkmrs), slaapkmr, stijlvolle badkmr (2005) m. whirlpool, stoom-/douchecabine, dubbele wastafel en 2e toilet; 2e verd.: Slaapkmr m. wastafel, veluxdakraam en inloopkast. Alg.: Kavel 443 m². Inh. ± 475 m³. Bwjr 1988. De woning is volledig geïsoleerd, v.v. C.V. (HR-combiketel bjr. 2003) en ged. vloerverwarming. Aanvaarding in overleg.

Bijzonder aantrekkelijk gelegen, onder architectuur gebouwde VRIJSTAANDE VILLA met vrijstaand KANTOOR/ GASTENVERBLIJF/ GARAGE en een fraai aangelegde tuin rondom. Onderverd.: Grote hobby- en opslagruimte; Beg.grond: Overdekte entree, hal en toilet, royale living m. openhaard, parketvloer en schuifpui, sfeervolle woonkeuken m. serre en zeer complete inbouwkeuken, bijkeuken; 1e verd.: Overloop m. vide, 3 slaapkmrs w.v. één m. bergkast, badkmr v.v. ligbad, douche, badmeubel en toilet; 2e verd.: 2 slaapkmrs, overloop m. kledingkast. Alg.: Kavel 596 m². Inh. (excl. guesthouse/kantoor) 685 m³. Bwjr. 1979. C.V. en heteluchtverw. Dak-, muur- en ged. glasisolatie. Het vrijstaande kantoor is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Aanvaarding in overleg.

Vraagprijs m 372.000,- k.k.

Vraagprijs m 389.000,- k.k.

Vraagprijs m 587.000,- k.k.


07 De Zutphense ondernemer Iwan Göbel - bekend van Burton Car Company en 100% beste ondernemer van Nederland in 2005 schreef samen met zijn vriendin, Sarah Monkau deskundige op het gebied van milieu- en marketingcommunicatie, Ecowinst voor woningen, een handboek voor een goed energielabel. Het boek helpt de leek om duurzame maatregelen te nemen in zijn woning, die zorgen voor een goed energielabel en die de huiseigenaar geld opleveren. Het idee voor het boek is puur uit idealisme ontstaan, vertelt Göbel.

Zutphense ondernemer Iwan Göbel denkt aan de toekomst

Ecowinst voor woningen levert woningeigenaren voordeel op 'Ik werd papa en dan draait je leven meer om je kind en de toekomst. We wilden daarom een duurzaam huis bouwen.' Göbel ging op zoek naar informatie op internet, maar hij had al snel het idee dat hij daar niet goed ingelicht werd. 'Internet is niet eerlijk; de informatie die je vindt is van bedrijven die kunnen betalen dat ze gevonden worden en de informatie is daardoor gekleurd.' Daardoor ontstond het idee om zelf een boek te schrijven met alle informatie die mensen nodig hebben om hun huis duurzaam te maken. Samen stopten Monkau en Göbel 2500 uur in het samenstellen van het boek. Uitgangspunt was dat het toegankelijk moet zijn voor de leek. Iedereen kan nu met het boek zelf in huis inventariseren welke duurzame maatregelen genomen kunnen worden. 'Je moet de maatregelen zien als een investering', vindt Göbel. De winst die het oplevert doordat je bespaart op de energiekosten, kun je als rente zien. 'Kies je bijvoorbeeld voor dubbelglas, dan wordt je huis daardoor meer waard - het geld gaat niet verloren. Daarnaast levert dubbelglas 12,5 procent rendement per jaar op', legt hij uit. Glas is nog maar een klein voorbeeld. Nog interessanter is bijvoorbeeld dakisolatie. 'Twee op de drie mensen hebben hun dakisolatie niet goed voor elkaar, maar met goede dakisolatie kun je

'Het boek is uit idealisme ontstaan' een rendement van 50 procent halen. Van iedere 1000 euro die je er per jaar instopt, verdien je jaarlijks 500 euro terug!'

Kwartje Voor de schrijvers is het onbegrijpelijk dat het kwartje bij velen nog niet gevallen is. 'Een huis met een G-label zou handel moeten zijn. Je kunt als gewone burger geld verdienen.' In het boek is duidelijk aangegeven hoe. Relevante onderwerpen als isolatie, ventilatie en verwarmen zijn overzichtelijk aangegeven. Met opvallende pictogrammen is meteen zichtbaar hoeveel rendement een maatregel heeft en in gekleurde vlakken is terug te vinden waar de voordelen te behalen zijn en met welke minpunten je rekening kunt houden. Tevens wordt uitgelegd hoe je je eigen huis kunt beoordelen op energiezuinige maatregelen. Het boek biedt daarnaast 'algemene verbruikstips' die aanzetten tot duurzaam gedrag van de bewoners. Tot slot zijn achterin het boek veel handige adressen te vinden. 'We hebben alles zo simpel mogelijk opgeschreven. Knowhow is de eerste stap naar verandering.'

Sarah Monkau en Iwan Göbel schreven samen het boek Ecowinst voor woningen.

Het energielabel is sinds 1 januari 2008 verplicht. Mensen die na die datum hun huis willen verkopen, moeten een energielabel kunnen overleggen. Hiermee hoopt de overheid dat mensen sneller geneigd zullen zijn om energiebesparende maatregelen te nemen. Immers, de energiekosten vormen een groot deel van de

woonlasten. Hoe minder energie je verbruikt, hoe lager de maandlasten zijn - wat voor veel kopers van een woning natuurlijk interessant is. Het energielabel kennen we al van apparaten en auto's. Om een energielabel op de woning te krijgen, moeten de huiseigenaren wel een adviseur inschakelen. Met ingang van 1

januari van dit jaar is het energielabel verbeterd. In het nieuwe label is het meteen duidelijk om welk type woning het gaat, samen met de energiebesparende maatregelen die genomen kunnen worden. Het boek Ecowinst voor woningen (14,90 euro) is te bestellen via de website www.ecowinst.nl.

Thoma Makelaars en Van der Linden Makelaardij in Zutphen bundelen krachten:

'Met deze stap willen we de Zutphense markt krachtiger van dienst zijn' Het is een teken van durf en inzicht om juist in deze tijd een samenwerkingsverband aan te gaan, en dat is precies waar algemeen directeur van Thoma Makelaars Jan Wassink en vestigingsmanager Erna Winsemius van Van der Linden Makelaardij in Zutphen voor staan. Samen waagden ze de stap om per 1 januari 2009 hun krachten te bundelen. Het klikt zichtbaar tussen Wassink en Winsemius. De juiste basis voor een succesvolle samenwerking in de toekomst. Wassink: 'In het verleden hebben we wel nagedacht over een vestiging in Zutphen, omdat dat goed past bij de bedrijfsfilosofie om Thoma

Makelaars nog sterker te vertegenwoordigen in de Stedendriehoek. Door onze krachten te bundelen met Van der Linden, kunnen we dit daadwerkelijk waarmaken. Op deze manier kunnen we de Zutphense markt beter van dienst

zijn en onze ambities echt gaan vormgeven.'

Krachtige naam en sterk netwerk Het economische klimaat is sterk aan het veranderen. Desondanks kozen de makelaars voor deze stap. 'Afgelopen maart ben ik 65 geworden. Aangezien ik geen opvolger had, ben ik gaan nadenken over een goed alternatief. Thoma Makelaars heeft een krachtige naam en een sterk netwerk opgebouwd', aldus

Winsemius. 'Bovendien spreken mij de brede dienstverlening en de tot de verbeelding sprekende marketing bijzonder aan.'

Toekomstgericht Thoma Makelaars zal zich de komende tijd vooral toekomstgericht opstellen en haar marktaandeel op het gebied van wonen, als ook op bedrijfsmatig gebied, met de inmiddels opgedane knowhow steeds verder uitbreiden. Ook het Hypotheek Adviescentrum (HAC) zal onge-

wijzigd voortgezet worden bij de nieuwe Thoma Makelaars vestiging. Zolang het nodig is, blijft Winsemius zich inzetten om de krachtenbundeling tot een succes te maken. 'Er is duidelijk sprake van een goede match. Samen met ons team gaan we de uitdaging aan', aldus Winsemius. 'De komende jaren gaat hier in Zutphen veel gebeuren en daarvoor willen we ons inzetten. Samen met de diverse marktpartijen gaan we er iets moois van maken', aldus Wassink.

Start verkoop appartementen Kruittorenplein Zutphen (foto Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau) Tekst Agnes Joostema (Zutphens Persbureau)

Erna Winsemius van Van der Linden Makelaardij en Jan Wassink van Thoma Makelaars bundelen hun krachten.

De metamorfose van het voormalige Cobercoterrein in de Zutphense binnenstad is in volle gang. Tegenover de Grote Gracht en het Vogelpark en naast de middeleeuwse Kruittoren, komt een geheel nieuw complex met appartementen en penthouses, in combinatie met winkelruimte op de begane grond en een parkeerkelder. De monumentale Kruittoren is weer blootgelegd en fungeert als middelpunt van het project. Vrijdag 6 februari is iedereen die geïnteresseerd is in dit project tussen 18.00 en 21.00 uur welkom in het IJsselpaviljoen (IJsselkade 1 te Zutphen) om de start van de verkoop van de 41 appartementen bij te wonen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. De verkoop is in handen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars in Zutphen. Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer 0575-514124.


08 BRUMMEN, Zutphensestraat 382

EEFDE, Havekerweg 24

In het buitengebied gelegen goed onderhouden vrijstaande woonboerderij “het Vosje” met schuur, dubbele carport en grote goed aangelegde tuin (kavelopp. 5.160 m2). Indeling: hal, toilet, zitkamer (69m2), studeervide, eetkeuken (2006), bijkeuken, kelder, studeerkamer, slaapkamer. Voorhuis: 3 kamers, keuken, badkamer. 1e Verdieping: 4 slaapkamers en een complete badkamer. “Het Vosje” heeft een rijke historie en wordt voor het eerst genoemd in 1646 als herberg, in 1895 wordt de herberg verbouwd tot de huidige boerderij. Uitermate geschikt voor inwoning of kantoor aan huis.

Vraagprijs € 795.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

EEFDE, Schurinklaan 45

In rustige straat met groenstrook, zeer goed onderhouden hoekwoning met eigen oprit, garage en atelier/hobbyruimte. V.v. kunststof kozijnen en onderhoudsvrije gevelbekleding. Uitgebouwd met een riante serre (7x3 m). Perc. 273 m2. De voortuin is nieuw aangelegd. Indeling: entree/hal, zwevend toilet, trapkast, woonkamer met eiken houten vloer, keuken, riante serre v.v. plavuizen met vloerverw. Verdieping: overl., 3 slpk waarvan 2 v.v. vaste kastruimte, vernieuwde douche met wastafelmeubel. 2e Verdieping: via vlizotrap bereikbare zolderberging. Geheel v.v. dubbel glas, verwarming via C.V. combiketel

EEFDE, Kapperallee 32 Nabij de Eefdese sluizen en het Twentekanaal gelegen goed onderhouden jaren dertig helft van dubbel woonhuis met ruime vrijstaande stenen garage. Aan de achterzijde vrij uitzicht over weiland. Ind.: hal, lichte woonkamer v.v. eikenhouten vloerdelen, open keuken met eenvoudige inrichting met koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Badkamer met douchehoek, toilet en wastafel. Achterhal met wasmachine-aansluiting. 1e verd.: overloop met wastafel, 4 slaapkamers. Aan voor en achterzijde een dakkapel. Mogelijkheden voor badkamer boven. 2e Verd.: vliering. Inhoud 275 m3, perceelopp. 283 m2, woonopp. 85 m2. Geschilderd in 2007 en deels voorzien van dubbele beglazing. “Eefde” charmant dorp gelegen tussen Zutphen en Deventer.

Uitgebouwde hoekwoning met schuur en vrij uitzicht over weiland aan de zijkant. Indeling: entree, toilet, L-vormige woonkamer met openhaard en fraaie eiken vloer en moderne keuken, v.v. inbouwapp. 1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet. 2e Verdieping: middels een vaste trap te bereiken overloop en zolderkamer met dakkapel. V.v. ged. kunststof kozijnen met dubbelglas. De zonnige tuin, gelegen op het westen met achterom en ruime schuur met c.v. (2002) en aansluiting voor de wasmachine. Kavel opp. 226 m2. Gelegen nabij wandelgebied, speeltuin en supermarkt.

Vraagprijs € 232.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

EEFDE, Zutphenseweg 164

EPSE, Dortherweg 12

Vraagprijs € 389.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

EPSE, Oude Larenseweg 15

Op een royaal bosperceel (1857m2) aan de rand van het Epserbos gelegen uitgebouwde vrijstaande bungalow (bouwjaar 1976) met garage en aangebouwde hobbyruimte annex berging. Apart tuinhuis achter op het perceel verkeert in slechte staat maar mag herbouwd worden. Verkoper heeft een begin gemaakt aan renovatie werkzaamheden. Van binnen dient de woning te worden afgewerkt. Indeling: overdekt entree, toilet, lichte woonkamer met parketvloer, openhaard, eenvoudige keuken. Tuindeur naar terras op de zonzijde met veel privacy. 3 Slaapkamers (15, 12, 8 m2), badkamer. In de huidige staat kunt u al uw specifieke wensen nog vertalen! Bouwkundige keuring ter inzage, energieprestatiecertificaat D. Hier ervaart u de rust en ruimte met op 5 minuten Deventer en de A1.

Vraagprijs € 358.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

GORSSEL, Hoofdstraat 56 Vrijstaande bungalow (1957) met garage gelegen in het centrum van Gorssel. Indeling: ruime hal, toilet, L-vormige woonkamer met openhaard en openslaande deuren naar terras aan de zijkant. Slaapkamer met een eenvoudige badkamer met douche en wastafel. Nette keuken met gasfornuis en afzuigkap, bijkeuken met klein keldertje. De hal en de woonkamer hebben een massief eiken vloer. 1e Verdieping: middels een vlizotrap te bereiken verdieping met bergruimte en een hobbykamer met een dakraam. V.v. c.v.-gas, ged. dubbele beglazing. Het huis is gelegen op een ruime kavel van 835 m2 en heeft een vrijstaande garage voorzien van elektra en een kelder en een tuinschuur met puntstuk voor grondwater. Aan de achterzijde is een overdekt terras.

In het Epserbos op 5 minuten van Deventer en de A1 gelegen luxe ruime bungalow met 2 garages en een dubbele carport. De woning is in 2002 fraai gerenoveerd en uitgebouwd. Algemeen: Bouwjaar 1961, inhoud 660m3, woonoppervlakte 202m2, perceeloppervlakte 2000m2. Indeling: entree/hal, ruime living, openslaande deuren, openhaard partij, luxe cpl. keuken met kookeiland (Bulthaup) v.v. alle gemakken, bijkeuken, berging. Gang, toilet, royale ouderslaapkamer met schuifpui naar terras, logeerkamer, slaapkamer, slaap/werkkamer, badkamer met ligbad en separate douche. Het betreft hier een comfortabele en ruime in prima staat van onderhoud verkerende bungalow. Tuin rondom met veel privacy en buiten sauna.

Vraagprijs € 789.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 369.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

LAREN GLD., Oude Deventerweg 2

LAAG SOEREN, Priesnitzlaan 9 Op zeer unieke locatie, direct aan de rand van het nationaal park “De Veluwezoom” gelegen stenen recreatiebungalow met schuur en carport. De grote bostuin (circa 1.500 m2) is goed onderhouden en heeft een groot zonnig terras op het zuiden, een boomhut en veel privacy. Tegen de schemer en/of de ochtendgloren is het mogelijk dat u de reeën en edelherten in uw tuin ziet lopen. Indeling: woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers (5 slaapplaatsen) en een badkamer. Voorzien van c.v.gas, ketel 2007. Faciliteiten zoals het zwembad en speeltuin van het naastgelegen vakantiedorp “De Jutberg” zijn tegen betaling toegankelijk. Een gantastische plek, midden in de natuur maar toch op fiets afstand van Dieren en Laag Soeren.

Vraagprijs € 155.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 242.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

Aan de doorgaande weg Deventer/Zutphen gelegen royaal vrijstaand woonhuis (bouwjaar 1948) met aangebouwde garage (3 auto’s) en kantoor/werkruimte/bedrijfsruimte en fietsenberging. De woning verkeert in goede staat van onderhoud maar dient gemoderniseerd te worden. Indeling: entree, hal, provisiekelder, toilet, lichte ruime woonkamer met openhaard, tuindeur naar de achtertuin die op het Z/W is gelegen. Afgesloten eetkeuken, bijkeuken, berging en toegang tot garage. Verzorgde tuin met achterom. 1e Verdieping: royale overloop met vaste kast en deur naar balkon, 3 slaapkamers, betegelde badkamer met zitbad, douche, wastafel en toilet. 2e Verdieping: 2 kamers waarvan 1 met dakkapel, 2 bergingen. Indeling kantoor: eigen entree, toilet, wachtruimte, werkkamer met inloopkast (archief) circa 35 m2.

LOCHEM, Graaf Ottoweg 34

In een fraai landschap gelegen sfeervolle en goed onderhouden vrijstaande woonboerderij met schuur. Ind.: hal doorgang naar de schuur, toilet, woonkeuken met inbouw app., sfeervolle eetkamer met schouw, leeskamer, werkkamer, grote living (67 m2) met dubbele deuren naar de tuin en een openhaard, badkamer met ligbad, wastafel en stortdouche. De bgg is v.v. massief houten vloeren. 1e Verd.: overloop, ouderslaapkamer, 2e badkamer, 4 kinderkamers. Oorspronkelijke bouwjaar 1890, nadien diverse malen (intern) goed verbouwd. In de schuur bergruimte, CV ruimte, wasruimte en paardenbox. Kavelopp. 5.578 m2. De tuin is bijzonder fraai aangelegd met vergezichten, doorkijkjes en grote natuurlijke vijverpartij. Op korte afstand van het dorpje Laren en niet al te ver van Lochem, Deventer, Zutphen en de A1.

Vraagprijs € 995.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

STEENDEREN, Bronkhorsterweg 3 Aan de rand van Lochem en de oever van riviertje de “Berkel” gelegen royaal deels uitgebouwd vrijstaande dertiger jaren villa (bouwjaar 1935) op een perceel van 750 m2 met garage en terras aan het water. Deze woning is in 2001 gerenoveerd en gemoderniseerd met behoud van kenmerkende jaren dertig elementen. Ind.: fraai entree met markante voordeur, hal, toilet met fonteintje, wijn/provisiekelder, voorkamer met schouw en houtkachel, ruime eetkamer, serre, luxe open keuken voorzien van Miele apparatuur, grote bijkeuken met toegang tot de kelder. 1e Verd.: overloop met studiehoek, 2 royale slaapkamers waarvan 1 met balkon, ruime badkamer met douche, toilet, dubbele wastafel en vaste kast. 2e Verd.: overloop, 2 slaapkamers, inloopkast, beide met wastafel. Diverse nieuwbouw ontwikkelingen in de directe omgeving.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 229.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 699.000,- k.k.

Karakteristiek vrijstaand villa (1932) met mogelijkheid van kantoor aan huis en dubbele garage. Ind.: hal, toilet, woonkamer met openhaard, studeerkamer met serre, ruime woonkeuken met zicht op de tuin, bijkeuken, waskeuken, kelder, slaapkamer met badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en separaat toilet. Kantoorruimte: via eigen ingang te bereiken kantoorruimte met ontvangst ruimte, spreekkamer, kitchenette en toilet, totaal opp. 55 m2. 1e Verd.: overloop, toilet, 4 slaapkamers, vaste kasten en een badkamer met ligbad, douche en wastafel. 2e Verd.: bergzolder. De diepe goed onderhouden tuin heeft diverse terrassen, kavelopp. 1.325 m2. Dubbele garage (8 x 8), schuur/werkplaats met gevelkachel en een houtloodsje. V.v. c.v.-gas, ketel 2002, ged. isolerende beglazing. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 549.000,- k.k.

Bieze De Wilde Makelaardij Zutphen BV Rijksstraatweg 130, 7231 AK Warnsveld Telefoon 0575 - 52 33 43 Fax 0575 - 52 88 71 zutphen@bieze-makelaars.nl

www.bieze-makelaars.nl


09 WARNSVELD, Vordensebinnenweg 14

WARNSVELD, Hunnekink 28

In sfeervol “Oud Warnsveld” gelegen goed onderhouden helft van dubbel woonhuis met stenen berging en vrijstaande houten garage. Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Indeling: entree/hal, trapopgang, lichte woonkamer met openhaard, mooie parketvloer, provisiekelder, uitgebouwde afgesloten keuken met nette inrichting, bijkeuken, toilet en doucheruimte. Tuin is bestraat en licht op de zuidzijde. 1e Verdieping: ruime overloop (evt. badkamer), 2 slaapkamers met vaste kasten. 2e Verdieping: bergvliering. Algemeen: bouwjaar 1920, inhoud ca. 320m3, kaveloppervlak 201m2.

Vraagprijs € 188.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

WARNSVELD, Lammerhof 137

In rustige woonomgeving nabij scholen en winkelcentrum gelegen hoekwoning met vrijstaande stenen berging. Indeling: entree, hal, toilet, lichte doorzon woonkamer met sfeervolle houtkachel en voorzien van een parketvloer, dichte keuken met nette inrichting voorzien van een koelkast, vrieskast, elektrische oven, keramische kookplaat en afzuigkap. Verzorgde achtertuin op het westen met buitenkraan. 1e Verdieping: overloop, 2 kinderkamers en ouderslaapkamer allen voorzien van een laminaatvloer, betegelde badkamer met ligbad met douchescherm, wandcloset, wastafel en handdoekradiator. 2e Verdieping: via vaste trap te bereiken, zolderkamer met dakkapel, berging, cv. opstelling (2008). Algemeen: bouwjaar 1969, inhoud circa 335 m3, perceeloppervlak 163 m2.

WARNSVELD, Rijksstraatweg 26 Op geliefde locatie in de oude kern, gemeente monument (1926) met fraaie authentieke details. Ind.: hal, toilet, trapkast, woonk. met opensl. deuren en houten vloer, eenvoudige smaakvolle keuken, bijhuis/bijkeuken. Gang met origineel tegelwerk en mooie trap. CV(‘04), in de woonkamer 2 schouwen waarvan 1 met open haard. 1e Verd.: overl.,2 slaapkamers, babykamer en een douche. Op 1 slaapkamer wastafel en inbouwkasten. Boven bijhuis logeer kamer met dakkapel. 2 Jaar geleden gerenoveerd, nieuw schilder- en stucwerk. Voor- en zijtuin met terras, romantisch begroeid met druif, roze regen en witte roos. De woning en tuin ademen een sfeer van rust uit. Winkels, scholen en o.v., maar ook Hanzestad Zutphen op korte afstand.

Aan plantsoen met vrij uitzicht gelegen goed onderhouden hoekwoning. De woning ligt op een mooi perceel van 278 m2 en is voorzien van een fraai aangelegde tuin. Indeling: entree, zitkamer met houtkachel, eenvoudige nette keuken, bijkeuken/berging, hal met toilet en trapopgang. Verzorgde achtertuin met fietsenschuur, vijverpartij en terrasvlonder. 1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, geheel betegelde badkamer met ligbad, douchehoek, wastafel en 2e toilet. 2e Verdieping: zolder met werkhoek voorzien van een dakraam, afgetimmerde berging, verder is de woning voorzien van heteluchtverwarming.

Vraagprijs € 209.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

WARNSVELD, Bonendaal 9

Vraagprijs € 265.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

WARNSVELD, Albemarleweg 22 Op zeer geliefde locatie in “Oud Warnsveld” gelegen uitgebouwde helft van dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Indeling: entree/hal, toilet, kelderkast, zitkamer met openhaard, werkhoek, eetkamer met houtkachel en openslaande deuren naar zonneterras met veel privacy, het geheel voorzien van een parketvloer. Afgesloten uitgebouwde keuken met moderne lichte inrichting, fraai groot AGA fornuis voor de liefhebber ter overname. Verzorgde diepe achtertuin met diverse terrassen. 1e Verdieping: overloop, 4 slaapkamers, betegelde badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en wastafel. 2e Verdieping: open zolderruimte met groot dakraam, mogelijkheden voor 5e kamer. Algemeen: bouwjaar 1962, perceel oppervlakte 359 m2, inhoud circa 500 m3

Karakteristiek halfvrijstaand woonhuis uit 1927 met aangebouwde stenen garage. De woning ligt in oud Warnsveld op 321 m2 eigen grond. Indeling: entree/hal met granitovloer, woonkamer met erker, openhaard en parketvloer. Ruime eetkeuken met toegang tot provisiekelder. Nette keuken inrichting voorzien van een koel/vriescombinatie, 5 pits gasfornuis, vaatwasmachine, afzuigkap, quooker en servieskast. Toilet, ruime bijkeuken met toegang tot de garage. 1e Verdieping: overloop, toilet, 3 slaapkamers en allen voorzien van een vaste kasten en laminaatvloer, betegelde badkamer met duobad, separate douchecabine, wastafel en lichtkoepel. 2e Verdieping: bergvliering. Algemeen: inhoud circa 450 m3, woonoppervlak 140 m2, geheel geïsoleerde woning, evt. de 54 zonnepanelen ter overname.

Vraagprijs € 274.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

WARNSVELD, Gerstekamp 6

Vraagprijs € 349.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

WARNSVELD, De Lange Garde 59 Aan een rustige straat in Warnsveld gelegen goed onderhouden helft van dubbel woonhuis met ruime oprit, garage en diepe op het westen gelegen tuin. Indeling: hal, toilet, kelderkast, woonkamer met schouw met openhaard en een eenvoudige keuken met inbouwapparatuur en een deur naar de tuin. 1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, waarvan 1 met wastafel, toilet en een badkamer met douche, wastafel en aansluiting wasmachine. 2e Verdieping: overloop, bergkamer met c.v. ketel en een grote zolderkamer met dakkapel. Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en rolluiken. Voorzien van c.v.-gas, Atag HR ketel 2005.In de tuin staat een grote garage. De grote en keurig onderhouden tuin heeft een kaveloppervlak van 495 m2. De Gerstekamp is een ruim opgezette straat met plantsoen in het midden met fraaie kastanjebomen. Voorzieningen zoals winkelcentrum Dreiumme op wandelafstand.

Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

In dertiger-jaren stijl helft van dubbel woonhuis (2000) met carport, stenen berging en tuin op het westen. De wijk Overkamp is ruim en kindvriendelijk van opzet. Indeling: entree, hal, trapkast, toilet met fonteintje, zitkamer met erker en uitgebouwde woonkeuken met tuindeuren, moderne complete keuken v.v. koelkast, vrieskast, vaatwasser, inductie kookplaat, wasemkap en combimagnetron/oven. Verzorgde tuin op het westen met tuinhuisje. 1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, betegelde badkamer met ligbad, separate douche, wandcloset en dubbele wastafel. 2e Verdieping: verwarmde open zolderruimte met dakkapel met mogelijkheden voor slaap/werkkamer, wasmachine aansluiting en cv-opstelling. Algemeen: bouwjaar 2000, inhoud circa 400 m3, perceeloppervlak 289 m2, woonoppervlak 125 m2.

Vraagprijs € 384.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

WARNSVELD, Abersonlaan 5

WARNSVELD, Torenlaan 1 In rustige woonomgeving gelegen goed onderhouden vrijstaande semi-bungalow met garage, carport, schuur, en een kleurrijke verzorgde tuin. Indeling: entree, hal, toilet, garderobenis, lichte woonkamer met parketvloer en tuindeur, half open keuken met nette inrichting en deur naar de tuin. Slaap/werk-kamer, slaapkamer met vaste kasten, toegang van binnenuit naar de garage, geheel betegelde badkamer met ligbad en wastafel, royale bijkeuken/berging, trap naar de verdieping. 1e Verdieping: overloop, slaapkamer, slaap/werkkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. Algemeen: bouwjaar 1968, inhoud circa 400 m3, woonoppervlakte 140 m2.

Vraagprijs € 417.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

WARNSVELD, Garsenshof 76

Nabij bos en hertenweitje gelegen royale vrijstaande villa (bouwjr. 1967) op 835 m2 eigen grond. De woning kenmerkt zich door een aparte gastenverblijf/kantoor voorzien van keuken en badkamer alsmede de lichte en speelse indeling van de woning. Indeling: entree/hal, toilet, lichte split-level woonkamer. Zitkamer met openslaande deuren naar terras en eetkamer met tuindeur. Afgesloten keuken met diverse inbouwapparatuur, van binnenuit bereikbare grote garage en via overdekt terras bereikbare gastenverblijf/werkkamer. 1e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, toilet en wastafel. 2e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers. 3e Verdieping: overloop, ruime zolderkamer met dakkapel, installatieruimte, berging.

Vraagprijs € 499.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

WARNSVELD, Rijksstraatweg 154

Aan de rand van Warnsveld met het “Kapsebos” als achtertuin, staat deze in 1989 onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met dubbele carport op een perceel van 1.075 m2. Ruimte en privacy zijn de key-words van toepassing op deze verrassend ruime en speels ingedeelde villa. Indeling: hal, toilet, berging, grote lichte woonkamer (75 m2), werkhoek, open luxe keuken bijkeuken, TV-kamer, slaapkamer met badkamer. 1e Verdieping: overloop, toilet, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Verzorgde fraai gelegen achtertuin met 2 vijvers en terrassen (overdekt). Dubbele carport met bergzolder en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Inhoud circa 1.000 m3, perceeloppervlakte 1.075 m2, woonoppervlak circa 250 m2.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 198.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 795.000,- k.k.

Statige vrijstaande en karakteristieke jaren ’30 villa met garage en grote onder architectuur aangelegde tuin met zwemvijver. Kavel opp.: 1.732 m2. Indeling: hal, toilet, kelder, kamer en suite, eetkamer, keuken met inbouwapp., slaapkamer met badkamer. 1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. 2e Verdieping: zolderruimte (mogelijk 2 kamers) met badkamer. Het huis, de tuin en de opstallen zijn in 2002 volledig gerenoveerd en het huis verkeert in een uitstekende staat van onderhoud.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 1.190.000,- k.k.

Bieze De Wilde Makelaardij Zutphen BV Rijksstraatweg 130, 7231 AK Warnsveld Telefoon 0575 - 52 33 43 Fax 0575 - 52 88 71 zutphen@bieze-makelaars.nl

www.bieze-makelaars.nl


10 WICHMOND, Lindeselaak 14

ZUTPHEN, Berkenlaan 387

Voor senioren die de voorkeur geven aan een tuin in plaats van een appartement met klein balkon bieden wij hierbij aan een in prima staat van onderhoud verkerende halfvrijstaande helft van dubbelwoonhuis met van binnen uit bereikbare berging (voorheen garage), voorzien van badkamer en slaapkamer op de begane grond. Indeling: entree/ hal, toilet, woonkamer met half open keuken met nette inrichting, voorzien van een koelkast, kookplaat, oven en afzuigkap. Deur naar terras met privacy en een verzorgde achtertuin. Slaapkamer met aangrenzend de badkamer. Deze is voorzien van doucheruimte en wastafel. 1e Verdieping: ruime overloop, 2 ruime slaap/werkkamers en berging.

Vraagprijs € 232.500,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

ZUTPHEN, Burg. Dijckmeesterweg 24

In een rustige en groene woonwijk, nabij het centrum gelegen voormalig 4-kamer APPARTEMENT met lift en berging. Gelegen op de 5e woonlaag met een prachtig uitzicht over Warnsveld. Ind. bgg: entree v.v. brievenbus en toegang naar berging, lift en trappenhuis. Woonverd.: tochtportaal, hal met garderobekast, royale woonkamer (groot ca. 32 m²) met een deur naar balkon, eenvoudige badkamer voorzien van wastafel en douchehoek, toilet, keuken met gaskookplaat en afzuigkap, vaste kast met aansluiting voor een wasmachine, 2 slaapkamers, beiden voorzien van een vaste kast. In de nabijheid van het centrum, uitvalswegen en diverse andere voorzieningen. Verwarming en warm water middels CV combi ketel. Bijdrage VVE € 120,- per maand.

ZUTPHEN, Bronsbergen 25 -130 Op het meest ruimtelijke en rustige deel van het park ‘Bronsbergen’, vrijst. recreatiebungalow met schuur en carport op een perceel van 499 m2 eigen grond. Goed onderhouden en zowel binnen als buiten sfeervol ingericht. Indeling: hal, toilet, luxe badkamer met bad, woonkamer, serre, luxe open keuken met inb.app., bijkeuken, schuur. Verdieping: royale overloop die tevens de mogelijkheid biedt tot het plaatsen van extra kasten, riante slaapkamer met dubbele deuren naar het balkon en zicht over IJssel. Ruime 2e slaapkamer. Stookruimte en bergruimte achter de knieschotten. Het park heeft een compleet aanbod aan voorzieningen. Verhuur/beheer behoort tot de mogelijkheden.

Aan een park, aan de rand van het centrum gelegen goed onderhouden 3-kamer hoekappartement met op de begane grond een berging. Het appartement ligt op de 3e verdieping. Indeling: entree/hal, toilet, zitkamer met fraai uitzicht, gashaard, eetkamer, dichte nette keuken met diverse apparatuur (2004), badkamer met bad en wastafel, overdekt balkon met bergkast. 2 Slaapkamers, beide met een vaste kast. De woning is geheel voorzien dubbel glas en wordt verwarmd middels een Nefit VR combiketel. Algemeen: bouwjaar 1955, inhoud 220 m3, woonoppervlak 80 m2.

Vraagprijs € 146.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

ZUTPHEN, Bartokstraat 6

Vraagprijs € 157.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

ZUTPHEN, Stokebrand 56 Aantrekkelijk, in kindvriendelijke woonomgeving gelegen goed onderhouden tussenwoning met vrijstaande stenen berging. Indeling: entree/hal, lichte woonkamer met fraaie parketvloer en trapkast, half open keuken uitgevoerd in lichte kleurstelling voorzien van een keramische kookplaat, elec. oven, afzuigkap en vaatwasser. Tuindeur naar verzorgde tuin op het westen, sierbestrating en zonnescherm, vrijstaande stenen berging met achterom. 1e Verdieping: overloop, 2 grote slaapkamers, betegelde badkamer met douchecabine, 2e toilet en wastafelmeubel. 2e Verdieping: ruime verwarmde zolderkamer met brede dakkapel, royale bergruimten. Algemeen: inhoud circa 310 m3, bouwjaar 1977, perceeloppervlak 110 m2.

Uitstekend onderhouden nette gezinswoning met carport en vrijstaande stenen berging. Gelegen in een woonwijk aan een doodlopende straat en dicht bij het centrum. Indeling: hal, garderobekast, toilet, trapkast, woonkamer met parketvloer en vaste kasten, keuken met inbouwapp. 1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, vaste kasten, badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. 2e Verdieping: overloop, ruimte voor studeer- of hobbyhoek, ruime zolderkamer met laminaatvloer en een dakkapel. Het huis heeft zowel aan de voor als aan de achterzijde een tuin en is gelegen op het zuiden en het noorden. Kavelopp. 153 m2, inhoud circa 400 m2, woonoppervlakte circa 110 m2. Parkeergelegenheid op eigen terrein onder de carport.

Vraagprijs € 160.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

ZUTPHEN, Van Achteveltstraat 46

ZUTPHEN, Albert Cuypstraat 14

Vraagprijs € 184.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 180.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

In een rustig straatje gelegen uitgebouwde hoekwoning met groene tuin. Het huis ligt op loopafstand van het centrum en voorzieningen in een kindvriendelijke omgeving. Indeling: entree, hal, toilet, trapkast, uitgebouwde en lichte woonkamer met houten vloer, eethoek, zithoek en studeerhoek, open keuken met gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast en vriezer, doorgang naar de schuur/bijkeuken met aansluiting wasmachine en veel bergruimte. 1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel. 2e Verdieping: middels vlizo trap te bereiken bergzolder. Voorzien van c.v.-gas, gedeeltelijk dubbele beglazing. De zonnige op het zuiden gelegen tuin heeft diverse terrasjes en veel privacy. De uitbouw heeft een sedum dakbegroeiing.

Aan de rand van Zutphen in de wijk “Polbeek” gelegen hoekwoning met tuinkamer en aangebouwde stenen garage. Achtertuin met vijver, houten berging en gelegen aan plantsoen. V.v. kunststof kozijnen met isolatieglas (1997) en in de garage bevindt zich een automatische garagedeur. Ind.: hal, toilet, trapkast, doorzon woonkamer met elec. rolluiken, aangrenzend een tuinkamer met toegang tot de garage. Half open keuken met eenvoudige inrichting. Verzorgde achtertuin met achterom. 1e Verd.: overloop, ouderslaapkamer met vaste kast en toegang tot een balkon, 2 kinderkamers, badkamer met douche en wastafel. 2e Verd.: bergzolder. Verwarming d.m.v. Nefit HR combiketel uit ’97. Eigenaar heeft hier 40 jaar met plezier gewoond.

Vraagprijs € 188.500,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

ZUTPHEN, Spittaalstraat 45a

ZUTPHEN, Dammanstraat 6

In het oude centrum van Zutphen gelegen karakteristieke bovenwoning met fraai dakterras. De woning is geheel gerenoveerd met behoud van de kenmerkende stijl elementen maar met comfortwensen van 2008. Indeling: entree, trap opgang. 1e Verdieping: overloop, ruim toilet met wandcloset en fonteintje, kamer en suite (met suitedeuren) met originele houten vloer, lichte zitkamer, eetkamer met houtkachel, luxe open keuken voorzien van een Boretti gasfornuis/oven, koelkast, vaatwasser, 90 cm wasemkap en een mooi granieten werkblad. Bijkeukentje met cv-opstelling en wasmachine-aansluiting. 2e Verdieping: overloop, slaapkamer met inloopkast, de hoge kap zorgt voor de mogelijkheid van bergruimte, 2e slaapkamer met toegang tot ruim dakterras met hardhouten vloerdelen (25 m2). Geheel betegelde badkamer met ligbad, wandcloset en wastafel.

Goed onderhouden tussenwoning (bouwjaar ca. 1910) met vrijstaande stenen schuur. Karakteristieke gevel, gerenoveerd met nieuwe knipvoegen. De achtertuin is op het oosten gelegen en voorzien van bestrating, borders en vlonderterras. De achtertuin heeft een achterom en is met de nieuwe poortdeur goed af te sluiten. Ind.: entree/gang, kelder, L-woonkamer met gestuukte wanden en geschuurd plafond, vanuit de woonkamer dubbele tuindeuren naar het terras. Ruime dichte keuken met eenvoudige keukeninrichting v.v. oven, keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast, toilet en wasruimte. Verd.: overloop, zeer ruime slaapkamer (mogelijkheid voor 2 kamers), slaapk., badkamer met ligbad, douche, wastafel en designradiator. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde voorzien van dakkapel. Vliering: bergruimte. Verwarming via C.V.-gas combiketel (2003), gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. Op loopafstand van scholen, supermarkt en openbaar vervoer.

Vraagprijs € 189.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

ZUTPHEN, Broederenkerkplein 5

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 235.000,- k.k.

ZUTPHEN, Halterstraat 2a

In historisch centrum, ruim bovenhuis met schuur. Winkels en station in directe omgeving. Ind.: trapopgang, hal, garderobe, toilet, woonkamer met uitzicht op het schitterende Broederenkerkplein, werkkamer met vaste kast en schuifpui naar het terras, dichte keuken met toegang tot terras. Het terras heeft een oppervlakte van ca. 35 m2 en ligt op het zuiden. De hal, woon- en werkkamer zijn voorzien van een marmervloer. Verd.: royale overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kastruimte. De ouderslaapkamer geeft tevens toegang tot een bergvide. Badk. met ligbad, wastafelmeubel en wasm. aansluiting, stookruimte. V.v. HR combiketel (2008), kunststof kozijnen met dubbel glas en dakisolatie.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 109.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 239.000,- k.k.

Zeer charmant monumentaal stadspand met binnenplaats en zonnig balkon op het zuid/westen. Het in circa 1600 gebouwde huis is in 1997 gerenoveerd. Op 5 min loopafstand van NS station. Parkeren in de straat mogelijk. Indeling: entree, woonkeuken met houten vloer, originele kasten en inb. app., bijkeuken met deur naar binnenplaats, w.c. en bergkeldertje. Tussenverdieping/vide met computerhoek. 1e Verdieping: overl., woonkamer met houten vloer, schouw en opensl. deuren naar balkon. 2e Verdieping: slpk. met kast/bergruimte, badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Ged. v.v. dubbele beglazing, v.v. c.v.- gas combiketel 1997. Een unieke woning die een één of twee persoonshuishouden gezien moet hebben.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 245.000,- k.k.

Bieze De Wilde Makelaardij Zutphen BV Rijksstraatweg 130, 7231 AK Warnsveld Telefoon 0575 - 52 33 43 Fax 0575 - 52 88 71 zutphen@bieze-makelaars.nl

www.bieze-makelaars.nl


11 ZUTPHEN, Goethesingel 64

ZUTPHEN, Rietbergstraat 185 In de nieuwe wijk ‘Leesten Oost’ gelegen, uitgebouwde hoekwoning (‘04) met vrijst. stenen schuur. Perceel 182 m2, tuin op het zuidoosten. Loopafstand van o.v., winkels en scholen. Ruim opgezette straat met voldoende parkeergel. en in de directe omgeving voldoende speelgelegenheden. Indeling: entree met garderobe en toilet, ruime speels ingedeelde woonkamer (ruim 40 m2) met toegang tot de tuin, trapkast, halfopen keuken met inbouwapparatuur. 1e Verdieping: overl., 2 grote slaapkamers, luxe badk. met whirlpool, douchehoek, 2e toilet, wastafelmeubel met dubbele wastafel en designradiator. 2e Verdieping: grote open ruimte geschikt als logeer- of werkplek, ruime slaapkamer met vaste kastenwand en vliering.

Vraagprijs € 249.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

ZUTPHEN, Deventerweg 144

Op de 1e woonlaag van gebouw Hackfort gelegen hoekappartement met prachtig uitzicht over de IJssel en zijn uiterwaarden. De woning is voorzien van een balkon voor en achter over de gehele breedte. Overige voorzieningen zijn lift, berging, centrale fietsenstalling en videofoon. Indeling: hal, garderobe, berging, toilet, L-vormige woonkamer van 48 m2 (kamer bij aangetrokken) met schuifpui naar balkon. Dichte eetkeuken (16 m2) met nette eenvoudige inrichting en voorzien van een gaskookplaat, oven en afzuigkap. Slaapkamer, betegelde badkamer met douchehoek, wastafel en toilet. Algemeen: bouwjaar 1975, inhoud 260 m3, woonoppervlak 95 m2.

ZUTPHEN, Het Rieteiland 8 Schitterend aan/in het water gelegen herenhuis met vlonderterras aan het water en groot dakterras. Inpandige ruime garage voor 2 auto’s. Indeling: souterrain van binnen uit te bereiken met garage en berging/hobby ruimte. Beletage: entree, hal, toilet, open keuken, eetkamer, lichte split-level woonkamer grote raampartijen, schuifpui naar vlonderterras. 1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, betegelde badkamer met ligbad, douchehoek, wandcloset en wastafel. 2e Verdieping: multifunctionele ruimte met de mogelijkheden van slaap/werkkamer, dakterras met mooi uitzicht. Algemeen: bouwjaar 2000, inhoud 620 m3, woonoppervlak 150 m2.

Aan de rand van Zutphen, helft van dubbel woonhuis met oprit, garage en fietsenstalling. Perc. 316 m2. De tuin is 3 jaar geleden aangelegd, achtertuin op het zuidoosten. Indeling: royale hal, toilet, woonkamer met gashaard en deur naar het terras, keuken, kelderkast. 1e Verdieping: overl. met vaste kast en inloopkast, 3 slpk. waarvan 1 toegang geeft tot balkon en 2 v.v. vaste kastruimte, luxe badkamer met douchehoek, zwevend toilet, wastafel en designradiator. 2e Verdieping: via vaste trap, zolderverdieping op stahoogte (ca. 2 meter), berging/stookruimte en 4e kamer. Vrijwel geheel laminaatvloer. Verwarming via C.V. combiketel, dubbel glas.

Vraagprijs € 269.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

ZUTPHEN, Emmalaan 33

Vraagprijs € 285.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

ZUTPHEN, Loverendale 23 In ecologische woonproject Eos gelegen ruime hoekwoning (2005) met berging. Indeling: entree, toilet, woonkamer met leemwanden, vloerverwarming, zijuitbouw, eetgedeelte, open beukenhouten keuken met inbouwapp. en een bijkeuken. 1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een complete badkamer. 2e Verdieping: hobbyhoek en 2 slaapkamers. Aan een autoluwe straat met ecologische groene ruimte met speelmogelijkheden in het middengebied. v.v. zonnegascombi ketel met 5,5 m2 collector, hoge isolatiewaarde, toiletspoeling met regenwater, sedum dakbegroeiing op de platte daken. Een fijne plek om als gezin te wonen te midden van natuurlijke materialen en veel groen.

Nabij het centrum en vlakbij de Watertoren en Berkel bevindt zich “Parc Residence Berkelstaete” omgeven door een fraaie onder architectuur aangelegde parktuin. In de laagbouw is thans op de begane grond een ruim 3-kamer hoekappartement te koop met groot terras (circa 40m2) op het westen. Ruime parkeerplaats en aparte berging in de parkeerkelder. Indeling: hal met videofooninstallatie, wandcloset met fonteintje, royale lichte woonkamer met openslaande deuren naar terras, nette open keuken v.v. gaskookplaat, koelkast, vrieskast, elektrische oven en afzuigkap. Bijkeuken (berging) met HR-combiketel en warmte terugwinsysteem, wasmachine aansluiting. 2 Slaapkamers (15, 10m2). Flinke badkamer met ligbad, separate douchecabine en 2 wastafels. Algemeen: bouwjaar 1998, inhoud 310m3.

Vraagprijs € 297.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

ZUTPHEN, Berkelkade 18

Vraagprijs € 321.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

ZUTPHEN, Stokebrand 536 Aan doodlopend straatje gelegen goed onderhouden vrijstaande semi-bungalow met garage en tuin. Indeling: hal, toilet, L-vormige woonkamer met openhaard en schuifpui naar het op het zuiden gelegen terras, half open keuken, badkamer met ligbad, douche en wastafel, slaapkamer en inpandige doorgang naar de ruime garage met hobbyzolder. 1e Verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers met kasten, wastafel en balkon. Gelegen op een steenworp afstand van de IJssel in een rustige buurt. Ged. v.v. rolluiken en dubbele beglazing, v.v. van c.v.-gas, ketel 2002.

Volledig gerenoveerd RIJKSMONUMENT met tuin/terras en fietsenberging/schuur. Het pand ligt aan een zijtak van de Berkel en heeft schuin zicht op de IJssel. Ind.: hal met granito vloer, toilet, wijnkelder, moderne woonkeuken met inbouwapp., woonkamer, hoog plafond, hoge ramen, prachtige lichtval, parketvloer, serre en openslaande deuren naar het terras op het Z/O. 1e Verd.: overloop, waskast, slaapkamer en luxe fraaie badkamer. 2e Verd.: overloop, 2 slaapkamers, bergkast en een stookruimte. V.v. c.v.-gas, ketel 2007, ged. v.v. dubbele beglazing. Goed onderhouden, strakke moderne afwerking met oog voor karakter en detail. Gelegen op loopafstand van het station en het hart van de gezellige stad Zutphen.

Vraagprijs € 359.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

Op prachtige locatie gelegen riant PENTHOUSE met fraai uitzicht. Opp. 140 m2, dakterras (Z-O) 22 m2, fietsenberging en parkeerplaats. Ind.: hal met intercom en lift. Ind. appartement: hal, toilet, garderobe, stookruimte, speelse woonkamer met dubbele deuren naar de studeerkamer, half open keuken, eetgedeelte, tussenhal, berging, 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. V.v. gas en dubbele beglazing. Servicekosten € 127,- per maand. Als bewoner kunt u indien u daarvoor in aanmerking komt gebruik maken van de zorgverlening van “Het Bornhof”. De binnenstad van Zutphen is op loopafstand, supermarkten en overige voorzieningen in directe nabijheid.

Aan de rand van het ‘Voorsterallee kwartier’ gelegen en in 2001 uitgebouwd vrijstaand woonhuis met vrijstaande stenen garage en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning verkeert in prima staat van onderhoud en heeft een strakke moderne afwerking. De op het westen gelegen achtertuin is verzorgd en heeft meerdere terrassen. Ind.: entree/hal, toilet, trapkast, lichte en uitgebouwde woonkamer met mooie vloer en openslaande deuren naar terras, fraaie keuken voorzien van alle gemakken, bijkeuken. 1e Verd.: riante overloop, toilet, ouderslaapkamer met vaste kast en balkondeuren naar dakterras, 2 goede kinderkamers, nieuwe badkamer (2007) met wastafelmeubel en grote glazen douchecabine. 2e Verd.: hobbyruimte en grote verwarmde zolderkamer. Algemeen: inhoud circa 750 m3, bouwjaar 1974, perceelopp. 617 m2.

Vraagprijs € 495.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 385.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

ZUTPHEN, Hobbemakade 502

ZUTPHEN, Van Suchtelenstraat 37

ZUTPHEN, Van Essenstraat 58

Vraagprijs € 497.500,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

ZUTPHEN, Ina Boudier Bakkerlaan 38

Aan rustig hofje gelegen riante bungalow met grote aangebouwde garage (36m2). De fraai onderhouden tuin grenst aan de achterzijde van het park en aan de voorzijde ligt een parkachtige tuin. Indeling: entree/hal, ruime woonkamer met openhaardpartij, open keuken met div. app., atelier met toegang tot de tuin. Betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en toilet, gang met kasten wand, 3 slaapkamers en grote ouderslaapkamer (24m2) met inloopkast. Geïsoleerde garage (36 m2) met aangrenzend een tuinkamer. Algemeen: bouwjaar 1974, perceeloppervlak 1052 m2, inhoud circa 600 m3, woonoppervlak circa 185 m2. Een woning waar een ieder zijn eigen plekje kan vinden!

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 265.000,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 449.000,- k.k.

Luxe vrijst. villa (’98) met fraai aangelegde tuin met tuinhuis. De garage is omgebouwd tot een kantoor. Perc. 402 m2, inh. ca. 650 m3. Ind: hal, toilet, kantoor, riante woonkamer uitgebouwd met lichte serre (60 m2), half open luxe keuken met inb. app. en kookeiland. Bijkeuken met schuifkasten. Beg. gr. v.v. granieten vloer, grotendeels v.v. vloerverwarming. De aanbouw (‘05) is v.v. haard, schuifpui, lichtkoepel. 1e Verd.: 3 grote slpk., zeer ruime luxe badkamer v.v. whirlpool, dubbele wastafel, douche, 2e toilet, bidet. 2e Verd.: stook-/bergruimte, studio met deuren naar dakterras (ca. 20 m2), grote kledingkast, 2e badkamer. Grotendeels rondom rolluiken. Verdiepingen v.v. laminaat, winkelcentrum op korte afstand.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs € 525.000,- k.k.

Bieze De Wilde Makelaardij Zutphen BV Rijksstraatweg 130, 7231 AK Warnsveld Telefoon 0575 - 52 33 43 Fax 0575 - 52 88 71 zutphen@bieze-makelaars.nl

www.bieze-makelaars.nl


12

Van der Beek Makelaars \ Braamkamp 394

Emmerikseweg 413 te Zutphen Soort woonhuis Royale hoekwoning Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1974 Aantal kamers 5 kamers Woonoppervlakte 115 m2 Perceelsoppervlakte 241 m2 Inhoud 420 m3 Vraagprijs € 214.500,Meer info op www.vanderbeekmakelaars.nl

Zutphen

Zutphen

Zutphen

Woning van de maand

Thuis in stad en land Laan van de Highlanders

Tichelkuilen 158

In kindvriendelijke woonwijk gelegen TUSSENWONING (bouwjaar 1978) met eigen parkeerplaats en een stenen berging aan de voorzijde. De tuin is gelegen op het oosten met vrijstaande stenen berging, perceelsgrootte 167 m2. Indeling: begane grond: entree, lichte woonkamer van circa 25 m2. Vanuit de woonkamer bereikt u de tuingerichte eenvoudige keuken met vaste provisiekast. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers ( circa 12,14 en 6 m2), ruime badkamer met toilet, douche, wastafel en voorzieningen ten behoeve van de wasapparatuur. Tweede verdieping: De met vaste trap te bereiken zolder beschikt over een ruime vierde slaapkamer met wastafel. De zolder heeft verder veel bergruimte en een separate CV ruimte.

Een ruime, lichte TUSSENWONING met aangebouwde stenen berging en fraai aangelegde tuin op het zuid westen met achterom. In deze woonwijk zit u dicht bij alle benodigde openbare voorzieningen. Indeling: Hal/entree, toilet, ruime open keuken en een provisiekast. De tuingerichte woonkamer is circa 28 m2 en voorzien van laminaat. Via een open trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping. Eerste verdieping: overloop met aansluitend drie slaapkamers van circa 6, 12 en 12 m2. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Op de royale zolderverdieping is het mogelijk een vierde slaapkamer te realiseren.

Nieuwbouwproject Terra Nova Royale halfvrijstaande woningen gelegen in de jonge woonwijk Leesten- Oost. De woningen zijn snel te aanvaarden. Enkele opties zijn nog mogelijk. De woningen zijn gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het winkelcentrum met vele voorzieningen. Begane grond: entree, toiletruimte, ruime woonkamer van ca. 37m2 met een schuifpui naar de tuin. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. 1e verdieping: overloop met badkamer en drie ruime slaapkamers van ca. 14, 11 en 11 m2. 2e verdieping: te bereiken via een vaste trap met mogelijkheid voor een vierde slaapkamer of hobbyruimte.

Eventuele starterslening mogelijk Eventuele starterslening mogelijk Aanvaarding in overleg

Vraagprijs € 167.500,- k.k.

Zutphen

Goethesingel 92

Aanvaarding in overleg

Vraagprijs € 169.500,- k.k.

Vraagprijs € 279.500,- v.o.n.

Warnsveld

Zutphen

Hellenkamp 13

Epse

Brandts Buysstraat 9

Hassinklaan 23

Op riant perceel van 329 m2 gelegen goed onderhouden geschakelde BUNGALOW met garage en carport, aan de rand van Zutphen. Deze woning ligt zeer vrij aan de voor- en achterzijde en is gelegen aan een rustige weg, nabij diverse voorzieningen. Indeling: Entree met garderobe v.v. plavuizen, Lvormige speels uitgebouwde woonkamer van ca. 30 m2 met plavuizen en een schuifpui. Gemoderniseerde keuken voorzien van inbouwapparatuur en aansluitende bijkeuken/provisieruimte met vaste kasten, c.v.-opstelling en de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur. Vanuit de woonkamer, via een halletje, toegang tot een royale slaapkamer van ca. 19 m2 met laminaat en de badkamer voorzien van een grote douchecabine en een wastafel. Ruime 2e slaapkamer v.v. een vaste kast, laminaat en een vaste wastafel.

Mooi gelegen aan de bosrand van het dorp, nabij Deventer en de op-en afrit van de A1, een HOEKWONING met royale vrijstaande garage annex berging. De woning heeft een mooi aangelegde tuin met de achterzijde gelegen op het westen en veel privacy. Inhoud ca. 385 m3; perceelsgrootte 468 m2. Deze uitgebouwde woning is uitstekend onderhouden en is voorzien van CV en grotendeels isolatieglas. Indeling: Begane grond: hal/entree met natuurstenen vloer en een betegeld toilet met fonteintje, mooie L-vormige woonkamer met parketvloer, tuindeuren en de mogelijk voor een openhaard; ruime eetkeuken met verzorgde inrichting en een kelderkast. 1e Verdieping: overloop 3 slaapkamers, waarvan één met balkon en twee met vaste kast; luxe, betegelde badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet. 2e Verdieping: vlizotrap naar bevloerde bergzolder. Met bouwkundig keuringsrapport

Aanvaarding in overleg

Aanvaarding in overleg

Vraagprijs € 189.500,- k.k.

Vraagprijs € 224.500,- k.k.

Aanvaarding in overleg

Ideale GEZINSWONING uit 2004 met houten berging in een kindvriendelijke omgeving nabij scholen en buurtwinkelcentrum gelegen. Indeling: hal met toilet en doorgang naar de tuingerichte woonkamer met tuindeur naar de op het zuiden gelegen tuin, nette open keuken met voldoende bergruimte door middel van een vaste provisiekast. 1e Verdieping: Overloop, 2 slaapkamers van circa 15 en 9,5 m2, ruime badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel. 2e Verdieping: via een vaste trap bereikt u de ruime zolderverdieping waar de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur zich bevinden.

In de kern en in het oude gedeelte van Warnsveld gelegen uitgebouwde HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met garage, stenen berging, tuinhuis en een royaal perc.opp. van 314 m2. Indeling: Entree, trapopgang, toiletruimte met fontein, kelderkast, deur naar de woonkamer en deur naar de keuken, uitgebouwde half open keuken met een keukenblok (2 vaste kasten aanwezig), aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, deur naar de tuin, uitgebouwde woonkamer (type doorzon) v.v. een gashaard en een parketvloer. 1e verdieping: overloop met toegang tot een gescheiden toilet, doucheruimte v.v. douche en een vaste wastafel (natuurlijke ventilatie), 3 slaapkamers (2 v.v. een vaste kast). De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een vaste trap naar de zolderverdieping. 2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar waarop berging. De zolderverdieping biedt mogelijkheid voor extra slaapkamer(s) door het aanbrengen van een nokverhoging.

Aanvaarding in overleg

Vraagprijs € 179.800,- k.k.

Aanvaarding in overleg

Vraagprijs € 224.000,- k.k.

Warnsveld

Zutphen

Plan Leesten-Oost

Ooyerdreef 33

De in totaal 18 woningen zijn voorzien van een architectonische verbijzondering die ervoor zorgt dat elk woningtype een individueel karakter heeft.

Fraai torenappartement in het hartje van Warnsveld.

Er zijn nog enkele woningen te koop, nl. 6 halfvrijstaande woningen, 2 hoek- en 2 tussenwoningen. Afhankelijk van het type zijn de woningen voorzien van een garage-berging of houten berging in de tuin; de inhoud en de woonoppervlakte van de woningen zijn vanaf resp. 420 m3 en 135 m2. Alle woningen hebben op de begane grond een ruime woonkamer met royale keuken; op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een ruime complete badkamer. Een vaste trap geeft toegang tot een royale zolder met diverse gebruiksmogelijkheden. De woningen zijn in te richten naar eigen wensen en ideeën en deels voorzien van een uitbouw aan de achterzijde van de woning. Voor meer informatie: zie www.woneninleestenoost.nl of ……. kom binnen in ons vernieuwde kantoor!

Op de grens tussen nieuw en oud Warnsveld ligt het winkelcentrum de Dreiumme. De Dreiumme heeft een eigentijds gezicht. Beeldbepalend is daarbij De Keerweer, een comfortabel woon- winkelgebouw. Op een betere plek had het niet kunnen staan: midden in het dorp met alle winkels en voorzieningen op loopafstand. De Keerweer heeft in totaal 38 royale appartementen. Deze zijn verdeeld over de drie-etages tellende vleugels en de woontoren. Het woonoppervlakte van de op de eerste verdieping van de woontoren gelegen appartement inclusief balkon is circa 120 m2. Indeling torenappartement: royale entree/hal, toilet met wandcloset en fonteintje, berging met onder andere CV, indrukwekkende, sfeervolle en lichte woonkamer met open luxe keuken (Boco keukens) samen circa 50 m 2 v.v. een Seasar stone werkblad, combimagnetron, inductie kookplaat, vaatwasser, motorloze afzuigkap en koelkast met vriesvak. Comfortabele luxe badkamer met douche, vaste wastafel en 2e toilet (wandcloset) en wasmachine aansluiting, twee slaapkamers van circa 12 en 16 m2 en een heerlijk balkon/dakterras gelegen op het westen. Het appartement heeft zijn eigen parkeerplaats en berging in de afgesloten parkeergarage. Deze is middels een lift en een rijbaan te bereiken. Op de begane grond zijn de Albert Heijn en een aantal dagwinkels gesitueerd. Bijzonderheden: In de parkeerkelder zijn oplaadpunten voor onder andere elektrische fiets aanwezig.

Aanvaarding in overleg

Huur € 1.175,- pm

Prijzen vanaf € 205.500,- v.o.n.

incl. servicekosten

Bekijk ons complete woningaanbod op

www.vanderbeekmakelaars.nl Zutphen:

Nieuwstad 33, 7201 NL \

Tel.: +31 (0) 575 - 51 59 10,

Gorssel (nevenvestiging): Hoofdstraat 57, 7213 CR \

Fax: +31 (0)575 - 51 88 90 \

info@vanderbeekmakelaars.nl


13

Foei en nog eens foei Verzekeraars verdienen tot tienduizenden euro's per verzekering, zonder dat dit bekend is bij de klant. Dat stelt de financieel intermediair Nationale Hypotheekpas (NHP), op basis van een vergelijking van overlijdensrisicoverzekeringen. Volgens NHP is er daarom sprake van selectieve transparantie in de nieuwe regelgeving, die intermediairs verplicht tot transparantie over hun beloning. De provisies die intermediairs rekenen bedragen slechts een fractie van de opslagen die de bank of verzekeraar berekent, stelt NHP. Ook deze verborgen kosten zouden bekend moeten zijn.

Volgens de NHP-cijfers zouden klanten van een aantal grote verzekeraars € 1.050 tot € 1.400 per jaar betalen voor een een overlijdensrisicoverzekering, terwijl de gemiddelde kostprijs voor de verzekeraar slechts € 350 zou bedragen. Bij andere aanbieders en NHP zelf, zou de verzekering minder dan 700 kosten. De cijfers gaan uit van een overlijdensrisicoverzekering met een looptijd van 30 jaar voor een man van 35 jaar, met een verzekerd bedrag van |€ 250.000. De gemiddelde kostprijs van € 350

berekent de organisatie op basis van gegevens van buitenlandse verzekeraars en zou niet meer dan een paar procent afwijken van de realiteit. Een woordvoerder van een verzekeraar stelt dat voor nietbeleggingsverzekeringen inderdaad nog geen volledige kostentransparantie is doorgevoerd. De woordvoerder vermoedt dat de cijfers van NHP geen rekening houden met afwijkende dekkingsvoorwaarden of bijvoorbeeld een koppeling aan een ander product.

Feiten Feitencijfers cijfersnieuwbouw nieuwbouw Het aantal opgeleverde nieuwe woningen lag in de eerste negen maanden van 2008 op 45.000, een stijging van 7% vergeleken

met een jaar eerder. Zo meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De toename van het aantal

Utrecht duurste woonprovincie Noord-Holland telt de meeste huizen met een WOZwaarde boven de 1 miljoen. Toch blijft Utrecht de duurste woonprovincie. De CBS-cijfers gaan over de periode 1 januari 2007 tot 1 januari 2008.Het aantal woningen van een miljoen of meer is in 2007 met 33% gestegen; begin 2008 waren het er in totaal ruim 24.000. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De meeste dure huizen staan in de Randstad. Drenthe telt slechts 51 woningen van meer dan een miljoen in WOZ-waarde, Noord-Holland meer dan 9.800. Flevoland telt er het minst; 47. De provincie Utrecht staat op de derde plek als het gaat om aantallen 'miljoenenhuizen', na Noord- en Zuid-Holland. Maar Utrecht is wel de duurste provincie, met de hoogste gemiddelde woningwaarde. Gemiddeld bedroeg die op 1 januari 2008 € 271.000. De gemeente met de hoogste gemiddelde WOZ-waarde is Bloemendaal, met € 705.000; drie keer meer dan gemiddeld. De Gooische gemeenten Blaricum en Laren volgen met enige afstand; bijna 600.000. Ook de WOZ-waarde in Noord-Holland, Gelderland en Noord-Brabant lag hoger dan gemiddeld in Nederland. De provincie Groningen had de laagste gemiddelde woningwaarde, namelijk € 174.000. In 2007 is de gemiddelde woningwaarde in Nederland gestegen, van € 217.000 naar € 233.000. Ook over het afgelopen jaar is de gemiddelde huizenprijs gestegen, maar naar verwachting minder dan in 2007.

(Advertentie)

Gratis Horren bij alle naar binnen te openen kozijnen *Kunststof kozijnen *Aluminium kozijnen *Houten kozijnen *Dakkapellen *Gevelbekleding *Velux Dakvensters En Bouw en Verbouw werkzaamheden

Marco Post

Martin de Beus

0575-549935 06-52312655

0575-542983 06-42812803

www.marcopost.klussenier.nl www.martindebeus.nl

opgeleverde huizen was het grootst in Gelderland, gevolgd door Zuid-Holland, Flevoland en Noord-Holland. Noord-Brabant en Zeeland

kenden een kleine stijging. In Limburg, Overijssel en Drenthe was sprake van een daling. Limburg spande de kroon.

Nieuwe energielabel Het vernieuwde energielabel voor woningen is vanaf begin maart beschikbaar. Dat heeft minister voor Wonen, Wijken en Integratie Eberhard van der Laan (PvdA) begin januari bekendgemaakt. Het nieuwe label had er eigenlijk per 1 januari moeten zijn. Sinds vorig jaar is een energielabel verplicht bij verkoop of verhuur van een woning. Op het label kwam echter veel kritiek. Zo maakte het label geen onderscheid tussen tussen- en hoekwoningen, terwijl de laatste meer energie verbruiken. Het nieuwe label moet beter onderscheid maken tussen verschillende soorten woningen, en direct duidelijk maken welke energiebesparende maatregelen bioj de betreffende woning mogelijk zijn. Het per 1 januari 2008 verplichte energielabel is geen succes: nog geen tien procent van de Nederlandse woningen is van een label voorzien. Van der Laans voorganger Ella Vogelaar (PvdA), die in november 2008 aftrad, had beloofd het nieuwe label al per 1 januari in te voeren. Oude energielabels blijven gewoon geldig. Huiseigenaren die een oud label hebben, kunnen dat desgewenst wel gratis omruilen voor een nieuwe versie. Volgens organisaties als de Vereniging Eigen Huis, de Associatie van Energie Prestatie Adviseurs en de Nederlandse Vereniging van Makelaars is het nieuwe energielabel een 'gemiste kans'. Zo komen er nog altijd geen sancties op het verkopen van huizen zonder energielabel. Als de koper er niet naar vraagt, kraait er geen haan naar.

Wat is het nou? Uit berekeningen van NVM blijkt dat de woningprijzen in het derde kwartaal van 2008 zijn gedaald, terwijl de cijfers van het Kadaster juist een stijging aangeven. NVM en het Kadaster hanteren uiteenlopende rekenmethodes. Het Kadaster

registreert woningtransacties zodra de aktes in het register worden opgenomen en berekent de gemiddelde waarde van de verkoopprijzen. De NVM registreert de transactie, zodra de koopakte wordt opgemaakt. Tussen deze momenten zitten vaak twee tot drie maanden verschil.

De beste manier om niet langer op glad ijs te staan is het verlagen van de vraagprijs.

Huiseigenaar op glad ijs De huiseigenaar die zijn huis wil verkopen en al een nieuw huis heeft aangeschaft, begeeft zich op glad ijs. Hij krijgt namelijk in 2009 te maken met een lange verkoopperiode. Rijwoningen zullen gemiddeld een jaar te koop staan, vrijstaande woningen zelfs twee jaar of meer. Dit meldt Woonnieuws.nl. De beste manier om het lange wachten te doorbreken, is volgens Woonnieuws.nl een verlaging van de vraagprijs. In 2008 is het aantal te koop staande woningen gestegen met 22% tot een recordhoogte van 188.000. Ook in het laatste kwartaal, waarin normaal sprake is van een daling, is het aanbod flink toegenomen.

De kredietcrisis is de belangrijkste reden van de stijging. In 2008 zijn veel minder woningen verkocht door de strengere eisen bij het verstrekken van een hypotheek van de banken en de voorzichtigheid van kopers. Het aantal mensen dat hun woning te koop zet, blijft toenemen. Ook de vraagprijs van woningen blijft toenemen. Het ligt nu gemiddeld 4% hoger dan vorig jaar. Volgens Woonnieuws.nl komt dit doordat verkopers de vraagprijs baseren op incidentele succesverhalen van anderen. Woonnieuws.nl adviseert verkopers om samen met hun makelaar na te denken over een vraagprijs die beter past bij deze markt. Goed nadenken, de realiteit in het oog houden en je niet door anderen laten gek maken, daar draait het dit jaar om.


14

Braamkamp 229

Zutphen

De Brink 350

Vraagprijs: m 209.500,- k.k.

Begane grond: * Entree met garderobenis en toegang tot bijkeuken * Tuingerichte woonkamer met deuren naar de tuin * Half open keuken met luxe inrichting in hoekopst. 1e Verdieping: * 2 Slaapkamers; Luxe badkamer vv vloerverw. 2e Verdieping: * Middels dakkapel uitgebouwde zolder vv berging en 2 ruime slaapkamers Aanvaarding: In overleg

De Gaikhorst 51

In kindvriendelijke en groene woonomgeving gelegen zeer ruime TUSSENWONING. De woning is oa vv een berging, bijkeuken, een parkeerplaats op eigen terrein, 4 slaapkamers (5 mogelijk) en een op het oosten gelegen tuin. Perceelopp.: 149 m² Inhoud: ca. 400 m³ Bouwjaar: 1978

Warnsveld Vraagprijs: m 725.000,- k.k.

Begane grond woonhuis: * Sfeervolle keuken met inrichting in hoekopst. * Eetkamer; Hal; Toilet met fonteintje * Sfeervolle woonkamer met plavuizenvloer * 3 Slaapkamers; Ruime badkamer 1e Verdieping woonhuis: * 3 Slaapkamers; Wasruimte met opstelpl. wasapp. Hobby-/praktijkruimte: * Vrijstaande praktijkruimte (30 m²) Aanvaarding: In overleg

Hackforterweg 7a

Janneke vd Plaatstraat 17

Begane grond: * Afgesloten entree vv vidicom-installatie en briefboxen. Woonverdieping: * Hal; Toilet vv fonteintje * Woonkamer, ca. 39 m² met fraai uitzicht en deur naar op het zuid-westen gelegen balkon * Halfopen keuken vv luxe inrichting met inb.app. * Twee slaapkamers, groot ca. 15 en 8 m² * Royale badkamer Aanvaarding: In overleg

Bekijk het maar!

Zeer beschut gelegen, goed onderhouden WOONBOERDERIJ met 6 slaapkamers (3 op de begane grond), vrijstaande hobby-/praktijkruimte en kapschuur. Een bijzonder sfeervol huis met een fraaie en een in stijl aangelegde tuin met veel privacy! Perceelopp.: 1239 m² Inhoud: ca. 750 m³ Bouwjaar: voor 1900

Op gunstige lokatie gelegen, goed onderhouden 3-KAMER APPARTEMENT met fraai uitzicht, balkon op het zuid-westen en privé-berging op de begane grond. Het appartement ligt op de 4e verdieping en beschikt over een lift. Woonopp.: 90 m² Inhoud: ca. 270 m³ Bouwjaar: 2001

Zutphen Vraagprijs: m 245.000,- k.k.

Onderverdieping: Kelder geschikt als hobbyruimte Begane grond: * Hal met kapstoknis; Woonkamer met laminaat * Woonkeuken met luxe inrichting in hoekopstelling * Toilet met fonteintje; Bijkeuken met keukeninr. 1e Verdieping: * 3 Ruime slaapkamers; Badkamer vv wast. en bad Garage: Via loopdeur en kanteldeur bereikbare royale garage/werkplaats met volledige verdieping Aanvaarding: In overleg

Sfeervolle, geheel gemoderniseerde TUSSENWONING met 3 slaapkamers, woonkeuken, bijkeuken, een kleine stadstuin en een aan de Buitensingel gelegen grote GARAGE / WERKPLAATS met trap naar volledige bovenverdieping. De garage is voor diverse doeleinden geschikt. Perceelopp.: 134 m² Inhoud: ca. 375 m³ Bouwjaar: 1913

Wij hebben alleen de beste hypotheek die bij uw toekomst past. Een hypotheek moet bij u passen. Bij uw persoonlijke omstandigheden, uw wensen en uw toekomstplannen. Daarom wilt u kunnen vertrouwen op een deskundig en objectief hypotheekadvies. Maak eens kennis met HypotheekNet. HypotheekNet is een onafhankelijke organisatie van Erkend Hypotheekspecialisten. Met uw persoonlijke situatie als uitgangspunt, vergelijken wij al uw financiële mogelijkheden. Net zo lang tot wij voor u de juiste hypotheek vinden: die met de beste voorwaarden en de scherpste tarieven.

HypotheekNet. Altijd het dichtst bij de beste hypotheek Spittaalstraat 93, 7201 EC Zutphen, Tel. (0575) 51 63 61 www.hypnet.nl

Wichmond

Henriëtte Polaklaan 4

In 1956 gebouwd, zorgvuldig onderhouden en sfeervol VRIJSTAAND WOONHUIS met GARAGE op een perceel van 757 m². De woning heeft een aparte woon- en eetkamer, 4 slaapkamers, keuken en bijkeuken. Wichmond ligt op korte afstand van Zutphen en Doetinchem. Perceelopp.: 757 m² Inhoud: ca. 425 m³ Bouwjaar: 1956

Zutphen

Zutphen

Henriëtte Polaklaan 118

Vraagprijs: m 289.000,- k.k.

Begane grond: * Hal vv parketvloer; Toilet vv fonteintje * Tuingerichte woonkamer met parketvloer * Woonkeuken met Siematic inrichting in hoekopstelling 1e Verdieping: * 3 Slaapkamers, 15, 12 en 10 m² allen vv laminaat * Badkamer o.a. vv ligbad, designradiator, vaste wastafel 2e Verdieping: * 4e slaapkamer (12 m²) vv laminaat en extra veluxraam Aanvaarding: In overleg

Klooster 6

Begane grond: * Entree met toegang tot de bijkeuken/ berging * Tuingerichte woonkamer vv fraaie raampartij, massieve parketvloer en deur naar de tuin * Half open keuken vv moderne inrichting 1e Verdieping: * Overloop; 3 Slaapkamers; Luxe badkamer 2e Verdieping: * Ruime 4e slaapkamer en veel bergmogelijkheden Aanvaarding: In overleg

Warnsveld

Lammerhof 31

Vraagprijs: m 235.000,- k.k.

In woonwijk Leesten-de Enk gelegen HOEKWONING met vrijstaande houten berging en een op het westen gelegen tuin. Perceelopp.: 134 m² Inhoud: ca. 240 m³ Bouwjaar: 1994 Begane grond: * Entree; Hal; Moderne toiletruimte (2005) * Ruime tuingerichte woonkamer met houten vloer * Open keuken met luxe en moderne inrichting (2006) 1e Verdieping: * 3 Slaapkamers, allen vv laminaat * Lichte badkamer met wastafel, toilet en ligbad 2e Verdieping: * Ruime 4e slaapkamer met vaste kasten Aanvaarding: In overleg

In plezierige woonwijk nabij winkels en scholen gelegen uitstekend onderhouden en over de volle breedte uitgebouwd WOONHUIS met 4 slaapkamers, bijzonder fraaie keuken en op het zuiden gelegen tuin met stenen berging en achterom. Perceelopp.: 162 m² Inhoud: ca. 380 m³ Bouwjaar: 1985

Zutphen Vraagprijs: m 299.500,- k.k.

Op fraaie lokatie gelegen goed onderhouden en royaal HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met GARAGE en royale op het zuid/oosten gelegen tuin. Perceelopp.: 248 m² Inhoud: ca. 430 m³ Bouwjaar: 1997

Vraagprijs: m 172.500,- k.k.

Begane grond: * Entree; Hal met meterkast en trapkast; Toilet * Woonkamer met deur naar de tuin * Open keuken vv inrichting in lengte-opstelling * De gehele begane grond is vv laminaat 1e Verdieping: * Overloop; 3 Slaapkamers * Badkamer * Opstelplaats voor CV-ketel en mech. ventilatie Aanvaarding: In overleg

Emmerikseweg 21

Vraagprijs: m 235.000,- k.k.

Vraagprijs: m 395.000,- k.k.

Onderverdieping: Provisiekelder Begane grond: Entree; Hal; Toilet * Woonkamer met schoorsteenmantel * Eetkamer met toegang tot de keuken * Keuken vv oorspronkelijke inrichting * Bijkeuken met opstelpl. wasapparatuur 1e Verdieping: * 4 Slaapkamers, waarvan 2 met vaste kast * Doucheruimte vv wastafel en douche-inrichting Aanvaarding: In overleg

Zutphen

Aan de buitenrand van Leesten-de Enk gelegen HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS. Deze ruime woning is oa vv 4 slaapkamers, een luxe badkamer en een besloten op het westen gelegen tuin! Perceelopp.: 242 m² Inhoud: ca. 425 m³ Bouwjaar: 1996

Warnsveld Vraagprijs: m 187.000,- k.k. Goed onderhouden TUSSENWONING met stenen BERGING, PARKEERPLAATS op eigen terrein en goed gelegen ca. 17 meter diepe achtertuin met achterom. Perceelopp.: 172 m² Inhoud: ca. 280 m³ Bouwjaar: 1982

Begane grond: * L-vormige woonkamer vv laminaat met V-groef * Dichte keuken vv nette inrichting in lengte-opst. * Moderne toiletruimte met hangcloset en fonteintje 1e Verdieping: * 3 Ruime slaapkamers, groot ca. 12, 10 en 10 m² * Badkamer vv wastafelmeubel, ligbad en toilet 2e Verdieping: * Via vlizotrap bereikbare bergzolder Aanvaarding: In overleg

Spittaalstraat 93 • 7 2 0 1 EC Zut phen • Tel. 0575- 516361 • Fax 0575-542210 • zutphen@tenhag.nl


15

Marspoortstraat 16a

Zutphen

Martinetsingel 10K

Vraagprijs: m 169.000,- k.k.

Onderverdieping: Berging Begane grond: * Entree met trappenhuis 1e Verdieping: * Ruime hal; Toilet met fonteintje * Woonkamer met vaste kasten en frans balkon * Woonkeuken met eenv. inrichting en klein balkon * 2 Slaapkamers * Badkamer met vaste wastafel en douche-inrichting Aanvaarding: In overleg

De Moesmate 166

Aan de rand van het centrum van Zutphen, op de 1e etage gelegen sfeervol HOEKAPPARTEMENT met twee slaapkamers en een bergruimte in het souterrain. Het appartement kijkt uit over de Berkel. Via de Marspoortstraat ziet men ook nog een stukje IJssel! Woonopp: ca. 75 m² Inhoud: ca. 210 m³ Bouwjaar: 1950

Zutphen

Begane grond: * Entree; Hal met toegang tot berging en toilet * Half open keuken vv eenvoudige inrichting * Tuingerichte woonkamer met deur naar tuin 1e Verdieping: * 3 Royale slaapkamers * Badkamer vv douche, wast., toilet en aansl. wasm. 2e Verdieping: * Ruime zolder met mogelijkheid voor 4e slaapkamer Aanvaarding: In overleg

Tadamasingel 45-45a

Zutphen Vraagprijs: m 289.000,- k.k.

Begane grond: * Riante woonkamer (thans praktijkruimte) * Toilet: Dichte keuken; Doucheruimte met wastafel * Slaapkamer (thans wachtruimte); Zij-ingang 1e Verdieping: * Sfeervolle woonkamer; Dichte keuken; Dakterras * Badkamer met wastafel en ligbad 2e Verdieping: * 2 Sfeervolle slaapkamers; Overloop Aanvaarding: In overleg

Ton Albertsstraat 12

Aan de rand van het centrum gelegen, goed onderhouden ruim, doordacht WOONHUIS geschikt voor dubbele bewoning, voor wonen en werken aan huis of voor de liefhebber van royaal wonen! Kortom een huis dat voor ieders wens geschikt is. Perceelopp.: 92 m² Inhoud: ca. 500 m³ Bouwjaar: ca. 1950

Zutphen

Begane grond: * Centrale (afgesloten) ingang met briefboxen, vidicom, lift en toegang tot berging in onderbouw Woonverdieping (3e woonlaag): * Riante woonkamer met deur naar loggia * Moderne open keuken met inr. in L-vorm * Bijkeuken met opstelpl. wasapparatuur * 2 Royale slaapkamers (ca. 21 en 10 m²) * Badkamer met wastafelmeubel, douche en toilet Aanvaarding: In overleg

Quirijn

Begane grond: * Entree; Hal; Toilet met fonteintje * Tuingerichte woonkamer met laminaatvloer * Open keuken met inrichting in lengte-opstelling 1e Verdieping: * 2 Slaapkamers, groot ca. 17 en 12 m² * Badkamer vv wastafel, douche en 2e toilet 2e Verdieping: * Zolderruimte met mogelijkheid voor 3e slaapkamer Aanvaarding: In overleg

Op prominente locatie aan de rand van het centrum en toch met vrij uitzicht over groen, uitstekend onderhouden, op de 3e woonlaag gelegen APPARTEMENT met lift, privéparkeerplaats en royale berging in de onderbouw. Woonopp.: 115 m² Inhoud: ca. 375 m³ Bouwjaar: 2003

Zutphen

In jaren '60 wijk gelegen TUSSENWONING met vrijstaande stenen GARAGE, BERGING en op het zuiden gelegen diepe tuin. Perceelopp.: 189 m² Inhoud: ca. 260 m³ Bouwjaar: 1960 Begane grond: * Entree; Hal; Toilet; Provisiekast * Lichte doorzonwoonkamer met laminaatvloer * Dichte keuken vv nette inrichting en deur naar de tuin 1e Verdieping: * 3 Slaapkamers, allen vv laminaat en 2 met vaste kast * Douche-ruimte met een vaste wastafel en douche-inr. 2e Verdieping: * Via vaste trap te bereiken bergzolder Aanvaarding: In overleg

Het Spangoor 17

Interesse? Bel voor meer informatie 0575516361

QUIRIJN Op de kavels in het project kan er een vrijstaande woning worden gebouwd, waarbij gekozen kan worden uit 8 verschillende typen woningen. Elk type woning heeft een andere indeling en andere uitstraling. Dit wordt mede mogelijk gemaakt, daardat u keuze heeft uit verschillende kleuren baksteen. Daarnaast kunt u in nauw overleg met de architect en de aannemer de woning helemaal aanpassen aan uw eigen woonwensen. (Bijna) alle wensen die u heeft zijn mogelijk.

Begane grond: * Entree; Royale hal; Toiletruimte * Royale, lichte woonkamer met openslaande deuren * Open keuken met luxe L-vormige inrichting 1e Verdieping: * 3 Slaapkamers * Badkamer met zeer complete inrichting 2e Verdieping: * Riante ruimte met mogelijkheid voor extra kamers Aanvaarding: In overleg

banner

Tollensstraat 16

Vraagprijs:

Bel ons voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak tel. 0575-516361 IJsselkade 3a

Zutphen

Begane grond: * Entree met intercom, briefboxen, privé berging Woonverdieping: * Ruime hal vv laminaatvloer en royale bergkast * Ruime woonkamer vv deur naar frans balkon * Dichte keuken met moderne inr. in hoekopst. * Slaapkamer met laminaatvloer en vaste kast * Ruime, moderne badkamer vv vloerverwarming * Bergkast vv aansl. wasmachine en droger Aanvaarding: In overleg

In 2003 gebouwd, in plan Overkamp, uitstekend onderhouden HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met ruime garage en fraai aangelegde op het noordoosten gelegen tuin. Perceelopp.: 376 m² Inhoud: ca. 600 m³ Bouwjaar: 2003

Zutphen Vraagprijs: m 158.000,- k.k.

Begane grond: * Entree; Hal vv plavuizenvloer; Moderne toiletruimte * Lichte woonkamer vv laminaatvloer en schouw met open haard * Dichte keuken met moderne inrichting vv inb.app. 1e Verdieping: * Overloop met kast * Drie slaapkamers, allen vv laminaat * Ruime, uitgebouwde badkamer vv fraaie betegeling Aanvaarding: In overleg

Zutphensestraat 53

Vraagprijs: m 160.000,- k.k. Wordt dit uw uitzicht? De IJssel enerzijds en een prachtige tuin anderzijds! Gelegen aan de rand van het fraaie centrum van Zutphen op de eerste woonlaag, goed onderhouden APPARTEMENT met privéberging, TUIN en uitzicht over de IJssel! Woonopp.: 68 m² Inhoud: ca. 175 m³ Bouwjaar: 1955

Warnsveld Vraagprijs: m 475.000,- k.k.

Het project Quirijn is een nieuw project in de wijk Leesten-Oost en bestaat uit 31 kavels.

Interesse inbezichtigingsaféén van deze woningen?

Zutphen Vraagprijs: m 159.000,- k.k.

Koopsom vanaf: m 410.900,- von

Vraagprijs: m 175.000,- k.k. Aan rustige straat in kindvriendelijke woonwijk, op loopafstand van winkelcentrum Leesten-Oost gelegen moderne TUSSENWONING met een verzorgde op het zuid-westen gelegen tuin. Perceelopp.: ca. 100 m² Inhoud: ca. 325 m² Bouwjaar: 2005

Mgr. Schaepmanstraat 12

Vraagprijs: m 375.000,- k.k.

Vraagprijs: m 163.000,- k.k. Een royale TUSSENWONING met veel mogelijkheden! In een leuke en kindvriendelijke ruim opgezette woonwijk gelegen en voorzien van een aangebouwde berging en tuin op het westen. Perceelopp.: 110 m² Inhoud: ca. 360 m³ Bouwjaar: 1972

Zutphen

Volledig gemoderniseerde TUSSENWONING met stenen berging en op het westen gelegen tuin! De woning ligt in een prettige woonomgeving, tegenover plantsoen en in de nabijheid van diverse voorzieningen. Perceelopp.: 128 m² Inhoud: ca. 250 m³ Bouwjaar: 1963

Brummen Vraagprijs: m 845.000,- k.k.

Indeling Voorhuis: Onderverdieping: Kelder Begane grond: Vestibule en hal met marmeren vloer * Woonkamer en suite vv houten delen vloer, marmeren schouwen, stucornamenten plafonds en raambanken * Salonkamer vv visgraatparketvloer; Hoekkamer * Woonkeuken met recente inrichting 1e Verd.: 5 Riante slaapk. 2e Verd.: Grote zolder Indeling Boerderij: * Voormalige deel is nu garage; Hildekamer; Koetshuis Aanvaarding: In overleg.

Villa Terre Neuve Deze prachtige VILLA is een combinatie van een in ca. 1625 gebouwde boerderij met een in ca. 1820 in klassistische stijl aangebouwd voorhuis bestaande uit twee woonlagen en een kap. De tijd heeft er stil gestaan, de originele elementen zijn er maar renovatie is nodig. Perceelopp.: 4756 m² Inhoud: ca. 2000 m³ Bouwjaar: 1625 en 1820

Spittaalstraat 93 • 7 2 0 1 EC Zut phen • Tel. 0575- 516361 • Fax 0575-542210 • zutphen@tenhag.nl


16 3INDS

W W W

3INDS

W W W

3#(),$%23NL : 5 4 0 ( % . NL +OKSTRAATÂŹÂŹ%EFDEÂŹ4ELEFOONÂŹÂŹ

0OLLAANÂŹÂŹ:UTPHENÂŹ4ELEFOONÂŹÂŹ

Houtbewerking B.V.

DEUREN- TRAPPEN- EN TIMMERFABRIEK VOOR MÉÉR DAN KACHELS ALLEEN! KACHELSPECIAALZAAK

WICHINK KRUIT Laarstraat 21

Tel. 0575-517999 email: info@kachelswk.nl

Zutphen

’s maandags gesloten

Ook in niet standaard maten Afhangservice en levering aan de vakhandel

Marsweg 117 7202 AT Zutphen Tel.: 0575-513678 Fax: 0575-513643 E-mail: ROZUT.BV@PLANET.NL Internet: www.rozut.nl Showroom geopend ma. t/m vr: 09.00 - 17.30 Zaterdag 10.00 - 14.00. Âą150 modellen

Uw adres voor waardevol wonen en werken. Langendijk 6A, Baak In een landelijke omgeving gelegen vrijstaand woonhuis. Begane grond: hal, keuken (70 m2), moderne badkamer (’00) 2e WC en garderobe. Kelder met riante provisieruimte. 1e Verd: 2 vaste trappen met overloop met vaste kasten, 3 slaapkamers, 1 separaat toilet , badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. 2e Verd: Onbevloerde vliering. Tuin: Aangelegde tuin op het ZO, garage (ca. 12 x10) v.v. CV installatie thans in gebruik als keuken en een badkamer met douche, wastafel en toilet en werk-/slaapvertrekken. Bijzonderheden: Bj: ca.‘62 &’70, kunststof kozijnen met isolerende beglazing. c.v.-ketel, Awb(2000), inhoud ca. 525m3, een woonopp. ca. 180m2 en een perceelopp. ca. 4800m2. Vraagprijs

m 399.000,- K.K.

Kloosterstraat 61, Eerbeek Op rustige locatie nabij centrum gelegen vrijstaande woning Begane grond: Entree, hal, kelderkast, woonkamer en keuken, slaapkamer. Via achteringang toegang tot de bijkeuken welke is v.v. wasruimte en toilet. 1e verdieping: Overloop 3 slaapkamers met vaste kasten en badkamer met toilet, douche en vaste wastafel. Bergzolder: Vliering met bergruimte. Tuin: Aangelegde tuin op het Zuiden welke is v.v. een fietsenberging, vrijstaande stenen garage met ruimte voor 2 auto’s en een werkplek. Bijzonderheden: Perceeloppervlakte van 552m2 , een inhoud van ca. 325m3 en een woonoppervlakte van ca. 100m2.

Vraagprijs

m 274.500,- K.K.

Ita wegmanhof 1, Zutphen Royale hoekwoning met vrijstaande berging in kindvriendelijke Begane grond: Entree, hal en toilet, tuingerichte woonkamer en ruime woonkeuken. 1e verd: vaste trap naar overloop, 2 slaapkamers, badkamer met 2e toilet, wastafel en douche. 2e verd: Middels vaste trap naar overloop, 2 ruime slaapkamers (16 en 11 m²), verwarmingsopstelling, wasmachineaansluiting en zonneboiler. Tuin: Nette aangelegde tuin op het NO, vrijstaande houten berging v.v. elektra en achterom. Bijzonderheden: Bj: 2004, v.v. dubbel glas, geheel geïsoleerd, inhoud ca. 420m³ perceelopp. van 195m² en een woonopp. is circa 130m².

Vraagprijs

m 229.500,- K.K.

Dijkstraat 7, Zutphen In woonwijk ‘de Hoven’ gelegen twee onder een kapwoning. Begane grond: Entree via royale hal, garderobekast, toilet en meterkast. Woonkamer, halfopen keuken van massief hout. Via de bijkeuken heeft u toegang tot de tuin. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers badkamer v.v. hoekbad met douchescherm, toilet, wastafel en designradiator. 2e verdieping: Op de voorzolder is de Cv-ketel geplaatst. Via voorzolder naar 4e slaapkamer met extra bergkast en veel opbergruimte. Tuin: Via de bijkeuken te bereiken royale en zonnige achtertuin die fraai is aangelegd met achterom. Via tuin te bereiken souterrain. Perceelopp. 293 m², inhoud ca. 450 mÂł. woonopp.ca. 125 m²

m 295.000,- K.K.

Vraagprijs

Oude Touwbaan 12, Zutphen In woonwijk ‘’de Hoven’’ gelegen vrijstaand woonhuis. Begane grond: Entree, hal, garderobe, trapkast met kelder, meterkast(6 groepen) en toilet met fontein. Royale woonkamer, halfopen keuken. Via de keuken en hal toegang tot de bijkeuken met wasmachine/ drogeraansluiting. 1e verd.: Ruime centrale overloop. 2 royale slaapkamers, badkamer met ligbad, separate douche, wastafel en 2e toilet. Bergzolder: Vliering met bergruimte. Tuin: Fraai aangelegde tuin op het Zuid Westen met veel groen, oprit, terras, sierbestrating, vijverpartij en stenen garage. Bijzonderheden: Bj: 1953, grotendeels dubbel glas. Vrijstaande geĂŻsoleerde stenen garage biedt ideaal de mogelijkheid tot kantoor of praktijk aan huis.

m 375.000,- K.K.

Vraagprijs

Weg naar Voorst 140, Zutphen Prachtig vrijstaand karakteristieke jaren ’30 woning. Souterrain: Via tuin toegang tot het souterrain. Begane grond: Entree, hal, garderobe, hangtoilet en trapkast met kelder. Woonkamer met erker. Halfopen keuken in hoekopstelling . Via de keuken toegang tot de bijkeuken met wasmachine/ drogeraansluiting en watervoorziening. 1e verd: Ruime overloop met werkruimte, 2 royale slaapkamers, badkamer met ligbad, separate douche, wastafel en 2e toilet, toegang tot het dak van de aanbouw en eventueel te realiseren dakterras. 2e verd: 3e en 4e slaapkamer. Tuin: Fraai aangelegde tuin op het N.O. met achterom, stenen garage, Bijzonderheden: woonopp. ca. 140 m², inhoud ca. 430 m³ en een perceelopp. 713 m².

m 425.000,- K.K.

Vraagprijs

www.ijsselborg.nl IJsselborg Makelaardij Zutphen, Kanonsdijk 134, 7205 AE Zutphen, Tel. 0575 - 54 60 00 Fax. 0575 - 54 33 62, e-mail: info@ijsselborg.nl

M A K E L A A R D I J - TA X AT I E S - H Y P O T H E K E N - V E R Z E K E R I N G E N - N I E U W B O U W - V E R H U U R - B E D R I J F S H U I S V E S T I N G


17

Welkom bij Thoma Makelaars Zutphen Goed onderhouden

Gewilde locatie

Penthouse met dakterras

Onlangs gemoderniseerd

Baak, Zutphen Emmerikseweg 75

Eefde, Koffiestraat 4

Eefde, Princehof 9

Eefde, Zutphenseweg 109

In het buitengebied van Baak gelegen, met vrij uitzicht over de landerijen, vrijstaand woonhuis (1962) 4 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning staat op een perceel van 1.240 m² eigen grond en is in de afgelopen jaren keurig en goed gemoderniseerd.

Karakteristiek HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS (CA. 1926) v.v. schuur, tuinhuisje en grote tuin. Het totale perceel bedraagt 393 m². De woning ligt op een gewilde locatie in Eefde en beschikt over 2 slaapkamers. De woning is v.v. gaskachels en dient enigszins gemoderniseerd te worden.

PENTHOUSE (1996) met balkon en 79 m² dakterras. Een extra brede plek in de parkeergarage en een carport met buitenberging. Als landhuis gebouwd kleinschalig appartementencomplex met lift en videofoon. Ligging in parkachtige omgeving met veel groenblijvende struiken en mooie oude bomen.

Uitstekend onderhouden en onlangs gemoderniseerd HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS (1920) met 3 slaapkamers op een royaal perceel van 458 m². In 2005 is de woning gemoderniseerd en o.a. v.v. een nieuwe keuken, nieuwe CV-ketel en prachtig aangelegde tuin met vijver. Aanvaarding in overleg.

Inhoud: circa 595 m³. Grondoppervlakte: 1.240 m².

Inhoud: circa 350 m³. Grondoppervlakte: 393 m².

Inhoud: circa 300 m³. Woonoppervlakte: 100 m².

Inhoud: circa 285 m³. Grondoppervlakte: 458 m².

€ 369.000,-- k.k.

€ 239.000,-- k.k.

€ 270.000,-- k.k.

Penthouse in parkvilla

€ 299.000,-- k.k Sfeervol vrijstaand wonen

Van der Linden Makelaardij wordt

Thoma Makelaars Sinds 1 januari 2009 hebben Van der Linden Makelaardij Zutphen en Thoma Makelaars hun krachten gebundeld. Eefde, Princehof 14

Eefde, Eendrachtstraat 12

In fraai park gelegen kleinschalig appartementenvilla met lift, waarin wij u het PENTHOUSE (1995) met 2 balkons en 90 m² dakterras, alsmede een carport en een buitenberging aan kunnen bieden. Dit zeer forse appartement heeft o.a. 2 slaapk. (resp. 15 m² en 10 m²) met elk een eigen badkamer.

Sfeervol VRIJSTAAND WOONHUIS (1936) met garage aan een schilderachtig straatje. Deze woning bevat o.a. een kelder, een serre ca. 20 m², een woonkeuken, 3 slaapkamers, balkon, badkamer, zolder. Keuken en badkamer vernieuwd in 2002. Zeer grote (24 m²) garage in prachtige tuin (zuid).

Inhoud: circa 345 m³. Woonoppervlakte: 140 m².

€ 347.500,-- k.k. Permanent vakantiegevoel

Op het vertrouwde adres aan het Stationsplein 37 in Zutphen zijn wij u graag van dienst. Met een nóg breder netwerk, een krachtige marketing en een bewezen verkoop- en aankoopstrategie. Ook in de huidige markt. Ontdek uw voordelen op www.thoma.nl Nette starterswoning

Vijf slaapkamers

Inhoud: circa 520 m³. Grondoppervlakte: 420 m².

€ 438.000,-- k.k. Ruim huis op geliefde plek

Lochem, Vordenseweg 6-108

Warnsveld, Scheerdershof 25

Warnsveld, De Lange Garde 38

Warnsveld, Van Nagellplein 10

In mooi park gelegen onderkelderde RECREATIEBUNGALOW (1995) met een woonoppervlak van circa 250 m². De kelder is ca. 26 m² en de extra hoge woonkamer (ca. 3,5m hoog) is uitgebreid met een tuinkamer met openhaard. Er zijn 3 slaapkamers (19 m², 15 m² en 14 m²) en 2 badkamers.

In ruim opgezette woonwijk staat deze keurig bewoonde HOEKWONING (1982) met CV (2001) en stenen schuur. Deze voormalige huurwoning heeft o.a. een Z-vormige woonkamer met een eiken parketvloer, 3 slaapk. en een flinke zolder (vlizotrap). Vraag eens naar onze hypotheekmogelijkheden.

In de fraaie wijk Overkamp gelegen WOONHUIS (2000) in typische jaren ’30 stijl. De woonkamer heeft een aansluiting voor een houtkachel en de woonkeuken heeft een royale inrichting. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 en op de 2e verdieping 2 slaapkamers en een wasruimte. Houten berging.

In een rustige ruim opgezette en kinderrijke woonomgeving met veel groen vindt u deze VERSPRINGENDE TUSSENWONING (1974) met een grote woonkamer, een vernieuwde luxe keuken, 4 flinke slaapkamers en een fraai aangelegde tuin met stenen berging op het zuiden.

Inhoud: circa 720 m³. Grondoppervlakte: 1.850 m².

Inhoud: circa 280 m³. Grondoppervlakte: 164 m².

Inhoud: circa 365 m³. Grondoppervlakte: 110 m².

€ 324.000,-- k.k.

www.thoma.nl

€ 174.000,-- k.k.

€ 214.500,-- k.k.

Inhoud: circa 380 m³. Grondoppervlakte: 185 m².

€ 217.500,-- k.k.

Stationsplein 37 7201 MH Zutphen T 0575 515 404 E zutphen@thoma.nl

APELDOORN • BERKELLAND • BRUMMEN • DEVENTER • DOETINCHEM • EERBEEK • GORSSEL • LOCHEM • RIJSSEN • ZUTPHEN


18 Keurig onderhouden

Rustige ligging nabij winkels

Landelijk en dichtbij de stad

Vrijstaand aan groene rand

Warnsveld, Ramshof 20

Warnsveld, De Fluite 54

Warnsveld, Lochemseweg 7

Warnsveld, ’t Spiker 18

In kinderrijke en ruim opgezette woonwijk vindt u deze keurig onderhouden 2^1 KAPWONING (1984) met o.a. 3 slaapkamers en een ruime zolder met mogelijkheden. In de achtertuin (zuid) is een berging, garage en veranda aanwezig. De oprit biedt parkeerruimte aan meerdere auto’s.

Op rustige locatie gelegen erg mooi intern verbouwd HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS (1985) met carport en dubbele berging. De woonkamer is 35 m² en staat in open verbinding met de woonkeuken (ca. 20 m²). Fraaie keuken- en badkamerinrichting. 3 Slaapkamers en 1 zolderkamer. Besloten tuin.

Buiten wonen binnen een straal van 5 km om Zutphen kunt u in dit HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS (1900) met grote nieuwe garage (6x8m). Eigenaar huurt ook nog 2.940 m² voor € 200,00 per jaar. Veel fruitbomen en mogelijkheid tot het houden van dieren. Grotendeels gerenoveerd in 1987.

Aan de groene rand van Warnsveld gelegen VRIJSTAANDE SEMI-BUNGALOW (1974) met aangebouwde garage, carport en vrije tuin rondom. Slaapkamer en badkamer beneden en 4 slaapkamers met 2e badkamer boven. Achtertuin west. Bouwkundig rapport aanwezig.

Inhoud: circa 340 m³. Grondoppervlakte: 281 m².

Inhoud: circa 440 m³. Grondoppervlakte: 242 m².

Inhoud: circa 370 m³. Grondoppervlakte: 1.130 m².

€ 242.500,-- k.k.

€ 289.500,-- k.k.

Inhoud: circa 460 m³. Grondoppervlakte: 952 m².

€ 392.000,-- k.k.

€ 396.000,-- k.k.

Vraag naar de starterslening! Kom naar ons Hypotheekadviescentrum Perfect voor starter!

Eventueel starterslening of koopsubsidie mogelijk

Fraai appartement

Eventueel starterslening of koopsubsidie mogelijk

Starterswoning in de Hoven

Bij Berkel en IJssel

Eventueel starterslening of koopsubsidie mogelijk

Eventueel starterslening of koopsubsidie mogelijk

Zutphen, Paulus Potterstraat 77

Zutphen, Paulus Potterstraat 133

Zutphen, Molenweg 15

Zutphen, Stationsplein 139

Op de 1e woonlaag gelegen VIERKAMERAPPARTEMENT (1963) met balkon op het westen. De woning heeft 3 slaapkamers en kunststof kozijnen v.v. dubbel glas. Diverse renovatiewerkzaamheden worden nog uitgevoerd t.w. badkamer, keuken en aanleg CV. Er is een berging in de onderbouw.

Fraai HOEKAPPARTEMENT (1963) (voormalig 4 kamer appartement) op de 2e woonlaag met een balkon op het zuiden. Er zijn 2 slaapkamers en kunststof kozijnen met dubbel glas. De badkamer en keuken worden nog gerenoveerd en CV aangelegd. Inspraak mogelijk. Er is een ruime berging in de onderbouw

Gezellige, keurig onderhouden TUSSENWONING (1900) gelegen op een goede locatie in ‘De Hoven’. De woning beschikt over een ruime woonkamer, provisiekelder, 2 slaapkamers en doucheruimte. De achtertuin op het zuid/oosten beschikt over een stenen berging.

Met uitzicht op de IJssel en Berkel, bij centrum, trein- en busstation gelegen 4 KAMER APPARTEMENT (1958) met CV. Dit op de 3e woonlaag gelegen appartement is v.v. kunststof draai-/kiepramen met isolatieglas. Royale en lichte L-woonkamer (was oorspr. 5 kamer appartement) met balkon.

Inhoud: circa 200 m³. Woonoppervlakte: 72 m².

Inhoud: circa 200 m³. Woonoppervlakte: 72 m².

€ 125.000,-- k.k.

€ 126.000,-- k.k.

Uw woning wordt vaker gezien via Thoma Makelaars

Nabij het centrum

Eventueel starterslening of koopsubsidie mogelijk

“Vraag ons naar de verkoopstrategie van úw woning.“

Zutphen, Buitensingel 29 Op loopafstand van het centrum gelegen karakteristiek goed onderhouden TUSSENWONING (1918) met ruime woonkamer, kelder, eenvoudige keuken, 3 slaapkamers, doucheruimte. Verzorgde tuin met berging en achterom. Inhoud: circa 270 m³. Grondoppervlakte: 99 m².

€ 150.000,-- k.k.

www.thoma.nl

Makelaar Bjorn Ramakers

Inhoud: circa 225 m³. Grondoppervlakte: 108 m².

Inhoud: circa 230 m³. Woonoppervlakte: 90 m².

€ 129.900,-- k.k.

Prima plek

€ 150.000,-- k.k.

Stad, winkels, bos in de buurt

Eventueel starterslening of koopsubsidie mogelijk

Eventueel starterslening of koopsubsidie mogelijk

Zutphen, Stationsplein 87

Zutphen, Weg naar Laren 177

Op een prominente locatie nabij het NS station en sfeervolle centrum van Zutphen gelegen voormalig 4 KAMERAPPARTEMENT (1955). De woning is gelegen op de 3e woonlaag en heeft een balkon en grote eigen berging in de onderbouw. Ook is het huis v.v. cv en kunststof kozijnen met dubbel glas.

Aan gezellige woon-winkelstraat gelegen WOONHUIS (1951) met houten chalet in de 13m diepe zonnige tuin. Er is o.a. een kelder, een woonkamer (30 m²) met openslaande deuren naar de tuin, een open keuken met inb. App. 2 ruime slaapkamers met dakkapellen en een vlizotrap naar kl. vliering.

Inhoud: circa 230 m³. Woonoppervlakte: 75 m².

Inhoud: circa 290 m³. Grondoppervlakte: 130 m².

€ 156.500,-- k.k.

Uw vertrouwde partner in Zutphen en omgeving

€ 164.500,-- k.k.


19 Sfeervol wonen bij de IJssel

Eventueel starterslening of koopsubsidie mogelijk

Vier slaapkamers

Eventueel starterslening of koopsubsidie mogelijk

Speelse eengezinswoning

Eventueel starterslening of koopsubsidie mogelijk

Goed onderhouden

Eventueel starterslening of koopsubsidie mogelijk

Zutphen, De Waarden 127

Zutphen, Braamkamp 427

Zutphen, Ida Gerhardtsingel 82

Zutphen, Ida Gerhardtsingel 142

Sfeervol afgewerkte MAISONNETTE (1976) op de 1e verdieping met op de beg. grond een carport en berging. Vanuit de keuken uitzicht op de IJssel en vanaf het grote balkon zicht op onderliggende tuin. Het maisonnette heeft 3 lagen t.w. wonen, slapen en zolder. 3 Slaapkamers en één zolderkamer.

In de Zuidwijken van Zutphen gelegen royale VOORMALIGE HUURWONING (1977) met 4 slaapkamers en aangebouwde stenen berging. De woning heeft een tuin op het zuiden en een achterom. Vraag ons naar de mogelijkheden van de Starterslening van de gemeente Zutphen (meer hypotheek/minder lasten).

In de goed bereikbare jonge wijk “Ooyerhoek” bieden wij u aan deze verzorgde en speelse EENGEZINSWONING (1993) met lichte woonkamer, gezellige keuken, bijkeuken, 2 ruime slaapkamers en een flinke bergzolder. In de op het zuiden gelegen achtertuin staat een houten schuur.

In de jonge wijk “De Ooyerhoek” staat deze goed onderhouden TUSSEN(STARTERS)WONING (voormalige huurwoning) (1993) met twee slaapkamers en houten berging in de tuin op het zuidwesten. Vraag ons naar de mogelijkheden van de Starterslening van de gemeente Zutphen (meer hypotheek/minder lasten).

Inhoud: circa 290 m³. Woonoppervlakte: 95 m².

Inhoud: circa 380 m³. Grondoppervlakte: 145 m².

Inhoud: circa 300 m³. Grondoppervlakte: 119 m².

Inhoud: circa 300 m³. Grondoppervlakte: 140 m².

€ 165.000,-- k.k.

Keurige woning in jonge wijk

€ 167.800,-- k.k.

Aan ruimte geen gebrek

€ 167.800,-- k.k.

Van der Linden Makelaardij heet vanaf nu Thoma Makelaars Zutphen

€ 167.800,-- k.k.

Ruim appartement

“Uw vertrouwde makelaarsteam staat als vanouds voor u klaar.” Zutphen, Harry Poldermanhof 1

Zutphen, Mahlerstraat 6

In de jonge woonwijk Leesten Oost gelegen keurig onderhouden HOEKWONING (2004) in ruime achtertuin met houten berging. Deze voormalige huurwoning is uitstekend geïsoleerd en heeft een tuingerichte woonkamer met laminaatvloer, 2 slaapkamers maar ook een vaste trap naar de zolder (3e kamer mogelijk).

In de wijk Helbergen vindt u deze zeer ruime, keurig onderhouden en complete PRIVACYWONING (1968) met een grote doorzonkamer, complete dichte keuken en 4 flinke slaapkamers. Verder is de gehele woning v.v. dubbel glas, zijn er een carport en berging en een zuid en een noord tuin.

Inhoud: circa 325 m³. Grondoppervlakte: circa 145 m².

Inhoud: circa 360 m³. Grondoppervlakte: 153 m².

€ 175.000,-- k.k.

www.thoma.nl

Zutphen, Naadzak 8A Een zeer ruim DRIEKAMER APPARTEMENT (ca. 1800 en gerenoveerd in 1997) met een balkon (5 m²) en een dakterras (15 m²). De voorzijde ligt aan de Korte Hofstraat in het “Rondje”. De woonkamer is ca. 36 m². 2 Zeer sfeervolle slaapkamers met veel kastruimte. Er is een berging op de begane grond.

Makelaar Erna Winsemius

Inhoud: circa 350 m³. Woonoppervlakte: 120 m².

€ 182.500,-- k.k.

€ 175.000,-- k.k.

Profiteer van onze ruim 40 jaar ervaring in Zutphen en omgeving Perfect onderhouden

Dichtbij stad en IJssel

Compleet en ideale tuin

Eerste bewoner

Zutphen, Zaagmolenweg 8

Zutphen, de Waarden 144

Zutphen, Tollensstraat 5

Zutphen, J.P. Heijestraat 45

Met alle wenselijke faciliteiten in de nabijheid is deze perfect onderhouden en karaktervolle TUSSENWONING (1910) een aanrader. Er is een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een recent aangepakte badkamer. Achter de woning is er het romantische en op het zuiden gelegen plaatsje en de berging.

Winkels, scholen en de rivier de IJssel met zijn prachtige uiterwaarden vindt u op loopafstand van deze ruime volwaardige EENGEZINSWONING (1977) met 4 slaapkamers, bijzonder fraaie keuken en aangebouwde berging. Verder is er een mooi aangelegde achtertuin op het oosten.

Aan een groenstrook gelegen HOEKWONING (1967) met doorzonwoonkamer, complete keuken, 2 slaapkamers, luxe badkamer en garage. De woning is grotendeels v.v. dubbel glas, het platte dak is in 2006 en de cv ketel is 2007 vernieuwd. Onderhoudsarme tuin.

2^1 KAPWONING (1968) met garage en een heerlijk besloten tuin. Doorzon woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers en een zolder. Optioneel is een 2e garage bij te kopen. De woning is door de (1e) bewoners keurig onderhouden maar enige modernisering is op zijn plaats.

Inhoud: circa 275 m³. Grondoppervlakte: 95 m².

Inhoud: circa 355m³. Grondoppervlakte: 115 m².

Inhoud: circa 280 m³. Grondoppervlakte: 176 m².

Inhoud: circa 287 m³. Grondoppervlakte: 306 m².

€ 184.000,-- k.k.

€ 184.500,-- k.k.

€ 185.000,-- k.k.

Voel je thuis op www.thoma.nl

€ 186.000,-- k.k.


20 In prima staat

Overal dichtbij

In jonge wijk

Zutphen, M.H. Trompstraat 2

Zutphen, Aagje Dekenstraat 17

Zutphen, Heintje Davidsplein 16

Op loopafstand van scholen, speelvoorzieningen en het centrum van Zutphen staat deze keurige HOEKWONING (1960) met vrijstaande houten garage. De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas. De tuin is onderhoudsvriendelijk en is op het westen gelegen.

In de jonge wijk Leesten de Enk staat deze uitgebouwde TUSSENWONING (1997) met een woonkamer van maar liefst 30 m², open keuken, 2 slaapkamers en een keurige badkamer op de 1e verdieping. Ruime 2e verdieping waar makkelijk een 3e kamer te maken is. De zonnige tuin ligt west.

In de kinderrijke wijk “Leesten-De Enk” staat deze in werkelijk keurige staat van onderhoud verkerende HOEKWONING (1995) met doorzonwoonkamer half open keuken, 2 slaapkamers en flinke zolder met mogelijkheden. In de verzorgde achtertuin (west) staat een geïsoleerde berging (13 m²).

Inhoud: circa 265 m³. Grondoppervlakte: 193 m².

Inhoud: circa 325 m³. Grondoppervlakte: 131 m².

Huis van uw dromen gezien? Schroom niet. Doe een bod!

www.thoma.nl

€ 195.000,-- k.k.

€ 196.000,-- k.k.

Inhoud: circa 325 m³. Grondoppervlakte: 165 m².

Makelaar Danny Hollering

€ 199.000,-- k.k.

Wonen i.h. Schilderskwartier

*** RUIMTE ***

Nabij centrum

Zutphen, Rembrandtstraat 36

Zutphen, Paul Rodenkolaan 21

Zutphen, Clara Schumannstraat 14

Zutphen, Ien Dalessingel 19

Goed onderhouden UITGEBOUWDE HOEKWONING (1963) met schuur en carport. De woning heeft 3 slaapk. en een vlizotrap naar de vliering. Vrijwel alle ramen en kozijnen zijn kunststof draai/kiep met rolluiken en isolerende beglazing. Nabij scholen, supermarkt en het stadscentrum is op loopafstand.

Fors UITGEBOUWD WOONHUIS (1993) met 5 slaapkamers en leuke tuin. De woning is over de volle breedte uitgebouwd en zowel voor als achter v.v. een dakkapel. Een woning waar ieder zijn eigen plekje kan hebben. In de achtertuin op het westen kunt u de zomeravonden tot laat heerlijk buiten zitten.

Op loopafstand van het centrum van Zutphen gelegen ruime en goed onderhouden TUSSENWONING (2004) met 3 slaapkamers en mogelijkheid voor 4e slaapkamer. De badkamer is o.a. v.v. 2e toilet en bad. De achtertuin met vijver beschikt over een houten berging. Aanvaarding in overleg.

In een kindvriendelijke woonwijk gelegen, goed onderhouden TUSSENWONING (1996) met 4 slaapkamers. De woning is keurig onderhouden, beschikt over een elektrisch zonnescherm en heeft een achtertuin gesitueerd op het zuid/westen met berging. Aanvaarding in overleg.

Inhoud: circa 325 m³. Grondoppervlakte: 191 m².

Inhoud: circa 348 m³. Grondoppervlakte: 150 m².

Inhoud: circa 365 m³. Grondoppervlakte: 112 m².

Inhoud: circa 350 m³. Grondoppervlakte: 140 m².

€ 199.000,-- k.k.

€ 199.500,-- k.k.

€ 199.500,-- k.k.

Goed onderhouden

€ 200.000,-- k.k.

Kom gerust eens binnenlopen voor een gedegen aankoopadvies Modern en compleet

Up to date ’30 jaren woning

Geheel gerenoveerd

Multifunctionele winkelruimte

Zutphen, Maarten H. Trompstraat 11

Zutphen, Sloetstraat 46

Zutphen, Kappijne vd Coppellostr. 24

Zutphen, Spittaalstraat 61

Op korte afstand van het centrum gelegen, goed onderhouden HOEKWONING (1963), o.a. voorzien van moderne complete keuken, badkamer met whirlpool douche en wastafel, 2e toilet, 2 slaapkamers en zolderkamer. De woning is grotendeels v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas.

In het geliefde “Deventerwegkwartier” gelegen TUSSENWONING (1938) met een bijzonder plezierige sfeer. Het huis heeft een moderne dichte keuken, een woonkamer van ca. 28 m² en 4 slaapkamers. De op het westen gelegen tuin is fraai aangelegd en er is een houten berging geplaatst.

Aan rustige, ruim opgezette woonstraat gelegen keurig onderhouden en uitgebouwde HOEKWONING (1964) met grote dubbele carport en stenen schuur op een kavel van 220 m². Grote woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, nette doucheruimte en bergzolder. CV ketel uit 2006 tuinligging west.

Aan één van de belangrijkste aanloopstraten naar kernwinkelgebied van Zutphen gelegen keurig verzorgde en onderhouden WINKEL/ KANTOOR/PRAKTIJK-RUIMTE van circa 130 m² (vigerende bestemming: winkels). Afwerking: o.a. systeemplafonds met armaturen, alarm, netwerkbekabeling, zonwering.

Inhoud: circa 300 m³. Grondoppervlakte: 182 m².

Inhoud: circa 360 m³. Grondoppervlakte: 117 m².

Inhoud: circa 315 m³. Grondoppervlakte: 220 m².

Vloeroppervlakte: 130 m².

€ 200.000,-- k.k.

€ 205.000,-- k.k.

€ 209.000,-- k.k.

Voel je thuis op www.thoma.nl

€ 214.000,-- k.k.


21 Wonen op niveau

Luxe en nieuw

Uitgebouwde hoekwoning

Fraai 4-kamer appartement

Zutphen, Rudolf Steinerlaan 167

Zutphen, Van Hallstraat 28C

Zutphen, Gerard Doustraat 66

Zutphen, Van Hallstraat 28R

Boven het nieuwe winkelcentrum van Leesten op de eerste woonetage vindt u dit in 2007 opgeleverde 3 KAMERAPPARTEMENT met zonnig dakterras vanwaar u van een prachtig uitzicht kunt genieten. Het huis is erg licht en de vertrekken zijn ruim te noemen. In het complex is een lift aanwezig.

Perfect afgewerkt 3 KAMERAPPARTEMENT (2008) met eigen parkeerplek in de afgesloten kelder. Indeling: woonkamer, balkon, luxe open keuken, luxe badkamer, 2 slaapkamers. De gehele woning is voorzien van eiken parket. U heeft de beschikking over een lift en er is een intercominstallatie.

Uitgebouwde HOEKWONING (1965) met garage, schuur en mooie tuin op het zuiden. De L-vormige woonkamer heeft een openhaard en de keuken is uitgebouwd. Door de dakopbouw is er een 4e slaapkamer ontstaan. CV ketel HR 2001. Grotendeels dubbel glas en rolluiken. Veel ruimte voor auto’s.

Op korte afstand van park en centrum gelegen APPARTEMENT (2008) met lichte woonkamer, inpandige bergruimte, complete open keuken, 2 slaapkamers, hobbyruimte en luxe badkamer. Er is een lift, balkon en intercom. De auto kan overdekt en afgesloten worden weggezet.

Inhoud: circa 250 m³. Woonoppervlakte: 87 m².

Inhoud: circa 228 m³. Woonoppervlakte: 75 m².

Inhoud: circa 340 m³. Grondoppervlakte: 239 m².

€ 214.000,-- k.k.

€ 214.500,-- k.k.

Inhoud: circa 240 m³. Woonoppervlakte: 80 m².

€ 219.000,-- k.k.

€ 225.000,-- k.k.

Op zoek naar de ideale hypotheek? Vraag Henk Wagteveld, erkend hypotheekadviseur, om een vrijblijvend en onafhankelijk advies. Stationsplein 37, ZUTPHEN, 0575 - 51 76 76, h.wagteveld@hachypotheken.nl

Dertiger jaren opknapper

7

Super de luxe in de Ooyerhoek

Van 1ste eigenaren

Zutphen, Van Hoornlaan 30

Zutphen, Braamkamp 360

Uitgebouwde HOEKWONING (1993) met een vrijstaande stenen garage en aan 3 zijden tuin. De woonkeuken (19 m²) is uitgebouwd en royaal ingericht. Er zijn 4 slaapkamers. De sfeervolle achtertuin ligt op het westen en heeft een prieel met beuk. Ook voor een 2de auto c.q. caravan is er ruimschoots plek.

Rustig nabij groene zone gelegen HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS (1978) met aangebouwde garage en carport voor een caravan. Vier slaapkamers. Royale tuin op het westen. De huidige eigenaren hebben hier vanaf de bouw met veel plezier gewoond maar willen nu iets kleiners. Het huis is toe aan een face-lift.

Inhoud: circa 422 m³. Grondoppervlakte: 250 m².

Inhoud: circa 400 m³. Grondoppervlakte: 334 m².

redenen om nú een huis te kopen Zutphen, Frans Halslaan 52 In de schilderswijk gelegen 30’er JAREN OPKNAPPER (1931). De woonkamer heeft een erker en opensl. deuren naar een aan te leggen tuin. 3 Slaapkamers resp. 16 m², 14 m² en 5,6 m². Vlizotrap naar zolder. Deze woning heeft een volledige make-over nodig. Er is een bouwkundig rapport aanwezig. Inhoud: circa 430 m³. Grondoppervlakte: 187 m².

Benieuwd naar ons advies? En úw voordelen van deze veranderende huizenmarkt? Kijk op www.thoma.nl

€ 225.000,-- k.k.

€ 229.000,-- k.k.

€ 237.000,- k.k.

Aantrekkelijke architectuur

Hoekappartement met garage

Prettig wonen op mooie plek

Monumentaal herenhuis

Zutphen, Lulofsstraat 6

Zutphen, Rietbergstraat 81

Zutphen, Fie Carelsenstraat 6

Zutphen, Dieserstraat 7

In de Ooyerhoek gelegen TWEE ONDER EEN KAP WONING (1993) met carport, aangebouwde berging en een kindvriendelijke tuin op het zuidoosten. De woning is speels ingedeeld met o.a. een lichte woonkamer v.v. schuifpui, 3 slaapkamers en een zolderkamer. Achtertuin circa 13x8m. Zeer goed geïsoleerd.

HOEKAPPARTEMENT (1975) met garage en berging en een wijds uitzicht op het punt waar IJssel en Berkel samenkomen. Via de lift bereikt u de 3e verdieping. Zeer royale L-vormige woonkamer met een zijraam en een magistraal uitzicht op het steeds wisselende rivierenlandschap. Twee balkons.

Op een aantrekkelijke locatie gelegen HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS (1998) met aangebouwde berging, carport en houten tuinhuis. Woonkamer en keuken ca. 43 m². Drie slaapkamers resp. 21 m², 9 m² en 7 m². Fraai aangelegde tuin met mooie bestrating. De achtertuin is ca. 10x10m met een achterom.

Nabij het historische stadshart en NS station vindt u dit sfeervolle HERENHUIS (1850) met alle hedendaagse comfort in een karakteristiek jasje. Woonkamer, open keuken, kelder, 3 slaapkamers, nieuwe badkamer. Verder is er een eigen stadstuintje op het westen en een stenen berging.

Inhoud: circa 375 m³. Grondoppervlakte: 235 m².

Inhoud: circa 260 m³. Woonoppervlakte: 95 m².

Inhoud: circa 400 m³. Grondoppervlakte: 237 m².

Inhoud: circa 400 m³. Grondoppervlakte: 48 m².

€ 237.500,-- k.k.

€ 255.000,-- k.k.

€ 268.500,-- k.k.

Uw vertrouwde partner in Zutphen en omgeving

€ 275.000,-- k.k.


22 Jaren ’30 woning met garage

Opvallend veel wooncomfort

Onbekommerd wonen

Ruimte en kantoor aan huis

Zutphen, Frans Halslaan 25

Zutphen, Kleine Tonge 33

Zutphen, Hobbemakade 448

Zutphen, Henriëtte Polaklaan 6

Op loopafstand van het centrum vindt u deze karakteristieke, goed onderhouden jaren ‘30 HOEKWONING (1931) met souterrain en vrijstaande stenen garage. De woning beschikt over 3 slaapkamers (mogelijkheid voor 4e kamer) en een tuin op het zuiden. Deze woning is prima onderhouden.

Modern HERENHUIS (2005) met inpandige garage en opvallend veel ruimte en comfort. De woonkamer is 38 m² en de woonkeuken 14,25 m². 3 Slaapkamers van resp. 19 m², 13,5 m² en 9,5 m². Vaste trap naar de zolder (43 m²). Zeer complete keuken en badkamer. Flinke achtertuin (10x8m) op het westen met achterom.

Nabij het oude centrum bevindt zich op de 3e verdieping in het gebouw “Mimosa” een via een lift bereikbaar DRIEKAMER APPARTEMENT (1995) met zonnig balkon en parkeerplaats. De servicekosten zijn € 129,33 per maand. Lichte living (36,5m²) met parketvloer. Complete keuken en badkamer.

Uitstekend verzorgd HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS (1997) met een royale woonkamer, 4 slaapkamers en een kantoorruimte op de begane grond. De begane grond heeft een woonoppervlakte van ca. 60 m². De woning heeft een fraai aangelegde achtertuin (zuid/oost) met stenen berging.

Inhoud: circa 430 m³. Grondoppervlakte: 150 m².

Inhoud: circa 580 m³. Grondoppervlakte: 225 m².

Inhoud: circa 250 m³. Woonoppervlakte: 90 m².

Inhoud: circa 460 m³. Grondoppervlakte: 247 m².

€ 285.000,-- k.k. Appartement met allure

€ 289.000,-- k.k. Uitstekend onderhouden

€ 295.000,-- k.k.

€ 309.000,-- k.k.

Onderhouden en sfeervol

Wonen aan het water

Zutphen, Emmalaan 67

Zutphen, Stokebrand 405

Zutphen, Vliegendijk 17

Zutphen, Laakse Oever 2

Op 5 minuten wandelen van het historische centrum van Zutphen vindt u dit fraaie APPARTEMENT (1998) met een zeer ruime woonkamer, luxe keuken, complete badkamer, 2 slaapkamers en eigen overdekte parkeerplek. Vanuit de woonkamer komt u op het balkon maar er is ook een gezamenlijke tuin.

Op korte afstand van diverse voorzieningen en op loopafstand van de uiterwaarden staat dit in 2007 geheel en uitstekend gemoderniseerde HELFT VAN DUBBEL HERENHUIS (1982) met aangebouwde stenen garage voor 2 auto’s. Vijf slaapkamers van resp. 25 m², 3 x 20 m² en 10 m². Kortom een superhuis!

Direct achter de IJsseldijk, in de wijk “De Hoven” gelegen bijzonder karaktervolle en keurig onderhouden VRIJSTAANDE WONING (1914) met garage. De voornaamste kenmerken van deze lichte woning is de aanwezigheid van diverse sfeerelementen, de heerlijke ligging en de fantastische tuin.

Aan de rand van Leesten, aan het water gelegen, geschakelde WATERWONING (2002) met inpandige berging (voormalige garage). De woning is uitstekend onderhouden en beschikt over 4 slaapkamers, complete keuken en badkamer. Aanvaarding in overleg.

Inhoud: circa 308 m³. Woonoppervlakte: 105 m².

Inhoud: circa 525 m³. Grondoppervlakte: 330 m².

Inhoud: circa 405 m³. Grondoppervlakte: 332 m².

€ 325.000,-- k.k.

€ 325.000,-- k.k.

€ 325.000,-- k.k.

Inhoud: circa 450 m³. Grondoppervlakte: 170 m².

€ 375.000,-- k.k.

Wonen aan de IJssel

Een huis om van te houden

Fraai herenhuis

Karakter en dichtbij de stad

Zutphen, Hoornwerk 50

Zutphen, Van der Capellenlaan 7

Zutphen, Martinetsingel 15

Zutphen, Deventerweg Kwartier

Uniek uitzicht op de IJssel vanuit dit 3-KAMERTOP-APPARTEMENT (2003) met parkeerkelder en lift. Over de volle breedte v.h. appartement uitzicht op een levend schilderij waarin u meeleeft met de seizoenen. Op steenworp afstand van de jachthaven en hartje stad. Servicekosten € 98,36 per maand.

HELFT VAN DUBBEL HERENHUIS (1938) met garage en schuur nabij centrum en station. Onderverdieping met 2 ruimtes en CV ketel 2007. De 3 woonlagen hebben o.a. en forse woonkamer, 5 slaapkamers w.v. 1 met openslaande deuren naar een balkon. Circa 16 m. diepe achtertuin.

Aan de rand van het historisch centrum staat dit stijlvolle HERENHUIS (1890) met drie woonlagen en een kelder. Kamer-en-suite, vijf slaapk. en een charmante stadstuin met de Drogenapstoren in het zicht. Dit gemeentelijk monument verkeert in een uitstekende staat. Eclectische bouwstijl.

Op loopafstand van het centrum en NS station gelegen VRIJSTAANDE WONING (1934) met garage en schitterende achtertuin van maar liefst 20 meter diep op het zuiden met prieeltje en grenzend aan de ijsbaan (zomers weide). In het huis zijn nog diverse sfeerelementen aanwezig.

Inhoud: circa 232 m³. Woonoppervlakte: 90 m².

Inhoud: circa 715 m³. Grondoppervlakte: 286 m².

Inhoud: circa 650 m³. Grondoppervlakte: 131 m².

Inhoud: circa 500 m³. Grondoppervlakte: 563 m².

€ 385.000,-- k.k.

€ 389.000,-- k.k.

€ 515.000,-- k.k.

€ 530.000,-- k.k.

www.thoma.nl - het meest complete aanbod!

www.thoma.nl

Stationsplein 37 7201 MH Zutphen T 0575 515 404 E zutphen@thoma.nl

APELDOORN • BERKELLAND • BRUMMEN • DEVENTER • DOETINCHEM • EERBEEK • GORSSEL • LOCHEM • RIJSSEN • ZUTPHEN


23

Namens de NVM Makelaars

Agnietensteeg 9 ZUTPHEN

Almenseweg 4 VORDEN

Anna van Goghstraat 3 ZUTPHEN

Berkenlaan 303 ZUTPHEN

Bosrand 24 ZUTPHEN

Braamkamp 41 ZUTPHEN

Bronsbergen 25-6 ZUTPHEN

Brugstraat 11 ZUTPHEN

Buitensingel 22 ZUTPHEN

Baankstraat 37-39 ZUTPHEN

Dammanstraat 8 ZUTPHEN

Bachstraat 70 EERBEEK

Berkenlaan (garage) ZUTPHEN

Braamkamp 449 ZUTPHEN

Braamkamp 456 ZUTPHEN

De Brink 334 ZUTPHEN

De Waarden 152-1 ZUTPHEN

Proficiat met de verkoop van uw woning!

De Waarden 168 ZUTPHEN

Esdoornstraat 6 STEENDEREN

Gasthuisstraat 14-A-13 ZUTPHEN

Geesinkweg 10a WARNSVELD

Graaf Ottosingel 97 ZUTPHEN

Groenmarkt 8a ZUTPHEN

Hobbemakade 486 ZUTPHEN

Hoetinkhof 37 VORDEN

Holterveldseweg 3 HENGELO (Gld.)

Hoornwerk 2 ZUTPHEN

Hoornwerk 72 ZUTPHEN

Ida Gerhardtsingel 152 ZUTPHEN

Kapijne vd Copellostraat 32 ZUTPHEN

Maarten Boshof 17 ZUTPHEN

Martinetsingel 104 ZUTPHEN

Michiel de ruyterstraat 1 ZUTPHEN

Oude Wand 102 ZUTPHEN

Ramsfof 51 WARNSVELD

Ruysdaelstraat 4 ZUTPHEN

Spittaalstraat 5 en 5a ZUTPHEN

Spoordijkstraat 8 ZUTPHEN

Van Nagellplein 8 WARNSVELD

Veldesebosweg 4 WARNSVELD

Vispoortstraat 21 ZUTPHEN

Vispoortstraat 26 ZUTPHEN

Weg naar Laren 209 ZUTPHEN

Weg naar Voorst 79 ZUTPHEN

Zutphenseweg 93 VORDEN


www.vanzeeburgmakelaardij.nl

VAN ZEEBURG Makelaardij

NVM

Kaijen Onroer end Goed B.V. Onroerend B.V. Bedrijfs- en Projectmakelaardij, Taxaties o.z.

NVM zutphen 02-2009  

De NVM Makelaar Editie Zutphen & omgeving. Uitgave Februari 2009

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you