Issuu on Google+

Steelhouse præsenterer

One-Link · nyt stålkoncept


One-Link: Nyt koncept i stålbranchen Med markedets stigende krav til flexibilitet og alsidighed, samt opdaterede produktionsfaciliteter, har vi skabt Steelhouse baseret på en ny tankegang. Med mange års erfaring i stålproduktion, tilbyder vi at varetage al produktionen af din virksomheds ståldele. Steelhouse er tæt knyttet til et bagland af stærke kapaciteter der dækker et meget bredt spekter. Dem sætter vi i spil - kalkulerer projekterer og projektleder. Vi holder alle trådene - men du behøver kun at ringe ét sted - nemlig til Steelhouse. Det kalder vi One-Link!

Spar tid og ressourcer. Vi tovholder dine stålproduktioner og sørger for at der produceres på de bedst egnede maskiner. Så har du kun én leverandør - og én ansvarlig! Få optimeret dit produkt. Vores One-Link kæde tilbyder maksimalt samspil fra produktudvikling til lagerføring. Forbedret økonomi. Vores One-Link koncept er med til at holde omkostningerne nede - det gør os til en stærk medspiller!

Ring og aftal et møde med os. Vi kommer gerne ud og besøger dig uforpligtende. Vi glæder os til at vise dig dine fordele ved at bruge vores One-Link koncept!


for many reasons

® for many reasons Vores koncept gør dit liv nemmere! Steelhouse er funderet på en fremtidsrettet model. Nu behøver du kun at ringe ét sted! Vi dækker hele spekteret - og vi tager hele ansvaret!

One-Link Produktudvikling

dig!

Steelhouse projektledelse beregning kalkulation

Værktøjsfremstilling Fabrikation Efterbehandling Lagerføring


® for many reasons

Steelhouse AS

®

for many Sales office reasons · Birk Centerpark 40 · DK 7400 Herning Production · Drejervej 1 · DK 7451 Sunds CVR nr.: 3283 1745 Tlf. +45 70 26 88 44 info@steelhouse.dk · www.steelhouse.dk


Steelhouse brochure