Page 40

Think. PLay. Discover. Feel.

Farger er fremtiden. Farger forfører. Farger symboliserer den nye optimismen som ikke har behov for et dypere budskap. Nå setter vi fargene i fokus. Farger som vekker følelser og skaper engasjement. Design, farger, estetikk og funksjon skal komplettere hverandre. Vi beveger oss fra fokus på moral og substans til det fargerike, følsomme og estetiske. Ikke noe overflødig innhold eller storstilte historier? bare ren design som vekker følelser. Vi presenterer fire ulike retninger med tilhørende fargeskalaer som vi kaller: Think, Play, Discover, Feel. Tiden er moden for en fargerevolusjon!

er og Organiske form ialer er at m ns nature er en perfekt kombinasjon!

VELKOMMEN TIL GRATIS TRENDAFTEN 8. februar kl. 19.00

Vi inviterer deg til trendaften. Sett av noen timer å få tips og råd, bli oppdatert på trender og nyheter. Representanter fra Borge presenterer rykende ferske tapetbøker som ikke har kommet i butikk enda! I tillegg kommer representant fra Golvabia (gulv), Fibo Trespo (baderomspanel) og Gulvex (Salongtepper). Enkel bevertning. Påmelding på telefon: 51 46 18 50 eller post@perrongen-interior.no innen lørdag 5. februar.

Velg gjerne et utradisjonelt gulvbelegg.

Slipp naturen ! inn i hjemmet Perrongen Interiør er en del av den nye og spennende kjeden Nordsjö Idé og Design. Du som kunde vil fremdeles finne at butikken vår er et inspirasjonssenter. Våre besøkende blir møtt med nye visuelle og profesjonelle interiørutstillinger. Velkommen innom for å utforske butikken, dine muligheter og ønsker! Du er trenden! www.nordsjoidedesign.no er en oppdagelsesreise i form og farge. Her kan du følge Tales blogg. Tale er fargedesigner og interiørarkitekt og bloggen har fokus på farge. Ta også STILtesten og finn ut om du er Greta Garbo, et sofadyr, shabby chic eller flashy? La deg inspirere og oppdag den seneste trenden - deg selv. I kolleksjonen Ego som består av syv helt ulike miljøer - hver og en med en egen sterk personlighet.

40

www.eikfotball.no

Kids@home tenk kreative og en ergiske farger

og Luksus mer på r fo rolige met m o r sove

Perrongen Interiør as Jernbaneveien 22, Egersund, Telefon: 51 46 18 50

Eik nr6  

Opp te Husabø nr 6

Eik nr6  

Opp te Husabø nr 6