Page 57

KNJ I G E Z A D ECU I RO D I T ELJ E

• KATALOG 2016 /17 / 17

Katarina fon der Gaten i Anke Kul OBJASNI MI Hiljade anonimnih dečjih pitanja o seksu. Šta žele da znaju i usuđuju se da nas pitaju? Ovo nije priručnik kakav ste navikli da viđate u knjižarama. Za osmogodišnju decu i starije.

Maks Vejnrajt KODIRANJE Vodič za kompjutersko programiranje pomoći će ti da se upoznaš sa programskim jezicima logo i pajton, da praviš igre i da pomoću HTML-a i javaskripta napraviš svoj sajt!

14,5 × 19 cm, 216 strana, latinica, tvrd povez, ilustrovano 999 din., sa članskim popustom i do 719 din.

21 × 25 cm, 128 strana, ćirilica, latinica, ilustrovano

Lagunin Klub čitalaca postoji od 2000. godine. Iz godine u godinu sve je brojniji a članska karta vrednija jer omogućava izuzetno povoljne uslove za kupovinu knjiga nobelovaca, aktuelnih svetskih hitova, knjiga najvažnijih domaćih i regionalnih pisaca, ali i najkvalitetnijih izdanja za najmlađe. Sa svojom omiljenom karticom Kluba čitalaca imate mogućnost da po povoljnijim uslovima kupujete i knjige drugih izdavača i artikle gift programa u knjižarama Delfi. I dok čekamo 450.000. člana Laguninog Kluba čitalaca, radujemo se novim knjigama i uživamo u čitanju! Kako postati član Kluba čitalaca, uslove i prava korišćenja možete videti na našem sajtu http://www.laguna.rs/laguna_klub_citalaca.html

55

Katalog Laguna 2016/17  

Katalog izdanja izdavačke kuće Laguna

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you