Page 3

Vanja Bulić VIZA ZA NEBO Onespokojavajući roman o tabloidnoj Srbiji koja je zagazila u nemoral, krv i bezakonje. Novinar Novak Ivanović istražuje ubistvo vlasnika noćnog kluba, nekadašnjeg žestokog momka sa beogradskog asfalta. Dok piše seriju članaka i povezuje skrivene i moćne protagoniste jedne dalekosežne zavere, njegovo traganje za istinom prekinuće otmica njegovog sina. Spasiće ga samo ako u svojim tekstovima uspe da zametne pravi trag... 13 x 20 cm, 312 strana, 899 din., sa članskim popustom i do 647 din.

Helen Filding BEBA BRIDŽET DŽOUNS Bridžet Džouns se vratila! Sada je u svojim četrdesetim i ponovo sama. Njen plan da živi srećno do kraja života sa Markom Darsijem nije uspeo. Odlučuje da se fokusira na karijeru i okruži sebe prijateljima. Ponovo uspostavljeni mir i kontrolu nad životom uzburkaće Danijel – i saznanje da je u drugom stanju! Ostaje samo jedno nezgodno pitanje: Ko je otac? 13 x 20 cm, 218 strana, 599 din., sa članskim popustom i do 431 din.

Ju Nesbe POLICIJA U mračnom svetu skandinavskog kriminalističkog žanra malo šta je mračnije i napetije od serijala o Hariju Huleu. Pripremite se za uzbudljivu vožnju ulicama Osla. Policajci umiru na mestima zločina koje su svojevremeno istraživali, ali nisu uspeli da ih rasvetle. Ubistva su svirepa, a medijski pritisak nepodnošljiv. Ali ovog puta Hari Hule ne može nikog da zaštiti. A ponajmanje samog sebe. 13 x 20 cm, 584 strane, 1199 din., din. sa članskim popustom i do 863 din.

Paulo Koeljo ŠPIJUNKA Njen najveći zločin bio je to što je bila emancipovana i nezavisna žena u svetu kojim vladaju muškarci. Paulo Koeljo je oživeo jednu od najzagonetnijih žena u istoriji: Mati Hari. Ovo je priča o očaravajućoj i misterioznoj egzotičnoj plesačici, najpoželjnijoj ženi svog doba i čuvenoj špijunki tokom Prvog svetskog rata. 13 x 20 cm, 164 strane, 699 din., sa članskim popustom i do 503 din.

Napomena: Cene su knjižarske sa uračunatim PDV-om. Članski i ostali popusti primenjuju se na navedene cene. Izdavač zadržava pravo promene cena.

Katalog Laguna 2016/17  

Katalog izdanja izdavačke kuće Laguna

Katalog Laguna 2016/17  

Katalog izdanja izdavačke kuće Laguna

Advertisement