Page 27

• KATALOG 16/17

Heder Hejford UKUS POLJUPCA ZANOSNE SOVINJON Polja lavande i nepregledni vinogradi, pomireni dubokim osećanjima. Bogata i ambiciozna Sovinjon je žudela da okusi i ljubav. Nakon susreta sa Estebanom nešto se u njoj budi i ona ne može da mu odoli. Oboje znaju da su njihove porodice u ratu, ali osećanja imaju poslednju reč.

Heder Hejford UKUS POLJUPCA PRELEPE ŠARDONE Bogata naslednica i poznati glumac, u početku suparnici, sve više postaju zainteresovani jedno za drugo. Blizina i posvećenost istom cilju čine svoje, ali javljaju se i aveti prošlosti koje se nadnose nad njih. Hoće li iskrena ljubav biti jedini pobednik?

12 x 20 cm, 200 strana, 249 din.

12 x 20 cm, 216 strana, 249 din.

Heder Hejford UKUS POLJUPCA NESTAŠNE MERLO Merlo pokušava da izađe iz senke svog oca, vlasnika vinograda, i postane uspešna u dizajniranju nakita. U tome joj pomaže Mark, čija porodica poseduje lanac prodavnica skupocenog nakita. Dok njihovo partnerstvo prolazi kroz bure i oluje, privlačnost među njima cveta. Ali za ljubav je – kao i za vino – potrebno vreme, ali i još ponešto.

Heder Hejford UKUS POLJUPCA EGZOTIČNE SAKE Ksavijer na svadbu svoje najstarije ćerke dovodi Sake, ćerku iz vanbračne veze sa magičnom Japankom. Bil je lokalni trgovac, a jedina želja mu je da usreći svoje roditelje i skrasi se s nekom dobrom devojkom. Opčiniće ga hirovita Sake koja otkriva nepoznate staze do njegovog srca.

12 x 20 cm, 216 strana, 249 din.

12 x 20 cm, 200 strana, 249 din.

25

Katalog Laguna 2016/17  

Katalog izdanja izdavačke kuće Laguna

Katalog Laguna 2016/17  

Katalog izdanja izdavačke kuće Laguna

Advertisement