Page 26

• KATALOG 16/17

Ajla Grej LUKA SPASA Devon je rešila da prethodni život ostavi za sobom. Preselila se na živopisno, udaljeno ostrvo gde upoznaje zagonetnog i mračnog lučkog kapetana. U njihovu ljubavnu priču će se mnogi umešati, a prošlost će im disati za vratom. Postoji li sila koja je jača od svega?

Kerolajn Džonson TRAGOVIMA SRCA Životna, ljubavna storija između babe i dede junaka, prepliće se s ljubavnim dogodovštinama njihovih potomaka i utiče na događaje u sadašnjosti. Hoće li Đina i Itan imati drugu priliku? Mogu li da veruju jedno drugom i da pronađu pravu ljubav? 12 x 20 cm, 200 strana, 249 din.

12 x 20 cm, 192 strane, 249 din.

T. D. Džouns TRAŽI SE PRAVI MUŠKARAC Rajli i Vajat su se našli zbog posla. Oboje vešto skrivaju svoju prošlost, međutim, ne mogu da sakriju međusobnu privlačnost. Mogu li njihove tajne da pobede život i osećanja? Hoće li krenuti u život iz početka i svaki dan proživeti kao da je poslednji?

Darsi Landin SUSRET SA SUDBINOM Megi, ostavljena pred oltarom, odlučuje da pokupi stvari i vrati se u rodni grad. Tamo je čeka Erik, srednjoškolska ljubav, s kojim se upušta u otvorenu vezu. Ali takav odnos će imati fatalne posledice. Kada se otvore stare rane i iskrsnu novi problemi, ljubav ih zatekne potpuno nespremne.

12 x 20 cm, 200 strana, 249 din.

12 x 20 cm, 200 strana, 249 din.

Gejl Mekmilan FANTOM SA DALEKOG OSTRVA Danijela je vodila dosadan život kao arhivistkinja u muzeju, dok je nisu optužili za krađu antikviteta. Ona beži od zakona i krije se na Fantomskom ostrvu, gde osim nje živi i tajanstveni Endru. Danijelin sused pokazuje sve više zanimanja za nju, ali i za pljačku u muzeju. Pribojava se da je saterana u klopku, ali to ne umanjuje silinu novih osećanja...

Džin Adams SNOVI NAŠE MLADOSTI Pre deset godina Ema je poklonila svoju ljubav plavookom momku koji joj je na kraju slomio srce. Kada sazna da sa Emom ima već odraslu ćerku, Kejn se suočava sa paničnim strahom. Hoće li mladalačka strast da preraste u realnost ili će njihova ljubav ostati samo san izgubljene mladosti?

12 x 20 cm, 200 strana, 249 din.

12 x 20 cm, 200 strana, 249 din.

Balovi i krinoline

Misti Sajmon BUKET ZA MOJU VOLJENU Zoi uspešno izbegava kazanovu Dekstera. Ali sada mu je potrebna pomoć – do guše je u pelenama i flašicama, a beba i nije njegova. Ona jedina ima vremena da priskoči. Da li će ova nametnuta prisnost pomoći Zoi da shvati ko je pravi Deks i hoće li im tuđa beba pomoći da razumeju svoja osećanja? 12 x 20 cm, 200 strana, 249 din.

24

Džulija Keli STRAST I PREDRASUDE Elizabet je nakon smrti oca ostala bez materijalne podrške, pa se pred njom našao usamljenički život guvernante. Kad upozna Edvarda, mladog lekara svojih štićenica, prepustiće se osećanjima i požudi koji je mogu u moralizatorskom društvu XIX veka dovesti do potpune propasti. Da li će vredeti rizika? 12 x 20 cm, 200 strana, 249 din.

Katalog Laguna 2016/17  

Katalog izdanja izdavačke kuće Laguna

Katalog Laguna 2016/17  

Katalog izdanja izdavačke kuće Laguna

Advertisement