Page 25

S ENZUA LN O I EROT I Č N O

• KATALOG 2016 / 17

Samanta Jang NAJTINGEJL VEJ Samanta Jang romanom Najtingejl vej završava serijal Dablin strit koji je osvojio čitateljke širom sveta. Vratila je Logana iz Skotland strita i napisala vrelu ljubavnu priču. Veza između Logana i Grejs osuđena je na propast pre nego što je i počela zato što se previše razlikuju...

Ema Mar HOTEL – SOBA 2 Drugi roman vrele erotske trilogije razotkriva dekadentni Pariz u kojem neobuzdana potraga za istinom i hedonizmom može imati razorne posledice. Junakinja El će u ovom perverznom i romantičnom gradu, okružena tajnama, morati da ostane hladne glave čak i kad joj telo gori.

13 x 20 cm, 360 strana 999 din., sa članskim popustom i do 719 din.

13 x 20 cm

Džodi Elen Malpas JEDNA NOĆ – OBEĆANJE Novi erotski roman Džodi Elen Malpas, autorke bestselera Njujork tajmsa. Opčinila vas je trilogijom Moj muškarac. Sad se Džodi Elen Malpas vratila sa ljubavnom pričom punom nesavladivih strasti i protivrečnih osećanja.

Porša da Kosta VARLJIVA DEVOJKA Seksi romansa za svaku ženu koja je fantazirala o filmu Zgodna žena. Lizi upoznaje privlačnog starijeg muškarca u baru jednog luksuznog hotela, koji misli da je ona elitna prostitutka. Hoće li ikad postati nešto više od ljubavnice bogatog čoveka?

13 x 20 cm, 432 strane 999 din., sa članskim popustom i do 719 din.

13 x 20 cm

Porša da Kosta KAKO ZAVESTI MILIJARDERA Književna erotska avantura. To što je Džes još uvek nevina iako ima više od dvadeset godina ne znači da je ne zanimaju muškarci. Naprotiv – ona je u potrazi za savršenim muškarcem koji će ispuniti sve njene snove... Vrela knjiga koja će vas staviti na slatke muke.

Džodi Elen Malpas JEDNA NOĆ – ODBIJANJE Uzbudljivi nastavak senzualne trilogije Jedna noć. Strast koja je buknula između Milera i Livi može ih potpuno uništiti u ovom novom romanu punom snažne želje i šokantnih otkrića. 13 x 20 cm, 440 strana 999 din., sa članskim popustom i do 719 din.

13 x 20 cm, 344 strane 799 din., sa članskim popustom i do 575 din. Džodi Elen Malpas JEDNA NOĆ – RAZREŠENJE Život bez tajni i strast koja ne umire... Čudesan završetak priče o strastvenoj vezi između Livi i Milera u poslednjoj knjizi trilogije Jedna noć! Džodi Elen Malpas ume da zavede čitaoca i drži ga u neizvesnosti do samog kraja. 13 x 20 cm, 440 strana 999 din., sa članskim popustom i do 719 din.

Penelopi Vord ZABRANJENA STRAST Bestseler Njujork tajmsa, seksi priča o prvoj ljubavi i zabranjenim željama, o nesavršenim ljudima koji ponekad donose pogrešne odluke. Priča o slomljenom srcu i nespokoju, ali pre svega o tome kako da naučimo da slušamo svoje srce. 13 x 20 cm, 280 strana 599 din., sa članskim popustom i do 431 din.

23

Katalog Laguna 2016/17  

Katalog izdanja izdavačke kuće Laguna

Katalog Laguna 2016/17  

Katalog izdanja izdavačke kuće Laguna

Advertisement