Page 1

d e s i g n

1 1 2

3

Work in

progress 3D ontwerpen van 7 salons die voor de Kerst nog opgeleverd worden. Prach­tige impressies, om lekker bij weg te dromen. Design dreams… 88

❘ esteticanl

W

aarom wil je deze salons in de spotlights zetten? Guy Sarlemijn: “Omdat ze allemaal zeer succesvol zijn en stuk voor stuk voor groter gaan. Er is er zelfs één bij, die in deze tijd een hele nieuwe keten lanceert.” Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan het foto­ verslag in het volgende nummer van Estetica NL! www.guysarlemijn.nl www.facebook.com/guysarlemijn

1

2

3

1 Salon: Care 4 Your Nails Eigenaar: Ifeoma van der Lende Locatie: Rotterdam

Oppervlakte: 84 m² Project: complete verbouwing in nieuw pand In 2009 is Ifeoma haar nagelstudio gestart en binnen 3 jaar uitgegroeid tot een groot succes. Eind dit jaar gaat ze verhuizen naar een nieuw en groter pand, waar ze haar aanbod ook zal gaan uitbreiden.

2 Salon: Alive Eigenaar: Marcel & Fred van Lavieren Locatie: Maurik Oppervlakte: 57 m² Project: verbouwing op nieuwe locatie Naast hun bestaande keten La Vie kappers, hebben de broers nu ook een nieuw concept neergezet: Alive. Waar La Vie zich juist richt op het hogere, luxere segment, focust Alive zich meer op het middensegment. De eerste vestiging in Tiel is in september 2012 geopend en de tweede in Maurik zal voor de feestdagen opgeleverd worden. 3 Salon: Clara Coiffures Eigenaar: Clara & Roxane Locatie: Steenbergen Oppervlakte: 110 m² Project: complete verbouwing plus aanbouw in bestaand pand In 1977 begon Clara van Kuik-Schraver een dameskapsalon in Sint Philipsland, om zes jaar later een dames- en herenkapsalon in Steenbergen te starten. Met de verbouwing krijgt de hele zaak een upgrade, maar er komt ook een aanbouw. In die ruimte wordt de schoonheidssalon van Roxane gevestigd.

esteticanl

❘ 89


d e s i g n

4 5

6

7

4 4 Salon: Coupe & Color Eigenaar: Monique Ligthart Locatie: Zoetermeer Oppervlakte: 133 m² Project: complete verbouwing in nieuw pand Coupe & Color is een begrip in Zoetermeer en in het nieuwe, grotere en luxere pand wordt de stijl neergezet die perfect bij de salon en de klanten past. Het plan is om op de authentieke manier te gaan scheren. 5 Salon: Hair Change Eigenaar: Monica Daniel Locatie: Hazerswoude Rijndijk Oppervlakte: 230 m² Project: complete verbouwing in nieuw pand Een kap- en schoonheidssalon, die zich richt op het hogere segment en waar kwaliteit en speciale behandelingen centraal staan. Naast het huidige uitgebreide pakket wordt er ook een ruimte ingericht voor spray tanning.

90

❘ esteticanl

5

6

7

6 Salon: Nills Haarstudio Eigenaar: Nills Nelissen Locatie: Nijmegen Oppervlakte:

128 m² Project: complete verbouwing in nieuw pand Al 8 jaar met succes bezig in een pand dat qua oppervlakte perfect past bij een starter, maar inmiddels veel te klein geworden is. In het nieuwe pand is voldoende ruimte voor de riante kapsalon en twee beautycabines. De mooie tuin wordt met de salon verbonden door de vloer door te trekken. Op deze manier vervaagt de grens tussen binnen en buiten.

7 Salon: Pro-Solo Eigenaar: Mark van Westerop Locatie: Alkmaar Oppervlakte: 134 m² Project: verbouwing op nieuwe locatie Een nieuw en groter pand, maar wel in dezelfde straat. Hierin wordt een salon gerealiseerd die bij de stijl van Mark past: strak, architectonisch, tijdloos en sfeervol.

esteticanl

❘ 91

Sarlemijn 7 new!  

7 new hairsalons.

Sarlemijn 7 new!  

7 new hairsalons.

Advertisement