Page 1

Kunsten at skabe smukke gaver

路 Inspiration 路 Tips og id茅er 路 Trin for trin vejledning


Fester og gaver bærer altid på en historie. Vores historie er at føre dig ind i den Aladdins Hule, du kun troede fandtes i eventyr. De lækre varer og vidunderlige idéer gør det nemt for dig at skabe de smukkeste gaveindpakninger. Du kan også lade dig inspirere og kreére din egen stil, kun fantasien sætter grænsen.


Borddækning Et smukt pyntet bord indbyder til hygge og danner en smuk ramme for den lækre mad. Vær kreativ med borddækningen og lav flotte servietter, fine bordkort og sørg for lys og en dekoration på bordet. Det ser ekstra flot ud, når alt matcher i farverne. Når det gælder borddækning, skal du blot huske på, at der skal være plads til maden og tallerknerne, ellers kan fantasien få frit spil.


Servietter Et smukt dĂŚkket bord fuldendes med en smukt foldet serviet. Der findes et utal af teknikker - nogle mere komplicerede end andre. Vi viser dig her et par trin-for-trin vejledninger, sĂĽ du kan mestre “servietfoldeteknikkenâ€?.


1. Fold servietten ud og læg den med 2. Buk de to nederste hjørner ind 3. Fold bunden op, forsiden nedad. Fold én gang så der mod midten og derefter fold siderne så sidestykkerne bliver skjult. dannes en trekant. ind, så de mødes på midten. Pres foldningen med hånden.

4. Luk kuverten ved at folde trekanten ned. Pynt med bånd eller stickers.

1. Fold servietten ud og læg den med forsiden nedad. Fold de to hjørner i venstre side ind mod midten.

2. Fold den nederste del af servietten op over den øverste, således at kanterne ligger ca. 1 cm forskudt.

3. Rul fra højre mod venstre. 4. Rul fra højre hen mod spidsen. Pynt evt. med et smukt bånd.


Bordkort Brug de udstandsede kort med glas eller kreér dine egne. Brug f.eks. efeublade, blomsterstilke eller blondebånd i kombination med stickers. Husk at herren altid har sin borddame på højre side, og det vil være en god idé at blande folk mest muligt, gerne under hensyntagen til alder og evt. fælles interesser.


Kort Et smukt kort fuldender den perfekte gave, men der er mange andre anvendelsesmuligheder. Man kan også anvende kort til indbydelser, kirkeprogram, sanghæfte, festprogram, bordkort, menukort, til- og frakort eller takkekort. Man kan skrive direkte på kortet, eller lave teksten på computeren og sætte printet ind i kortet. Skal det være lidt ekstravagant, er pergamentpapir et flot alternativ.


Bord- og menukort

Med bånd, papir og stickers kan man nemt og hurtigt sætte sit eget særpræg på et kort. Med få materialer kan du lave smukke menukort. Sno et bredt og et smalt bånd om kortet eller et stykke karton, bind en sløjfe og pynt med en sticker. Klip en stribe af gavepapiret og brug som effekt på bordkortet.


Hvad skal der stå? Engang var det nok blot at sende en invitation med navn, sted og hvad der skulle fejres. Sådan er det ofte ikke længere. I dag forventer folk at få flotte, elegante personlige invitationer, der passer til den fest, de skal til. En omhyggelig udvalgt eller smukt udført invitation fortæller gæsten, at der er vist omtanke og at man glæder sig til at se ham/hende til festen. Og så er der teksten - hvad skal der stå? Skal det være højtideligt, afslappet eller med et glimt i øjet? Inde i opslaget har vi samlet en række forslag til tekster. Brug dem som de er, eller pluk passager og formuleringer ud, som du har lyst til.


Fødselsdag I anledningen af min 50 års fødselsdag vil det glæde mig at se jer alle til et brag af en fest. Arrangementet løber af stablen på den lokale kro og påklædning skal blot være festlig. Kom og ønsk mig tillykke med manér lørdag d. 24/7 kl. 18.00 Jeg sørger for mad og drikke, og der vil være underholdning i løbet af aftenen. Kærlig hilsen og snarest på gensyn Christian

Hvad der bør indgå: • Dato • Evt. tid og sted for vielsen • Tidspunkt og sted for reception/fest • Sidste frist for svar

Andre praktiske oplysninger: • Dresscode - festtøj eller galla • Gavekoordinator • Toastmaster • Overnatningsmuligheder efter festen


Bryllup

I anledningen af vielsen mellem Anna Hanson

Det hændte de dage, at Peter han sagde, “Anna vil du være min? Thi dersom du siger ja vil jeg være din”.

Peter Svensson

Derfor kan I nok forstå, I til kirken d. 8. maj må gå, for det er her vielsen kl. 14.30 mellem Hanson og Svensson skal stå.

&

Vi vil sige ja til hinanden. Derfor vil vi gerne se dig/jer til vores bryllup. Vi bliver gift lørdag d. 8. maj 2010 kl. 14.30 i kirken. Efterfølgende holder vi en lille reception på plænen i vores have. Kl. 18.00 mødes vi til en festlig middag på hotel Ritz.

vil det glæde os at se jer lørdag d. 8. maj 2010 kl. 14.30 i kirken. Efter vielsen mødes vi til middag på Hotel Ritz

Når begge hjerter er i samme pagt, og vi begge har sagt ja i takt må I hjælpe på hotel Ritz med rigtig at feste, så denne dag bliver en af vores de bedste.

Vi glæder os til at se dig/jer. Anna & Peter

Mary & Felix Hanson Liv & Christian Svensson

De kærligste hilsner Anna & Peter

Man kan også lave en hjemmeside, hvor man har alle oplysninger om festen. Her kan gæsterne finde informationer om f.eks. ønskeliste, kørselsvejledning til festlokalet, overnatningsmuligheder o.lign. Efter festen kan man lægge billeder fra dagen ind på hjemmesiden, så alle gæster har mulighed for at se dem og evt. downloade dem.


Dåb &Konfirmation Dette billede blev taget af mig i min smukke hvide kjole for 13 år siden, efter at præsten havde pjasket en masse vand i hovedet på

mig! Det var noget min forældre bestemte! Nu er det mig der bestemmer, og jeg har

bestemt mig for at sige JA til vandpjaskeriet for 13 år siden, - igen smukt iklædt hvidt! Derfor sender mine forældre

I anledningen af Sarahs konfirmation vil det glæde os at se jer til frokost på Cafe Mikkel Søndag d. 30. april kl. 13.00

I er også velkomne til at deltage i selve konfirmationen i Sankt Mikkels kirke kl. 10.00 Vi håber I vil være med til at gøre denne dag til en uforglemmelig oplevelse for Sarah Kærlig hilsen Helle og Andreas

denne invitation.

Vores lille prins Conrad skal døbes søndag d. 30. april kl. 10.00 i Sankt Petri kirke. Bagefter mødes vi i sommerhuset, hvor der er frokost kl. 12.00. Vi glæder os til at se dig/jer! Kærlig hilsen de stolte forældre


Tillykke Kære Anna & Peter

I ønskes hjertelig tillykke med den store dag fra os alle i afd x. Vi håber, I får en dejlig dag sammen med familie og venner og vi håber, I bliver fejret med manér. Vi glæder os til at høre historier fra festen... Kærligst fra os alle

Kære Anna og Peter. Et stort tillykke til jer begge to, jeg kender jo ikke dig Anna, men jeg kender din kommende brudgom og han er en helt igennem fin fyr. Pas godt på ham og pas også på dig selv. Gid I må leve lykkeligt i mange år. Når I nu skal til at stifte familie, så husk at børn er et gode, som I skal passe godt på.

At fejre dig er lige sagen fra os alle, der lyder: Et stort TILLYKKE med dagen! At du bli’r ældre slet ikke ses, selv om du i dag nu fylder 50. Må din fødselsdag blive en minderig dag, hvor du bli’r fejret med blomster og flag! Vi håber, din fremtid lykkelig bliver, og årene fremover glæde dig giver.

Kærlig hilsen Maria

Varme fødselsdagshilsner fra ....

Der skal blomster til en fest vin og mange sange Dog er tanker allerbedst vi sender jer så mange

Et knus er den perfekte gave - en størrelse passer alle og det må gerne returneres!


Gaveindpakning En smuk indpakning udgør næsten det halve af gaven. Vi bliver alle smigret ved tanken om, at nogen har gjort sig umage og fundet lige nøjagtig det gavepapir, bånd og pynt - som de synes, udgør den perfekte ramme om gaven til netop dig.


Gaver med stil

KombinÊr de forskellige typer gavepapir og giv dine gaver et elegant og eksklusivt look. Det er sü lidt, der skal til for at give det der ekstra løft, der rammer lige i øjet.


Gavebånd Elegante satin bånd, florlette organza bånd, rustik papirsnor eller glitrende metalsnor. Mulighederne er uendelige, når man pakker sine gaver ind. Netop valget at gavebånd er med til at give gaven et personligt touch. Vælg en farve, der matcher gavepapiret eller ”go crazy” med en kontrastfarve. Brug også stickers, blomster eller metalnet til at skabe smukke effekter med.


Gavebordet I forbindelse med store fester som bryllup, runde fødselsdage, barnedåb eller receptioner stilles der ofte et gavebord op. Ved større arrangementer kan der sættes et nummer på gaven og nummeret samt giverens navn skrives i en gavebog. På denne måde kan man altid holde styr på, hvem gaverne er fra. Hvornår gaverne åbnes afgør man selv. Det kan foregå mens gæsterne drikker velkomstdrink, under kaffen eller efter festen, når gæsterne er gået.


Memories... Lav en collage med minder fra din fest. Det er en unik og meget personlig måde at lade dagen vare evigt på. Brug rester af kort, papir og bånd. Kombinér med små “minde-ting” fra festen - tante Annas tale, bordkort, sange, tørrede blomster o.l. Og så selvfølgelig de bedste fotos fra dagen. Skær, klip og lim. Brug klæbepuder for at opnå 3D effekt. Læg lag-på-lag og brug stickers for at skabe smukke detaljer.


“Kunsten at skabe smukke gaver” giver dig inspiration, tips og idéer til de skønneste gaveindpakninger. Vi bliver alle smigret ved tanken om, at nogen har gjort sig umage og fundet lige nøjagtig det gavepapir, bånd og pynt - som de synes - udgør rammen om den perfekte gave til netop dig. Skab din egen personlige stil og glæd en du holder af.

Copyright © 2010, Designers Mix P/S Alle rettigheder forbeholdes.

Creative paper - Mother´s day collection  
Creative paper - Mother´s day collection  

Kunsten at skabe smukke gaver. Creative paper. Mother´s day collection

Advertisement