Page 1


IT’S THE LITTLE DETAILS THAT ARE VITAL. LITTLE THINGS MAKE BIG THINGS HAPPEN - John Wood t

Instant Styling Lækre smykker, smuk indpakning og cool accessories – alt det, der øjeblikkeligt, med Instant Styling, giver et look. I en kvalitet, der er så eftertragtet, at den er svær at udkonkurrere på prisen. Sådan er grundideen i Designers Mix private label-koncepter. Det handler om at give forbrugerne den værdi, de efterspørger

- frem for bare lave priser. Og på non-food markedet er der et voksende behov for at udvikle private labels til kundegrupper, der vil forkæle sig selv. Tesco kalder det at ”udvikle brands til forbrugere, der shopper opad”. Det er det, Designers Mix gør.


I LOOK INTO THE FUTURE, IT’S SO BRIGHT IT BURNS MY EYES - Oprah Winfrey

Vores vision Designers Mix leverer private label-koncepter på non-food til d­agligvarekæder i hele verden. Vi går aldrig på kompromis og har et brændende ønske om at være bedst – også selv om vi måtte være de billigste. De grund– læggende værdier i vores virksomhed er ansvarlighed og god smag. Det kommer til udtryk i private label-koncepter, der giver vore kunder tilfredse kunder. Ansvarligheden over for forbrugerne tager vi alvorligt. Det er nu engang dem, vi alle sammen skal leve af. Blandt andet har vi ­kontrolprocedurer for kvaliteten af alt det, vi producerer. En kontrol, der sikrer sammenhæng mellem, hvad vi vil, hvad vi siger og hvad vi gør. Det giver os de varer, vi ønsker – og mulighed for at sætte overliggeren højt – og dermed kan vi gøre op med en fordom om, at billige varer nødvendigvis må være af dårlig kvalitet. Og den gode smag – ja, den går aldrig af mode. Heller ikke når moden skifter. Så visionen er, at Designers Mix til enhver tid forstår de universelle trends og er den samarbejdspartner, der fungerer som detailhandlens leverandør.


THE BEST COLOR IN THE WORLD, IS THE ONE THAT LOOKS GOOD - ON YOU! - Coco Chanel

Maksimer looket Hos Designers Mix har vi specialiseret os i at udvikle produkter til kvinder over hele verden. Kvinder, der ved, at selvom skønhed kommer indefra, så kan der være dage, hvor den skal hjælpes lidt på vej ”med en lækker indpakning”. Kvinder, der ønsker, at kvaliteten, etikken, prisen og værdien er i orden, så de kan være med på moden – også når den skifter. Det er det, vi kalder ­Instant Styling, og det er det, vore private label-koncepter tilbyder ­detailkæder, som igen kan tilbyde kvinderne at maksimere deres look. Og hvem vil ikke gerne det?


GIVE A GIRL THE RIGHT SHOES, AND SHE CAN CONQUER THE WORLD - Marilyn Monroe

Højeste kvalitet til laveste pris giver høj værdi Udviklingen på verdensplan viser, at forbrugerne vil have værdier i deres ­basisindkøb og at fokus er skiftet fra pris til værdier. Ergo efterspørger forbrugerne både høj kvalitet, skarpe priser og den værdi, som et produkt giver dem. Det giver

mulighed for at positionere sig mellem discount og premium – og det er i dette spændende felt, Designers Mix opererer. Vore private label-koncepter rammer lige ind i forbrugernes ønsker og skaber værdi for såvel forbrugerne som detailleddet.


STYLE IS KNOWING WHO YOU ARE, WHAT YOU WANT TO SAY, AND NOT GIVING A DAMN - Gore Vidal

Shanghai – fremtidens by Der er mange veje til succes og især til succes koblet med design. I hjertet af Kina, i Shanghai, har vi etableret vores højt­uddannede designerteam. Rigtigt kreativt design skal skabes af professionelle i et kreativt miljø, som kan bryde grænser. Fremtidens måde at designe på kræver, at man kan kæde helheden sammen – jeg plejer at sige, at ”helheden er mere end summen af de ­enkelte dele”. Derfor har vi i Shanghai også etableret eget fotostudio - med det bedste indenfor kameraer og lysudstyr.

Hangzhou – vi tager teten, når det gælder ansvarlighed Designers Mix er frontløbere, som også gør en seriøs forskel, når det handler om ansvarlighed i produktionen. I Hangzhou, som er Kinas absolutte industricenter, er vi netop i år ved at etablere domicil nr. 2 i Kina. Vi har en holdning til det vi laver, og det indebærer, at der bare skal være ”orden i sagerne”. Det er altafgørende for os, at vore kunder er tilfredse. Vi ved, at vi for at kunne producere ansvarligt selv er nødt til at være meget til stede og del­ tage aktivt i udviklingen af vore kinesiske partnere. Hangzhou bliver domicil for vore dygtige medarbejdere indenfor produktions­ opfølgning og sourcing.


NÅR JEG ER FÆRDIG MED AT MALE, MALER JEG IGEN FOR AT SLAPPE AF - Pablo Picasso

Hong Kong – effektivitet og dynamik I topmoderne Hong Kong har vi selvfølgelig også etableret os. Vi arbejder hele tiden i retning af det ­perfekte, så i Hong Kong er det næsten et ”must have” at have sine egne hold af specialister indenfor shipping, finans, merchandise og sidst, men absolut ikke mindst et hold af de specialister, som har fingeren på pulsen indenfor trend, design & foto. Hong Kong er blevet vores nr. 2 hovedkontor og er en fantastisk inspirationskilde til, hvordan effektivitet og dynamik kan forstås. Her går alt bare hurtigere end andre steder.

Tyskland - en stærk europæisk spiller på markedet For at understrege, at vi er en stærk spiller på det europæiske marked for private label, etablerer vi os i Tyskland i 2012- et af de vigtigste markeder i Europa. Simpelthen for at være tæt på kunderne og de tyske forbrugere. Vi oplever en stor interesse for vores kompetencer og produkter, og er glade for at være med til at sikre væksten for vores samarbejds­ partnere. De vil - og vi kan - sammen gør vi det.


QUALITY MEANS DOING IT RIGHT WHEN NO ONE IS LOOKING - Henr y Ford

Corporate social responsibility Corporate Social Responsibility, CSR Designers Mix er medlem af Business Social Compliancy Initiative. BSCI er et europæisk initiativ for vedvarende produktion og ansvarlig værdikæde. Produkt sikkerhed Designers Mix’s produkter opfylder alle relevante europæiske og nationale sikkerheds regulativer og krav. Alle produkter opfylder REACH regulativ nr. 1907/2006. Designers Mix har derudover et internationalt samarbejde med FORCE Technology, TÜV og DEKRA. Respektpuljen Vi udviser dyb respekt for vore mange dygtige asiatiske arbejdere, som vi kalder

kunsthåndværkere. De er forudsætningen for Designer Mix’ internationale succes. Det er også baggrunden for, at vi i 2010 etablerede Respektpuljen. Her har vi valgt at give 10% af indkøbspriserne på udvalgte varer tilbage til de mange dedikerede ­kunsthåndværkere på fabrikkerne. Vi ­ønsker at give dem andel i succesen for de er en del af den. Vi har dyb respekt for deres indsats og i særdeleshed for det detaljerede stykke håndværk, der udføres – finesser og skønhed, der er en fryd for øjet. Vi arbejder for større anerkendelse af de asiatiske kunsthåndværkere, og tror på at høj kvalitet også kan skabes til en ærlig pris. Respektpuljen kontrolleres af revisionsfirmaet Deloitte.


ALLE SKAL HAVE RÅD TIL AT KLÆDE SIG MED ÆGTE OG MODERNE SMYKKER - Hanne Tolberg

Om Designers Mix Designers Mix er ekspert i at skabe private label-koncepter til ­internationale detailkæder. Mantraet er ”høj kvalitet til lav pris, som giver forbrugeren værdi”. Sammen med os får du business unusual. Vi er nyskabende og skiller os markant ud fra ”de andre”. Derfor gør vi ikke som ”de andre”, men har fundet vores helt egen vej – uden kompromiser – til succes. Virksomheden beskæftiger ca. 40 ansatte inden for design, salg, indkøb og markedsføring på hovedkontoret i Danmark, Hong Kong, Hangzhou og Shanghai, og fra 2012 også i Tyskland. Mit navn står bag virksomheden – og det er et ansvar, jeg tager alvorligt. Bedste hilsner, Hanne Tolberg Adm. dir. Designers Mix

Hanne Tolberg Adm. dir. Designers Mix


DESIGNERS MIX MADEVEJ 9-11 DK-6200 AABENRAA DESIGNERSMIX.COM

Designers Mix Brand Book  

The brandnew Brandbook from Designers Mix. A high quality company with low end prices. Headquater located in Denmark and offices in Hong Kon...

Advertisement