Page 1

r du S책dan lave ed armb책nd m knuder


Et fantastisk smukt armbånd med masser af variationsmuligheder. Brug ferskvandsperler, ædelstene, metalperler, plastikperler eller træperler. Lædersnøre giver det bedste resultat.


Du skal bruge: • 4 ferskvandsperler ca. 12 mm • 8 sølv mellemdele

1. Saml de 5 stykker snor (á 70 cm), så enderne ligger på lige linje. Bind en knude ca. 20 cm inde og træk perlerne på ved at følge illustrationen. (trin a)

a

• 350 cm læder snor (klippet i 5 dele på hver 70 cm)


2. Bind en knude igen for at afslutte første del (trin b). Gentag trin a og b gentagne gange og fÌrdiggør hovedparten. (trin c)

c

b


3. For at lave lukningen lĂŚg da begge ender af armbĂĽndet lodret mod hinanden. (trin d) d


4. Bind en knude særskilt på den modsatte side. Undgå at binde knuden for hårdt, så armbåndet bedre kan justeres. (trin e)

e


5. Klip det overskydende snor af. For bedre hold anbefales det at lime de afklippede ender p책 armb책ndet. (trin f) (Klip her)

f

(Klip her)


Tip Brug tusch på de afklippede ender Det anbefales, at man bruger en sort tusch på de steder, hvor man har klippet enderne af for at “camouflere” de brune ender.

g


“Vi ved at kvaliteten på vores smykker er uden sammenligning. Materialerne såsom læderet, ædelstenene og agaterne kan sidestilles med de bedste i verden. Endvidere er de involverede i processen fra design til produktion utrolig talentfulde, så slutresultatet er smykker, der både ser fantastiske ud og som ved nærmere undersøgelse er fantastiske. Vores bidrag til kvinder – og naturen – er derfor et helt koncept af smykker med en ny ansvarsfølelse.”

Sådan laver du armbånd med knuder  

En step-by-step guide til hvordan du laver flotte armbånd med knuder i læder.

Sådan laver du armbånd med knuder  

En step-by-step guide til hvordan du laver flotte armbånd med knuder i læder.

Advertisement