Page 1

www.noordwijkerduin.nl

Villa’s Noordwijkerduin

Uniek wonen aan de duinen


INHOUDSOPGAVE De villa’s van Noordwijkerduin

8

Villa type 1

10

Villa type 2

12

Duinvilla’s

15

Bosvilla’s

19

Watervilla’s

23

Geschakelde villa’s

27

Kelderopties

31

Optiemogelijkheden / plugins

35

Verkoop en informatie

36


Uniek wonen aan de duinen


Noordzee Coepelduynen

VILLA’S LAANAPPARTEMENTEN PARKCLUSTERS PARKTOREN

Estec

Golfbaan Estec

Zwarteweg

Entree


De villa’s van Noordwijkerduin

Duinvilla’s

Bosvilla’s

In Noordwijkerduin kunt u kiezen uit een Duinvilla, Bosvilla, Watervilla (met terras en steiger aan het water) en een Geschakelde Villa. De villa’s zijn vernoemd naar de omgeving waarin ze zich bevinden. Op de situatietekening kunt u zien waar welk soort villa komt. Noordwijkerduin biedt twee type villa’s: type 1 en type 2. De totale woonoppervlakte van type 1 en 2 komen nagenoeg overeen. Type 1 heeft een royale woonkamer, gecombineerd met een woonkeuken van circa 67m2. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers, een badkamer en een aantrekkelijk zonneterras. Type 2 heeft een gescheiden woonkamer en keuken, al staan de ruimtes wel met elkaar in verbinding. Op de eerste verdieping zijn 3 grote slaapkamers.

Oog voor licht en detail De villa’s zijn door architectenbureau Onix ontworpen, met oog voor detail, licht en leefruimte. Prachtige materialen en details zijn toegepast, die naadloos aansluiten bij de natuurlijke omgeving. De vrijstaande en geschakelde villa’s hebben een fraaie rechthoekige basisvorm over twee verdie-

8 | Noordwijkerduin

Watervilla’s

Geschakelde villa’s

pingen, waaruit de buitenruimtes als het ware zijn ‘uitgesneden’. Dankzij de speelse ligging van de buitenruimtes, kunt u vanuit verschillende plekken optimaal van de zon genieten.

Individuele vormgeving De basis van de Duin- en Watervilla bestaat uit wit geschilderde bakstenen. De ‘uitgesneden’ ruimtes worden geaccentueerd door gebruikmaking van roodpaars metselwerk en/of blank behandeld hout met een natuurlijke uitstraling. De Bosvilla heeft als basis roodpaars metselwerk en krijgt juist oplichtende details in wit schilderwerk en wit/blank behandeld hout. Oog voor detail zorgt voor mooie gevelaccenten. Iedere woning kan een eigen identiteit krijgen, door de grote variëteit aan bouwkundige opties. De relatie tussen mens, gebouw en omgeving staan bij het ontwerp van de villa’s centraal. Raampartijen, balkons en terrassen omlijsten het uitzicht vanuit de woning.


Villa type 1 BVO Woonoppervlakte 289 m2 Inclusief: BVO Terras 29 m2 BVO Carport 33 m2 BVO Dakterras 20 m2 Inhoud incl. Carport 825 m3 GBO Gebruiksoppervlak per ruimte Living 67 m2 Bijkeuken 7 m2 Slaapkamer 1 19 m2 Slaapkamer 2 14 m2 Slaapkamer 3 12 m2 Slaapkamer 4 10 m2 Badkamer 7 m2 Overloop / zithoek 29 m2 Inloopkast 4 m2 Alle maten zijn circa maten, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Door zijn bijzondere asymmetrie combineert dit type optimaal ruimte én geborgenheid. De riante living en halfopen keuken (circa 67 m2) creëert een moderne woonsfeer. Het terras op de begane grond, toegankelijk vanuit de woonkamer, is de ideale plek om te relaxen of een hapje te eten. Op de eerste verdieping is een royale overloop van circa 29 m2, voldoende ruim voor een studeerhoek. De ouderslaapkamer beschikt over een inloopkast. De overloop biedt toegang tot de badkamer, een terras van circa 16 m2 en vier slaapkamers: van circa 10, 12, 14 en 19 vierkante meter. Direct naast de ingang is een overdekte parkeerruimte voor twee auto’s. Op de ingekleurde plattegronden krijgt u een goed overzicht van de indeling van de villa.

Begane grond 10 | Noordwijkerduin

(schaal 1:75)


Eerste verdieping

(schaal 1:75) Noordwijkerduin | 11


Villa type 2 BVO Woonoppervlakte 289 m2 Inclusief: BVO Terras 29 m2 BVO Carport 33 m2 BVO Dakterras 20 m2 Inhoud incl. Carport 825 m3 GBO Gebruiksoppervlak per ruimte Living 69 m2 Berging 5 m2 Slaapkamer 1 18 m2 Slaapkamer 2 19 m2 Slaapkamer 3 18 m2 Badkamer 6 m2 Overloop / zithoek 26 m2 Alle maten zijn circa maten, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Licht, ruimte en openheid zijn de kernwoorden van deze villa. De vele raampartijen laten zeeĂŤn van licht de kamer binnenstromen. Ze bieden daarnaast een uniek uitzicht op het prachtige park of de duinen. Via de hal betreedt u de woonkamer van circa 49 m2. Deze loopt over in een eetkamer annex keuken van circa 20 m2. Het zonneterras (circa 25 m2) is zowel vanuit de woonkamer als woonkeuken toegankelijk. Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer, de berging en 3 slaapkamers: van circa 18, 19 en 18 m2. De hoofdslaapkamer geeft toegang tot de inloop kast. De overloop van circa 26m2 die de mogelijkheid biedt tot het creĂŤren van een studeerhoek geeft toegang tot het tweede terras dat een magnifiek uitzicht heeft op de omliggende natuur. Op de ingekleurde plattegronden krijgt u een goed overzicht van de indeling van de villa.

Begane grond 12 | Noordwijkerduin

(schaal 1:75)


Eerste verdieping

(schaal 1:75) Noordwijkerduin | 13


Duinvilla’s De duinvilla’s onderscheiden zich door de harmonieuze relatie tussen architectuur en de duinomgeving. De fraaie witte gevels zijn een ander onderscheidend element van de Duinvilla’s. De verschillende type duinvilla’s liggen verspreid over ‘de duinstrook’. Op de situatietekening kunt u zien waar welke villa exact ligt. Om de villa een unieke identiteit te geven, die aansluit bij uw persoonlijke wensen, zijn er enkele kelderopties ontworpen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid te kiezen uit diverse opties, de zogeheten ‘plugins’ voor uw woning. Op pagina 35 zijn enkele plugins uitgewerkt om u een indruk te geven over de mogelijkheden.

Noordwijkerduin | 15


Villa type 2 BVO Woonoppervlakte 289 m2 Inclusief: BVO Terras 29 m2 BVO Carport 33 m2 BVO Dakterras 20 m2 Inhoud incl. Carport 825 m3 GBO Gebruiksoppervlak per ruimte Living 69 m2 Berging 5 m2 Slaapkamer 1 18 m2 Slaapkamer 2 19 m2 Slaapkamer 3 18 m2 Badkamer 6 m2 Overloop / zithoek 26 m2 Alle maten zijn circa maten, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Eerste verdieping

Interieurimpressies en plattegronden De interieurimpressie geeft een goede indruk van het wooncomfort op de begane grond van villa type 2. De ruime living en harmonieuze relatie met de buitenruimte geeft een directe verbinding met de omliggende natuur. Door de ‘open’ scheiding tussen de woonkamer en woonkeuken ontstaat optimale inrichtingsvrijheid. De getoonde beelden van de interieurs en plattegronden geven u een impressie van de mogelijkheden van de woning.

Begane grond

16 | Noordwijkerduin


Bosvilla’s Noordwijkerduin heeft veel monumentaal groen, waaronder vele prachtige volwassen bomen. Het ontwerp van Onix zorgt voor een vloeiende overgang tussen woning en omgeving. De roodpaarse uitvoering versterkt de relatie tussen de villa en de bosrijke omgeving. De verschillende Bosvilla’s (type 1&2 en de geschakelde villa) liggen verspreid over Noordwijkerduin. Op de situatietekening kunt u zien welk type Bosvilla waar op het terrein ligt. Om de villa een unieke identiteit te geven, die aansluit bij uw persoonlijke wensen, zijn er enkele kelderopties ontworpen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid te kiezen uit diverse uitbreidingsopties, de zogeheten ‘plugins’ voor uw woning. Op pagina 35 zijn enkele plugins uitgewerkt om u een indruk te geven over de mogelijkheden.

Noordwijkerduin | 19


Villa type 1 BVO Woonoppervlakte 289 m2 Inclusief: BVO Terras 29 m2 BVO Carport 33 m2 BVO Dakterras 20 m2 Inhoud incl. Carport 825 m3 GBO Gebruiksoppervlak per ruimte Living 67 m2 Bijkeuken 7 m2 Slaapkamer 1 19 m2 Slaapkamer 2 14 m2 Slaapkamer 3 12 m2 Slaapkamer 4 10 m2 Badkamer 7 m2 Overloop / zithoek 29 m2 Inloopkast 4 m2

Eerste verdieping

Alle maten zijn circa maten, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Interieurimpressies en plattegronden De interieurimpressie geeft een goede indruk van het wooncomfort op de begane grond van villa type 1. De ruime living en harmonieuze relatie met de buitenruimte geeft een directe verbinding met de omliggende natuur. De keuken en woonkamer staan met elkaar in verbinding. Zo is er een grote flexibiliteit om de living optimaal in te richten. De getoonde beelden van de interieurs en plattegronden geven u een impressie van de mogelijkheden van de woning.

Begane grond

20 | Noordwijkerduin


Watervilla’s De vrijstaande Watervilla’s hebben een fantastische ligging aan de waterpartijen. De fraaie, lichte uitvoering van de woning met wit geschilderde bakstenen, houten delen en de hardhouten steiger geeft het wonen in een Watervilla een ongekend gevoel van luxe. De verschillende typen Watervilla’s (type 1 & 2) komen alleen in een vrijstaande variant voor. Op de situatietekening kunt u zien welk type Watervilla waar op het terrein ligt. Om de villa een unieke identiteit te geven, die aansluit bij uw persoonlijke wensen, zijn er enkele kelderopties ontworpen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid te kiezen uit diverse uitbreidingsopties en zogeheten ‘plugins’ voor uw woning. Op pagina 35 zijn enkele plugins uitgewerkt om u een indruk te geven over de mogelijkheden.

Noordwijkerduin | 23


Villa type 1 BVO Woonoppervlakte 289 m2 Inclusief: BVO Terras 29 m2 BVO Carport 33 m2 BVO Dakterras 20 m2 Inhoud incl. Carport 825 m3 GBO Gebruiksoppervlak per ruimte Living 67 m2 Bijkeuken 7 m2 Slaapkamer 1 19 m2 Slaapkamer 2 14 m2 Slaapkamer 3 12 m2 Slaapkamer 4 10 m2 Badkamer 7 m2 Overloop / zithoek 29 m2 Inloopkast 4 m2

Eerste verdieping

Alle maten zijn circa maten, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Interieurimpressies en plattegronden

De interieurimpressie geeft een goede indruk van het wooncomfort op de begane grond van villa type 1. De ruime living en harmonieuze relatie met de buitenruimte geeft een directe verbinding met de omliggende natuur. Door de open verbinding tussen woonkamer en woonkeuken ontstaat optimale inrichtingsvrijheid. De getoonde beelden van de interieurs en plattegronden geven u een impressie van de mogelijkheden van de woning.

Begane grond 24 | Noordwijkerduin


Geschakelde villa’s De geschakelde villa’s zijn een samenstelling tussen villa type 1 en villa type 2 welke aan elkaar gekoppeld zijn.De geschakelde villa’s bevinden zich zowel in het bos als tegen de duinen. De geschakelde villa’s zijn dusdanig vormgegeven dat ze als het ware één grote villa zijn. De geschakelde villa’s kunnen afzonderlijk van elkaar uitgebreid worden met een aantal mogelijkheden.

Noordwijkerduin | 27


woningplattegrond van geschakelde villa BVO Woonoppervlakte 289 m2 Inclusief: BVO Terras 29 m2 BVO Carport 33 m2 BVO Dakterras 20 m2 Inhoud incl. Carport 825 m3 GBO Gebruiksoppervlak per ruimte Living 67 m2 Bijkeuken 7 m2 Slaapkamer 1 19 m2 Slaapkamer 2 14 m2 Slaapkamer 3 12 m2 Slaapkamer 4 10 m2 Badkamer 7 m2 Overloop / zithoek 29 m2 Inloopkast 4 m2

Eerste verdieping

Alle maten zijn circa maten, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

villa type 1

Begane grond

28 | Noordwijkerduin


Kelderopties parkeerkelder Er zijn een aantal mogelijkheden om de woonoppervlakte van een villa substantieel te vergroten. Een voorbeeld van een uitbreiding van de woning met een parkeerkelder en extra ruimte is op deze en volgende 2 pagina’s gevisualiseerd. U bent vrij om de ruimte in te richten zoals u dat wenst. Zo kunt u kiezen voor relaxen in een eigen wellness centrum, compleet met sauna en bubbelbad. Wellicht wilt u genieten in alle privacy van de door u aan te brengen eigen bioscoop met een echte bar. Of misschien heeft u altijd al gedroomd van uw eigen fitnessruimte.

Noordwijkerduin | 31


Kelderopties Kelder van 16 m2 Om extra bergruimte te creeren kunt u kiezen voor een kelder van circa 16 m2. Hier kunt u uw wijn opslaan of de extra ruimte benutten als kluskamer. De kelder is toegankelijk vanuit de woning.

Kelder onder de volledige woning Heeft u behoefte aan nog meer ruimte, dan kunt u ervoor kiezen de woning volledig te onderkelderen. Dit levert een vergroting op van het woonoppervlak met circa 140 m2 GBO. Dit biedt mogelijkheden voor het toevoegen van bijvoorbeeld een thuisbioscoop of biljartkamer aan uw woning.

32 | Noordwijkerduin


Optiemogelijkheden / plugins

Dakopbouw

Buitenkeuken

Loungeruimte

Pergola

Noordwijkerduin | 35


Initiatiefnemer: Berkenweg 7 3800 AP Amersfoort 033 4601801

Verkoop en informatie: Damen Makelaars Parallelboulevard 180 2202 HS Noordwijk Telefoon 071-361 93 43 De Leeuw Nieuwbouwmakelaardij Rijnsburgerweg 100 2231 AG Rijnsburg Telefoon: 071-405 16 16

Rivium Quadrant 211 2909 LC Capelle a/d IJssel 010 266 28 00

Informatiecentrum Mandarijnlaan 1 2201 AC Noordwijk

Disclaimer Deze brochure is met zorg samengesteld. Tekst, artist impressions, situaties etc. zijn bedoeld om een impressie van het plan te geven. Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Deze brochure is een samenvatting van de verschillende type woningen. Hierin vindt u de informatie over de woningtypen. Het doel is in de eerste plaats om u op hoofdlijnen te informeren over hoe uw woning eruit gaat zien. Bij de makelaar ontvangt u, tijdens het informatiegesprek, een uitgebreide versie met de juiste bijbehorende verkoopcontracttekeningen. Deze brochure heeft geen contractuele waarde. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

www.noordwijkerduin.nl

36 | Noordwijkerduin


www.noordwijkerduin.nl

Villa’s Noordwijkerduin

Uniek wonen aan de duinen

Noordwijkerduin brochure Onix villa's  

Beschrijving van de Onix Villa's van Noordwijkerduin

Noordwijkerduin brochure Onix villa's  

Beschrijving van de Onix Villa's van Noordwijkerduin

Advertisement