Page 1

Skiljevägen Häggvik, Sollentuna kommun » LAT 59.442877, LONG 17.937938

Ett skönare vardagsliv, med närhet till både city & natur.


En rofylld vardag nära till allt. I expansiva Sollentuna växer ett nytt område fram på Skiljevägen, där planerar vi fyra nya hem i form av friliggande villor. Närhet till både city och natur. Njut av livet på Skiljevägen, där du finner det bästa av två världar. Med närhet till både stadens puls och naturupplevelser får ditt vardagsliv den balans du behöver. Börja odla dina egna råvaror i din egna trädgårdsoas där barnen kan gå och plocka själva. Snöra på dig skorna och ta dig ut på joggingrunda i de närliggande naturreservaten, en promenadtur längst med Edsvikens vatten som sommartid bjuder på bad och båtliv och vintertid skridskoåkning. Ge dig ut på en utflykt till Edbergs Slott eller ett restaurangbesök i city. Här lever du livet med de perfekta kontrasterna. Med gångavstånd till pendelstationen får du en smidig kommunikation till jobbet i city. Det finns även goda möjligheter för dig som hellre tar cykeln. Utbudet av närliggande skolor och fritidsaktiviteter är det gott om, dessa får du även gångavstånd till. Skiljevägen är området där du kommer växa, bo och trivas. Skolor och barnomsorg Förskolan Trollkungen Skälbyskolan F-3 Häggviksskolan 4-9

Turebergsskolan F-9 Flertal gymnasieskolor i närområdet

Färdmedel Till Avstånd Gång Häggvik station 7 min Edsbergs Slott 20 min Sollentuna Centrum 25 min Pendeltåg

Stockholm City med linje 40

20 min

Bil Stinsen Köpcentrum 6 min Sergels torg 25 min

Bostäderna säljs i samarbete med SkandiaMäklarna Sollentuna.

Bilderna i broschyren kan visa kundanpassade tillval, se dem som inspiration. Vi reserverar oss för tryckfel och leverantörsändringar som kan förekomma.


Skiljevägen

Sollentuna, Stockholm N

N

4B

808 m2

4C

833 m2

4A

822 m2

4D

804 m2

Skiljevägen

Husmodellen Villa Nockeby kommer att byggas på samtliga tomter.


Villa Nockeby Fyra nya hem i form av friliggande villor. Välkommen hem till Skiljevägen!


Kärlek

Villa Nockeby - modern Villa Nockeby Modernt Takterrasspå på13,2 13,2kvm. kvm. Mycket förvaring. Stilrent hus. hus. Takterrass Gott om förvaring. 2-plan Boyta 175 175kvm kvm| Byggarea | Byggarea108108kvm kvm 2-plan| 6| 6rum rumoch och kök kök || Boyta

LD 19-10-01

LD 19-10-01

LD 19-10-01

Husfakta.

Hustyp 2-plan Husfakta. Antal rum 6 rum och kök Hustyp 2-plan Antal rum rum och kök Antal sovrum 6 4/5 Antal sovrum 4/5 Boyta 175 kvm Boyta 175 Entréplan 95kvm kvm Entréplan 95 kvm Överplan 81 kvm Överplan 81108 kvmkvm Byggarea Byggarea 108 kvm Bygghöjd 6,0 m Bygghöjd 6,0 m Nockhöjd 6,7 m Fasad Stående panel Fasad Stående eller liggande panel Takutformning Pulpettak Takutformning Pulpettak Taklutning 4° Taklutning


TAKTERRASS

Planlösningarna och fasadritningarna är ej skalenliga.


Enkelcarport Med plats för en bil, inklusive rymligt förråd. Enkelcarport 22,8kvm | Förråd 8,5kvm | Modell CF-4-8 | Stående panel

Fasaden på carport modell CF-4-8 byggs med stående panel, likt Villa Nockeby på Skiljevägen.


PlanlÜsningarna och fasadritningarna är ej skalenliga.


Endast materialvalen gรฅr att justera, ej kรถkets planlรถsning.


"Köket, husets hjärta" Sätt din personliga prägel på köket, genom att själv välja köksmaterial hos Marbodal. Är valet svårt? Få hjälp med dina tillval hos Marbodals köksplanerare.


Samma layout, annan look Med hjälp av färg och form får köket, med samma planlösning, en helt annan stil. När du köper hus från A-hus ingår en kökskonsultation hos Marbodal. För att hjälpa dig att få den stil du vill ha på just ditt drömkök.


Endast materialvalen gรฅr att justera, ej kรถkets planlรถsning.


Köksmaterial Bänkskiva Stenkomposit - Beach Clay. Köksluckor Form - Bark. Handtag Solo Svart 128 mm. Blandare Primy - Steel Equip Shadow. Vitvaror Siemens. Köksfläkt Thermex.


Hus med miljöoch energifokus. Alla A-hus tillverkas med hänsyn till miljön och din plånbok. Våra hus är energieffektiva, vilket innebär en lägre energikostnad och minskad miljöpåverkan. Att byggsatsen du väljer att beställa är energieffektiv innebär att du får en hög boendestandard med låg energiförbrukning. En av våra största styrkor i energihänseende är vår unika väggkonstruktion. Vi har valt att fokusera på att skapa ett välisolerat och tätt klimatskal för att du som kund skall få en låg energiförbrukning. Med väggens smarta 3-skiktskonstuktion ger det varma, ljuddämpande och framförallt tysta, rofyllda hus.

”Vi har en av marknadens bästa energiväggar som uppfyller dagens och även morgondagens energikrav redan nu.” Anders Carlsson, teknisk chef A-hus

Så här grönt är ditt hus. Vi vill att du ska vara rustad för framtiden och de energikrav som ställs på hus i dagens och morgondagens samhälle. Här presenterar vi de beståndsdelar av ditt hus som får det att bli nästan lika grönt som träden i skogen. - En av marknadens mest energieffektiva vägg U-värde 0,15 W/m2K (standard) - Energieffektiva fönster från Trarydsfönster U-värde 0,9-1,0 W/m2K (standard) - Nibe F730 frånluftsvärmepump (standard) - Siemens energisnåla vitvaror A++ (standard)


Energikostnad för nyproducerat A-hus. Beräknas på: Villa Nockeby: 175 kvm 34 kwh/kvm/år i Stockholmsregionen Total förbrukning (värme, varmvatten och ventilation): 34 kwh/kvm/år x 175 kvm = 5 950 kwh Kostnad elförbrukning under ett år (vid uppskattat pris kwh 1,20 kr): 5 950 kWh x 1,20 kr = 7 140 kr/år För ett äldre hus på 160 kvm får man räkna med en förbrukning på ca 20 00025 000 kWh/år. 20 000 kWh x 1,20 kr = 24 000kr/år


Skapa den perfekta trädgården! Få hjälp med att planera din trädgård. Vid köp av hus på Skiljevägen ingår det en trädgårdsgestaltning av en trädgårdsdesigner värde 25 000 kr! Du får hjälp att designa den drömträdgård du alltid önskat.


A-hus har byggt hus i över 70 år och ingår i Derome, Sveriges största familjeägda träindustri. Visst låter det bra, men vad innebär det i praktiken för dig som funderar på att bygga ett av våra hus? Först och främst innebär det ett tryggt val. Vi har kontroll på kvaliteten i alla led, från skog till färdigt hus. Vi har en bred kunskap om trä och konstruktion och vi ligger långt fram i den tekniska utvecklingen.

bränsle och ny energi. Vi är en så stor producent av biobränsle att vi inte bara försörjer vår egen verksamhet utan också över hundratusen bostäder och verksamheter.

Men om du ger oss förtroendet att tillverka ditt hus betyder det också att du bidrar till en mer hållbar framtid. Vi använder trä från egna och andra närliggande skogar i husen och för varje hus vi bygger planterar vi minst 75 nya träd.

Och även om ditt hus inte kommer att värmas upp av vårt ”spill” kanske det värmer en aning att veta att huset är framtaget med miljöns bästa för ögonen. Miljötänket är en av våra bästa grenar skulle man kunna säga. Det tycker vi är viktigt. Hoppas att du tycker detsamma, för det får du på köpet om du bygger ett av våra hus.

88 procent av spillet (om man nu ska kalla det så) som grenar, toppar och sågspån, omvandlar vi till bio-

ANSVARIGA FÖR FÖRSÄLJNINGEN

Joakim Wijkmark

Mikael Andersson

0739-10 09 23

0725-89 65 10

Auktoriserad Trähussäljare joakim.wijkmark@a-hus.se

Christopher Wermin Fastighetsmäklare 0706-96 51 52

christopher.wermin@skandiamaklarna.se

Certifierad ISO 9001 ISO 14001

Auktoriserad Trähussäljare mikael.andersson@a-hus.se

A-HUS 2020-09-16 AF

A-hus - en gren på Derometrädet.

Profile for Deromegruppen

Skiljevägen  

Skiljevägen  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded