Page 1

Vejby Äng Vejbystrand, Ängelholms kommun » LAT 56.312151, LONG 12.781402

Tomter med närhet till havet i ett trivsamt & familjärt område.


Välkommen till Vejby Äng. Vejby Äng är ett nytt bostadsområde i Vejbystrand i norra Skåne, där både friliggande villor, bostadsrätter och hyresrätter samsas. Här uppför vi nya hem där kunden själv får välja hustyp från vårt stora sortiment. I Vejby Äng bor du i en lugn och trygg miljö, omgiven av skog och gröna ängar. Området kommer att bestå av människor i olika åldrar och livssituationer. Här kommer barnen att kunna leka tillsammans, klättra i träd, lära sig cykla m.m. Vi kommer att bevara så mycket vi kan av den ursprungliga ängen, för att fortfarande ha kvar känslan av den härliga grönskan som finns idag.

Nära både havet och skogen Vejby Äng präglas av den härliga naturen som ligger runtomkring. För den som gillar att ströva runt i skog och mark ligger Trollskogen på promenadavstånd - en underbar naturupplevlse för både stora och små. Med 5 minuter på cykel kommer du den härliga sandstranden som sträcker sig längs kusten. Här finns även Vejbybadet som lockar med sin bassäng, barnpool och kiosk.

Service för vardagen Här finns det mesta du behöver i vardagen! I Vejbystrand finns det en mataffär, frisörer, restauranger, pizzeria, hotell m.m. Tvärs över vägen, från Vejby Äng, ligger Vejby IF och både förskola och F-6 skola finns en kort promenad bort.

Bilderna i broschyren kan visa kundanpassade tillval, se dem som inspiration. Vi reserverar oss för tryckfel och leverantörsändringar som kan förekomma.


N

912 m2

42.

912 m2

41.

913 m2

40.

924 m2

väg

43.

väg

Huldas

Bedas

Husförslag Här presenterar vi husmodeller som vi tycker passar bra på tomterna, givetvis kan du välja andra modeller, så länge den stämmer överens med detaljplanen. Se alla husmodeller i vår huskatalog eller på vår hemsida a-hus.se. Du kan också gå in och bygga ditt hus online på husbyggaren.a-hus.se.

Villa Sandö 1-plan | 6 rum och kök | Boyta 141 kvm

Villa Anneberg 2-plan | 7 rum och kök | Boyta 154 kvm


A-hus har byggt hus i över 70 år och ingår i Derome, Sveriges största familjeägda träindustri. Visst låter det bra, men vad innebär det i praktiken för dig som funderar på att bygga ett av våra hus? Först och främst innebär det ett tryggt val. Vi har kontroll på kvaliteten i alla led, från skog till färdigt hus. Vi har en bred kunskap om trä och konstruktion och vi ligger långt fram i den tekniska utvecklingen.

bränsle och ny energi. Vi är en så stor producent av biobränsle att vi inte bara försörjer vår egen verksamhet utan också över hundratusen bostäder och verksamheter.

Men om du ger oss förtroendet att tillverka ditt hus betyder det också att du bidrar till en mer hållbar framtid. Vi använder trä från egna och andra närliggande skogar i husen och för varje hus vi bygger planterar vi minst 75 nya träd.

Och även om ditt hus inte kommer att värmas upp av vårt ”spill” kanske det värmer en aning att veta att huset är framtaget med miljöns bästa för ögonen. Miljötänket är en av våra bästa grenar skulle man kunna säga. Det tycker vi är viktigt. Hoppas att du tycker detsamma, för det får du på köpet om du bygger ett av våra hus.

88 procent av spillet (om man nu ska kalla det så) som grenar, toppar och sågspån, omvandlar vi till bio-

Ingrid Jansson, Auktoriserad Trähussäljare

042-21 97 61 » ingrid.jansson@a-hus.se

Niklas Nordh, Fastighetsmäklare » 0707-57 50 91 » niklas.nordh@vaningen.se

Certifierad ISO 9001 ISO 14001

A-HUS 2021-03-09 RL

A-hus - en gren på Derometrädet.

Profile for Deromegruppen

Vejby Äng  

Vejby Äng  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded