Page 1

Tomter i Motala Filspånet Björkelund i Motala » LAT 58.551486, LONG 15.067213

Unik möjlighet att få bygga ditt nya hem i ett centralt läge!


För pris kontakta säljare

6 tomter i Björkelund I Motalas gamla verkstadsmiljö byggs det nya bostadsområdet Filspånet. Med närhet till många av Motalas pärlor är denna plats en unik möjlighet att få bygga ditt nya hem i ett centralt läge. A-hus erbjuder ett attraktivt, hållbart och ekonomiskt boende i ett välplanerat villakoncept som innebär byggnation av 6 st. stilrena tvåplanshus. Villa Ängsgården är ett tvåplanshus med gavelställd entré som gör att det passar fint på smala tomter. Kök och vardagsrum sträcker sig genom hela huset och ger ett genomgående ljus från entré- till trädgårdssida. Ängsgården har spännande och praktiska lösningar som ger väl fungerande boytor.

Bra läge med stora möjligheter Området Filspånet ligger inte långt från Göta kanal och Motala ström. Inom 1 km ligger Borens slussar, som är ett populärt utflyktsmål, där man kan se när båtarna slussar ut i sjön Boren. Även naturreservatet Sjöbo-Knäppan ligger i närheten och är ett fint rekreationsområde. I området ligger Skolgårda skola, som är en grundskola upp till årskurs 9. 3 km bort ligger Motala centrum med sin fina hamn och många trevliga restauranger. Allt sammanbinds av ett rikt kulturliv i en vacker gammal verkstadsmiljö.

Förslag till utformning och placering av tomter i kvarteret Filspånet.

Bygg ditt hus online och få ännu mer information om tomterna på a-hus.se

Vi reserverar oss för tryckfel och leverantörsändringar som kan förekomma.


Villa Ängsgården Passar även på smala tomter. Generösa umgängesytor.

GARAGE / FÖRRÅD 28.1 m2

Husfakta. Hustyp 2-plan Antal rum 5 rum och kök Antal sovrum 3 Boyta 147 kvm Entréplan 72 kvm Överplan 75 kvm Byggarea 94 kvm Bygghöjd 6,0 m Nockhöjd 7,7 m Fasad Stående eller liggande panel Takutformning Sadeltak Taklutning 23°

Planritning ej skalenlig

Övrig info A-hus har kontor i Motala på Södra Allén 11, vilket betyder att vi har en stark lokal förankring till vårt närområde.

Mikael Edenkrantz Trähussäljare 0730-79 20 54 mikael.edenkrantz@a-hus.se


Vi på A-hus har byggt hus i över 70 år och ingår i den starka Deromegruppen, Sveriges största familjeägda träindustri. Vi har kontroll på kvaliteten i alla led – från skog till färdigt hus. Dessutom arbetar vi hela tiden med att bidra till en hållbar utveckling. Vi har en bred kunskap om trä och konstruktion och ligger i framkant när det gäller teknisk utveckling. Det gör oss till en drivande och trygg husleverantör av ditt framtida hem. A-hus och Deromegruppen arbetar dessutom oavbrutet med att påverka och bidra till en hållbar utveckling. Framförallt genom att tillverka hus i trä från egna och andra närliggande skogar och att återplantera ny skog. För varje hus vi bygger planterar vi 75 nya träd. Och genom att bygga i trä bidrar vi i allra högsta grad till en bättre miljö.

Snabb fakta om Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri - Kontroll på hela kedjan - från skog till färdigt hus - Långsiktighet som bland annat innebär att vinsterna återinvesteras i verksamheterna - Nära samarbete med leverantörer och hantverkare - Ständig produktutveckling - AAA-rating

Certifierad ISO 9001 ISO 14001

Vi använder alltid förnyelsebart material i våra hus som ska kunna återanvändas eller återvinnas med minsta möjliga resursanvändning. Alla biprodukter som kommer från skogen och sågverken förvandlar vi till biobränsle och ny energi. Vi är en så stor producent av biobränsle att vi inte bara försörjer vår egen verksamhet utan också över hundra tusen bostäder och verksamheter. Vårt miljötänkande går som en grön tråd genom hela företaget. Det tycker vi är viktigt för kommande generationer och vår gemensamma framtid.

A-hus certifieringar Kvalitetscertifiering ISO 9001 Miljöcertifiering ISO 14001 Auktoriserade trähussäljare A-hus utmärkelse/nominering Solenergipriset 2010 Stora Träpriset 2012

A-HUS 2019-03-04 FM

A-hus - en del av Deromegruppen

Profile for Deromegruppen

Filspånet  

Filspånet  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded