__MAIN_TEXT__

Page 1

Strandkorgen BORSTAHUSEN, LANDSKRONA

29 bostadsrätter


KV. STRANDKORGEN 2

3 ROK 75 M LGH 40 1101

SKALA 1:100(A4)

0

27

1

2

3

4

5m

TRYGGHETSPAKETET

G G

SOVRUM 1 18m2

G ST

6

HALL

WC/BAD 7m2

OM BORSTAHUSEN

TM TT FTX

KLK 3m2

F

K KÖK 10m2

G

MICRO

G SOVRUM 2 10m2

VARDAGSRUM 19m2

ARKITEKTENS TANKAR

25

28

INREDNINGSVAL

PLANLÖSNINGAR

BALKONG

Öppning

12

Balkongavskiljare

8

INGLASAD BALKONG

ATT KÖPA BOSTAD AV OSS Glasräcke BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN

Antal lägenheter

29 + två lokaler

Boyta

54-95 m2

Arkitekt

Ulf Svensson, Magasin A Arkitekter

Ägandeform Bostadsrätt

Erikstorpsvägen

Bostadstyp Flerbostadshus Mäklare

Pernilla Corsing, Svensk Fastighetsförmedling pernilla.landskrona@svenskfast.se, 070-950 18 99

Tryck

Juni 2020 Derome Bostad, marknadsavdelning, 0340-66 64 25, marknad@derome.se Broschyren trycks i tidigt skede. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder och illustra- tioner kan visa detaljer som inte ingår i ditt köp.

N

Läs mer om bostäderna Havsgatan

2

Tångvallagatan

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT NORR

FASAD MOT ÖSTER


PETER MOSSBRANT, VD DEROME HUS

Passionen sitter i väggarna För över 70 år sedan startade min farfar en liten bysåg, då la han grunden för ett långsiktigt bolag som idag utvecklar hela kedjan – från skog till färdigt hus. Skog och trä har alltid varit en stor del av mitt liv. Som liten var jag ofta med pappa på brädgården i Derome och till skogen återvänder jag alltid för att reflektera och hämta inspiration. Med tiden växte mitt intresse av att bygga hus till att bli min passion. Att skapa hem och omgivningar för människor att trivas i, ligger mig varmt om hjärtat. Vi bygger våra hus ansvarsfullt och hållbart, och passionen sitter i väggarna. Men det är först när du flyttar in som hemmet får sitt liv och nya minnen skapas.


200 METER FRÅN HAVSKANTEN

Bekvämt & nära I Borstahusen, ett pittoreskt fiskeläge med anor från 1700-talet, strax norr om Landskrona, bor du 200 meter från stranden med alla möjligheter utanför dörren. I närheten ligger den populära golfbanan och strandpromenaden som inbjuder till en skön promenad längs havet. Vinkelhuset i Strandkorgen har en grönskande innergård som ger liv och rörelse och blir en trevlig samlingsplats för de boende. 4


5


Borstahusen

LILL-OLAS BADPLATS

E6 GOLFKLUBB STRANDKORGEN

INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN CEMENT BADPLATS & SMÅBÅTSHAMN

MATÖPPET KONSTHALL

SVANEHOLMS FÖRSKOLA

VÅRDCENTRAL

VÄSTERVÅNGSSKOLAN

6


STRANDKORGEN ↑ BORSTAHUSEN

Borstahusen är ett mysigt fiskeläge som grundades när de två fiskarbröderna Rasmus Andersson Borste och Jöns Andersson Borste slog sig ner och byggde sina hus här på 1770-talet. HAMNEN OCH HAVET Från lägenheten går du enkelt ner till havskanten för en morgonpromenad längs med den vackra kusten. Njut av utsikten mot Ven och känn vindens salta bris. Strosa runt bland hamnens liv och rörelse i Borstahusens hjärta – ät god mat på någon av de utsökta restaurangerna och njut av konst och kultur på Pumphuset, en av Sveriges främsta konsthallar. En kort promenad härifrån ligger den populära badpiren ”Cement” och lite längre norrut finns långgrunda sandstranden ”Lill-Olas” som är väldigt populär bland barnfamiljerna. På Lill-Olas kan du söka skugga under en av tallarna, ta ett dopp från bryggan och handla glass i strandkiosken.

FÖR DEN AKTIVE Det finns gott om möjligheter till idrott och rekreation i Borstahusen. Här är något av en golfares drömplats. Landskrona golfklubb ligger på promenadavstånd och inom några mils radie finns ytterligare tre klubbar. Förutom golf hittar du vandringsleder, skogsutflykter och vacker natur runt omkring dig. LÄTT ATT PENDLA Är du sugen på ett större utbud tar du dig lätt in till Landskrona centrum på cykel eller med buss. Staden är rik på historia, kultur och känd för sin grönska och vackra parker. Borstahusen ligger i ett ypperligt läge för både pendlare och upptäckare. Med täta tågförbindelser till Lund, Malmö, Helsingborg och Köpenhamn tar du dig med lätthet ut på utflykt över dagen eller vidare ut i världen. Pendlar du med bil ligger E6 nära. Borta bra men hemma bäst - Borstahusen är en underbar plats vid havet mitt i den växande Öresundsregionen.

I NÄROMRÅDET Matbutik

Matöppet

500 m

Hamn

750 m

Förskolor Svaneholm Säbyholm

1,2 km 1,5 km

Grundskolor

Västervångskolan Engelska skolan

2,2 km 350 m

Vård

Vårdcentral

2,2 km

Idrott/Event  Golfbana

500 m

Kollektivtrafik

250 m

Busshållplats

7


ULF SVENSSON – MAGASIN A ARKITEKTER

Hög komfort i strandnära läge. Strandkorgen ligger ett par hundra meter från den vackra strandpromenaden i Borstahusen. Det översta våningsplanet har väl tilltagna uteplatser och ändlös utsikt mot hamnen, havet och Ven. GEDIGNA MATERIALVAL Det som kännetecknar Strandkorgen är bostäder med gedigna materialval och hög komfort i strandnära läge. Det är stor omsorg kring valen av material och att man arkitektoniskt vågat spänna bågen högre än normalt. Vi har brutit ner

8

byggnadsvolymen i mindre enheter för att skapa variation i uttrycket och för att få bostadshusen att naturligt smälta in i omgivningen. BALKONGER OCH UTEPLATSER MOT HAVET Det bästa med de nya bostäderna skulle jag säga är kombinationen av bostad, dess komfort, placeringen i ett naturskönt område och såklart det viktigaste av allt – balkongerna och uteplatserna är vända mot havet.


»Hög komfort i strandnära läge«

LÄGENHET 44 1401

DENNA ILLUSTRATION INNEHÅLLER TILLVAL 9


LÄGENHET 44 1303

DENNA ILLUSTRATION INNEHÅLLER TILLVAL 10


STRANDKORGEN ↑ BORSTAHUSEN

Bekvämt boende Bostadshuset ligger ca 200 meter från havskanten och på några minuter kommer du ner till stranden för ett morgondopp. VÄLPLANERADE BOSTÄDER Huset på fem våningar ligger i vinkel, och sluter sig kring en innergård. Strandkorgen har modern arkitektur med traditionella material som tegel, glaspartier och inslag av träpanel. Att ha både inglasade och öppna balkonger tillsammans med topplägenhetens terrass med öppningar i taket, ger huset en egen identitet. Här bor du i ljusa prisvärda bostadsrätter om 2-4 rum och kök i öppen planlösning. Bostäderna är planerade för ett bekvämt och hållbart liv med plats för livets alla ögonblick och du kan själv sätta din personliga prägel på bostaden genom tillval. SKÖNA UTEPLATSER Till alla lägenheter ingår en balkong eller uteplats – några med utsikt över havet och den vackra ön Ven. På översta våningen finns topplägenheterna som har generösa terrasser och öppningar i taket, som tar tillvara på den storslagna utsikten. Den grönskande innergården ger liv och rörelse och blir en trevlig samlingsplats för boende i huset. Här finns även cykelförråd och en lekyta för barnen. I bottenplan på huset finns två bostadsrättslokaler som kommer ha dagtidsverksamhet. Framför de två lokalerna kommer det anläggas en torgyta. PARKERINGSGARAGE I KÄLLAREN I källarplan finns ett privat parkeringsgarage. Med nerfart från Tångvallagatan tar du dig lätt ner och parkerar bilen på din hyrda parkeringsplats, både frostfritt och säkert. För den som har elbil är det förberett för elbilsladdning. Centrerat i parkeringsgaraget ligger trapphus med hiss och trappor som tar dig direkt upp till husets alla plan – utan att behöva gå utomhus.

11


Inredningsval Ett nyckelfärdigt hem innebär att när du får nycklarna av oss är ditt nya boende helt klart att flytta in i. Vi har valt ut material och produkter från välkända varumärken som ingår i köpet men självklart kan du anpassa dem enligt ditt tycke och smak. På följande sidor ser du inspiration till ditt nya hem. Vi skapar personliga hem tillsammans med dig som kund. I vår tillvalsportal presenteras inredningen i sin helhet och det är här du gör ditt slutgiltliga val.

12


SILVERPILEN ↑ VARBERG

INREDNING & TILLVAL

Rumsbeskrivning Strandkorgen Innertak:

Vitmålat tak.

Innerväggar:

Vitmålade väggar.

Innerdörrar:

Vita släta från Swedoor.

Foder, socklar och lister:

Vita släta, fabriksmålade.

Fönsterbänkar: Stenskivor. Golv:

Ekparkett från Kärhs: 3-stav på våning 1-4. 1-stavsparkett i lägenheterna på våning 5. Klinkersyta i entré, bad och wc.

Garderober:

Vita med slät dörr.

Kök:

Arkitekt plus från Marbodal. Vit köksinredning med släta luckor, enligt ritning. Bänkskiva i laminat, rostfri diskho. Stänkskydd i kakel. Köksblandare med diskmaskinsav- stängning. Induktionshäll, väggmonterad fläktkåpa, kyl och frys alt. kombi kyl & frys, inbyggnadsugn, inbyggd micro. Diskmaskin. A-klassade rostfria vitvaror från Siemens. Belysning under överskåp i kök.

WC/D:

Vit kommod med handfat och spegelskåp med belys- ning från Svedbergs. Golvstående toalett och duschväg- gar i klarglas från Svedbergs. Handdukstork. Dusch och tvättställsblandare från Mora. Kakel på väggar och klin- ker på golv. A-klassad tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Övrigt:

Bostadsrättshavarna har egna abonnemang avseende hushållsel. Varje lägenhet har individuell mätning för värme och tappvarmvatten.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

13


INSPIRATION

»Du får möjlighet att anpassa färgen på dina köksluckor efter din stil och smak«


Välj vita eller rostfria vitvaror från Siemens

Vi har valt en blyfri blandare från Mora som standard. Med rätt blandare sparar du både vatten, pengar och på miljön.

BOSTADENS MEST ANVÄNDA RUM

Köket – hemmets hjärta Vår köksleverantör till Strandkorgen är Marbodal. De har idag Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. Att du ska kunna tänka långsiktigt i ditt val av material är en självklarhet för oss. Eftersom vi tillbringar mycket tid i köket, tycker vi det är viktigt att du är med och får välja ett kök som passar just din stil. KLASSISKT, MODERNT ELLER LANTLIGT?

En bänkskiva sätter stilen i ditt kök. Det är en viktig arbetsyta som måste klara av flera års flitigt slitande och användande. Marbodals bänkskivor finns i olika utföranden. Vilken väljer du?


INSPIRATION

»Kakel och klinker väljer du i vår tillvalsportal«


STRANDKORGEN ↑ BORSTAHUSEN

Vårt badrumssortiment kommer från Svedbergs

INRED MED DIN PERSONLIGA STIL

Badrum – för lugn & ro FÖRVARING I badrummet är det lätt att det svämmar över av prylar. I en bra kommod kan du med fördel förvara alla de saker som annars hamnar på tvättstället. Du har möjlighet att välja beslag och färg på kommoden. I spegelskåpet finns ett dolt uttag för att lätt kunna ladda rakapparater, eltandborste eller enkelt koppla in hårfönen.

INREDNING I badrumskommoden är det praktiskt att förvara sina badrumsartiklar i fack. Bra för att snabbt få en överblick över sakerna och samtidigt hålla undan för ovälkommen smuts.

Badrummet är det rum som utsätts för flest temperaturväxlingar och behöver produkter som är hållbara. Därför har vi valt Svedbergs som leverantör till inredningen. Kakel och klinker väljer du i tillvalsportalen.

Kakel tillverkas av lergods och bränns vid lägre temperatur medan klinker tillverkas av stengods och bränns vid högre temperatur, och blir därmed mer hållbart. Det är därför kakel är avsett för endast vägg och klinker kan användas både till vägg och golv.

17


INSPIRATION

»Vi vill hjälpa dig att välja material som har liten miljöpåverkan och som ska hålla under lång tid«


DEROME

HÅLLBAR INREDNING

Ett hållbart hem anpassat för dig Vi vill ge dig möjlighet att inreda ditt nya hem på ett hållbart sätt. Vi försöker välja material som har liten miljöpåverkan och som ska hålla under lång tid. Därför samarbetar vi med flera kända leverantörer som har miljömärkta produkter i sitt sortiment. Parketten som kommer från Kährs är Svanenmärkt.

Ska du inreda en ny bostad? Gör en moodboard. Här samlar du all inspiration i form av foton, materialprover och färger.

HEMMETS GRUND

Välj bland Svanenmärkta golv från Kährs

Helhetsintrycket i rummet påverkas av vilket golv du väljer. Vill du ha mörkt eller ljust golv? 1-stav eller 3-stav? Bra att veta är att mörka golv slukar ljus och gör att rummet upplevs lite mer varmt och mysigt. Ett ljust golv skapar rymd och får tillsammans med ljusa väggar rummet att se större ut.

19


KUNDANSVARIG TIPSAR

Mikael Hägg KUNDANSVARIG

TIPS OM TILLVAL SVÅRT ATT VÄLJA? Jobbigt att välja? Ingen fara, för även om du låter bli att göra några tillval får du en fin bostad ändå. Vi har valt ut en bra standard från välkända varumärken. ATT VÄLJA TILL KÖKSÖ I några av lägenheterna finns möjlighet att välja till en köksö. Perfekt för den som vill ha extra förvaring och mer bänkyta i ditt kök.

20


STRANDKORGEN ↑ BORSTAHUSEN

Till bostäderna i Strandkorgen har vi valt ut material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem ger vi dig möjlighet att göra olika typer av inredningsval. De flesta av valen görs via oss och några görs direkt med våra leverantörer och entreprenörer. Vad som ingår i Strandkorgens lägenheter kan du se i rums- och byggnadsbeskrivningen.

SÅ HÄR GÖR DU DINA TILLVAL När du skrivit kontrakt och tiden för att göra inredningsval närmar sig, får du en tidplan av oss. Den ger dig en överblick över när dina inredningsval måste vara klara, för att bostaden ska bli klar i tid.

DIGITAL TILLVALSPORTAL Inredningsvalen sker via en digital tillvalsportal. Det innebär att du får en unik länk till just din bostad där du ser den standard som ingår samt de tillval som kan göras och vad den eventuella tillvalskostnaden blir. Du kommer få mer information om tillvalsportalen när tiden för dina inredningsval närmar sig.

21


OLIG

MORGONSOL OCH LÄ

En mysig innergård På innergården finns den gemensamma uteplatsen med grillmöjligheter. Pergolan ger skugga under varma sommardagar och för barnen finns en rolig lekyta. Här finns även miljöhus, cykelförråd under tak och vackra perennplanteringar.


Byggnadsbeskrivning Grund: Källargrundläggning. Stomme:

Betong, utfackningsväggar i trä.

Yttertak:

Släta takpannor.

Fasad:

Tegel, plåt, glas och trä.

Entrédörrar:

Trämönstrad ståldörr.

Fönster: 3-glasfönster. Trapphus: Vitmålade väggar och beige klinker på golv. Balkong:

Inglasad eller med glasräcke. Stenlagd eller betong.

Uteplats:

Stenlagd eller betong. Takterrass i trä.

Utemiljö innergård: Cykelställ och cykelförråd. Gräsytor och planteringar. Förråd:

Förråd med gallerväggar.

Parkering:

Parkeringsgarage i källarplan.

Uppvärmning:

Fjärrvärme via Landskrona energi, värmeväxlare placerad i teknikrum.

Ventilation:

Från- och tilluftsventilation med åter- vinning (FTX). Placerad i badrum.

TV/IT Fiber från Landskrona Energi med separata lägenhetsabonnemang. Utbud och valmöjligheter enligt Landskrona Energi. Sophantering:

Gemensamt miljöhus.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


Tips!

Att ha rätt belysning på rätt ställe är av stor betydelse för energianvändningen. Starkare belysning där man arbetar och mer begränsad allmänbelysning ger upplevelse av ljus på rätt plats utan onödigt hög energianvändning.

BRA ATT VETA

VAD ÄR EN BOSTADSRÄTT? När du köper en bostadsrätt blir du också medlem i en bostadsrättsförening. Det betyder att du och dina grannar äger fastigheten och att ni genom styrelsen kan vara med och påverka boendemiljön. Månadsavgiften som medlemmarna betalar, ska täcka föreningens kostnader och underhåll. Avgiftens storlek beslutas av föreningens styrelse.

Glöm inte att se över din hemförsäkring!

GLÖM INTE ATT TESTA DIN BRANDVARNARE MED JÄMNA MELLANRUM

DAGS ATT FLYTTA

VAD BEHÖVER DU TÄNKA PÅ? När tillträdet i din nya bostad närmar sig är det dags att börja tänka på flytten. Här kommer några tips. → Flyttanmälan. Detta kan du göra hos Skatteverket. → Ordna med hemförsäkring. → Säga upp eller flytta de abonnemang du har på exempelvis internet, elavtal och parkering. → Slutstädning. Glöm inte ytan bakom kyl och frys! Ta hjälp av en städfirma om du inte vill städa själv. → Boka flyttfirma. Har du inte möjlighet att flytta själv så kan det vara en god idé att boka hjälp i tid.

24


STRANDKORGEN ↑ BORSTAHUSEN

KÖPA BOSTAD AV OSS

Hur går det till? Att köpa en ny bostad är en av de största affärerna många gör. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill att ett bostadsköp hos oss ska vara enkelt, tryggt och bekvämt. Vi vill ge dig en smidig resa till ditt nya hem.

1 → 2 → 3 → 4 → 5 → 6 → 7 → 8 Bokningsavtal

Förhandsavtal

Inredningsval

Besiktning

Slutbetalning

Inflyttning

1. BOKNINGSAVTAL

5. SLUTBETALNING

2. FÖRHANDSAVTAL

6. INFLYTTNING

När du bestämt dig för en bostad bokar du den genom vår mäklare. När du skriver bokningsavtalet betalar du en bokningsavgift och då reserveras bostaden åt dig.

Ett förhandsavtal är ett bindande avtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. När det tecknas betalar du ett förskott på 5% av priset för din bostad. När det närmar sig tilltäde tecknar du ett upplåtelseavtal, det är då du blir medlem i föreningen.

3. INREDNINGSVAL

Till din nya bostad har vi valt ut material och produkter från välkända märken som ingår i priset men du har också möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden. Ditt inredningsval gör du enkelt i vår digitala tillvalshanterare. Din kontaktperson guidar dig om du känner dig osäker.

4. BESIKTNING

Innan du flyttar in utför en opartisk besiktningsman en slutbesiktning av bostaden. På plats finns vår projektledare och representant från bostadsrättsföreningen. Självklart bjuds du också in. Om det upptäcks några brister åtgärdar vi det, vanligtvis sker det inom två månader efter besiktningen.

Efter inflytt

Utvärdering

Senast den dagen du flyttar in betalar du den resterande summan för bostaden. Om du har gjort några inredningsval till din bostad ska de också vara betalda senast på tillträdesdagen.

Senast 12 veckor innan inflytt får du besked om tillträdesdag. Vid tillträdet finns möjlighet att ställa frågor och vi går igenom viktig information om bostaden. När du visar upp kvittot på slutbetalningen får du dina nycklar. Välkommen till ditt nya hem!

7. EFTER INFLYTT

När du har flyttat in är vi inte långt bort. Har du några frågor kan du enkelt nå oss via telefon eller mail.

8. UTVÄRDERING

I vår strävan mot att alltid utvecklas är det viktigt för oss att veta hur du upplevde ditt bostadsköp. Två månader efter inflyttning får du en enkät som mäter hur nöjd du är. Vi vill försås att alla köpare ska bli så nöjda som möjligt, därför betyder ditt svar mycket för oss.

25


Tips!

SVÅRA ORD

Vad är andelstal? Ett andelstal beskriver hur stor procentuell andel du har i föreningen och hur stor andel av årsavgifterna som bostadsrätten skall betala. Andelstalet visar också varje bostadsrätts andel av föreningens tillgångar och skulder.

Visste du att många hänger sina tavlor för högt. Ett tips är att hänga dem i ögonhöjd. Vill du vara exakt så är den genomsnittliga ögonhöjden 145 cm från golvet till mitten av tavlan.

SVÅRA ORD

BRA ATT VETA

VAD ÄR DITT ANSVAR? När du flyttar till en bostadsrätt så delar du ansvaret för underhållet med föreningen. I samband med kontraktskrivningen får du en gränsdragningslista där du kan se exakt vad du ansvarar för i din nya bostad, men nedan följer en generell sammanfattning. När du köper en bostadsrätt har du som bostadsrättshavare ansvar för allt invändigt. Från insidan på ytterdörr till insidan av fönster. Du får alltså måla om och byta vitvaror utefter ditt tycke och smak hur mycket du vill. Har du en balkong är det du som ansvarar för insidan av den medan utsidan är föreningens. Däremot är du ansvarig för din terrass eller uteplats om du har någon. Att värme, vatten och avlopp fungerar är föreningens ansvar, men att byta vattenlås eller rengöra avloppen får du göra själv. Det finns alltså inte någon hyresvärd som kommer och hjälper dig. Är du osäker på vad som är ditt eller föreningens ansvar så fråga styrelsen innan du börjar renovera eller göra ett större inköp.

26

Vad är bostadsrättstillägg? Bostadsrättstillägget är ett tillägg till den vanliga hemförsäkringen med skydd för den fasta inredningen, som du som bostadsrättshavare har ansvar för. Exempel på fast inredning är parkettgolv, handfat, kapitalvaror, tapeter och innerdörrar.

I de fall det är möjligt kommer ni under byggprocessen bli inbjudna till stomvisning. Spontanbesök är tyvärr inte tillåtet av säkerhetsskäl.


Namn XX

En trygg resa till ditt nya hem Att köpa sin egen nyproducerade bostad, är en av de största affärerna många gör. Vi vill också att det ska bli en av de bästa. Vi vet hur viktigt boendet är och gör allt för att du ska trivas i ditt nya hem. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill att ett bostadsköp ska vara enkelt. Därför har du som köpare kontakt med samma person genom hela processen. När du köper en ny bostad av oss är den alltid nyckelfärdig, du behöver med andra ord inte bekymra dig för annat än flyttlasset. Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt bostadsköp och erbjuder därför ett trygghetspaket. Som till exempel kan hjälpa vid dubbel boendekostnad och garanterar en välfungerande bostadsrättsförening när du flyttar in. Vi kan även erbjuda ett avbokningsskydd, från signering av avtal fram till inflyttning. Som en del av Derome, Sveriges största familjeägda träindustri, vill vi erbjuda dig en trygg och enkel resa till ditt nya hem.

27


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN

2 3 ROK 60 M60 3 ROK M2

KV. STRANDKORGEN 2

3 ROK 60 M

40 1001

LGH 40 1001

 SK AL A 1:100 (A4)

SKALA 1:100(A4)

LGH 40 1001

0

1 0

2 1

SKALA 1:100(A4) 3 4

30

2

41

5m 5m2

3

4

UTEPLATS UTEPLATS UTEPLATS UTEPLATS

1 5m2 5m2 SOVRUM 2SOVRUM 1 2 11m 2 1 1 11m 5m 5m2 SOVRUM SOVRUM 11m211m2

G

G STG G ST ST ST HALLHALL HALLHALL

G

G G G GFTXG G G G FTX TTFTX WC/BAD FTX 2 WC/BAD TTTT TM 5mWC/BAD 2 5m26mWC/BADTMTMTT F K 6m2 TM F FK K KÖK F 10m K 2KÖK KÖK 2 2 10m 10m KÖK VARDAGSRUM 2 10m2 18m VARDAGSRUM 18m2 G

G G

micro

micro

micro

micro

UTEPLATS UTEPLATS UTEPLATS UTEPLATS

Mur

Mur Halvhög mur

VARDAGSRUM 2 17m VARDAGSRUM 17m2

Mur/Glasräcke

FASAD MOT SÖDER

Tångvallagatan Tångvallagatan

Erikstorpsvägen Erikstorpsvägen

Mur/Glasräcke

N

N

Havsgatan Havsgatan

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

28

5M


KV. STRANDKORGEN 2

3 ROK 72 M

KV. STRANDKORGEN

LGH 40 1002 BORSTAHUSEN BRF. STRANDKORGEN, 2

SKALA 1:100(A4)

3 ROK 272 M

3 ROK 72 M

0

LGH 40 1002

40 1002

1

0

1

2

3

SKALA 1:100(A4)

2

3

4

5m SK AL A 1:100 (A4)

4 0

5m

1

2

3

4

5M

G G ST ST G

SOVRUM 1 2 14m SOVRUM 1 14m2

GG G

KLK 2 2m KLK 2m2

SOVRUM 2 7m2 SOVRUM 2 7m2

G G G G HALL HALL

TM WC/BAD 5m2 TM WC/BAD 2 5m TT TT FTX FTX MICRO F K MICRO F K KÖK KÖK 2 12m2 12m

Murmur Halvhög

Balkongavskiljare Balkongavskiljare

VARDAGSRUM VARDAGSRUM 20m22 20m

UTEPLATS UTEPLATS

FASAD MOT SÖDER

Tångva llagatan Tångva llagata n

Erikstorpsvägen Erikstorpsvägen

Glasräcke/mur Glasräcke/mur

N

N

Havsgatan

Havsgatan

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT NORR

FASAD MOT NORR

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

29


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN KV. STRANDKORGEN

2ROK 2 ROK M2 54 M2 2 ROK 54 M254 LGH 42A LGH 42A

42A

SKALA 1:100(A4) SKALA 1:100(A4)

10

0

21

32

 SK AL A 1:100 (A4)

43 0

5m4 1

5m

2

3

4

UTEPLATS UTEPLATS UTEPLATS UTEPLATS

HALL HALLHALL HALL G G G

G G G

G

G

1 SOVRUMSOVRUM 1 SOVRUM 110m2 1 10m2 SOVRUM 10m2 10m2 G G G G G G G ST GG ST G G G G G GST GG ST FTX FTX FTX FTX TT TT WC/BADWC/BAD 2 2 TT TT 6m 6m WC/BADWC/BADTM TM 6m2 TM 6m2 TM F K F K F K F K KÖK KÖK KÖK 9m2 9m2 KÖK 9m2 9m2 G

G

Balkongavskiljare

Glasräcke

MICRO

Balkongavskiljare

Glasräcke/mur

UTEPLATS UTEPLATS UTEPLATS UTEPLATS

micro

micro MICRO

VARDAGSRUM VARDAGSRUM 19m2 19m2 VARDAGSRUM VARDAGSRUM 19m2 19m2

N

Havsgatan

Havsgatan

Tångvallagatan

N

Tångvallagatan

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Glasräcke/murGlasräcke/mur

FASAD MOT SÖDERFASAD MOT SÖDER

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

30

5M


KV. STRANDKORGEN 2

BRF.

2 ROK 55 M

KV.LGH STRANDKORGEN 42B BORSTAHUSEN STRANDKORGEN, 2

SKALA 1:100(A4)

2 M 2 ROK 2 ROK 55 M55

0

LGH 42B

42B

0

1 1

2 2

3

SKALA 1:100(A4)

3

4

 SK AL A 1:100 (A4)

4 0

5m 5m

1

2

3

4

5M

G G

G G

G

G G SOVRUM 1 HALL 10m2 G SOVRUM 1 HALL 10m2 WC/BAD 7m2 WC/BAD TT TM FTX 7m2

K/FTTST TM FTX

MICRO

MICRO

K/F ST

KÖK/ VARDAGSRUM 28m2 KÖK/ VARDAGSRUM 28m2 UTEPLATS UTEPLATS Glasräcke/mur

FASAD MOT SÖDER

Tångvallagatan Tångvallagatan

Erikstorpsvägen Erikstorpsvägen

Glasräcke/mur

N

N

Havsgatan

Havsgatan

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT NORR

FASAD MOT NORR

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

31


KV.BORSTAHUSEN STRANDKORGEN BRF. STRANDKORGEN,

54 M 2 ROK 542 ROK M22ROK 54 M2 KV. STRANDKORGEN

2

LGH 50A

50A

SKALA 1:100(A4)

LGH 50A

0 0

1 1

SKALA 2 1:100(A4) 3

2

3

0

4

1

 SK AL A 1:100 (A4) 4

5m 2

5m

3

4

UTEPLATS UTEPLATS

G G

G G HALL

SOVRUM 1 9m21 SOVRUM 2 9m

HALL G

G

G

G

WC/BAD 6m2 WC/BAD 6m2 FTX KM FTX micro KM K/F micro K/F

ST

ST

Balkongavskiljare

Balkongavskiljare

KÖK/ KÖK/ VARDAGSRUM 29m2 VARDAGSRUM 2 29m

UTEPLATS UTEPLATS Glasräcke/mur

N

N

Havsgatan Havsgatan

Tångvallagatan

Tångvallagatan

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Glasräcke/mur

FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

32

5M


KV. STRANDKORGEN KV. STRANDKORGEN BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN

2 ROK 2 ROK 58 M582 M2 2ROK 58 M LGH 50B

LGH 50B

50B

2

0

02

1

SKALA 1:100(A4)

13

24

0

G

G

4

2

5m

3

4

5M

FTX TM TT

ST G FTXG TMST TT

WC/BAD 7m2 K/F

K/F

PLANTERINGSYTA PLANTERINGSYTA

MICRO

MICRO

Plan

k

Plan

k

1

 SK AL A 1:100 (A4)

G

G SOVRUM 1 14m2

WC/BAD 7m2

3 5m

HALL

HALL SOVRUM 1 14m2

SKALA 1:100(A4)

UTEPLATS

Plank/mur

Glasräcke/mur

Glasräcke/mur

FASAD MOT VÄSTER

Tångvallagatan

N

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Plank/mur

UTEPLATS

Balkongavskiljare

UTEPLATS

N

Havsgatan

Havsgatan

Balkongavskiljare

UTEPLATS

FASAD MOT VÄSTER

Tångvallagatan

Plan

Plan k

k/mu

r

/mur

KÖK/ KÖK/ VARDAGSRUMVARDAGSRUM 26m2 26m2

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR

FASAD MOT NORR

FASAD MOT ÖSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

33


KV. STRANDKORGEN BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN

75 M 3 ROK 753 ROK M32ROK 75 M2

2 KV. STRANDKORGEN

LGH 40 1101

40 1101

SKALA 1:100(A4)

LGH 40 1101

0

1 0

G

0

1

2

3

4

SOVRUM 1 18m2 SOVRUM 1 18m2

G

G ST

G ST HALL

HALL

KLK 3m2 KLK 3m2

WC/BAD 7m2 WC/BAD 7m2 TM TT FTX TM TT FTX F K F K KÖK 10m2 KÖK 10m2

G SOVRUM 2 10m2 SOVRUM 2 10m2

MICRO

MICRO

G

G

1

G

G

G

 SK AL A 1:100 (A4) 3 SKALA4 1:100(A4) 5m 2 3 4 5m

2

BALKONG BALKONG

Öppning

Öppning

Balkongavskiljare

Balkongavskiljare

VARDAGSRUM 19m2 VARDAGSRUM 19m2

INGLASAD BALKONG INGLASAD BALKONG

Glasräcke

N

N

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

Tångvallagatan

Tångvallagatan

FASAD MOT SÖDER

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Glasräcke

FASAD MOT NORR

Havsgatan Havsgatan

FASAD MOT NORR

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

34

5M


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN

3 ROK 86 M286 M2 3 ROK

KV.1102 STRANDKORGEN LGH 40 2

40 1102

 SK AL A 1:100 (A4)

SKALA 1:100(A4)

3 ROK 86 M

0

LGH 40 1102

1

2

0

1

3

4

5m

0SKALA 1:100(A4) 1 2

2

3

4

3

4

5M

5m

G G

SOVRUM 1 G 14m2 G SOVRUM 1 14m2

G

SOVRUM 2 G 7m2 G GST G

SOVRUM 2 7m2 ST G

KLK 3m2

HALL HALL

KLK 3m2

TM WC/BAD 5m2 TT TM WC/BAD FTX 5m2 TT F K MICRO FTX KÖK MICRO F 14m K2 KÖK 14m2

Balkongavskiljare

BALKONG BALKONG Glasräcke

Glasräcke

Glasräcke

N

N

Havsgatan

FASAD MOT SÖDER

Tångvallagatan

Tångvallagatan

FASAD MOT SÖDER

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Glasräcke

Balkongavskiljare

Balkongavskiljare

Balkongavskiljare

VARDAGSRUM 31m2 VARDAGSRUM 31m2

FASAD MOT NORR

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras. FASAD MOT NORR Havsgatan

35


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN

3 ROK3 94 M2M2 ROK 94 44 1101

KV. STRANDKORGEN LGH 44 1101 2

0

LGH 44 1101

1 0

G G

G G

G

G

G

G

G

G

G ST

WC 2m2

G KLK 2m2 VARDAGSRUM F 14m2 VARDAGSRUM 14m2

Balkongavskiljare

3

0

BALKONG

4

1

5m

2

3

4

WC/BAD 7m2 WC/BAD 2 TT TM 7m FTX TT TM FTX SOVRUM 2 10m2 SOVRUM 2 10m2

G ST

KLK 2m2

2

BALKONG

SOVRUM 1 16m2 SOVRUM 1 16m2

G

WC 2m2

1

3 SKALA 1:100(A4) 4 5m

Glasräcke

HALL

G

2

Glasräcke

HALL

Balkongavskiljare

 SK AL A 1:100 (A4)

SKALA 1:100(A4)

3 ROK 94 M

G GK

F

G

MICRO

K MICRO KÖK 23m2 KÖK 23m2

BALKONG BALKONG Glasräcke

N

N

Havsgatan

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT VÄSTER

Tångvallagatan

Tångvallagatan

FASAD MOT ÖSTER

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Glasräcke

FASAD MOT SÖDER

FASADväggtjocklekar MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och kan tillkomma och/eller förändras. Havsgatan

36

5M


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN

ROKM 852M2 3 ROK 385 44 1102

KV. STRANDKORGEN LGH 44 1102 2

3 ROK 85 M

SKALA 1:100(A4)

0

LGH 44 1102

1

0

SOVRUM 2 8m2 SOVRUM 2 8m2

2

1

 SK AL A 1:100 (A4)

3 1:100(A4) 4 SKALA

2

3

0

4

5m 1

5m

2

3

4

5M

HALL HALL

SOVRUM 1 12m2 SOVRUM 1 12m2

G

G

G

G

ST G G

G

WC/BAD 6m2 WC/BAD TM TT 6m2 FTX TM TT FTX VARDAGSRUM 29m2 VARDAGSRUM 29m2

ST G G KLK 5m2 KLK 5m2 MICRO F K

G

MICRO

K KÖK 12m2 KÖK 12m2

BALKONG BALKONG

Balkongavskiljare Balkongavskiljare

INGLASAD BALKONG INGLASAD BALKONG

F

Glasräcke

Tångvallagatan Tångvallagatan

Erikstorpsvägen Erikstorpsvägen

Glasräcke

N

N

Havsgatan

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT VÄSTER

Havsgatan

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT VÄSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

37


KV. STRANDKORGEN BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN

ROK 812 M 3 ROK 381 M

2

STRANDKORGEN LGH 44KV. 1103 2

SKALA 1:100(A4)

3 ROK 81 M

44 1103

0

LGH 44 1103

1

2

0

1

3

4

5m

 SK AL A 1:100 (A4)

SKALA 1:100(A4)

0

2

1

3

4

2

5m

3

4

HALL HALL

SOVRUM 2 G 12m2 SOVRUM 2 12m2

KLK 3m2 MICRO

Glasräcke

G

G

WC 2m2

KLK 3m2 ST

WC 2m2

MICRO

KÖK 15m2

SOVRUM 1 10m2 SOVRUM 1 10m2

ST

KÖK K 15m2

G G

G G

G

WC/BAD 6m2 WC/BAD TT TM FTX 6m2

F

FTX

TT TM

VARDAGSRUM K F 18m2 VARDAGSRUM 18m2

Glasräcke

BALKONG BALKONG Glasräcke

N

N

Havsgatan

FASAD MOT NORR

Tångvallagatan

Tångvallagatan

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Glasräcke

FASAD MOT NORR

FASAD MOT ÖSTER

Havsgatan

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT VÄSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

38

5M


KV. STRANDKORGEN BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN

2 M2 2 ROK 2 ROK 54 M54 44 1104

KV. STRANDKORGEN LGH 44 1104 2

SKALA 1:100(A4)

2 ROK 54 M LGH 44 1104

G G G G

1

2

0

1

2

3

SKALA 1:100(A4)

3

 SK AL A 1:100 (A4)

4

0

4

5m 1

5m

2

3

4

5M

1 HALL SOVRUM 10m2 1 HALL SOVRUM 10m2 G

G ST G G

G

F

G ST G WC/BAD 6m2 WC/BAD 2 K 6m

F

K

Glasräcke

Balkongavskiljare Balkongavskiljare

BALKONG

TM

MICRO

BALKONG

FTX G TT FTX TM TT

MICRO

KÖK/ VARDAGSRUM 2 28m KÖK/ VARDAGSRUM 28m2

Glasräcke Glasräcke

0

FASAD MOT SÖDER

Tångvallagatan Tångvallagatan

Erikstorpsvägen Erikstorpsvägen

Glasräcke

N

N

Havsgatan

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT NORR

FASAD MOT NORR Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras. Havsgatan

39


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN

2 ROK 2 ROK 55 M255 M2 44 1105

KV. STRANDKORGEN LGH 44 1105

SKALA 1:100(A4)

2 ROK 55 M2

0

LGH 44 1105

1

0

1

2

3

SKALA 1:100(A4)

2

3

 SK AL A 1:100 (A4)

4

0

4

5m 1

5m

2

3

4

G G G G

G G

G

SOVRUM 1 HALL G 10m2 SOVRUM 1 HALL 10m2 WC/BAD 7m2 WC/BAD TT 7m2 TM FTX K/F TT ST TM FTX

MICRO

K/F ST

Glasräcke Glasräcke

MICRO

KÖK/ VARDAGSRUM 28m2 KÖK/ VARDAGSRUM 28m2

BALKONG BALKONG Glasräcke

Erikstorpsvägen Erikstorpsvägen

Glasräcke

Tångvallagatan Tångvallagatan

FASAD MOT SÖDER

N

N

Havsgatan

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT NORR

FASAD MOT NORR Havsgatan Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

40

5M


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN

3 ROK 753 ROK M2 75 M22 KV. STRANDKORGEN

40 1201

40 120175 M 3LGHROK

SKALA 1:100(A4)

LGH 40 1201

0 0

G G G G G G ST ST

1 1

SKALA 1:100(A4)

2 2

3 30

4 41

 SK AL A 1:100 (A4) 5m 5m2

3

4

5M

SOVRUM 1 2 18m SOVRUM 1 18m2

HALL HALL

WC/BAD 2 7m WC/BAD 7m2 TM TT FTX TM TT FTX F K F K KÖK

KLK KLK2 3m 3m2

10m KÖK2 10m2 MICRO MICRO

G G G G SOVRUM 2 10m2 SOVRUM 2 10m2

BALKONG BALKONG

Öppning Öppning

Balkongavskiljare Balkongavskiljare

VARDAGSRUM 19m2 VARDAGSRUM 19m2

INGLASAD INGLASAD BALKONG BALKONG

Glasräcke

Tångva Tångva llagatan llagatan

Erikstorpsvägen Erikstorpsvägen

Glasräcke

N

N

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT ÖSTER

Havsgatan

FASAD MOT NORR

Havsgatan

FASAD MOT NORR

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

41


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN

3 ROK 3 ROK 86 M286 M2

KV. STRANDKORGEN LGH 40 1202 2

40 1202

SKALA 1:100(A4)

3 ROK 86 M

0

LGH 40 1202

1

2

0

1

3

 SK AL A 1:100 (A4)

4

SKALA 1:100(A4)

2

0

1

3

4

5m 2

5m

3

4

G

SOVRUM 1 14m2 SOVRUM 1 14m2

G G G G SOVRUM 2 7m2 G G SOVRUM 2 7m2 G ST G ST G

KLK 3m2 KLK 3m2

HALL TM WC/BAD 5m2 WC/BAD TTTM FTX 5m2 TT F K MICRO FTX F K MICRO KÖK 14m2 KÖK 14m2

Balkongavskiljare

BALKONG BALKONG Glasräcke

Balkongavskiljare

Balkongavskiljare

Balkongavskiljare

VARDAGSRUM 31m2 VARDAGSRUM 31m2

Glasräcke

Glasräcke

Glasräcke

N

N

Havsgatan

FASAD MOT SÖDER

Tångvallagatan

Tångvallagatan

FASAD MOT SÖDER

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

HALL

FASAD MOT NORR

Havsgatantrummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras. Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, FASAD MOT NORR

42

5M


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN

ROK M 94 2M2 3 ROK 394 3 ROK 94 M2

KV. STRANDKORGEN

44 1201

LGH 44 1201 LGH 44 1201

0

G G

HALL G G

G G

1

2

2

3

3

4

0

1

BALKONG BALKONG

SOVRUM 1 16m2 SOVRUM 1 16m2

5m 4

 SK AL A 1:100 (A4) 5m 2

3

4

5M

Glasräcke

HALL

G

1

Glasräcke

G

G G

0

SKALA 1:100(A4) SKALA 1:100(A4)

G G

WC/BAD 7m2 WC/BAD 7m2

TT TM FTX TT TM FTX SOVRUM 2 10m2 SOVRUM 2 10m2

G ST G ST

WC 2m2 WC 2m2 KLK 2m2 KLK 2m2

Balkongavskiljare

Balkongavskiljare

G G G G VARDAGSRUM F K MICRO F K MICRO 14m2 VARDAGSRUM 14m2 KÖK 23m2 KÖK 23m2

BALKONG BALKONG

N N

Havsgatan Havsgatan

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER

Tångvallagatan

Tångvallagatan

FASAD MOT ÖSTER

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Glasräcke Glasräcke

FASAD MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

43


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN

2 3 ROK3 85 ROK M 85 M2 44 1202

LGH 44 1202 KV. STRANDKORGEN 2

 SK AL A 1:100 (A4)

SKALA 1:100(A4)

0

3 ROK 85 M

1

2

3

4

5m

0

LGH 44 1202

SKALA 1:100(A4)

0

SOVRUM 2 8m2

2

3

3

4

5m

SOVRUM 1 HALL 12m2

G

SOVRUM 1 12m2 ST G G

TM FTX TT

4

2

HALL

SOVRUM 2 8m2 G

1

1

G G WC/BAD 2 6m

WC/BAD 6m2 TM TT VARDAGSRUM FTX 2 29m VARDAGSRUM 29m2

K

F

KLK 5m2

MICRO

KÖK 2 F12mK

MICRO

KÖK 12m2

BALKONG BALKONG Glasräcke

Balkongavskiljare

INGLASAD BALKONG

G

Balkongavskiljare

INGLASAD BALKONG

KLK G ST5m G 2

G

Tångvallagatan

N

N

Havsgatan

Tångvallagatan

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Glasräcke

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT VÄSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

44

Havsgatan

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT VÄSTER

5M


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN

2 3 ROK 381 ROKM 81 M2 44 1203

KV. STRANDKORGEN LGH 44 1203 2

 SK AL A 1:100 (A4)

SKALA 1:100(A4)

3 ROK 81 M

0

LGH 44 1203

1

2

0

3 1

4 1:100(A4) 5m SKALA

2

0

1

3

4

2

5m

3

4

5M

HALL HALL

SOVRUM 2 G 12m2 SOVRUM 2 12m2

KLK 3m2

G

WC 2 2m KLK

WC 2m2

3m ST 2

MICRO MICRO

ST

KÖK 15m2

SOVRUM 1 10m2 SOVRUM 1 10m2

G

G G G

G G

WC/BAD 6m2 WC/BAD 2 FTX TT6mTM FTX

KÖK K F 15m2

TT TM

BALKONG Glasräcke

Glasräcke

K F VARDAGSRUM 18m2 VARDAGSRUM 18m2

BALKONG Glasräcke

N

N

Havsgatan

FASAD MOT NORR

FASAD MOT NORR

Tångvallagatan

Tångvallagatan

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Glasräcke

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT VÄSTER Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras. Havsgatan

45


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN

2 ROK 54 M254 M2 2 ROK 44 1204

KV. STRANDKORGEN LGH 44 1204 2

SKALA 1:100(A4)

2 ROK 54 M

0

LGH 44 1204

1 0

G

GG HALL G HALL

2 1

3

4

SKALA 1:100(A4)

2

0

3

1

4

 SK AL A 1:100 (A4) 5m 2

5m

3

4

SOVRUM 1 10m2 SOVRUM 1 10m2

G ST G G

G

G G ST G FTX

G

WC/BAD TT FTX 6m2 TT WC/BAD TM 6m2 K TM

F F

K

MICRO

KÖK 9m2 KÖK 9m2

MICRO

VARDAGSRUM 19m2 VARDAGSRUM 19m2

Glasräcke Glasräcke

BALKONG Glasräcke

Balkongavskiljare Balkongavskiljare

BALKONG

FASAD MOT SÖDER

Tångvallagatan Tångvallagatan

Erikstorpsvägen Erikstorpsvägen

Glasräcke

N

N

Havsgatan

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT NORR

FASAD MOT NORR Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, Havsgatan trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

46

5M


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV.STRANDKORGEN STRANDKORGEN KV.

2 2 ROK 55 M55 ROK 55MM2 2 22ROK 44 1205

LGH44441205 1205 LGH

SKALA 1:100(A4) SKALA 1:100(A4)

00

11

22

33

0

44

1

 SK AL A 1:100 (A4) 5m 5m

2

3

4

5M

GG GG

GG

SOVRUM1 1 SOVRUM 2 2 10m 10m

GG

HALL HALL

WC/BAD WC/BAD 2 2 7m 7m TT TM TT TM FTX FTX

MICRO MICRO

K/FST ST K/F

Glasräcke Glasräcke

KÖK/ KÖK/ VARDAGSRUM VARDAGSRUM 2 2 28m 28m

BALKONG BALKONG

Erikstorpsvägen Erikstorpsvägen

Glasräcke Glasräcke

N

FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER

Tångvallagatan Tångvallagatan

FASAD MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

N

Havsgatan Havsgatan

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

47


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN KV. STRANDKORGEN

275 M2 2 3 ROK 3 ROK 75 3M ROK 75 M LGH 40 1301 LGH 40 1301

40 1301

0

G G G ST

G

3

2

0

3

4

4

1

 SK AL A 1:100 (A4)

5m

5m 2

3

4

SOVRUM 1 SOVRUM 1 18m2 2 18m

G ST

WC/BAD WC/BAD 7m2 2 7m TM TT FTX TM TT FTX F K F K

KLK KLK 3m2 2 3m

KÖK KÖK 10m2 2 10m

G G

SOVRUM 2 SOVRUM 2 10m2 2 10m

MICRO

MICRO

G

1

2

G

HALL HALL

G

0

1

SKALA 1:100(A4) SKALA 1:100(A4)

Öppning

BALKONG BALKONG

Öppning

Balkongavskiljare

Balkongavskiljare

VARDAGSRUM VARDAGSRUM 19m2 2 19m

INGLASAD INGLASAD BALKONG BALKONG

Tångvallagatan

N N

Havsgatan Havsgatan

FASAD MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

Tångvallagatan

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Glasräcke Glasräcke

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

48

5M


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN

3 ROK 86 M286 M2 3 ROK

KV. STRANDKORGEN 2 LGH 40 1302

3 ROK 86 M

40 1302

 SK AL A 1:100 (A4)

SKALA 1:100(A4)

0

LGH 40 1302

1

2

0

1

3SKALA 1:100(A4) 4 5m 2

03

14

2 5m

3

4

5M

G G G

SOVRUM 1 2 14mSOVRUM 1 14m2

G G SOVRUM 2 7m2SOVRUM 2 G G 7m2 G ST G ST G

KLK 3m2 KLK 3m2

HALL TM WC/BAD 5m2WC/BAD TT TM 5m2 FTXTT FTX F K MICRO K MICRO KÖK 2 14mKÖK

14m2

BALKONG BALKONG Glasräcke

Balkongavskiljare

Balkongavskiljare

F

Balkongavskiljare

Balkongavskiljare

VARDAGSRUM 2 31mVARDAGSRUM 31m2

Glasräcke

Glasräcke

Glasräcke

N

N

Havsgatan Havsgatan

FASAD MOT SÖDER

Tångvallagatan

Tångvallagatan

FASAD MOT SÖDER

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

HALL

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

49


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN

ROK M 942M2 3 ROK 394 44 1301

LGH 44 1301 KV. STRANDKORGEN

3 ROK 94 M

SKALA 1:100(A4)

2

0

1

2

3

4

LGH 44 1301

SKALA 1:100(A4) 0 1

0

G G

G HALL

G TT FTX TM

G ST

2

3

4

5m

BALKONG

WC/BAD 7m2 TT SOVRUM TM 2 FTX 10m2

G ST

KLK 2m2

BALKONG

4

WC/BAD 7m2

G

WC 2m2

3

Glasräcke

G

2

 SK AL A 1:100 (A4)

Glasräcke

G

HALL

1

1 G SOVRUM 16m2 G SOVRUM 1 G 16m2 G

G

WC 2m2

KLK VARDAGSRUM 2m2 14m2

G

G

F

K

VARDAGSRUM 14m2

SOVRUM 2 10m2 MICRO

G KÖK 2 F 23m K MICRO

G

KÖK 23m2

BALKONG Balkongavskiljare

Balkongavskiljare

5m

BALKONG Glasräcke

N

N

Havsgatan

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT VÄSTER

Tångvallagatan

Tångvallagatan

FASAD MOT ÖSTER

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Glasräcke

FASAD MOT SÖDER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras. FASAD MOT SÖDER

50

Havsgatan

5M


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN

3 ROK3 ROK 85 85MM22 44 1302

KV. STRANDKORGEN LGH 44 1302 2

SKALA 1:100(A4)

3 ROK 85 M

0

LGH 44 1302

1

2

3

0

1

2

 SK AL A 1:100 (A4)

4

5m

SKALA 1:100(A4)

0

1

3

2

4

5m

3

4

5M

SOVRUM 2 HALL 8m2 SOVRUM 2 HALL SOVRUM 1 8m2 12m2 SOVRUM 1 12m2 G

G

ST G

G

G

WC/BAD 6m2 WC/BAD TM FTX TT 6m2 TM TT VARDAGSRUM FTX 29m2 VARDAGSRUM 29m2

G G

ST G G KLK 5m2 KLK 5m2 MICRO

KÖKF 12m2

K

MICRO

KÖK 12m2

BALKONG

Balkongavskiljare

BALKONG

Balkongavskiljare

INGLASAD BALKONG INGLASAD BALKONG

K

F

G

Glasräcke

N

N

Havsgatan

Tångvallagatan

Tångvallagatan

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Glasräcke

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT VÄSTER

MOT ÖSTER FASAD MOT VÄSTER Vi reserverar oss för eventuella ändringar då Havsgatan schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och FASAD väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

51


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN KV. STRANDKORGEN

2 3 ROK 381 ROKM 81 M2

KV. STRANDKORGEN 2 LGH 44 1303

3 ROK 81 M

44 1303

 SK AL A 1:100 (A4)

SKALA 1:100(A4)

0

LGH 44 1303

1

2

0

3 SKALA4 1:100(A4) 5m

1

03

2

14

25m

3

4

HALL HALL

SOVRUM 2 G 12m2 SOVRUM 2 12m2

KLK WC 3m2 KLK 2m2 WC 3m2 2m2 ST

MICRO

ST

MICRO

KÖK 15m2 KÖK 15m2 K

SOVRUM 1 10m2 SOVRUM 1 10m2

G

G

G G

G G

G

WC/BAD 6m2 WC/BAD 2 6m TT TM FTX FTX

F

TT TM

K F VARDAGSRUM 18m2 VARDAGSRUM

18m2

Glasräcke

Glasräcke

BALKONG BALKONG Glasräcke

N

N

FASAD MOT NORR

Tångvallagatan

Tångvallagatan

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Glasräcke

FASAD MOT NORR

FASAD MOT ÖSTER

Havsgatan Havsgatan

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

52

5M


KV. STRANDKORGEN BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN

3 ROK 3 ROK 88 M288 M2

KV. STRANDKORGEN 2

3 ROK 88 M

LGH 44 1304

44 1304

SKALA 1:100(A4)

LGH 44 1304

0

1 0

6m2 6m2 G

SOVRUM 2 2 14mSOVRUM 2 14m2

KLK 2 5mKLK 5m2

1

FRD 2 3mFRD 3m2

2

HALL HALL

G G G ST ST

SKALA 1:100(A4) 3 4

2

03

 SK AL A 1:100 (A4)

5m

14

5m 2

3

4

5M

SOVRUM 1 2 10mSOVRUM 1 10m2 G

G G G G G G G G G FTX TTFTX WC/BAD TT 2 TM 6mWC/BAD TM 6m2 F K F K KÖK 2 9mKÖK 9m2 MICRO

MICRO

Glasräcke

Balkongavskiljare

BALKONG BALKONG

Balkongavskiljare

Glasräcke

VARDAGSRUM 2 19mVARDAGSRUM 19m2

Glasräcke

N

N

Havsgatan Havsgatan

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER

Tångvallagatan

Tångvallagatan

FASAD MOT SÖDER

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Glasräcke

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

53


BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN

2 ROK 592 ROK M2 59 2M2

STRANDKORGEN KV. KV. STRANDKORGEN

40 1401

2 ROK 59 M 40 1401 LGHLGH 40 1401

SKALA 1:100(A4) SKALA 1:100(A4)

0 0

1 1

2 2

3 30

 SK AL A 1:100 (A4)

4 41 5m 5m 2

3

4

G G G G G G G G

HALL HALL

SOVRUM SOVRUM 1 1 2 2 14m14m

WC/BAD WC/BAD 2 2 6m6m TMTMTT TT FTXFTX MICRO

MICRO K/FK/F

KÖK KÖK 2 2 14m14m TAKTERRASS TAKTERRASS VARDAGSRUM VARDAGSRUM 2 2 18m18m

Taköppning Taköppning

N

Havsgatan Havsgatan

Tångvallagatan

N

Tångvallagatan

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

INGLASAD INGLASAD BALKONG BALKONG

MOT SÖDER FASAD FASAD MOT SÖDER

MOT ÖSTER FASAD FASAD MOT ÖSTER

MOT NORR FASAD FASAD MOT NORR

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

54

5M


KV. STRANDKORGEN BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN

3 ROK 83M M2 3 ROK 83 3 ROK 83 M2

2 KV. STRANDKORGEN LGH 40 1402

40 1402

SKALA 1:100(A4)

0

LGH 40 1402

1 0

2 1

 SK AL A 1:100 (A4)

3 SKALA41:100(A4)5m 2

3

0 4

1 5m

2

3

4

5M

G G

G

G

G

G G

GK

KÖK 24m2 K

VARDAGSRUM 19m2 VARDAGSRUM 19m2

SOVRUM 2 8m2 SOVRUM 2 8m2 ST G MICRO

GF G

KÖK 24m2

MICRO

SOVRUM 1 14m2 SOVRUM 1 14m2

F

ST G

G

G

HALL HALL WC 2m2

WC/BAD 6m2 WC WC/BAD 2 TM 6m2 2mFTX TT FTX TM TT

TAKTERRASS TAKTERRASS Taköppning

Glasräcke

N

N

Havsgatan Havsgatan

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT VÄSTER

Tångvallagatan

Tångvallagatan

FASAD MOT SÖDER

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Glasräcke

Taköppning

FASAD MOT NORR

FASAD MOT NORR

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

55


KV. STRANDKORGEN BRF. STRANDKORGEN, BORSTAHUSEN

4 ROK 95 M2

KV. STRANDKORGEN

44 1401

LGH 44 1401 LGH 44 1401

 SK AL A 1:100 (A4) Se oinredd yta på nästa sida.

SOVRUM 3 2 13mSOVRUM 3 13m2

INGLASAD INGLASAD BALKONG BALKONG

FTX WC/BAD TTFTX 2 5mWC/BAD TT 5m2 TM TM G G G PASSAGE G G 2 8mPASSAGE G G 8m2 G ST ST

ing

WC 2 2mWC 2m2 KÖK 2 22m KÖK F 22m2 F K K

ing ppn

ing

G

HALL HALL

G

G

Tak ö

Tak ö

ppn in

g

SOVRUM 1 2 8mSOVRUM 1 8m2 G

ppn ing

ppn

Tak ö

TAKTERRASS TAKTERRASS

MICRO

MICRO

Tak ö

4

ppn

Tak ö

Tak ö

ppn

ing

G VARDAGSRUM 2 18mVARDAGSRUM 18m2

3

Glasräcke

Glasräcke Glasräcke

N

N

Havsgatan

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

Tångvallagatan

Tångvallagatan

FASAD MOT VÄSTER

Erikstorpsvägen

Erikstorpsvägen

Glasräcke

FASAD MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

Havsgatan Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

56

5M

Glasräcke

G

2

Glasräcke

G G G G G G G SOVRUM 2 2 8mSOVRUM 2 8m2

1

BALKONG BALKONG

G

0


KV. STRANDKORGEN

4 ROK 95 M2 LGH 44 1401

SKALA 1:100(A4)

0

1

2

3

4

5m

OINREDD YTA

FTX

SOVRUM 3 13m2

INGLASAD BALKONG

WC/BAD TT 5m2 TM

G

G

G

G

PASSAGE G 8m2 G

SOVRUM 2 8m2

Glasräcke

G

BALKONG

G

ST

G

Tak ö

ppn

ing

VARDAGSRUM 18m2

WC 2m2 HALL KÖK 22m2

G

F K

Tak öpp nin g

MICRO

SOVRUM 1 8m2

Tak öp

TAKTERRASS

pni ng

G

Glasräcke

Glasräcke

Vi reserverar oss för eventuella ändringar då schakt, trummor, radiatorer, konvektorer och väggtjocklekar kan tillkomma och/eller förändras.

57


»En samhällsbyggare i tiden« Ett av Deromes kärnvärden är ansvarstagande. Vi verkar för en hållbar utveckling och tar ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi utvecklar råmark till hållbara samhällen för människor att leva och trivas i, samt uppleva trygghet. När vi planerar bostadsområden strävar vi efter variation och bygger villor, bostadsrätter och hyresrätter. Allt för att skapa levande samhällen med plats för alla. Som samhällsbyggare tar vi vårt ansvar. Både idag, imorgon och för kommande generationers framtid.


Teckenförklaring  Diskmaskin

KLK  Klädkammare

 Spis MICRO

 Hatthylla

 Micro

FRD  Förråd

 Diskho

FTX  FTX-aggregat

 Överskåp F

 Frys

K

 Kyl

TM

 Tvättmaskin

KM

 Kombimaskin

TT

 Torktumlare

ST

 Städskåp  Badrumskommod  WC-stol  Dusch

G

 Garderob

 Tillval


Ditt nya hus är en viktig del av en hållbar morgondag och du kan vara trygg med att vi på Derome tar hand om våra gemensamma resurser på bästa sätt. Tack vare att vi har kontroll på hela kedjan – från skog till färdigt hus – så kan vi vara med och styra varenda detalj i rätt hållbar riktning. Det är helt unikt. deromebostad.se 0340-66 64 25 facebook.com/deromebostad instagram.com/deromebostad

Profile for Deromegruppen

Broschyr brf. Strandkorgen  

Broschyr för brf. Strandkorgen i Borstahusen, Landskrona

Broschyr brf. Strandkorgen  

Broschyr för brf. Strandkorgen i Borstahusen, Landskrona