__MAIN_TEXT__

Page 1

Strandgården VALLERSVIK, FRILLESÅS

20 bostadsrätter


BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

3 ROK 85 m2 LGH A11

SKALA 1 0

29

1

UTEPLATS 9,8 m2

HUR GÅR KÖPET TILL? STR

STR

DM

TK VP

KÖK 16,5 m2 STR

WC/D/TVÄTT 10,2 m2 SDP

SOVRUM 1 15,0 m2

TM

K

VALLERSVIK

FS

6

TT M/U

FROSTAT GLAS

F

SYNLIG BALK

ST

GVF

VARDAGSRUM 23,1 m2 ELC

KLK 2,4 m2

G

SOVRUM 2 8,7 m2

G

FRD 1,3 m2

FRILLESÅS SMULTRONSTÄLLEN UTEPLATS 42,0 m2

STR

10

39

ARKITEKTENS TANKAR

20

STR

PLANLÖSNINGAR

INSPIRATION N

8

BRF. STRANDGÅRDEN I FRILLESÅS Antal lägenheter 20

PLAN 2

Boyta

84-142 m2

Skötselyta

ca 40-120 m2

Arkitekt Radar Ägandeform Bostadsrätt Bostadstyp

PLAN 1

Kedjehus och lägenheter

FASAD MOT SÖDER F1 DEL B

Toomas Grünberg, Mäklarhuset toomas.grunberg@maklarhuset.se, 070-874 35 80

Mäklare Tryck

Vi reserverar oss för eventuella ändringar

FASAD MOT VÄSTER

December 2020 Broschyren trycks i tidigt skede. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder och illustra- tioner kan visa detaljer som inte ingår i ditt köp. Derome Bostad, marknadsavdelning, FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT NORR 0340-66 64 25, marknad@derome.se F1 DEL B

Läs mer om bostäderna

OBS! ÄNDRA QR-KOD

F1 DEL A


PETER MOSSBRANT, VD DEROME HUS

Passionen sitter i väggarna För över 70 år sedan startade min farfar en liten bysåg, då la han grunden för ett långsiktigt bolag som idag utvecklar hela kedjan – från skog till färdigt hus. Vi vet därför att alla våra trähus byggs ansvarsfullt och hållbart. Skog och trä har alltid varit en stor del av mitt liv. Som liten var jag ofta med pappa på brädgården i Derome och till skogen återvänder jag alltid för att reflektera och hämta inspiration. Med tiden växte mitt intresse av att bygga hus till att bli min passion. Att skapa hem och omgivningar för människor att trivas i, ligger mig varmt om hjärtat. Vi bygger våra hus i trä och passionen sitter i väggarna. Men det är först när du flyttar in som hemmet får sitt liv och nya minnen skapas.


EN AVKOPPLANDE MILJÖ

Där hav och strandliv är en del av vardagen På väg ner mot havet i Frillesås nära stranden och klipporna i Vallersvik ligger brf. Strandgården. I området finns vackra gröna omgivningar och runt omkring ligger småhus och villor. De lågbyggda bostadshusen i brf. Strandgården byggs i trä och får en naturnära färgton som smälter in i de lummiga omgivningarna. Bo i en avkopplande miljö med havet som granne.


SILVERPILEN ↑ VARBERG

text

Silverpilen ligger på den natursköna åsen i Träslövs Trädgårdsstad, med vida vyer ut över åkerlandskapet. Kvarteret karaktäriseras av småskalig träbebyggelse och härliga trädgårdar med utsikt över naturområdet nedanför. Silverpilen består av två typer av kedjehus med olika storlek och i tre olika kulörer – faluröd, varmgrå och svart. MODERN GESTALTNING Ett enkelt och tydligt formspråk präglar gestaltningen av

5


Havsnära västkustpärla

CAMPINGPLATS

BADPLATS STRANDGÅRDEN

MATBUTIK BADPLATS

6

CENT


TRUM

BRF STRANDGÅRDEN ↑ FRILLESÅS

Vallersvik har en av västkustens många vackra stränder. Här finns en ordnad badplats med toaletter och kiosk, brygga och mjuk sandstrand. Doften av Apotekarros blandas med den saltstänkta havsluften och gillar du inte sand i skorna finns det både gräs och klippor att lägga badhandduken på. Tre minuters promenad härifrån ligger de charmiga husen i brf. Strandgården. GRÖN INNERGÅRD Området kring brf. Strandgården är rofyllt och grönskande med flera uppvuxna björkar. I björkdungen kan du höra lövens sus och det finns naturstenar att gå på. Husen ligger placerade i skönt västerläge och på innergården finns odlingsmöjligheter i både pallkrage och i orangeriet. Varför inte bjuda in vänner att smaka på dina närodlade grödor?

EN BEKVÄM VARDAG Frillesås är en tätort som tillhör Kungsbacka kommun. Här finns många bekvämligheter för en enkel vardag. Grundskola, förskolor, matbutik, service och caféer ligger bara några minuter bort. Kattegatts badvikar Torstensvik och Vallersvik ligger nära varandra och utgör ett populärt turistmål under de varma sommarmånaderna. Båten förtöjer du vid en av båtplatserna i Torstensvik. FÄRDAS NORR OCH SÖDERUT Mellan vikarna och runt i samhället tar du dig bekvämt till cykel och till fots. För den som också gillar att upptäcka från två hjul finns Kattegattleden, som går igenom samhället och gör det möjligt att cykelpendla längre sträckor både norr- och söderut. Med kollektivtrafik kan du enkelt ta dig till Åsa, Kungsbacka och Varberg. Härifrån finns det regelbundna tågavgångar både norr- och söderut. Med bil tar du dig till Göteborg på 40 minuter via E6.

IDROTTSANLÄGGNING

FÖRSKOLA SKOLA 4-9

I NÄROMRÅDET Matbutik Coop

1,8 km

Skola

F-9 Frillesåsskolan

2,1 km

Förskola

Klockaregårdens förskola 1,9 km Lärkbackens förskola 2,1 km

Idrott

Frillesås fotbollsförening 2,9 km

Badplats Vallersvik Torstensvik

500 m 1 km

7


LILLA LADAN I FRILLESÅS

Lilla Ladan i Frillesås LINN DEMME Lilla ladan erbjuder ett säsongsinriktat sortiment där det under många somrar sålts frukt, grönsaker & blommor. Idag erbjuder den charmiga butiken krukväxter, snittblommor, uteväxter, mathantverk och småinredning i princip året om. Om somrarna när Frillesås riktigt blommar upp och sommarstugorna fylls dignar butiken av dagsfärska jordgubbar, frukter och grönsaker från svenska odlare runt om i närområdet. Under sommaren säljs också nybakt surdegsbröd från Idala gårdsbageri några dagar i veckan. Framåt hösten fylls butiken av inneväxter, doftljus, höstkransar, ljusstakar och gå-bort presenter. Även mathantverk i form av olika sylt & safter, lokal honung, choklad, praliner, skorpor, oljor & kryddor till matlagning tar plats. Till jul finns hyacinter, julrosor, rumsgranar, julstjärnor och allt i blomsterväg som hör julen till. - Vi bistår gärna med hjälp av blommor till alla livets stora händelser - bröllop, dop, begravningar och högtider. Då och då har vi workshops tom t.ex. att binda sin egen hösteller adventskrans. Vi kör även bud i närområdet, säger Linn Demme.

8


Linns smultronställen i närheten av Frillesås.

Fagervik

Stättared

Stråvalla strand

Hav & Sand

Idala gårdsbageri

Lilla Ladan -

Den lite mindre lätt bortglömda viken söder om Torstensvik. Naturområdet däromkring med böljande ljung och vandringstigar längs med löftaån och havet är verkligen superhärlig.

Riktigt fin inredningsbutik med kvalitetsprodukter; soffor, matbord, småinredning och massa mer. Bland annat lokalt målad konst på väggarna.

En kvart bort hittar man en härlig 4H-gård med många fina vandringsslingor i området samt kanotuthyrning.

En kvart från Frillesås finner man ett charmigt litet surdegsbageri i lantlig, mysig miljö.

En riktigt vacker barnvänlig strand med stor parkering, toaletter, gungor och glasskiosk.

Den lilla butiken med det stora sortimentet. I stort sett året runt erbjuder den lilla charmiga butiken krukväxter, snittblommor, uteväxter, mathantverk och småinredning i form av krukor, vaser och ljusstakar.

9


Arkitekten om Strandgården

Foto: Radar

PÄR THURFJELL – RADAR ARKITEKTUR

Här kan olika generationer trivas länge Det som kännetecknar bostadsområdet Strandgården är det grönskande och havsnära läget. Atmosfären är lugn och familjevänlig. Den som önskar att bo här får en lugn men ändå social miljö, med bostäder som har gott om yta och stor flexibilitet. GRÖNSKANDE INNERGÅRD En gemensam grönskande gård med gott om sittplatser är belägen i mitten av området. För den som är intresserad av odling finns här goda möjligheter med planteringslådor och växthus. De bärande tankarna i exteriör utformning av bostäder och omgivning är ett ljust uttryck som harmoniserar med den befintliga omgivande bebyggelsens ljusa träfasader. För färgsättningen har vi valt milda jordkulörer.

10

GENERÖSA YTOR Planlösningarna har generösa sociala ytor och är flexibla. Även utvändigt finns mycket yta att tillgå. Flerbostadshusen har på bottenvåningen rymliga uteplatser i två väderstreck och stora balkonger i västerläge för lägenheterna på plan två. Kedjehusen har stor en stor uteplats i söderläge. MED HÅLLBARHET I FOKUS När vi tänker på hållbarhetsaspekter i området är det att husen byggs i trä. Det finns sedumtak på komplementbyggnader och garage, vilket är bra för den biologiska mångfalden. I området finns mycket grönska och det mysiga orangeriet ger chans till sociala kontakter och gemenskap. De varierande storlekarna på bostäderna ger möjlighet till variationer i målgrupp och därmed ett mer blandat område där människor i olika generationer kan trivas länge.


SILVERPILEN ↑ VARBERG

»Den som önskar att bo här får en lugn men ändå social miljö, med bostäder som har gott om yta och stor flexibilitet«


Se detaljerade planritningar pĂĽ sid 39-50


BRF STRANDGÅRDEN ↑ FRILLESÅS

Njut i solsäkert läge De tre flerbostadshusen består av totalt tolv lägenheter. Lägenheterna i markplan har två uteplatser och resterande har möblerbara privata loftgångar i skönt kvällsolsläge. Husen byggs i trä och är målade i naturnära kulörer. RYMLIGA GENOMGÅENDE BOSTÄDER Husen har liknande planlösningar med tre och fyra rum och kök om 84 och 93 kvadratmeter. Planlösningarna kännetecknas av luftiga rum med generösa förvaringsmöjligheter i form av klädkammare och garderober, men också för sociala ytor som innefattar både matplats och tv-hörna. Här får du plats till att både bjuda hem vänner och eller varför inte trevligt kvällshäng? De genomgående bostäderna får mycket ljus tack vare fönster i tre olika väderstreck. Badrummen är praktiskt utrustade med både tvättmaskin och torktumlare och till de större lägenheterna finns även en gäst-WC. MÖBLERBARA UTEPLATSER I VÄSTERLÄGE Till lägenheterna på markplan ingår två uteplatser i morgon- och kvällssol. Det kvällssoliga västerläget vid ytterdörren är en pärla att njuta på under större delen av året! Här finns också ett praktiskt förråd där du enkelt kan förvara exempelvis dynor och krukor. Till lägenheterna på våning två blir loftgången privat då den bara leder till en bostad och som bonus kan du använda den som en egen terrass. På den breda loftgången finns ett skönt hörn under tak där du får plats med både utemöbler och krukplanteringar, eller varför inte en hammock eller solsängar? Till varje bostad finns parkering där elbilsladdare ingår. FÖR DIG MED GRÖNA FINGRAR Den som är intresserad av odling och närproducerat får chansen att odla på innergården. Här byggs ett orangeri och runt det finns odlingslådor som disponeras av de boende. Det är något speciellt med att dra upp späda morötter ur jorden eller plocka av solmogna smultron direkt från plantan. I orangeriet kan du njuta av sköna kaffestunder både när solen skiner och regnrusket drar in om höstarna.

13


Inredningsval Ett nyckelfärdigt hem innebär att när du får nycklarna av oss är ditt nya boende helt klart att flytta in i. Vi har valt ut material och produkter från välkända varumärken som ingår i köpet men självklart kan du anpassa dem enligt ditt tycke och smak. På följande sidor ser du inspiration till ditt nya hem. Vi skapar personliga hem tillsammans med dig som kund. I vår tillvalsportal presenteras inredningen i sin helhet och det är här du gör dina slutgiltliga val.


Vårt val & tillval

Rumsbeskrivning - Flerbostadshus Innertak:

Vitmålad gips med fasade kanter.

Innerväggar:

Vitmålad gips.

Innerdörrar:

Vita med ram från Swedoor.

Foder, socklar och lister:

Vita släta, fabriksmålade med synliga spikhål.

Fönsterbänkar:

Grå kalksten.

Golv:

Ekparkett 1-stav från Bjelin, klinker i entré.

Garderober: Vita med slät lucka Aspekt från Marbodal, enligt ritning. Kök: Vita släta luckor, Arkitekt från Marbodal, enligt ritning. Bänkskiva i laminat och rostfri diskho. Stänkskydd i kakel ovan diskbänk. Köksblandare från Mora. Induktionshäll, utdragbar spisfläkt, kyl och frys, svart inbyggnadsugn, inbyggd micro, helintegrerad diskmaskin samt rostfria vitvaror från Siemens. WC/D:

Vit kommod med handfat och spegelskåp från Svedbergs. Golvstående toalett från Ifö och duschväggar med klarglas från Svedbergs. Tak- dusch och tvättställsblandare från Mora. Kakel på väggar och klinker på golv. Komfortgolvvärme (plan 2).

Mindre WC 4rok: Vit kommod med handfat och spegelskåp från Svedbergs. Golvstående toalett från Ifö. Komfort golvvärme (plan 2). Klinker på golv, våtrumsmålade väggar. Klädvård/tvätt:

Vit skåpinredning med släta luckor Aspekt från Marbodal, enligt ritning. Bänkskiva i laminat och diskho. Blandare från Mora. Tvättmaskin och tork- tumlare från Siemens. Klinker på golv.

Belysning: Kök: Spotlights under överskåp. WC/D: Tak armatur och integrerad belysning i spegelskåp. Klädvård/tvätt: Takarmatur och ljusramp under överskåp. Klädkammare/förråd: Takarmatur. Spotlight i fönstersmygar i kök och vardagsrum. Övrigt:

Bostadsrättshavarna har egna abonnemang avse- ende hushållsel.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


Solceller pĂĽ taket!

Se detaljerade planritningar pĂĽ sid 52-67


BRF STRANDGÅRDEN ↑ FRILLESÅS

Känslan av ett eget hus De åtta kedjehusen har en boyta om 142 kvm fördelat på två plan. Här får du en egen trädgårdsyta att pyssla om, uteplats i söderläge och carport. Husen byggs i trä och får stående träpanel i milda jordkulörer. Ett vackert och miljövänligt sedumtak finns på förrådet som står i anslutning till trädgården. SOCIALT ENTRÉPLAN Husen har en social planlösning på entréplanet. Här kan du samla vännerna och mingla kring köksön, för att sedan sitta ner vid den större matplatsen och fortsätta kvällen. Väljer du till en kamin kommer den vara placerad så du ser den sprakande elden från alla sociala ytor på entréplanet. I anslutning till matplatsen finns en undanskymd del för soffa och tv, där tv:n döljs från köket av en liten vägg. Den soliga uteplatsen i söderläge når du från matplatsdelen. I den rymliga tvättstugan finns en groventré som är perfekt att gå in genom efter en dag i trädgården med jordiga stövlar. PRIVAT ANDRA PLAN Från trappan kommer du in i allrummet på plan två. Här kan barnen ha en egen lek- och TV-hörna, och du slipper trampa på små legobitar på morgonen. Det finns tre stora sovrum där alla kan få plats med dubbelsäng eller kontorsmöbler. På detta våningsplan finns också en klädkammare med extra förvaringsmöjligheter. TRÄDGÅRDSTÄPPA ATT SKÖTA SOM SIN EGEN Till lägenheterna finns en trädgårdstäppa att sköta som sin egen. Carport, förråd och uteplats ingår och ger samma känsla som att bo i hus. På framsidan och i carporten ligger betongplattor och på baksidan finns trätrall och en skön gräsmatta. Tomterna avskiljs från varandra med ligusterhäck. FÖRNYBAR ENERGI MED SOLCELLER Vill du vara en av dom som inspirerar till att leva ett mer hållbart liv? I kedjehusen blir du en mikroproducent av solel och du laddar din elbil med solceller från taket. Dessutom minskar kostnaden för hushållselen under året. Laddstationen finns på plats när du flyttar in, och det är bara att koppla in bilen från dag ett! Det är enkelt och bekvämt att vara snäll mot miljön.

17


Inredningsval Ett nyckelfärdigt hem innebär att när du får nycklarna av oss är ditt nya boende helt klart att flytta in i. Vi har valt ut material och produkter från välkända varumärken som ingår i köpet men självklart kan du anpassa dem enligt ditt tycke och smak. På följande sidor ser du inspiration till ditt nya hem. Vi skapar personliga hem tillsammans med dig som kund. I vår tillvalsportal presenteras inredningen i sin helhet och det är här du gör dina slutgiltliga val.


Vårt val & tillval

Rumsbeskrivning - Kedjehus Innertak:

Vitmålad gips med fasade kanter.

Innerväggar:

Vitmålad gips.

Innerdörrar:

Vita med ram från Swedoor.

Foder, socklar och lister:

Vita släta, fabriksmålade med synliga spikhål.

Fönsterbänkar:

Grå kalksten.

Golv: Ekparkett 1-stav från Bjelin, klinker i entré och groventré. Trappa:

Vitmålad trappa med plansteg och handledare i ek.

Garderober: Vita med slät lucka Aspekt från Marbodal, enligt ritning. Kök: Vita släta luckor, Arkitekt från Marbodal, enligt ritning. Bänkskiva i laminat och rostfri diskho. Stänkskydd i kakel ovan diskbänk. Köksblandare från Mora. Induktionshäll, utdragbar spisfläkt, kyl och frys, svart inbyggnadsugn, inbyggd micro, helintegrerad diskmaskin samt rostfria vitvaror från Siemens. WC/D entréplan:

Vit kommod med handfat och spegelskåp från Svedbergs. Golvstående toalett från Ifö och raka duschväggar med klarglas från Svedbergs. Tak- dusch och tvättställsblandare från Mora. Kakel på väggar och klinker på golv. Tillval på badkar och handdukstork kan göras.

WC/D plan två:

Vit kommod med handfat och spegelskåp från Svedbergs. Golvstående toalett från Ifö och duschväggar med klarglas från Svedbergs. Duschset och tvättställsblandare från Mora. Kakel på väggar och klinker på golv. Komfortgolvvärme. Tillval på badkar och handdukstork kan göras.

Klädvård/tvätt:

Vit skåpinredning med släta luckor Aspekt från Marbodal, enligt ritning. Bänkskiva i laminat och diskho. Blandare från Mora. Tvättmaskin, tork- tumlare och torkskåp från Siemens. Klinker på golv.

Belysning: Kök: Spotlights under överskåp. WC/D: Tak armatur och integrerad belysning i spegelskåp. Klädvård/tvätt: Takarmatur och ljusramp under överskåp. Klädkammare/förråd: Takarmatur. Spotlight i fönstersmygar i kök och vardagsrum på plan 1. Övrigt: Tillval för kamin från Contura kan göras. Boende har egna abonnemang för fiber och hushållsel. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


INSPIRATION

»Du får chansen att träffa en kökssäljare som hjälper dig att anpassa köket efter din stil och smak«


Välj vita, svarta eller rostfria vitvaror från Siemens

Vi har valt en blyfria blyfri blandare blandarefrån frånMora Mora.som standard. Med rätt blandare Med rättsparar blandare du sparar både vatten, du både vatten, pengar pengar och på miljön. och på miljön.

HUSETS MEST ANVÄNDA RUM

Köket – hemmets hjärta Vår köksleverantör till Strandgården är Marbodal. De har idag Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. Att du ska kunna tänka långsiktigt i ditt val av material är en självklarhet för oss. Eftersom vi tillbringar mycket tid i köket, tycker vi det är viktigt att du är med och får välja ett kök som passar just din stil. Därför får du träffa en kökssäljare som hjälper dig att anpassa köket efter dina önskemål.

En bänkskiva sätter stilen i ditt kök. Det är en viktig arbetsyta som måste klara av flera års flitigt slitande och användande. Marbodals bänkskivor finns i olika material och utföranden. Vilken väljer du?

KLASSISKT, MODERNT ELLER LANTLIGT?


INSPIRATION

»Anpassa ditt badrum efter din stil«


BRF STRANDGÅRDEN ↑ FRILLESÅS

Vårt badrumssortiment kommer från Svedbergs

INRED MED DIN PERSONLIGA STIL

Badrum – för lugn & ro FÖRVARING I badrummet är det lätt att det svämmar över av prylar. I en bra kommod kan du med fördel förvara alla de saker som annars hamnar på tvättstället. Du har möjlighet att välja beslag och färg på kommoden. I spegelskåpet finns ett dolt uttag för att lätt kunna ladda rakapparater, eltandborste eller enkelt koppla in hårfönen.

INREDNING I badrumskommoden är det praktiskt att förvara sina badrumsartiklar i fack. Bra för att snabbt få en överblick över sortimentet och samtidigt hålla undan för ovälkommen smuts.

Badrummet är det rum som utsätts för flest temperaturväxlingar och behöver produkter som är hållbara. Därför har vi valt Svedbergs som leverantör till inredningen. I Strandgården kan du välja till badkar som tillval. Kakel och klinker väljer du direkt hos vår entreprenör. Då får du experthjälp och bra tips på vad du ska tänka på vid val av ytskikt.

Kakel tillverkas av lergods och bränns vid lägre temperatur medan klinker tillverkas av stengods och bränns vid högre temperatur, och blir därmed mer hållbart. Det är därför kakel är avsett för endast vägg och klinker kan användas både till vägg och golv.

23


INSPIRATION

»Ta chansen att möta elektrikern för att göra dina personliga val, så som handdukstork, extra vägguttag och spotlights«


DEROME

HÅLLBAR INREDNING

Ett hållbart hem anpassat för dig Vi vill ge dig möjlighet att inreda ditt nya hem på ett hållbart sätt. Vi försöker välja material som har liten miljöpåverkan och som ska hålla under lång tid. Därför samarbetar vi med flera kända leverantörer som har miljömärkta produkter i sitt sortiment. Parketten som kommer från Kährs är Svanenmärkt. Under tillvalsprocessen

får du möjlighet att göra tillval av färg och tapet hos utvald färgbutik. Du kan också boka ett möte med vår elinstallatör där ni går igenom elritningen. Du får tips om eventuella tillval och hur man kan tänka hållbart med hjälp av smarta hem – att exempelvis styra uppvärmning och belysning enkelt via en app.

Att inreda sitt hem personligt är enkelt med en väl vald tapet. En tapet gör att ett rum känns mer ombonat och varmt än vad en målad vägg gör.

HEMMETS GRUND

Välj bland golv från Kährs & Bjelin.

Helhetsintrycket i rummet påverkas av vilket golv du väljer. Vill du ha mörkt eller ljust golv? 1-stav eller 3-stav? Bra att veta är att mörka golv slukar ljus och gör att rummet upplevs lite mer varmt och mysigt. Ett ljust golv skapar rymd och får tillsammans med ljusa väggar rummet att se större ut.

25


KUNDANSVARIG TIPSAR

Tre tips om tillval GÖR DET ENKELT Om du tycker det är jobbigt att välja får du en fin bostad genom vår högt satta standard, även om du låter bli att göra enskilda val. PRIORITERA Att måla om en vägg är lättare och billigare än att byta golv. Av den anledningen kan det vara värt att lägga mer tanke bakom valet av golv. GÖR BUDGET Sätt en budget redan innan du går in i tillvalsprocessen, gör därefter en önskelista och prioritera sedan utifrån vad som är viktigast för dig.

Jesper Genetorp Kundansvarig projektledare


BRF STRANDGÅRDEN ↑ FRILLESÅS

Ficte pro te nihilla borent, serum, ut as ma as que volorat. Xeriam, adi ut sit quias quis am iducid quo earibus.

Till bostäderna i Strandgården har vi valt ut material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem ger vi dig möjlighet att göra olika typer av inredningsval. De flesta av valen görs via vår tillvalsportal och några görs direkt med våra leverantörer och entreprenörer. Vad som ingår i Strandgårdens hus kan du se i rums- och byggnadsbeskrivningen.

SÅ HÄR GÖR DU DINA TILLVAL När du skrivit kontrakt, och tiden för att göra inredningsval närmar sig, får du en tidplan av oss. Den ger dig en överblick över när dina inredningsval hos oss och respektive entreprenör måste vara klara, för att huset ska bli klart i tid. DIGITAL TILLVALSPORTAL Inredningsvalen som du gör via oss, sker via en digital tillvalsportal. Det innebär att du får en unik länk till just din bostad där du ser den standard som ingår samt de tillval som kan göras och vad den eventuella tillvalskostnaden blir. Du kommer få mer information om tillvalsportalen när tiden för dina inredningsval närmar sig.

INREDNINGSVAL VIA LEVERANTÖR/ENTREPRENÖR Några val har du möjlighet att göra direkt med våra leverantörer och entreprenörer. Det beror på att de har fackmannakunskap inom sitt område, vilket ger dig som köpare både bättre service och större valmöjligheter. Om val görs utöver specifikationen i ditt kontrakt, direkt med leverantör eller entreprenör, upprättas ett avtal er emellan. Eventuell extra kostnad faktureras då direkt till dig från leverantör/entreprenör.

27


Tips!

Att ha rätt belysning på rätt ställe är av stor betydelse för energianvändningen. Starkare belysning där man arbetar och mer begränsad allmänbelysning ger upplevelse av ljus på rätt plats utan onödigt hög energianvändning.

BRA ATT VETA

VAD ÄR EN BOSTADSRÄTT? När du köper en bostadsrätt blir du också medlem i en bostadsrättsförening. Det betyder att du och dina grannar äger fastigheten och att ni genom styrelsen kan vara med och påverka boendemiljön. Månadsavgiften som medlemmarna betalar, ska täcka föreningens kostnader och underhåll. Avgiftens storlek beslutas av föreningens styrelse.

Glöm inte att se över din hemförsäkring!

GLÖM INTE ATT TESTA DIN BRANDVARNARE MED JÄMNA MELLANRUM

DAGS ATT FLYTTA

VAD BEHÖVER DU TÄNKA PÅ? När tillträdet i din nya bostad närmar sig är det dags att börja tänka på flytten. Här kommer några tips. → Flyttanmälan. Detta kan du göra hos Skatteverket. → Ordna med hemförsäkring. → Säga upp eller flytta de abonnemang du har på exempelvis internet, elavtal och parkering. → Slutstädning. Glöm inte ytan bakom kyl och frys! Ta hjälp av en städfirma om du inte vill städa själv. → Boka flyttfirma. Har du inte möjlighet att flytta själv så kan det vara en god idé att boka hjälp i tid.

28


BRF STRANDGÅRDEN ↑ FRILLESÅS

KÖPA BOSTAD AV OSS

Hur går det till? Att köpa en ny bostad är en av de största affärerna många gör. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill att ett bostadsköp hos oss ska vara enkelt, tryggt och bekvämt. Vi vill ge dig en smidig resa till ditt nya hem.

1 → 2 → 3 → 4 → 5 → 6 → 7 → 8 → 9 Bokningsavtal

Förhandsavtal

Inredningsval

Upplåtelseavtal

Besiktning

Slutbetalning

Inflyttning

1. BOKNINGSAVTAL

6. SLUTBETALNING

2. FÖRHANDSAVTAL

7. INFLYTTNING

När du bestämt dig för en bostad bokar du den genom vår mäklare. När du skriver bokningsavtalet betalar du en bokningsavgift och då reserveras bostaden åt dig.

Förhandsavtalet är ett bindande avtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. När det tecknas betalar du ett förskott på 5% av priset för din bostad.

3. INREDNINGSVAL

Till din nya bostad har vi valt ut material och produkter från välkända märken som ingår i priset men du har också möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden. Ditt inredningsval gör du enkelt i vår digitala tillvalshanterare. Din kontaktperson guidar dig om du känner dig osäker.

4. UPPLÅTELSEAVTAL

När det närmar sig tillträdesdagen tecknar du ett upplåtelseavtal. När upplåtelseavtalet är signerat är du medlem i föreningen.

5. BESIKTNING

Efter inflytt

Utvärdering

Senast den dagen du flyttar in betalar du den resterande summan för bostaden. Om du har gjort några inredningsval till din bostad ska de också vara betalda senast på tillträdesdagen.

Senast 12 veckor innan inflytt får du besked om tillträdesdag. Vid tillträdet finns möjlighet att ställa frågor och vi går igenom viktig information om bostaden. När du visar upp kvittot på slutbetalningen får du dina nycklar. Välkommen till ditt nya hem!

8. EFTER INFLYTT

När du har flyttat in är vi inte långt bort. Har du några frågor kan du enkelt nå oss via telefon eller mail.

9. UTVÄRDERING

I vår strävan mot att alltid utvecklas är det viktigt för oss att veta hur du upplevde ditt bostadsköp. Två månader efter inflyttning får du en enkät som mäter hur nöjd du är. Vi vill försås att alla köpare ska bli så nöjda som möjligt, därför betyder ditt svar mycket för oss.

Innan du flyttar in utför en opartisk besiktningsman en slutbesiktning av bostaden. På plats finns vår projektledare och representant från bostadsrättsföreningen. Självklart bjuds du också in. Om det upptäcks några brister åtgärdar vi det, vanligtvis sker det inom två månader efter besiktningen.

29


ENERGIEFFEKTIVA VÄGGAR

ENERGI OCH MILJÖ

Vårt klimatskal Genom att öka isoleringen i väggar, tak och i grunden, välja lågenergifönster och installera en effektiv frånluftsvärmepump med bra värmeåtervinning, kan vi pressa energiförbrukningen rejält. För att minska luftläckaget har vi dessutom en väl genomtänkt placering av plastfolien som skapar lufttäthet i hela klimatskalet.

VAD GÖR DEROME FÖR ATT MINSKA SITT KLIMATAVTRYCK? Vi jobbar brett och med många åtgärder för att sänka vår klimatpåverkan. Bland annat genom att minska energi- och materialanvändningen, använda förnybar och fossilfri energi och erbjuda transporter med fossilfritt bränsle. Vårt viktigaste bidrag till klimatet är att välja trä som byggmaterial. Trä är en inhemsk, förnybar råvara som förbrukar mindre energi än andra byggmaterial och bidrar till lägre utsläpp av koldioxid.

»Klimatskalet består av lågenergifönster, dörrar, väggar, golv och tak« Detta är viktigt för att säkra upp inför framtiden. Deromes väggar passar med framtida uppvärmningssystem och energikällor - som på sikt garanterat kommer att kräva ett bra klimatskal. En annan fördel är att mer och tyngre isolering är ljuddämpande.

Vårt klimatskal består bland annat av 500 mm lösullsisolering i vindsbjälklag, 300 mm isolering i platta på mark, energieffektiva fönster, U-värde 1,0 En kraftig och tät väggkonstruktion som håller ditt hus varmt och skyddar från fukt utifrån är A och O när du skall bygga hus med god energiprestanda och lång livslängd.

30

Vindskydd och isolering är båda lika bidragande faktorer till energieffektivitet i din fastighet. Visste du att plastfolien som vi använder i vårt klimatskal kan liknas vid en ulltröja? Utan en vindtät jacka utanpå ulltröjan mister den sin värmande funktion, oavsett hur många lager på lager med ull som används.


INDUSTRIELLT BYGGANDE

Bygga hus i fabrik Många av våra hus börjar byggas redan i fabrik. När vi monterar färdiga hus på byggplatsen går det snabbt och kunderna kan oftast flytta in i husen redan inom tio veckor. Eftersom produktionen sker i fabriker minskar vi antalet transporter till byggplatsen och störningarna för kringboende. Torr och kontrollerad miljö Att bygga trähus i en industriell process gör att vi kan säkra kvalitet, miljöprestanda och effektivitet. Kvaliteten på produkterna blir bättre då materialet inte utsätts för väder och vind. Produktionen är optimerad för att minimera spill.

50 % Vi jobbar aktivt med att ha 50 % av varje kön i våra fabriker. Dagens lyfthjälpmedel och egonomi gör att vi kan spara på våra medarbetares kroppar och verka för en jämställd arbetsplats.

Bättre förutsättningar inomhus Vi kan också erbjuda en bra arbetsmiljö för våra medarbetare och arbeten som passar både kvinnor och män. För att minimera arbetsskador har vi fokus på säkerhet och god ergonomi. Varma, tysta och ljusa lokaler bidrar till en ökad trivsel. 

SOCIAL HÅLLBARHET

Att arbeta med social hållbarhet handlar, för oss, om att skapa levande samhällen där människor bor, lever, trivs och känner sig trygga. När vi planerar ett bostadsområde strävar vi efter variation och bygger för människor i olika livssituationer, allt ifrån småhus och villor till bostadsrätter och hyresrätter i flervåningshus. Vi bygger i samklang med omgivande natur och den lokala platsens ursprung och historia är viktig. När vi utvecklar våra områden utgår vi från livet som ska levas på platsen, gärna med möjlighet för umgänge och grannsamverkan. Vi skapar trygga utemiljöer där människor kan mötas, oavsett om det är för lek, sällskap eller vila. Allt ifrån motionsslingor, lekplatser och grillplatser till cykelförråd med servicemöjligheter, odlingslotter och gemensamt orangeri. Vi bygger våra bostäder tillsammans med flertalet olika entreprenörer. I första hand jobbar vi med lokala företagare och på så sätt bidrar vi inte bara med bostäder, utan också med arbetstillfällen på de orter vi bygger. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete på hemsidan!


Tips!

SVÅRA ORD

Vad är andelstal? Ett andelstal beskriver hur stor procentuell andel du har i föreningen och hur stor andel av årsavgifterna som bostadsrätten skall betala. Andelstalet visar också varje bostadsrätts andel av föreningens tillgångar och skulder.

Visste du att många hänger sina tavlor för högt. Ett tips är att hänga dem i ögonhöjd. Vill du vara exakt så är den genomsnittliga ögonhöjden 145 cm från golvet till mitten av tavlan.

SVÅRA ORD

BRA ATT VETA

VAD ÄR DITT ANSVAR? När du flyttar till en bostadsrätt så delar du ansvaret för underhållet med föreningen. I samband med kontraktskrivningen får du en gränsdragningslista där du kan se exakt vad du ansvarar för i din nya bostad, men nedan följer en generell sammanfattning. När du köper en bostadsrätt har du som bostadsrättshavare ansvar för allt invändigt. Från insidan på ytterdörr till insidan av fönster. Du får alltså måla om och byta vitvaror utefter ditt tycke och smak hur mycket du vill. Har du en balkong är det du som ansvarar för insidan av den medan utsidan är föreningens. Däremot är du ansvarig för din terrass eller uteplats om du har någon. Att värme, vatten och avlopp fungerar är föreningens ansvar, men att byta vattenlås eller rengöra avloppen får du göra själv. Det finns alltså inte någon hyresvärd som kommer och hjälper dig. Är du osäker på vad som är ditt eller föreningens ansvar så fråga styrelsen innan du börjar renovera eller göra ett större inköp.

Vad är bostadsrättstillägg? Bostadsrättstillägget är ett tillägg till den vanliga hemförsäkringen med skydd för den fasta inredningen, som du som bostadsrättshavare har ansvar för. Exempel på fast inredning är parkettgolv, handfat, kapitalvaror, tapeter och innerdörrar.

I de fall det är möjligt kommer du bli inbjuden till visning under pågående byggnation. Spontanbesök är tyvärr inte tillåtet av säkerhetsskäl.


SILVERPILEN ↑ VARBERG

En trygg resa till ditt nya hem Att köpa sin egen nyproducerade bostad, är en av de största affärerna många gör. Vi vill också att det ska bli en av de bästa. Vi vet hur viktigt boendet är och gör allt för att du ska trivas i ditt nya hem. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill att ett bostadsköp ska vara enkelt. Därför har du som köpare kontakt med samma person genom hela processen. När du köper en ny bostad av oss är den alltid nyckelfärdig, du behöver med andra ord inte bekymra dig för annat än flyttlasset. Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt köp och erbjuder därför ett kostnadsfritt trygghetspaket som till exempel kan hjälpa vid dubbel boendekostnad. Vi kan även erbjuda ett avbokningsskydd, från signering av avtal fram till inflyttning. Som en del av Derome, Sveriges största familjeägda träindustri, vill vi erbjuda dig en trygg och enkel resa till ditt nya hem.


KLASSISKA BOSTÄDER I TRÄ

Två olika hustyper I brf. Strandgården ligger flerbostadshus och kedjehus kring en grön innergård med gemensamt orangeri och odlingslådor. Oavsett hustyp finns det isolerade förråd, generösa uteplatser och parkeringsplats.


Byggnadsbeskrivning Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Yttertak:

Betongpannor och takpapp på loftgångar. Sedum på förråd och miljöhus.

Fasad:

Stående målad träpanel.

Entrédörrar kedjehus:

Släta med glasfönster vid sidan om dörr.

Entrédörrar flerbostadshus:

Slät dörr med glas i dörren.

Fönster/ Fönsterdörrar:

3-glas energifönster från Traryd.

Trappa flerbo- stadshus:

Gallertrappa.

Uteplats kedjehus: Trätrall på uteplats, gräs och häck mel- lan trädgårdstäpporna. Vattenutkastare mellan hus och carport. Uteplats flerbostadshus:

Trätrall på uteplats i markplan, gräs och i vissa fall häck mellan trädgårdstäppor- na. Loftgång plan två har betonggolv. Vattenutkastare vid uteplats i markplan.

Belysning:

Ingår vid terrass, loftgång och entré.

Förråd kedjehus:

Isolerat privat förråd i anslutning till carport.

Förråd Kallförråd i anslutning till lägenheten flerbostadshus: samt ett fristående isolerat förråd på innergården. Parkering:

Parkeringsplats ingår. Kedjehusen har parkering på egen uppfart. Elbilsladdare ingår till alla bostäder, kostnaden dras på hushållselen.

Utemiljö: Innergård med orangeri, pallkragar, cykelparkering, sittplatser samt plante- ringar. Uppvärmning:

Nibe frånluftsvärmepump med varm- vattenberedare och energisparande ventilationssystem. Vattenburen golv- värme på plan 1, vattenradiatorer på plan 2.

Ventilation: Spaltventiler som tilluft, frånluft via värmepump. TV/IT: Fiber via IP-only med separata lägen- hetsabonnemang. Avfallshantering:

Gemensamt miljöhus.

Övrigt:

Solcellspaneler ingår i kedjehusen.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


Utemiljö att trivas i Runt husen Strandgården behålls så stor del som möjligt av befintlig växtlighet. Den vackra upphöjda kullen med träddungen omringad av stengärdsgård bevaras och blir en skön oas i området. Mellan flerbostadshusen kommer det finnas ett orangeri för de boende att njuta i. Odlingslådorna utanför ger möjlighet att odla närproducerat under stor del av året. Förråd, cykelförråd och miljöhus kommer kläs med sedumtak för både miljö och god trivsel.


BRF STRANDGÅRDEN ↑ FRILLESÅS

gen k sv ä i v s r Valle

Förråd

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21 C11 C21

A11 A21 B12 B22

C12 C22

A12 A22 Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

SKÖTSELYTOR BRF. STRANDGÅRDEN Kedjehus K1 = 100 m2 K2-K7 = 70 m2 K8= 100 m2

Flerbostadshus A11 = 40 m2 A12 = 40 m2 B11 = 90 m2 B12 = 50 m2 C11 = 120 m2 C12 = 120 m2

37


Flerbostadshus


BRF. STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK I FRILLESÅS STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK 3BRFROK 842 M2

3 ROK 85 m

A11

 SK AL A 1:100 (A4)

LGH A11

SKALA 1:100 (A4)

0

0

1

2

1

3

4

5M

UTEPLATS 9,8 m2

STR

STR

DM

TK VP

KÖK 16,5 m2

TT M/U

STR

FROSTAT GLAS WC/D/TVÄTT 10,2 m2 SDP

SOVRUM 1 15,0 m2

TM

FS

K F

SYNLIG BALK

ST

GVF

VARDAGSRUM 23,1 m2

KLK 2,4 m2

G

ELC

SOVRUM 2 8,7 m2

G

FRD 1,3 m2 UTEPLATS 42,0 m2

STR

N

STR

PLAN 2

Förråd

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21

FASAD MOT VÄSTER

C11 C21

A11 A21

FASAD MOT SÖDER F1 DEL B

F1 DEL A

B12 B22 C12 C22

A12 A22

PLAN 1 Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

K7

Förråd

K8

FASAD MOT ÖSTER F1 DEL B

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar

FASAD MOT NORR

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.

5m


BRF. STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK I FRILLESÅS

3 ROK 84 M

BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK2

3A12 ROK 85m2

 SK AL A 1:100 (A4)

LGH A12

SKALA 1:100 (A4)

0

1

0

2

1

3

4

5M 5m

UTEPLATS 9,8 m2

STR

STR

FROSTAT GLAS

DM

TK VP

SOVRUM 1 15,0 m2

WC/D/TVÄTT 10,2 m2

SDP

TT TM

M/U

KÖK 16,5 m2 STR

ST

FS

K F SYNLIG BALK GVF

KLK 2,4 m2

VARDAGSRUM 23,1 m2 G

ELC

SOVRUM 2 8,7 m2

G

FRD 1,3 m2 UTEPLATS 40,3 m2

STR

N

STR

PLAN 2

Förråd

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21 C11 C21

A11 A21

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT SÖDER F1 DEL B

F1 DEL A

B12 B22 A12 A22

PLAN 1

C12 C22

Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

FASAD MOT ÖSTER F1 DEL B

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar

FASAD MOT NORR

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.


BRF. STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK I FRILLESÅS STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK 3BRFROK 842 M2

3 ROK 85m

A21

 SK AL A 1:100 (A4)

LGH A21

SKALA 1:100 (A4)

0

0

1

2

1

3

4

5M

STR

STR

FROSTAT GLAS

DM

VP

KÖK 16,5 m2 STR

TT M/U

WC/D/TVÄTT 10,2 m2

SDP

SOVRUM 1 15,0 m2

TM

SYNLIG BALK

FS

K F

ST

FS

KLK

TL 2,4 m

VARDAGSRUM 23,1 m2

2

G

ELC

SOVRUM 2 8,7 m2

G

BALKONG 29,5 m2

FRD 1,3 m2

STR

N

STR

PLAN 2

Förråd

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21

FASAD MOT VÄSTER

C11 C21

A11 A21

FASAD MOT SÖDER F1 DEL B

F1 DEL A

B12 B22 C12 C22

A12 A22

PLAN 1 Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

K7

Förråd

K8

FASAD MOT ÖSTER F1 DEL B

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar

FASAD MOT NORR

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.

5m


BRF. STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK I FRILLESÅS

3 ROK 84 M

BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK2

3A22 ROK 85m2

 SK AL A 1:100 (A4)

LGH A22

SKALA 1:100 (A4)

0

STR

1

0

2

1

3

4

5M 5m

STR

FROSTAT GLAS

DM

VP

SOVRUM 1 15,0 m2

WC/D/TVÄTT 10,2 m2

SDP

TT TM

M/U

KÖK 16,5 m2 STR

ST

FS

K F SYNLIG BALK FS

KLK 2,4 m2 TL

VARDAGSRUM 23,1 m2 G

ELC

SOVRUM 2 8,7 m2

G

BALKONG 30,3 m2

FRD 1,3 m2

STR

N

STR

PLAN 2

Förråd

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21 C11 C21

A11 A21

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT SÖDER F1 DEL B

F1 DEL A

B12 B22 A12 A22

PLAN 1

C12 C22

Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

FASAD MOT ÖSTER F1 DEL B

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar

FASAD MOT NORR

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.


BRF. STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK I FRILLESÅS

2 4BRF STRANDGÅRDEN, ROK 93VALLERSVIK 2M

4 ROK 93m

B11

 SK AL A 1:100 (A4)

LGH B11

SKALA 1:100 (A4)

0

0

1

1

2

3

4

5M

UTEPLATS 9,3 m2

STR

STR

DM

TK

ARB. RUM 5,1 m2

VP

KÖK 16,8 m2 L

STR

TT M/U

ST

FROSTAT GLAS

WC/D/TVÄTT 9,3 m2

SOVRUM 1 12,2 m2

TM

WC 1,9 m2

F SYNLIG BALK

GVF

KLK 2,3 m2

VARDAGSRUM 27,5 m2

G

ELC

FS

FROSTAT GLAS

K

SOVRUM 2 8,7 m2 G G

FRD 1,3 m2 UTEPLATS 45,0 m2

N

STR

PLAN 2

Förråd

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21

FASAD MOT VÄSTER

C11 C21

A11 A21

FASAD MOT SÖDER

B12 B22 C12 C22

A12 A22

PLAN 1 K1

K2

K3

Förråd

ÅV

Förråd

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

FASAD MOT ÖSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar

FASAD MOT NORR

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.

5m


BRF. STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK I FRILLESÅS

4 ROK 93 M

BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK 2

4B12 ROK 93m2

 SK AL A 1:100 (A4)

LGH B12

SKALA 1:100 (A4)

0

1

0

2

1

3

4

5M 5m

UTEPLATS 9,3 m2

STR

STR

FROSTAT GLAS

WC/D/TVÄTT 9,3 m2 SOVRUM 1 12,2 m2

DM

TK

ARB. RUM 5,1 m2

VP TT TM

M/U

KÖK 16,8 m2 ST

L STR

GVF

FROSTAT GLAS

FS

K

WC 1,9 m2

F SYNLIG BALK

KLK 2,3 m2

VARDAGSRUM 27,5 m2

G

ELC

SOVRUM 2 8,7 m2 G G

FRD 1,3 m2 UTEPLATS 44,3 m2

STR

N

STR

PLAN 2

Förråd

Förråd

Växthus

Förråd

FASAD MOT VÄSTER

B11 B21

FASAD MOT SÖDER

C11 C21

A11 A21 B12 B22

PLAN 1 K1

K2

K3

C12 C22

A12 A22 Förråd

ÅV

Förråd

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

FASAD MOT ÖSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar

FASAD MOT NORR

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.


BRF. STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK I FRILLESÅS

2 4BRF STRANDGÅRDEN, ROK 93VALLERSVIK 2M

4 ROK 93m

B21

 SK AL A 1:100 (A4)

LGH B21

SKALA 1:100 (A4)

0

0

1

1

2

3

STR

5M

STR

FROSTAT GLAS

DM

ARB. RUM 5,1 m2

VP

KÖK 16,8 m2 L

STR

4

ST

TT M/U

TM

SOVRUM 1 12,2 m2

WC/D/TVÄTT 9,3 m2

F

FS

K

WC 1,9 m2

FS

SYNLIG BALK

PASSAGE 1,6 m2

G

ELC

KLK 2,3 m2 TL

VARDAGSRUM 27,5 m2 SOVRUM 2 8,7 m2 G G

BALKONG 32,2 m2

FRD 1,3 m2

STR

N

STR

PLAN 2

Förråd

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21

FASAD MOT VÄSTER

C11 C21

A11 A21

FASAD MOT SÖDER

B12 B22 C12 C22

A12 A22

PLAN 1 K1

K2

K3

Förråd

ÅV

Förråd

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

FASAD MOT ÖSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar

FASAD MOT NORR

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.

5m


BRF. STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK I FRILLESÅS

4 ROK 93 M

BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK 2

4B22 ROK 93m2

 SK AL A 1:100 (A4)

LGH B22

SKALA 1:100 (A4)

0

1

0

STR

2

1

3

4

5M 5m

STR

FROSTAT GLAS WC/D/TVÄTT 9,3 m2 SOVRUM 1 12,2 m2

DM

ARB. RUM 5,1 m2

VP TT TM

M/U

KÖK 16,8 m2 ST

L STR

FS

K

WC 1,9 m2

F

FS

SYNLIG BALK

KLK 2,3 m2TL

VARDAGSRUM 27,5 m2

G

ELC

SOVRUM 2 8,7 m2 G G

BALKONG 31,6 m2 FRD 1,3 m2

STR

N

STR

PLAN 2

Förråd

Förråd

Växthus

Förråd

FASAD MOT VÄSTER

B11 B21

FASAD MOT SÖDER

C11 C21

A11 A21 B12 B22

PLAN 1 K1

K2

K3

C12 C22

A12 A22 Förråd

ÅV

Förråd

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

FASAD MOT ÖSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar

FASAD MOT NORR

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.


BRF. STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK I FRILLESÅS STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK 3BRFROK 842 M2

3 ROK 85 m

C11

 SK AL A 1:100 (A4)

LGH C11

SKALA 1:100 (A4)

0

0

1

2

1

3

4

5M

UTEPLATS 9,8 m2

STR

STR

DM

TK VP

KÖK 16,5 m2

TT M/U

STR

FROSTAT GLAS WC/D/TVÄTT 10,2 m2 SDP

SOVRUM 1 15,0 m2

TM

FS

K F

SYNLIG BALK

ST

GVF

VARDAGSRUM 23,1 m2

KLK 2,4 m2

G

ELC

SOVRUM 2 8,7 m2

G

FRD 1,3 m2 UTEPLATS 42,0 m2

STR

N

STR

PLAN 2

Förråd

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21

FASAD MOT VÄSTER

C11 C21

A11 A21

FASAD MOT SÖDER F1 DEL B

F1 DEL A

B12 B22 C12 C22

A12 A22

PLAN 1 Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

K7

Förråd

K8

FASAD MOT ÖSTER F1 DEL B

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar

FASAD MOT NORR

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.

5m


BRF. STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK I FRILLESÅS

3 ROK 84 M

BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK2

3C12 ROK 85m2

 SK AL A 1:100 (A4)

LGH C12

SKALA 1:100 (A4)

0

1

0

2

1

3

4

5M 5m

UTEPLATS 9,8 m2

STR

STR

FROSTAT GLAS

DM

TK VP

SOVRUM 1 15,0 m2

WC/D/TVÄTT 10,2 m2

SDP

TT TM

M/U

KÖK 16,5 m2 STR

ST

FS

K F SYNLIG BALK GVF

KLK 2,4 m2

VARDAGSRUM 23,1 m2 G

ELC

SOVRUM 2 8,7 m2

G

FRD 1,3 m2 UTEPLATS 40,3 m2

STR

N

STR

PLAN 2

Förråd

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21 C11 C21

A11 A21

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT SÖDER F1 DEL B

F1 DEL A

B12 B22 A12 A22

PLAN 1

C12 C22

Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

FASAD MOT ÖSTER F1 DEL B

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar

FASAD MOT NORR

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.


BRF. STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK I FRILLESÅS STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK 3BRFROK 842 M2

3 ROK 85m

C21

 SK AL A 1:100 (A4)

LGH C21

SKALA 1:100 (A4)

0

0

1

2

1

3

4

5M

STR

STR

FROSTAT GLAS

DM

VP

KÖK 16,5 m2 STR

TT M/U

WC/D/TVÄTT 10,2 m2

SDP

SOVRUM 1 15,0 m2

TM

SYNLIG BALK

FS

K F

ST

FS

KLK

TL 2,4 m

VARDAGSRUM 23,1 m2

2

G

ELC

SOVRUM 2 8,7 m2

G

29,5 m2

FRD 1,3 m2

STR

N

STR

PLAN 2

Förråd

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21

FASAD MOT VÄSTER

C11 C21

A11 A21

FASAD MOT SÖDER F1 DEL B

F1 DEL A

B12 B22 C12 C22

A12 A22

PLAN 1 Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

K7

Förråd

K8

FASAD MOT ÖSTER F1 DEL B

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar

FASAD MOT NORR

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.

5m


BRF. STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK I FRILLESÅS

3 ROK 84 M

BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK2

3C22 ROK 85m2

 SK AL A 1:100 (A4)

LGH C22

SKALA 1:100 (A4)

0

STR

1

0

2

1

3

4

5M 5m

STR

FROSTAT GLAS

DM

VP

SOVRUM 1 15,0 m2

WC/D/TVÄTT 10,2 m2

SDP

TT TM

M/U

KÖK 16,5 m2 STR

ST

FS

K F SYNLIG BALK FS

KLK 2,4 m2 TL

VARDAGSRUM 23,1 m2 G

ELC

SOVRUM 2 8,7 m2

G

BALKONG 30,3 m2

FRD 1,3 m2

STR

N

STR

PLAN 2

Förråd

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21 C11 C21

A11 A21

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT SÖDER F1 DEL B

F1 DEL A

B12 B22 A12 A22

C12 C22

PLAN 1 Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

FASAD MOT ÖSTER F1 DEL B

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar

FASAD MOT NORR

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.


Kedjehus


BRF. STRANDGÅRDEN, BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK VALLERSVIK

5 ROK 142 M 143m KEDJEHUS 5 ROK 2

2

I FRILLESÅS

K1K1 NR

 SK AL A 1:100 (A4)(A4) SKALA 1:100 0 0

1 1

2

3

4

5M5m

UTEPLATS 29,1 m 2

PLATS FÖR KAMIN (TILLVAL)

FÖRRÅD 8,6 m2

MATPLATS 10,1 m2

VARDAGSRUM 19,3 m2

FM

DM

TF KÖK 13,9 m2

HALL 3,0 m2

F

SK

WC/DUSCH 5,6 m2

K

GVF

FS

ELC

ST

VM

VP

SDP

TVÄTT/TEKNIK 7,5 m2

TM

TT

STR

TS STR

PB

STR

PLAN 1

N ViVireserverar ossoss för för eventuella ändringar reserverar eventuella ändringar.

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.


BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

2 KEDJEHUS 5 ROK 143m 2 KEDJEHUS 5 ROK 143m NR K1

 SK AL A 1:100 (A4) 0

NR K1

1

2

0

0

1

3

1

SKALA 1:100 (A4) 4 1:100 5M(A4) SKALA 5m 5m

BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

KEDJEHUS 5 ROK 143m2 HÖJD VID VÄGG 2050 MM

TILLVAL KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING INKLÄDNAD

SYNLIG BALK

SOVRUM 1 16,6 m2

SYNLIG BALK

WC/DUSCH 5,6 m2 WC/DUSCH 5,6 m2

KLK TL 2 KLK 2,8TLm 2,8 m2

SOVRUM 2 12,0 2m2 SOVRUM 12,0 m2

SNEDTAK BÖRJAR

SOVRUM 3 11,2 m2

SDP

ALLRUM 15,2 m2 ALLRUM 15,2 m2

TF

G

SNEDTAK BÖRJAR

TF

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

SDP

SOVRUM 1 16,6 1m2 SOVRUM 16,6 m2

SEDUMTAK SEDUMTAK

SDP

SNEDTAK BÖRJAR

SOVRUM 3 11,2 3m2 SOVRUM 11,2 m2

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

G G

SNEDTAK BÖRJAR

SNEDTAK BÖRJAR

TILLVAL KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING TILLVALINKLÄDNAD KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING INKLÄDNAD

SNEDTAK BÖRJAR

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

NR K1

TF

ALLRUM 15,2 m2

G G G

SYNLIG BALK

G

WC/DUSCH 5,6 m2 SOVRUM 2 12,0 m2

N

PLAN 2 PLAN 2

KLK TL 2,8 m2

N

PLAN 2 FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER Förråd

FASAD MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

C11 C21

A11 A21

FÖRKLARINGAR: PB = POSTBOX FÖRKLARINGAR: PB =STPOSTBOX = STÄDSKÅP DM = DISKMASKIN ST =TFSTÄDSKÅP = TAKFÖNSTER DM ELC = DISKMASKIN = ELCENTRAL TF =TLTAKFÖNSTER = TAKLUCKA ELCF==ELCENTRAL FRYS TL =TM TAKLUCKA = TVÄTTMASKIN F = FM FRYS = FASADMÄTARSKÅP TM TS = TVÄTTMASKIN = TORKSKÅP FM FS = FASADMÄTARSKÅP = FÖRDELARSKÅP = TORKTUMLARE FS =GVF FÖRDELARSKÅP = GOLVVÄRMEFÖRDELARE TS =TTTORKSKÅP TT =VP TORKTUMLARE FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT SÖDER = VÄRMEPUMP GVFG==GOLVVÄRMEFÖRDELARE GARDEROB VP =STR VÄRMEPUMP = STUPRÖR G = KGARDEROB = KYL STRSDP = STUPRÖR = SKJUTDÖRRSPARTI K = SK KYL= SKAFFERI FÖRKLARINGAR: PB = POSTBOX SDP = SKJUTDÖRRSPARTI SK =VM SKAFFERI = VATTENMÄTARE = PLACERING AV BELYSNINGSARMATUR STÄDSKÅP Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Tips! För att mäta på planritningen ta hjälpST av=skalan högst upp på sidan. VM = VATTENMÄTARE = PLACERING AV BELYSNINGSARMATUR DM = DISKMASKIN TF = TAKFÖNSTER ELC = ELCENTRAL Vi reserverar oss för eventuella ändringar TL = TAKLUCKA F = FRYS Vi reserverar oss för eventuella ändringar TM = TVÄTTMASKIN FM = FASADMÄTARSKÅP B12 B22

C12 C22

A12 A22

Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

FA


BRF. STRANDGÅRDEN, BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK VALLERSVIK

5 ROK 142 M 143m KEDJEHUS 5 ROK 2

2

I FRILLESÅS

K2K2 NR

 SK AL A 1:100 (A4)(A4) SKALA 1:100 0 0

1 1

2

3

4

5m 5M

UTEPLATS 29,1 m 2

FÖRRÅD 8,6 m2

PLATS FÖR KAMIN (TILLVAL)

VARDAGSRUM 19,3 m2

FM

MATPLATS 10,1 m2

DM

TF KÖK 13,9 m2

HALL 3,0 m2

F

SK

WC/DUSCH 5,6 m2

K

GVF

FS

ELC

VM

ST

VP STR

SDP

TVÄTT/TEKNIK 7,5 m2

TM

TT

TS STR

PLAN 1

PB

STR

N reserverar eventuella ändringar. ViVireserverar ossoss för för eventuella ändringar

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.


BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

2 KEDJEHUS5 5ROK ROK143m 143m 2 KEDJEHUS NR K1

 SK AL A 1:100 (A4) 0

NR K2

1

2

0

0

1

3

SKALA 1:100 (A4) 4 1:100 5M(A4) SKALA

1

5m

5m

BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

KEDJEHUS 5 ROK 143m2 HÖJD VID VÄGG 2050 MM

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

SEDUMTAK SEDUMTAK

SDP

SNEDTAK BÖRJAR

SOVRUM 3 11,2 3m2 SOVRUM 11,2 m2

SYNLIG BALK

SOVRUM 1 16,6 m2

SYNLIG BALK

KLK TL KLK 2,8TLm2 2,8 m2

SOVRUM 3 11,2 m2

SOVRUM 2 12,0 2m2 SOVRUM 12,0 m2

SDP

ALLRUM 15,2 m2 ALLRUM 15,2 m2

WC/DUSCH 5,6 m2 WC/DUSCH 5,6 m2

G

SNEDTAK BÖRJAR

TF

TILLVAL KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING INKLÄDNAD

SNEDTAK BÖRJAR

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

SDP

SOVRUM 1 16,6 1m2 SOVRUM 16,6 m2

TF

G G

SNEDTAK BÖRJAR

SNEDTAK BÖRJAR

TILLVAL KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING TILLVALINKLÄDNAD KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING INKLÄDNAD

SNEDTAK BÖRJAR

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

NR K1

TF

ALLRUM 15,2 m2

G G G

SYNLIG BALK

G

WC/DUSCH 5,6 m2 SOVRUM 2 12,0 m2

N

PLAN 2 PLAN 2

KLK TL 2,8 m2

N

PLAN 2 FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER Förråd

FASAD MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

C11 C21

A11 A21

FÖRKLARINGAR: PB = POSTBOX FÖRKLARINGAR: PB =STPOSTBOX = STÄDSKÅP DM = DISKMASKIN ST =TFSTÄDSKÅP = TAKFÖNSTER DM ELC = DISKMASKIN = ELCENTRAL TF =TLTAKFÖNSTER = TAKLUCKA ELCF==ELCENTRAL FRYS TL =TM TAKLUCKA = TVÄTTMASKIN F = FM FRYS = FASADMÄTARSKÅP TM TS = TVÄTTMASKIN = TORKSKÅP FM FS = FASADMÄTARSKÅP = FÖRDELARSKÅP TS =TTTORKSKÅP = TORKTUMLARE FS =GVF FÖRDELARSKÅP = GOLVVÄRMEFÖRDELARE TT =VP TORKTUMLARE FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT SÖDER = VÄRMEPUMP GVFG==GOLVVÄRMEFÖRDELARE GARDEROB VP =STR VÄRMEPUMP = STUPRÖR G = KGARDEROB = KYL STRSDP = STUPRÖR = SKJUTDÖRRSPARTI K = SK KYL= SKAFFERI FÖRKLARINGAR: PB = POSTBOX SDP = SKJUTDÖRRSPARTI SK =VM SKAFFERI = VATTENMÄTARE = PLACERING AV BELYSNINGSARMATUR STÄDSKÅP Vi reserverar oss för eventuella ändringar. = PLACERING AV BELYSNINGSARMATUR Tips! FörDM att=mäta på planritningen ta hjälpST av=skalan högst upp på sidan. DISKMASKIN VM = VATTENMÄTARE TF = TAKFÖNSTER ELC = ELCENTRAL Vi reserverar oss för eventuella ändringar TL = TAKLUCKA F = FRYS Vi reserverar oss för eventuella ändringar TM = TVÄTTMASKIN FM = FASADMÄTARSKÅP B12 B22

C12 C22

A12 A22

Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

FA


BRF. STRANDGÅRDEN, BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK VALLERSVIK

5 ROK 142 M 143m KEDJEHUS 5 ROK 2

2

I FRILLESÅS

K3K3 NR

 SK AL A 1:100 (A4)(A4) SKALA 1:100 0 0

1 1

2

3

4

5M5m

UTEPLATS 29,1 m 2

FÖRRÅD 8,6 m2

FM

PLATS FÖR KAMIN (TILLVAL)

VARDAGSRUM 19,3 m2

MATPLATS 10,1 m2

DM

TF KÖK 13,9 m2

HALL 3,0 m2

F

SK

WC/DUSCH 5,6 m2

K

STR

GVF

FS

ELC

VM

ST

VP

SDP

TVÄTT/TEKNIK 7,5 m2

TM

TT

STR

TS

PB

STR

PLAN 1 N ViVireserverar ossoss för för eventuella ändringar reserverar eventuella ändringar.

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.


BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

2 KEDJEHUS5 5ROK ROK143m 143m 2 KEDJEHUS NR K1

 SK AL A 1:100 (A4) 0

NR K3

1

2

0

0

1

3

SKALA 1:100 (A4) 4 1:100 5M(A4) SKALA

1

5m

5m

BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

KEDJEHUS 5 ROK 143m2 HÖJD VID VÄGG 2050 MM

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

SEDUMTAK SEDUMTAK

SYNLIG BALK

SOVRUM 1 16,6 m2

SYNLIG BALK

KLK TL KLK 2,8TLm2 2,8 m2

SOVRUM 3 11,2 m2

SOVRUM 2 12,0 2m2 SOVRUM 12,0 m2

SDP

ALLRUM 15,2 m2 ALLRUM 15,2 m2

WC/DUSCH 5,6 m2 WC/DUSCH 5,6 m2

G

SNEDTAK BÖRJAR

TF

TILLVAL KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING INKLÄDNAD

SNEDTAK BÖRJAR

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

SDP

SDP

SNEDTAK BÖRJAR

SOVRUM 3 11,2 3m2 SOVRUM 11,2 m2

SOVRUM 1 16,6 1m2 SOVRUM 16,6 m2

TF

G G

SNEDTAK BÖRJAR

SNEDTAK BÖRJAR

TILLVAL KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING TILLVALINKLÄDNAD KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING INKLÄDNAD

SNEDTAK BÖRJAR

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

NR K1

TF

ALLRUM 15,2 m2

G G G

SYNLIG BALK

G

WC/DUSCH 5,6 m2 SOVRUM 2 12,0 m2

N

PLAN 2 PLAN 2

KLK TL 2,8 m2

N

PLAN 2 FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER Förråd

FASAD MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

C11 C21

A11 A21

FÖRKLARINGAR: PB = POSTBOX FÖRKLARINGAR: PB =STPOSTBOX = STÄDSKÅP DM = DISKMASKIN ST =TFSTÄDSKÅP = TAKFÖNSTER DM ELC = DISKMASKIN = ELCENTRAL TF =TLTAKFÖNSTER = TAKLUCKA ELCF==ELCENTRAL FRYS TL =TM TAKLUCKA = TVÄTTMASKIN F = FM FRYS = FASADMÄTARSKÅP TM TS = TVÄTTMASKIN = TORKSKÅP FM FS = FASADMÄTARSKÅP = FÖRDELARSKÅP TS =TTTORKSKÅP = TORKTUMLARE FS =GVF FÖRDELARSKÅP = GOLVVÄRMEFÖRDELARE TT =VP TORKTUMLARE FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT SÖDER = VÄRMEPUMP GVFG==GOLVVÄRMEFÖRDELARE GARDEROB VP =STR VÄRMEPUMP = STUPRÖR G = KGARDEROB = KYL STRSDP = STUPRÖR = SKJUTDÖRRSPARTI K = SK KYL= SKAFFERI FÖRKLARINGAR: PB = POSTBOX SDP = SKJUTDÖRRSPARTI SK =VM SKAFFERI = VATTENMÄTARE = PLACERING AV BELYSNINGSARMATUR STÄDSKÅP Vi reserverar oss för eventuella ändringar. = PLACERING AV BELYSNINGSARMATUR Tips! FörDM att=mäta på planritningen ta hjälpST av=skalan högst upp på sidan. DISKMASKIN VM = VATTENMÄTARE TF = TAKFÖNSTER ELC = ELCENTRAL Vi reserverar oss för eventuella ändringar TL = TAKLUCKA F = FRYS Vi reserverar oss för eventuella ändringar TM = TVÄTTMASKIN FM = FASADMÄTARSKÅP B12 B22

C12 C22

A12 A22

Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

FA


BRF. STRANDGÅRDEN, BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK VALLERSVIK

5 ROK 142 M 143m KEDJEHUS 5 ROK 2

2

I FRILLESÅS

K4K4 NR

 SK AL A 1:100 (A4)(A4) SKALA 1:100 0 0

1 1

2

3

4

5M5m

UTEPLATS 29,1 m 2

FÖRRÅD 8,6 m2

FM

PLATS FÖR KAMIN (TILLVAL)

VARDAGSRUM 19,3 m2

MATPLATS 10,1 m2

DM

TF KÖK 13,9 m2

HALL 3,0 m2

F

SK

WC/DUSCH 5,6 m2

K

STR

GVF

FS

ELC

VM

ST

VP

SDP

TVÄTT/TEKNIK 7,5 m2

TM

TT

STR

TS

PB

STR

PLAN 1 N ViVireserverar ossoss för för eventuella ändringar reserverar eventuella ändringar.

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.


BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

2 KEDJEHUS5 5ROK ROK143m 143m 2 KEDJEHUS NR K1

 SK AL A 1:100 (A4) 0

NR K4

1

2

0

0

1

3

SKALA 1:100 (A4) 4 1:100 5M(A4) SKALA

1

5m

5m

BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

KEDJEHUS 5 ROK 143m2 G G

SYNLIG BALK

SOVRUM 1 16,6 m2

SYNLIG BALK

KLK TL KLK 2,8TLm2 2,8 m2

SOVRUM 3 11,2 m2

SOVRUM 2 12,0 2m2 SOVRUM 12,0 m2

SDP

ALLRUM 15,2 m2 ALLRUM 15,2 m2

WC/DUSCH 5,6 m2 WC/DUSCH 5,6 m2

G

SNEDTAK BÖRJAR

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

TF

TILLVAL KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING INKLÄDNAD

SNEDTAK BÖRJAR

TF

SDP

SOVRUM 1 16,6 1m2 SOVRUM 16,6 m2

SEDUMTAK SEDUMTAK

SDP

SNEDTAK BÖRJAR

SOVRUM 3 11,2 3m2 SOVRUM 11,2 m2

SNEDTAK BÖRJAR

SNEDTAK BÖRJAR

SNEDTAK BÖRJAR

INKLÄDNAD

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

TILLVAL KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING TILLVALINKLÄDNAD KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

NR K1

TF

ALLRUM 15,2 m2

G G G

SYNLIG BALK

G

WC/DUSCH 5,6 m2 SOVRUM 2 12,0 m2

N

PLAN 2 PLAN 2

KLK TL 2,8 m2

N

PLAN 2 FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER Förråd

FASAD MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

C11 C21

A11 A21

FÖRKLARINGAR: PB = POSTBOX FÖRKLARINGAR: PB =STPOSTBOX = STÄDSKÅP DM = DISKMASKIN ST =TFSTÄDSKÅP = TAKFÖNSTER DM ELC = DISKMASKIN = ELCENTRAL TF =TLTAKFÖNSTER = TAKLUCKA ELCF==ELCENTRAL FRYS TL =TM TAKLUCKA = TVÄTTMASKIN F = FM FRYS = FASADMÄTARSKÅP TM TS = TVÄTTMASKIN = TORKSKÅP FM FS = FASADMÄTARSKÅP = FÖRDELARSKÅP TS =TTTORKSKÅP = TORKTUMLARE FS =GVF FÖRDELARSKÅP = GOLVVÄRMEFÖRDELARE TT =VP TORKTUMLARE FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT SÖDER = VÄRMEPUMP GVFG==GOLVVÄRMEFÖRDELARE GARDEROB VP =STR VÄRMEPUMP = STUPRÖR G = KGARDEROB = KYL STRSDP = STUPRÖR = SKJUTDÖRRSPARTI K = SK KYL= SKAFFERI FÖRKLARINGAR: PB = POSTBOX SDP = SKJUTDÖRRSPARTI SK =VM SKAFFERI = VATTENMÄTARE = PLACERING AV BELYSNINGSARMATUR STÄDSKÅP Vi reserverar oss för eventuella ändringar. = PLACERING AV BELYSNINGSARMATUR Tips! FörDM att=mäta på planritningen ta hjälpST av=skalan högst upp på sidan. DISKMASKIN VM = VATTENMÄTARE TF = TAKFÖNSTER ELC = ELCENTRAL Vi reserverar oss för eventuella ändringar TL = TAKLUCKA F = FRYS Vi reserverar oss för eventuella ändringar TM = TVÄTTMASKIN FM = FASADMÄTARSKÅP B12 B22

C12 C22

A12 A22

Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

FA


BRF. STRANDGÅRDEN, BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK VALLERSVIK

5 ROK 142 M 143m KEDJEHUS 5 ROK 2

2

I FRILLESÅS

K5K5 NR

 SK AL A 1:100 (A4)(A4) SKALA 1:100 0 0

1 1

2

3

4

5M5m

UTEPLATS 29,1 m 2

FÖRRÅD 8,6 m2

FM

PLATS FÖR KAMIN (TILLVAL)

VARDAGSRUM 19,3 m2

MATPLATS 10,1 m2

DM

TF KÖK 13,9 m2

HALL 3,0 m2

F

SK

WC/DUSCH 5,6 m2

K

STR

GVF

FS

ELC

VM

ST

VP

SDP

TVÄTT/TEKNIK 7,5 m2

TM

TT

STR

TS

PB

STR

PLAN 1 N ViVireserverar ossoss för för eventuella ändringar reserverar eventuella ändringar.

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.


BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

2 KEDJEHUS5 5ROK ROK143m 143m 2 KEDJEHUS NR K1

 SK AL A 1:100 (A4) 0

NR K5

1

2

0

0

1

3

SKALA 1:100 (A4) 4 1:100 5M(A4) SKALA

1

5m

5m

BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

KEDJEHUS 5 ROK 143m2 G G

SYNLIG BALK

SOVRUM 1 16,6 m2

SYNLIG BALK

KLK TL KLK 2,8TLm2 2,8 m2

SOVRUM 3 11,2 m2

SOVRUM 2 12,0 2m2 SOVRUM 12,0 m2

SDP

ALLRUM 15,2 m2 ALLRUM 15,2 m2

WC/DUSCH 5,6 m2 WC/DUSCH 5,6 m2

G

SNEDTAK BÖRJAR

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

TF

TILLVAL KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING INKLÄDNAD

SNEDTAK BÖRJAR

TF

SDP

SOVRUM 1 16,6 1m2 SOVRUM 16,6 m2

SEDUMTAK SEDUMTAK

SDP

SNEDTAK BÖRJAR

SOVRUM 3 11,2 3m2 SOVRUM 11,2 m2

SNEDTAK BÖRJAR

SNEDTAK BÖRJAR

SNEDTAK BÖRJAR

INKLÄDNAD

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

TILLVAL KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING TILLVALINKLÄDNAD KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

NR K1

TF

ALLRUM 15,2 m2

G G G

SYNLIG BALK

G

WC/DUSCH 5,6 m2 SOVRUM 2 12,0 m2

N

PLAN 2 PLAN 2

KLK TL 2,8 m2

N

PLAN 2 FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER Förråd

FASAD MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

C11 C21

A11 A21

FÖRKLARINGAR: PB = POSTBOX FÖRKLARINGAR: PB =STPOSTBOX = STÄDSKÅP DM = DISKMASKIN ST =TFSTÄDSKÅP = TAKFÖNSTER DM ELC = DISKMASKIN = ELCENTRAL TF =TLTAKFÖNSTER = TAKLUCKA ELCF==ELCENTRAL FRYS TL =TM TAKLUCKA = TVÄTTMASKIN F = FM FRYS = FASADMÄTARSKÅP TM TS = TVÄTTMASKIN = TORKSKÅP FM FS = FASADMÄTARSKÅP = FÖRDELARSKÅP TS =TTTORKSKÅP = TORKTUMLARE FS =GVF FÖRDELARSKÅP = GOLVVÄRMEFÖRDELARE TT =VP TORKTUMLARE FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT SÖDER = VÄRMEPUMP GVFG==GOLVVÄRMEFÖRDELARE GARDEROB VP =STR VÄRMEPUMP = STUPRÖR G = KGARDEROB = KYL STRSDP = STUPRÖR = SKJUTDÖRRSPARTI K = SK KYL= SKAFFERI FÖRKLARINGAR: PB = POSTBOX SDP = SKJUTDÖRRSPARTI SK =VM SKAFFERI = VATTENMÄTARE = PLACERING AV BELYSNINGSARMATUR STÄDSKÅP Vi reserverar oss för eventuella ändringar. = PLACERING AV BELYSNINGSARMATUR Tips! FörDM att=mäta på planritningen ta hjälpST av=skalan högst upp på sidan. DISKMASKIN VM = VATTENMÄTARE TF = TAKFÖNSTER ELC = ELCENTRAL Vi reserverar oss för eventuella ändringar TL = TAKLUCKA F = FRYS Vi reserverar oss för eventuella ändringar TM = TVÄTTMASKIN FM = FASADMÄTARSKÅP B12 B22

C12 C22

A12 A22

Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

FA


BRF. STRANDGÅRDEN, BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK VALLERSVIK

5 ROK 142 M 143m KEDJEHUS 5 ROK 2

2

I FRILLESÅS

K6K6 NR

 SK AL A 1:100 (A4)(A4) SKALA 1:100 0 0

1 1

2

3

4

5M5m

UTEPLATS 29,1 m 2

FÖRRÅD 8,6 m2

FM

PLATS FÖR KAMIN (TILLVAL)

VARDAGSRUM 19,3 m2

MATPLATS 10,1 m2

DM

TF KÖK 13,9 m2

HALL 3,0 m2

F

SK

WC/DUSCH 5,6 m2

K

STR

GVF

FS

ELC

VM

ST

VP

SDP

TVÄTT/TEKNIK 7,5 m2

TM

TT

STR

TS

PB

STR

PLAN 1 N ViVireserverar ossoss för för eventuella ändringar reserverar eventuella ändringar.

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.


BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

2 KEDJEHUS5 5ROK ROK143m 143m 2 KEDJEHUS NR K1

 SK AL A 1:100 (A4) 0

NR K6

1

2

0

0

1

3

SKALA 1:100 (A4) 4 1:100 5M(A4) SKALA

1

5m

5m

BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

KEDJEHUS 5 ROK 143m2 G G

SYNLIG BALK

SOVRUM 1 16,6 m2

SYNLIG BALK

KLK TL KLK 2,8TLm2 2,8 m2

SOVRUM 3 11,2 m2

SOVRUM 2 12,0 2m2 SOVRUM 12,0 m2

SDP

ALLRUM 15,2 m2 ALLRUM 15,2 m2

WC/DUSCH 5,6 m2 WC/DUSCH 5,6 m2

G

SNEDTAK BÖRJAR

TF

TILLVAL KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING INKLÄDNAD

SNEDTAK BÖRJAR

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

SDP

SOVRUM 1 16,6 1m2 SOVRUM 16,6 m2

TF

SEDUMTAK SEDUMTAK

SDP

SNEDTAK BÖRJAR

SOVRUM 3 11,2 3m2 SOVRUM 11,2 m2

SNEDTAK BÖRJAR

SNEDTAK BÖRJAR

SNEDTAK BÖRJAR

INKLÄDNAD

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

TILLVAL KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING TILLVALINKLÄDNAD KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

NR K1

TF

ALLRUM 15,2 m2

G G G

SYNLIG BALK

G

WC/DUSCH 5,6 m2 SOVRUM 2 12,0 m2

N

PLAN 2 PLAN 2

KLK TL 2,8 m2

N

PLAN 2 FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER Förråd

FASAD MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

C11 C21

A11 A21

FÖRKLARINGAR: PB = POSTBOX FÖRKLARINGAR: PB =STPOSTBOX = STÄDSKÅP DM = DISKMASKIN ST =TFSTÄDSKÅP = TAKFÖNSTER DM ELC = DISKMASKIN = ELCENTRAL TF =TLTAKFÖNSTER = TAKLUCKA ELCF==ELCENTRAL FRYS TL =TM TAKLUCKA = TVÄTTMASKIN F = FM FRYS = FASADMÄTARSKÅP TM TS = TVÄTTMASKIN = TORKSKÅP FM FS = FASADMÄTARSKÅP = FÖRDELARSKÅP TS =TTTORKSKÅP = TORKTUMLARE FS =GVF FÖRDELARSKÅP = GOLVVÄRMEFÖRDELARE TT =VP TORKTUMLARE FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT SÖDER = VÄRMEPUMP GVFG==GOLVVÄRMEFÖRDELARE GARDEROB VP =STR VÄRMEPUMP = STUPRÖR G = KGARDEROB = KYL STRSDP = STUPRÖR = SKJUTDÖRRSPARTI K = SK KYL= SKAFFERI FÖRKLARINGAR: PB = POSTBOX SDP = SKJUTDÖRRSPARTI SK =VM SKAFFERI = VATTENMÄTARE = PLACERING AV BELYSNINGSARMATUR STÄDSKÅP Vi reserverar oss för eventuella ändringar. = PLACERING AV BELYSNINGSARMATUR Tips! FörDM att=mäta på planritningen ta hjälpST av=skalan högst upp på sidan. DISKMASKIN VM = VATTENMÄTARE TF = TAKFÖNSTER ELC = ELCENTRAL Vi reserverar oss för eventuella ändringar TL = TAKLUCKA F = FRYS Vi reserverar oss för eventuella ändringar TM = TVÄTTMASKIN FM = FASADMÄTARSKÅP B12 B22

C12 C22

A12 A22

Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

FA


BRF. STRANDGÅRDEN, BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK VALLERSVIK

5 ROK 142 M 143m KEDJEHUS 5 ROK 2

2

I FRILLESÅS

K7K7 NR

 SK AL A 1:100 (A4)(A4) SKALA 1:100 0 0

1 1

2

3

4

5M5m

UTEPLATS 29,1 m 2

FÖRRÅD 8,6 m2

FM

PLATS FÖR KAMIN (TILLVAL)

VARDAGSRUM 19,3 m2

MATPLATS 10,1 m2

DM

TF KÖK 13,9 m2

HALL 3,0 m2

F

SK

WC/DUSCH 5,6 m2

K

STR

GVF

FS

ELC

VM

ST

VP

SDP

TVÄTT/TEKNIK 7,5 m2

TM

TT

STR

TS

PB

STR

PLAN 1 N ViVireserverar ossoss för för eventuella ändringar reserverar eventuella ändringar.

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.


BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

2 KEDJEHUS5 5ROK ROK143m 143m 2 KEDJEHUS NR K1

 SK AL A 1:100 (A4) 0

NR K7

1

2

0

0

1

3

SKALA 1:100 (A4) 4 1:100 5M(A4) SKALA

1

5m

5m

BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

KEDJEHUS 5 ROK 143m2 G G

SYNLIG BALK

SOVRUM 1 16,6 m2

SYNLIG BALK

KLK TL KLK 2,8TLm2 2,8 m2

SOVRUM 3 11,2 m2

SOVRUM 2 12,0 2m2 SOVRUM 12,0 m2

SDP

ALLRUM 15,2 m2 ALLRUM 15,2 m2

WC/DUSCH 5,6 m2 WC/DUSCH 5,6 m2

G

SNEDTAK BÖRJAR

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

TF

TILLVAL KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING INKLÄDNAD

SNEDTAK BÖRJAR

TF

SDP

SOVRUM 1 16,6 1m2 SOVRUM 16,6 m2

SEDUMTAK SEDUMTAK

SDP

SNEDTAK BÖRJAR

SOVRUM 3 11,2 3m2 SOVRUM 11,2 m2

SNEDTAK BÖRJAR

SNEDTAK BÖRJAR

SNEDTAK BÖRJAR

INKLÄDNAD

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

TILLVAL KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING TILLVALINKLÄDNAD KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

NR K1

TF

ALLRUM 15,2 m2

G G G

SYNLIG BALK

G

WC/DUSCH 5,6 m2 SOVRUM 2 12,0 m2

N

PLAN 2 PLAN 2

KLK TL 2,8 m2

N

PLAN 2 FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER Förråd

FASAD MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

C11 C21

A11 A21

FÖRKLARINGAR: PB = POSTBOX FÖRKLARINGAR: PB =STPOSTBOX = STÄDSKÅP DM = DISKMASKIN ST =TFSTÄDSKÅP = TAKFÖNSTER DM ELC = DISKMASKIN = ELCENTRAL TF =TLTAKFÖNSTER = TAKLUCKA ELCF==ELCENTRAL FRYS TL =TM TAKLUCKA = TVÄTTMASKIN F = FM FRYS = FASADMÄTARSKÅP TM TS = TVÄTTMASKIN = TORKSKÅP FM FS = FASADMÄTARSKÅP = FÖRDELARSKÅP TS =TTTORKSKÅP = TORKTUMLARE FS =GVF FÖRDELARSKÅP = GOLVVÄRMEFÖRDELARE TT =VP TORKTUMLARE FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT SÖDER = VÄRMEPUMP GVFG==GOLVVÄRMEFÖRDELARE GARDEROB VP =STR VÄRMEPUMP = STUPRÖR G = KGARDEROB = KYL STRSDP = STUPRÖR = SKJUTDÖRRSPARTI K = SK KYL= SKAFFERI FÖRKLARINGAR: PB = POSTBOX SDP = SKJUTDÖRRSPARTI SK =VM SKAFFERI = VATTENMÄTARE = PLACERING AV BELYSNINGSARMATUR STÄDSKÅP Vi reserverar oss för eventuella ändringar. = PLACERING AV BELYSNINGSARMATUR Tips! FörDM att=mäta på planritningen ta hjälpST av=skalan högst upp på sidan. DISKMASKIN VM = VATTENMÄTARE TF = TAKFÖNSTER ELC = ELCENTRAL Vi reserverar oss för eventuella ändringar TL = TAKLUCKA F = FRYS Vi reserverar oss för eventuella ändringar TM = TVÄTTMASKIN FM = FASADMÄTARSKÅP B12 B22

C12 C22

A12 A22

Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

FA


BRF. STRANDGÅRDEN, BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK VALLERSVIK

5 ROK 142 M 143m KEDJEHUS 5 ROK 2

2

I FRILLESÅS

K8K8 NR

 SK AL A 1:100 (A4)(A4) SKALA 1:100 0 0

1 1

2

3

4

5M5m

UTEPLATS 31,7 m 2

FÖRRÅD 8,6 m2

FM

PLATS FÖR KAMIN (TILLVAL)

VARDAGSRUM 19,3 m2

MATPLATS 10,1 m2

DM

TF KÖK 13,9 m2

HALL 3,0 m2

F

SK

WC/DUSCH 5,6 m2

K

STR

GVF

FS

ELC

VM

ST

VP

SDP

TVÄTT/TEKNIK 7,5 m2

TM

TT

STR

TS

PB

STR

PLAN 1 N ViVireserverar ossoss för för eventuella ändringar reserverar eventuella ändringar.

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.


BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

2 KEDJEHUS5 5ROK ROK143m 143m 2 KEDJEHUS NR K1

 SK AL A 1:100 (A4) 0

NR K8

1

2

0

0

1

3

SKALA 1:100 (A4) 4 1:100 5M(A4) SKALA

1

5m

5m

BRF STRANDGÅRDEN, VALLERSVIK

KEDJEHUS 5 ROK 143m2 G G

SYNLIG BALK

SOVRUM 1 16,6 m2

SYNLIG BALK

KLK TL KLK 2,8TLm2 2,8 m2

SOVRUM 3 11,2 m2

SOVRUM 2 12,0 2m2 SOVRUM 12,0 m2

SDP

ALLRUM 15,2 m2 ALLRUM 15,2 m2

WC/DUSCH 5,6 m2 WC/DUSCH 5,6 m2

G

SNEDTAK BÖRJAR

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

TF

TILLVAL KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING INKLÄDNAD

SNEDTAK BÖRJAR

TF

SDP

SOVRUM 1 16,6 1m2 SOVRUM 16,6 m2

SEDUMTAK SEDUMTAK

SDP

SNEDTAK BÖRJAR

SOVRUM 3 11,2 3m2 SOVRUM 11,2 m2

SNEDTAK BÖRJAR

SNEDTAK BÖRJAR

SNEDTAK BÖRJAR

INKLÄDNAD

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

TILLVAL KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING TILLVALINKLÄDNAD KAMIN: PLATS FÖR RÖRDRAGNING

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

HÖJD VID VÄGG 2050 MM

NR K1

TF

ALLRUM 15,2 m2

G G G

SYNLIG BALK

G

WC/DUSCH 5,6 m2 SOVRUM 2 12,0 m2

N

PLAN 2 PLAN 2

KLK TL 2,8 m2

N

PLAN 2 FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER Förråd

FASAD MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

Förråd

Växthus

Förråd

B11 B21

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

C11 C21

A11 A21

FÖRKLARINGAR: PB = POSTBOX FÖRKLARINGAR: PB =STPOSTBOX = STÄDSKÅP DM = DISKMASKIN ST =TFSTÄDSKÅP = TAKFÖNSTER DM ELC = DISKMASKIN = ELCENTRAL TF =TLTAKFÖNSTER = TAKLUCKA ELCF==ELCENTRAL FRYS TL =TM TAKLUCKA = TVÄTTMASKIN F = FM FRYS = FASADMÄTARSKÅP TM TS = TVÄTTMASKIN = TORKSKÅP FM FS = FASADMÄTARSKÅP = FÖRDELARSKÅP TS =TTTORKSKÅP = TORKTUMLARE FS =GVF FÖRDELARSKÅP = GOLVVÄRMEFÖRDELARE TT =VP TORKTUMLARE FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT SÖDER = VÄRMEPUMP GVFG==GOLVVÄRMEFÖRDELARE GARDEROB VP =STR VÄRMEPUMP = STUPRÖR G = KGARDEROB = KYL STRSDP = STUPRÖR = SKJUTDÖRRSPARTI K = SK KYL= SKAFFERI FÖRKLARINGAR: PB = POSTBOX SDP = SKJUTDÖRRSPARTI SK =VM SKAFFERI = VATTENMÄTARE = PLACERING AV BELYSNINGSARMATUR STÄDSKÅP Vi reserverar oss för eventuella ändringar. = PLACERING AV BELYSNINGSARMATUR Tips! FörDM att=mäta på planritningen ta hjälpST av=skalan högst upp på sidan. DISKMASKIN VM = VATTENMÄTARE TF = TAKFÖNSTER ELC = ELCENTRAL Vi reserverar oss för eventuella ändringar TL = TAKLUCKA F = FRYS Vi reserverar oss för eventuella ändringar TM = TVÄTTMASKIN FM = FASADMÄTARSKÅP B12 B22

C12 C22

A12 A22

Förråd

ÅV

Förråd

K1

K2

K3

K4

K5

K6

Förråd

K7

K8

FA


»Med rötterna i skogen« Derome är Sveriges största familjeägda träindustri som nu drivs av den tredje generationen. Det som för mer än sjuttio år sedan började med en enkel bysåg, har nu växt till en stor koncern. Trä är den gröna tråden genom hela vår verksamhet och blir till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Med mångårig kunskap och kärlek till hantverket förädlar vi råvaran hela vägen – från skog till färdigt hus.

En samhällsbyggare i tiden

Ett av Deromes kärnvärden är ansvarstagande. Vi verkar för en hållbar utveckling och tar ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi utvecklar råmark till hållbara samhällen för människor att leva och trivas i, samt uppleva trygghet. När vi planerar bostadsområden strävar vi efter variation och bygger villor, bostadsrätter och hyresrätter. Allt för att skapa levande samhällen med plats för alla. Som samhällsbyggare tar vi vårt ansvar. Både idag, imorgon och för kommande generationers framtid.

Trä för framtiden

Det är härligt att bo i ett trähus. Ofta blir känslan tyst, varm och ombonad. Trä är ett mjukt material som andas och skapar en trivsam boendemiljö, dessutom är det väldigt vackert. När du bor i ett trähus från oss kan du vara trygg med att du bidrar till ett samhälle som är långsiktigt hållbart. Vi har den unika möjligheten att följa hela kedjan från skog till färdigt hus. Då vet vi att alla våra trähus byggs ansvarsfullt och hållbart. Fördelarna med att bygga trähus är alltså många, både för dig och miljön.


Teckenförklaring För varje träd vi skördar planterar vi minst två nya

 Spis

  Badkar (tillval)

DM  Diskmaskin

 WC-stol

M/U  Micro/Ugn

 Dusch

 Diskho

FM

 Överskåp

VM  Vattenmätare

F  Frys K  Kyl

 Fasadmätarskåp

 Hatthylla VP  Värmepump

TM  Tvättmaskin

  Kamin (tillval)

TT  Torktumlare

 Tillval

TS  Torkskåp

SDP  SKjutdörrsparti

VP  Värmepump

FS  Fördelarskåp

KLK  Klädkammare G  Garderob ELC  El-central

TF  Takfönster TK  Teknikskåp

GVF  Golvvärmefördelare


Tips! Använd skalan på planritningarna för att se rummens storlek.

Din nya bostad är en viktig del av en hållbar morgondag och du kan vara trygg med att vi på Derome tar hand om våra gemensamma resurser på bästa sätt. Tack vare att vi har kontroll på hela kedjan – från skog till färdigt hus – så kan vi vara med och styra varenda detalj i rätt hållbar riktning. Det är helt unikt. deromebostad.se 0340-66 64 25 facebook.com/deromebostad instagram.com/deromebostad

Profile for Deromegruppen

Broschyr brf Strandgården  

Bofaktabroschyr för brf Strandgården

Broschyr brf Strandgården  

Bofaktabroschyr för brf Strandgården