__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Låssby Gårdar TORSLANDA

26 bostadsrätter


23

ATT KÖPA BOSTAD AV OSS

25

EN TRYGG RESA TILL DITT HEM

6

36

RITNINGAR

NÄRA DET MESTA

9

VÄLPLANERAT MED TVÅ UTEPLATSER

10

46

DEROME - MED RÖTTERNA I SKOGEN

INREDNINGSVAL

LÅSSBY GÅRDAR I TORSLANDA Antal 26 Boyta

61-88 m2

Arkitekt

Arkkas Arkitekter

Ägandeform Bostadsrätt Bostadstyp Lägenhet Mäklare

Per Lind, Svensk Fastighetsförmedling per.lind@svenskfast.se, 0709-26 41 11

Tryck

Juni 2020 Broschyren trycks i tidigt skede. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder och illustra- tioner kan visa detaljer som inte ingår i ditt köp. Derome Bostad, marknadsavdelning, 0340-66 64 25, marknad@derome.se

Läs mer om bostäderna


PETER MOSSBRANT, VD DEROME HUS

Passionen sitter i väggarna För över 70 år sedan startade min farfar en liten bysåg, då la han grunden för ett långsiktigt bolag som idag utvecklar hela kedjan – från skog till färdigt hus. Vi vet därför att alla våra trähus byggs ansvarsfullt och hållbart. Skog och trä har alltid varit en stor del av mitt liv. Som liten var jag ofta med pappa på brädgården i Derome och till skogen återvänder jag alltid för att reflektera och hämta inspiration. Med tiden växte mitt intresse av att bygga hus till att bli min passion. Att skapa hem och omgivningar för människor att trivas i, ligger mig varmt om hjärtat. Vi bygger våra hus i trä och passionen sitter i väggarna. Men det är först när du flyttar in som hemmet får sitt liv och nya minnen skapas.


EN PLATS FÖR ETT SKÖNT LIV

Bekvämt, enkelt och nära I brf Låssby Gårdar skapar husens placering i området trevliga innergårdar där du kan koppla av och umgås. Alla lägenheter har en egen entré och entréterrass som tillsammans med balkongen ger två uteplatser i olika väderstreck. På den gemensamma gårdsytan finns ett orangeri med plats för både växter och gemenskap – en naturlig mötesplats och rofylld oas. Torslanda erbjuder en vacker kustmiljö med närhet till havet och fina möjligheter till bad, rekreation och naturupplevelser. På Torslanda Torg hittar du det mesta som behövs i form av butiker, restauranger och service och till centrala Göteborg tar du dig enkelt med buss eller bil.


Nära det mesta i stan och på landet

SMÅBÅTSHAMN

MATAFFÄR

LÅSSBY GÅRDAR BADSTRAND FÖRSKOLA NATURRESERVAT

SKOLA F-6

SKOLA F-3

MATAFFÄR

SKOLA F-9

GYM BADPLATS

FÄRJETERMINAL

6

VOLVO CARS


L ÅSSBY GÅRDAR ↑ TORSL ANDA

I brf Låssby Gårdar bor du i en lugn och avkopplande miljö på cykelavstånd till det mesta. Här är det lätt att leva ett aktivt liv med närhet till idrottsanläggningar, nordens största småbåtshamn, golfbana och ridskola. ENKELT OCH BEKVÄMT Till Amhult centrum tar du dig enkelt och snabbt med både cykel och bil. Där är utbudet stort i form av bank, vårdcentral, apotek, en stormarknad samt ytterligare butiker och serviceställen. Det finns flera skolor i området och har du mindre barn finns det en förskola på gångavstånd från brf Låssby Gårdar. Busshållplatsen ligger bara ett par minuter bort vilket gör att du enkelt och bekvämt kan ta dig in till Göteborgs centrala delar.

EN GULDKANT I VARDAGEN Omgivningen är lantlig och nära kusten vilket ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Du får nära till färjorna som går ut till öarna i skärgården där du kan njuta av soliga sommardagar på de varma klipporna. Föredrar du att ta cykeln till havet så har du flera fina badplatser på cykelavstånd. UPPSKATTADE UTFLYKTSMÅL Naturnära promenadstråk finns det gott om och utsikten från ”Telegrafberget” sträcker sig hela vägen från Göteborgs hamn till Carlstens Fästning på Marstrand. I Sillviks naturreservat erbjuds flera populära slingor och stigar vilket gör det till ett uppskattat utflyktsmål.

I NÄROMRÅDET Busshållplats

100 m

Badstrand

Lilleby

4 km

Förskola

Låssby Förskola

600 m

F-3 skola F-6 skola F-9 skola

Nya Älvegårdsskolan Lillebyskolan Torslandaskolan

1,5 km 2 km 4 km

Gym

4 km

Mataffär Mataffär

ICA Nära Willys

2 km 3 km

Volvo Cars

7 km

7


»Njut av hav och natur som aldrig är långt borta«


Se detaljerade planritningar pĂĽ sid 30-57


L ÅSSBY GÅRDAR ↑ TORSL ANDA

Välplanerat med två uteplatser Brf Låssby Gårdar ligger naturskönt och gränsar till en skogsslänt med lövskog och ett hav av vitsippor på vårkanten. Husen byggs i två våningar och får en fasad med två olika typer av paneler som skapar en modern känsla av snickarglädje. Färgerna går i grönt, rött och gult som ger området en härlig känsla av liv. UTEPLATSER I TVÅ VÄDERSTRECK Den andra och sista etappen består av 26 bostadsrätter. Lägenheterna finns i 2, 3 och 4 rum och kök som passar en rad olika familjesituationer. Här kan du påbörja din bostadskarriär eller hitta ett bekvämt och enklare boende när du vill ha mindre att ta hand om. Alla lägenheter har en entré som nås från den väderskyddade entréterrassen. Tillsammans med balkongen ger den lägenheterna uteplatser i två väderstreck. Det gör att du kan följa solens rörelse under stora delar av dagen. På den gemensamma gårdsytan finns ett orangeri med plats för både växter och gemenskap – en naturlig mötesplats och en rofylld oas. GENERÖSA SOCIALA YTOR När du kommer in i lägenheterna så möts du av en praktisk hall med gott om plats för förvaring. Vardagsrum och kök erbjuder generösa sociala ytor för vardag och fest. Från matplatsen tar du enkelt steget ut till balkongen för att njuta av soliga stunder och ljumna sommarkvällar. De flesta lägenheterna har ett utvändigt förråd placerat på entréterrassen i direkt anslutning till bostaden. Alla har även förråd i källaren i något av husen. HÅLLBART BOENDE OCH FRAMTID I brf Låssby Gårdar bor du klimatsmart i energisnåla lägenheter. Utöver att vi bygger i trä, som är det mest miljövänliga byggnadsmaterialet, installerar vi bergvärme samt solceller på taken som täcker en stor del av föreningens energibehov. På så sätt hjälps vi åt att skapa en hållbar framtid.

11


Inredningsval Ett nyckelfärdigt hem innebär att när du får nycklarna av oss är ditt nya boende helt klart att flytta in i. Vi har valt ut material och produkter från välkända varumärken som ingår i köpet, men självklart kan du anpassa dem enligt ditt tycke och smak. Vi skapar personliga hem tillsammans med dig som kund och på följande sidor kan du få inspiration till din nya bostad. I vår tillvalsportal presenteras inredningen och flera av de val som kan göras. Det är också där du gör dina slutgiltliga val.


Vårt val & tillval

Rumsbeskrivning - standard Innertak:

Vitmålad gips med fasade kanter.

Innerväggar:

Vitmålad gips.

Innerdörrar:

Vita släta från Swedoor.

Foder, socklar och lister:

Vita släta, fabriksmålade med synliga spikhål.

Fönsterbänkar:

Vita i mdf, fabriksmålade.

Golv:

Ekparkett 3-stav från Kärhs, klinker i entré.

Garderober:

Vita släta luckor från Marbodal, enligt ritning.

Kök: Vita släta luckor, Aspekt från Marbodal, enligt ritning. Bänkskiva i laminat och rostfri dubbelho. Stänkskydd av kakelliknande väggskiva ovan diskbänk. Köksblandare från Oras. Induktionshäll, kyl och frys, inbyggnadsugn, inbyggd micro samt diskmaskin från Siemens. Utdragbar spisfläkt från Franke. Badrum:

Vit kommod med handfat och spegel från Sved- bergs. Golvstående toalett och duschväggar med klarglas från Svedbergs. Handdusch och tvättställs- blandare från Oras. Kakel på väggar och klinker på golv. Golvvärme och handdukstork ingår.

Klädvård/tvätt:

Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Mörkgrå laminatbänkskiva enligt ritning.

Belysning: Kök: LED-lysrörsarmaturer under överskåp. WC/D: Spotlights i tak och integrerad belysning i spegel. Övrigt:

Värme, kall- och varmvatten ingår i årsavgiften. Fastigheten är ansluten till fiber och tv via Sappa med hastighet 500/100. Bredband och tv-box med kanalerna 1-12 samt Barnkanalen, Discovery och MTV ingår i avgiften. Bostadsrättshavarna har egna abonnemang gällande hushållsel.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


INSPIRATION

»Svanenmärkta kök från Marbodal«


Välj vita, eller rostfria vitvaror från Siemens

Vi har valt en blyfri blandare från Oras Mora som som standard. Med rätt blandare sparar du både vatten, pengar och på miljön.

BOSTADENS MEST ANVÄNDA RUM

Köket – hemmets hjärta Vår köksleverantör till Låssby Gårdar är Marbodal. De har idag Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. Att du ska kunna tänka långsiktigt i ditt val av material är en självklarhet för oss. Eftersom vi tillbringar mycket tid i köket, tycker vi det är viktigt att du är med och får välja ett kök som passar just din stil. Därför kan du välja mellan flera olika köksluckor, bänkskivor och handtag.

En bänkskiva sätter stilen i ditt kök. Det är en viktig arbetsyta som måste klara av flera års flitigt slitande och användande. Marbodals bänkskivor finns i olika material och utföranden. Vilken väljer du?

KLASSISKT, MODERNT ELLER LANTLIGT?


INSPIRATION


L ÅSSBY GÅRDAR ↑ TORSL ANDA

Vårt badrumssortiment kommer från Svedbergs

INRETT MED HÅLLBARA MATERIAL

Badrum – för lugn & ro FÖRVARING I badrummet är det lätt att det svämmar över av prylar. I en bra kommod kan du med fördel förvara alla de saker som annars hamnar på tvättstället. Det ingår en spegel och ett praktiskt eluttag för att lätt kunna ladda rakapparater, eltandborste eller enkelt koppla in hårfönen. Du har möjlighet att välja till spegelskåp.

INREDNING I badrumskommoden är det praktiskt att förvara sina badrumsartiklar i fack. Bra för att snabbt få en överblick över sortimentet och samtidigt hålla undan för ovälkommen smuts.

Badrummet är det rum som utsätts för flest temperaturväxlingar och behöver produkter som är hållbara. Därför har vi valt Svedbergs som leverantör till inredningen. De arbetar med noga utvalda material både för utseendets och hållbarhetens skull. Deras trämöbler behandlas till exempel i sju steg för att få ett långt och lyckligt liv. Badrummet har kakel på väggar och klinker på golv. Komfortgolvvärme ingår som standard och gör badrummet till en plats för avkoppling även under årets kallare månader.

Kakel tillverkas av lergods och bränns vid lägre temperatur medan klinker tillverkas av stengods och bränns vid högre temperatur, och blir därmed mer hållbart. Det är därför kakel är avsett för endast vägg och klinker kan användas både till vägg och golv.

19


INSPIRATION


DEROME

HÅLLBAR INREDNING

Ett hållbart hem anpassat för dig Vi vill ge dig möjlighet att inreda ditt nya hem på ett hållbart sätt. Vi försöker välja material som har liten miljöpåverkan och som ska hålla under lång tid. Därför samarbetar vi med flera kända leveran-

törer som har miljömärkta produkter i sitt sortiment. Parketten som kommer från Kährs är Svanenmärkt och du kan välja bland tre olika varianter till din lägenhet.

Trägolv är ett miljövänligt och vackert golvmaterial som skapar en varm och ombonad känsla i ett rum.

HEMMETS GRUND

Välj bland Svanenmärkta golv från Kährs

Helhetsintrycket i rummet påverkas av vilket golv du väljer. Vill du ha mörkt eller ljust golv? 1-stav eller 3-stav? Bra att veta är att mörka golv slukar ljus och gör att rummet upplevs lite mer varmt och mysigt. Ett ljust golv skapar rymd och får tillsammans med ljusa väggar rummet att se större ut.

21


KUNDANSVARIG TIPSAR

Tre tips om tillval GÖR DET ENKELT Om du tycker det är jobbigt att välja får du en fin bostad genom vår högt satta standard, även om du låter bli att göra enskilda val. PRIORITERA Att måla om en vägg är lättare och billigare än att byta golv. Av den anledningen kan det vara värt att lägga mer tanke bakom valet av golv. GÖR BUDGET Sätt en budget redan innan du går in i tillvalsprocessen, gör därefter en önskelista och prioritera sedan utifrån vad som är viktigast för dig.

Karin Liljengren Kundansvarig region syd

22


L ÅSSBY GÅRDAR ↑ TORSL ANDA

Ficte pro te nihilla borent, serum, ut as ma as que volorat. Xeriam, adi ut sit quias quis am iducid quo earibus.

Till bostadsrätterna i Låssby Gårdar har vi valt ut material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem ger vi dig möjlighet att göra olika typer av inredningsval. Valen görs via vår tillvalsportal. Vad som ingår i Låssby Gårdar kan du se i rums- och byggnadsbeskrivningen.

SÅ HÄR GÖR DU DINA TILLVAL När du skrivit kontrakt, och tiden för att göra inredningsval närmar sig, får du en tidplan av oss. Den ger dig en överblick över när dina inredningsval hos oss måste vara klara, för att huset ska bli klart i tid.

DIGITAL TILLVALSPORTAL Inredningsvalen sker via en digital tillvalsportal. Det innebär att du får en unik länk till just din bostad där du ser den standard som ingår samt de tillval som kan göras och vad den eventuella tillvalskostnaden blir. Du kommer få mer information om tillvalsportalen när tiden för dina inredningsval närmar sig.

23


MED TRÄ, BERGVÄRME OCH SOLCELLER BYGGER VI

Klimatsmart och energisnålt Husen byggs i två våningar och får en fasad med två olika typer av paneler som skapar en modern känsla av snickarglädje. Färgerna går i grönt, rött och gult vilket ger området en härlig känsla av liv. Här bor du klimatsmart i energisnåla lägenheter. Utöver att vi bygger i trä, som är det mest miljövänliga byggnadsmaterialet, installerar vi bergvärme samt solceller på taken som täcker en stor del av föreningens energibehov. På så sätt hjälps vi åt att skapa en hållbar framtid.


Byggbeskrivning Grund:

Betongplatta.

Stomme:

Trä.

Yttertak:

Takpapp, sedum på förrådstak.

Fasad:

Träpanel.

Entrédörrar:

Släta i trä

Fönster/ fönsterdörrar:

3-glas i trä/aluminium

Parkering:

Möjlighet till en parkeringsplats finns. Bostadsrättsföreningen har olika alternativ, så som en kostnadsfri öppen parkering eller hyra av plats i carport till en extra avgift. Laddstation för elbil finns och debiteras efter förbrukning.

Utemiljö:

Orangeri på innergård, grässådd, planteringar, plattläggning, asfaltering.

Uppvärmning:

Bergvärme, solceller. Radiatorer i samtliga rum.

Ventilation:

Från- och tilluftsventilation med återvinning (FTX). Placerad i badrum.

TV/IT:

Fastigheten är ansluten till fiber och tv via Sappa med hastighet 500/100. Bredband och tv-box med kanalerna 1-12 samt Barnkanalen, Discovery och MTV ingår i avgiften.

Sophantering:

Gemensamt miljöhus.

Övrigt:

Fasadbelysning vid entré och balkong, brevlåda och brandvarnare ingår. Värme, kall- och varmvatten ingår i årsavgiften. Bostadsrättshavarna har egna abonnemang gällan de hushållsel.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


Tips!

Att ha rätt belysning på rätt ställe är av stor betydelse för energianvändningen. Starkare belysning där man arbetar och mer begränsad allmänbelysning ger upplevelse av ljus på rätt plats utan onödigt hög energianvändning.

BRA ATT VETA

VAD ÄR EN BOSTADSRÄTT? När du köper en bostadsrätt blir du också medlem i en bostadsrättsförening. Det betyder att du och dina grannar äger fastigheten och att ni genom styrelsen kan vara med och påverka boendemiljön. Månadsavgiften som medlemmarna betalar, ska täcka föreningens kostnader och underhåll. Avgiftens storlek beslutas av föreningens styrelse.

Glöm inte att se över din hemförsäkring!

GLÖM INTE ATT TESTA DIN BRANDVARNARE MED JÄMNA MELLANRUM

DAGS ATT FLYTTA

VAD BEHÖVER DU TÄNKA PÅ? När tillträdet i din nya bostad närmar sig är det dags att börja tänka på flytten. Här kommer några tips. → Flyttanmälan. Detta kan du göra hos Skatteverket. → Ordna med hemförsäkring. → Säga upp eller flytta de abonnemang du har på exempelvis internet, elavtal och parkering. → Slutstädning. Glöm inte ytan bakom kyl och frys! Ta hjälp av en städfirma om du inte vill städa själv. → Boka flyttfirma. Har du inte möjlighet att flytta själv så kan det vara en god idé att boka hjälp i tid.

26


L ÅSSBY GÅRDAR ↑ TORSL ANDA

KÖPA BOSTAD AV OSS

Hur går det till? Att köpa en ny bostad är en av de största affärerna många gör. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill att ett bostadsköp hos oss ska vara enkelt, tryggt och bekvämt. Vi vill ge dig en smidig resa till ditt nya hem.

1 → 2 → 3 → 4 → 5 → 6 → 7 → 8 Bokningsavtal

Förhandsavtal

Inredningsval

Besiktning

Slutbetalning

Inflyttning

1. BOKNINGSAVTAL

5. SLUTBETALNING

2. FÖRHANDSAVTAL

6. INFLYTTNING

När du bestämt dig för en bostad bokar du den genom vår mäklare. När du skriver bokningsavtalet betalar du en bokningsavgift och då reserveras bostaden åt dig.

Ett förhandsavtal är ett bindande avtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. När det tecknas betalar du ett förskott på 5% av priset för din bostad. När det närmar sig tilltäde tecknar du ett upplåtelseavtal, det är då du blir medlem i föreningen.

3. INREDNINGSVAL

Till din nya bostad har vi valt ut material och produkter från välkända märken som ingår i priset men du har också möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden. Ditt inredningsval gör du enkelt i vår digitala tillvalshanterare. Din kontaktperson guidar dig om du känner dig osäker.

4. BESIKTNING

Innan du flyttar in utför en opartisk besiktningsman en slutbesiktning av bostaden. På plats finns vår projektledare och representant från bostadsrättsföreningen. Självklart bjuds du också in. Om det upptäcks några brister åtgärdar vi det, vanligtvis sker det inom två månader efter besiktningen.

Efter inflytt

Utvärdering

Senast den dagen du flyttar in betalar du den resterande summan för bostaden. Om du har gjort några inredningsval till din bostad ska de också vara betalda senast på tillträdesdagen.

Senast 12 veckor innan inflytt får du besked om tillträdesdag. Vid tillträdet finns möjlighet att ställa frågor och vi går igenom viktig information om bostaden. När du visar upp kvittot på slutbetalningen får du dina nycklar. Välkommen till ditt nya hem!

7. EFTER INFLYTT

När du har flyttat in är vi inte långt bort. Har du några frågor kan du enkelt nå oss via telefon eller mail.

8. UTVÄRDERING

I vår strävan mot att alltid utvecklas är det viktigt för oss att veta hur du upplevde ditt bostadsköp. Två månader efter inflyttning får du en enkät som mäter hur nöjd du är. Vi vill försås att alla köpare ska bli så nöjda som möjligt, därför betyder ditt svar mycket för oss.

27


Tips!

SVÅRA ORD

Vad är andelstal? Ett andelstal beskriver hur stor procentuell andel du har i föreningen och hur stor andel av årsavgifterna som bostadsrätten skall betala. Andelstalet visar också varje bostadsrätts andel av föreningens tillgångar och skulder.

Visste du att många hänger sina tavlor för högt. Ett tips är att hänga dem i ögonhöjd. Vill du vara exakt så är den genomsnittliga ögonhöjden 145 cm från golvet till mitten av tavlan.

SVÅRA ORD

BRA ATT VETA

VAD ÄR DITT ANSVAR? När du flyttar till en bostadsrätt så delar du ansvaret för underhållet med föreningen. I samband med kontraktskrivningen får du en gränsdragningslista där du kan se exakt vad du ansvarar för i din nya bostad, men nedan följer en generell sammanfattning. När du köper en bostadsrätt har du som bostadsrättshavare ansvar för allt invändigt. Från insidan på ytterdörr till insidan av fönster. Du får alltså måla om och byta vitvaror utefter ditt tycke och smak hur mycket du vill. Har du en balkong är det du som ansvarar för insidan av den medan utsidan är föreningens. Däremot är du ansvarig för din terrass eller uteplats om du har någon. Att värme, vatten och avlopp fungerar är föreningens ansvar, men att byta vattenlås eller rengöra avloppen får du göra själv. Det finns alltså inte någon hyresvärd som kommer och hjälper dig. Är du osäker på vad som är ditt eller föreningens ansvar så fråga styrelsen innan du börjar renovera eller göra ett större inköp.

Vad är bostadsrättstillägg? Bostadsrättstillägget är ett tillägg till den vanliga hemförsäkringen med skydd för den fasta inredningen, som du som bostadsrättshavare har ansvar för. Exempel på fast inredning är parkettgolv, handfat, kapitalvaror, tapeter och innerdörrar.

I de fall det är möjligt kommer du bli inbjuden till stomvisning under pågående byggnation. Spontanbesök är tyvärr inte tillåtet av säkerhetsskäl.


Namn XX

En trygg resa till ditt nya hem Att köpa sin egen nyproducerade bostad, är en av de största affärerna många gör. Vi vill också att det ska bli en av de bästa. Vi vet hur viktigt boendet är och gör allt för att du ska trivas i ditt nya hem. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill att ett bostadsköp ska vara enkelt. Därför har du som köpare kontakt med samma person genom hela processen. När du köper en ny bostad av oss är den alltid nyckelfärdig, du behöver med andra ord inte bekymra dig för annat än flyttlasset. Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt köp och erbjuder därför ett kostnadsfritt trygghetspaket. Som till exempel kan hjälpa vid dubbel boendekostnad. Vi kan även erbjuda ett avbokningsskydd, från signering av avtal fram till inflyttning. Som en del av Derome, Sveriges största familjeägda träindustri, vill vi erbjuda dig en trygg och enkel resa till ditt nya hem.


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

2 RUM & KÖK – 61 M2 NR 113

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 1

0

1

2

3

4

5M

UTEPLATS

UTEPLATS

15,6 m2

15,6 m2

U

U

FTX

FTX

B Y G G NA DS

HUS 1

FA S A

S A LN S TÅ E

FÖRKLARINGAR

HUS 2

DÖ R R

F Ö NS

HUS 7

FÖRESKRIFTER

HUS 6

HUS 3

F Ö NS

LO F T

+7,92

HÄNVISNINGAR

+7,00

SE RITNING A-40-1-1001

+6,50 + +5,38

HUS 4

,

S PA L RÄCK TR A P P E LA

FASAD MOT SÖDER

FÖRKLARINGAR

B A LK

FÖRKLARINGAR

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 9

HUS 5

TA KF F Ö NS MIDJE

HUS 3

NS

TA KA

FÖRESKRIFTER

FÖRESKRIFTER

HUS 8

N

TA K

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR +8,96

TOMTGRÄNS A

ARKKAS Arkitekter

E

+ +5,38

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT NORR

+6,50

S OC

SE RITNING A-40-1-1001

M

+6,72FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT SÖDER UPPDRAG NR #Pln

RITAD AV

+6,23

DATUM

BEFINTLIG MARKLINJE

HÄNVISNINGAR

ÅÅÅÅ-MM-DD

HANDLÄGGARE

BL

JK

ANSVARIG

J KASTBERG

+5,65

FASAD MOT VÄSTER

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

1

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 1 BET ANT

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

ÄNDRINGEN AVSER

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING DATUM

SIGN

BET

A-40-3-0102

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 3

N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR HUS 2 N

A

ARKKAS Arkitekter

0702171585

K E

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 TOMTGRÄNS

V M

BRF LÅSSBY GÅRDAR

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln DATUM ÅÅÅÅ-MM-DD

VÄSTER FASAD MOT A

+8,48 +8,00

ARKKAS Arkitekter

+8,17

V

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln

DATUM

ÅÅÅÅ-MM-DD

0 METER

1

HANDLÄGGARE

BL

JK

ANSVARIG

J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 1 FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

1

NUMMER

A-40-3-0101

BET

JK

ANSVARIG J KASTBERG

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 1 FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

FASAD MOT NORR SKALA 1:50

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

30

0 METER

E

M

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT ÖSTER

HANDLÄGGARE BL

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

0702171585

K

+7,46

FASAD MOT ÖSTER

ETAPP 1

SE RITNING A-40-1-1001

+6,50

HÄNVISNINGAR

,

V

+7,00

0702171585

K

+7,50 +7,00

ETAPP 2

+7,92

+8,96

+8,88

NUMMER

A-40-3-0102

BET

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

2 RUM & KÖK – 61 M2 NR 123

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 2

0

1

2

3

4

5M

U

U

FTX

FTX

B Y G G NA DS DE L

HUS 1

FA S A DPA NE

S A LNING MO S TÅ E NDE P

FÖRKLARINGAR

HUS 2

DÖ R R

F Ö NS TE R

FÖRESKRIFTER

HUS 7

HUS 6

HUS 3

F Ö NS TE R F O

+7,92

HÄNVISNINGAR

+7,00

LO F TG Å NG

SE RITNING A-40-1-1001

+6,50 ,

+ +5,38

HUS 4

FASAD MOT SÖDER

FÖRKLARINGAR

S PA LJE É R / R Ä C KE N/ TR A P P O R / P E LA R E

FÖRKLARINGAR

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

B A LKO NG E

SIGN

HUS 9

HUS 5

HUS 3

ÄNS

TA KF O T/ F Ö NS TE R B L MIDJE B LE C

FÖRESKRIFTER

FÖRESKRIFTER

TA KAV VATT N

HUS 8

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR +8,96

TOMTGRÄNS A

ARKKAS Arkitekter

E

+

+7,00

+5,38

FASAD MOT VÄSTER

+6,50

SE RITNING A-40-1-1001

ETAPP 1 S O C KE L

SE RITNING A-40-1-1001

M

+6,72FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT SÖDER UPPDRAG NR #Pln

RITAD AV

+6,23

DATUM

BEFINTLIG MARKLINJE

ETAPP 2

HÄNVISNINGAR

+6,50

HÄNVISNINGAR

,

V

+7,00

0702171585

K

+7,50

FASAD MOT NORR

TA K

+7,92

+8,96

+8,88

ÅÅÅÅ-MM-DD

HANDLÄGGARE

BL

JK

ANSVARIG

J KASTBERG

+5,65

FASAD MOT VÄSTER

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

1

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 1 BET ANT

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

BET

A-40-3-0102

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N

SIGN

HUS 3

N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR HUS 2 N

A

ARKKAS Arkitekter

0702171585

K E

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 TOMTGRÄNS

V M

BRF LÅSSBY GÅRDAR

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln DATUM ÅÅÅÅ-MM-DD

VÄSTER FASAD MOT A

+8,48 +8,00

ARKKAS Arkitekter

+8,17

0 METER

E V

+7,46

FASAD MOT ÖSTER

5

JK

HUS 1 FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

NUMMER

BET

A-40-3-0102

FASAD MOT NORR UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln

DATUM

ÅÅÅÅ-MM-DD

0 METER

1

HANDLÄGGARE

BL

JK

ANSVARIG

J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

HANDLÄGGARE

J KASTBERG

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

1:50 (A1) 1:100 (A3)

M

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT ÖSTER

1

ANSVARIG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

0702171585

K

BL

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 1 FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

BET

A-40-3-0101

31


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

2 RUM & KÖK – 61 M2 NR 212

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 1

0

1

2

3

4

5M

UTEPLATS

UTEPLATS

15,6 m2

15,6 m2

U

FTX

FTX

B Y G G NA DS FÖRKLARINGAR

HUS 1

FA S

FÖRKLARINGAR

S AL S TÅ

HUS 2

DÖ R

HUS 1

FÖRESKRIFTER

HUS 1 HUS 3

FÖN

FÖRESKRIFTER

HUS 7

HUS 3

HUS 6

HUS 3 +8,14

+8,10

FÖN

HÄNVISNINGAR

LO F

SE RITNING A-40-1-1001

+7,12

FASAD MOT SÖDER

+7,12

+7,00

HÄNVISNINGAR

FASAD MOT ÖSTER

+6,50

SE RITNING A-40-1-1001

FASAD MOT ÖSTER

HUS 4

+6,00

+5,50

+6,50

FASAD MOT ÖSTER

+8,14

+8,10

+7,00

S PA RÄC TR A PEL

BEFINTLIG MARKLINJE

+6,00 +5,50

BEFINTLIG MARKLINJE

BAL

FÖRKLARINGAR BET ANT

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 9

HUS 5

HUS 1

TA K FÖN MID

TA K

HUS 8

HUS 3 GATA

GATA

TOMTGRÄNS

FÖRESKRIFTER

ETAPP 2

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

TOMTGRÄNS N

+8,34

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+7,89

ETAPP 1 SO

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

+8,34

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+7,89

A

+6,50

FASAD MOT NORR

+6,50 BEFINTLIG MARKLINJE

ARKKAS Arkitekter

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln ÅÅÅÅ-MM-DD

1

BEFINTLIG MARKLINJE

+5,24

5

BL

JK

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

J KASTBERG

0 METER

NUMMER

1

2

5

HUS 2 FASAD MOT ÖSTER, FASAD MOT NORR

SKALA

NUMMER

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HUS 2

1:50 (A1) 1:100 (A3)

J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

ANSVARIG

BET ANT

FASAD MOT ÖSTER, FASAD MOT NORR

SKALA

JK

ANSVARIG

ÅÅÅÅ-MM-DD

HANDLÄGGARE

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

HANDLÄGGARE

BL

DATUM

+5,01

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

RITAD AV

#Pln

V

DATUM

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

M

+5,16

E

UPPDRAG NR

HÄNVISNINGAR

V

SE RITNING A-40-1-1001

0702171585

K

M

+5,16

0702171585

E

+6,75

BEFINTLIG MARKLINJE A

FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER

ARKKAS Arkitekter

K

FASAD MOT NORR

FASAD MOT NORR

32

TA K

N

BET

A-40-3-0202

GATA

BET

A-40-3-0202

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

2 RUM & KÖK – 61 M2 NR 222

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 2

0

1

2

3

4

U

5M

U

FTX

FTX

B Y G G NA DS DE FÖRKLARINGAR

HUS 1

FA S A DPA

FÖRKLARINGAR

S A LNING S TÅ E ND

HUS 2

DÖ R R

HUS 1

FÖRESKRIFTER

HUS 1 HUS 3

F Ö NS TE

FÖRESKRIFTER

HUS 7

HUS 3

HUS 6

HUS 3 +8,14

+8,10

F Ö NS TE

HÄNVISNINGAR

LO F TG Å

SE RITNING A-40-1-1001

+7,12

FASAD MOT SÖDER

+7,12

+7,00

HÄNVISNINGAR

FASAD MOT ÖSTER

+6,50

SE RITNING A-40-1-1001

FASAD MOT ÖSTER

HUS 4

+6,00

+5,50

+6,50

FASAD MOT ÖSTER

+8,14

+8,10

+7,00

S PA LJE É R Ä C KE N TR A P P O P E LA R E

BEFINTLIG MARKLINJE

+6,00 +5,50

BEFINTLIG MARKLINJE

B A LKO N

FÖRKLARINGAR BET ANT

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 9

HUS 5

HUS 1

TA KF O T/ F Ö NS TE MIDJE B L

TA KAV V

HUS 8

HUS 3 GATA

GATA

TOMTGRÄNS

FÖRESKRIFTER

ETAPP 2

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

TOMTGRÄNS N

+8,34

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+7,89

TA K

N

ETAPP 1

S O C KE L

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

+8,34

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+7,89

A

+6,50

FASAD MOT NORR

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

+6,50 BEFINTLIG MARKLINJE

ARKKAS Arkitekter

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln ÅÅÅÅ-MM-DD

1

BEFINTLIG MARKLINJE

+5,24

5

BL

JK

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

J KASTBERG

0 METER

NUMMER

1

2

5

HUS 2 FASAD MOT ÖSTER, FASAD MOT NORR

SKALA

NUMMER

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HUS 2

1:50 (A1) 1:100 (A3)

S ITUATIO NS P LA N

J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

ANSVARIG

BET ANT

FASAD MOT ÖSTER, FASAD MOT NORR

SKALA

2019-04-10

JK

ANSVARIG

ÅÅÅÅ-MM-DD

HANDLÄGGARE

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

HANDLÄGGARE

BL

DATUM

+5,01

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

RITAD AV

#Pln

V

DATUM

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

M

+5,16

E

UPPDRAG NR

HÄNVISNINGAR

V

SE RITNING A-40-1-1001

0702171585

K

M

+5,16

0702171585

E

+6,75

BEFINTLIG MARKLINJE A

FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER

ARKKAS Arkitekter

K

BET

A-40-3-0202

GATA

BET

A-40-3-0202

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

33


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

2 RUM & KÖK – 61 M2 NR 313

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 1

0

1

2

3

4

5M

UTEPLATS

UTEPLATS

15,6 m2

15,6 m2

U

U

FTX

FTX

B Y G G NA DS DE

HUS 1

FA S A DPA

FÖRKLARINGAR

S A LNING S TÅ E ND

HUS 2

DÖ R R

F Ö NS TE

FÖRESKRIFTER

HUS 7

HUS 6

HUS 3

F Ö NS TE

HÄNVISNINGAR

+5,51

LO F TG Å N

SE RITNING A-40-1-1001

+5,00

FASAD MOT NORR

+4,50

+4,24

BEFINTLIG MARKLINJE

HUS 4

S PA LJE É R Ä C KE N TR A P P O P E LA R E

FÖRKLARINGAR

B A LKO N BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 2 HUS 5

FÖRKLARINGAR

HUS 9

HUS 5

+14,07

TA KF O T/ F Ö NS TE MIDJE B L

FÖRESKRIFTER

TA KAV VA

HUS 8

N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

FÖRESKRIFTER

GATA

TA K

+7,92

BRF LÅSSBY GÅRDAR

SE RITNING A-40-1-1001

+6,00

+4,10

+4,10

SE RITNING A-40-1-1001

+4,94

S O C KE L

E V

M

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln

HANDLÄGGARE

BL

DATUM

+4,50 +4,00

,

K

FASAD MOT SÖDER

HÄNVISNINGAR

FASAD MOT ÖSTER

JK

ANSVARIG

ÅÅÅÅ-MM-DD

J KASTBERG

+4,00

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

1

2

5

HUS 3

SKALA

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

FÖRKLARINGAR

SIGN

2019-04-10

FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER NUMMER

1:50 (A1) 1:100 (A3)

BET ANT

BET ANT

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT SÖDER

ETAPP 1

0702171585

FASAD MOT SÖDER

+5,38

+6,40

+6,35

+6,35

+

+6,75

FASAD MOT ÖSTER

ÄNS

ARKKAS Arkitekter

ETAPP 2

HÄNVISNINGAR

+7,00 +6,50 A

A-40-3-0302

BET

A

SIGN

HUS 3

N

HUS 5

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

FÖRESKRIFTER

BRF LÅSSBY GÅRDAR N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 A

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+

ARKKAS Arkitekter

0702171585

K E V M

A

+5,26

ARKKAS Arkitekter

0702171585

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln

K

DATUM

E

ÅÅÅÅ-MM-DD

V

HANDLÄGGARE BL

JK

ANSVARIG J KASTBERG

M

+3,50

FASAD MOT VÄSTER

UPPDRAG NR #Pln DATUM

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT VÄSTER

ÅÅÅÅ-MM-DD

FASAD MOT NORR RITAD AV

HANDLÄGGARE

BL

JK

+5,51

FASAD MOT VÄSTER

+5,00

J KASTBERG

FASAD MOT NORR

0 METER

1

0 METER

1

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

5

BEFINTLIG MARKLINJE

HUS 3

SE RITNING A-40-1-1001

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER

1:50 (A1) 1:100 (A3)

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

HUS 1

SKALA

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

HÄNVISNINGAR

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

ANSVARIG

NUMMER

A-40-3-0102+4,50

BET

+4,24

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

BET

A-40-3-0301

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

34

BET ANT

HUS 2 HUS 5

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

S ITUATIO NS P LA N


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

2 RUM & KÖK – 61 M2 NR 323

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 2

0

1

2

3

4

5M

7,3 m2

U

U

FTX

FTX

B Y G G NA DS DE

HUS 1

FA S A DPA

FÖRKLARINGAR

S A LNING S TÅ E ND

HUS 2

DÖ R R

F Ö NS TE

FÖRESKRIFTER

HUS 7

HUS 6

HUS 3

F Ö NS TE

HÄNVISNINGAR

+5,51

LO F TG Å

SE RITNING A-40-1-1001

+5,00

FASAD MOT NORR

+4,50

+4,24

BEFINTLIG MARKLINJE

HUS 4

S PA LJE É R Ä C KE N TR A P P O P E LA R E

FÖRKLARINGAR

B A LKO N BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 2 HUS 5

FÖRKLARINGAR

HUS 9

HUS 5

+14,07

TA KF O T/ F Ö NS TE MIDJE B L

FÖRESKRIFTER

TA KAV VA

HUS 8

N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

FÖRESKRIFTER

GATA

TA K

+7,92

BRF LÅSSBY GÅRDAR

SE RITNING A-40-1-1001

+6,00

+4,10

+4,10

SE RITNING A-40-1-1001

+4,94

S O C KE L

E V

M

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln

HANDLÄGGARE

BL

DATUM

+4,50 +4,00

,

K

FASAD MOT SÖDER

HÄNVISNINGAR

FASAD MOT ÖSTER

JK

ANSVARIG

ÅÅÅÅ-MM-DD

J KASTBERG

+4,00

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

1

2

5

HUS 3

SKALA

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

FÖRKLARINGAR

SIGN

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N

FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER NUMMER

1:50 (A1) 1:100 (A3)

BET ANT

BET ANT

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT SÖDER

ETAPP 1

0702171585

FASAD MOT SÖDER

+5,38

+6,40

+6,35

+6,35

+

+6,75

FASAD MOT ÖSTER

ÄNS

ARKKAS Arkitekter

ETAPP 2

HÄNVISNINGAR

+7,00 +6,50 A

A-40-3-0302

BET

A

SIGN

HUS 3

N

HUS 5

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

FÖRESKRIFTER

BRF LÅSSBY GÅRDAR N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 A

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+

ARKKAS Arkitekter

0702171585

K E V M

A

+5,26

ARKKAS Arkitekter

0702171585

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln

K

DATUM

E

ÅÅÅÅ-MM-DD

V

HANDLÄGGARE BL

JK

ANSVARIG J KASTBERG

M

+3,50

FASAD MOT VÄSTER

UPPDRAG NR #Pln DATUM

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT VÄSTER

ÅÅÅÅ-MM-DD

FASAD MOT NORR RITAD AV

HANDLÄGGARE

BL

JK

+5,51

FASAD MOT VÄSTER

+5,00

J KASTBERG

FASAD MOT NORR

0 METER

1

0 METER

1

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

5

BEFINTLIG MARKLINJE

HUS 3

SE RITNING A-40-1-1001

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER

1:50 (A1) 1:100 (A3)

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

HUS 1

SKALA

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

HÄNVISNINGAR

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

ANSVARIG

NUMMER

A-40-3-0102+4,50

BET

+4,24

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

BET

A-40-3-0301

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. BET ANT

HUS 2 HUS 5

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

35


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

2 RUM & KÖK – 61 M2 NR 412

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 1

0

1

2

3

4

5M

UTEPLATS

UTEPLATS

15,6 m2

15,6 m2

U

FTX

FTX

FÖRKLARINGAR

HUS 3

FÖRESKRIFTER

HUS 5

HÄNVISNINGAR SE RITNING A-40-1-1001

+5,26

FASAD MOT ÖSTER +4,19

B Y G G NA DS DE

FÖRKLARINGAR

HUS 1

FÖRKLARINGAR

BEFINTLIG MARKLINJE

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

FA S A DP

S A LNING S TÅ E ND

SIGN

HUS 2

HUS 3

DÖ R R

HUS 3

FÖRESKRIFTER

HUS 5

FÖRESKRIFTER

F Ö NS TE

HUS 5

HUS 7

N

HUS 6

HUS 3

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

F Ö NS TE

BRF LÅSSBY GÅRDAR HÄNVISNINGAR

TGRÄNS

HÄNVISNINGAR

+5,26 +4,58

+4,40

FASAD MOT NORR +4,00

FASAD MOT NORR

SE RITNING A-40-1-1001

A

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT VÄSTER

ARKKAS Arkitekter

LO F TG Å

SE RITNING A-40-1-1001

0702171585

K

FASAD MOT ÖSTER

HUS 4

E

+4,00

+4,19

V

+3,55

BEFINTLIG MARKLINJE

M

UPPDRAG NR

+3,65

RITAD AV

#Pln

JK

BEFINTLIG MARKLINJE

ANSVARIG

S PA LJE R Ä C KE N TR A P P O P E LA R E

FÖRKLARINGAR

HANDLÄGGARE BL

DATUM

J KASTBERG

ÅÅÅÅ-MM-DD

B A LKO N

BEFINTLIG MARKLINJE

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

1

BET ANT

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 4

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

SIGN

FASAD MOT ÖSTER, FASAD MOT NORR SKALA

NUMMER

A-40-3-0402

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HUS 9

BET

HUS 5

TA KF O T F Ö NS TE MIDJE B

HUS 3

TA KAV V

FÖRESKRIFTER

HUS 8

HUS 5

TA K N

ETAPP 2

N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR

BRF LÅSSBY GÅRDAR

GATA

SE RITNING A-40-1-1001

+5,38

A

+4,58

A

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

+4,00

+4,27 +4,40

BEFINTLIG MARKLINJE

ARKKAS Arkitekter

V

#Pln

ÅÅÅÅ-MM-DD

36

RITAD AV

BEFINTLIG MARKLINJE

1

5

BL

ANSVARIG

ÅÅÅÅ-MM-DD

RITAD AV

HANDLÄGGARE BL

JK

ANSVARIG J KASTBERG

J KASTBERG

NUMMER

A-40-3-0401

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

HUS 4

1:50 (A1) 1:100 (A3)

DATUM

JK

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT VÄSTER, FASAD MOT SÖDER SKALA

UPPDRAG NR #Pln

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

M

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

+3,65

HANDLÄGGARE

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

V

+3,55

M

FASAD MOT NORR

UPPDRAG NR

0702171585

E

+4,00

E

+4,00

ARKKAS Arkitekter

K

0702171585

K

FASAD MOT VÄSTER DATUM

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

S O C KE

HÄNVISNINGAR

TGRÄNS

TOMTGRÄNS

+3,62

ETAPP 1

BET

1

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, GÖTEBORG BET ANT ÄNDRINGEN BJÖRLANDA, AVSER DATUM

2

5

SIGN

HUS 4 FASAD MOT ÖSTER, FASAD MOT NORR SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

A-40-3-0402

BET

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

2 RUM & KÖK – 61 M2 NR 422

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 2

0

1

2

3

4

5M

U

FTX

FTX

FÖRKLARINGAR

HUS 3

FÖRESKRIFTER

HUS 5

HÄNVISNINGAR SE RITNING A-40-1-1001

+5,26

FASAD MOT ÖSTER

B Y G G NA DS DE +4,19

HUS 1

FÖRKLARINGAR

FÖRKLARINGAR

BEFINTLIG MARKLINJE

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

FA S A DP

S A LNING S TÅ E ND

SIGN

HUS 2

HUS 3

DÖ R R

HUS 3

FÖRESKRIFTER

HUS 5

F Ö NS TE

FÖRESKRIFTER HUS 5

HUS 7

N

HUS 6

HUS 3

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

F Ö NS TE

BRF LÅSSBY GÅRDAR HÄNVISNINGAR

TGRÄNS

HÄNVISNINGAR

+5,26 +4,58

FASAD MOT NORR

FASAD MOT VÄSTER +4,40

+4,00

FASAD MOT NORR

SE RITNING A-40-1-1001

A

FASAD MOT ÖSTER

ARKKAS Arkitekter

LO F TG Å

SE RITNING A-40-1-1001

0702171585

HUS 4

K

FASAD MOT ÖSTER E

+4,00

+4,19

V

+3,55

BEFINTLIG MARKLINJE

S PA LJE R Ä C KE N TR A P P O P E LA R E

M

UPPDRAG NR

+3,65

RITAD AV

#Pln

FÖRKLARINGAR

HANDLÄGGARE BL

DATUM

JK

BEFINTLIG MARKLINJE

ANSVARIG

B A LKO N

J KASTBERG

ÅÅÅÅ-MM-DD

BEFINTLIG MARKLINJE

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

1

BET ANT

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 4

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

SIGN

HUS 9

FASAD MOT ÖSTER, FASAD MOT NORR SKALA

NUMMER

BET

HUS 5

A-40-3-0402

1:50 (A1) 1:100 (A3)

TA KF O T F Ö NS TE MIDJE B

HUS 3

TA KAV V

HUS 8

FÖRESKRIFTER HUS 5

TA K

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

SE RITNING A-40-1-1001

+5,38

A

+4,58

A

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

+4,00

+4,27 +4,40

BEFINTLIG MARKLINJE

ARKKAS Arkitekter

V

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT NORR

RITAD AV

#Pln

ÅÅÅÅ-MM-DD

1

5

DATUM ÅÅÅÅ-MM-DD

RITAD AV

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N

HANDLÄGGARE BL

JK

ANSVARIG J KASTBERG

J KASTBERG

NUMMER

A-40-3-0401

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

HUS 4

1:50 (A1) 1:100 (A3)

UPPDRAG NR #Pln

FASAD MOT VÄSTER, FASAD MOT SÖDER SKALA

+3,65

JK

BEFINTLIG MARKLINJE

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

M

HANDLÄGGARE

BL

ANSVARIG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

V

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

+3,55

M

UPPDRAG NR

0702171585

E

+4,00

E

FASAD MOT VÄSTER

ARKKAS Arkitekter

K

0702171585

K

+4,00

DATUM

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

S O C KE

HÄNVISNINGAR

TGRÄNS

TOMTGRÄNS

+3,62

ETAPP 1

BRF LÅSSBY GÅRDAR

BRF LÅSSBY GÅRDAR

GATA

N

ETAPP 2

N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BET

1

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, GÖTEBORG BET ANT ÄNDRINGEN BJÖRLANDA, AVSER DATUM

2

5

SIGN

HUS 4 FASAD MOT ÖSTER, FASAD MOT NORR SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

A-40-3-0402

BET

37


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

2 RUM & KÖK – 61 M2 NR 513 PLAN 1

0

1

2

3

4

5M

UTEPLATS

UTEPLATS

15,6 m2

15,6 m2

U

U

B Y G G NA DS DE L

HUS 1

FA S A DPA N

S A LNING M S TÅ E NDE P

HUS 2

DÖ R R

FTX

FTX

F Ö NS TE R

HUS 7

HUS 6

HUS 3

F Ö NS TE R F

LO F TG Å NG

HUS 4

S PA LJE É R / R Ä C KE N/ TR A P P O R / P E LA R E

B A LKO NG E

HUS 9

HUS 5

TA KF O T/ F Ö NS TE R B MIDJE B LE C

TA KAV VATT

HUS 8 TA K

ETAPP 1

ETAPP 2 FÖRKLARINGAR

S O C KE L

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

2019-04-10

FÖRESKRIFTER

TOMTGRÄNS

23

O

 SK AL A 1:100 (A4)

+3,80

HÄNVISNINGAR

+3,50

+3,50

FASAD MOT NORR

SE RITNING A-40-1-1001

BEFINTLIG MARKLINJE

FÖRKLARINGAR FÖRKLARINGAR

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 4

FÖRESKRIFTER

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 TOMTGRÄNS

TOMTGRÄNS

BRF LÅSSBY GÅRDAR 2

+4,90

+3,82 +3,50

3,50

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT ÖSTER

+4,23 +3,50

HÄNVISNINGAR

A

ARKKAS Arkitekter

0702171585

FASAD MOT NORR

+3,80

K

SE RITNING A-40-1-1001

FASAD MOT NORR

BEFINTLIG MARKLINJE

HÄNVISNINGAR

+3,50

+3,50

E

FASAD MOT ÖSTER

SE RITNING A-40-1-1001

V

M

BEFINTLIG MARKLINJE

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln

JK

ANSVARIG J KASTBERG

ÅÅÅÅ-MM-DD

FÖRKLARINGAR

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

BEFINTLIG MARKLINJE

HANDLÄGGARE BL

DATUM

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

1

HUS 5

2

5 AVSER ÄNDRINGEN

BET ANT

DATUM FASAD MOT NORR, FASADSIGN MOT ÖSTER

SKALA

NUMMER

BET

A-40-3-0502

1:50 (A1) 1:100 (A3)

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 4

HUS 3

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR

TO

N

2

TOMTGRÄNS

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR

0702171585

HÄNVISNINGAR

E V

+3,50

+3,50

M

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT VÄSTER

UPPDRAG NR

ÅÅÅÅ-MM-DD

0 METER

1

RITAD AV

#Pln

DATUM

SE RITNING A-40-1-1001

+3,82

HANDLÄGGARE

BL

ANSVARIG

+3,50

A

JK

J KASTBERG

BEFINTLIG MARKLINJE

ARKKAS Arkitekter

0702171585

K E

FASAD MOT ÖSTER

V

BEFINTLIG MARKLINJE

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

ARKKAS Arkitekter

K

+4,90 BEFINTLIG MARKLINJE

A

M

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

RITAD AV

#Pln

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

38

UPPDRAG NR

HUS 5

0 METER

1

ÄNDRINGEN AVSER

J KASTBERG

DATUM

SIGN

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 5 FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HUS 3

JK

ANSVARIG

ÅÅÅÅ-MM-DD

BET ANT

SKALA 1:50

HANDLÄGGARE BL

DATUM

BET

A-40-3-0501

NUMMER

A-40-3-0502

BET

S ITUATIO NS P LA N


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

2 RUM & KÖK – 61 M2 NR 523

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 2

0

1

2

3

4

5M

7,3 m2

U

U

B Y G G NA DS DE L

HUS 1

FA S A DPA NE L

S A LNING MO T S TÅ E NDE PA NE L

HUS 2

DÖ R R

FTX

FTX

F Ö NS TE R

HUS 7

HUS 6

HUS 3

F Ö NS TE R F O DE R

LO F TG Å NG

HUS 4

S PA LJE É R / R Ä C KE N/ TR A P P O R / P E LA R E

B A LKO NG E R

HUS 9

HUS 5

TA KF O T/ F Ö NS TE R B LE C K/ MIDJE B LE C K

TA KAV VATTNING

HUS 8 TA K

ETAPP 1

ETAPP 2 FÖRKLARINGAR

S O C KE L

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N

FÖRESKRIFTER

TOMTGRÄNS

+4,23 +3,80

HÄNVISNINGAR

+3,50

+3,50

FASAD MOT NORR

SE RITNING A-40-1-1001

BEFINTLIG MARKLINJE

FÖRKLARINGAR FÖRKLARINGAR

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 4

FÖRESKRIFTER

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 TO

TOMTGRÄNS

TOMTGRÄNS

BRF LÅSSBY GÅRDAR 2

+4,90

+3,82 +3,50

+3,50

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT ÖSTER

+4,23 +3,50

HÄNVISNINGAR

A

ARKKAS Arkitekter

0702171585

FASAD MOT NORR

+3,80

K

SE RITNING A-40-1-1001

FASAD MOT NORR

BEFINTLIG MARKLINJE

HÄNVISNINGAR

+3,50

+3,50

E

FASAD MOT ÖSTER

SE RITNING A-40-1-1001

V

M

BEFINTLIG MARKLINJE

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln

JK

ANSVARIG J KASTBERG

ÅÅÅÅ-MM-DD

FÖRKLARINGAR

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

BEFINTLIG MARKLINJE

HANDLÄGGARE BL

DATUM

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

1

HUS 5

2

5 AVSER ÄNDRINGEN

BET ANT

DATUM FASAD MOT NORR, FASADSIGN MOT ÖSTER

SKALA

NUMMER

BET

A-40-3-0502

1:50 (A1) 1:100 (A3)

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 4

HUS 3

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR

TO

N

2

TOMTGRÄNS

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR

0702171585

HÄNVISNINGAR

E V

+3,50

+3,50

M

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT VÄSTER

UPPDRAG NR

ÅÅÅÅ-MM-DD

0 METER

1

RITAD AV

#Pln

DATUM

SE RITNING A-40-1-1001

+3,82

HANDLÄGGARE

BL

ANSVARIG

+3,50

A

JK

J KASTBERG

BEFINTLIG MARKLINJE

ARKKAS Arkitekter

0702171585

K E

FASAD MOT ÖSTER

V

BEFINTLIG MARKLINJE

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

ARKKAS Arkitekter

K

+4,90 BEFINTLIG MARKLINJE

A

M

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

UPPDRAG NR

HUS 5

#Pln

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

RITAD AV

0 METER

1

ÄNDRINGEN AVSER

J KASTBERG

DATUM

39

SIGN

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 5 FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HUS 3

JK

ANSVARIG

ÅÅÅÅ-MM-DD

BET ANT

SKALA 1:50

HANDLÄGGARE BL

DATUM

BET

A-40-3-0501

NUMMER

A-40-3-0502

BET

KULÖ


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

3 RUM & KÖK – 70 M2 NR 112

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 1

0

1

2

3

4

5M

B Y G G NA DS DE L

UTEPLATS

HUS 1

UTEPLATS

KUL

FA S A DPA NE L

UTEPLATS 15,6 m2

15,6 m2

HUS 2

S A LNING MO T S TÅ E NDE PA NE L

DÖ R R

F Ö NS TE R

HUS 7

HUS 6

HUS 3

F Ö NS TE R F O DE R

LO F TG Å NG

HUS 4

U

S PA LJE É R / R Ä C KE N/ TR A P P O R / P E LA R E

U

B A LKO NG E R

HUS 9

HUS 5

U

TA KF O T/ F Ö NS TE R B LE C K/ MIDJE B LE C K

TA KAV VATTNING

HUS 8 TA K

ETAPP 1

ETAPP 2

S O C KE L

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

2019-04-10

FTX

FTX

FÖRKLARINGAR

TOMTGRÄNS

FÖRESKRIFTER

+9,50 +8,96

+8,96

+8,88

TOMTGRÄNS

HÄNVISNINGAR

+7,50

SE RITNING A-40-1-1001

+7,00 +6,50

+6,72 +6,23

BEFINTLIG MARKLINJE +5,65

FASAD MOT NORR

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

FÖRKLARINGAR

HUS 2 N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

FÖRESKRIFTER TOMTGRÄNS

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+8,48

+7,46

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

+ +5,38

+6,50

+8,17

+8,00

A

+7,92

ARKKAS Arkitekter

0702171585

K E

FASAD MOT NORR V

HÄNVISNINGAR

+7,00

M

SE RITNING A-40-1-1001

BEFINTLIG MARKLINJE

UPPDRAG NR

,

RITAD AV

#Pln ÅÅÅÅ-MM-DD

JK

ANSVARIG J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

HANDLÄGGARE BL

DATUM

FASAD MOT SÖDER

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

1

2

HUS 1

5

ÄNDRINGEN AVSER

FÖRKLARINGAR

FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

BET ANT

DATUM

1:50 (A1) 1:100 (A3) SIGN

NUMMER

BET

A-40-3-0101

HUS 3

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR +7,92

A

ARKKAS Arkitekter

E

+ +5,38

FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

40

V M

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT SÖDER RITAD AV

#Pln

DATUM

ÅÅÅÅ-MM-DD

HANDLÄGGARE

BL

JK

ANSVARIG

J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 1

SE RITNING A-40-1-1001

+6,50 ,

UPPDRAG NR

0 METER

HÄNVISNINGAR

+7,00

0702171585

K

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 1 BET ANT

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

BET

A-40-3-0102

HUS 3

N

S ITUATIO NS P LA N


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

3 RUM & KÖK – 70 M2 NR 122

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 2

0

1

2

3

4

5M

B Y G G NA DS DE L

HUS 1

KUL

FA S A DPA NE L

S A LNING MO T S TÅ E NDE PA NE L

HUS 2

DÖ R R

F Ö NS TE R

HUS 7

HUS 6

HUS 3

F Ö NS TE R F O DE R

LO F TG Å NG

HUS 4

S PA LJE É R / R Ä C KE N/ TR A P P O R / P E LA R E

U

U

B A LKO NG E R

HUS 9

HUS 5

U

TA KF O T/ F Ö NS TE R B LE C K/ MIDJE B LE C K

TA KAV VATTNING

HUS 8 TA K

ETAPP 1

ETAPP 2

S O C KE L

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N

FTX

FTX

FÖRKLARINGAR

TOMTGRÄNS

FÖRESKRIFTER

+9,50 +8,96

+8,96

+8,88

TOMTGRÄNS

HÄNVISNINGAR

+7,50

SE RITNING A-40-1-1001

+7,00 +6,50

+6,72 +6,23

BEFINTLIG MARKLINJE +5,65

FASAD MOT NORR

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

FÖRKLARINGAR

HUS 2 N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

FÖRESKRIFTER TOMTGRÄNS

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+8,48

+7,46

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

+ +5,38

+6,50

+8,17

+8,00

A

+7,92

ARKKAS Arkitekter

0702171585

K E

FASAD MOT NORR V

HÄNVISNINGAR

+7,00

M

SE RITNING A-40-1-1001

BEFINTLIG MARKLINJE

UPPDRAG NR

,

RITAD AV

#Pln ÅÅÅÅ-MM-DD

JK

ANSVARIG J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

HANDLÄGGARE BL

DATUM

FASAD MOT SÖDER

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

1

2

HUS 1

5

ÄNDRINGEN AVSER

FÖRKLARINGAR

FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

BET ANT

DATUM

1:50 (A1) 1:100 (A3) SIGN

NUMMER

BET

A-40-3-0101

HUS 3

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR +7,92

A

ARKKAS Arkitekter

E

+ +5,38

FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

V M

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT SÖDER RITAD AV

#Pln

DATUM

ÅÅÅÅ-MM-DD

HANDLÄGGARE

BL

JK

ANSVARIG

J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 1

SE RITNING A-40-1-1001

+6,50 ,

UPPDRAG NR

0 METER

HÄNVISNINGAR

+7,00

0702171585

K

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 1 BET ANT

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

BET

A-40-3-0102

41

HUS 3

N


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

3 RUM & KÖK – 70 M2 NR 312

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 1

0

1

2

3

4

5M

B Y G G NA DS DE L

TEPLATS

HUS 1

UTEPLATS

KUL

FA S A DPA NE L

UTEPLATS 15,6 m m22 15,6

15,6 m m22 15,6

HUS 2

S A LNING MO T S TÅ E NDE PA NE L

DÖ R R

F Ö NS TE R

HUS 7

HUS 6

HUS 3

F Ö NS TE R F O DE R

LO F TG Å NG

HUS 4

U

S PA LJE É R / R Ä C KE N/ TR A P P O R / P E LA R E

U

U

B A LKO NG E R

HUS 9

HUS 5

TA KF O T/ F Ö NS TE R B LE C K/ MIDJE B LE C K

TA KAV VATTNING

HUS 8 TA K

ETAPP 1

ETAPP 2

S O C KE L

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

2019-04-10

FTX FTX

S ITUATIO NS P LA N

FTX FTX

FÖRKLARINGAR

FÖRESKRIFTER

HÄNVISNINGAR

+5,51

SE RITNING A-40-1-1001

+5,00

FASAD MOT NORR

+4,50

+4,24

BEFINTLIG MARKLINJE

FÖRKLARINGAR

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 2

FÖRKLARINGAR

HUS 5 +14,07

FÖRESKRIFTER N

FÖRESKRIFTER

GATA

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR +6,75

FASAD MOT ÖSTER

A

SE RITNING A-40-1-1001

+3,87

+4,10

+4,10

V

M

FASAD MOT NORR

UPPDRAG NR

+4,50

RITAD AV

#Pln DATUM

+4,00

ÅÅÅÅ-MM-DD

BEFINTLIG MARKLINJE

0 METER

+4,50

JK

+4,24

BEFINTLIG MARKLINJE

J KASTBERG

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

1

2

5

HUS 3

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

FÖRKLARINGAR

FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3) BET ANT

SE RITNING A-40-1-1001

+5,00

HANDLÄGGARE BL

ANSVARIG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

FASAD MOT SÖDER

HÄNVISNINGAR

E

+5,51

HÄNVISNINGAR +4,94

+4,00

0702171585

K

+6,00

FASAD MOT ÖSTER

ARKKAS Arkitekter

FASAD MOT NORR

+6,40

+6,35

+6,35

TOMTGRÄNS

NUMMER

A-40-3-0302

BET

A

SIGN

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 2 HUS 5 HUS 5

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+

+7,92 A

+5,26

ARKKAS Arkitekter

HÄNVISNINGAR

E

+7,00

V M

+3,50

FASAD MOT VÄSTER

RITAD AV

#Pln

BL

DATUM

ANSVARIG

ÅÅÅÅ-MM-DD

+5,38

1

BRF LÅSSBY GÅRDAR

,

JK

FASAD MOT SÖDER

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 3

A

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

+

FASAD MOT SÖDER

J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

HANDLÄGGARE

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

SE RITNING A-40-1-1001

+6,50

UPPDRAG NR

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT VÄSTER

N

0702171585

K

NUMMER

BET

ARKKAS Arkitekter

0702171585

K

A-40-3-0301

E V BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

M

FASAD MOT ÖSTER

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln

42

DATUM ÅÅÅÅ-MM-DD

HUS 3

0 METER

1

HANDLÄGGARE BL

JK

ANSVARIG J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 3 FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

N

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

A-40-3-0302

BET

A


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

3 RUM & KÖK – 70 M2 NR 322

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 2

0

1

2

3

4

5M

B Y G G NA DS DE L

HUS 1

FA S A DPA NE L

S A LNING MO T S TÅ E NDE PA NE L

HUS 2

DÖ R R

F Ö NS TE R

HUS 7

HUS 6

HUS 3

F Ö NS TE R F O DE R

LO F TG Å NG

HUS 4

S PA LJE É R / R Ä C KE N/ TR A P P O R / P E LA R E

U

U

B A LKO NG E R

HUS 9

HUS 5

TA KF O T/ F Ö NS TE R B LE C K/ MIDJE B LE C K

TA KAV VATTNING

HUS 8 TA K

ETAPP 1

ETAPP 2

S O C KE L

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

FTX

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N

FTX

FTX

FÖRKLARINGAR

FÖRESKRIFTER

HÄNVISNINGAR

+5,51

SE RITNING A-40-1-1001

+5,00

FASAD MOT NORR

+4,50

+4,24

BEFINTLIG MARKLINJE

FÖRKLARINGAR

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 2

FÖRKLARINGAR

HUS 5 +14,07

FÖRESKRIFTER N

FÖRESKRIFTER

GATA

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR +6,75

FASAD MOT ÖSTER

A

SE RITNING A-40-1-1001

+3,87

+4,10

+4,10

V

M

FASAD MOT NORR

UPPDRAG NR

+4,50

RITAD AV

#Pln DATUM

+4,00

ÅÅÅÅ-MM-DD

BEFINTLIG MARKLINJE

0 METER

+4,50

JK

+4,24

BEFINTLIG MARKLINJE

J KASTBERG

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

1

2

5

HUS 3

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

FÖRKLARINGAR

FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3) BET ANT

SE RITNING A-40-1-1001

+5,00

HANDLÄGGARE BL

ANSVARIG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

FASAD MOT SÖDER

HÄNVISNINGAR

E

+5,51

HÄNVISNINGAR +4,94

+4,00

0702171585

K

+6,00

FASAD MOT ÖSTER

ARKKAS Arkitekter

FASAD MOT NORR

+6,40

+6,35

+6,35

TOMTGRÄNS

NUMMER

A-40-3-0302

BET

A

SIGN

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 2 HUS 5 HUS 5

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+

+7,92 A

+5,26

ARKKAS Arkitekter

HÄNVISNINGAR

E

+7,00

V M

+3,50

FASAD MOT VÄSTER

RITAD AV

#Pln

BL

DATUM

ANSVARIG

ÅÅÅÅ-MM-DD

+5,38

1

BRF LÅSSBY GÅRDAR

,

JK

FASAD MOT SÖDER

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 3

A

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

+

FASAD MOT SÖDER

J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

HANDLÄGGARE

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

SE RITNING A-40-1-1001

+6,50

UPPDRAG NR

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT VÄSTER

N

0702171585

K

NUMMER

BET

ARKKAS Arkitekter

0702171585

K

A-40-3-0301

E V BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

M

FASAD MOT ÖSTER

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln DATUM ÅÅÅÅ-MM-DD

HUS 3

0 METER

1

HANDLÄGGARE BL

JK

ANSVARIG

43

J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 3 FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

N

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

A-40-3-0302

BET

A

KUL


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

3 RUM & KÖK – 70 M2 NR 512

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 1

0

1

2

3

4

5M

B Y G G NA DS DE L

TEPLATS

HUS 1

UTEPLATS

KULÖ R

FA S A DPA NE L

UTEPLATS 15,6 m2

15,6 m2

HUS 2

S A LNING MO T S TÅ E NDE PA NE L

DÖ R R

F Ö NS TE R

HUS 7

HUS 6

HUS 3

F Ö NS TE R F O DE R

LO F TG Å NG

HUS 4

U

S PA LJE É R / R Ä C KE N/ TR A P P O R / P E LA R E

U

B A LKO NG E R

HUS 9

HUS 5

TA KAV VATTNING

HUS 8 TA K

ETAPP 1

ETAPP 2

S O C KE L

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

2019-04-10

FTX

FTX

FÖRKLARINGAR

FÖRESKRIFTER

TOMTGRÄNS

+4,23 +3,80

HÄNVISNINGAR

+3,50

+3,50

FASAD MOT NORR

SE RITNING A-40-1-1001

BEFINTLIG MARKLINJE

FÖRKLARINGAR BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

FÖRKLARINGAR

DATUM

SIGN

HUS 4

FÖRESKRIFTER FÖRESKRIFTER

N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 TO

TOMTGRÄNS

TOMTGRÄNS

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+4,90

2

+3,82 +3,50 +3,50

+4,23

A

ARKKAS Arkitekter

HÄNVISNINGARK

FASAD MOT ÖSTER

+3,50

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT SÖDER

0702171585

+3,80

FASAD MOT NORR

+3,50

E

SE RITNING A-40-1-1001

FASAD MOT NORR

BEFINTLIG MARKLINJE

HÄNVISNINGAR

+3,50

SE RITNING A-40-1-1001

V

M

BEFINTLIG MARKLINJE

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln

BL

DATUM

1

JK

ANSVARIG J KASTBERG

ÅÅÅÅ-MM-DD

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

BEFINTLIG MARKLINJE

HANDLÄGGARE

FÖRKLARINGAR

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

HUS 5

5 BET ANT

FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

NUMMERSIGN

SKALA

BET

A-40-3-0502

1:50 (A1) 1:100 (A3)

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 4 HUS 3

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 N

BRF LÅSSBY GÅRDAR

TO

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

2

TOMTGRÄNS A

+4,90

ARKKAS Arkitekter

BRF LÅSSBY GÅRDAR

0702171585

K

HÄNVISNINGAR

E

FASAD MOT VÄSTER BEFINTLIG MARKLINJE

V

+3,50

FASAD MOT SÖDER

+3,82

M

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT VÄSTER

UPPDRAG NR DATUM

ÅÅÅÅ-MM-DD

+3,50

RITAD AV

#Pln

+3,50

SE RITNING A-40-1-1001 A

HANDLÄGGARE

BL

JK

ANSVARIG

FASAD MOT ÖSTER

J KASTBERG

V

1

M

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

UPPDRAG NR

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

44

DATUM

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

ÅÅÅÅ-MM-DD

BET

HANDLÄGGARE BL

JK

ANSVARIG J KASTBERG

A-40-3-0501 SKALA 1:50 0 METER

1

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

BET ANT

2

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

5

HUS 5 FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HUS 3

RITAD AV

#Pln

HUS 5

SKALA

0702171585

E

BEFINTLIG MARKLINJE

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

ARKKAS Arkitekter

K

BEFINTLIG MARKLINJE

NUMMER

A-40-3-0502

BET

U

TA KF O T/ F Ö NS TE R B LE C K/ MIDJE B LE C K

S ITUATIO NS P LA N


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

3 RUM & KÖK – 70 M2 NR 522

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 2

0

1

2

3

4

5M

B Y G G NA DS DE L

HUS 1

KULÖ R

FA S A DPA NE L

S A LNING MO T S TÅ E NDE PA NE L

HUS 2

DÖ R R

F Ö NS TE R

HUS 7

HUS 6

HUS 3

F Ö NS TE R F O DE R

LO F TG Å NG

HUS 4

S PA LJE É R / R Ä C KE N/ TR A P P O R / P E LA R E

U

U

B A LKO NG E R

HUS 9

HUS 5

U

TA KF O T/ F Ö NS TE R B LE C K/ MIDJE B LE C K

TA KAV VATTNING

HUS 8 TA K

ETAPP 1

ETAPP 2

S O C KE L

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N

FTX

FTX

FÖRKLARINGAR

FÖRESKRIFTER

TOMTGRÄNS

+4,23 +3,80

HÄNVISNINGAR

+3,50

+3,50

FASAD MOT NORR

SE RITNING A-40-1-1001

BEFINTLIG MARKLINJE

FÖRKLARINGAR BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

FÖRKLARINGAR

DATUM

SIGN

HUS 4

FÖRESKRIFTER FÖRESKRIFTER

N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 TO

TOMTGRÄNS

TOMTGRÄNS

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+4,90

2

+3,82 +3,50 +3,50

+4,23

A

ARKKAS Arkitekter

HÄNVISNINGARK

FASAD MOT ÖSTER

+3,50

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT SÖDER

0702171585

+3,80

FASAD MOT NORR

+3,50

E

SE RITNING A-40-1-1001

FASAD MOT NORR

BEFINTLIG MARKLINJE

HÄNVISNINGAR

+3,50

SE RITNING A-40-1-1001

V

M

BEFINTLIG MARKLINJE

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln

BL

DATUM

1

JK

ANSVARIG J KASTBERG

ÅÅÅÅ-MM-DD

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

BEFINTLIG MARKLINJE

HANDLÄGGARE

FÖRKLARINGAR

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

HUS 5

5 BET ANT

FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

NUMMERSIGN

SKALA

BET

A-40-3-0502

1:50 (A1) 1:100 (A3)

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 4 HUS 3

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 N

BRF LÅSSBY GÅRDAR

TO

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

2

TOMTGRÄNS A

+4,90

ARKKAS Arkitekter

BRF LÅSSBY GÅRDAR

0702171585

K

HÄNVISNINGAR

E

FASAD MOT VÄSTER BEFINTLIG MARKLINJE

V

+3,50

FASAD MOT SÖDER

+3,82

M

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT VÄSTER

UPPDRAG NR DATUM

ÅÅÅÅ-MM-DD

+3,50

RITAD AV

#Pln

+3,50

SE RITNING A-40-1-1001 A

HANDLÄGGARE

BL

JK

ANSVARIG

FASAD MOT ÖSTER

J KASTBERG

V

1

M

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

UPPDRAG NR

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

DATUM

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

ÅÅÅÅ-MM-DD

BET

HANDLÄGGARE BL

JK

ANSVARIG J KASTBERG

A-40-3-0501 SKALA 1:50 0 METER

1

2

45

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

5

HUS 5 FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HUS 3

RITAD AV

#Pln

HUS 5

SKALA

0702171585

E

BEFINTLIG MARKLINJE

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

ARKKAS Arkitekter

K

BEFINTLIG MARKLINJE

NUMMER

A-40-3-0502

BET


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

3 RUM & KÖK – 73 M2 NR 111

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 1

0

1

2

3

4

5M

UTEPLATS

TS

U

U

B Y G G NA DS DE L

HUS 1

FA S A DPA N

S A LNING S TÅ E NDE

HUS 2

DÖ R R

FTX

F Ö NS TE R

HUS 7

HUS 6

HUS 3

F Ö NS TE R

LO F TG Å N

HUS 4

S PA LJE É R R Ä C KE N/ TR A P P O R P E LA R E

B A LKO NG

HUS 9

HUS 5

TA KF O T/ F Ö NS TE R MIDJE B LE

TA KAV VAT

HUS 8 TA K

ETAPP 1

ETAPP 2

S O C KE L

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

FÖRKLARINGAR

2019-04-10

FÖRESKRIFTER

HÄNVISNINGAR

+5,51

SE RITNING A-40-1-1001

+5,00

FASAD MOT NORR

+4,50

+4,24

BEFINTLIG MARKLINJE

FÖRKLARINGAR

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 2

FÖRKLARINGAR

HUS 5 +14,07

FÖRESKRIFTER N

FÖRESKRIFTER

GATA

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR

FASAD MOT ÖSTER +6,35

TOMTGRÄNS

+6,75

A

+6,00

+3,87

+4,10

+4,10

FASAD MOT NORR

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln DATUM

+4,00

ÅÅÅÅ-MM-DD

BEFINTLIG MARKLINJE

0 METER

SE RITNING A-40-1-1001

+5,00

HANDLÄGGARE BL

+4,50

JK

ANSVARIG

BEFINTLIG MARKLINJE

J KASTBERG

+4,24

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

FASAD MOT SÖDER

HÄNVISNINGAR

V

M

SE RITNING A-40-1-1001

+4,50 +4,00

0702171585

E

+5,51

HÄNVISNINGAR

+4,94

FASAD MOT ÖSTER

ARKKAS Arkitekter

FASAD MOT NORR K

+6,40

+6,35

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

1

2

FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER

1:50 (A1) 1:100 (A3) ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

FÖRKLARINGAR

HUS 3

5

SKALA

BET ANT

NUMMER

A-40-3-0302

BET

A

SIGN

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 2 HUS 5 HUS 5

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+

+7,92 N

A

+5,26

ARKKAS Arkitekter

HÄNVISNINGAR

0702171585

+7,00

K

SE RITNING A-40-1-1001

E

+6,50

V M

+3,50

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT VÄSTER

UPPDRAG NR

+5,38

BEFINTLIG MARKLINJE

BRF LÅSSBY GÅRDAR

HANDLÄGGARE BL

JK

ANSVARIG

FASAD MOT SÖDER

ÅÅÅÅ-MM-DD

1

RITAD AV

#Pln

FASAD MOT SÖDER DATUM

J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 3

A

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

BET

ARKKAS Arkitekter

0702171585

K

A-40-3-0301 BET ANT

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

,

+

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

E

SIGN

V M

FASAD MOT ÖSTER

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln

46

DATUM ÅÅÅÅ-MM-DD

HANDLÄGGARE BL

JK

ANSVARIG J KASTBERG

HUS 3

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

1

2 N

5

HUS 3 FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

NUMMER

A-40-3-0302

BET

A

S ITUATIO NS P LA N


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

3 RUM & KÖK – 73 M2

NR 121

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 2

0

U

1

2

3

4

5M

U

B Y G G NA DS DE L

HUS 1

FA S A DPA N

S A LNING S TÅ E NDE

HUS 2

DÖ R R

FTX

F Ö NS TE R

HUS 7

HUS 6

HUS 3

F Ö NS TE R

LO F TG Å N

HUS 4

S PA LJE É R R Ä C KE N/ TR A P P O R P E LA R E

B A LKO NG

HUS 9

HUS 5

TA KF O T/ F Ö NS TE R MIDJE B LE

TA KAV VAT

HUS 8 TA K

ETAPP 1

ETAPP 2

S O C KE L

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

FÖRKLARINGAR

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N

FÖRESKRIFTER

HÄNVISNINGAR

+5,51

SE RITNING A-40-1-1001

+5,00

FASAD MOT NORR

+4,50

+4,24

BEFINTLIG MARKLINJE

FÖRKLARINGAR

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 2

FÖRKLARINGAR

HUS 5 +14,07

FÖRESKRIFTER N

FÖRESKRIFTER

GATA

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR

FASAD MOT ÖSTER +6,35

TOMTGRÄNS

+6,75

A

+6,00

+3,87

+4,10

+4,10

FASAD MOT NORR

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln DATUM

+4,00

ÅÅÅÅ-MM-DD

BEFINTLIG MARKLINJE

0 METER

SE RITNING A-40-1-1001

+5,00

HANDLÄGGARE BL

+4,50

JK

ANSVARIG

BEFINTLIG MARKLINJE

J KASTBERG

+4,24

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

FASAD MOT SÖDER

HÄNVISNINGAR

V

M

SE RITNING A-40-1-1001

+4,50 +4,00

0702171585

E

+5,51

HÄNVISNINGAR

+4,94

FASAD MOT ÖSTER

ARKKAS Arkitekter

FASAD MOT NORR K

+6,40

+6,35

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

1

2

FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER

1:50 (A1) 1:100 (A3) ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

FÖRKLARINGAR

HUS 3

5

SKALA

BET ANT

NUMMER

A-40-3-0302

BET

A

SIGN

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 2 HUS 5 HUS 5

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+

+7,92 N

A

+5,26

ARKKAS Arkitekter

HÄNVISNINGAR

0702171585

+7,00

K

SE RITNING A-40-1-1001

E

+6,50

V M

+3,50

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT VÄSTER

UPPDRAG NR

+5,38

BEFINTLIG MARKLINJE

BRF LÅSSBY GÅRDAR

HANDLÄGGARE BL

JK

ANSVARIG

FASAD MOT SÖDER

ÅÅÅÅ-MM-DD

1

RITAD AV

#Pln

FASAD MOT SÖDER DATUM

J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 3

A

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

BET

ARKKAS Arkitekter

0702171585

K

A-40-3-0301 BET ANT

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

,

+

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

E

SIGN

V M

FASAD MOT ÖSTER

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln DATUM ÅÅÅÅ-MM-DD

HANDLÄGGARE BL

JK

ANSVARIG

47

J KASTBERG

HUS 3

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

1

2 N

5

HUS 3 FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

NUMMER

A-40-3-0302

BET

A


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

3 RUM & KÖK – 73 M2 NR 311

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 1

0

1

2

3

4

5M

UTEPLATS

PLATS

,6 m2

U

U

B Y G G NA DS D

HUS 1

FA S A D

S A LNIN S TÅ E N

HUS 2

DÖ R R

FTX

F Ö NS T

HUS 7

HUS 6

HUS 3

F Ö NS T

LO F TG

HUS 4

S PA LJE R Ä C KE TR A P P P E LA R

B A LKO

HUS 9

HUS 5

TA KF O F Ö NS T MIDJE

TA KAV

HUS 8

FÖRKLARINGAR

TA K

ETAPP 1

ETAPP 2

S OCK

FÖRESKRIFTER

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

2019-04-10

HÄNVISNINGAR

+5,51

SE RITNING A-40-1-1001

+5,00

FASAD MOT NORR

+4,50

+14,07

FÖRKLARINGAR

+4,24

BEFINTLIG MARKLINJE

FÖRKLARINGAR

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 2 HUS 5

FÖRESKRIFTER

GATA

FÖRESKRIFTER

+6,75

TOMTGRÄNS

+6,40

+6,35

+6,35

N

+6,00

HÄNVISNINGAR GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 SE RITNING A-40-1-1001

+4,94

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+4,50 +3,87

+4,00

+4,10

+4,10

FASAD MOT ÖSTER

SE RITNING A-40-1-1001

+5,00

FASAD MOT NORR

FASAD MOT NORR

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT SÖDER

HÄNVISNINGAR

+5,51

+4,00

A

ARKKAS Arkitekter

+4,50

0702171585

K

BEFINTLIG MARKLINJE

E

+4,24

V

FÖRKLARINGAR

M

FASAD MOT ÖSTER

UPPDRAG NR #Pln BET ANT DATUM

RITAD AV

DATUM

JK

SIGN

J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

HANDLÄGGARE

BL ÄNDRINGEN AVSER ANSVARIG

ÅÅÅÅ-MM-DD

BET ANT

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

1

2

HUS 3

5

NUMMER

DATUM

SIGN

BET

A-40-3-0302

1:50 (A1) 1:100 (A3)

ÄNDRINGEN AVSER

HUS 2

FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

HUS 5

A

HUS 5

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 N

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+

+7,92

A

+5,26

ARKKAS Arkitekter

BRF LÅSSBY GÅRDAR

E

FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER

BEFINTLIG MARKLINJE

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

,

UPPDRAG NR

FASAD MOT SÖDER

SE RITNING A-40-1-1001

+6,50

V

+5,38

HÄNVISNINGAR

+7,00

K

M

+ +3,50

A RITAD AV

#Pln DATUM

1

ANSVARIG

V

J KASTBERG

M

UPPDRAG NR

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

5

RITAD AV

#Pln

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

0702171585

E

JK

FASAD MOT ÖSTER

SKALA 1:50

ARKKAS Arkitekter

K

HANDLÄGGARE BL

FASAD MOT SÖDER ÅÅÅÅ-MM-DD

0 METER

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

0702171585

DATUM ÅÅÅÅ-MM-DD

HUS 3

HANDLÄGGARE BL

JK

ANSVARIG J KASTBERG

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

A-40-3-0301

BET

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS BET ANT ÄNDRINGEN AVSER

SKALA 1:50 0 METER

1

48

2

5

HUS 3 FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HUS 3

DATUM

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

NUMMER

A-40-3-0302

BET

A

SIGN

S ITUATIO NS P LA N


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

3 RUM & KÖK – 73 M2 NR 321

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 2

0

1

2

3

4

5M

7,3

U

U

B Y G G NA DS D

HUS 1

FA S A D

S A LNIN S TÅ E N

HUS 2

DÖ R R

FTX

F Ö NS T

HUS 7

HUS 6

HUS 3

F Ö NS T

LO F TG

HUS 4

S PA LJE R Ä C KE TR A P P P E LA R

B A LKO

HUS 9

HUS 5

TA KF O F Ö NS T MIDJE

TA KAV

HUS 8

FÖRKLARINGAR

TA K

ETAPP 1

ETAPP 2

S OCK

FÖRESKRIFTER

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N

HÄNVISNINGAR

+5,51

SE RITNING A-40-1-1001

+5,00

FASAD MOT NORR

+4,50

14,07

FÖRKLARINGAR

+4,24

BEFINTLIG MARKLINJE

FÖRKLARINGAR

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 2 HUS 5

FÖRESKRIFTER

GATA

FÖRESKRIFTER

+6,75 +6,40

+6,35

+6,35

N

+6,00

HÄNVISNINGAR GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 SE RITNING A-40-1-1001

+4,94

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+4,50 +4,00

+4,10

+4,10

FASAD MOT ÖSTER

SE RITNING A-40-1-1001

+5,00

FASAD MOT NORR

FASAD MOT NORR

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT SÖDER

HÄNVISNINGAR

+5,51

+4,00

A

ARKKAS Arkitekter

+4,50

0702171585

K

BEFINTLIG MARKLINJE

E

+4,24

V

FÖRKLARINGAR

M

FASAD MOT ÖSTER

UPPDRAG NR #Pln BET ANT DATUM

RITAD AV

DATUM

JK

SIGN

J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

HANDLÄGGARE

BL ÄNDRINGEN AVSER ANSVARIG

ÅÅÅÅ-MM-DD

BET ANT

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

1

2

HUS 3

5

NUMMER

DATUM

SIGN

BET

A-40-3-0302

1:50 (A1) 1:100 (A3)

ÄNDRINGEN AVSER

HUS 2

FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

HUS 5

A

HUS 5

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 N

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+

+7,92

A

+5,26

ARKKAS Arkitekter

BRF LÅSSBY GÅRDAR

E

FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER

BEFINTLIG MARKLINJE

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

,

UPPDRAG NR

FASAD MOT SÖDER

SE RITNING A-40-1-1001

+6,50

V

+5,38

HÄNVISNINGAR

+7,00

K

M

+ +3,50

A RITAD AV

#Pln DATUM

1

ANSVARIG

V

J KASTBERG

M

UPPDRAG NR

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

5

RITAD AV

#Pln

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

0702171585

E

JK

FASAD MOT ÖSTER

SKALA 1:50

ARKKAS Arkitekter

K

HANDLÄGGARE BL

FASAD MOT SÖDER ÅÅÅÅ-MM-DD

0 METER

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

0702171585

DATUM ÅÅÅÅ-MM-DD

HUS 3

HANDLÄGGARE BL

JK

ANSVARIG J KASTBERG

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

A-40-3-0301

BET

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS BET ANT ÄNDRINGEN AVSER

SKALA 1:50 0 METER

1

2

5

SIGN

HUS 3 FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HUS 3

DATUM

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

NUMMER

A-40-3-0302

BET

A

49


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

3 RUM & KÖK – 73 M2 NR 511

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 1

0

1

2

3

4

5M

UTEPLATS

PLATS

6 m2

U

U

B Y G G NA D

HUS 1

FA

SA ST

HUS 2

FTX

HUS 7

HUS 6

HUS 3

LO

HUS 4

SP RÄ TR PE

BA

HUS 9

HUS 5

TA K FÖ MID

TA

HUS 8

TA

ETAPP 1

ETAPP 2

SO

FÖRKLARINGAR

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

2019-04-10

FÖRESKRIFTER

TOMTGRÄNS

+4,23 +3,80

HÄNVISNINGAR

+3,50

+3,50

FASAD MOT NORR

SE RITNING A-40-1-1001

BEFINTLIG MARKLINJE

FÖRKLARINGAR FÖRKLARINGAR BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 4

FÖRESKRIFTER

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

TO

TOMTGRÄNS

TOMTGRÄNS

BRF LÅSSBY GÅRDAR

2

+4,90

+3,82 +3,50

+3,50

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

+4,23

+3,50

HÄNVISNINGAR

FASAD MOT NORR SE RITNING A-40-1-1001

A

ARKKAS Arkitekter

0702171585

+3,80

K

BEFINTLIG MARKLINJE

HÄNVISNINGAR

+3,50

+3,50

E

FASAD MOT NORR

BEFINTLIG MARKLINJE

SE RITNING A-40-1-1001

V

M

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln DATUM

BEFINTLIG MARKLINJE

HANDLÄGGARE BL

JK

ANSVARIG J KASTBERG

ÅÅÅÅ-MM-DD

FÖRKLARINGAR NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG BET ANT

0 METER

1

ÄNDRINGEN AVSER

2

5

DATUM

HUS 5

SIGN

FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

NUMMER

BET

A-40-3-0502

1:50 (A1) 1:100 (A3)

BET ANT

HUS 3

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 4

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR

TO

N

2

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 TOMTGRÄNS

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER

ARKKAS Arkitekter

0702171585

K

V

+3,50

M

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT SÖDER

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln

DATUM

ÅÅÅÅ-MM-DD

BRF LÅSSBY GÅRDAR

HÄNVISNINGAR

E

+4,90

+3,50

A

JK

+3,50

SE RITNING A-40-1-1001

+3,82

HANDLÄGGARE

BL

ANSVARIG

BEFINTLIG MARKLINJE

A

J KASTBERG

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

0 METER

1

2

5

V M

HUS 5

UPPDRAG NR

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

50

NUMMER

RITAD AV

#Pln

BET

A-40-3-0501

0 METER

1

JK

ANSVARIG J KASTBERG

ÅÅÅÅ-MM-DD ÄNDRINGEN AVSER

HANDLÄGGARE BL

DATUM

BET ANT

DATUM

SIGN

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 5 FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HUS 3

0702171585

E

BEFINTLIG MARKLINJE

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

ARKKAS Arkitekter

K

FASAD MOT ÖSTER NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

NUMMER

A-40-3-0502

BET

S ITUATIO NS P LA N


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

3 RUM & KÖK – 73 M2 NR 521

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 2

0

U

1

2

3

4

5M

U

B Y G G NA D

HUS 1

FA

SA ST

HUS 2

FTX

HUS 7

HUS 6

HUS 3

LO

HUS 4

SP RÄ TR PE

BA

HUS 9

HUS 5

TA K FÖ MID

TA

HUS 8

TA

ETAPP 1

ETAPP 2

SO

FÖRKLARINGAR

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N

FÖRESKRIFTER

TOMTGRÄNS

+4,23 +3,80

HÄNVISNINGAR

+3,50

+3,50

FASAD MOT NORR

SE RITNING A-40-1-1001

BEFINTLIG MARKLINJE

FÖRKLARINGAR FÖRKLARINGAR BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 4

FÖRESKRIFTER

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 TO

TOMTGRÄNS

TOMTGRÄNS

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+4,90

2

+3,82 +3,50

+3,50

FASAD MOT ÖSTER

+3,50

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT SÖDER

+4,23

FASAD MOT NORR A HÄNVISNINGAR

SE RITNING A-40-1-1001

FASAD MOT NORR

BEFINTLIG MARKLINJE

ARKKAS Arkitekter

0702171585

+3,80

K

HÄNVISNINGAR

+3,50

+3,50

E

SE RITNING A-40-1-1001

V

M

BEFINTLIG MARKLINJE

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln DATUM

BEFINTLIG MARKLINJE

HANDLÄGGARE BL

JK

ANSVARIG J KASTBERG

ÅÅÅÅ-MM-DD

FÖRKLARINGAR NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

1

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG HUS 5

2

5ÄNDRINGEN FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER AVSER DATUM SIGN

BET ANT

SKALA

NUMMER

BET

A-40-3-0502

1:50 (A1) 1:100 (A3)

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 4

HUS 3

FÖRESKRIFTER N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

TO

N

BRF LÅSSBY GÅRDAR 2

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 TOMTGRÄNS

BEFINTLIG MARKLINJE

ARKKAS Arkitekter

0702171585

+3,50

E

FASAD MOT SÖDER

SE RITNING A-40-1-1001

V

M

FASAD MOT SÖDER

UPPDRAG NR

FASAD MOT VÄSTER

RITAD AV

#Pln

DATUM ÅÅÅÅ-MM-DD

BL

+3,50

BRF LÅSSBY GÅRDAR

HÄNVISNINGAR

K

+4,90

+3,50

FASAD MOT VÄSTER

A

HANDLÄGGARE JK

+3,82 BEFINTLIG MARKLINJE

A

J KASTBERG

V

BEFINTLIG MARKLINJE

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

0 METER

1

M

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

UPPDRAG NR

HUS 5

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

RITAD AV

#Pln

FASAD MOT SÖDER, FASAD MOT VÄSTER SKALA

ÄNDRINGEN AVSER

0 METER

1

JK

ANSVARIG J KASTBERG

ÅÅÅÅ-MM-DD BET ANT

HANDLÄGGARE BL

DATUM

BET

A-40-3-0501

DATUM

51

SIGN

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 5 FASAD MOT NORR, FASAD MOT ÖSTER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HUS 3

0702171585

E

FASAD MOT ÖSTER

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

ARKKAS Arkitekter

K

ANSVARIG

NUMMER

A-40-3-0502

BET


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

4 RUM & KÖK – 88 M2 NR 211

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 1

0

UTEPLATS

1

2

3

4

5M

UTEPLATS 15,6 m2

U

U

FTX

FTX

FÖRKLARINGAR

B Y G G NA DS DE

FÖRKLARINGAR

HUS 1

FA S A DP

S A LNIN S TÅ E ND HUS 1

HUS 1

HUS 2

FÖRESKRIFTER

HUS 3

DÖ R R

FÖRESKRIFTER

HUS 3

F Ö NS TE

HUS 7 +8,10

+7,12

FASAD MOT SÖDER

+7,12

HÄNVISNINGAR SE RITNING A-40-1-1001

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

+7,00

+7,00

+6,50

LO F TG Å

+6,00

+6,50

FASAD MOT ÖSTER

+5,50

BEFINTLIG MARKLINJE

+6,00 +5,50

F Ö NS TE

SE RITNING A-40-1-1001

+8,14

+8,10

HUS 6

HÄNVISNINGAR 3 HUS

+8,14

HUS 4

BEFINTLIG MARKLINJE

S PA LJE R Ä C KE N TR A P P O P E LA R E

FÖRKLARINGAR BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

B A LKO N BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 1

HUS 9

HUS 5

TA KF O T F Ö NS TE MIDJE B

HUS 3 GATA

TA KAV V

FÖRESKRIFTER

TOMTGRÄNS

HUS 8

N

GATA

TOMTGRÄNS

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

N

+8,34

S O C KE A

+6,50

FASAD MOT NORR

+6,50 BEFINTLIG MARKLINJE

A

ARKKAS Arkitekter

V

M

RITAD AV

#Pln DATUM ÅÅÅÅ-MM-DD

1

5

NUMMER

JK

ANSVARIG

ÅÅÅÅ-MM-DD

0 METER

J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

1

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

5

HUS 2 FASAD MOT ÖSTER, FASAD MOT NORR

SKALA

NUMMER

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HUS 2

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HANDLÄGGARE BL

DATUM

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

BET ANT

FASAD MOT ÖSTER, FASAD MOT NORR

SKALA

RITAD AV

#Pln

+5,01

SKALA 1:50

J KASTBERG

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

0702171585

SE RITNING A-40-1-1001

UPPDRAG NR

+5,24

JK

ANSVARIG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

BEFINTLIG MARKLINJE HANDLÄGGARE

BL

ARKKAS Arkitekter

HÄNVISNINGAR

M

+5,16

E

UPPDRAG NR

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

V

K

+5,16

E

BEFINTLIG MARKLINJE

0702171585

FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT VÄSTER

K

+6,75

FASAD MOT NORR

FASAD MOT NORR

52

ETAPP 1

ETAPP 2

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+7,89

TA K

BRF LÅSSBY GÅRDAR

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

+7,89

+8,34

BET

A-40-3-0202

GATA

A-40-3-0202

ÄNDRINGEN AVSER

BET

DATUM

SIGN

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

4 RUM & KÖK – 88 M2 NR 221

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 2

0

U

1

2

3

4

5M

U

FTX

FTX

FÖRKLARINGAR

B Y G G NA DS DE

FÖRKLARINGAR

HUS 1

FA S A DP

S A LNIN S TÅ E ND HUS 1

HUS 1

HUS 2

FÖRESKRIFTER

HUS 3

DÖ R R

FÖRESKRIFTER

HUS 3

F Ö NS TE

HUS 7 +8,10

+7,12

FASAD MOT SÖDER

+7,12

HÄNVISNINGAR SE RITNING A-40-1-1001

FASAD MOT ÖSTER FASAD MOT ÖSTER

+7,00

+7,00

+6,50

LO F TG Å

+6,00

+6,50

FASAD MOT ÖSTER

+5,50

BEFINTLIG MARKLINJE

+6,00 +5,50

F Ö NS TE

SE RITNING A-40-1-1001

+8,14

+8,10

HUS 6

HÄNVISNINGAR 3 HUS

+8,14

HUS 4

BEFINTLIG MARKLINJE

S PA LJE R Ä C KE N TR A P P O P E LA R E

FÖRKLARINGAR BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

B A LKO N BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 1

HUS 9

HUS 5

TA KF O T F Ö NS TE MIDJE B

HUS 3

TA KAV V

GATA

GATA

TOMTGRÄNS

FÖRESKRIFTER

HUS 8

N

TOMTGRÄNS

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

N

+8,34

ETAPP 1

ETAPP 2

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+7,89

TA K

BRF LÅSSBY GÅRDAR

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

+7,89

+8,34

S O C KE A

+6,50

K

FASAD MOT NORR

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

+6,50

A

ARKKAS Arkitekter

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT VÄSTER

V M

+5,16

E

ÅÅÅÅ-MM-DD

1

5

0 METER

NUMMER

JK

J KASTBERG

1

2

5

GATA

S ITUATIO NS P LA N

HUS 2 FASAD MOT ÖSTER, FASAD MOT NORR

SKALA

NUMMER

BET ANT BET

A-40-3-0202

2019-04-10

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HUS 2

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HANDLÄGGARE

ANSVARIG

ÅÅÅÅ-MM-DD

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING SKALA 1:50

FASAD MOT ÖSTER, FASAD MOT NORR

SKALA

RITAD AV BL

DATUM

+5,01

JK

J KASTBERG

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

0702171585

SE RITNING A-40-1-1001

#Pln

+5,24

HANDLÄGGARE BL

ANSVARIG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

BEFINTLIG MARKLINJE

RITAD AV

#Pln DATUM

ARKKAS Arkitekter

HÄNVISNINGAR

UPPDRAG NR

V

M

+5,16

UPPDRAG NR

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

E

+6,75

BEFINTLIG MARKLINJE

0702171585

K

FASAD MOT VÄSTER

BET

A-40-3-0202 ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

53


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

4 RUM & KÖK – 88 M2 NR 411

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 1

0

UTEPLATS

1

2

3

4

5M

UTEPLATS 15,6 m2

U

U

FTX

FTX

FÖRKLARINGAR

HUS 3

FÖRESKRIFTER

HUS 5

HÄNVISNINGAR SE RITNING A-40-1-1001

+5,26

FASAD MOT ÖSTER +4,19

FÖRKLARINGAR BEFINTLIG MARKLINJE

B Y G G NA DS DE L

FÖRKLARINGAR

HUS 1 BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

FA S A DPA NE L

SIGN

S A LNING MO T S TÅ E NDE PA N

HUS 3

HUS 2

HUS 3

FÖRESKRIFTER

HUS 5

DÖ R R

FÖRESKRIFTER HUS 5

F Ö NS TE R

N

HUS 7

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+4,00

0702171585

K

LO F TG Å NG

FASAD MOT ÖSTER E V

+3,55

+4,19

M

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT NORR

+4,00

ARKKAS Arkitekter

SE RITNING A-40-1-1001

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR

FASAD MOT VÄSTER +4,40

A

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln

+3,65

HUS 4

HANDLÄGGARE BL

DATUM

JK

FÖRKLARINGAR

BEFINTLIG MARKLINJE

ANSVARIG J KASTBERG

ÅÅÅÅ-MM-DD

BEFINTLIG MARKLINJE

S PA LJE É R / R Ä C KE N/ TR A P P O R / P E LA R E

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

F Ö NS TE R F O D

SE RITNING A-40-1-1001

HÄNVISNINGAR

+5,26

HUS 6

HUS 3HÄNVISNINGAR

TGRÄNS

+4,58

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

1

2

5

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 4

B A LKO NG E R

FASAD MOT ÖSTER, FASAD MOT NORR BET ANT ÄNDRINGEN AVSER SKALA NUMMER

DATUM

SIGN BET

A-40-3-0402

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HUS 9

HUS 5

HUS 3

TA KF O T/ F Ö NS TE R B LE C MIDJE B LE C K

FÖRESKRIFTER

TA KAV VATTNIN

HUS 5

N

HUS 8

N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR

BRF LÅSSBY GÅRDAR

GATA

HÄNVISNINGAR

TOMTGRÄNS +5,38

FASAD MOT SÖDER

+3,62

FASAD MOT SÖDER

+4,27+4,40

A ARKKAS Arkitekter

0702171585

FASAD MOT VÄSTER E V

+4,00

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln ÅÅÅÅ-MM-DD

V

+3,55 BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT NORR M

M

UPPDRAG NR

+3,65

1

5

HUS 4 FASAD MOT VÄSTER, FASAD MOT SÖDER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

JK

ANSVARIG

ÅÅÅÅ-MM-DD

0 METER

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

HANDLÄGGARE BL

DATUM

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

JK

BEFINTLIG MARKLINJE

J KASTBERG

J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

RITAD AV

#Pln

HANDLÄGGARE BL

ANSVARIG

SKALA 1:50

0 METER

0702171585

E

+4,00

K

DATUM

54

ARKKAS Arkitekter

K A

BEFINTLIG MARKLINJE

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

S O C KE L

SE RITNING A-40-1-1001

+4,58

FASAD MOT VÄSTER

+4,00

TA K

ETAPP 1

ETAPP 2

TGRÄNS

NUMMER

A-40-3-0401

BET

1

2

BET ANT HUS 4

5

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

FASAD MOT ÖSTER, FASAD MOT NORR SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

A-40-3-0402

BET

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

4 RUM & KÖK – 88 M2 NR 421

 SK AL A 1:100 (A4)

PLAN 2

0

U

1

2

3

4

5M

U

FTX

FTX

FÖRKLARINGAR

HUS 3

FÖRESKRIFTER

HUS 5

HÄNVISNINGAR SE RITNING A-40-1-1001

+5,26

FASAD MOT ÖSTER +4,19

FÖRKLARINGAR BEFINTLIG MARKLINJE

B Y G G NA DS DE L

FÖRKLARINGAR

HUS 1 BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

FA S A DPA NE L

SIGN

S A LNING MO T S TÅ E NDE PA N

HUS 3

HUS 2

HUS 3

FÖRESKRIFTER

HUS 5

DÖ R R

FÖRESKRIFTER HUS 5

F Ö NS TE R

N

HUS 7

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR

+4,00

0702171585

K

LO F TG Å NG

FASAD MOT ÖSTER E V

+3,55

+4,19

M

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT NORR

+4,00

ARKKAS Arkitekter

SE RITNING A-40-1-1001

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR

FASAD MOT VÄSTER +4,40

A

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln

+3,65

HUS 4

HANDLÄGGARE BL

DATUM

JK

FÖRKLARINGAR

BEFINTLIG MARKLINJE

ANSVARIG J KASTBERG

ÅÅÅÅ-MM-DD

BEFINTLIG MARKLINJE

S PA LJE É R / R Ä C KE N/ TR A P P O R / P E LA R E

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50 0 METER

F Ö NS TE R F O D

SE RITNING A-40-1-1001

HÄNVISNINGAR

+5,26

HUS 6

HUS 3HÄNVISNINGAR

TGRÄNS

+4,58

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

1

2

5

BET ANT

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

HUS 4

B A LKO NG E R

FASAD MOT ÖSTER, FASAD MOT NORR BET ANT ÄNDRINGEN AVSER SKALA NUMMER

DATUM

SIGN BET

A-40-3-0402

1:50 (A1) 1:100 (A3)

HUS 9

HUS 5

HUS 3

TA KF O T/ F Ö NS TE R B LE C MIDJE B LE C K

FÖRESKRIFTER

TA KAV VATTNIN

HUS 5

N

HUS 8

N

GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05 GRANSKNINGSHANDLING 2019-07-05

BRF LÅSSBY GÅRDAR

BRF LÅSSBY GÅRDAR

GATA

HÄNVISNINGAR

TOMTGRÄNS +5,38

+3,62

FASAD MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

+4,27+4,40

A ARKKAS Arkitekter

0702171585

0702171585

FASAD MOT VÄSTER

BEFINTLIG MARKLINJE

FASAD MOT NORR M

UPPDRAG NR

RITAD AV

#Pln DATUM ÅÅÅÅ-MM-DD

V

+3,55

V

+4,00

E

+4,00

K E

M

UPPDRAG NR

+3,65

1

5

HUS 4 FASAD MOT VÄSTER, FASAD MOT SÖDER SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

JK

ANSVARIG

ÅÅÅÅ-MM-DD

0 METER

GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

2

HANDLÄGGARE BL

DATUM

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

JK

BEFINTLIG MARKLINJE

J KASTBERG

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N

J KASTBERG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS GAMLA LÅSSBYVÄGEN, BJÖRLANDA, GÖTEBORG

NYBYGGNAD AV FLERBOSTADSHUS

SKALA 1:50

RITAD AV

#Pln

HANDLÄGGARE BL

ANSVARIG

SKALA 1:50

0 METER

ARKKAS Arkitekter

K A

BEFINTLIG MARKLINJE

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

S O C KE L

SE RITNING A-40-1-1001

+4,58

FASAD MOT VÄSTER

+4,00

TA K

ETAPP 1

ETAPP 2

TGRÄNS

NUMMER

A-40-3-0401

BET

1

2

BET ANT HUS 4

5

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

FASAD MOT ÖSTER, FASAD MOT NORR SKALA

1:50 (A1) 1:100 (A3)

NUMMER

A-40-3-0402

BET

55


BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

FÖRRÅD

NR 221, 122, 212, 222, 111, 211, 121, 323, 123, 113 & 112

 SK AL A 1:100 (A4)

HUS 1

0

FRD LGH 122

FRD LGH 221

7,8 m2

12,0 m2

FRD LGH 212

3

6,0 m2

5M

6,8 m2

FRD LGH 123

6,0 m2

4

FRD LGH 111

6,0 m2

FRD LGH 323

7,8 m2

12,3 m2

2

FRD LGH 222

6,0 m2

FRD LGH 121

FRD LGH 211

1

FRD LGH 113

FRD LGH 112

5,7 m2

6,8 m2

B Y G G NA DS DE L

HUS 1

KULÖ R

MATE R IA L

FA S A DPA NE L

S A LNING MO T S TÅ E NDE PA NE L

HUS 2

DÖ R R

F Ö NS TE R

HUS 7

HUS 6

HUS 3

F Ö NS TE R F O DE R

B

LO F TG Å NG

HUS 4

S PA LJE É R / R Ä C KE N/ TR A P P O R / P E LA R E

B A LKO NG E R

HUS 9

HUS 5

TA KF O T/ F Ö NS TE R B LE C K/ MIDJE B LE C K

TA KAV VATTNING

HUS 8 SKALA 1:50

TA K

ETAPP 2 XX

1:50

A40-P0100

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

56

ETAPP 1

0 METER

XX

B R F LÅ S S B Y G Å R DA R | KULÖ R B E S KR IV NING

S O C KE L

2019-04-10

S ITUATIO NS P LA N

1

2


B BRF. L ÅSSBY GÅRDAR, TORSL ANDA

FÖRRÅD

NR 311, 522, 512, 322, 313, 512, 321, 412, 422, 523, 513, 511, 421 & 411 HUS 3

0

FRD LGH 311

FRD LGH 522

11,9 m2

FRD LGH 512

FRD LGH 322

FRD LGH 512

FRD LGH 321

4,3 m2

1

FRD LGH 412 6,2 m2

12,1 m2

2

3

4

FRD LGH 422

5M

EL

6,2 m2

7,5 m2

B

8,0 m2

 SK AL A 1:100 (A4)

FRD LGH 312 6,2 m2

FRD LGH 313 6,0 m2

4,4 m2

FRD LGH 523 6,2 m2

12,1 m2

FRD LGH 513

FRD LGH 511

6,2 m2

7,8 m2

KÄLLARE FRD LGH 322

FRD LGH 412 6,2 m2

FRD LGH 422 6,2 m2

BRF FRD

EL

6,7 m2

7,5 m2

B

12,1 m2

FRD LGH 321 12,1 m2

FRD LGH 523 6,2 m2

FRD LGH 513 6,2 m2

FRD LGH 511 7,8 m2

FRD LGH 421

FRD LGH 411

12,1 m2

12,2 m2

XX

1:50

XX

A40-P0300

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

57


Med rötterna i skogen Derome är Sveriges största familjeägda träindustri som nu drivs av den tredje generationen. Det som för mer än sjuttio år sedan började med en enkel bysåg, har nu växt till en stor koncern. Trä är den gröna tråden genom hela vår verksamhet och blir till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Med mångårig kunskap och kärlek till hantverket förädlar vi råvaran hela vägen – från skog till färdigt hus. EN SAMHÄLLSBYGGARE I TIDEN Ett av Deromes kärnvärden är ansvarstagande. Vi verkar för en hållbar utveckling och tar ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi utvecklar råmark till hållbara samhällen för människor att leva och trivas i, samt uppleva trygghet. När vi planerar bostadsområden strävar vi efter variation och bygger villor, bostadsrätter och hyresrätter. Allt för att skapa levande samhällen med plats för alla. Som samhällsbyggare tar vi vårt ansvar. Både idag, imorgon och för kommande generationers framtid. TRÄ FÖR FRAMTIDEN Det är härligt att bo i ett trähus. Ofta blir känslan tyst, varm och ombonad. Trä är ett mjukt material som andas och skapar en trivsam boendemiljö, dessutom är det väldigt vackert. När du bor i ett trähus från oss kan du vara trygg med att du bidrar till ett samhälle som är långsiktigt hållbart. Vi har den unika möjligheten att följa hela kedjan från skog till färdigt hus. Då vet vi att alla våra trähus byggs ansvarsfullt och hållbart. Fördelarna med att bygga trähus är alltså många, både för dig och miljön.


SILVERPILEN ↑ VARBERG

Teckenförklaring För varje träd vi skördar planterar vi minst två nya

U

 Spis/ugn

DM M   Diskmaskin/inbyggd micro

 Diskho TM  Tvättmaskin TT  Torktumlare K  Kyl F  Frys G  Garderob ST  Städskåp

 Köksskåp FRD  Förråd

 Badrumskommod  Toalett  Dusch FTX  FTX-aggregat FRD  Förråd ELC  Elcentral

 Tillval   Inklädd ventilation


Ditt nya hus är en viktig del av en hållbar morgondag och du kan vara trygg med att vi på Derome tar hand om våra gemensamma resurser på bästa sätt. Tack vare att vi har kontroll på hela kedjan – från skog till färdigt hus – så kan vi vara med och styra varenda detalj i rätt hållbar riktning. Det är helt unikt. deromebostad.se 0340-66 64 25 facebook.com/deromebostad instagram.com/deromebostad

Med rötterna i skogen Derome är Sveriges största familjeägda träindustri som nu drivs av den tredje generationen. Det som för mer än sjuttio år sedan började med en enkel bysåg, har nu växt till en stor koncern. Trä är den gröna tråden genom hela vår verksamhet och blir till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Med mångårig kunskap och kärlek till hantverket förädlar vi råvaran hela vägen – från skog till färdigt hus. EN SAMHÄLLSBYGGARE I TIDEN Ett av Deromes kärnvärden är ansvarstagande. Vi verkar för en hållbar utveckling och tar ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi utvecklar råmark till hållbara samhällen för människor att leva och trivas i, samt uppleva trygghet. När vi planerar bostadsområden strävar vi efter variation och bygger villor, bostadsrätter och hyresrätter. Allt för att skapa levande samhällen med plats för alla. Som samhällsbyggare tar vi vårt ansvar. Både idag, imorgon och för kommande generationers framtid. TRÄ FÖR FRAMTIDEN Det är härligt att bo i ett trähus. Ofta blir känslan tyst, varm och ombonad. Trä är ett mjukt material som andas och skapar en trivsam boendemiljö, dessutom är det väldigt vackert. När du bor i ett trähus från oss kan du vara trygg med att du bidrar till ett samhälle som är långsiktigt hållbart. Vi har den unika möjligheten att följa hela kedjan från skog till färdigt hus. Då vet vi att alla våra trähus byggs ansvarsfullt och hållbart. Fördelarna med att bygga trähus är alltså många, både för dig och miljön.

Profile for Deromegruppen

Säljbroschyr Låssby Gårdar etapp 2  

Säljbroschyr Låssby Gårdar etapp 2  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded