__MAIN_TEXT__

Page 1

Vallmon VEJBY ÄNG, VEJBYSTRAND

14 bostadsrätter


6

OM VEJBYSTRAND

8

PROJEKTLEDARENS ORD

11

HUS MED HJÄRTA

13

RUMSBESKRIVNING

23

HUR GÅR DET TILL?

25

TRYGGHETSPAKETET

28

PLANLÖSNINGAR

VALLMON, VEJBY ÄNG I VEJBYSTRAND Antal bostadsrätter 14 Boyta

77-94 m2

Tomtyta

ca 384-726 m2

Arkitekt

Jan-Olof Örtengren

Ägandeform Bostadsrätt Bostadstyp Parhus Mäklare

Elin Jarl, Fastighetsbyrån elin.jarl@fastighetsbyran.se, 076-569 91 27

Tryck

Maj 2020 Derome Bostad, marknadsavdelning, 0340-66 64 25, marknad@derome.se Broschyren trycks i tidigt skede. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder och illustra- tioner kan visa detaljer som inte ingår i ditt köp.

Läs mer om bostäderna


PETER MOSSBRANT, VD DEROME HUS

Passionen sitter i väggarna För över 70 år sedan startade min farfar en liten bysåg, då la han grunden för ett långsiktigt bolag som idag utvecklar hela kedjan – från skog till färdigt hus. Vi vet därför att alla våra trähus byggs ansvarsfullt och hållbart. Skog och trä har alltid varit en stor del av mitt liv. Som liten var jag ofta med pappa på brädgården i Derome och till skogen återvänder jag alltid för att reflektera och hämta inspiration. Med tiden växte mitt intresse av att bygga hus till att bli min passion. Att skapa hem och omgivningar för människor att trivas i, ligger mig varmt om hjärtat. Vi bygger våra hus i trä och passionen sitter i väggarna. Men det är först när du flyttar in som hemmet får sitt liv och nya minnen skapas.


I KUSTPÄRLAN VEJBYSTRAND

Nära grönska och hav Med olika typer av bostäder öppnas möjligheterna för många generationer på Vejby Äng. Från det underhållsfria lägenhetsboendet till mindre bostadsrätter och större villatomter. Här finns ett boende för alla. Den ursprungliga ängen kommer fortfarande finnas kvar, genom att delar av den grönskande marken bevaras. Här kommer barn i generationer framöver kunna fortsätta leka, busa och klättra i träd.


Nära havet i Vejbystrand

HAMN MATBUTIK

IDROTTSPLATS

VEJBYBADET

FÖRSKOLA VALLMON

SKOLA

6


VALLMON ↑ VEJBY ÄNG, VEJBYSTRAND

Vejbystrand är ett riktigt sommarparadis med liv och rörelse från både bofasta och turister. Under vinterhalvåret återgår det lugna livet i det lilla samhället med 2700 bofasta invånare. CYKELAVSTÅND TILL HAVET Det sägs att Skånes, och kanske Sveriges vackraste strand, ligger i Vejbystrand. Den långsträckta badstranden ligger knappt en kilometer bort och hoppar du på cykeln så är du där på fem minuter. Tröttnar du på sand finns Vejbybadet med bassäng, pool och kiosk.

mark ligger Trollskogen på promenadavstånd - en underbar naturupplevelse för både stora och små. Ta på dig vandringsskorna och upptäck även naturreservatet Magnarps Strandmark längs kusten ner till Magnarps hamn. ENKELT OCH NÄRA Vejbystrand är en idyllisk plats på Bjärehalvön med småbåtshamn, restauranger och mataffär. Orten har också en vingård väl värt ett besök. Fler bekvämligheter som finns är förskola och F-6 skola, frisörer och hotell.

NATURUPPLEVELSER Det är inte bara havet som lockar i Vejbystrand. Här finns även naturområden. För den som gillar att ströva runt i skog och

I NÄROMRÅDET Matbutik

Ica Nära Vågen

1200 m

Hamn

1400 m

Simbassäng

Vejbybadet

1600 m

Grundskola

F-6

600 m

Förskola

Villervalla

800 m

Idrott/Event

Vejby IF

500 m

Kollektivtrafik

Busshållplats

200 m

7


8


»Bo där andra har semester och njut av hav och natur som aldrig är långt borta«

9


Projektledaren om Vallmon

PATRIK SNÖDAHL, PROJEKTLEDARE

Nyckelfärdigt och bekvämt Vejby Äng ska vara en boplats för alla, där olika boendeformer öppnar upp för att flera generationer ska trivas i samma område. Här bor man med närhet till havet och de långsträckta sandstränderna. Föredrar du avkoppling i naturen? Vejbystrand är en idyllisk plats på Bjärehalvön med många vackra naturområden. VÄLKOMNANDE OCH TRIVSAMT I arbetet med parhusen har vi fokuserat på att skapa en välkommande och trivsam känsla som knyter an till övrig bebyggelse, och till området som helhet. Vallmon karaktäriseras av småskalig, modern träbebyggelse med fokus på sociala ytor både inne och ute. Utformningen har inspirerats av japansk arkitektur och är slank i sitt formspråk. Vid inflyttning kommer husen vara färdigmålade i naturnära färger. Träterrassen kommer vara färdig att ställa utemöbler på, betongplattorna på plats och gräs, häckar och spaljéer är klart. Nyckelfärdigt och bekvämt för dig som köpare. 10

YTEFFEKTIV OCH SOCIAL LÖSNING Parhusen har en smal form med en effektiv planlösning där vi har fokuserat på att skapa yteffektiva rum med bra förvaringsutrymmen. De gemensamma ytorna - köket, matplatsen och vardagsrummet har en social och luftig planlösning som vetter mot söder och öppnar upp mot uteplatsen utanför. Stora fönster släpper in mycket ljus samtidigt som ryggåstaket i vardagsrum och kök ger ett högt, rymligt och modernt intryck. Via vindsluckan i förrådet/klädkammaren når man det övre planet där det finns ett stort utrymme för förvaring, vilket ger ett väldigt praktiskt boende.


VALLMON ↑ VEJBY ÄNG, VEJBYSTRAND

»Generösa fönster släpper in mycket ljus samtidigt som ryggåstaket i vardagsrum och kök ger ett högt, rymligt och modernt intryck«

DENNA ILLUSTRATION INNEHÅLLER TILLVAL


Se detaljerade planritningar på sid 28-41.

DENNA ILLUSTRATION INNEHÅLLER TILLVAL


VALLMON ↑ VEJBY ÄNG, VEJBYSTRAND

Parhus med hjärta Enplanshusen i Vallmon byggs i två olika storlekar, 77 kvm och 94 kvm. Båda hustyperna har tre rum och kök, förråd och parkering för minst en bil. Husen är byggda i trä med stående panel. Färgerna anspelar på vallmoblommans färger och husen går i grönt och svart med röda tak. LJUSA MED ÖPPEN PLANLÖSNING Husen har bra ljusinsläpp med fönster åt tre väderstreck och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Taket i denna del är ryggåstak som ger luftighet och rymd. Köket i vinkel har ett vackert burspråk och i de stora husen kan du välja till en praktisk köksö. Som tillval finns också badkar och en trivsam kamin. Sovrummen är samlade i den norra delen av huset och har goda förvaringsmöjligheter. TERRASS I SYDVÄST Parhusen i Vallmon är placerade på varsin sida av Bedas väg. Till samtliga bostäder finns en tillhörande trädgård, som köparen själv får nyttja och sköta om. På husens sydvästra sida finns den generösa uteplatsen med solläge under större delen av dagen. För sex av de mindre husen kommer den här terrassen vara vänd mot den lummiga skogen som skapar ett naturligt insynsskydd. Runt om huset finns flera möjligheter till mindre sittplatser i olika väderstreck.

13


Inredningsval Ett nyckelfärdigt hem innebär att när du får nycklarna av oss är ditt nya boende helt klart att flytta in i. Vi har valt ut material och produkter från välkända varumärken som ingår i köpet, men självklart kan du anpassa dem enligt ditt tycke och smak. Vi skapar personliga hem tillsammans med dig som kund och på följande sidor kan du få inspiration till din nya bostad. I vår tillvalsportal presenteras inredning och flera av de val som kan göras. Det är också där du gör dina slutgiltliga val.


Vårt val & tillval

Rumsbeskrivning - standard Innertak:

Vitmålad gips med fasade kanter.

Innerväggar:

Vitmålad gips.

Innerdörrar:

Vita med ram från Swedoor.

Foder, socklar och lister:

Vita släta, fabriksmålade med synliga spikhål.

Fönsterbänkar:

Vita i mdf, fabriksmålade.

Golv: Ekparkett 3-stav från Kährs, klinker i entré och groventré. Garderober: Vita släta luckor, Aspekt från Marbodal, enligt ritning. Kök:

Vita släta luckor, Arkitekt från Marbodal, enligt ritning. Bänkskiva i laminat och rostfri diskbänk med diskho. Stänkskydd i kakel ovan diskbänk. Köksblandare från Mora. Induktionshäll, utdragbar spisfläkt, kyl och frys, inbyggnadsugn, inbyggd micro samt diskmaskin från Siemens.

Badrum:

Vit kommod med handfat och spegelskåp från Svedbergs. Golvstående toalett från Ifö och duschväggar med klarglas från Svedbergs. Blandare och dusch från Mora. Kakel på väggar och klinker på golv. Golvvärme. Tillval för badkar och handdukstork kan göras.

Klädvård/tvätt:

Vit skåpinredning med släta luckor Aspekt från Marbodal, enligt ritning. Bänkskiva i laminat och diskho. Blandare från Mora. Tvättmaskin och tork- tumlare från Siemens. Klinker på golv.

Belysning:

Kök: LED-lysrörsarmaturer under överskåp. WC/D: Takarmatur och integrerad belysning i spegelskåp. Klädvård/tvätt: Takarmatur. Klädkammare/förråd: Takarmatur.

Övrigt:

Tillval för kamin från Contura kan göras.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


INSPIRATION

»Du får chansen att träffa en kökssäljare som hjälper dig att anpassa köket efter din stil och smak«


Välj vita, svarta eller rostfria vitvaror från Siemens

Vi har valt en blyfri blandare från Mora som standard. Med rätt blandare sparar du både vatten, pengar och på miljön.

HUSETS MEST ANVÄNDA RUM

Köket – hemmets hjärta Vår köksleverantör till Vallmon är Marbodal. De har idag Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. Att du ska kunna tänka långsiktigt i ditt val av material är en självklarhet för oss. Eftersom vi tillbringar mycket tid i köket, tycker vi det är viktigt att du är med och får välja ett kök som passar just din stil. Därför får du träffa en kökssäljare som hjälper dig att anpassa köket efter dina önskemål.

En bänkskiva sätter stilen i ditt kök. Det är en viktig arbetsyta som måste klara av flera års flitigt slitande och användande. Marbodals bänkskivor finns i olika material och utföranden. Vilken väljer du?

KLASSISKT, MODERNT ELLER LANTLIGT?


INSPIRATION

»Passa på att välja till ett badkar till ditt badrum«


VALLMON ↑ VEJBY ÄNG, VEJBYSTRAND

Vårt badrumssortiment kommer från Svedbergs

INRED MED DIN PERSONLIGA STIL

Badrum – för lugn & ro FÖRVARING I badrummet är det lätt att det svämmar över av prylar. I en bra kommod kan du med fördel förvara alla de saker som annars hamnar på tvättstället. Du har möjlighet att välja beslag och färg på kommoden. I spegelskåpet finns ett dolt uttag för att lätt kunna ladda rakapparater, eltandborste eller enkelt koppla in hårfönen.

INREDNING I badrumskommoden är det praktiskt att förvara sina badrumsartiklar i fack. Bra för att snabbt få en överblick över sortimentet och samtidigt hålla undan för ovälkommen smuts.

Badrummet är det rum som utsätts för flest temperaturväxlingar och behöver produkter som är hållbara. Därför har vi valt Svedbergs som leverantör till inredningen. Kakel och klinker väljer du direkt hos vår entreprenör. Då får du experthjälp och bra tips på vad du ska tänka på vid val av ytskikt.

Kakel tillverkas av lergods och bränns vid lägre temperatur medan klinker tillverkas av stengods och bränns vid högre temperatur, och blir därmed mer hållbart. Det är därför kakel är avsett för endast vägg och klinker kan användas både till vägg och golv.

19


INSPIRATION

»Ta chansen att möta elektrikern för att göra dina personliga val, så som handdukstork, golvvärme och spotlights«


DEROME

HÅLLBAR INREDNING

Ett hållbart hem anpassat för dig Vi vill ge dig möjlighet att inreda ditt nya hem på ett hållbart sätt. Vi försöker välja material som har liten miljöpåverkan och som ska hålla under lång tid. Därför samarbetar vi med flera kända leverantörer som har miljömärkta produkter i sitt sortiment. Parketten som kommer från Kährs är Svanenmärkt. Under tillvalsprocessen får du möjlighet att göra tillval av färg och tapet hos

utvald färgbutik. Du kan ocså boka ett möte med vår elinstallatör där ni går igenom elritningen. Du får tips om eventuella tillval och hur man kan tänka hållbart med hjälp av smarta hem – att exempelvis styra uppvärmning och belysning enkelt via en app.

Att inreda sitt hem personligt är enkelt med en väl vald tapet. En tapet gör att ett rum känns mer ombonat och varmt än vad en målad vägg gör.

HEMMETS GRUND

Välj bland Svanenmärkta golv från Kährs

Helhetsintrycket i rummet påverkas av vilket golv du väljer. Vill du ha mörkt eller ljust golv? 1-stav eller 3-stav? Bra att veta är att mörka golv slukar ljus och gör att rummet upplevs lite mer varmt och mysigt. Ett ljust golv skapar rymd och får tillsammans med ljusa väggar rummet att se större ut.

21


TILLVALSTIPS

Tre tips om tillval GÖR DET ENKELT Om du tycker det är jobbigt att välja får du en fin bostad genom vår högt satta standard, även om du låter bli att göra enskilda val. PRIORITERA Att måla om en vägg är lättare och billigare än att byta golv. Av den anledningen kan det vara värt att lägga mer tanke bakom valet av golv. GÖR BUDGET Sätt en budget redan innan du går in i tillvalsprocessen, gör därefter en önskelista och prioritera sedan utifrån vad som är viktigast för dig.

22


VALLMON ↑ VEJBY ÄNG, VEJBYSTRAND

Till husen i Vallmon har vi valt ut material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem ger vi dig möjlighet att göra olika typer av inredningsval. De flesta av valen görs via vår tillvalsportal och några görs direkt med våra leverantörer och entreprenörer. Vad som ingår i Vallmons hus kan du se i rums- och byggnadsbeskrivningen.

SÅ HÄR GÖR DU DINA TILLVAL När du skrivit kontrakt och tiden för att göra inredningsval närmar sig, får du en tidplan av oss. Den ger dig en överblick över när dina inredningsval hos oss och respektive entreprenör måste vara klara, för att huset ska bli klart i tid. DIGITAL TILLVALSPORTAL Inredningsvalen som du gör via oss, sker via en digital tillvalsportal. Det innebär att du får en unik länk till just din bostad där du ser den standard som ingår samt de tillval som kan göras och vad den eventuella tillvalskostnaden blir. Du kommer få mer information om tillvalsportalen när tiden för dina inredningsval närmar sig.

INREDNINGSVAL VIA LEVERANTÖR/ENTREPRENÖR Några val har du möjlighet att göra direkt med våra leverantörer och entreprenörer. Det beror på att de har fackmannakunskap inom sitt område, vilket ger dig som köpare både bättre service och större valmöjligheter. Om val görs utöver specifikationen i ditt kontrakt, direkt med leverantör eller entreprenör, upprättas ett avtal er emellan. Eventuell extra kostnad faktureras då direkt till dig från leverantör/entreprenör.

23


Tips!

Att ha rätt belysning på rätt ställe är av stor betydelse för energianvändningen. Starkare belysning där man arbetar och mer begränsad allmänbelysning ger upplevelse av ljus på rätt plats utan onödigt hög energianvändning.

BRA ATT VETA

VAD ÄR EN BOSTADSRÄTT? När du köper en bostadsrätt blir du också medlem i en bostadsrättsförening. Det betyder att du och dina grannar äger fastigheten och att ni genom styrelsen kan vara med och påverka boendemiljön. Månadsavgiften som medlemmarna betalar, ska täcka föreningens kostnader och underhåll. Avgiftens storlek beslutas av föreningens styrelse.

Glöm inte att se över din hemförsäkring!

GLÖM INTE ATT TESTA DIN BRANDVARNARE MED JÄMNA MELLANRUM

DAGS ATT FLYTTA

VAD BEHÖVER DU TÄNKA PÅ? När tillträdet i din nya bostad närmar sig är det dags att börja tänka på flytten. Här kommer några tips. → Flyttanmälan. Detta kan du göra hos Skatteverket. → Ordna med hemförsäkring. → Säga upp eller flytta de abonnemang du har på exempelvis internet, elavtal och parkering. → Slutstädning. Glöm inte ytan bakom kyl och frys! Ta hjälp av en städfirma om du inte vill städa själv. → Boka flyttfirma. Har du inte möjlighet att flytta själv så kan det vara en god idé att boka hjälp i tid.

24


VALLMON ↑ VEJBY ÄNG, VEJBYSTRAND

KÖPA BOSTAD AV OSS

Hur går det till? Att köpa en ny bostad är en av de största affärerna många gör. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill att ett bostadsköp hos oss ska vara enkelt, tryggt och bekvämt. Vi vill ge dig en smidig resa till ditt nya hem.

1 → 2 → 3 → 4 → 5 → 6 → 7 → 8 Bokningsavtal

Förhandsavtal

Inredningsval

Besiktning

Slutbetalning

Inflyttning

1. BOKNINGSAVTAL

5. SLUTBETALNING

2. FÖRHANDSAVTAL

6. INFLYTTNING

När du bestämt dig för en bostad bokar du den genom vår mäklare. När du skriver bokningsavtalet betalar du en bokningsavgift och då reserveras bostaden åt dig.

Ett förhandsavtal är ett bindande avtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. När det tecknas betalar du ett förskott på 5% av priset för din bostad. När det närmar sig tilltäde tecknar du ett upplåtelseavtal, det är då du blir medlem i föreningen.

3. INREDNINGSVAL

Till din nya bostad har vi valt ut material och produkter från välkända märken som ingår i priset men du har också möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden. Ditt inredningsval gör du enkelt i vår digitala tillvalshanterare. Din kontaktperson guidar dig om du känner dig osäker.

4. BESIKTNING

Innan du flyttar in utför en opartisk besiktningsman en slutbesiktning av bostaden. På plats finns vår projektledare och representant från bostadsrättsföreningen. Självklart bjuds du också in. Om det upptäcks några brister åtgärdar vi det, vanligtvis sker det inom två månader efter besiktningen.

Efter inflytt

Utvärdering

Senast den dagen du flyttar in betalar du den resterande summan för bostaden. Om du har gjort några inredningsval till din bostad ska de också vara betalda senast på tillträdesdagen.

Senast 12 veckor innan inflytt får du besked om tillträdesdag. Vid tillträdet finns möjlighet att ställa frågor och vi går igenom viktig information om bostaden. När du visar upp kvittot på slutbetalningen får du dina nycklar. Välkommen till ditt nya hem!

7. EFTER INFLYTT

När du har flyttat in är vi inte långt bort. Har du några frågor kan du enkelt nå oss via telefon eller mail.

8. UTVÄRDERING

I vår strävan mot att alltid utvecklas är det viktigt för oss att veta hur du upplevde ditt bostadsköp. Två månader efter inflyttning får du en enkät som mäter hur nöjd du är. Vi vill försås att alla köpare ska bli så nöjda som möjligt, därför betyder ditt svar mycket för oss.

25


Tips!

SVÅRA ORD

Vad är andelstal? Ett andelstal beskriver hur stor procentuell andel du har i föreningen och hur stor andel av årsavgifterna som bostadsrätten skall betala. Andelstalet visar också varje bostadsrätts andel av föreningens tillgångar och skulder.

Visste du att många hänger sina tavlor för högt. Ett tips är att hänga dem i ögonhöjd. Vill du vara exakt så är den genomsnittliga ögonhöjden 145 cm från golvet till mitten av tavlan.

SVÅRA ORD

BRA ATT VETA

VAD ÄR DITT ANSVAR? När du flyttar till en bostadsrätt så delar du ansvaret för underhållet med föreningen. I samband med kontraktskrivningen får du en gränsdragningslista där du kan se exakt vad du ansvarar för i din nya bostad, men nedan följer en generell sammanfattning. När du köper en bostadsrätt har du som bostadsrättshavare ansvar för allt invändigt. Från insidan på ytterdörr till insidan av fönster. Du får alltså måla om och byta vitvaror utefter ditt tycke och smak hur mycket du vill. Har du en balkong är det du som ansvarar för insidan av den medan utsidan är föreningens. Däremot är du ansvarig för din terrass eller uteplats om du har någon. Att värme, vatten och avlopp fungerar är föreningens ansvar, men att byta vattenlås eller rengöra avloppen får du göra själv. Det finns alltså inte någon hyresvärd som kommer och hjälper dig. Är du osäker på vad som är ditt eller föreningens ansvar så fråga styrelsen innan du börjar renovera eller göra ett större inköp.

Vad är bostadsrättstillägg? Bostadsrättstillägget är ett tillägg till den vanliga hemförsäkringen med skydd för den fasta inredningen, som du som bostadsrättshavare har ansvar för. Exempel på fast inredning är parkettgolv, handfat, kapitalvaror, tapeter och innerdörrar.

I de fall det är möjligt kommer du bli inbjuden till stomvisning under pågående byggnation. Spontanbesök är tyvärr inte tillåtet av säkerhetsskäl.


En trygg resa till ditt nya hem Att köpa sin egen nyproducerade bostad, är en av de största affärerna många gör. Vi vill också att det ska bli en av de bästa. Vi vet hur viktigt boendet är och gör allt för att du ska trivas i ditt nya hem. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill att ett bostadsköp ska vara enkelt. Därför har du som köpare kontakt med samma person genom hela processen. När du köper en ny bostad av oss är den alltid nyckelfärdig, du behöver med andra ord inte bekymra dig för annat än flyttlasset. Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt köp och erbjuder därför ett kostnadsfritt trygghetspaket som till exempel kan hjälpa vid dubbel boendekostnad. Vi kan även erbjuda ett avbokningsskydd, från signering av avtal fram till inflyttning. Som en del av Derome, Sveriges största familjeägda träindustri, vill vi erbjuda dig en trygg och enkel resa till ditt nya hem.


KLASSISKA BOSTÄDER I TRÄ

Stilrena parhus Husen är genuina klassiska träbyggnader i vallmoblommans färger. Den generösa terrassen ligger i skönt sydvästligt läge där sex av lägenheterna har utsikt över träd och natur. 28


Byggnadsbeskrivning Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Yttertak: Betongpannor. Fasad:

Stående målad träpanel.

Entrédörrar:

Släta med glasfönster.

Fönster:

3-glas energifönster från Traryd.

Uteplats:

Trätrall på uteplats, gräs, häck och spaljé mellan trädgårdstäpporna. Vattenutkastare utanför kök.

Belysning:

Ingår vid terrass och entré.

Förråd:

Varmisolerat privat förråd i anslutning till huset.

Parkering:

Privat parkering med plats för två bilar.

Uppvärmning: Nibe frånluftsvärmepump med varm- vattenberedare och energisparande ventilationssystem. Vattenburen golv- värme. Ventilation: Spaltventiler som tilluft, frånluft via värmepump. TV/IT: Fiber. Avfallshantering: Sopkärl. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


2

77 M2

94 M2

77 M 77 M2

77 M2 94 M2 77 M2

BOSTADSRÄTT MED SKÖTSELYTA

En egen trädgårdstäppa När du flyttar in i din bostadsrätt ingår en trädgårdstäppa som kallas för skötselyta. Det betyder att det är du som köpare som ansvarar för att den sköts om och du får använda den

30

som din egen trädgård. I köpet ingår färdig gräsmatta, häck runt huset, terrass med trädäck och en spaljé som insynsskydd mellan bostäderna.


VALLMON ↑ VEJBY ÄNG, VEJBYSTRAND

Skötselyta ca. 622 kvm

Skötselyta ca. 460 kvm

Skötselyta ca. 478 kvm Skötselyta ca. 406 kvm

Skötselyta ca. 348 kvm

Skötselyta ca. 297 kvm

Skötselyta ca. 325 kvm

Skötselyta ca. 317 kvm

Skötselyta ca. 462 kvm

Skötselyta ca. 306 kvm

Skötselyta ca. 379 kvm

Skötselyta ca. 484 kvm

Skötselyta ca. 300 kvm

Skötselyta ca. 331 kvm

31


BRF. VALLMON, VEJBY ÄNG I VEJBYSTRAND

3 ROK 77 M2 HUS 1

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

FASAD MOT NORR

FASAD MOT ÖSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

32

2

3

4

FASAD MOT SÖDER

5M


BRF. VALLMON, VEJBY ÄNG I VEJBYSTRAND

3 ROK 77 M2 HUS 2

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

FASAD MOT NORR

2

3

4

5M

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT VÄSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

33


BRF. VALLMON, VEJBY ÄNG I VEJBYSTRAND

3 ROK 94 M2 HUS 3

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

FASAD MOT NORR

FASAD MOT ÖSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

34

2

3

4

FASAD MOT SÖDER

5M


BRF. VALLMON, VEJBY ÄNG I VEJBYSTRAND

3 ROK 94 M2 HUS 4

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

FASAD MOT NORR

2

3

4

5M

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT VÄSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

35


BRF. VALLMON, VEJBY ÄNG I VEJBYSTRAND

3 ROK 77 M2 HUS 5

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

FASAD MOT NORR

FASAD MOT ÖSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

36

2

3

4

FASAD MOT SÖDER

5M


BRF. VALLMON, VEJBY ÄNG I VEJBYSTRAND

3 ROK 77 M2 HUS 6

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

FASAD MOT NORR

2

3

4

5M

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT VÄSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

37


BRF. VALLMON, VEJBY ÄNG I VEJBYSTRAND

3 ROK 94 M2 HUS 7

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

FASAD MOT NORR

FASAD MOT ÖSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

38

2

3

4

FASAD MOT SÖDER

5M


BRF. VALLMON, VEJBY ÄNG I VEJBYSTRAND

3 ROK 94 M2 HUS 8

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

FASAD MOT NORR

2

3

4

5M

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT VÄSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

39


BRF. VALLMON, VEJBY ÄNG I VEJBYSTRAND

3 ROK 77 M2 HUS 9

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

FASAD MOT NORR

FASAD MOT VÄSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

40

2

3

FASAD MOT SÖDER

4

5M


BRF. VALLMON, VEJBY ÄNG I VEJBYSTRAND

3 ROK 77 M2 HUS 10

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

FASAD MOT NORR

2

3

4

5M

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT ÖSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

41


BRF. VALLMON, VEJBY ÄNG I VEJBYSTRAND

3 ROK 77 M2 HUS 11

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

FASAD MOT NORR

FASAD MOT VÄSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

42

2

3

FASAD MOT SÖDER

4

5M


BRF. VALLMON, VEJBY ÄNG I VEJBYSTRAND

3 ROK 77 M2 HUS 12

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

FASAD MOT NORR

2

3

4

5M

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT ÖSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

43


BRF. VALLMON, VEJBY ÄNG I VEJBYSTRAND

3 ROK 77 M2 HUS 13

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

FASAD MOT NORR

FASAD MOT VÄSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

44

2

3

FASAD MOT SÖDER

4

5M


BRF. VALLMON, VEJBY ÄNG I VEJBYSTRAND

3 ROK 77 M2 HUS 14

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

FASAD MOT NORR

2

3

4

5M

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT ÖSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

45


Med rötterna i skogen Derome är Sveriges största familjeägda träindustri som nu drivs av den tredje generationen. Det som för mer än sjuttio år sedan började med en enkel bysåg, har nu växt till en stor koncern. Trä är den gröna tråden genom hela vår verksamhet och blir till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Med mångårig kunskap och kärlek till hantverket förädlar vi råvaran hela vägen – från skog till färdigt hus. EN SAMHÄLLSBYGGARE I TIDEN Ett av Deromes kärnvärden är ansvarstagande. Vi verkar för en hållbar utveckling och tar ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi utvecklar råmark till hållbara samhällen för människor att leva och trivas i, samt uppleva trygghet. När vi planerar bostadsområden strävar vi efter variation och bygger villor, bostadsrätter och hyresrätter. Allt för att skapa levande samhällen med plats för alla. Som samhällsbyggare tar vi vårt ansvar. Både idag, imorgon och för kommande generationers framtid. TRÄ FÖR FRAMTIDEN Det är härligt att bo i ett trähus. Ofta blir känslan tyst, varm och ombonad. Trä är ett mjukt material som andas och skapar en trivsam boendemiljö, dessutom är det väldigt vackert. När du bor i ett trähus från oss kan du vara trygg med att du bidrar till ett samhälle som är långsiktigt hållbart. Vi har den unika möjligheten att följa hela kedjan från skog till färdigt hus. Då vet vi att alla våra trähus byggs ansvarsfullt och hållbart. Fördelarna med att bygga trähus är alltså många, både för dig och miljön.


SILVERPILEN ↑ VARBERG

Teckenförklaring För varje träd vi skördar planterar vi minst två nya

DM  Diskmaskin

M

 WC-stol

 Spis

 Dusch

 Diskho

  Badkar (tillval)

 Köksskåp

  Kamin (tillval)

 Micro

  Hatthylla

F  Frys

VL

 Vindslucka

K  Kyl

ST

 Städskåp

TM  Tvättmaskin TT  Torktumlare VP  Värmepump

 Badrumskommod


Ditt nya hus är en viktig del av en hållbar morgondag och du kan vara trygg med att vi på Derome tar hand om våra gemensamma resurser på bästa sätt. Tack vare att vi har kontroll på hela kedjan – från skog till färdigt hus – så kan vi vara med och styra varenda detalj i rätt hållbar riktning. Det är helt unikt. deromebostad.se 0340-66 64 25 facebook.com/deromebostad instagram.com/deromebostad

Profile for Deromegruppen

Broschyr Brf. Vallmon, Vejbystrand  

Broschyr för brf. Vallmon i Vejbystrand

Broschyr Brf. Vallmon, Vejbystrand  

Broschyr för brf. Vallmon i Vejbystrand