Page 1

Nordlyckan VARBERG

18 kedjehus


31

ATT KÖPA BOSTAD AV OSS

33

EN TRYGG RESA TILL DITT HEM

36

6

RITNINGAR

ETT LUGNT OCH FAMILJÄRT OMRÅDE

10

ANDREAS OM NORDLYCKAN

15

HUS FÖR ALLA

18

INREDNINGSVAL

46

DEROME - MED RÖTTERNA I SKOGEN

NORDLYCKAN I VARBERG Antal hus 18 Boyta

87-140 m2

Tomtyta

ca 465-732 m2

Arkitekt

J-O Örtengren

Ägandeform Äganderätter Bostadstyp Kedjehus Mäklare

Magnus Liljengren, Wästerhav Fastighetsmäkleri magnus@wasterhav.se, 0730-80 09 99.

Tryck

Maj 2020 Derome Bostad, marknadsavdelning, 0340-66 64 25, marknad@derome.se Broschyren trycks i tidigt skede. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder och illustra- tioner kan visa detaljer som inte ingår i ditt köp.

Läs mer om bostäderna


PETER MOSSBRANT, VD DEROME HUS

Passionen sitter i väggarna För över 70 år sedan startade min farfar en liten bysåg, då la han grunden för ett långsiktigt bolag som idag utvecklar hela kedjan – från skog till färdigt hus. Vi vet därför att alla våra trähus byggs ansvarsfullt och hållbart. Skog och trä har alltid varit en stor del av mitt liv. Som liten var jag ofta med pappa på brädgården i Derome och till skogen återvänder jag alltid för att reflektera och hämta inspiration. Med tiden växte mitt intresse av att bygga hus till att bli min passion. Att skapa hem och omgivningar för människor att trivas i, ligger mig varmt om hjärtat. Vi bygger våra hus i trä och passionen sitter i väggarna. Men det är först när du flyttar in som hemmet får sitt liv och nya minnen skapas.


SAMTIDA ARKITEKTUR MÖTER

Lantligt med bykänsla På en lantlig plats i utkanten av det lilla samhället Trönninge strax norr om Varberg hittar du Nordlyckan. Ett nytt bostadsområde med 18 kedjehus som har en modern och stram utformning. Här finns det gott om plats för vardagsliv och gemenskap. Närheten till naturen och den gemytliga bykänslan som vi vill skapa här ger förutsättningar för ett hem att trivas i genom livets olika faser. Många gånger skapas en speciell gemenskap när alla flyttar in samtidigt i ett område, ofta är man i liknande livssituationer och inte sällan knyts vänskapsband för livet. Välkommen hem!


Lugnt och familjärt

FÖRSKOLA

SKOLA F-9 IDROTTSANLÄGGNING

TRÖNNINGENÄS

NORDLYCKAN

FÖRSKOLA

MATBUTIK

E6

GETTERÖN

MATBUTIK VARBERG CENTRUM VARBERGS FÄSTNING STRANDPROMENAD

6


NORDLYCK AN ↑ VARBERG

I kvarteret Nordlyckan skapar vi möjligheter för dig som drömmer om ett lugnt boende i lantlig miljö. Trönninge är ett lite samhälle som växer och alltmer byggs ihop med Varberg. Naturen finns runt knuten och det är behagligt cykelavstånd till Varbergs centrum med torghandel och nöjen. Det bekväma avståndet till motorvägen gör området optimalt för dig som pendlar med bil till exempelvis Göteborg, Borås eller Halmstad. LEV ETT AKTIVT LIV Det är enkelt att leva ett aktivt liv i Nordlyckan. Det finns mängder av bra och vackra vägar för motionscykling och MTB som du enkelt når med cykeln hemifrån. Du har också många naturliga promenadstråk att välja bland. I närområdet

finns det flera förskolor och Trönninge skola som är F-9. Precis i anslutning till skolan ligger Tresteget - ett idrottscentrum med bland annat gymnastik- och friidrottsaktiviteter. EN GULDKANT I VARDAGEN Havet är aldrig långt borta när du bor i Varberg. Från Nordlyckan tar du dig enkelt ut till kusten. I Trönningenäs finns många solvarma klippor där du kan njuta av stillheten och vyerna över hav och horisont. Vill du ta ett bad där det är mer liv och rörelse, så ligger Getterön med sina fem vikar på behändigt avstånd. Det är ett populärt tillhåll för turister så väl som Varbergare under varma sommardagar. Men även resten av året kan man låta den friska havsluften smeka kinderna här.

I NÄROMRÅDET Matbutik

Ica Nära Ica Hajen

Chark & delikatess Lillegårdens kött

2,7 km 4,5 km 500 m

Förskolor Pilgläntans förskola 1 km Trönningebjärsv. förskola 1 km Förskolan Kompassen 800 m F-9 skola

Trönninge skola

1,2 km

Busshållplats

500 m

Varberg centrum 

6 km

Getterön

7 km

7


»Bo där andra har semester och njut av hav och natur som aldrig är långt borta«


SILVERPILEN ↑ VARBERG


Projektledaren om Nordlyckan

ANDREAS HOLGERSSON – PROJEKTLEDARE DEROME BOSTAD

Hus med modernt uttryck i lantlig miljö Husen i Nordlyckan byggs i trä och får ett modernt och stramt uttryck. Färgsättningen varierar mellan grått och rött som knyter an till äldre lantliga gårdsbyggnader. Takpannorna får samma färg som träfasaderna vilket ger husen en fin och sammanhållen helhet. FLEXIBELT OCH PRISVÄRT Det finns tre olika husvarianter i Nordlyckan – både enplanshus, tvåplanshus och ett flexibelt växahus. Det skapar möjlighet för

10

familjer i olika skeden i livet att hitta sitt nya hem här. Oavsett hur stor familjen är och om du vill bo på ett plan eller två. VÄLPLANERADE PLANLÖSNINGAR Gemensamt för husen är generösa sällskapsytor, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med utgång till uteplats i skönt söderläge. Till varje hus hör en carport och ett utvändigt förråd. Du kan själv välja att köpa till färdigställande av uteplats.


SILVERPILEN ↑ VARBERG

KÖK I HUS C


»Skön stämning kan skapas där det finns plats att umgås. En öppen planlösning är perfekt för trevliga middagar och familjehäng«

KÖK I HUS A OCH B - DENNA ILLUSTRATION INNEHÅLLER TILLVAL


HUS A

HUS C

HUS B


NORDLYCK AN ↑ VARBERG

Hus för alla A » VÄXAHUSET – 87-140 KVM: Det här huset är ett så kallat växahus. Det betyder att det finns möjlighet att anpassa det efter familjens storlek. Husets entréplan är välplanerat och har alla funktioner som behövs – kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum, tvättstuga och två sovrum. Det gör det till ett funktionellt och bra boende på ett plan med ca 87 kvadratmeter boyta. När familjen växer finns det möjlighet att färdigställa övervåningen. Där finns det plats för ytterligare tre sovrum, ett allrum och badrum. Eller så väljer du att köpa huset helt färdigbyggt i två plan. Då får det en total boyta på ca 140 kvm. Växahuset finns i tre olika utföranden. Du hittar mer information om dem på sidan 36-39. B » SOCIALA HUSET - 133 KVM: Detta hus erbjuder generösa sällskapsytor med en öppen planlösning. Vardagsrum, kök och matplats ligger samlade vid den möjliga uteplatsen i söderläge, perfekt för trevliga middagar och familjehäng. På entréplanet finns även ett rejält sovrum och en större klädkammare som också kan användas som lekrum eller hobbyrum. Tvättstugan ligger praktiskt med egen entré ut mot carporten. På övervåningen får du gott om utrymme med tre sovrum, ett extra förråd och ett väl tilltaget allrum med plats för spelhörna eller hemmakontor. C » BEKVÄMA HUSET – 111 KVM: Nordlyckans fyra enplanshus har entrésidan i sydvästligt läge och får möjlighet till en härlig uteplats med utgång från köket. Kök och vardagsrum binds samman av en köksö och är den självklara platsen för gemenskap. Fönstersättningen ger härligt ljus och skapar en fin genomsikt från entré och kök ut till trädgården på baksidan. Huset har tre sovrum, två badrum och en tvättstuga med egen entré.

15


Se detaljerade planritningar pĂĽ sid 36-45


KÖK I HUS A OCH B


Inredningsval Ett nyckelfärdigt hem innebär att när du får nycklarna av oss är ditt nya boende helt klart att flytta in i. Vi har valt ut material och produkter från välkända varumärken som ingår i köpet, men självklart kan du anpassa dem enligt ditt tycke och smak. Vi skapar personliga hem tillsammans med dig som kund och på följande sidor kan du få inspiration till din nya bostad. I vår tillvalsportal presenteras inredning och flera av de val som kan göras. Det är också där du gör dina slutgiltliga val.


Vårt val & tillval

Rumsbeskrivning - standard Innertak:

Vitmålad gips med fasade kanter.

Innerväggar:

Vitmålad gips.

Innerdörrar:

Vita med ram från Swedoor.

Foder, socklar och lister:

Vita släta, fabriksmålade med synliga spikhål.

Fönsterbänkar:

Vita i mdf, fabriksmålade.

Golv: Ekparkett 3-stav från Kährs, klinker i entré och groventré. Trappa:

Vitmålad trappa och spaljé med plansteg och handledare i vitlaserad furu.

Garderober: Vita släta luckor, Aspekt från Marbodal, enligt ritning. Kök:

Vita släta luckor, Arkitekt från Marbodal, enligt ritning. Bänkskiva i laminat och underlimmad diskho. Stänkskydd i kakel ovan diskbänk. Köks- blandare från Mora. Induktionshäll, utdragbar spisfläkt, kyl och frys, inbyggnadsugn, inbyggd micro samt diskmaskin från Siemens.

Badrum:

Vit kommod med handfat och spegelskåp från Svedbergs. Golvstående toalett från Ifö och duschväggar med klarglas från Svedbergs. Hand- dusch och tvättställsblandare från Mora. Kakel på väggar och klinker på golv. Golvvärme. Tillval för badkar och handdukstork kan göras.

WC/D plan två:

Vit kommod med handfat och spegelskåp från Svedbergs. Golvstående toalett från Ifö och raka duschväggar med klarglas från Svedbergs. Hand- dusch och tvättställsblandare från Mora. Kakel på väggar och klinker på golv. Tillval för elgolvvärme, och handdukstork kan göras.

Klädvård/tvätt:

Vit skåpinredning med släta luckor Aspekt från Marbodal, enligt ritning. Bänkskiva i laminat och diskho. Blandare från Mora. Tvättmaskin och tork- tumlare från Siemens. Klinker på golv.

Belysning:

Kök: LED-lysrörsarmaturer under överskåp. WC/D: Takarmatur och integrerad belysning i spegelskåp. Klädvård/tvätt: Takarmatur. Klädkammare/förråd: Takarmatur.

Övrigt:

Tillval för kamin från Contura kan göras.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


INSPIRATION

»Du får chansen att träffa en kökssäljare som hjälper dig att anpassa köket efter din stil och smak«


Vi har valt en blyfri blandare från Mora som standard. Med rätt blandare sparar du både vatten, pengar och på miljön.

Välj vita, svarta eller rostfria vitvaror från Siemens HUSETS MEST ANVÄNDA RUM

Köket – hemmets hjärta Vår köksleverantör till Nordlyckan är Marbodal. De har idag Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. Att du ska kunna tänka långsiktigt i ditt val av material är en självklarhet för oss. Eftersom vi tillbringar mycket tid i köket, tycker vi det är viktigt att du är med och får välja ett kök som passar just din stil. Därför får du träffa en kökssäljare som hjälper dig att anpassa köket efter dina önskemål.

En bänkskiva sätter stilen i ditt kök. Det är en viktig arbetsyta som måste klara av flera års flitigt slitande och användande. Marbodals bänkskivor finns i olika material och utföranden. Vilken väljer du?

KLASSISKT, MODERNT ELLER LANTLIGT?


INSPIRATION

»Välj till ett badkar för lite extra vardagslyx«


NORDLYCK AN ↑ VARBERG

Vårt badrumssortiment kommer från Svedbergs

INRED MED DIN PERSONLIGA STIL

Badrum – för lugn & ro FÖRVARING I badrummet är det lätt att det svämmar över av prylar. I en bra kommod kan du med fördel förvara alla de saker som annars hamnar på tvättstället. Du har möjlighet att välja beslag och färg på kommoden. I spegelskåpet finns ett dolt uttag för att lätt kunna ladda rakapparater, eltandborste eller enkelt koppla in hårfönen.

INREDNING Svedbergs erbjuder många olika lösningar för bra förvaring i badrummet. När vi har installerat badrumsmöblerna kan du enkelt i efterhand komplettera med lådor, korgar och förvaringsfack.

Badrummet är det rum som utsätts för flest temperaturväxlingar och behöver produkter som är hållbara. Därför har vi valt Svedbergs som leverantör till inredningen. I Nordlyckan ingår duschset i båda badrummen och på plan ett kan du välja till ett badkar. Kakel och klinker väljer du direkt hos vår entreprenör. Då får du experthjälp och bra tips på vad du ska tänka på vid val av ytskikt.

Kakel tillverkas av lergods och bränns vid lägre temperatur medan klinker tillverkas av stengods och bränns vid högre temperatur, och blir därmed mer hållbart. Det är därför kakel är avsett för endast vägg och klinker kan användas både till vägg och golv.

23


INSPIRATION

»Ta chansen att möta elektrikern för att göra dina personliga val, så som handdukstork, golvvärme och spotlights«


DEROME

HÅLLBAR INREDNING

Ett hållbart hem anpassat för dig Vi vill ge dig möjlighet att inreda ditt nya hem på ett hållbart sätt. Vi försöker välja material som har liten miljöpåverkan och som ska hålla under lång tid. Därför samarbetar vi med flera kända leverantörer som har miljömärkta produkter i sitt sortiment. Parketten som kommer från Kährs är Svanenmärkt. Under tillvals-

processen får du möjlighet att göra tilval av färg och tapet hos utvald färgbutik. Du kan ocså boka ett möte med vår elinstallatör där ni går igenom elritningen. Du får tips om eventuella tillval och hur man kan tänka hållbart med hjälp av smarta hem – att exempelvis styra uppvärmning och belysning enkelt via en app.

Att inreda sitt hem personligt är enkelt med en väl vald tapet. En tapet gör att ett rum känns mer ombonat och varmt än vad en målad vägg gör.

HEMMETS GRUND

Välj bland Svanenmärkta golv från Kährs

Helhetsintrycket i rummet påverkas av vilket golv du väljer. Vill du ha mörkt eller ljust golv? 1-stav eller 3-stav? Bra att veta är att mörka golv slukar ljus och gör att rummet upplevs lite mer varmt och mysigt. Ett ljust golv skapar rymd och får tillsammans med ljusa väggar rummet att se större ut.

25


KUNDANSVARIG TIPSAR

Tre tips om tillval GÖR DET ENKELT Om du tycker det är jobbigt att välja får du en fin bostad genom vår högt satta standard, även om du låter bli att göra enskilda val. PRIORITERA Att måla om en vägg är lättare och billigare än att byta golv. Av den anledningen kan det vara värt att lägga mer tanke bakom valet av golv. GÖR BUDGET Sätt en budget redan innan du går in i tillvalsprocessen, gör därefter en önskelista och prioritera sedan utifrån vad som är viktigast för dig.

Karin Liljengren Kundansvarig region syd


NORDLYCK AN ↑ VARBERG

Till husen i Nordlyckan har vi valt ut material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem ger vi dig möjlighet att göra olika typer av inredningsval. De flesta av valen görs via vår tillvalsportal och några görs direkt med våra leverantörer och entreprenörer. Vad som ingår i Nordlyckans hus kan du se i rums- och byggnadsbeskrivningen.

SÅ HÄR GÖR DU DINA TILLVAL När du skrivit kontrakt, och tiden för att göra inredningsval närmar sig, får du en tidplan av oss. Den ger dig en överblick över när dina inredningsval hos oss och respektive entreprenör måste vara klara, för att huset ska bli klart i tid. DIGITAL TILLVALSPORTAL Inredningsvalen som du gör via oss, sker via en digital tillvalsportal. Det innebär att du får en unik länk till just din bostad där du ser den standard som ingår samt de tillval som kan göras och vad den eventuella tillvalskostnaden blir. Du kommer få mer information om tillvalsportalen när tiden för dina inredningsval närmar sig.

INREDNINGSVAL VIA LEVERANTÖR/ENTREPRENÖR Några val har du möjlighet att göra direkt med våra leverantörer och entreprenörer. Det beror på att de har fackmannakunskap inom sitt område, vilket ger dig som köpare både bättre service och större valmöjligheter. Om val görs utöver specifikationen i ditt kontrakt, direkt med leverantör eller entreprenör, upprättas ett avtal er emellan. Eventuell extra kostnad faktureras då direkt till dig från leverantör/entreprenör.

27


HUS, TOMT OCH TRÄDGÅRD

Ditt hus och din utemiljö När du flyttar in i Nordlyckans hus får du en tomt som är grovplanerad med harpad matjord på trädgårdsytor och avgrusad infart, carport och uteplats. Fasadbelysning lyser upp kring husets entré- och fönsterdörrar. Ett skärmtak ovanför entrédörren skyddar både dig och dörren vid oväder. Även fasadnummer och en brevlåda i metall ingår som standard.


Byggnadsbeskrivning

Ta chansen att göra tillval med markentreprenören

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Yttertak: Betongtakpannor. Fasad:

Mellanstruken träpanel.

Entrédörrar:

Ekodoor med avlångt klarglas.

Fönster/ fönsterdörrar:

Traryds. Takfönster Velux.

Carport/förråd:

I carporten finns plats för en bil. Varmisolerat förråd.

Markplanering /trädgård:

Grovplanerad tomt med harpad jord. Uteplats och infart med carport är avgrusade.

Uppvärmning/ ventilation:

Frånluftsvärmepump med varmvatten- beredare från Nibe. Golvvärme på plan ett och radiatorer på plan två. Tilluft via spaltventiler i fönster och frånluft via luftvärmepump.

TV/IT:

Anslutning via Varbergs stadsnät.

Sophantering:

Sopkärl på tomten.

Övrigt:

Fasadbelysning från Westal ingår vid entré, groventré och fönsterdörrar. Takarmatur i carport och förråd. Fasad- nummer, vattenutkastare, brevlåda och brandvarnare ingår.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


Tips!

Att ha rätt belysning på rätt ställe är av stor betydelse för energianvändningen. Starkare belysning där man arbetar och mer begränsad allmänbelysning ger upplevelse av ljus på rätt plats utan onödigt hög energianvändning.

SVÅRA ORD

Vad är byggnadskreditiv? Det är ett lån som du kan få av banken när du bygger en ny bostad. Byggnadskreditivet betalas ut succesivt för att betala stora fakturor under byggtiden. Det som är bra med byggnadskreditiv är att du bara betalar ränta på den del av lånet som du har utnyttjat. När byggnationen är klar läggs det om till ett vanligt bolån.

Glöm inte att se över din hemförsäkring!

Nyfiken att följa bygget på nära håll? Under byggnationen kan det finnas möjlighet att besöka arbetsplatsen. Av säkerhetsskäl behöver det göras tillsammans med vår personal. Vi kontaktar dig när det kan bli aktuellt. Spontanbesök är tyvärr inte tillåtet.

DAGS ATT FLYTTA

VAD BEHÖVER DU TÄNKA PÅ? När tillträdet i din nya bostad närmar sig är det dags att börja tänka på flytten. Här kommer några tips. → Flyttanmälan. Detta kan du göra hos Skatteverket. → Ordna med hemförsäkring. → Säga upp eller flytta de abonnemang du har på exempelvis internet, elavtal och parkering. → Slutstädning. Glöm inte ytan bakom kyl och frys! Ta hjälp av en städfirma om du inte vill städa själv. → Boka flyttfirma. Har du inte möjlighet att flytta själv så kan det vara en god idé att boka hjälp i tid.

30


NORDLYCK AN ↑ VARBERG

KÖPA BOSTAD AV OSS

Hur går det till? Att köpa en ny bostad är en av de största affärerna många gör. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill att ett bostadsköp hos oss ska vara enkelt, tryggt och bekvämt. Vi vill ge dig en smidig resa till ditt nya hem.

1 → 2 → 3 → 4 → 5 → 6 → 7 → 8 Kontrakt

Finansiering

Inredningsval

Besiktning

1. KONTRAKT När du gjort ditt val av bostad, tecknas ett köpekontrakt för tomten och ett entreprenadavtal för att bygga huset. Du betalar en handpenning när avtalen är underskrivna.

2. FINANSIERING Inför byggstarten läggs vanligtvis ett byggnadskreditiv upp för din blivande fastighet i den bank du valt. Det ska också upprättas en betalningssäkerhet av banken. Från byggnadskreditivet betalas tomt och entreprenad etappvis efter betalningsplanen i kontraktet.

3. INREDNINGSVAL Till din nya bostad har vi valt ut material och produkter av hög kvalitet som ingår i ditt köp. Du har också möjlighet att göra fler inredningsval för att sätta din personliga prägel på bostaden. Dina inredningsval gör du enkelt i vår digitala tillvalsportal. Din kontaktperson guidar dig om du känner dig osäker.

4. BESIKTNING Innan tillträdet utför en opartisk besiktningsman en slutbesiktning av huset och tomten. På plats finns vår projektledare och självklart bjuds du också in. Om det upptäcks några brister åtgärdar vi det, vanligtvis inom två månader efter besiktningen.

Slutbetalning

Inflyttning

Efter inflytt

Utvärdering

5. SLUTBETALNING

Senast den dagen du flyttar in betalar du den sista delen av entrepenaden. Om du har gjort några inredningsval till din bostad ska de vara betalda senast två månader innan tillträdesdagen.

6. INFLYTTNING Senast 12 veckor innan slutbesiktning får du besked om tillträdesdag. Vid tillträdet finns möjlighet att ställa frågor och vi går igenom viktig information om bostaden. När du visar upp kvittot på slutbetalningen får du dina nycklar. Välkommen till ditt nya hem!

7. EFTER INFLYTT När du har flyttat in är vi inte långt bort. Har du några frågor kan du kan nå oss enkelt via telefon eller e-post.

8. UTVÄRDERING I vår strävan att alltid utvecklas är det viktigt för oss att veta hur du upplevde ditt bostadsköp. Två månader efter inflyttning får du en enkät som mäter hur nöjd du är. Vi vill förstås att alla köpare ska bli så nöjda som möjligt, därför betyder ditt svar mycket för oss.


Tips!

SVÅRA ORD

Vad är lagfart? När du har köpt ditt hus och fått ditt köpebrev är det dags att söka lagfart för fastigheten hos Lantmäteriet. Lagfarten är en värdehandling och beviset på att du äger fastigheten. När du söker lagfarten ska du också betala en stämpelskatt på 1,5% av priset på fastigheten. Du kan få hjälp med att söka lagfart av din bank.

Visste du att många hänger sina tavlor för högt. Ett tips är att hänga dem i ögonhöjd. Vill du vara exakt så är den genomsnittliga ögonhöjden 145 cm från golvet till mitten av tavlan.

BRA ATT VETA

ATT ÄGA SITT HUS Att köpa småhus med äganderätt, innebär att du köper ditt hus och tomt och blir lagfaren ägare till fastigheten. Som regel blir du medlem i en samfällighet tillsammans med övriga boende i området.

BRA ATT VETA

SÅ HÄR BETALAR DU

Samfälligheten ansvarar exempelvis för gemensamma ytor i området, så som lekplatser och vägar. Det är också genom den styrelse som du och dina grannar väljer som ni tar beslut och påverkar bostadsområdet. Medlemmarna betalar en årsavgift som bland annat ska täcka drift och underhåll. Avgiftens storleken beslutas av samfällighetens styrelse.

Du kommer göra delbetalningar vid olika tillfällen. Summorna för de olika betalningarna är husspecifika och finns uppställda i ditt kontrakt. 1. Handpenning betalas i samband med kontraktsskrivning. 2. Köp av tomten sker innan byggstart. När tomten är betald kan du söka lagfart och det är då du blir ägare till fastigheten. 3. När huset levereras betalas 50% av summan. 4. Två månader innan tillträdet betalas 35% av summan och eventuellt extra inredningsval som du har gjort. 5. Den sista betalningen som är på 15% ska vara betald den dagen du får nycklarna till huset.

1,5 %

AV FASTIGHETENS PRIS ÄR DEN NUVARANDE STÄMPELSKATTEN FÖR ATT SÖKA LAGFART.


Namn XX

En trygg resa till ditt nya hem Att köpa sin egen nyproducerade bostad, är en av de största affärerna många gör. Vi vill också att det ska bli en av de bästa. Vi vet hur viktigt boendet är och gör allt för att du ska trivas i ditt nya hem. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill att ett bostadsköp ska vara enkelt. Därför har du som köpare kontakt med samma person genom hela processen. När du köper en ny bostad av oss är den alltid nyckelfärdig, du behöver med andra ord inte bekymra dig för annat än flyttlasset. Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt köp och erbjuder därför ett kostnadsfritt trygghetspaket. Som till exempel kan hjälpa vid dubbel boendekostnad. Vi kan även erbjuda ett avbokningsskydd, från signering av avtal fram till inflyttning. Som en del av Derome, Sveriges största familjeägda träindustri, vill vi erbjuda dig en trygg och enkel resa till ditt nya hem.


SILVERPILEN ↑ VARBERG

»Många gånger skapas en speciell gemenskap när alla flyttar in samtidigt i ett område och inte sällan knyts vänskapsband för livet«


NORDLYCK AN, VARBERG

3-7 RUM & KÖK – 87-140 M2

NR A9, A11, A13 & A 15 ENTRÈPLAN

FASAD MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

36

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR


NORDLYCK AN ↑ VARBERG

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

2

3

4

5M

Tillvalsplanlösningar

STANDARDUTFÖRANDE » OINREDD ÖVERVÅNING: Fönster och takfönster samt fullisolerat mellanbjälklag ingår. Övervåningen har oisolerat tak och ytterväggar. TILLVAL 1 » FÄRDIGINREDD ÖVERVÅNING: Helt färdigställd övervåning enligt planritning. TILLVAL 2 » OINREDD OCH ISOLERAD ÖVERVÅNING: Kontakta vår mäklare för mer information. SE DETALJER OCH PRISER

A9

A11

A13 A15

FASAD MOT VÄSTER

37


NORDLYCK AN, VARBERG

3-7 RUM & KÖK – 87-140 M2

NR A10, A12, A14 & A16 ENTRÈPLAN

FASAD MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

38

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR


NORDLYCK AN ↑ VARBERG

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

2

3

4

5M

Tillvalsplanlösningar

STANDARDUTFÖRANDE » OINREDD ÖVERVÅNING: Fönster och takfönster samt fullisolerat mellanbjälklag ingår. Övervåningen har oisolerat tak och ytterväggar. TILLVAL 1 » FÄRDIGINREDD ÖVERVÅNING: Helt färdigställd övervåning enligt planritning. TILLVAL 2 » OINREDD OCH ISOLERAD ÖVERVÅNING: Kontakta vår mäklare för mer information. SE DETALJER OCH PRISER

A10

A12

A14 A16

FASAD MOT VÄSTER

39


NORDLYCK AN, VARBERG

6 RUM & KÖK – 133 M2 NR B1, B3 & B17 ENTRÈPLAN

FASAD MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

40

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR


NORDLYCK AN ↑ VARBERG

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

2

3

4

5M

B3 B1 B17

FASAD MOT VÄSTER

41


NORDLYCK AN, VARBERG

6 RUM & KÖK – 133 M2 NR B2, B4 & B18 ENTRÈPLAN

FASAD MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

42

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR


NORDLYCK AN ↑ VARBERG

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

2

3

4

5M

B4 B2 B18

FASAD MOT VÄSTER

43


NORDLYCK AN, VARBERG

4 RUM & KÖK – 111 M2 NR C5 & C7

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

2

3

4

C5 C7

FASAD MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

44

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR

FASAD MOT VÄSTER

5M


NORDLYCK AN ↑ VARBERG

NORDLYCK AN, VARBERG

4 RUM & KÖK – 111 M2 NR C6 & C8

 SK AL A 1:100 (A4) 0

1

2

3

4

5M

C6

C8

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR

FASAD MOT VÄSTER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

45


»Med rötterna i skogen« Derome är Sveriges största familjeägda träindustri som nu drivs av den tredje generationen. Det som för mer än sjuttio år sedan började med en enkel bysåg, har nu växt till en stor koncern. Trä är den gröna tråden genom hela vår verksamhet och blir till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Med mångårig kunskap och kärlek till hantverket förädlar vi råvaran hela vägen – från skog till färdigt hus.

En samhällsbyggare i tiden

Ett av Deromes kärnvärden är ansvarstagande. Vi verkar för en hållbar utveckling och tar ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi utvecklar råmark till hållbara samhällen för människor att leva och trivas i, samt uppleva trygghet. När vi planerar bostadsområden strävar vi efter variation och bygger villor, bostadsrätter och hyresrätter. Allt för att skapa levande samhällen med plats för alla. Som samhällsbyggare tar vi vårt ansvar. Både idag, imorgon och för kommande generationers framtid.

Trä för framtiden

Det är härligt att bo i ett trähus. Ofta blir känslan tyst, varm och ombonad. Trä är ett mjukt material som andas och skapar en trivsam boendemiljö, dessutom är det väldigt vackert. När du bor i ett trähus från oss kan du vara trygg med att du bidrar till ett samhälle som är långsiktigt hållbart. Vi har den unika möjligheten att följa hela kedjan från skog till färdigt hus. Då vet vi att alla våra trähus byggs ansvarsfullt och hållbart. Fördelarna med att bygga trähus är alltså många, både för dig och miljön.


Teckenförklaring För varje träd vi skördar planterar vi minst två nya

DM  Diskmaskin

 Spis U/M   M

Ugn/ Micro

 WC-stol  Dusch   Badkar (tillval)

 Micro

ST   Städskåp

 Diskho

G   Garderob

 Köksskåp

FRD  

Förråd

F  Frys

 Badrumskommod

K  Kyl

  Ho

TM  Tvättmaskin

  Kamin (tillval)

TT  Torktumlare

  Tillval

GVF  Golvvärmefördelare

VM  Vattenmätare KLK  Klädkammare UC

  Undercentral multimedia


Ditt nya hus är en viktig del av en hållbar morgondag och du kan vara trygg med att vi på Derome tar hand om våra gemensamma resurser på bästa sätt. Tack vare att vi har kontroll på hela kedjan – från skog till färdigt hus – så kan vi vara med och styra varenda detalj i rätt hållbar riktning. Det är helt unikt. deromebostad.se 0340-66 64 25 facebook.com/deromebostad instagram.com/deromebostad

Profile for Deromegruppen

Broschyr Nordlyckan, Varberg  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded