__MAIN_TEXT__

Page 1

Trädkronan STADSPARKEN, MARIEFRED

22 Bostadsrätter


6

STADSPARKEN I MARIEFRED

8

ARKITEKTENS TANKAR

12 20

25

ATT KÖPA BOSTAD AV OSS

27

EN TRYGG RESA TILL DITT NYA HEM

28

RITNINGAR

INREDNINGSVAL

KUNDANSVARIG TIPSAR

BRF. TRÄDKRONAN, STADSPARKEN I MARIEFRED

Antal bostäder

22 st i etapp 1, totalt 38 lägenheter + 1 lokal

Boyta

53-87 m2

Arkitekt

Liljewall Arkitekter

Ägandeform Bostadsrätt Mäklare

Sanna Magnusson, Fastighetsbyrån i Strängnäs sanna.magnusson@fastighetsbyran.se, 070-688 63 74

Kontakt

Derome Mark & Bostad, marknadsavdelning, 0340-66 64 25, marknad@derome.se Broschyren trycks i tidigt skede, vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar.

Tryckt

Januari 2020

Läs mer om bostäderna


PETER MOSSBRANT, VD DEROME HUS

Passionen sitter i väggarna För över 70 år sedan startade min farfar en liten bysåg, då la han grunden för ett långsiktigt bolag som idag utvecklar hela kedjan – från skog till färdigt hus. Vi vet därför att alla våra trähus byggs ansvarsfullt och hållbart. Skog och trä har alltid varit en stor del av mitt liv. Som liten var jag ofta med pappa på brädgården i Derome och till skogen återvänder jag alltid för att reflektera och hämta inspiration. Med tiden växte mitt intresse av att bygga hus till att bli min passion. Att skapa hem och omgivningar för människor att trivas i, ligger mig varmt om hjärtat. Vi bygger våra hus i trä och passionen sitter i väggarna. Men det är först när du flyttar in som hemmet får sitt liv och nya minnen skapas.


KLASSISKA BOSTÄDER I TRÄ

Charmigt & nära I Trädkronan har husens utformning inspirerats av Mariefreds charmiga och pittoreska träbebyggelse. De har ett klassiskt utseende med målade träfasader i olika kulörer. Husen är uppdelade på två kvarter som ligger runt varsin gemensam grönskande innergård. Här bor du bekvämt och den sköna småstadskänslan infinner sig på en gång. På några minuter är du inne i Mariefreds stadskärna och med både bageri och mataffär runt knuten har du vardagens bekvämligheter nära till hands.


Stadsparken i Mariefred

TRÄDKRONAN

COOP

ANNAS HEMBAGERI GRIPSHOLMS GOLFKLUBB

F-9 SKOLA

MONTESSORIFÖRSKOLA

ICA

GRIPSHOLMS SLOTT

6


TRÄDKRONAN ↑ STADSPARKEN, MARIEFRED

EN GRÖN STADSDEL Med sina små gator och gränder, låga trähus och insynsskyddade trädgårdar är Stadsparken en naturlig och modern utveckling av Mariefreds befintliga stadskärna. Den framstående arkitekten Kjell Forshed har ritat området med ”mer Mariefred mitt i Mariefred” i tankarna. När hela det arkitekturprisade området är färdigt kommer det finnas närmare 250 bostäder i den grönskande, genuina stadsdelen. Trädkronan är vårt sjunde kvarter i Stadsparken och etapp 1 består av 22 st bostadsrätter i olika storlekar ritade av arkitekten Sigrid Spåre.

slott upp sig, ett kungligt slott från Gustav Vasas tid på 1500-talet. På gångavstånd finns all service man kan tänka sig – från vårdcentral och skolor till det lokala bageriet, matbutiken och träningslokalen.  

PÅ GÅNGAVSTÅND TILL DET MESTA Ett stenkast från Trädkronan ligger Mälaren med sitt badvänliga vatten och vackra skärgård. Perfekt för en dag på stranden eller en fisketur med båten. Här tornar Gripsholms

Välkommen till ännu mer Mariefred, mitt i Mariefred!

NÄRA STORSTAD Pendlingsmöjligheterna är goda och storstaden är lättillgänglig med både tåg och bil. Till centrala Stockholm åker du med tåg på drygt en halvtimme, men också Södertälje, Eskilstuna och Västerås ligger inom dagligt pendlingsavstånd.

I NÄROMRÅDET Matbutik

Coop Mariefred Ica Supermarket

200 m 450 m

Bageri

Annas hembageri

150 m

Förskolor Montessoriförskola

200 m

Grundskolor

F-9

600 m

Vård

Vårdcentral

300 m

Idrott/Event  Golfbana

400 m

Kollektivtrafik

100 m 3,8 km

Busshållplats Pendeltåg Läggesta

7


Bilder: Liljewall Arkitekter

SIGRID SPÅRE – LILJEWALL ARKITEKTER

Klassiskt trähus med Mariefredskänsla Stadsparken ligger intill Mariefreds stadskärna och karaktäriseras av småskalig träbebyggelse, lummiga gårdar, lugna gaturum och en behaglig variation i gestaltning, färgsättning och hustyper. ATT HITTA MARIEFREDSKÄNSLAN Inför arbetet med Trädkronan gjorde jag en inventering av Mariefreds stadskärna och dess bebyggelse. Trots att det var en mulen och kall februaridag kändes staden trivsam och välkomnande. I arbetet med de nya kvarteren har jag hämtat mycket inspiration från de gamla trähusen i stadskärnan och jobbat för att hitta Mariefredskänslan i den nya bebyggelsen. Resultatet är hus med klassiska och symmetriska fasader som tydligt knyter an till traditionell svensk trähusarkitektur.

8

De kittade träfönstren med äkta spröjs förhöjer känslan ytterligare. Det finns en harmonisk variation i fönstersättning, färgval och detaljering som ger varje hus sin egen identitet. SVENSK TRÄBYGGNADSTRADITION Samtliga lägenheter är genomgående och har ljus från minst två håll. I arbetet med planlösningarna har jag fokuserat på klassiska rumsliga kvaliteter som ljusföring, siktlinjer, proportion och god möblerbarhet. I några av de större lägenheterna finns dessutom rundgång, som ger en upplevelse av rymd och elegans. Det är fantastiskt roligt att arbeta vidare inom den svenska träbyggnadstraditionen och en ynnest att få rita hus i Mariefred och bidra till en sådan vacker och historisk miljö.


»Samtliga lägenheter har ljus från minst två håll«


10


TRÄDKRONAN ↑ STADSPARKEN, MARIEFRED

Hus med variation I den första etappen av Trädkronan finns fem olika bostadshus som skapar en levande utomhusmiljö. De tre hustyperna har olika egenskaper vilket bidrar till en skön mix av människor. OLIKA PLANLÖSNINGAR De 22 lägenheterna om 2-4 rum och kök har olika planlösningar. Storleken är mellan 53 och 87 m2 och de är utformade för att få rikligt med ljus och rymd. Alla bostäder är genomgående och har därmed ljus från minst två håll. De arkitektritade lägenheterna har klassiska rumsliga kvaliteter där god möblerbarhet har varit i fokus - att kunna möblera efter familjens behov. I de allra största lägenheterna finns rundgång för att få en rymlig känsla i hemmet. Här finns något för alla - för den som gillar klassiska kök finns det bostäder där köket ligger separat och för den som föredrar modern öppen planlösning finns det lägenheter som har det också. TERRASS MOT INNERGÅRDEN Lägenheterna har varierande uteplatser men oavsett var du bor så är terrasserna vända mot den vackra gröna innergården. På entréplan i flerbostadshusen finns en entréterrass utanför ytterdörren. Bor du på plan två finns entrébalkong till varje bostad. I de friliggande husen har du en generös takterrass eller din privata uteplats på baksidan. Till varje lägenhet hör ett eget förråd. FASADER I TRÄ I Trädkronan har vi fokuserat på en blandad bebyggelse där flerbostadshus i två plan samsas med mindre byggnader. Alla husen har, likt övriga hus i Stadsparken, fått sin inspiration från Mariefreds charmiga och pittoreska träbebyggelse. Det är genuina klassiska träbyggnader med kittade fönster och äkta spröjs.

11


Inredningsval Ett nyckelfärdigt hem innebär att när du får nycklarna av oss är ditt nya boende helt klart att flytta in i. Vi har valt ut material och produkter från välkända varumärken som ingår i köpet, denna inredningsstil har vi valt att kalla Vårt val. På följande sidor ser du inspiration till våra tre inredningsstilar och i vår tillvalsportal presenteras inredningen i sin helhet och det är här du gör ditt slutgiltliga val.


INREDNING & TILLVAL

Rumsbeskrivning Vårt val Innertak:

Vitmålad gips.

Innerväggar:

Vitmålad gips.

Innerdörrar:

Vita släta massiva från Swedoor.

Foder, socklar och lister:

Vita släta, fabriksmålade med synliga spikhål.

Fönsterbänkar:

Vita i mdf, fabriksmålade.

Golv:

Ekparkett 3-stav från Kärhs, klinker i entré.

Garderober:

Vita med slät dörr från Marbodal.

Kök:

Vit köksinredning med släta luckor Arkitekt plus från Marbodal, enligt ritning. Bänkskiva i laminat och rostfri diskho. Stänkskydd i kakel. Köksblandare med diskmaskinsavstängning. Induktionshäll, utdragbar spisfläkt, kyl och frys alt. kombi kyl och frys, inbyggnadsugn, inbyggd micro samt diskmaskin. Vita vitvaror från Siemens som standard.

WC/D:

Vit kommod med handfat och spegel med in- fälld belysning från Svedbergs. Golvstående toalett från Ifö och raka duschväggar i klarglas från Svedbergs. Dusch och tvättställsblandare från Mora. Kakel på väggar och klinker på golv. Tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin från Siemens med överliggande laminatskiva.

Belysning:

Belysning under överskåp i kök.

Övrigt:

Golvvärme i hela lägenheten. Isolerad vindslucka med stege placerad enligt ritning, gäller lägenheter på plan två. Fiber, värme, kall- och varmvatten ingår i årsavgiften. Bostadsrättshavarna har egna abonnemang avseende hushållsel.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


INSPIRATION - VÅRT VAL

»I Vårt val kan du lita på att du får en hög standard och en snygg och stilren design«


Vita vitvaror från Siemens

Vi har valt en blyfri blandare från Mora som standard. Med rätt blandare sparar du både vatten, pengar och miljö.

3-STAVSGOLV FRÅN KÄHRS EN HÖG STANDARD I TIDLÖS DESIGN

Vårt val Att köpa ett nyckelfärdigt hem ska vara enkelt, tryggt och bekvämt. Vi har därför satt ihop ett sortiment baserat på vilka produkter som är mest populära och håller en hög kvalité. Väljer du stilen Vårt val kan du lita på att du får en hög standard och en snygg och stilren design. Designen tar inte ut svängarna utan du kan själv forma ditt hem efter tycke och smak efter inflytt, utan att behöva ta hänsyn till fasta element i begränsande stil. Se det som en vit duk att börja skapa på!

En bänkskiva är med och sätter stilen i ditt kök. Det är din viktigaste arbetsyta som måste klara av flera års flitigt slitande och användande. Laminatskiva Rustik ljus för tankarna till natursten med sina naturliga färgskiftningar.

Kommod och spegel kommer från Svedbergs.


INSPIRATION - MODERN

»Stilen för tankarna till nordiskt klimat och organiska material«


TRÄDKRONAN ↑ STADSPARKEN, MARIEFRED

ROSTFRIA VITVAROR FRÅN SIEMENS I den moderna stilen ingår rostfria vitvaror. De ger ett stilrent uttryck, som tillsammans med blandare, ljusgrå köksluckor och ljus bänkskiva ger en modern twist på köket. SOBER OCH STILREN

BADRUM

Svedbergs erbjuder många olika lösningar för bra förvaring i badrummet. När vi har installerat badrumsmöblerna kan du enkelt i efterhand komplettera med lådor, korgar och förvaringsfack.

Modern I inredningsstilen Modern har vi med hjälp av en inredare tagit fram en stil för dig som vill och vågar lite mer i din fasta inredning. Materialvalen är precis som i vår grundstil baserade på ett sortiment med hög kvalité och namnkunniga leverantörer men med en något mer trendig twist! Vår Moderna stil är sober och stilren i både färgval och formspråk. Ljuset och materialvalen i stilen för tankarna till nordiskt klimat och organiska material. Siluetterna i blandare och inredning spelar på enkelhet och renhet.

Kakel tillverkas av lergods och bränns vid lägre temperatur medan klinker tillverkas av stengods och bränns vid högre temperatur, och därmed blir mer hållbart. Det är därför kakel är avsett för endast vägg och klinker kan användas både till vägg och golv. I köket tillämpas sättning i halvförband med ljusgrå fog.

Den grå kommoden i badrummet är från Svedbergs och heter Forma vass. Som handtag har vi valt en läderloop i naturläder, som bara blir snyggare ju mer den används. Det ingår en vit handdukstork med två stänger från Svedbergs och blandare och takdusch är från Moras serie Rexx. 17


INSPIRATION KLASSISK

»En tidlös inredning med rustika materialval«


DEROME

HÅLLBAR INREDNING

Klassisk I den här stilen har vi samlat våra klassiker i nya tappningar. Precis som i de andra stilarna arbetar vi med hög kvalité och formsäkerhet. Här har inredaren tagit fram de långsiktiga favoriterna och satt ihop till en tidlös inredning med rustika materialval och hög funktion. Här blandas kvartskomposit med 1-stavsgolv, ramluckor och klassiska skålhantag i en modern och funktionell tappning. Den här stilen är en inredningsstil som andas tidlöshet och för tankarna till natur och harmoni.

HEMMETS GRUND Helhetsintrycket i rummet påverkas av vilket golv du väljer. Vi har valt 1-stav vitlaserad ekparkett. Ett ljust golv skapar rymd och tillsammans med ljusa väggar får det rummet att se större ut.

Kommod Stil från Svedbergs

Klassiska skålhandtag och knoppar i rostfritt passar bra till den lantliga luckan Form från Marbodal.

19


KUNDANSVARIG TIPSAR

Annika Holmström KUNDANSVARIG REGION MÄLARDALEN TANKAR OM INREDNINGSSTILAR I Trädkronan arbetar vi med inredningsstilar som är noga utvalda av inredare. Vår kostnadsfria stil som ingår är baserad på de val som är allra vanligast att kunder gör. Designen tar inte ut svängarna utan du kan själv forma ditt hem med dina befintliga möbler och inredningsdetaljer efter inflytt, utan att behöva ta hänsyn till fasta element i begränsande stil. Vill du istället ha det mer sobert och modernt föreslår jag att du väljer Modern stil. Här får du en visuellt mer nischad stil med produkter i modern siluett, men också en hel del uppgraderingar i material såsom kvartskompositskiva i kök, rostfria vitvaror, takdusch, handdukstork, askgolv och innerdörrar med ram. Vår klassiska stil innehåller samma härliga uppgraderingar som i den moderna stilen, men med ett annat mer traditionellt och tidlöst uttryck. I den i den här stilen har vi dessutom ett vackert 1-stav golv i bostaden. Vi vill att det ska vara lätt för dig att få en trivsam bostad!


TRÄDKRONAN ↑ STADSPARKEN, MARIEFRED

Till lägenheterna i Trädkronan har vi valt ut material och produkter från välkända varumärken. Vi har med hjälp av en inredare tagit fram genomtänkta och harmoniserande inredningsstilar där vi medvetet gjort stilarna rena i sitt utförande. På det sättet kan du enkelt fortsätta att sätta din personliga prägel på ditt boende.

SÅ HÄR GÖR DU DINA TILLVAL När du skrivit kontrakt och tiden för att göra inredningsval närmar sig, får du en tidplan av oss. Den ger dig en överblick över när ditt val måste vara gjord, för att lägenheten ska bli färdigställd i tid. Vi kommer att bjuda in dig till ett tillvalsmöte i vårt showroom där du kan titta och känna på materialen för din bostad, och samtidigt få tips, idéer och fördjupad information av vår kundansvariga.

DIGITAL TILLVALSPORTAL Det inredningsval som du gör sker via en digital tillvalsportal. Det innebär att du får en unik länk till just din bostad där du ser vilka val du kan göra. I tillvalsportalen gör du också ditt slutgiltiga val. Du kommer få mer information om tillvalsportalen när tiden för ditt inredningsval närmar sig. När du gjort ditt val kommer tillvalsdokumenten skickas till dig för digital signering via mail.

21


LUGNA INNERGÅRDAR

En grönskande oas I Trädkronan erbjuds ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Slipp underhåll av stora gräsmattor och fasader och njut istället bland solstolar och blomster på uteplatsen! Byggnaderna ligger runt en gemensam grönskande innergård där du kan samla grannar, vänner och bekanta för en trevlig fika i den vackra pergolan.

22


Byggnadsbeskrivning Grund:

Betongplatta på mark.

Stomme: Trä. Yttertak: Lertegel. Fasad:

Liggande målad träpanel.

Entrédörrar:

Släta från NorDan.

Fönster:

3-glas energifönster från Traryd.

Trapphus: Vitmålade väggar och ljusgrå klinker på golv. Balkong/uteplats: Stenplattor på entréterrass, trall på entrébalkong. Takterrass i trä. Utemiljö innergård: Gemensam pergola med grillmöjlighet. Cykelställ. Häck, gräsyta och plantering. Förråd:

Privata förråd på innergården.

Parkering: Hus E, F och G har privat parkering. Hus C och D får möjlighet att hyra parkeringsplats. Uppvärmning:

Fjärrvärme via Sevab, värmeväxlare placerad i undercentral.

Ventilation:

Från- och tilluftsventilation med åter- vinning (FTX). Placerad i WC/Badrum.

TV/IT:

Fiber från Telia innehållande bredband, bredbandstelefoni och TV-paket Lagom ingår i årsavgiften.

Avfallshantering:

Gemensamt miljörum.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


Tips!

Att ha rätt belysning på rätt ställe är av stor betydelse för energianvändningen. Starkare belysning där man arbetar och mer begränsad allmänbelysning ger upplevelse av ljus på rätt plats utan onödigt hög energianvändning.

BRA ATT VETA

VAD ÄR EN BOSTADSRÄTT? När du köper en bostadsrätt blir du också medlem i en bostadsrättsförening. Det betyder att du och dina grannar äger fastigheten och att ni genom styrelsen kan vara med och påverka boendemiljön. Månadsavgiften som medlemmarna betalar, ska täcka föreningens kostnader och underhåll. Avgiftens storlek beslutas av föreningens styrelse.

Glöm inte att se över din hemförsäkring!

GLÖM INTE ATT TESTA DIN BRANDVARNARE MED JÄMNA MELLANRUM

DAGS ATT FLYTTA

VAD BEHÖVER DU TÄNKA PÅ? När tillträdet i din nya bostad närmar sig är det dags att börja tänka på flytten. Här kommer några tips. → Flyttanmälan. Detta kan du göra hos Skatteverket. → Ordna med hemförsäkring. → Säga upp eller flytta de abonnemang du har på exempelvis internet, elavtal och parkering. → Slutstädning. Glöm inte ytan bakom kyl och frys! Ta hjälp av en städfirma om du inte vill städa själv. → Boka flyttfirma. Har du inte möjlighet att flytta själv så kan det vara en god idé att boka hjälp i tid.

24


TRÄDKRONAN ↑ STADSPARKEN, MARIEFRED

KÖPA BOSTAD AV OSS

Hur går det till? Att köpa en ny bostad är en av de största affärerna många gör. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill att ett bostadsköp hos oss ska vara enkelt, tryggt och bekvämt. Vi vill ge dig en smidig resa till ditt nya hem.

1 → 2 → 3 → 4 → 5 → 6 → 7 → 8 Bokningsavtal

Förhandsavtal

Inredningsval

Besiktning

Slutbetalning

Inflyttning

1. BOKNINGSAVTAL

5. SLUTBETALNING

2. FÖRHANDSAVTAL

6. INFLYTTNING

När du bestämt dig för en bostad bokar du den genom vår mäklare. När du skriver bokningsavtalet betalar du en bokningsavgift och då reserveras bostaden åt dig.

Ett förhandsavtal är ett bindande avtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. När det tecknas betalar du ett förskott på 5% av priset för din bostad. När det närmar sig tilltäde tecknar du ett upplåtelseavtal, det är då du blir medlem i föreningen.

3. INREDNINGSVAL

Till din nya bostad har vi valt ut material och produkter från välkända märken som ingår i priset men du har också möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden. Ditt inredningsval gör du enkelt i vår digitala tillvalshanterare. Din kontaktperson guidar dig om du känner dig osäker.

4. BESIKTNING

Innan du flyttar in utför en opartisk besiktningsman en slutbesiktning av bostaden. På plats finns vår projektledare och representant från bostadsrättsföreningen. Självklart bjuds du också in. Om det upptäcks några brister åtgärdar vi det, vanligtvis sker det inom två månader efter besiktningen.

Efter inflytt

Utvärdering

Senast den dagen du flyttar in betalar du den resterande summan för bostaden. Om du har gjort några inredningsval till din bostad ska de också vara betalda senast på tillträdesdagen.

Senast 12 veckor innan inflytt får du besked om tillträdesdag. Vid tillträdet finns möjlighet att ställa frågor och vi går igenom viktig information om bostaden. När du visar upp kvittot på slutbetalningen får du dina nycklar. Välkommen till ditt nya hem!

7. EFTER INFLYTT

När du har flyttat in är vi inte långt bort. Har du några frågor kan du enkelt nå oss via telefon eller mail.

8. UTVÄRDERING

I vår strävan mot att alltid utvecklas är det viktigt för oss att veta hur du upplevde ditt bostadsköp. Två månader efter inflyttning får du en enkät som mäter hur nöjd du är. Vi vill försås att alla köpare ska bli så nöjda som möjligt, därför betyder ditt svar mycket för oss.

25


Tips!

SVÅRA ORD

Vad är andelstal? Ett andelstal beskriver hur stor procentuell andel du har i föreningen och hur stor andel av årsavgifterna som bostadsrätten skall betala. Andelstalet visar också varje bostadsrätts andel av föreningens tillgångar och skulder.

Visste du att många hänger sina tavlor för högt. Ett tips är att hänga dem i ögonhöjd. Vill du vara exakt så är den genomsnittliga ögonhöjden 145 cm från golvet till mitten av tavlan.

SVÅRA ORD

BRA ATT VETA

VAD ÄR DITT ANSVAR? När du flyttar till en bostadsrätt så delar du ansvaret för underhållet med föreningen. I samband med kontraktskrivningen får du en gränsdragningslista där du kan se exakt vad du ansvarar för i din nya bostad, men nedan följer en generell sammanfattning. När du köper en bostadsrätt har du som bostadsrättshavare ansvar för allt invändigt. Från insidan på ytterdörr till insidan av fönster. Du får alltså måla om och byta vitvaror utefter ditt tycke och smak hur mycket du vill. Har du en balkong är det du som ansvarar för insidan av den medan utsidan är föreningens. Däremot är du ansvarig för din terrass eller uteplats om du har någon. Att värme, vatten och avlopp fungerar är föreningens ansvar, men att byta vattenlås eller rengöra avloppen får du göra själv. Det finns alltså inte någon hyresvärd som kommer och hjälper dig. Är du osäker på vad som är ditt eller föreningens ansvar så fråga styrelsen innan du börjar renovera eller göra ett större inköp.

Vad är bostadsrättstillägg? Bostadsrättstillägget är ett tillägg till den vanliga hemförsäkringen med skydd för den fasta inredningen, som du som bostadsrättshavare har ansvar för. Exempel på fast inredning är parkettgolv, handfat, kapitalvaror, tapeter och innerdörrar.

Under byggprocessen kommer ni bli inbjudna till stomvisning under pågående byggnation. Spontanbesök är tyvärr inte tillåtet av säkerhetsskäl.


Namn XX

En trygg resa till ditt nya hem Att köpa sin egen nyproducerade bostad, är en av de största affärerna många gör. Vi vill också att det ska bli en av de bästa. Vi vet hur viktigt boendet är och gör allt för att du ska trivas i ditt nya hem. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill att ett bostadsköp ska vara enkelt. Därför har du som köpare kontakt med samma person genom hela processen. När du köper en ny bostad av oss är den alltid nyckelfärdig, du behöver med andra ord inte bekymra dig för annat än flyttlasset. Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt bostadsköp och erbjuder därför ett trygghetspaket. Som till exempel kan hjälpa vid dubbel boendekostnad och garanterar en välfungerande bostadsrättsförening när du flyttar in. Vi kan även erbjuda ett avbokningsskydd, från signering av avtal fram till inflyttning. Som en del av Derome, Sveriges största familjeägda träindustri, vill vi erbjuda dig en trygg och enkel resa till ditt nya hem.

LÄS MER


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

4 ROK 84 M2 NR C11

SK AL A 1:100 (A4) 0

1

2

3

4

Trädkronan sC

C11 K, 84,4 m²

SOV 11,1 m2

SOV 7,1 m2

SOV 7,1 m2

ENTRÉ/HALL

VARDAGSRUM 24,5 m2

WC/D 5,5 m2

TM

G

TT

ST G

KAPPRUM 5,7 m2

G DM

KÖK 12,9 m2 H

F

K

d

än gr

er int

r

ren

Sp FÖRKLARING:

ing

GARDEROB

TM

TVÄTTMASKIN

STÄDSKÅP

TT

TORKTUMLARE

H

HÖGSKÅP

KM

KOMBIMASKIN

K

KYLSKÅP

KLK

KLÄDKAMMARE

F

FRYSSKÅP

DISKMASKIN

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

SPIS

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

28

Trapphus

KYL-/ FRYSSKÅP

FASAD MOT ÖSTER

KAPPHYLLA Trapphus

K/F DM

n ata sg

G ST

FASAD MOT VÄSTER

FASAD MOT NORR

5M


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

4 ROK 84 M2 NR C21

SK AL A 1:100 (A4) 0

1

2

3

4

5M

Brf Trädkronan Hus C

LGH C21 4 ROK, 84,4 m²

SOV 11,1 m2

SOV 7,1 m2

SOV 7,1 m2

ENTRÉ/HALL

VARDAGSRUM 24,5 m2

WC/D 5,5 m2

TM

G

TT

ST G

KAPPRUM 5,7 m2

G DM

KÖK 12,9 m2 H

F

K

FÖRKLARING: d TVÄTTMASKIN

TT

TORKTUMLARE

KLÄDKAMMARE

F

FRYSSKÅP

KAPPHYLLA

K/F

KYL-/ FRYSSKÅP

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

DISKMASKIN SPIS

Trapphus

KOMBIMASKIN

KLK

n

KM

KYLSKÅP

ata

HÖGSKÅP

K

sg

H

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT NORR

Trapphus

TM

ing

r SpSTÄDSKÅP

ren

ST

än gr

er int

GARDEROB

G

FASAD MOT VÄSTER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

29


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

3 ROK 73 M2 NR C12

SK AL A 1:100 (A4) 0

Brf Trädkronan Hus C

0

LGH C12 3 ROK, 73,8 m²

1

1

2

2

3

3

4

4

5m

SKALA 1:100

N G

SOV 11,1 m2

ST

FRD 5,2 m2

SOV 9,0 m2

ENTRÉ/HALL

TM TT

VARDAGSRUM 20,0 m2

WC/D 6,3 m2

H F K

KÖK 10,2 m2

d

rän

FÖRKLARING: erg nt

TVÄTTMASKIN

STÄDSKÅP

TT

TORKTUMLARE

H

HÖGSKÅP

KM

KOMBIMASKIN

K

KYLSKÅP

KLK

KLÄDKAMMARE

F

FRYSSKÅP

KAPPHYLLA

K/F

KYL-/ FRYSSKÅP

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

DISKMASKIN

FASAD MOT ÖSTER

Trapphus

Trapphus

n

TM

ST

ata

GARDEROB

sg

G

ing

Sp

ren

ri

SPIS

FASAD MOT VÄSTER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

30

5M


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

3 ROK 73 M2 NR C22

SK AL A 1:100 (A4) 0

1

2

3

4

5M

Brf Trädkronan Hus C

LGH C22 3 ROK, 73,8 m²

G

SOV 11,1 m2

ST

FRD 5,4 m2

SOV 9,0 m2

ENTRÉ/HALL

TM TT

VARDAGSRUM 20,0 m2

WC/D 6,5 m2

H F K

KÖK 10,2 m2

DM

FÖRKLARING: d

TVÄTTMASKIN

TT

TORKTUMLARE

KLÄDKAMMARE

F

FRYSSKÅP

KAPPHYLLA

K/F

KYL-/ FRYSSKÅP

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

DISKMASKIN SPIS

Trapphus

KOMBIMASKIN

KLK

n

KM

KYLSKÅP

ata

HÖGSKÅP

K

sg

H

ing

TM

ren

r Sp STÄDSKÅP

ST

FASAD MOT ÖSTER

Trapphus

än gr

er int

GARDEROB

G

FASAD MOT VÄSTER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

31


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

3 ROK 68 M2

NR C14 Trädkronan sC

0

1 0

C14 OK, 68,6 m²

3 SK AL 4 A 1:100 5 m (A4)

2 1

2

3

SKALA 1:100

N

ENTRÉ/HALL

SOV 7,2 m2

SOV 13,1 m2

WC/D 5,9 m2 G

TT

TM ST

F

K DM

VARDAGSRUM 19,5 m2

KÖK 11,8 m2

FÖRKLARING: G

GARDEROB

TM

TVÄTTMASKIN

ST

STÄDSKÅP

TT

TORKTUMLARE

H

HÖGSKÅP

KM

KOMBIMASKIN

KYLSKÅP

F

FRYSSKÅP

d

KLK

än gr

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

ata

DISKMASKIN

sg

DM

KAPPHYLLA

ing

KYL-/ FRYSSKÅP

KLÄDKAMMARE

ren

r

Sp

K/F

er int

K

FASAD MOT NORR

Trapphus

Trapphus

n

SPIS

FASAD MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

32

4

5M


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

4 ROK 77 M2 NR C24

SK AL A 1:100 (A4) 0

2

3

4

5M

SOV 7,2 m2

ENTRÉ/HALL

SOV 13,2 m2

TD10H

1

WC/D 5,9 m2 G

TT

FRD 1,9 m2

TM ST

F

K DM

VARDAGSRUM 19,5 m2

KÖK 11,8 m2

RUM 8,5 m2

d

HÖGSKÅP

KM

KOMBIMASKIN

K

KYLSKÅP

KLK

KLÄDKAMMARE

F

FRYSSKÅP

KAPPHYLLA

K/F

KYL-/ FRYSSKÅP

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

DISKMASKIN

FASAD MOT NORR

Trapphus

TORKTUMLARE

H

Trapphus

TT

n

TVÄTTMASKIN

STÄDSKÅP

ata

TM

ST

sg

pr SGARDEROB

ing

G

ren

e int

rän FÖRKLARING: rg

SPIS

FASAD MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

33


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

2 ROK 54 M2 NR C15

SK AL A 1:100 (A4) 0

f Trädkronan us C

1

2

3

4

H C15 ROK, 54,1 m²

G

ENTRÉ/HALL

ST

KM

SOV 13,3 m2

WC/D 4,3 m2 G

G

G

G

G

K/F

KÖK/VARDAGSRUM 25,0 m2 DM

FÖRKLARING:

KYLSKÅP

F

TORKTUMLARE

KM

KOMBIMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE

FRYSSKÅP

KAPPHYLLA

K/F

KYL-/ FRYSSKÅP

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

DISKMASKIN

n

K

nt

ri Sp

ata

HÖGSKÅP

TVÄTTMASKIN

TT

sg

H

TM

d

rän erg

ing

STÄDSKÅP

ren

GARDEROB

G ST

FASAD MOT NORR

Trapphus

Trapphus

SPIS

FASAD MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

34

FASAD MOT ÖSTER

5M


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

2 ROK 54 M2 NR C25

SK AL A 1:100 (A4) 0

rf Trädkronan us C

1

2

3

4

5M

GH C25 ROK, 54,1 m²

G

ENTRÉ/HALL

ST

KM

WC/D 4,3 m2

SOV 13,5 m2 G

G

G

G

G

K/F

KÖK/VARDAGSRUM 25,0 m2 DM

FÖRKLARING: STÄDSKÅP

H

HÖGSKÅP

rin

TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE

KM

KOMBIMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE

KYLSKÅP

F

FRYSSKÅP

KAPPHYLLA

K/F

KYL-/ FRYSSKÅP

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

DISKMASKIN

tan

K

a sg

TT

ing

Sp

TM

d

rän

g ter

ren

GARDEROB

G ST

FASAD MOT NORR

FASAD MOT ÖSTER

Trapphus

Trapphus

SPIS

FASAD MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

35


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

3-4 ROK 87M2 NR C23

SK AL A 1:100 (A4) 0

dkronan

87,7 m²

KLK 3,2 m2

SOV 11,1 m2

SOV 9,1 m2

WC 1,6 m2 HALL 6,3 m2

VARDAGSRUM 24,1 m2

WC/D 5,4 m2

TM

G

TT

ST

ENTRÉ

G G

H

F

K

DM

KÖK 17,0 m2

FÖRKLARING: TM

STÄDSKÅP

TT

H

HÖGSKÅP

K

KYLSKÅP

F

FRYSSKÅP

KAPPHYLLA

K/F

KYL-/ FRYSSKÅP

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

DISKMASKIN

KOMBIMASKIN KLÄDKAMMARE

n

ata

sg

KLK

ing

r SpKM

ren

GARDEROB

d TVÄTTMASKIN rän rg eTORKTUMLARE t in

G ST

FASAD MOT ÖSTER

Trapphus

Trapphus

SPIS

FASAD MOT VÄSTER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

36

1

2

3

4

5M


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

2 ROK 54M2 NR D11

SK AL A 1:100 (A4)

Trädkronan sD

0

1

D11 OK, 54,1 m²

0

2

1

3

2

4

3

4

5m

5M

SKALA 1:100

N

ENTRÉ/HALL

G ST

KM

SOV 13,3 m2 G

G

G

WC/D 4,3 m2 G

G

K/F

KÖK/VARDAGSRUM 25,0 m2 DM

FÖRKLARING:

Fasad mot väster TM

TVÄTTMASKIN

G

GARDEROB

ST

STÄDSKÅP

H

HÖGSKÅP

K

KYLSKÅP

F

FRYSSKÅP

KAPPHYLLA

K/F

KYL-/ FRYSSKÅP

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

DISKMASKIN

KOMBIMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE

n

ata

sg

ing

S

TORKTUMLARE

KM

ren

ter

n pri

d än gr TT

FASAD MOT NORR

Trapphus

Trapphus

SPIS

FASAD MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

37


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

2 ROK 54M2 NR D21

SK AL A 1:100 (A4) 0

f Trädkronan us D

H D21 OK, 54,1 m²

ENTRÉ/HALL

G ST

KM

SOV 13,5 m2 G

G

G

WC/D 4,3 m2 G

G

K/F

KÖK/VARDAGSRUM 25,0 m2 DM

FASAD MOT VÄSTER

FÖRKLARING: TVÄTTMASKIN

K

KYLSKÅP

F

FRYSSKÅP

KAPPHYLLA

K/F

KYL-/ FRYSSKÅP

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

DISKMASKIN

S

TORKTUMLARE

KM

KOMBIMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE

n

HÖGSKÅP

TT

ata

H

pr

sg

STÄDSKÅP

ing

ST

er int

ren

GARDEROB

d än TM gr

G

FASAD MOT NORR

Trapphus

Trapphus

SPIS

FASAD MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

38

1

2

3

4

5M


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

3-4 ROK 77M2 NR D12

SK AL A 1:100 (A4) 0

Trädkronan D

0

1

1

2

D12 OK, 77,0 m²

2

3

3

4

4

5M

5m

SKALA 1:100

N

SOV 7,2 m2

ENTRÉ/HALL

SOV 13,5 m2

WC/D 5,9 m2 TM K

F

TT

G

ST

DM

KÖK 11,8 m2

VARDAGSRUM 27,2 m2

(SOV) 8,9 m2

FÖRKLARING: d

TVÄTTMASKIN

K

KYLSKÅP

F

FRYSSKÅP

KAPPHYLLA

K/F

KYL-/ FRYSSKÅP

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

DISKMASKIN

S

TORKTUMLARE

KM

KOMBIMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE

n

HÖGSKÅP

TT

ata

H

pr

sg

STÄDSKÅP

ing

ST

er int

ren

GARDEROB

TM än gr

G

FASAD MOT NORR

Trapphus

Trapphus

SPIS

FASAD MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

39


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

3-4 ROK 77M2 NR D22

SK AL A 1:100 (A4) 0

Trädkronan sD

0

1

2

D22 ROK, 77,0 m²

ENTRÉ/HALL

WC/D 5,9 m2

SOV 13,7 m2 TM

K

F

TT

G

ST

DM

KÖK 11,8 m2

TVÄTTMASKIN

K

KYLSKÅP

KLK

KLÄDKAMMARE

F

FRYSSKÅP

KAPPHYLLA

K/F

KYL-/ FRYSSKÅP

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

DISKMASKIN SPIS

Trapphus

KOMBIMASKIN

n

KM

ata

TORKTUMLARE

HÖGSKÅP

sg

TT

ing

H

r Sp

ren

STÄDSKÅP

(SOV) 8,9 m2

ST

d än gr TM

er int

VARDAGSRUM 27,2 m2

FASAD MOT NORR

Trapphus

FÖRKLARING: GARDEROB

FASAD MOT SÖDER

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

40

2

3

3

4

4

5m

SKALA 1:100

SOV 7,2 m2

G

1

5M


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

3-4 ROK 77M2 NR D13

SK AL A 1:100 (A4) 0

ädkronan

0

1

1

2

3

3 , 77,0 m²

2

3

4

4

5M

5m

SKALA 1:100

N

ENTRÉ/HALL

SOV 7,2 m2

SOV 13,5 m2

BAD 5,9 m2 TT

G

TM ST

F

K DM

(SOV) 8,9 m2

VARDAGSRUM 27,2 m2

KÖK 11,8 m2

FÖRKLARING: G

GARDEROB

TM

ST

STÄDSKÅP

g ter

H

HÖGSKÅP

KOMBIMASKIN

ing

KLÄDKAMMARE

FRYSSKÅP

KAPPHYLLA

K/F

KYL-/ FRYSSKÅP

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

DISKMASKIN

n

KYLSKÅP

F

ata

K

sg

KLK

TORKTUMLARE

ren

rin KM

Sp

d

TVÄTTMASKIN

rän

TT

FASAD MOT NORR

Trapphus

Trapphus

SPIS

FASAD MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

41


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

3-4 ROK 77M2 NR D23

SK AL A 1:100 (A4) 0

1

ädkronan D

3 K, 77,0 m²

ENTRÉ/HALL

SOV 7,2 m2

SOV 13,7 m2

WC/D 5,9 m2 TT

G

TM ST

F

K DM

(SOV) 8,9 m2

VARDAGSRUM 27,2 m2

KÖK 11,8 m2

FÖRKLARING:

F

FRYSSKÅP

KAPPHYLLA

K/F

KYL-/ FRYSSKÅP

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

DISKMASKIN

KM

KOMBIMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE

n

KYLSKÅP

ata

K

r

Sp

sg

HÖGSKÅP

ing

STÄDSKÅP

H

ren

ST

d TM änTVÄTTMASKIN r erTTg TORKTUMLARE t in

GARDEROB

FASAD MOT NORR

Trapphus

SPIS Trapphus

G

FASAD MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

42

2

3

4

5M


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

3 ROK 68M2 NR D14

SK AL A 1:100 (A4) 0

ädkronan

0

1

1

2

3

4 8,6 m²

2

3

4

4

5M

5m

SKALA 1:100

N

ENTRÉ/HALL

SOV 7,2 m2

SOV 13,1 m2

WC/D 5,9 m2 TM K

F

G

TT ST

DM

KÖK 11,8 m2

UTEPLATS

VARDAGSRUM 19,5 m2

FASAD MOT ÖSTER

FÖRKLARING: TM

STÄDSKÅP

g ter

TVÄTTMASKIN nd räTORKTUMLARE

H

HÖGSKÅP

TT

rin KM

KOMBIMASKIN KLÄDKAMMARE

FRYSSKÅP

KAPPHYLLA

K/F

KYL-/ FRYSSKÅP

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

DISKMASKIN

n

KYLSKÅP

F

ata

K

sg

KLK

ing

Sp

ren

GARDEROB

G ST

FASAD MOT NORR

Trapphus

Trapphus

SPIS

FASAD MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

43


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

3 ROK 68M2 NR D24

SK AL A 1:100 (A4) 0

1

dkronan

,6 m²

ENTRÉ/HALL

SOV 7,2 m2

SOV 13,2 m2

WC/D 5,9 m2 TM K

F

G

TT ST

DM

KÖK 11,8 m2

BALKONG

VARDAGSRUM 19,5 m2

FASAD MOT ÖSTER

FÖRKLARING: d TVÄTTMASKIN rän rg e t inTT TORKTUMLARE TM

GARDEROB

F

FRYSSKÅP

KAPPHYLLA

K/F

KYL-/ FRYSSKÅP

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

DISKMASKIN

KM

KOMBIMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE

n ata

KYLSKÅP

sg

K

r

Sp

ing

HÖGSKÅP

ren

STÄDSKÅP

H

ST

FASAD MOT NORR

Trapphus

SPIS Trapphus

G

FASAD MOT SÖDER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

44

2

3

4

5M


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

Brf Trädkronan 2 ROK Hus E NR E11

53M2

0

1

2

3

4

5m

SK AL A 1:100 (A4)

LGH E11 2 ROK, 53,5 m²

1

2

3 4 SKALA 1:100

5M

N

0

G

G

ST

VARDAGSRUM 16,3 m2

ENTRÉ/HALL 11,6 m2

G

G

G

G

ENTRÉ/HALL

F

KÖK 11,1 m2

(2 ROK) LGH E21 11,6 m2 Tot: 73,1 kvm

H/U K

KM

WC/D 5,3 m2

SOV 9,3 m2

DM

FÖRKLARING: G

GARDEROB

TM

TVÄTTMASKIN

ST

STÄDSKÅP

TT

TORKTUMLARE

H

HÖGSKÅP

KM

KOMBIMASKIN

K

KYLSKÅP

KLK

KLÄDKAMMARE

F

FRYSSKÅP

DM

DISKMASKIN

ter

n pri

d

än gr

KAPPHYLLA MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

ren

KYL-/ FRYSSKÅP

FASAD MOT NORR

MOT NORR FASADFASAD MOT NORR

K/F

FASADFASAD MOT SÖDER MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

ing

S

SPIS

n

ata

sg Trapphus

Trapphus

FASAD MOT ÖSTER

FASAD MOT VÄSTER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

45


Brf Trädkronan Hus F BRF. TRÄDKRONAN, 2MARIEFRED

0

1

2

2 ROK 53M

LGH F11 2 ROK, 53,5 NRm² F11

3

4

SK AL ASKALA 1:1001:100 (A4) 1

2

3

N

0

G

G

ST

(2 ROK) LGH F21 11,6 m2 Tot: 73,1 kvm

ENTRÉ/HALL 11,6 m2

G

G

VARDAGSRUM 16,3 m2

KÖK 11,1 m2

G

G

ENTRÉ/HALL

F H/U K

KM

WC/D 5,3 m2

SOV 9,3 m2

DM

FÖRKLARING: G

GARDEROB

TM

TVÄTTMASKIN

ST

STÄDSKÅP

TT

TORKTUMLARE

H

HÖGSKÅP

KM

KOMBIMASKIN

K

KYLSKÅP

KLK

KLÄDKAMMARE

F

FRYSSKÅP

KAPPHYLLA

K/F

KYL-/ FRYSSKÅP

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

DISKMASKIN

FASAD FASAD MOT MOT SÖDER SÖDER FASAD MOT SÖDER

d

er int

FASAD MOT ÖSTER

Trapphus

Trapphus

n

ata

sg

ing

ren

r

Sp

än gr

SPIS

FASAD MOT VÄSTER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

46

5m

FASAD MOT NORR

FASAD FASAD MOTMOT NORR NORR

4

5M


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

2 ROK 73M2 NR E21

SK AL A 1:100 (A4)

ronan

0

1

2

0

4

1

2

5m

3

4

5M

N

SKALA 1:100

TAKTERRASS

ENTRÉ/HALL

G

VARDAGSRUM 16,3 m2

HALL 3,3 m2

F H/U

KÖK 11,1 m2

K

ST

G

G

G

SOV 15,3 m2

KM

WC/D 5,3 m2

DM

ÖRKLARING: GARDEROB

FASADFASAD MOT SÖDER MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

TM

TVÄTTMASKIN

T

STÄDSKÅP

TT

TORKTUMLARE

H

HÖGSKÅP

KM

KOMBIMASKIN

K

KYLSKÅP

KLK

F

FRYSSKÅP

rin

KAPPHYLLA

sg

ing

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

n

ata

DISKMASKIN

KLÄDKAMMARE

ren

M

g ter

KYL-/ FRYSSKÅP

d

rän

Sp

F

FASAD MOT NORR

MOT NORR FASADFASAD MOT NORR

FASAD MOT ÖSTER

Trapphus

SPIS

Trapphus

G

3

FASAD MOT VÄSTER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

47


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

2 ROK 73M2 NR F21

SK AL A 1:100 (A4)

Brf Trädkronan Hus F

0

1

0

2

1

2

33

LGH F21 2 ROK, 73,1 m²

44

N

SKALA 1:100

TAKTERRASS

ENTRÉ/HALL

G

VARDAGSRUM 16,3 m2

HALL 3,3 m2

F

KÖK 11,1 m2

H/U K

ST

G

G

G

SOV 15,3 m2

KM

WC/D 5,3 m2

DM

FÖRKLARING:

FASAD FASAD MOT MOT SÖDER SÖDER FASAD MOT SÖDER

GARDEROB

TM

TVÄTTMASKIN

STÄDSKÅP

TT

TORKTUMLARE

H

HÖGSKÅP

d

rän

KOMBIMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE

DISKMASKIN

n

MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

DM

ata

KAPPHYLLA

KYL-/ FRYSSKÅP

F

sg

FRYSSKÅP

K/F

ing

rin SpKYLSKÅP

KM

ren

g ter

G ST

K

FASAD MOT ÖSTER

Trapphus

Trapphus

SPIS

FASAD MOT VÄSTER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

48

5 5M m

FASAD MOT NORR

FASAD FASAD MOTMOT NORR NORR


BRF. TRÄDKRONAN, MARIEFRED

3 ROK Trädkronan NR G11 sG

64M2

0

1

G11 K, 64,4 m²

2

1

4 5m SK AL A 1:100 (A4) 2

3

4

SKALA 1:100

5M

N

0

3

G G

SOV 13,9 m2

G ST G

VARDAGSRUM 17,7 m2

ENTRÉ/HALL

F

KÖK 10,6 m2

H/U K

KM

WC/D 4,9 m2

RUM 6,5 m2

DM

FÖRKLARING: G

GARDEROB

TM

TVÄTTMASKIN

ST

STÄDSKÅP

TT

TORKTUMLARE

H

HÖGSKÅP

KM

KOMBIMASKIN

K

KYLSKÅP

KLK

KLÄDKAMMARE

F

FRYSSKÅP

DISKMASKIN

n

ri Sp

FASAD MOT NORR

KAPPHYLLA MÖJLIG FRAMTIDA VÄGG

ing

DM

d

rän

g ter

FASAD MOT SÖDER FASAD MOT SÖDER

ren

KYL-/ FRYSSKÅP

FASAD MOT NORR FASAD MOT NORR

K/F

FASAD MOT SÖDER

FASAD MOT ÖSTER

Trapphus

Trapphus

n ata sg

SPIS

FASAD MOT VÄSTER Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

49


»Med rötterna i skogen« Derome är Sveriges största familjeägda träindustri som nu drivs av den tredje generationen. Det som för mer än sjuttio år sedan började med en enkel bysåg, har nu växt till en stor koncern. Trä är den gröna tråden genom hela vår verksamhet och blir till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Med mångårig kunskap och kärlek till hantverket förädlar vi råvaran hela vägen – från skog till färdigt hus.

En samhällsbyggare i tiden

Ett av Deromes kärnvärden är ansvarstagande. Vi verkar för en hållbar utveckling och tar ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi utvecklar råmark till hållbara samhällen där människor kan leva och känner sig trygga. När vi planerar bostadsområden strävar vi efter variation och bygger villor, bostadsrätter och hyresrätter. Allt för att skapa levande samhällen med plats för alla. Som samhällsbyggare tar vi vårt ansvar. Både idag, imorgon och för kommande generationers framtid.

Trä för framtiden

Det är härligt att bo i ett trähus. Ofta blir känslan tyst, varm och ombonad. Trä är ett mjukt material som andas och skapar en trivsam boendemiljö, dessutom är det väldigt vackert. När du bor i ett trähus från oss kan du vara trygg med att du bidrar till ett samhälle som är långsiktigt hållbart. Vi har den unika möjligheten att följa hela kedjan från trä till färdigt hus. Då vet vi att alla våra trähus byggs ansvarsfullt och hållbart. Fördelarna med att bygga trähus är alltså många, både för dig och miljön.


För varje träd vi skördar planterar vi minst två nya


Teckenförklaring DM  Diskmaskin

 WC-stol  Dusch

 Spis U

 Ugn

FM

  Fasadmätarskåp

M

 Micro

ST

 Städskåp

H/U  

Högskåp m. ugn

 Diskho  Köksskåp F  Frys K  Kyl TM  Tvättmaskin TT  Torktumlare KM

 Kombimaskin

KLK  Klädkammare G   Garderob FRD  

Förråd

 Badrumskommod


Ditt nya hus är en viktig del av en hållbar morgondag och du kan vara trygg med att vi på Derome tar hand om våra gemensamma resurser på bästa sätt. Tack vare att vi har kontroll på hela kedjan – från skog till färdigt hus – så kan vi vara med och styra varenda detalj i rätt hållbar riktning. Det är helt unikt. deromemarkbostad.se 0340-66 64 25 facebook.com/deromebostad instagram.com/deromebostad/

Profile for Deromegruppen

Broschyr Trädkronan, Mariefred  

Broschyr Trädkronan, Mariefred