Page 1

JULKOLLEKTION 2012


JULKOLLEKTION 2012

Tid för omtanke

Tidning 1 2012 utkom i januari-februari Tidning 2 2012 utkom i mars-april Tidning 3 2012 utkom i maj-juni Tidning 4 2012 utkom i juli-augusti Tidning 5 2012 utkom i september-oktober Tidning 6 2012 är i kraft 28 oktober - 31 december 2012

Trots kylan utomhus är julen en tid vi förknippar med värme. Att visa sin uppskattning för någon och få ett varmt leende som tack kan göra den mest frusna att tina upp inombords. Julen är ett perfekt tillfälle att visa hur mycket de nära och kära betyder. Så passa på och njut, både av att ge och ta. I Dermoshops julklappssäck finns i år ett brett utbud av vackra, vårdande och personliga produkter. Tanken är att du ska hitta något till alla, också till dig själv! Årets julkollektion innehåller vårdande och högklassiga produkter förpackade i unika presentförpackningar. Om du beställer via webben kan du dessutom, ur ett visst urval av produkter, plocka ihop dina egna produktförpackningar och få en presentpåse i papper på köpet. Vår jultidning består av en tidningsdel och en produktkatalog. Du hittar även en del av vår personal som modeller i tidningen. All viktig information om julbeställningarna hittar du också i tidningen. Vi önskar dig en varm och förväntansfull väntan på julen,

Tryckt på papper där råmaterialet är framställt från skogar där skogsvården sker med tyngdpunkt på hållbar utveckling. TRYCK  Oy Arkmedia Ab, Finland

2 

DERMOSHOP.SE


Julstök Tiden fram till jul innebär en febril aktivitet för de flesta, så också för oss. Höjdpunkten på Dermoshops år är alltid tiden före jul. Vi erbjuder massor med nya produkter, och jultidningen är årets största kundtidning. Under 2012 har vi lanserat en hel del nya produkter som vi hoppas att ni gillat. Jultidningens innehåll har vuxit fram som ett samarbete mellan vår personal och alla aktiva kunder. Stig in i julstugan på vår webbshop, vi öppnar dörrarna den 28 oktober 2012!

Speciellt i juletid November och december är den mest hektiska tiden på året för oss på Dermoshop. Därför kan leveranstiden vara något längre än normalt.

Beställ dina julklappar i tid! Beställningar som inkommit senast

14 december levereras före jul. Kontrollera din beställning noga innan du skickar in den. Ändringar och byten fördröjer behandlingstid och leverans.

DERMOSHOP.SE  

3


Doften av granatäpple – så frisk, söt och lockande! Julförpackning Pomegranate innehåller Handtvål, Handcrème och Rumsdoft, alla med den lyxiga doften av granatäpple.

Hudvård i julrött

Frisk och förförande doft Julförpackning Pomegranate innehåller en högklassig Handtvål som rengör huden utan att torka ut och passar därför för regelbunden användning. I förpackningen finns även en Handcrème som återfuktar händerna. Båda produkterna har den lyxiga doften av granatäpple och kommer i 240 ml praktiska pumpflaskor, som blir snygga inredningsdetaljer i badrummet. Rumsdoften sprider väldoft och mysstämning i rummet. Även den doftar fräscht och lyxigt av granatäpple och passar överallt; i hall, vardagsrum eller badrum. Rumsdoften kommer i en vacker 100 ml stor glasflaska.

4 

DERMOSHOP.SE


Så här använder du Rumsdoften: Avlägsna korken från flaskan, placera den svarta ringen runt flaskhalsen och stick ner valfri mängd rottingstickor i flaskan. Förpackningen innehåller åtta rottingstickor. 1 – 2 stickor räcker för att sprida en mild väldoft i små rum. Lägg fler stickor för starkare doft. Vänd gärna stickorna upp och ner en gång i veckan. Produkterna är packade i en elegant presentask med handtag. Locket stängs med hjälp av en magnetremsa. Asken är glansigt svart med texten Pomegranate i rött. Inuti asken ligger produkterna på en bädd av sammet. Asken kan senare användas för förvaring av olika småsaker. Med tidningen kommer ett doftkort med prov på Pomegranate -doften.

P O M EG R A N AT E Produktnr 1244 Pris  185 kr

Julförpackning Pomegranate innehåller: Handtvål Pomegranate  240 ml  Handcrème Pomegranate  240 ml  Rumsdoft  100 ml Rottingstickor  8 st Presentförpackning storlek: bredd 20,5 cm, höjd 25 cm, djup 6,5 cm Julförpackningen säljs i begränsat parti. Produkterna säljs inte separat och ingår inte i vårt normala produktsortiment.

DERMOSHOP.SE  

5


RED OR ANGE Produktnr 1246 Pris  80 kr

Julförpackning Red Orange innehåller: Duschgel Röd Apelsin  300 ml  EdT Red Orange  10 ml Presentförpackning storlek: bredd 7 cm, höjd 17 cm, djup 6,5 cm Julförpackningen säljs i begränsat parti. Duschgel Röd Apelsin säljs även separat i normalsortimentet, då i en annan flaska (3118).

6 

DERMOSHOP.SE


Röd Apelsin har en söt, pigg och frisk doft. Den speciella doften har genom åren blivit en favorit för många. Julförpackning Red Orange innehåller Duschgel och EdT, båda med den härliga Röd Apelsin -doften. Produkterna passar för kvinnor i alla åldrar.

Röd citrus piggar upp i vintermörkret EdT Red Orange är äntligen tillbaka på många kunders begäran, nu tillsammans med Duschgel Röd Apelsin. Duschgelen kommer i en snygg 300 ml stor pumpflaska. Den svarta pumpdelen kan låsas, så att du utan problem kan packa ner duschgelen i väskan. Den stilrena designen passar i de flesta badrum och gör duschgelen till en snygg inredningsdetalj. Duschgelen är skonsam och rengör huden utan att torka ut.

EdT Red Orange har önskats av många. En söt och pigg doft med inslag av citrus, passar kvinnor i alla åldrar för både vardag och fest. EdT:n kommer i en behändig 10 ml stor roll-on glasflaska som lätt ryms med i makeupväskan, i handväskan eller i fickan. Rollon funktionen gör att doften är lätt att applicera på hals och handleder. Red Orange -produkterna kommer i en stabil presentförpackning, som utstrålar lyx och stil. Den svarta förpackningen är dekorerad med text i glansigt tryck, på ena sidan med texten Dermosil, på andra sidan med texten Red Orange.

Favoritdoft!

DERMOSHOP.SE  

7


Elegant doft och stilren design var våra ledord då vi utvecklade Julförpackning Amber. Produkterna är inspirerade av bärnsten och utlovar avslappnande stunder för kropp och själ.

Till någon du tycker om

8 

DERMOSHOP.SE


Känsla för stil Duschgel Amber är en mjuk och vårdande duschgel för hela kroppen. Den varma söta doften väcker sinnena till liv och gör duschen till en avslappnande stund. Den eleganta pumpflaskan innehåller 240 ml. Pumpa 1 – 2 gånger och massera in den sammetslena gelen på huden. Skölj med ljummet vatten. Julförpackningen innehåller också tre Badbomber. En Badbomb är en brustablett som snabbt löses upp i bad-

vattnet och gör badet väldoftande och avslappnande. Avlägsna plastförpackningen och lägg brustabletten i det varma vattnet. Låt tabletten lösas upp, lägg dig i badet och låt tiden stanna. Kroppslotion Amber återfuktar huden efter dusch eller bad. Produkten har en varm och elegant doft av mandel och vanilj. Den stiliga svarta pumpflaskan innehåller 240 ml högklassig lotion.

Fullborda badstunden med ett doftljus som sprider en varm och elegant doft. Doftljuset är varmt orange och kommer i en stilig svart glasskål. Alla Amber -produkterna ligger i en snygg presentask av hög kvalitet med ett praktiskt handtag. Asken stängs med hjälp av en magnetremsa. Asken kan återanvändas som till exempel smyckeask eller som förvaring för andra småsaker. Med tidningen kommer ett doftkort med prov på Amber -doften.

AMBER Produktnr 1245 Pris  185 kr

Julförpackning Amber innehåller: Duschgel Amber  240 ml  Kroppslotion Amber  240 ml  Badbomb Amber,  3 x 28 g  Doftljus Amber  55 g Presentförpackning storlek: bredd 23 cm, höjd 21,5 cm, djup 6 cm Julförpackningen säljs i begränsat parti. Produkterna säljs inte separat och ingår inte i vårt normala produktsortiment.

DERMOSHOP.SE  

9


Julförpackning Black Pepper innehåller högklassiga produkter för mannen. Black Pepper Duschgel och Deo Roll-On doftar manligt och kryddigt.

Kryddstarkt till honom Black Pepper Duschgel har en doft som är helt ny i Dermoshops sortiment. Den är fräsch med ett maskulint inslag av peppar och citrus. Duschgelen innehåller milda rengörande tensider och återfuktande glycerin. Den stilrena mörkgrå tuben har en praktisk flipkork. Black Pepper Deo Roll-On är en effektiv antiperspirant som torkar snabbt och håller transpirationslukten borta utan att irritera huden. Deo Roll-On flaskan är designad så att den kan stå upp och ner, vilket är praktiskt när produkten börjar ta slut och man vill få det sista ur flaskan. Black Pepper -produkterna ligger i en snygg matt svart kartong med texten Black Pepper på framsidan. Produkterna passar för män i alla åldrar. Med tidningen kommer ett doftkort med prov på Black Pepper -doften

10 

DERMOSHOP.SE

B L AC K P E P P E R Produktnr 1240 Pris  70 kr

Julförpackning Black Pepper innehåller: Duschgel Black Pepper  200 ml  Deo Roll-On Black Pepper  75 ml  Presentförpackning storlek: bredd 15 cm, höjd 18 cm, djup 7 cm Julförpackningen säljs i begränsat parti. Produkterna säljs inte separat och ingår inte i vårt normala produktsortiment.


Tre produkter med samma doft

En doft är alltid en säker julklapp, och alltid lika uppskattad. Skäm bort männen i din närhet med nya doften EdT Black Pepper.

Ny doft för honom EdT Black Pepper är julens nya herrdoft, som passar män i alla åldrar. Den är maskulint kryddig med en nypa fräsch citrus. Namnet på doften syftar på den kryddigt manliga doften, men själva EdT:n innehåller inte peppar.

E AU D E TO I L E T T E B L ACK P E P P E R Produktnr 1241 Pris  105 kr

Doften har en toppnot av apelsin, kanel och tall. I hjärtnoten finns viol, pion och cederträ. I basnoten kan man ana amyristräd, tonkaböna och vit mysk. Den manliga doften passar för både vardag och fest. I botten av den eleganta 50 ml stora flaskan i grå nyanser finns en pyramidformad dekor. Doften doseras med spraypump. Osäker om du kommer att gilla doften? Med tidningen följer ett doftkort, skrapa på kortet och testa!

Julförpackning EdT Black Pepper innehåller: Man Eau de Toilette Black Pepper  50 ml  Presentförpackning storlek: bredd 5 cm, höjd 10 cm, djup 5 cm Julförpackningen säljs i begränsat parti. Produkterna ingår inte i vårt normala produktsortiment.

DERMOSHOP.SE  

11


Julförpackning Fig Leaves är en lyxig julklapp för den som gillar högklassiga produkter, goda dofter och vacker design. Fig Leaves innehåller Handtvål, Duschgel, Hand-&Kroppslotion samt ett Doftljus.

Underbara fikon Fig Leaves -produkterna för med sin doft och design tankarna till mystik och antik lyx. Produkterna vårdar huden med sina högklassiga vårdande egenskaper och smeker sinnena med sin fylligt mystiska fikondoft. Duschgel Fig Leaves är en högklassig och lyxig duschgel som rengör och vårdar huden med en kryddig och fyllig doft som lämnar en svag doft av fikon på huden. Den vackra pumpflaskan är 240 ml stor och designen på flaskan ger badrummet en känsla av mystik.

12 

DERMOSHOP.SE


Julklapp med väldoft

F I G L E AV E S Produktnr 1243 Pris  205 kr

Julförpackning Fig Leaves innehåller: Handtvål Fig Leaves  240 ml    Duschgel Fig Leaves  240 ml    Hand- & Kroppslotion Fig Leaves  240 ml  Doftljus Fig Leaves  150 g Presentförpackning storlek: bredd  29,5 cm,

höjd 23 cm, djup 8 cm Julförpackningen säljs i begränsat parti. Produkterna säljs inte separat.

Handtvål Fig Leaves är en härligt mjuk gel med en aning kryddig doft av fikon som väcker sinnena till liv. Handtvålen kommer i en snygg pumpflaska som är 240 ml stor. Tvålen rengör händerna utan att torka ut huden.

Julförpackning Fig Leaves innehåller också ett vackert Doftljus som sprider en behaglig doft och ett mysigt sken i rummet. Doften passar för alla rum. Ljuset är lilafärgat i en snygg svart glasburk.

I julförpackningen finns också en fyllig Hand- & Kroppslotion, en sammetslen mjuk crème som effektivt återfuktar händerna och kroppen och ger huden en mjuk och lätt fikondoft. Den 240 ml stora pumpflaskan är lätt att dosera. Alla Fig Leaves -produkterna har samma behagligt mjuka hypoparfymdoft.

Den lyxiga presentförpackningen är svart med ett hållbart handtag. Texten Fig Leaves i lila dekorerar både framoch baksida. Presentasken kan återanvändas för förvaring. Med tidningen kommer ett doftkort med prov på Fig Leaves -doften.

DERMOSHOP.SE  

13


Den mjuka presentpåsen Soft Bag ger dig möjlighet att skräddarsy julklappen. Plocka själv ihop de Dermosil produkter som du vet att din vän gillar och paketera dem i vår Soft Bag!

Ett litet rött paket med vita snören... Soft Bag är en mjuk presentpåse i julrött med vita bomullssnören. Påsen rymmer flera Dermosil produkter, till exempel två stycken 250 ml stora flaskor  / en 500 ml stor flaska och en 250 ml stor flaska  / två stycken 200 ml stora tuber  / Designs Hudcrème och Duschgel. Kombinera friskt enligt tycke och smak! Soft Bag presentpåsen är 18 cm bred och 24,5 cm hög. Den är tillverkad av mjukt borstat bomullstyg med handtag av bomullssnören. Ett vackert julkort för julhälsningen medföljer. Behöver du en större presentpåse? Läs mer om Gift Bag presentpåsen på sidan 27.

S O F T B AG Produktnr 1285 Pris  10 kr

Julförpackning Soft Bag innehåller: Presentpåse storlek: bredd 18 cm, höjd 24,5 cm Presentpåsen säljs i begränsat parti.

14 

DERMOSHOP.SE

Perfekt till värdinnan!


Handcrèmerna i ministorlek innehåller näringsrika bärfröoljor som tillför huden massor med fukt och näring. De doftar underbart och piggar upp i vintermörkret. Minituberna ryms med i alla väskor och blir helt säkert en perfekt och omtyckt julklapp!

Helt nya dofter: enbär och röda vinbär

Ett mjukt väldoftande handslag Julförpackning ABC Mix innehåller fem läckra handcrèmer i minituber. Varje tub innehåller 40 ml bärdoftande handcrème som återfuktar händerna effektivt. Helt nya Dermosil dofter hittar du i Enbärshandcrème som doftar friskt av skog, Röda Vinbärshandcrème med en pigg och syrlig doft samt den efterlängtade Lingonhandcrèmen. Havtornshandcrème och Svartvinbärshandcrème, som finns i sortimentet sedan tidigare, ingår också i julförpackningen. Handcrèmerna innehåller högklassiga ämnen, som äkta bärfröolja och glycerin, som effektivt återfuktar torra vinterhänder. Alla händer kommer att bli glada åt handcrèmerna i minituber. Den vackra presentförpackningen är klassiskt kartongfärgad och dekorerad med en illustration av en traditionell julkrans. Produkterna säljs endast i julförpackningen. ABC Mix passar perfekt som present till värdinnan när du blir bortbjuden på middag, som adventspresent åt kompisen eller som julklapp åt mamma. Eller varför inte unna dig själv lite högklassig och väldoftande handvård?

ABC MIX Produktnr 1230 Pris  55 kr

Julförpackning ABC Mix innehåller: Enbärshandcrème  40 ml    Svartvinbärshandcrème  40 ml    Lingonhandcrème  40 ml    Röda Vinbärshandcrème  40 ml    Havtornshandcrème parfymerad  40 ml  Presentförpackning storlek: bredd 15,5 cm,

höjd 17,5 cm, djup 6 cm Julförpackningen säljs i begränsat parti. Miniversionerna av produkterna säljs inte separat.

DERMOSHOP.SE  

15


Hans och hennes.

A R C T I C S PA Produktnr 1232 Pris  85 kr

Julförpackning Arctic Spa innehåller: Enbärsduschgel  200 ml  Peelande Lingonduschgel  200 ml  Peelinghandske Presentförpackning storlek: bredd 16 cm, höjd 18,5 cm, djup 7 cm

Julförpackningen säljs i begränsat parti. Produkterna säljs inte separat.

16 

DERMOSHOP.SE


Våra nordiska bär har unika egenskaper, naturliga dofter och välgörande inverkan på huden. Julförpackning Arctic Spa innehåller två läckra bärdoftande duschgeler samt en peelinghandske.

Naturkrafter Nyheten Enbärsduschgel doftar underbart friskt av skog och natur. Den för tankarna till krispig luft, orörd skog och vilt växande enbär. Den genomskinliga produkten ger ett mjukt lödder. Duschgelen innehåller glycerin som effektivt återfuktar huden. Tuben med flipkork är transparent blå och innehåller 200 ml gel. Enbärsduschgel passar för både damer och herrar.

Peelande Lingonduschgel är en fräsch och lätt peelande duschgel som doftar underbart av höst och lingon. Frökross från oliver peelar huden skonsamt men effektivt. Duschgelen innehåller också glycerin som återfuktar huden. Peelande Lingonduschgel kommer i en 200 ml stor tub med flipkork. I förpackningen finns även en peelinghandske som förhöjer peelingeffekten.

Handsken peelar huden skonsamt och förhöjer duschgelens löddrande effekt. Massera duschgelen lätt på huden med handsken och skölj bort med ljummet vatten. Peelinghandsken är tillverkad av nylon. Arctic Spa -produkterna är packade i en vacker kartong dekorerad med ett juligt motiv i bruna nyanser. En trevlig julklapp för alla vuxna.

DERMOSHOP.SE  

17


Den läckra doften av nyrostat kaffe får de flesta näsor att njuta. Julförpackning Mocca Love består av kaffedoftande Hudcrème och Duschgel. Många minns och har frågat efter den härligt doftande Hudcrèmen som ingick i julsortimentet för några år sedan. Nu är den tillbaka.

18 

DERMOSHOP.SE


Kaffenostalgi!

Älskade kaffeböna! Duschgel Mocca är en sammetslen kaffedoftande duschgel som rengör och återfuktar huden. Glycerin ser till att huden inte torkar ut. Duschgelen kommer i en vacker flaska som ger badrumshyllan ett lyft. Gelen är mjuk och vackert kaffebrun. Dosera genom att försiktigt klämma på flaskan. Både Duschgelen och Hudcrèmen innehåller både kakao- och kaffebönsextrakt som aktiva ämnen. Hudcrème Mocca är en underbart fyllig och kaffedoftande crème som vårdar huden och tillför massor med

fukt. Den innehåller rikligt med återfuktande glycerin, sheasmör, och kaffebönsextrakt. Hudcrème Mocca ingick i Dermoshops julsortiment för några år sedan, då under namnet Body Brown Kakao & Kaffe Hudcrème. Hudcrèmen absorberas snabbt av huden och ger den en frisk känsla. Mocca Love -produkterna är packade i en stilren ask. Julförpackningen för tankarna till fylligt och mörkrostat kaffe. Mocca Love passar de flesta, speciellt den som uppskattar doften av nyrostat, nybryggt kaffe.

M O CC A LOV E Produktnr 1262 Pris  120 kr

Julförpackning Mocca Love innehåller: Duschgel Mocca  200 ml  Hudcrème Mocca  200 ml  Presentförpackning storlek: bredd 13,5 cm, höjd 16 cm, djup 9 cm

Julförpackningen säljs i begränsat parti. Produkterna säljs inte separat.

DERMOSHOP.SE  

19


Högklassigt puder i vacker ask med stor spegel och den bästa borsten. Powder Kit är en perfekt julklapp till vilken kvinna som helst.

Puderlätt Fast puder ger huden en matt yta och passar som finish efter makeupcrèmen. Pudret binder makeupcrèmen och ger en makeup som håller länge. Den eleganta puderdosan med spegel är perfekt att ha med i handväskan så att du lätt kan korrigera makeupen under dagen. Julförpackningen innehåller också en lyxig Puderborste av proffskvalitet som passar för både lösa och fasta pu-

der. Puderborsten av mjukt naturhår är svart med långt skaft. Den runda formen på borsten är anpassad efter ansiktets form för att göra det lättare att applicera pudret. Julförpackning Powder Kit finns i tre olika nyanser. Powder Kit Fair passar ljusa hudtoner, Powder Kit Medium för medelljus hy och Powder Kit Deep passar för varma bruna hudtoner. Powder Kit produkterna är paketerade i en stilren svart presentpåse av papper. Passar för kvinnor i alla åldrar.

P O W D E R K I T FA I R Produktnr 1222 Pris  110 kr (värde 259 kr)

Julförpackning Powder Kit Fair innehåller: Fast puder fair  7 g  Puderborste Presentpåse storlek: bredd 10 cm, höjd 22,5 cm, djup 5 cm

POWDER KIT MEDIUM Produktnr 1223 Pris  110 kr (värde 259 kr)

Julförpackning Powder Kit Medium innehåller: Fast puder medium  7 g  Puderborste Presentpåse storlek: bredd 10 cm, höjd 22,5 cm, djup 5 cm)

POWDER KIT DEEP Produktnr 1224 Pris  110 kr (värde 259 kr)

Julförpackning Powder Kit Deep innehåller: Fast puder deep  7 g  Puderborste Presentpåse storlek: bredd 10 cm, höjd 22,5 cm, djup 5 cm

Julförpackningarna säljs i begränsat parti. Produkterna Fast Puder fair (3486), Fast puder medium (3487), Fast puder deep (3488) och Puderborste (3501) ingår även separat i vårt normala produktsortiment.

20 

DERMOSHOP.SE


Julförpackning Colour Beauty erbjuder högklassiga makeupprodukter i vackra nyanser, perfekta för festsäsongen.

Färgklick för festen En lyckad festmakeup börjar med högklassiga makeupprodukter. Julförpackning Colour Beauty innehåller praktiska makeupprodukter i läckra festfärger med praktiska tillbehör. Nagellack Amaranth, Läppglans Venetian Red, Duo Ögonskugga Nude samt Stor ögonskuggspensel och Liten ögonskuggspensel paketerade i en stilig svart presentpåse blir en lyckad julklapp för den som gillar att lyxa till det inför festen. Nagellack Amaranth är ett vackert rött och hållbart nagellack. Passar perfekt till julens och vinterns fester. Nagellacket kommer i en 11 ml glasflaska. Läppglans Venetian Red är ett klassiskt rött läppglans som återfuktar läpparna och ger dem en läckert

röd glans. Duo Ögonskugga Nude innehåller två olika bruna nyanser. Den ljusare nyansen appliceras på hela ögonlocket. Den mörkare nyansen läggs på delar av ögonlocket för att göra skuggningar och för att framhäva ögat. Duo Ögonskugga Nude är matt och passar alla hudtoner i alla åldrar. Ögonskuggan kan även användas för ögonbrynen. Julförpackning Colour Beauty innehåller också två högklassiga makeuppenslar för ögonskugga. Stor ögonskuggspensel används för att applicera den ljusa basskuggan över hela ögonlocket och för att sudda ut skarpa gränser. Liten ögonskuggspensel används på små områden för att exempelvis göra skuggningar med de mörkare ögonskuggorna för en djup och intensiv blick. Colour Beauty -produkterna passar för alla hudtyper.

CO LO U R B E AU T Y Produktnr 1221 Pris 120 kr (värde 311 kr)

Julförpackning Colour Beauty innehåller: Nagellack Amaranth  11 ml  Läppglans Venetian Red  9 ml  Duo Ögonskugga Nude  3 g NET Stor ögonskuggspensel Liten ögonskuggspensel Presentförpackning storlek: bredd 10 cm, höjd 22,5 cm, djup 5 cm Julförpackningen säljs i begränsat parti. Produkterna Nagellack Amaranth (3466), Läppglans Venetian Red (3497), Duo Ögonskugga Nude (3537), Stor ögonskuggspensel (3524) och Liten ögonskuggspensel (3525) säljs även separat i vårt normala produktsortiment.

DERMOSHOP.SE  

21


I Julförpackning Best Seller Kit har vi samlat ihop våra makeupfavoriter och en vacker makeupväska. Produkterna har vi lagt i en stilig svart presentask.

Makeupfavoriter Julförpackning Best Seller Kit innehåller en röd makeupväska och sex makeupprodukter, allt du behöver för en vällagd makeup. Dermosil Primer jämnar ut huden och gör den redo för makeup. Den sammetslena crèmen smälter ihop med huden och kan användas separat eller under makeupcrèmen. Duo Concealer döljer nippor, ojämnheter, rodnader och mörka ringar under ögonen. Förpackningen innehåller två nyanser; en ljus och en mörkare beige. Kombinera de två för att få den exakta nyansen för just din hy.

22 

DERMOSHOP.SE

Rama in ögonen med Ögonpenna black. Den vattenfasta pennan är mycket mjuk och lätt att använda. Resultatet blir därför jämnt och naturligt. Volymgivande mascara lägger sig jämnt över varje ögonfrans och ger fransarna volym. Mascaraborsten är stor vilket gör att mascaran är lätt att applicera. Volymgivande mascara är svart och ger en intensiv blick.

turhår, är svart med långt skaft. Den runda formen på borsten är anpassad efter ansiktets form för att göra makeupen lättare att applicera.

Matt Solpuder är helt matt och passar för dagligt bruk. Solpudret, som passar de flesta hudtoner, ger ansiktet en naturlig och fräsch look. Med Solpudret kan du framhäva och dölja ansiktsdrag. Den lyxiga Puderborsten av mjukt na-

Best Seller Kit -produkterna är paketerade i en svart lyxig presentask som stängs med hjälp av en magnetremsa. Ge bort en vacker ask fylld med högklassiga makeupprodukter!

Den vackra julröda makeupväskan är tillverkad av nättyg och försedd med ett rött blixtlås. Makeupväskan som är praktisk och lätt att ha med i väskan, rymmer dina makeupprodukter och borstar.


Lyxigt för henne

BEST SELLER KIT Produktnr 1220 Pris  255 kr (värde 555 kr)

Julförpackning Best Seller Kit innehåller: Primer  15 ml  Duo Concealer  3 g NET  Ögonpenna black  1,2 g  Volymgivande mascara  11 ml  Matt Solpuder  12 g   Puderborste Makeupväska storlek: bredd 22 cm, höjd 6 cm, djup 4 cm

Julförpackning storlek: bredd 15 cm, höjd 5 cm, längd 25 cm

Julförpackningen säljs i begränsat parti. Produkterna Primer (3470), Duo Concealer (3503), Ögonpenna black (3552), Volymgivande mascara (3493), Matt Solpuder (3569) och Puderborste (3501) säljs även separat i vårt normala produktsortiment.

DERMOSHOP.SE  

23


Miniburkar fyllda med väldoftande hudvård. Julförpackning Primo Mini innehåller tre läckra hudvårdscrèmer, alla med ljuvlig doft: Body butter Mörk Choklad, Yoghurt och Grönt Te.

Små godingar Body butter Mörk Choklad är en underbart fyllig hudcrème som tillför huden massor med fukt. Den gräddvita crèmen har en mjuk ljuvlig doft av mörk choklad. Body butter Yoghurt är en vit, sammetslen hudcrème som effektivt återfuktar huden. Den kvinnliga doften är lätt, frisk och blommig. Nyheten Body butter Grönt Te doftar fräscht av grönt te. Doften piggar upp medan den vita crèmen effektivt återfuktar huden. Body butter Mörk Choklad, Yoghurt och Grönt Te har samma bas som består av rapsolja, glycerin, fett från Shorea stenoptera växtens frön, kakaosmör och E-vitamin. Julförpackning Primo Mini blir en uppskattad julklapp till alla som gillar väldoftande hudvårdsprodukter. Den funkar även som present till värdinnan då du är bortbjuden. De söta små burkarna innehåller 50 ml hudcrème och är perfekta att ta med på resor. Burkarna kommer i en vacker gräddvit presentförpackning med Dermosil tryckt i silver.

PRIMO MINI Produktnr 1260 Pris  105 kr

Julförpackning Primo Mini innehåller: Body butter Mörk Choklad  50 ml  Body butter Yoghurt  50 ml  Body butter Grönt Te  50 ml  Presentförpackning storlek: bredd 6,5 cm, höjd 16 cm, djup 6,5 cm

Julförpackningen säljs i begränsat parti. Produkterna Body butter Mörk Choklad (4015) och Body butter Yoghurt (3560) ingår i vårt normala produktsortiment i 200 ml stora burkar.

24 

DERMOSHOP.SE


DERMOSHOP.SE  

25


Minusgrader, trötta fötter inklämda i täta och varma skor. Fötter behöver och förtjänar vård. En julklapp med fotvård är en uppskattad gåva.

För trötta fötter Skäm bort fötterna med ett fotbad en gång i veckan. Torka fötterna omsorgsfullt efter fotbadet, kom också ihåg att torka mellan tårna. Fila bort död hud och avsluta med en fotcrème som gör fötterna mjuka och välmående. Julförpackning Happy Feet innehåller allt du behöver!

Fotcrèmen, som du känner igen från Classic serien, gör fötterna mjuka och ger effektiv vård åt torra och spruckna hälar. Fotcrèmen innehåller 37 % fett, mjukgörande växtoljor och återfuktande glycerin. Mentol och eukalyptus ger fötterna en frisk känsla. Tuben innehåller 200 ml.

Fotbadsalt friskar upp fötterna. Det nya fräscha Fotbadsaltet doftar milt av mentol och lavendel. Dosera en matsked badsalt i ungefär fyra liter vatten. Det vita Fotbadsaltet kommer i en 200 gram stor burk.

Julförpackning Happy Feet innehåller också en fotfil med två olika slipytor, en grov och en medelgrov. Fotfilen har långt skaft och hålls därför lätt i handen. Julförpackning Happy Feet kommer i en vacker vit kartong med Dermosil i guldfärgad text. Passar för alla med trötta fötter.

HAPPY FEET Produktnr 1248 Pris  105 kr

Julförpackning Happy Feet innehåller: Fotbadsalt  200 g  Fotcrème  200 ml  Fotfil Presentförpackning storlek: bredd 24 cm, höjd 8,5 cm, djup 7 cm

Julförpackningen säljs i begränsat parti. Fotcrème (3042) ingår i vårt normala produktsortiment.

26 

DERMOSHOP.SE


Plocka själv ihop de Dermosilprodukter som passar den du vill överraska! Packa dem sedan i vår snygga presentpåse Gift Bag!

Skräddarsy julklappen! Årets tomma presentförpackning är tillverkad av hållbar kartong med praktiska handtag. Presentpåsen har en silvergrå glansig yta med Dermosil i snirklig silvertext. Gift Bag -presentpåsen är 16,5 cm bred och 26,5 cm hög. Den rymmer t.ex. två 500 ml Dermosil pumpflaskor / duschgeler / bodylotions / ansiktscrèmer / deodoranter. Plocka ihop dina favoritprodukter och överraska mottagaren med en helt skräddarsydd julklapp! Vi erbjuder också en lite mindre presentpåse som passar för små klappar. Läs mer om presentpåse Soft Bag på sidan 14.

G I F T B AG (tom presentpåse) Produktnr 1280 Pris  5 kr

Gift Bag (tom presentpåse) Storlek: bredd 16,5 cm, höjd 26,5 cm, djup 8 cm Presentpåsen säljs i begränsat parti. Påsen ingår inte i vårt normala produktsortiment. Rekvisitan på bilden ingår ej.

DERMOSHOP.SE  

27


Gyllene massage

Julförpackning Argan Oil Massage Candle innehåller ett högklassigt Massageoljeljus som med sin sensuella doft och gyllene lyster ger huden vård, omsorg och en känsla av lyx. Ljuset kan även användas som ett vanligt doftljus.

Sätt guldkant på huden Då Argan Oil Massageoljeljuset brinner frigörs en massageoch hudvårdsolja, som har en sensuell och fruktig mysk- och vaniljdoft. Oljan innehåller guldpigment som ger huden ett vackert skimmer. Tänd ljuset och låt brinna i 5 – 10 minuter, tills olja bildats i ljuset. Släck ljuset och kontrollera oljans temperatur med fingret. Häll sedan olja på huden och massera tills oljan absorberats. Oljan blir varm, men bränner inte huden. Oljan innehåller högklassiga vårdande ämnen som arganolja, solrosfröolja och vaniljextrakt. Massageoljeljuset kommer i en liten kanna som gör oljan lätt att dosera på huden. Ljuset får brännas högst en timme åt gången. Massageoljeljuset kommer i en vacker guldfärgad ask. Julförpackning Argan Oil Massage Candle passar den som uppskattar kvalitet och kvalitetstid.

A R G A N O I L M A SS AG E C A N D L E Produktnr 1250 Pris  50 kr

Julförpackning Argan Oil Massage Candle innehåller: Massageoljeljus  35 g Presentförpackning storlek: bredd 6,5 cm, höjd 6 cm, djup 6,5 cm

Julförpackningen säljs i begränsat parti. Produkten ingår inte i vårt normala produktsortiment.

28 

DERMOSHOP.SE


Julförpackning Winter Shea Cream innehåller en högklassig vattenfri produkt. Vintersalva Shea vårdar hyn i kölden och doftar underbart av choklad.

Vattenfritt ger bästa vården i vinter Vintersalva Shea är fyllig och passar för torr hud och spruckna läppar. Salvan skyddar också mot kyla och vassa vindar. Salvan innehåller rikligt med återfuktande sheasmör som ger huden massor med näring. Vintersalvan, som doftar läckert av choklad och vanilj, innehåller inget vatten. Vintersalva Shea kommer i en snygg 50 ml stor metallburk med Dermosil i upphöjd text på skruvlocket.

Den lilla burken är behändig att stoppa ner i fickan eller i väskan. Bra att ha med och passar för alla i familjen. Vintersalva Shea -burken är paketerad i en stilig guldfärgad ask med svart text. Julförpackning Winter Shea Cream är en vacker gåva, som tar hand om huden i kylan.

WINTER SHE A CRE AM Produktnr 1261 Pris  50 kr

Julförpackning Winter Shea Cream innehåller: Vintersalva Shea  50 ml  Presentförpackning storlek: bredd 6 cm, höjd 3 cm, djup 6 cm

Julförpackningen säljs i begränsat parti. Produkten ingår inte i vårt normala produktsortiment.

DERMOSHOP.SE  

29


Julförpackning Salvia är en praktisk och snygg julklapp till glädje i köket. Förpackningen innehåller Kökstvål Salvia och en designad kökshandduk, paketerade i en vacker mörkgrön presentask.

Fräscha örter i köket

30 

Kökstvål Salvia baserar sig på vår populära Dermosil Kökstvål, men Kökstvål Salvia presenterar en helt ny örtig doft. Tvålen är ljusgrön och kommer i en vacker transparent pumpflaska med fräscht mönster.

Den rejäla kökshandduken i storlek 50 cm x 70 cm har i övre kanten en ögla som gör handduken lätt att hänga upp. Materialet är 50 % linne och 50 % bomull. Mönstret på handduken är designat speciellt för Dermoshop.

Kökstvålen är speciellt utvecklad för köksbruk och innehåller ämnen som förhindrar bakteriespridning. Den avlägsnar starka lukter från händerna och löddrar inte heller för mycket, vilket gör den extra praktisk i köket. Den 520 ml stora pumpflaskan är dekorerad med snygga illustrationer som också återfinns på kökshandduken.

Julförpackning Salvia blir en omtyckt julklapp för den som trivs i köket. Den stilrena pumpflaskan och kökshandduken passar de flesta inredningsstilar. Produkterna ligger i en mörkgrön presentförpackning med guldskimrande text.

DERMOSHOP.SE


S A LV I A Produktnr 1249 Pris  110 kr

Julförpackning Salvia innehåller: Kökstvål Salvia  520 ml  Kökshandduk  50 cm x 70 cm (50% linne, 50% bomull) Presentförpackning storlek: bredd 10 cm, höjd 15,5 cm, djup 10 cm

Julförpackningen säljs i begränsat parti. Produkterna ingår inte i vårt normala produktsortiment.

DERMOSHOP.SE  

31


Packa ner i resväskan, i handväskan, i portföljen eller i skolväskan. Julförpackningen Nice Bags innehåller fyra Dermosil necessärer, som gör förvaringen lite roligare. Nice Bags håller ordning på alla dina småsaker, till exempel makeupprodukter, pennor eller mynt.

Ordning och reda

Roliga necessärer underlättar ordningen Necessärerna är gjorda i ett nätliknande tyg som ger en luftig och lätt känsla. Julförpackning Nice Bags innehåller fyra necessärer i olika storlekar och färger. Alla stängs med blixtlås och pryds av en Dermosil logo i tyg. Den stora necessären är 29 cm bred och 23 cm hög. Den är svart. Mellannecessären, som är silvergrå är 19 cm bred och 14 cm hög.

Den lilla necessären är 19 cm bred och 6 cm hög och gyllenbrun. Minstingen är 14 cm bred och 10 cm hög och klassiskt julröd. Alla fyra necessärerna kommer i en genomskinlig plastpåse som stängs med ett klarrött klistermärke med texten Nice Bags.

N I C E B AGS Produktnr 1270 Pris  55 kr

Julförpackning Nice Bags innehåller: Stor necessär  29 cm x 23 cm Medelstor necessär  19 cm x 14 cm Liten necessär  19 cm x 6 cm Mini necessär  14 cm x 10 cm Plastpåse storlek: bredd 30 cm, höjd 25 cm Julförpackningen säljs i begränsat parti. Necessärerna säljs inte separat.

32 

DERMOSHOP.SE


Vi är redo! För oss som jobbar på Dermoshop är julen den allra brådaste tiden på året. För att kunna ge dig bästa möjliga service i julrusningen i november – december, började vi förbereda oss redan i somras. Bland annat har vi byggt en helt ny packningslinje i lagret, som gör att vi förhoppningsvis kan plocka ihop beställningarna och få paketen skickade ännu snabbare än förut.

Vår kundtjänst betjänar dig per telefon, e-post och på forumet på webben. Kom ihåg att dubbelkolla beställningen innan du skickar iväg den så att den alldeles säkert är rätt. Speciellt i jultid kan ändringar och byten i beställningar göra att leveransen drar ut på tiden. Det är inte möjligt att göra tillägg till beställningar under november och december.

Med hopp om en fröjdefull jul Personalen på Dermoshop

Presentpåse på köpet

Du hittar exempel i produktkatalogen

Köp vissa produktkombinationer i vår webbshop och du får en presentpåse i papper på köpet. Mer info på www.dermoshop.se Produkterna säljs i begränsat parti.

DERMOSHOP.SE  

33


JULKOLLEKTION 2012

P O M E G R A N AT E

GIF T BAG

RED OR ANGE

AMBER

BL ACK PEPPER

Produktnr 1244

Produktnr 1280

Produktnr 1246

Produktnr 1245

Produktnr 1240

Pris  185 kr

Pris  5 kr

Pris  80 kr

Pris  185 kr

Pris  70 kr

Julförpackning Pomegranate innehåller: Handtvål Pomegranate  240 ml  Handcrème Pomegranate  240 ml  Rumsdoft  100 ml Rottingstickor  8 st Presentförpackning storlek: bredd 20,5 cm, höjd 25 cm, djup 6,5 cm

Gift Bag (tom presentpåse) Storlek: bredd 16,5 cm, höjd 26,5 cm, djup 8 cm

Julförpackning Red Orange innehåller: Duschgel Röd Apelsin  300 ml  EdT Red Orange  10 ml Presentförpackning storlek: bredd 7 cm, höjd 17 cm, djup 6,5 cm

Julförpackning Amber innehåller: Duschgel Amber  240 ml  Kroppslotion Amber  240 ml  Badbomb Amber,  3 x 28 g  Doftljus Amber  55 g Presentförpackning storlek: bredd 23 cm, höjd 21,5 cm, djup 6 cm

Julförpackning Black Pepper innehåller: Duschgel Black Pepper  200 ml  Deo Roll-On Black Pepper  75 ml  Presentförpackning storlek: bredd 15 cm, höjd 18 cm, djup 7 cm

E A U D E TO I L E T T E B L A C K

F I G L E AV E S

SOF T BAG

ABC MIX

A R C T I C S PA

PEPPER

Produktnr 1243

Produktnr 1285

Produktnr 1230

Produktnr 1232

Produktnr 1241

Pris  205 kr

Pris  10 kr

Pris  55 kr

Pris  85 kr

Julförpackning Fig Leaves innehåller: Duschgel Fig Leaves  240 ml  Handtvål Fig Leaves  240 ml    Hand- & Kroppslotion Fig Leaves  240 ml  Doftljus Fig Leaves 150 g Presentförpackning storlek: bredd 29,5 cm, höjd 23 cm, djup 8 cm

Julförpackning Soft Bag innehåller: Presentpåse storlek: bredd 18 cm, höjd 24,5 cm

Julförpackning ABC Mix innehåller: Enbärshandcrème  40 ml    Svartvinbärshandcrème  40 ml    Lingonhandcrème  40 ml    Röda Vinbärshandcrème  40 ml    Havtornshandcrème parfymerad  40 ml    Presentförpackning storlek: bredd 15,5 cm, höjd 17,5 cm, djup 6 cm

Julförpackning Arctic Spa innehåller: Enbärsduschgel  200 ml  Peelande Lingonduschgel  200 ml  Peelinghandske Presentförpackning storlek: bredd 16 cm, höjd 18,5 cm, djup 7 cm

Pris  105 kr

Julförpackning EdT Black Pepper innehåller: Man Eau de Toilette Black Pepper  50 ml  Presentförpackning storlek: bredd 5 cm, höjd 10 cm, djup 5 cm

34 

DERMOSHOP.SE


M O CC A LO V E

P O W D E R K I T FA I R

POWDER KIT MEDIUM

POWDER KIT DEEP

CO LO U R B E A U T Y

Produktnr 1262

Produktnr 1222

Produktnr 1223

Produktnr 1224

Produktnr 1221

Pris  120 kr

Pris  110 kr

Pris  110 kr

Pris  110 kr

Pris  120 kr

Julförpackning Mocca Love innehåller: Duschgel Mocca  200 ml  Hudcrème Mocca  200 ml  Presentförpackning storlek: bredd 13,5 cm, höjd 16 cm, djup 9 cm

Julförpackning Powder Kit Fair innehåller: Fast puder fair  7 g  Puderborste Presentpåse storlek: bredd 10 cm, höjd 22,5 cm, djup 5 cm

Julförpackning Powder Kit Medium innehåller: Fast puder medium  7 g  Puderborste Presentpåse storlek: bredd 10 cm, höjd 22,5 cm, djup 5 cm

Julförpackning Powder Kit Deep innehåller: Fast puder deep  7 g  Puderborste Presentpåse storlek: bredd 10 cm, höjd 22,5 cm, djup 5 cm

Julförpackning Colour Beauty innehåller: Nagellack Amaranth  11 ml  Läppglans Venetian Red  9 ml  Duo Ögonskugga Nude  3 g NET Stor ögonskuggspensel Liten ögonskuggspensel Presentförpackning storlek: bredd 10 cm, höjd 22,5 cm, djup 5 cm

BEST SELLER KIT

HAPPY FEET

PRIMO MINI

ARGAN OIL MA SSAGE C ANDLE

WINTER SHE A CRE AM

Produktnr 1220

Produktnr 1248

Produktnr 1260

Produktnr 1250

Produktnr 1261

Pris  255 kr

Pris  105 kr

Pris  105 kr

Pris  50 kr

Pris  50 kr

Julförpackning Best Seller Kit innehåller: Primer  15 ml  Duo Concealer  3 g NET  Ögonpenna black  1,2 g  Volymgivande mascara  11 ml  Matt Solpuder  12 g   Puderborste Makeupväska storlek: bredd 22 cm, höjd 6 cm, djup 4 cm Julförpackning storlek: bredd 15 cm, höjd 5 cm, längd 25 cm

Julförpackning Happy Feet innehåller: Fotbadsalt  200 g  Fotcrème  200 ml  Fotfil Presentförpackning storlek: bredd 24 cm, höjd 8,5 cm, djup 7 cm

Julförpackning Primo Mini innehåller: Body butter Mörk Choklad  50 ml  Body butter Yoghurt  50 ml  Body butter Grönt Te  50 ml  Presentförpackning storlek: bredd 6,5 cm, höjd 16 cm, djup 6,5 cm

Julförpackning Argan Oil Massage Candle innehåller: Massageoljeljus  35 g Presentförpackning storlek: bredd 6,5 cm, höjd 6 cm, djup 6,5 cm

Julförpackning Winter Shea Cream innehåller: Vintersalva Shea  50 ml  Presentförpackning storlek: bredd 6 cm, höjd 3,5 cm, djup 6 cm

S A LV I A

NICE BAGS

Produktnr 1249

Produktnr 1270

Pris  110 kr

Pris  55 kr

Julförpackning Salvia innehåller: Kökstvål Salvia  520 ml  Kökshandduk  50 cm x 70 cm (50% linne, 50% bomull) Presentförpackning storlek: bredd 10 cm, höjd 15,5 cm, djup 10 cm

Julförpackning Nice Bags innehåller: Stor necessär  29 cm x 23 cm Medelstor necessär  19 cm x 14 cm Liten necessär  19 cm x 6 cm Mini necessär  14 cm x 10 cm Plastpåse storlek: bredd 30 cm, höjd 25 cm

DERMOSHOP.SE  

35


Classic serien innehåller hudvänliga basprodukter för dagligt bruk. Förpackningarna är stora och produkterna dryga, vilket gör att Dermosil Classic passar för hela familjen.

Utgående produkter Följande produkter utgår ur vårt sortiment från och med 28 oktober 2012: 3176 Man Läppbalsam 3220 Man Dry Deo Roll-On 3221 Handtvål (lila) 3222 Handtvål (pärlemor) 3408 Dermonature Ansiktsvatten 3462 Makeup Kvartett i manikyr 3467 Makeup Under- och Överlack 3565 Fresh Balance Ansiktsvatten 4006 For Faces Asebiol® Nattcrème för fet hy 4021 Man Ögongelcrème 9153 Makeup Pennvässare 9160 Makeup Manikyrset 9167 Man Cool förpackning

3037

30371

3008

3215

Symboler   Svagt parfymerad  Produkten innehåller par­fym.   Hypo parfum  Produkten innehåller hudvänligare par­fymer. Ingen av de ingredienser som ingår tillhör de 26 mest allergiframkallande ämnena.   Med naturliga doft- eller smakämnen  Sådana ämnen är till exempel citrusolja och eukalyptus.   Oparfymerad  Det betyder inte att produkten skulle vara helt doftfri. De råvaror som används i produkterna har ofta en mild doft, av lite medicinsk natur.   Begränsat parti  Produkten finns i begränsat parti. Vi levererar produkten så länge den finns i lager, men vi kan inte garantera att den finns under hela den tidsperiod som tidningen är i kraft. Om en begränsat parti-produkt är slut bestäms bonuspoängen / bonusprodukterna enligt fakturans slutsumma exklusive den produkten.   Utgående produkt  Produkten kommer att utgå ur sortimentet. Vi levererar produkten så länge den finns i lager, men vi kan inte garantera att den finns under hela den tids­period som tidningen är i kraft. Om en EXIT-produkt är slut bestäms bonuspoängen / bonusprodukterna enligt fakturans slutsumma utan den produkten.

3461 3012

Kökstvål

Crèmetvål

Bastutvål

Löddrar sparsamt och rengör händerna effektivt i samband med matlagning. Innehåller naturliga citrusoljor som ger en frisk doft. Doften täcker t.ex. fisk- eller vitlökslukt.

Den växtoljebaserade tvålen används som duschtvål för hela kroppen och vid upprepad handtvätt. Den är mild, torkar inte ut huden. Tvålen är dryg och passar för hela familjen.

Vårdande tvål med frisk doft, perfekt i samband med bastun. Svalkande mentol och björkextrakt lugnar huden. Rekommenderas inte för barn eller personer med känslig hud.

 3037  500 ml  51 kr

 3012 500 ml 57 kr

 3008 500 ml 46 kr

Kökstvål refill 30371  500 ml  41 kr

Crèmetvål refill 30081  500 ml  37 kr

Bastutvål refill 30121  500 ml  46 kr

Kökshandcrème

Tvål för smutsiga händer

After Sauna Lotion

En lätt återfuktande handcrème. Smörj in händerna efter kökssysslorna. Absorberas snabbt. Innehåller bl.a. E-vitamin och allantoin. En frisk doft av citron.

  3215  250 ml  57 kr

 Produkten förnyas  Ibland förnyas en produkt, antingen ändras innehållet eller så får förpackningen ny design. De produkter som ska förnyas märks med en symbol i form av en cirkulerande pil. Produkten utgår inte ur sortimentet, utan återkommer till försäljning i förnyad version, eventuellt med nytt pris.

36 

3097 3001

RENGÖRING OCH HUDVÅRD I REJÄLA FÖRPACKNINGAR

Effektiv tvål med frisk doft som rengör riktigt smutsiga händer efter trädgårdsjobb eller mekande i garaget. Mild och växtoljebaserad, torkar inte ut huden.

Fuktgivande och dryg kroppslotion som passar hela familjen speciellt efter bastun. Innehåller björklövsextrakt som verkar lugnande på huden. Doften är härligt somrig.

 3097 500 ml 72 kr

 3461 500 ml 65 kr Hudvårdslotion parfymerad En dryg lotion som vårdar och skyddar hela kroppen. Gör huden mer elastisk och absorberas snabbt.

After Sauna Lotion refill 30971  500 ml  58 kr

 3001 500 ml 72 kr

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


Presentpåse på köpet! Beställ dessa två produkter (3523, 3586) på vår webbshop, så får du en presentpåse i papper på köpet. Mer info: dermoshop.se 3003

3119

3586 3523

3313 3412

3453

3454

3455

3416

3096

3316

3118

3315

Hudvårdslotion Lime

Solskyddsspray SPF 10 

After Sun Lotion 

Återfuktande lotion för hela kroppen. Den parabenfria crèmen har en frisk limedoft. Innehåller återfuktande glycerin samt mjukgörande och fuktbindande allantoin.

Oparfymerat solskydd i sprayform, skyddar mot UVB- och UVA-strålar. Solskyddsfaktor 10 ger ett lågt skydd. Återfuktar huden, ej vattenfast.

Absorberas snabbt, svalkar och vårdar huden efter solbad. Innehåller rikligt med återfuktande ämnen som E-vitamin och allantoin samt svalkande aloe vera. Frisk och behaglig doft.

  3523  250 ml  57 kr Deo Roll-On Lime En effektiv antiperspirant som passar för personer med känslig hy. Innehåller inte alkohol, ej heller färg- eller konserveringsämnen. Doftar friskt och passar både damer och herrar.

  3586  75 ml  32 kr Duschgel Lime En rikt löddrande duschgel. Innehåller citrusolja, som ger produkten en pigg och fräsch doft.

 3119 250 ml 36 kr Duschgel Mandarin Duschgelen innehåller mandarinolja och har en behaglig och fräsch citrusdoft.

 3003 250 ml 36 kr

 3412 100 ml 74 kr Solskyddscrème för ansiktet SPF 20  Solskyddsfaktor 20 ger ett medelhögt skydd mot solens UVB- och UVA-strålar. Crèmen är oparfymerad, vårdande och lugnande för huden. Behändig storlek. Ej vattenfast.

 3453 50 ml 72 kr Solskyddscrème SPF 20  Solskyddscrème mot UVB- och UVA-strålar. Solskyddsfaktor 20 ger ett medelhögt skydd. Innehåller bl.a. betakaroten och morotsextrakt. Ej vattenfast. Oparfymerad.

 3454 150 ml 98 kr Solskyddscrème SPF 30  Solskyddscrème mot UVB- och UVA-strålar. Solskyddsfaktor 30 ger ett högt skydd. Innehåller bl.a. betakaroten och morotsextrakt. Ej vattenfast. Oparfymerad.

 3416 200 ml 59 kr Bubbelbad Hudvänligt badskum med jordgubbsdoft. Jordgubbsdoften är syntetisk och helt utan allergener. Bildar bubblor i vattnet och passar för barn.

 3096 200 ml 46 kr Deo Roll-On Röd Apelsin En fräsch och skonsam antiperspirant, med en pigg doft av röd apelsin. Aluminiumsalter förhindrar transpiration. Produkten är fri från alkohol, färg- och konserveringsämnen.

  3316  75 ml  32 kr Duschgel Röd Apelsin En rikt löddrande duschgel. Innehåller olja från blodapelsin, som ger produkten en glad och uppiggande doft.

3314

Duschgel Röd Apelsin refill 31181  500 ml  65 kr Hudvårdslotion Röd Apelsin Fräsch återfuktande lotion för hela kroppen. En varm och glad doft av röd apelsin. Innehåller glycerin, E-vitamin, allantoin och naturlig blodapelsinolja. Innehåller inga parabener.

  3315  250 ml  57 kr Bodylotion Summer Fresh Ger huden en lätt solbrun ton. Nyansen börjar synas efter 2 – 3 gånger. En fräsch somrig doft. Applicera jämnt och låt absorberas innan du klär på dig. Tvätta händerna efter användning.

 3313 250 ml 67 kr Ansiktscrème Summer Fresh Ger huden en lätt solbrun ton. Nyansen börjar synas efter 2 – 3 gånger. Applicera jämnt och låt absorberas innan du lägger makeup. Tvätta händerna efter användning.

  3314  50 ml  75 kr

 3118 250 ml 36 kr

 3455 150 ml 109 kr RENGÖRING OCH HUDVÅRD I REJÄLA FÖRPACKNINGAR  37


Presentpåse på köpet! Beställ dessa två produkter (3048, 3033) på vår webbshop, så får du en presentpåse i papper på köpet. Mer info: dermoshop.se

3042

3035

3048 3033

3052 3027

3026

3039

3588

3041

3053

3589

3075

3231

Fotcrème

Ansiktsvatten

Tandgel

Ögongelcrème

Mjukgörande fotcrème som innehåller glycerin och växtolja. Motverkar fotsvett. Eukalyptus och mentol ger en sval och frisk känsla.

Ett uppfriskande ansiktsvatten som tillsluter porerna och lugnar huden efter rengöring. Torkar inte ut huden. Produkten är milt parfymerad och helt utan konserverings­ämnen.

Den genomskinligt blågröna Tandgelen har en mild och frisk mintsmak. Innehåller 0,32 % natriumfluorid (1450 ppm F). Passar för vuxna. Innehåller inte parabener.

En lätt vårdande gel som återfuktar och piggar upp huden runt ögonen. Hudens egna aktiva ämnen som B-vitamin, kreatin och E-vitamin motverkar hudens åldrande i förtid.

3042 200 ml 103 kr Deodorant Roll-On parfymerad Mild vårdande antiperspirant som aktiveras av kroppens egen temperatur. Effektiv och långtidsverkande. Innehåller inte alkohol, färg- eller konserveringsämnen, passar för känslig hud.

 3035 75 ml 32 kr

 3027  250 ml  62 kr

  3588  75 ml  32 kr

Ansiktstvätt

Tandkräm

Läppbalsam 

Milda tensider löddrar och rengör huden milt och omsorgsfullt. Innehåller återfuktande glycerin. Passar för rengöring av normal till fet hy.

Hjälper tänderna återfå sin naturligt vita nyans och avlägsnar mörka fläckar. Innehåller 0,32 % natriumfluorid (1450 ppm F). Passar för vuxna. Innehåller inga parabener.

Vårdar torra läppar. Innehåller växtbaserade ingredienser samt A- och E-vitamin. Innehåller varken vatten, lanolin eller mineraloljor. Har en mild vaniljdoft, passar för hela familjen.

 3026  250 ml  62 kr

  3589  75 ml  32 kr

Lavendelsalva 

Dusch- och Badolja

Vattenfri salva med lavendelolja. Gör torra armbågar och hälar mjuka, skyddar mot köld, lugnar huden och fungerar även som läppbalsam. Växtbaserad och utan konserveringsmedel.

Mild och återfuktande olja för dusch och bad. Produkten är helt vattenfri och består till 45 % av växtoljor. Gör huden behagligt len.

 3048 30 ml 51 kr Vinter Body Crème Vårdar torr vinterhud. Låter huden andas och binder fukt. Innehåller eteriska oljor och ämnen som har en behagligt värmande effekt på huden.

 3033 250 ml 67 kr

38 

 3053 20 ml  57 kr

 3039 250 ml 57 kr

35+ Energicrème

Läppsalva

En näringsrik ansiktscrème som innehåller högklassiga naturliga ämnen som ginseng, bidrottninggelé och sojaprotein. Ger spänst och livskraft åt trött och åldrande hud.

Färglös och oparfymerad Läppsalva. Innehåller vårdande ämnen, som växtbaserade oljor, jojobafröolja, sheasmör samt E-vitamin och honung. Ger ett lågt solskydd (UVB och UVA).

 3052  50 ml  67 kr

Kroppspeeling

 3075 3,5 g 32 kr

 3231 15 ml 27 kr

En mild men effektiv peelingcrème för hela kroppen. Avlägsnar döda hudceller. Innehåller mandelskal och mjukgörande eteriska oljor. Används 1– 2 gånger i veckan.

 3041 200 ml 51 kr

RENGÖRING OCH HUDVÅRD I REJÄLA FÖRPACKNINGAR

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


En del av Classic produkterna har beviljats rätten att använda Allergi- och Astmaförbundets kännetecken i Finland. Produkterna är oparfymerade och passar för känslig hud och även för barn.

3582

3067

3023

3431 3002

3030 3036

Rengöringsmjölk 

Mjukgörande rengöring för ansiktet. Avlägsnar effektivt makeup och orenheter i huden. Öppnar porerna och rengör utan att täppa till dem. Passar för normal och torr hy.

 3023  250 ml  62 kr Mineral Deo Stick Naturlig deodorant av natursten som låter huden andas. Effektiv, oparfymerad och dryg. Innehåller bara naturliga aluminiumsalter. Passar för både damer och herrar.

 3582  80 g  75 kr Ansiktscrème E oparfymerad 

Ansiktscrèmen vårdar, skyddar, ger näring och spänst åt huden. Innehåller en kombination av återfuktande ämnen som raps- och olivolja samt E-vitamin. Absorberas snabbt.

 3067  50 ml  75 kr

3092

3410

3016

Face Extra

Speciellt fet crème för vård av torr och känslig hud i ansiktet. Innehåller fuktgivande glycerin, allantoin och bisabolol. Oparfymerad.

 3092 60 ml 39 kr Hudvårdslotion oparfymerad

 3002  500 ml  72 kr

Fyllig kroppscrème för vård av torr och känslig hud. Innehåller rikligt med återfuktande ämnen som sheasmör, bivax och E-vitamin. Innehåller varken parfym eller parabener.

  3431  200 ml  75 kr

3172

Deodorant Roll-On oparfymerad 

Mild vårdande antiperspirant som aktiveras av kroppens egen temperatur. Effektiv och långtidsverkande. Innehåller inte parfymer, alkohol, färg- eller konserveringsämnen.

 3036  75 ml  32 kr

En dryg lotion som vårdar och skyddar hela kroppen. Gör huden mer elastisk och absorberas snabbt. Passar för känslig hud och för vård av barnhy.

Kroppscrème 

3007

Mild tvål  

Innehåller rengörande tensider och återfuktande ämnen. Innehåller varken parfym, färgämnen eller konserveringsmedel. Passar för hela familjen och personer med känslig hud.

  3030  500 ml  46 kr Intimtvål 

En mild dryg tvål för intimhygien och skonsam tvätt av hela kroppen. Krämig och mjukt löddrande, pH 4.5. Innehåller mjölksyra och återfuktande ämnen. Innehåller inga parabener.

 3016  500 ml  46 kr Handtvål Extra 

Mycket mild handtvål för känslig hud. Innehåller rikligt med återfuktande och lugnande ämnen som allantoin och bisabolol. Innehåller inga parabener eller färgämnen.

 3410 325 ml 47 kr

3063

3170

Hudsalva Extra 

En specialcrème för torr och narig hud. Innehåller bisabolol. Den höga glycerin- och fett­ halten (40 %) gör även de torraste armbågar och hälar mjuka.

 3007  200 ml  72 kr Hudsalva Extra 60 ml

En specialcrème för torr och narig hud. Innehåller bisabolol. Den höga glycerin- och fett­ halten (40 %) gör även de torraste armbågar och hälar mjuka. Behändig storlek.

 3172 60 ml 33 kr Handcrème E oparfymerad  

Vårdar och skyddar torra händer, absorberas snabbt av huden. Innehåller återfuktande glycerin, tistelolja, E-vitamin och allantoin.

 3063  200 ml  67 kr Sensitive Duschskum 

Rengör skonsamt känslig hud. Synnerligen milda tensider irriterar inte hud, ögon eller slemhinnor. Innehåller varken parfymer, färgämnen eller parabener. Praktisk pumpflaska.

 3170 250 ml 54 kr PRODUKTER FÖR ALLERGIKER 39


DERMOTEKET är vår samlingsplats för Dermosil produkter med speciellt vårdande och rengörande egenskaper.

3235 3005

3573

3015

3043

3028

3417

Våtservett för handhygien 

Tvättbalsam 

Linimentcrème 

Aloe Gel 

10 singelförpackade våtservetter för situationer där rent vatten inte finns tillgängligt. Innehåller etanol (denaturerad alkohol) och återfuktande glycerin.

Rengöring med mjukgörande oljor för hela kroppen. Kan användas utan vatten för sängliggande patienter och personer med känslig hud. Applicera och torka med mjuk handduk.

Värmer och stimulerar efter ansträngning. Applicera gärna på hela kroppen till natten. Den avslappnande effekten börjar märkas efter ca fem minuter.

Lugnar irriterad och känslig hud. Aloe vera -extrakt svalkar, lindrar vid solsveda och klåda förorsakad av insektsbett. Återfuktande. Innehåller inga doftämnen, parabener eller färgämnen.

  3235  10 st  49 kr 

 3015 250 ml 41 kr

  3417  100 ml  35 kr

 3043 200 ml 67 kr

Tjärtvål 

Karbamidfotcrème 

Kylbalsam 

En växtoljebaserad fast tvål för hela kroppen. Innehåller högkvalitativ tjära från Finland. Tvålen är fri från färgämnen och parfym. Tjäran ger tvålen en naturlig doft och färg.

Fyllig crème som återfuktar huden och gör fötterna mjuka. Effektiv hjälp för fötter med hård och narig hud. Innehåller 17,5 % karbamid, växtbaserade oljor, glycerin och allantoin.

En svalkande och vårdande gel som passar efter ansträngning. För lokal behandling av solsveda och insektsbett. Innehåller mentol. Används inte på sårig hud och inte på små barn.

 3005 110 g 29 kr

40 

DERMOTEKET

 3573  150 ml  53 kr

 3028 100 ml 57 kr

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


Dermosil Dermonature produkterna har beviljats rätten att använda symbolerna för Ecocert Natural Cosmetic och Ecocert Organic Cosmetic eller GOTS. Minst 95 % av ämnena som ingår i produkterna, härstammar från naturen. Av dessa är minst 5 % är ekologiskt odlade. Dermonature Makeup pads har beviljats ”Organic”-symbolen enligt GOTS-standard, vilket innebär att minst 95 % av alla råämnen hämtas från naturen. Dermonature Makeup pads uppfyller också kraven för Bio Equitable Organic Fair Trade-logon. Rejäl handel -symbolen kombinerar kriterier och villkor för internationellt ekologiskt jordbruk (Organic Agriculture) och Rejäl handel (Fair Trade). Naturkosmetikprodukterna har certifierats av den franska organisationen ECOCERT.

3554

3528 3520

NYHET!

Presentpåse på köpet! Beställ dessa tre produkter (3554, 3528, 3520) på vår webbshop, så får du en presentpåse i papper på köpet. Mer info: dermoshop.se

3409 3598

3575

3190

3521

NYHET! Läppbalsam

Kroppsmjölk  

Vårdar läpparna och håller dem mjuka och fuktiga länge. Består till 100�������������������  %����������������� av naturliga råvaror. Av dem är 98,3����������������������  %�������������������� ekologiskt producerade. Lätt och tunn konsistens med en svag doft av hallon.

Vårdande och återfuktande produkt med en silkeslen och naturlig konsistens. Består till 99,2 % av naturliga råvaror. Av dem är fem procent ekologiskt producerade. Kroppsmjölken har en frisk doft.

 3554 15 ml 50 kr Duschgel  Består till 99,5 % av råvaror som härstammar från naturen. Av dem är fem procent ekologiskt producerade. En hudvårdande vattenlösning från trollhasselblomman samt glycerin hjälper huden att binda fukt.

 3528 250 ml 65 kr

 3520 250 ml 74 kr

Ansiktsvatten Neroli, organic

Ansiktscrème 

Milt, rengörande och vårdande ansiktsvatten för alla hudtyper. Fräsch doft med en aning citrus. Alkoholfritt. Innehåller apelsinblomsvatten, svartvinbärsfröolja och aloe vera bladextrakt. Av ingredienserna härstammar 99,3 % från naturen, av dem är 13,1 % ekologiskt odlade.

 3598 150 ml 62 kr Makeup pads Hållbara makeup pads för makeupborttagning. God uppsugningsförmåga. Tillverkade av 100 % ekologiskt odlad bomull, hudvänliga, ej klorblekta. Förpackningen är tillverkad av bionedbrytbar majsstärkelse.

3409  60 st  17 kr

Består av ämnen som till 99,4 % härstammar från naturen, 22,2 % av dem är helt ekologiska. Innehåller solrosfröolja, sheasmör, bivax, aloe vera -extrakt samt mandelolja. Frisk citrusdoft. Fungerar som både dag- och nattcrème.

 3575 50 ml 75 kr Deo Stick 

Rengöringsmousse för ansiktet Mild och skonsam produkt som innehåller återfuktande vetegroddprotein. 99,3 % av råämnena härstammar från naturen. Det mjuka skummet avlägsnar en vattenlöslig makeu­p. Passar alla hudtyper.

Aluminiumfri deodorant som är snäll mot huden och har en frisk doft. Lätt att applicera och torkar snabbt. Innehåller återfuktande glycerin som gör att produkten känns mjuk mot huden.

 3521 50 g 85 kr

 3190 150 ml 71 kr NATURKOSMETIK – ETT NATURLIGT VAL  41


E-produkterna i Classic serien innehåller E-vitamin, som motverkar hudens åldrande i förtid och stärker hudens förmåga att binda fukt. De flesta E-produkterna har en mild hypoparfym-doft, men här hittar du även oparfymerade alternativ.

3063 3062

3411

3323

3020

3105

Kroppscrème E

Handcrème E parfymerad

Duschcrème E

Duschgel Vitamin E

Härligt fyllig crème för vård av torr hud. Innehåller effektivt återfuktande ämnen som sheasmör, olivfetter och bivax. Crèmen gör huden silkeslen.

Vårdar och skyddar torra händer, absorberas snabbt av huden. Innehåller återfuktande glycerin, tistelolja, E-vitamin och allantoin.

Mjukt, krämigt lödder ger huden en silkeslen känsla. Innehåller rikligt med återfuktande ämnen, E-vitamin och silkesprotein. Avokadoolja tillför huden extra fett.

Rikligt löddrande duschgel för hela familjen. Skonsam och dryg produkt som innehåller E-vitamin. Duschgelen har en behaglig hypo­ parfym.

 3323 200 ml 77 kr Handtvål E Fräscht rosa handtvål som passar vid ofta upprepad handtvätt. Tvålen innehåller återfuktande E-vitamin och glycerin.

 3411 325 ml 47 kr

42 

E-VITAMIN

 3062  200 ml  67 kr Handcrème E oparfymerad

 3105  250 ml  43 kr  

Deo Stick E

Vårdar och skyddar torra händer, absorberas snabbt av huden. Innehåller återfuktande glycerin, tistelolja, E-vitamin och allantoin.

 3063  200 ml  67 kr

 3084 500 ml 57 kr Förnyad design

Aluminiumfri deodorant i stiftform som torkar genast. Innehåller aloe vera och E-vitamin. Ethylhexylglycerin och parfym motverkar transpirationslukt. Lämnar inga fläckar på kläderna.

Duschgel E refill 30841  500 ml  46 kr

 3020  75 g  60 kr

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


Presentpåse på köpet! Beställ dessa två produkter (3084, 3587) på vår webbshop, så får du en presentpåse i papper på köpet. Mer info: dermoshop.se

3083

3066

3067

3587

3085 3084

Deo Roll-On Vitamin E

Ansiktscrème E parfymerad

Hudvårdslotion E

Effektiv antiperspirant utan alkohol, innehåller ej heller färg- eller konserveringsämnen. Aluminiumsalter bildar en hinna på huden, som förhindrar transpiration. Innehåller E-vitamin.

Vårdar, skyddar, ger näring och spänst åt huden. Innehåller en kombination av återfuktande ämnen som raps-, oliv­olja och E-vitamin. Absorberas snabbt.

En dryg kroppslotion med allantoin och E-vitamin, som motverkar hudens åldringsprocess och förbättrar dess förmåga att binda fukt. Absorberas snabbt, skyddar och vårdar huden.

 3587  75 ml  32 kr Rengöringsmousse E Effektivt men skonsamt rengöringsskum för ansiktet. Innehåller E- och B-vitamin samt havstång. Avlägsnar vattenlöslig makeup och passar alla hudtyper.

 3083  150 ml  67 kr

 3066  50 ml  75 kr

Hudvårdslotion E refill 30851  500 ml  58 kr

 3085  500 ml  72 kr

Ansiktscrème E oparfymerad 

Vårdar, skyddar, ger näring och spänst åt huden. Innehåller en kombination av återfuktande ämnen som raps- och olivolja samt E-vitamin. Absorberas snabbt.

 3067  50 ml  75 kr

E-VITAMIN  43


Primo serien kännetecknas av utvecklade kosmetiska hudvårdsprodukter. Primo fäster stor vikt vid dofter och låter dofterna vara tydligare än i Classic serien. Vi stöder oss på aktuell forskning och tar snabbt i bruk nya aktiva ämnen. Primo serien erbjuder specialprodukter till konkurrenskraftiga priser.

3081 3080

3070 3227

Presentpåse på köpet! Beställ dessa två produkter (3081,3080) på vår webbshop, så får du en presentpåse i papper på köpet. Mer info: dermoshop.se

3079

3076

3082

3029

make up remover hand peeling

night cream retinol

Handpeeling

Nattcrème Retinol

Makeup Rengöringsservett

Fräsch gel med lätt peelingeffekt för händerna. Rengör, peelar och gör händerna släta och mjuka. Kan användas i stället för tvål 1 – 2 gånger per vecka.

Motverkar rynkbildning och minskar förekomsten av redan existerande rynkor. Innehåller E-vitamin och A-vitamin i dess renaste form, retinol. För normal hud.

Våtservetten avlägsnar skonsamt vattenlöslig makeup. Passar även för känslig hud. Innehåller gurkextrakt, lugnande och återfuktande aloe vera, allantoin och växtolja.

 3227 75 ml 42 kr

 3081 50 ml 80 kr

anti-wrinkle eye gel

 3076  28 st  41 kr

day cream Q10

facial peeling cream

Nagelbandscrème

Dagcrème Q10

Ansiktspeeling

Rengörande mandarinolja, hudvänligt pantenol, mjukgörande kokosolja och E-vitamin gör nagelbanden mjuka. Applicera på nagelbanden, låt absorberas och massera lätt.

En högklassig växtbaserad ansiktscrème med Q10 som aktivt motverkar rynkbildning. Crèmen har solskyddsfaktor 6 mot UVB-strålar och passar för normal hud.

En lätt löddrande peelingcrème. Små runda peelande korn avlägsnar varsamt döda hudceller. Glycerin och avokadoolja gör huden mjuk och spänstig. Används 1 – 2 gånger i veckan.

44 

UTVECKLAD KOSMETISK HUDVÅRD

 3080 50 ml 70 kr

 3029 100 ml 55 kr

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

Uppiggande och svalkande gel som jämnar ut rynkor, lindrar svullnader och dämpar mörka ringar under ögonen. Endast en liten mängd av produkten räcker. För normal och fet hy. Dosera genom att snurra på stiftets nedre del.

 3079 2,5 ml 95 kr 

cuticle cream

 3070 15 ml 51 kr

Anti-Wrinkle Ögongel

eye cream Q10

Ögoncrème Q10 Q10 bibehåller elasticiteten i den känsliga huden kring ögonen och reducerar uppkomsten av rynkor. Dutta en liten mängd crème runt ögonen morgon och kväll. För normal hud.

 3082 15 ml 72 kr

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


3460 9136

3218

3162

3038

3214

deo roll-on energie

hand & foot night care

Hyal-X3

Energie Deo Roll-On

Natt hand- & fotcrème

Förpackning med Ansiktspeeling, Ansiktsmask och Ansiktsserum. Hyal-X3, en kombination av tre hyaluronsyror, återfuktar huden effektivt och motverkar hudens för tidiga åldrande.

En effektiv antiperspirant för ett aktivt liv. Aktiveras av kroppsvärmen. Innehåller bl.a. hudvårdande bladextrakt från aloe vera och E-vitamin. En fräsch doft av green tea.

Fyllig och fet nattcrème för vård av händer och fötter. Crèmen återfuktar och lugnar huden. Innehåller bl.a. bomullsfröolja och allantoin. Den har en mild och behaglig doft av vanilj.

 9136 3 x 30 ml 195 kr 

 3218 75 ml 29 kr 

 3214 200 ml 75 kr

firming gel

cold wax strips

décolletage serum

Stärkande Kroppsgel

Hårborttagningsvax

Dekolletage serum

Effektiv anti-cellulitgel med ginseng, inge­fära och växtextrakt. Aktiverar huden och förstärker hudvävnaden. Rekommenderas inte i samband med bastubad eller på känsliga och skadade hudområden.

Kallvaxremsor som effektivt avlägsnar missklädsam hårväxt på benen. Huden hålls len och hårfri ca 4 veckor. Innehåller aloe vera. Används ej i bastun. Förvaras oåtkomligt för barn.

Effektivt återfuktande serum för dekolletage, byst och hals. Ger huden spänst och förebygger ålderstecken. Elegant och behaglig doft. Kommer i praktisk pumpflaska.

 3460 80 ml 109 kr

 3038  150 ml  92 kr 

 3162 12 st 68 kr

UTVECKLAD KOSMETISK HUDVÅRD  45


3226

3515

3145

3021

3556 3558

3448

3449

3450

3451

3229

3516

hand soap walnut

hand cream walnut 50 ml

shower cream walnut

chocolate body peeling

Valnötshandtvål

Valnötshandcrème 50 ml

Valnötsduschcrème

Choklad Kroppspeeling

En crème som effektivt ger fukt och vård, stärker ansträngd hud och förhindrar uppkomsten av rynkor. Crèmen är fyllig, fet och absorberas snabbt. Mjuk doft av nötter. Behändig storlek.

En silkesmjuk duschcrème i praktisk pumpflaska. Innehåller återfuktande glycerin, avokadoolja, näringsrik E-vitamin och valnötsextrakt. Ljuvlig nötig doft.

Högklassig handtvål i praktisk pumpflaska. Innehåller milda tensider, återfuktande glycerin och valnötsextrakt. Tvålen har en behaglig nötdoft.

 3226 325 ml 47 kr

 3145 50 ml 33 kr

Chokladdoftande kroppspeeling med bl.a. nedmalda naturliga kakao- och aprikosfrön som peelar huden skonsamt. Kakaoextrakt och mandelfröolja tillför huden fukt.

 3448 200 ml 77 kr

 3558 250 ml 64 kr

hand cream walnut 325 ml

hand cream walnut

body cream walnut

chocolate shower gel

Valnötshandcrème 325 ml

Valnötshandcrème

Valnötsbodylotion

Choklad Duschgel

En crème som effektivt ger fukt och vård, stärker ansträngd hud och förhindrar uppkomsten av rynkor. Crèmen är fyllig, fet och absorberas snabbt. Har en mjuk doft av nötter.

Tillför huden långvarig fukt. Innehåller fröolja från makadamianöt, rikligt med återfuktande glycerin, sheasmör, olivolja och näringsrik Evitamin. Ljuvlig nötig doft.

Ger fukt och vård, stärker ansträngd hud och motverkar uppkomsten av rynkor. Absorberas snabbt. Något tunnare än Valnötshandcrème i tubform. Mjuk nötaktig doft.

 3515 325 ml 95 kr

46 

UTVECKLAD KOSMETISK HUDVÅRD

 3021 150 ml 72 kr

 3556 250 ml 78 kr

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

Chokladdoftande duschgel med återfuktande kakaoextrakt, aloe vera och rikligt med växtextrakt som har en avslappnande och mjukgörande effekt på huden. Lyxprodukt för vardagsbruk.

 3449 200 ml 53 kr

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


Presentpåse på köpet!

4015

Beställ dessa två produkter (4016, 3559) på vår webbshop, så får du en presentpåse i papper på köpet. Mer info: dermoshop.se

3561

3560

body sugar scrub vanilla

3559

Sockerpeeling Vanilj En lyxig peelingcrème för hela kroppen. Sockerkornen peelar huden skonsamt. Innehåller söt mandelolja som återfuktar huden. Mild och mjuk doft av vanilj.

4016

 3559 200 g 83 kr chocolate body toning gel

Choklad Uppstramande Kroppsgel

body oil

body butter dark chocolate

Kroppsolja

Body butter Mörk Choklad

Chokladdoftande gel som återfuktar och gör huden fast. Innehåller kakaoextrakt, algextrakt, elastin och kollagen som har uppstramande effekt. Applicera på ”problemområden”.

Högklassig olja som ger fukt åt torr och irriterad hud. Tillverkad av 100 % naturliga råvaror. Återfuktande och skyddande fröolja från arganträdet samt fröolja från nyponros håller huden späns­tig. Lyxig produkt.

 3450 200 ml 84 kr chocolate body oil

Choklad Uppstramande Kroppsolja Chokladdoftande olja i sprayform som tillför huden fukt. Absorberas snabbt. Kakaoextrakt ger näring, algextrakt har uppstramande effekt. Omskakas före användning.

 3451 200 ml 99 kr

 3229 125 ml 143 kr

Fyllig kroppscrème som passar speciellt bra för torr hud. Innehåller näringsrika och återfuktande växtoljor, kakaosmör, glycerin och E-vitamin. Doftar mjukt och lent av choklad.

 4015 200 ml 83 kr body butter vanilla

facial oil

Ansiktsolja Högklassig återfuktande, vårdande och stärkande olja för ansiktet. Till 100 % tillverkad av naturliga ämnen. Innehåller bland annat fröolja från nyponros och gurkört. Doseras med pipett. Lyxig och effektiv.

Body butter Vanilj Fyllig kroppscrème som tillför huden massor av fukt. Passar speciellt bra för torr hud. Innehåller näringsrika och återfuktande växtoljor, kakaosmör, glycerin och E-vitamin. Mjuk vaniljdoft.

 4016 200 ml 83 kr

bath salts yoghurt

Badsalt Yoghurt Vårdande yoghurtpulver hjälper huden återfå elasticiteten. Dosera en matsked badsalt per fyra liter vatten för fotbad. För ett helkroppsbad, dosera cirka 1/3 av burken. En kvinnlig doft.

 3561 200 g 53 kr body butter yoghurt

Body butter Yoghurt En fyllig sammetslen body butter som innehåller rapsolja, glycerin, fett från Shorea stenopteraväxtens frön, kakaosmör och yoghurtpulver som har en vårdande effekt på huden.

 3560 200 ml 83 kr

 3516 15 ml 124 kr UTVECKLAD KOSMETISK HUDVÅRD  47


For Faces står för högklassiga och omsorgsfullt utvecklade produkter för ansiktsvård. Vi har beaktat olika hudtyper och anpassat produkterna efter deras behov. For Faces produkterna innehåller unika aktiva ämnen. En förpackning som är både elegant och praktisk ger en lyxig känsla.

4014

4013

4027

Vintercrème för ansiktet Skyddande och återfuktande ansiktscrème för ömtålig hy, speciellt utvecklad för hudens behov under vintern. Passar som både dag- och nattcrème. Mild, svagt läkemedelsaktig doft.

 4027 50 ml 95 kr Ansiktsspray Uppfriskande och återfuktande spray. Ta med i handväskan och ge hyn en fuktdos om den känns torr under dagen. Kan också sprayas ovanpå makeupen. Frisk och fruktig doft.

  4014  50 ml  43 kr Cool-Tip Ögoncrème Vårdande crème för huden runt ögonen. Lindrar mörka ringar och svullnader. Doseras med en metallapplikator som känns sval och förhöjer effekten. Rikligt med aktiva ämnen.

 4013 15 ml 99 kr Rengöringsmousse för fet hy Mjuk mousse som rengör ansiktet på djupet. Tar även bort en vattenlöslig makeup. Milda tensider, återfuktande glycerin samt en mineralblandning hjälper huden att förnya sig.

  4012  150 ml  71 kr Rengöringsmousse för normal-torr hy Mjuk mousse som varsamt men effektivt rengör ansiktet. Tar även bort en vattenlöslig makeup. Innehåller milda tensider, återfuktande glycerin, pantenol och karragenalg­extrakt.

4009 4010

Mattgörande Crème Återfuktande ansiktscrème, ger huden en matt yta. Lätt, gelaktig konsistens, absorberas snabbt. Innehåller inte olja, passar därför både för normal och fet hy.

 4009 40 ml 99 kr

Phylidium Nattcrème för torr hy

Fyllig nattcrème som ger fukt och näring, lugnar huden nattetid. Naturens egna växtoljor som t.ex. inca inchi-fröolja fungerar som verksamma ämnen. Naturlig doft från växtoljor.

En fyllig och fuktgivande nattcrème. Ger näring och vårdar torr hud nattetid. Naturliga växtextrakt har en effektivt återfuktande inverkan på huden. En mild hypoparfym-doft.

 4002 40 ml 99 kr

 4004 40 ml 99 kr

Anti-Redness Crème Fyllig ansiktscrème för känslig, irriterad och rodnande hud. Lugnar huden och lindrar rodnader. Rekommenderas för långvarig och regelbunden användning.

 4010 40 ml 99 kr

Mjuk och näringsrik dagcrème med bl.a. växtoljan inca inchi och rikligt med antioxidanter. Hjälper huden att bevara fukt och elasticitet. Naturlig doft från växtoljor.

 4001 40 ml 99 kr

HÖGKLASSIG HUDVÅRD FÖR ANSIKTET

Laminarghane® Ansiktscrème för problemhy Lätt gelaktig crème för problemhy. Reducerar riklig talgproduktion, lugnar ner huden och lindrar irritationer. Hindrar huden från att bli glansig. Passar både som dag- och nattcrème.

Hudbalanserande Ansiktscrème

En silkeslen dagcrème. Långtidsverkande återfuktare som ger huden livskraft. Aktiva ämnen är naturens egna växtextrakt som effektivt återfuktar huden. En mjuk hypo­parfym-doft.

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

En lätt och lugnande dagcrème. Återfuktar och stärker huden samt reglerar talgproduktionen. Ger huden en matt yta. En fräsch, aningen söt hypoparfym-doft.

NYHET!

Phylidium Dagcrème för torr hy

 4003 40 ml 99 kr

Asebiol® Dagcrème för fet hy

 4005 40 ml 99 kr 

 4008 40 ml 99 kr

Inca Inchi Dagcrème för normal- och blandhy

  4011  150 ml  71 kr

48 

Inca Inchi Nattcrème för normal- och blandhy

En lätt crème för blandhy och fet hy. Passar som både dag- och nattcrème. Gör huden mjuk och ger den en matt yta. Aktiva ämnen förminskar porerna. Crèmen har en lätt och fräsch hypoparfymdoft.

 4028 40 ml 99 kr

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


4011 4012

NYHET! Matt hy med mjuk känsla 4028

4008

4002

4001

4005

4028

4003

4004

HÖGKLASSIG HUDVÅRD FÖR ANSIKTET  49


Dermosil Designs är en produktserie, där högklassiga produktegenskaper kombineras med stilren design. Förpackningarna i trendiga färger och klassisk design fungerar som läckra inredningsdetaljer, medan det väldoftande innehållet rengör och vårdar.

3458

3134

3456 3583

3178 3457

Hudcrème Oliv En fyllig återfuktande crème för hela kroppen. Glycerin och naturlig olivolja ger fukt, E-vitamin fungerar som en antioxidant. En behaglig lite söt doft.

  3318  200 ml  88 kr Hudcrème Morot Fyllig återfuktande crème för hela kroppen. Innehåller bland annat aprikosfröolja, morotsextrakt, apelsinblomsvatten och E-vitamin. Frisk citrusdoft. Crèmen har en pigg gul färg.

 3458 200 ml 88 kr Hudcrème Tranbär

3177

3508

Spa Luxury Duscholja Uppiggande Ginseng Lyxig duscholja med mjuk konsistens, stimulerande doft för kropp och själ. Innehåller bl.a. ginsengextrakt och aprikosfröolja. Stilren flaska med praktisk dosering.

 3178 200 ml 77 kr 

Duschgel Oliv

Kroppspeeling Morot

Duschgel med återfuktande olivolja och olivbladsextrakt. Mjuka tensider tvättar skonsamt. Produkten som är grön till färgen har en ljuvlig doft. Stilren flaska med praktisk dosering.

Fräsch och skonsam Kroppspeeling med morotsextrakt. Innehåller små peelande korn och vårdande apelsinblomsvatten. Frisk citrusdoft.

  3555  200 ml  62 kr

Lyxig duscholja med mjuk konsistens, lugnande doft för kropp och själ. Innehåller bl.a. lavendelolja och aprikosfröolja. Stilren flaska med praktisk dosering.

Duschgel Morot är en fräsch produkt för den dagliga duschen. Innehåller milda rengörande tensider och vårdande ämnen som morotsextrakt och apelsinblomsvatten. Frisk citrusdoft.

 3457 200 ml 62 kr

 3456 190 ml 69 kr Duschgel Tranbär

Duschgel Morot

Spa Luxury Duscholja Lugnande Lavendel

3584

Fräsch duschgel med uppiggande doft. Innehåller milda tensider, återfuktande glycerin samt honungs- och tranbärsextrakt som förhöjer doften. Lätt att dosera.

 3508 200 ml 62 kr

 3177 200 ml 77 kr 

Fyllig crème som återfuktar effektivt och passar för hela kroppen. Innehåller sheasmör, honungs- och tranbärsextrakt samt E-vitamin. Härlig doft. För normal och torr hud.

 3134 200 ml 88 kr

50 

ELEGANT RENT, TRENDIGT VÅRDANDE

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


3555

3318

3065

3094

Handtvål Klassiskt snygg handtvål med glycerin, perfekt för ofta upprepad handtvätt. Den blå tvålen har en söt doft, medan den gröna doftar fruktigt. Den rosa har en blommig doft och den klara tvålen har en ren doft, som lakan som hänger på tork.

  3583  300 ml  47 kr (rosa)   3584  300 ml  47 kr (klar)   3065  300 ml  47 kr (blå)   3094  300 ml  47 kr (grön)

Presentpåse på köpet! Beställ dessa två produkter (3318, 3555) på vår webbshop, så får du en presentpåse i papper på köpet. Mer info: dermoshop.se

Handtvål (klar) refill  35841 500 ml 54 kr Handtvål (blå) refill  30651 500 ml 54 kr

ELEGANT RENT, TRENDIGT VÅRDANDE  51


Produkterna i fotvårdsserien är utvecklade för att tillgodose fötternas speciella behov och för att öka välbefinnandet. Det är enkelt att få vackra och välskötta fötter med Foot Therapy produkterna. De innehåller vårdande växtbaserade ämnen som stimulerar och piggar upp fötterna. Fötterna blir mjukare och stegen blir lättare.

3054

3420

3161

3068

3418

3160 3212

Fotspray antiperspirant

Fotbadsalt

Intensiv dagcrème

En effektiv antiperspirant för fötterna, förhindrar fotsvett och motverkar transpirationslukt. Innehåller aluminiumsalter, mentol och pepparmyntolja. Fräsch doft. Bör torka innan man sätter på strumpor och skor. Klar turkos färg.

Ett uppfriskande fotbadsalt med kamfer, eukalyptus och mentol som friskar upp men samtidigt lugnar ner fötterna. Fotbadet mjukar även upp förhårdnader. Dosera en matsked i fyra liter varmt vatten.

En effektivt återfuktande ansiktscrème för torr hud. Innehåller ämnen som stöder de processer som reglerar fuktbalansen i huden. Passar som intensivkur för hud som behöver massor av fukt. Innehåller inga parabener.

 3418 100 ml 54 kr Uppfriskande fot- och benspray Uppfriskande och svalkande spray för trötta och värkande fötter och ben. Innehåller bl.a. mentol, kamfer och pepparmyntolja samt fuktgivande aloe vera och E-vitamin. Två lager, skaka flaskan omsorgsfullt före användning!

 3420 100 ml 54 kr

 3054  50 ml  96 kr    Intensiv nattcrème

 3068  200 g  36 kr Fotpeeling En citrusdoftande mild peeling för fötterna. Naturliga sockerkorn och mandelskal avlägsnar döda hudceller. Mandelolja och citrusoljor återfuktar och gör fötterna mjuka.

Nattcrème för ansiktet. Återfuktar huden effektivt både på ytan och på djupet. Stärker hudens förnyelseprocess och skyddar huden. Innehåller näringsrika ämnen som sheasmör, fröolja från vildros och mandelprotein. Perfekt i kombination med Intensiv dagcrème.

 3160  100 ml  85 kr

 3212 50 ml 107 kr 

Fotcrème Shea En fyllig mjukgörande fotcrème med sheasmör, mandelolja, mangosmör och citrus­oljor. Lugnar, återfuktar och gör fötterna mjuka. Doftar behagligt av citrus.

 3161  100 ml  69 kr 52 

FRÄSCHA FÖTTER

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


Serien Dermosil Skin Comfort har utvecklats för att vårda torr hud och motverka hudens åldringsprocesser. Produkterna i serien är parabenfria och de innehåller samma aktiva ämnen som naturligt finns i huden, ämnen som binder vatten och tillför huden fukt.

NYHET!

3055

3592

3056

Återfuktande rengöringsmjölk

Ögongelcrème

Mild rengöringsmjölk speciellt utvecklad för torr hud. Vårdar och återfuktar känslig och åldrande hy. Avlägsnar skonsamt men effektivt orenheter och makeup.

Den lyxiga gelcrèmen återfuktar huden kring ögonen och gör huden mjuk och matt. Produkten är parfymfri. Använd morgon och kväll på ren hud.

 3055  250 ml  82 kr 

 3592  15 ml  82 kr 

3406

Serum ger huden en vacker lyster

Ansiktsvatten Ett mycket milt och lätt ansiktsvatten för känslig och torr hy. Det krämiga ansiktsvattnet fullbordar rengöringen. Innehåller ämnen som aktivt ger fukt och vård åt torr hy.

 3056  250 ml  82 kr   

NYHET!

Glowing Ansiktsserum Ett ansiktsserum med antioxidanter som ger ansiktet en fräsch lyster. Antioxidanterna kommer från tomatlykopen, E- och C-vitamin samt bladextrakt från rosmarin. Andra aktiva ämnen är magnesiumglykonat, Laminaria Digitata – algen och björkextrakt. Absorberas snabbt och ger huden en sammetslen känsla.

  3406  30 ml  100 kr  

FÖR TORR OCH ÅLDRANDE HUD  53


De unika oljorna som finns i de arktiska bären och deras frön påverkar huden positivt. Fröoljorna har speciellt vårdande och skyddande egenskaper. De fasta tvålarna i serien innehåller bärkross. Bärens naturliga färger och dofter poängteras i hudvårdsprodukterna i serien Arctic berries concepts.

3018 3019 3077 3103

3098

4018 3513

4019

4017

3512

Peelande Hallonduschgel

Lingontvål

Svartvinbärshandcrème

Duschgelen innehåller små korn från krossade olivkärnor som ger en lätt peelingeffekt. Äkta hallonfröolja återfuktar och lugnar huden. Passar för dagligt bruk. En läcker hallon­doft.

En fast tvål för hela kroppen. Tvålen är baserad på växtoljor och är återfuktande och skonsam. Krossade lingonskal har en lätt peelingeffekt på huden.

Handcrème med doft av svarta vinbär. Innehåller flera vårdande växtbaserade oljor, till exempel avokado- och svartvinbärsfröolja. Återfuktande och stärkande inverkan på huden.

 3098 200 ml 51 kr

 3019 110 g 29 kr

 3513 325 ml 69 kr

Havtornstvål

Havtornshandtvål

Klassisk lermask med E-vitaminrik hallonfröolja, aloe vera och aprikosfröolja, suger effektivt upp orenheter. För normal, fet och blandhy. Används en gång i veckan eller enligt behov.

En fast tvål med havtornskross, som ger en lätt peeling. Tvålen är baserad på växtoljor och har en återfuktande effekt. Tvålen doftar svagt av havtorn och passar för hela kroppen.

Handtvål med rengörande tensider och återfuktande växtoljor. Havtornsfröolja förnyar huden och bromsar upp åldringsprocessen. Tvålen doftar friskt och är lätt att dosera.

 3018 110 g 29 kr

 4017 325 ml 47 kr

Lugnande Ansiktscrème

Svartvinbärshandtvål

En lätt crème som skyddar, återfuktar och stärker känslig hud. Innehåller lingonfröolja som lindrar hudrodnader. Passar alla hudtyper som dag- och nattcrème samt som make­upbas.

Skonsam flytande handtvål i praktisk pumpflaska. Doftar härligt av svarta vinbär. Innehåller milda tensider, återfuktande glycerin och mjukgörande svartvinbärsfröolja.

 3103  50 ml  85 kr 54 

Havtornshandtvål refill   40171  500 ml  64 kr

Vårdande handcrème med äkta havtornsfröolja, som bromsar upp hudens åldringsprocess, förnyar och återfuktar huden. Innehåller glycerin, växtoljor och E-vitamin. Har en frisk doft.

 4018 200 ml 57 kr

Hallon Ansiktsmask

 3077  75 ml  62 kr

Havtornshandcrème parfymerad

Havtornshandcrème oparfymerad 

Oparfymerad, vårdande handcrème med äkta havtornsfröolja, som bromsar upp hudens åldringsprocess, förnyar och återfuktar huden. Innehåller glycerin, växtoljor och E-vitamin.

 4019 200 ml 57 kr

 3512 325 ml 47 kr

HUDVÅRD MED BÄR OCH FRÖOLJOR FRÅN ARKTISKA BÄR

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


Fresh Balance hudvårds- och hygienprodukter har utvecklats för unga, men passar även under andra skeden i livet. Ansiktsprodukterna lugnar ner huden på ett effektivt men skonsamt sätt. De innehåller ämnen som rengör på djupet, jämnar ut hudfärgen, avlägsnar glans och ger huden en matt yta. Fresh Balance produkter för ansiktsvård ger det bästa resultatet när de kombineras. Den neutrala doften passar både tjejer och killar.

3564

3566

3562 3459

3144

Rengöringsgel

Gelcrème

Peel-off Ansiktsmask

Avlägsnar både orenheter och makeup. Innehåller skal av mikrokorn som rengör porerna på djupet. Massera upp ett skum av Rengöringsgel i handen innan du med lätta cirkelrörelser rengör ansiktet. Skölj med vatten.

Fuktgivande ansiktscrème som innehåller det talgreglerande och växtbaserade ämnet reguseb. Hindrar huden från att börja glänsa, ger huden en matt yta och passar perfekt som bas under makeupen.

Avlägsnar orenheter och döda hudceller. Innehåller regu-seb som kontrollerar hudens talgproduktion och vårdar huden. I ansiktsmasken ingår också E-vitamin som ger huden näring. Används 1–2 gånger per vecka.

 3564  200 ml  72 kr

 3566  100 ml  75 kr

 3562 75 ml 53 kr

Anti-Spot Concealer

Deo Roll-On

Dubbelverkande oljefri produkt för ung hud. Täcker finnar och blemmor samtidigt som den vårdar huden. Regelbunden användning förebygger orenheter och pormaskar. Innehåller salicylsyra. Undvik kontakt med ögonen.

En mild antiperspirant med frisk doft för känslig hud. Aktiveras av kroppens värme och verkar länge. Innehåller vårdande aloe vera, avokado och E-vitamin. Innehåller varken alkohol, färg- eller konserveringsämnen.

 3459 1,2 g 61 kr

 3144  75 ml  32 kr

UNG HUDVÅRD 55


Man produkterna erbjuder ett effektivt, funktionellt, snabbt och enkelt sätt för mannen att vårda hud och hår. Produkterna har utvecklats för att motsvara de speciella egenskaperna hos mannens hud. Välj doft med hjälp av logon: turkos logo för en frisk och sportig doft, logo i silver för en sval och fräsch doft av lime-mint samt Charger som står för en elegant och kryddig doft.

Presentpåse på köpet! Beställ två produkter (en av herrdofterna 9144, 9145 eller 9146 samt Man Deo Stick 3107) på vår webbshop, så får du en presentpåse i papper på köpet. Mer info: dermoshop.se

9146

9145 3107

9144

Man Eau de Toilette Sensual

Deo Stick

Nourishing Facial Cream

Elegant doft vars toppnot utgörs av bland annat pepparmint och bergamott. Hjärtnoten består av kanel medan man i basnoten kan skönja vanilj.

Man Deo Stick

Man Stärkande Ansiktscrème

En helt aluminiumfri herrdeodorant i stickform. Innehåller ethylhexylglycerin som motverkar obehaglig lukt. En dryg deodorant med fräscht manlig doft.

En vårdande ansiktscrème för män. E-vitamin skyddar huden, ginseng och kreatin ger näring och stärker den. Passar för alla hudtyper och används morgon och kväll.

9146 30 ml 99 kr  Man Eau de Toilette Challenger

 3106  50 ml  70 kr

 3107 75 ml 67 kr

Manlig doft med toppnot av citron och svartvinbär, hjärtnoten består av mint och lavendel medan man i basnoten kan ana tall och sandel.

Shower Gel Charger

Man Duschgel Charger Duschgel som passar för dagligt bruk. Elegant doft. Innehåller milda tensider och en kombination av mineraler, som ger näring och förnyar huden.

9144 30 ml 99 kr  Man Eau de Toilette Sirocco

 4023 500 ml 67 kr

Lätt och sportig doft. Toppnoten innehåller citron, bergamott och svartvinbär, hjärtnoten doftar mint-basilika och kanel medan basnoten utgörs av sandelträ, mysk och Iris germanica.

9145 30 ml 99 kr 

56 

MANLIG HUDVÅRD

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


3059 3106

4023 4026

3058 3078 3089

3057

3510

3228

3511

3509

Deo Roll-On Charger

Cleansing Mousse

Anti-Wrinkle and Matifying Facial Cream

Cool Shower Gel

Man Deo Roll-On Charger

Man Rengöringsmousse Effektivt men milt rengöringsskum för ansikte, hals och nacke. Innehåller en närande mineralblandning för huden. Den flytande produkten har en sportig doft och ger ett mjukt skum.

Man Anti-Wrinkle Mattgörande Ansiktscrème

Man Cool Duschgel

Effektiv deodorant med elegant doft. Innehåller aluminiumsalter som motverkar transpiration och obehaglig lukt. Innehåller även avokadoolja som gör deodoranten snäll mot huden.

 4026 75 ml 29 kr

 3057  150 ml  67 kr

Återfuktande dagcrème för ansiktet. Gör huden matt, jämnar ut och motverkar rynkor. Doseras med praktisk pumpmekanism. Har en manlig, frisk och sportig doft.

Fräsch duschgel utvecklad speciellt för män. Innehåller milda rengörande tensider och svalkande mentol. Praktisk pumpflaska. Frisk doft av lime och mint.

 3509 250 ml 51 kr

 3228 50 ml 81 kr Deo Roll-On

Shaving & Cleansing Gel

Man Deo Roll-On

Man Rak- & Rengöringsgel

Effektiv antiperspirant som aktiveras av kroppens temperatur. Innehåller vårdande aloe vera, avokadoolja och E-vitamin. Har en behaglig frisk doft och passar även för känslig hud.

En mjuk gel för rakning och rengöring. Gör skäggstråna mjuka och rengör huden. Används tillsammans med rakhyvel. Innehåller lugnande kamomill samt svalkande mentol. Fräsch doft.

 3059  75 ml  32 kr

 3078 100 ml 57 kr

All Over Shampoo

After Shave Balm

Man Schampo & Duschgel

Man After Shave Balsam

En fräscht doftande produkt för daglig tvätt av både kropp och hår för män. Innehåller växtbaserade, milda tensider och en närande mineralblandning.

Används efter rakning eller som ansiktscrème. Innehåller ämnen som lindrar irritationer. Aloe vera, glycerin och E-vitamin återfuktar och ger huden näring. En fettfri produkt med frisk doft.

 3089  200 ml  51 kr

Cool Facial Wash Cool Shampoo

Man Cool Schampo Schampo utvecklat speciellt för män. Innehåller milda rengörande tensider, svalkande mentol och salicylsyra. För normalt hår. Doftar friskt av lime och mint.

 3510 250 ml 54 kr

Man Cool Ansiktstvätt Ansiktsrengöring för män. Passar för normal och fet hy. Innehåller milda rengörande tensider, återfuktande glycerin och svalkande mentol. Frisk doft av lime och mint.

 3511 250 ml 53 kr

 3058  75 ml  72 kr MANLIG HUDVÅRD  57


Scandinavian Hair Care produkterna är utvecklade för nordiskt hår och kännetecknas av högklassiga råvaror. Milda och dryga rengöringsprodukter för hela familjen samt högkvalitativa stylingprodukter för en hållbar frisyr.

3426

3438

3427

3423

3421

3507 3424

Mjällschampo

Familjebalsam

Avlägsnar mjäll och lindrar klåda. Innehåller bland annat Piroctone Olamine och Climbazole, som motverkar mjäll. Bevarar fuktbalansen i hårbotten. Används som kur.

Lätt balsam som gör håret lätt att reda ut. Passar för hela familjen, för de flesta hårtyper. Innehåller inte silikon. Doftar fruktigt.

 3438 250 ml 54 kr Djuprengörande Schampo Rengör hår och hårbotten på djupet. Avlägsnar alla spår av stylingprodukter. Elegant doft. Lätt att dosera. Används vid var fjärde till femte hårtvätt.

 3437 250 ml 54 kr Sensitive Schampo

Skonsamt schampo för ömtåligt hår och känslig hårbotten. Återfuktande schampo som passar för hela familjen. Innehåller varken parfym, färgämnen eller silikon.

  3426  500 ml  54 kr  Sensitive Balsam 

Gör håret silkeslent utan att göra det tungt. Återfuktar, stärker och gör håret glansigt. För ömtåligt hår och känslig hårbotten. Innehåller varken färgämnen, silikon eller parfym.

  3427  250 ml  43 kr 

58 

  3434  250 ml  43 kr

3429 3506

Milt schampo för hela familjen. Passar för de flesta hårtyper. Rengör skonsamt och effektivt. Innehåller inte silikon. Doftar fruktigt.

  3432  500 ml  54 kr

Vårdande, återfuktande och mjukgörande balsam som skyddar håret mot solens UV-strålar. Skyddar färgen från att blekas. Tillför håret glans, färgar inte håret. Frisk doft.

Rengör håret skonsamt och bevarar färgen. Tillför glans och skyddar håret mot solens UVstrålar. Återfuktar torrt hår effektivt. Schampot färgar inte håret. Frisk doft.

 3422 500 ml 54 kr

 3425 250 ml 43 kr Schampo för färgat hår, för fett hår Rengör håret effektivt och bevarar färgen. Skyddar mot solens UV-strålar, återfuktar och vårdar. Innehåller inte silikon, färgar inte håret. Frisk doft.

Schampo för färgat hår, för normalt hår Rengör håret skonsamt och bevarar färgen. Tillför håret glans, skyddar mot UV-strålar, återfuktar och vårdar. Schampot färgar inte håret. Frisk doft.

 3424 500 ml 54 kr

Passar de flesta hårtyper. Reder ut håret och gör det lätt att kamma. Innehåller bland annat pantenol. Doftar piggt av röd apelsin. Innehåller inte silikon eller parabener.

 3507 250 ml 43 kr Familjeschampo Röd Apelsin

Balsam för färgat hår, för fett hår Skyddar håret mot solens UV-strålar och hindrar färgen från att blekas. Gör håret glansigt och lätt att reda ut. Innehåller inte silikon, färgar inte håret. Frisk doft.

Schampo för färgat hår, för torrt hår

3428

Familjebalsam Röd Apelsin

Balsam för färgat hår, för normalt - torrt hår

 3423 250 ml 43 kr

Familjeschampo

Milt men effektivt schampo för hela familjen. Passar de flesta hårtyper. Innehåller inte silikon eller parabener. Schampot har en pigg och glad doft av röd apelsin.

 3506 500 ml 54 kr Volymschampo, för tunt hår Milt schampo som gör håret fylligt och ger det volym. Innehåller veteprotein som återfuktar och tillför glans. Frisk doft.

  3428  500 ml  54 kr Volymbalsam, för tunt hår Lätt vårdande balsam som ger håret volym och gör det fylligt utan att det känns tungt. Innehåller veteprotein som ger volym, glans och fukt. Frisk doft.

  3429  250 ml  43 kr

 3421 500 ml 54 kr

RENGÖRING OCH HÅRVÅRD I REJÄLA FÖRPACKNINGAR

3434 3432

3425 3422

3437

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


Presentpåse på köpet! Beställ dessa tre produkter (3445, 3447 och 3435) på vår webbshop, så får du en presentpåse i papper på köpet. Mer info: dermoshop.se 3430 3433

3436

3447

3445 3442

3446 3435

Fuktgivande Hårmask

Glansserum

Sheasmör, bivax, veteprotein, solrosfröolja och honung gör håret mjukt, glansigt och välmående. Använd ungefär en gång per vecka som intensivkur, ska sköljas ur håret.

Gör håret slätt, mjukt, glansigt och motverkar statiskt hår. Lämnas i håret. Massera in 1 –  2 droppar i hårtopparna.

 3436 200 ml 79 kr Spraybalsam Lätt balsam i sprayform som lämnas kvar i håret. Gör håret mjukt och glansigt, återfuktar och skyddar mot solens UV-strålar. Passar alla hårtyper. Skaka flaskan före användning.

  3433  150 ml  54 kr

 3430 30 ml 69 kr Volymgivande Hårpuder Ger håret stöd och volym. Passar för kort, medellångt och långt hår. Strö lite puder antingen direkt i håret eller i handflatan och styla. Applicera i torrt hår.

 9147 10 g 54 kr 

Värmeskyddande Styling crème för håret Stylingprodukt för halvlångt till långt hår. Skyddar mot värme från fön eller plattång. Ger håret glans och vitalitet. Fördela i torra eller handdukstorra hårtoppar och -längder.

Volym- & glansgivande Hårgel Ger håret volym och glans. För bästa glanseffekt appliceras gelen i torrt hår. Applicera i handdukstorrt hår och föna för optimal volym. Innehåller pantenol och kreatin.

 3445 150 ml 75 kr

 3446 150 ml 75 kr Hårsnoddar Genomskinliga hårsnoddar i plast. Hårsnoddarna syns inte i håret och trasslar inte in sig. De sitter säkert på plats. Passar för alla tillfällen.

3435  8 st  65 kr

Värmeskyddande Styling spray Stylingprodukt som skyddar håret mot värme från fön eller plattång, ger volym, stadga och glans. Väldoftande, lätt och snabb att använda. Omskakas före användning!

 3447 150 ml 75 kr

RENGÖRING OCH HÅRVÅRD I REJÄLA FÖRPACKNINGAR  59


FAIR 3471

FAIR 3475

BEIGE 3476

MEDIUM 3477

DEEP 3478

Snurra nedre delen av Highlightern tills produkten syns i applikatorn

Dermosil Makeup produkterna är speciellt utvecklade för den nordiska ljusa hudtypen. Vid utvecklandet har vi också beaktat särdragen hos den mogna kvinnans hud. Serien innehåller makeupprodukter som kan användas för såväl vardag som fest och de högklassiga produkterna har utvecklats i samarbete med proffs i makeupbranschen.

MEDIUM 3472

FAIR 3505

MEDIUM 3567

DARK 3479

3502

3470

3504

Makeup crème

Tonande dagcrème

Highlighter fair

Primer

Gör huden jämn och slät. Jämnar ut fina linjer i huden och ger ett naturligt utseende. Appliceras med fingertopparna eller med Makeup svamp.

Återfuktar huden och ger den en lätt och naturlig nyans. Crèmen har en lätt täckande effekt på hudfärgen och döljer trötthetstecken. Används som dagcrème eller ovanpå en återfuktande dagcrème.

Ljusar upp områden du vill framhäva och döljer fina linjer och trötthetstecken. Highlightern är lätt med en återfuktande effekt och ger därför ett jämnt och naturligt resultat. Ljus nyans.

Jämnar ut huden och gör den redo för makeup. Appliceras på utvalda hudområden som behöver slätas ut. Kan också användas på ögonlocken.

  30 ml  98 kr 3475  FAIR 3476  BEIGE 3477  MEDIUM 3478  DEEP 3479  DARK

  30 ml  65 kr 3471  FAIR 3472  MEDIUM

60 

MAKEUP OCH SKÖNHETSVÅRD

 3470 15 ml 120 kr Makeup remover gel

Highlighter medium

Makeup svamp En suverän hjälpreda för makeupen. Ger enkelt ett jämnt och naturligt resultat. Används till exempel för att applicera Makeup crème och Tonande dagcrème.

3502  3 st  32 kr

  1,5 ml  120 kr 3505  FAIR

Ljusar upp områden du vill framhäva och döljer fina linjer och trötthetstecken. Highlightern är lätt med en återfuktande effekt och ger därför ett jämnt och naturligt resultat. Nyansen medium passar för solbrun hy och för en mörkare hudton.

Skonsam rengöring. Avlägsnar effektivt ansikts- och ögonmakeup utan att torka ut huden. Gelen är dryg och kommer i en praktisk tub med flipkork. Oparfymerad.

 3504 125 ml 76 kr

  1,5 ml  120 kr 3567  MEDIUM

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


3500

3503

3486 - 3488 FAIR 3481 FAIR

MEDIUM

DEEP

3501 MEDIUM 3482

DEEP 3483

DARK 3568

3485

Puderborste

3569

Kabukiborste

En borste av professionell standard med långt skaft som passar perfekt att applicera puder med. Den passar för både lösa och fasta puder samt för Solpuder.

Kabukiborsten är en makeupborste med kort skaft. Den passar perfekt för att applicera Mineralpuder och Solpuder. Borsten är rund och följer ansiktets form.

3501  120 kr

3500  110 kr

Fast puder

Duo Concealer

Ger en omsorgsfull och naturlig finish åt makeupen. Appliceras ovanpå Makeup crème för att hindra huden från att bli glansig. Applicera vid behov mera under dagen. I puderasken finns en spegel och en liten pudersvamp.

Täcker ojämnheter, rodnader och mörka ringar under ögonen. Innehåller två nyanser, en ljusare och en mörkare beige. Blanda nyanserna för att få den perfekta nyansen för din hudfärg. Appliceras med Vinklad pensel eller med fingertopparna.

  7 g  139 kr 3486  FAIR 3487  MEDIUM 3488  DEEP

  3503  3 g NET  66 kr

Solpuder

Mineralpuder

Solpuder med lätt skimmer, ger ansiktet en frisk lyster som en lätt somrig solbränna. Appliceras i hela ansiktet eller på utvalda hudområden, samt exempelvis i dekolletaget. Appliceras med Kabukiborsten.

Unik makeupprodukt som fungerar som en foundation. Löspudret är tillverkat av naturliga mineraler. Appliceras med Kabukiborsten.

 3485 18 g 98 kr Matt Solpuder

  4 g  98 kr 3481  FAIR 3482  MEDIUM 3483  DEEP 3568  DARK

Det helt matta Solpudret passar för dagligt bruk och ger ansiktet en lätt somrig look. Passar perfekt för att åstadkomma skuggor i ansiktet. Appliceras med Kabukiborsten.

 3569 12 g 98 kr

MAKEUP OCH SKÖNHETSVÅRD  61


WARM BROWN

3535

3536

NUDE

COOL BROWN

3535 – 3538

3539

PLUM

GRAPHITE

3537

3538 3524

3525

Duo Ögonskugga Duo Ögonskugga innehåller två nyanser. Den ljusare nyansen läggs på hela ögonlocket och under ögonbrynet. Med den mörkare nyansen gör du skuggningar eller en mörkare ögonmakeup.

  3 g NET  98 kr 3535  WARM BROWN 3536  COOL BROWN 3537  NUDE 3539  GRAPHITE 3538  PLUM Stor ögonskuggspensel

3466, 3465, 3464,  9130, 9131

3526

Liten ögonskuggspensel Används på små områden för att exempelvis göra skuggningar med de mörkare ögonskuggorna. Passar även för att applicera ögonskugga längs den nedre fransraden.

3525  48 kr Vinklad pensel Högklassig och mycket mångsidig makeuppensel. Den passar till ögonmakeupprodukter i puder-, crème- eller flytande form. Du kan använda penseln till ögonskugga, eyeliner och för att applicera concealer.

3463

Nagellack

Nagellacksremover

Högklassiga Nagellack ger vackra och välvårdade naglar. Välj mellan fem färgade nagellack, som alla är oparfymerade.

Milt och skonsamt nagellacksborttagningsmedel. Innehåller inte aceton. Avlägsnar nagellacket, vårdar och återfuktar naglar och nagelband. Svagt rosa till färgen.

  11 ml  43 kr 3466  AMARANTH 3465  NUDE PINK 3464  SEASHELL 9130  RUSTY RED  9131  MUDDY CHOCOLATE 

 3463 125 ml 54 kr

3526  50 kr

Används för att applicera den ljusa basskuggan och för att sudda ut gränser mellan olika skuggor.

3524  50 kr 62 

MAKEUP OCH SKÖNHETSVÅRD

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


FAIR

BROWN

MEDIUM

BLACK

DARK

3544 – 3546

3550 , 3552

FÖRLÄNGANDE MASCARA

VOLYMGIVANDE MASCARA

3527

REDWOOD

ROSE

3540 – 3541 3492

3493

Förlängande mascara

Rouge

Ger ögonbrynen färg och form. Markerar ögonbrynen och ger ansiktet ett välvårdat intryck. Jämna ut färgen med borstdelen på pennan.

Mascara som ger långa uppåtböjda ögonfransar. Applicera flera lager mascara för att få ögonfransar med den rätta, långa och fylliga looken.

Rouge framhäver kindbenen och fullbordar makeupen. Ger ansiktet en fräsch lyster. Appliceras med Rougeborsten.

  1,14 g  59 kr 3544  FAIR 3545  MEDIUM 3546  DARK

  11 ml  90 kr 3492  BLACK

Ögonbrynspenna

  4 g  136 kr 3541  REDWOOD 3540  ROSE

Rougeborste Borstens design gör den till en perfekt hjälpreda när du applicerar Rouge. Borsten är snedklippt, vilket gör den optimal för Rouge, eftersom den följer ansiktets form och resultatet blir naturligt och jämnt.

3527  105 kr

Volymgivande mascara

Ögonpenna

Mascara som ger fylliga ögonfransar och en intensiv blick. Den täta, stora mascaraborsten gör mascaran lätt att applicera.

En mjuk och exakt penna som ramar in och framhäver ögonen. Mycket lätt att applicera. Vattenfast.

  11 ml  90 kr 3493  BLACK

  1,2 g  61 kr 3550  BROWN 3552  BLACK MAKEUP OCH SKÖNHETSVÅRD  63


CLASSIC ROSE WARM CHESTNUT

Susanne Purchasing Manager Dermoshop Ab

PEARLY PEACH

VENETIAN RED

RICH CARMINE

Vårdande läppglans i en färg som passar just mig och som får mina läppar att glänsa.

3543

3494 3495

3497

3542

3495

NUDE

GOLDEN BERRY

3496

ANTIQUE ROSE

NUDE

RASPBERRY

RED

MAHOGANY

DEEP RED

VINTAGE

3529 – 3533

3547 – 3549

9151

Läppglans

Läppstift

Läppenna

Ger läpparna glans och färg. Återfuktar och vårdar läpparna samt gör att läpparna ser fylligare ut. Läppglanset är mjukt crèmigt med svag doft och behaglig smak.

Läppstiftet ger läpparna hållbar färg samtidigt som det vårdar och återfuktar. Ger ett naturligt fylligt och hållbart resultat.

Markerar läpparnas konturer och håller läppstiftet på plats. Läppennan är mjuk och lätt att applicera.

  3,5 g  98 kr 3529  NUDE 3530  ANTIQUE ROSE 3531  RASPBERRY 3532  DEEP RED 3533  MAHOGANY

  1,14 g  40 kr 3547  NUDE 3548  RED 3549  VINTAGE

  9 ml  72 kr 3494  CLASSIC ROSE 3495  WARM CHESTNUT 3496  RICH CARMINE 3497  VENETIAN RED 3542  PEARLY PEACH 3543  GOLDEN BERRY 64 

MAKEUP OCH SKÖNHETSVÅRD

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

Körsbärsblom  Produktförpackning Körsbärsblom innehåller Läppglans och Nagellack. Läppglanset är helt transparent i en svagt blekrosa nyans. Nagellacket är svagt skimrande i samma rosa nyans. Körsbärsblom säljs i begränsat parti.

9151  109 kr  Läppglans Cherry Blossom 9 ml Nagellack Cherry Blossom 10 ml Papperspåse (storlek 15 x 7 x 4 cm)

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


I serien Dermosil D hittar du förmånliga tillbehör för hudvård och skönhetsvård, specialprodukter av vilka en del byts enligt säsong.

Makeupväska för ordning och reda

9105

3317

1203

9134

Presentpåse

Set med tomflaskor Makeupväska Smart förvaring för Dermosil makeupprodukter. Väskan i konstläder är rymlig med separata fack för olika makeupprodukter, borstar och penslar. En ögla gör att väskan kan hängas på en krok på väggen.

Praktiska tomflaskor att ha med på resan. Flipkorken gör flaskan lätt att använda. Fyll flaskorna med dina Dermosil favoriter. Setet består av 3 st Dermosil 60 ml Tomflaskor, ett ark med 12 st etiketter och 1 st reseplastpåse (1 liter).

Stilren vit Presentpåse med silvergrå insida. Påsen är tillverkad av papper med silvergrå satinband som handtag. Perfekt presentpåse för Dermosil produkter. Mått: bredd 15 cm, djup 8 cm och höjd 20 cm.

3317  3 x 60 ml  10 kr

9105  14 kr 

9134  87 kr 

Fragrance

Storlek (stängd) 21 x 15,5 x 4,5 cm

Fruktig och söt EdT med en toppnot av päron, äppel och citron, hjärtnoten utgörs av persika och basnoten av hallon och jordgubbe. Spraya doften genom att klämma på den runda pumpen.

1203 50 ml 188 kr  TILLBEHÖR FÖR HUDVÅRD OCH SKÖNHETSVÅRD 65


Produkterna i Dermosil Hälsa erbjuder välmående i form av trygga och högkvalitativa kosttillskott för vuxna. De är tillverkade enligt god GMP-standard vid ett läkemedelsföretag.

3579

3577

3578 3576

Energituggummi

D-vitamin 25 µg

Multivitamin + rosenrot

C-vitamin + zink

Dermosil Energituggummi är berikat med coenzym Q10, som är en mångsidig antioxidant som producerar energi och främjar syresättningen i kroppen. Q10 piggar upp och xylitol fräschar upp munnen och andedräkten.

Dermosil D -vitamin innehåller 25 mikrogram D3-vitamin som lätt upptas av kroppen. D-vitamin behövs för att skelettet ska hållas starkt, för att upprätthålla muskelfunktioner, reglera kalciumbalansen i skelett och tänder samt främja cellernas delning.

Dermosil Multivitamin + rosenrot innehåller en kombination av vitaminer och mineraler i en balanserad sammansättning och ger ett bra tillskott av näringsämnen. Kosttillskottet tillför välmående och extra energi under stressiga tider, till exempel under tentperioder eller under intensiva perioder på jobbet.

Dermosil C-vitamin + zink bevarar hudens elasticitet och främjar bildningen av kollagen såväl i huden som i blodkärlens väggar. C-vitamin är en effektiv antioxidant som samtidigt också förbättrar immunförsvaret och motverkar trötthet.

3579  14 bitar / 28 g  43 kr Dosering: 2–4 bitar per dag.

66 

HÄLSA

3577  90 st / 45g  56 kr Dosering: 1 tablett per dag.

3578  60 st / 39 g  92 kr Dosering: 1 tablett per dag.

3576  60 st / 36 g  58 kr Dosering: 1 tablett per dag.


Kundinfo Dermosil produkter Dermoshop utvecklar och säljer hudvårdsprodukter och kosmetika under varumärket Dermosil. I sortimentet hittar du produkter för hela familjen. Basprodukter, kosmetiska specialprodukter, trendiga nyheter samt många oparfymerade alternativ. Vi erbjuder ett enkelt, pålitligt och snabbt sätt att köpa högklassiga dermatologiskt testade hudvårds- och makeupprodukter. Vi säljer direkt till kunden helt utan mellanhänder, vilket innebär produkter av hög kvalitet till ett förmånligt pris.

Övrig information Dermoshop kundtidning är i kraft två månader och postas automatiskt åt alla kunder varannan månad. På begäran sänder vår kundtjänst gärna den nyaste tidningen åt dig. Med ett telefonsamtal, e-post, ett fax eller via våra internetsidor kan du enkelt beställa vår tidning när som helst. Aktuell information finns alltid på våra internetsidor www.dermo­shop.se. Vår kundtjänst betjänar dig gärna gällande frågor som rör produkterna eller leveranserna. Du får också svar på frågor om hud och hudvård i allmänhet. Vår kundtjänst är anträffbar per telefon må – fre kl 7.30 –15.00, e-post sänder du till kundtjanst@dermoshop.com.

Beställning Beställningarna görs antingen som privatperson eller i grupp tillsammans med kollegor eller vänner. Du kan göra din beställning på webben, per fax, per telefon eller per post. Om ni beställer i grupp utser ni en kontaktperson som tar hand om praktiska frågor: skickar in beställningen och tar emot leveransen. Du belönas med bonuspoäng/bonusprodukter enligt beställningens totala belopp. Vi byter inte ut bonusprodukterna. Om en del av beställningen annulleras, förbehåller Dermoshop sig rätten att begära tillbaka erhållna bonusprodukter. Dermosil är ett registrerat varumärke och finns endast hos Dermoshop! Pro­du ­ kterna säljs inte till personer under 18 år.

Leveransvillkor och garanti Vid beställningar över 450 kronor tillkommer ingen frakt- eller expeditionsavgift. Vid beställningar under 450 kronor tillkommer en avgift på 50 kronor. Bonusprodukter ges endast med beställningar över 450 kronor. Leverans sker normalt inom 6 vardagar. När paketet kommit fram till ditt utlämningsställe får du avisering via sms eller brev. Beställer du till din arbetsplats får du paketet levererat ända fram till den adressen.

I paketet medföljer en faktura (betalningstiden är 14 dagar). Dermoshop ger dig garanti och full returrätt på produkterna inom tre månader från inköpsdatum. Dermoshop förbehåller sig rätten att ändra till förhandsbetalning om beställaren har kredit­ störningar eller bristfälliga kontaktuppgifter. I dylika fall tar vi kontakt. Om beställaren har en obetald faktura inväntar vi betalning innan en ny beställning behandlas. Vi förbehåller oss rätten till justeringar i pris och försäljningsdagar. Av trycktekniska och produktionsmässiga skäl kan vi tyvärr inte garantera att alla produkter finns i lager under hela den period som tidningen är i kraft. Produkternas tillgänglighet kan kontrolleras på vår webbshop på adressen www.dermoshop.se. Beställningen behandlas enligt produkternas tillgänglighet och pris vid beställningstillfället. Vi har ej möjlighet till efterleveranser.

Symboler   Svagt parfymerad  Produkten innehåller par­fym.   Hypo parfum  Produkten innehåller hudvänligare par­fymer. Ingen av de ingredienser som ingår tillhör de 26 mest allergiframkallande ämnena.   Med naturliga doft- eller smakämnen  Sådana ämnen är till exempel citrusolja och eukalyptus.   Oparfymerad  Det betyder inte att produkten skulle vara helt doftfri. De råvaror som används i produkterna har ofta en mild doft, av lite medicinsk natur.   Begränsat parti  Produkten finns i begränsat parti. Vi levererar produkten så länge den finns i lager, men vi kan inte garantera att den finns under hela den tidsperiod som tidningen är i kraft. Om en begränsat parti-produkt är slut bestäms bonuspoängen / bonusprodukterna enligt fakturans slutsumma exklusive den produkten.  Utgående produkt Produkten kommer att utgå ur sortimentet. Vi levererar produkten så länge den finns i lager, men vi kan inte garantera att den finns under hela den tids­period som tidningen är i kraft. Om en EXIT-produkt är slut bestäms bonuspoängen / bonusprodukterna enligt fakturans slutsumma utan den produkten.  Förnyad produkt  Ibland förnyas en produkt, antingen ändras innehållet eller så får förpackningen ny design. De produkter som ska förnyas kommer i fortsättningen att märkas med en ny symbol i form av en cirkulerande pil. Produkten utgår inte ur sortimentet, utan återkommer till försäljning i förnyad version.

Dermoshop Ab Box 70396, 10724 Stockholm Tel. 08-37 24 20  Fax 08-37 10 40 www.dermoshop.se

Av trycktekniska orsaker kan färgerna i tidningen avvika något från verkligheten.

DERMOSHOP.SE  

67


DermoTidningen jul 6_2012  

Dermoshops julnummer 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you