Page 1

Dermoshop Ab  5 2013

Bärkraft Nyheter ! Härliga havtorn Resistica – naturlig motståndskraft och vitalitet Intressanta makeupnyheter


ledaren

Dermoshop Ab

5 2013

Bärkraft

Skörda guldet inför vintern

Nyheter ! härliga havtorn resistica – naturlig motståndskraft och vitalitet Intressanta makeupnyheter

Tidning 1 2013 utkom i januari Tidning 2 2013 utkom i mars Tidning 3 2013 utkom i maj Tidning 4 2013 utkom i juli Tidning 5 2013 är i kraft i september-oktober Tidning 6 2013 utkommer i november

Det är höst och naturen sprakar i vackra färger. Löven är röda, gula och orange, dagarna är varma och soliga medan kvällarna är krispigt kyliga. Det är dags att skörda naturens guld och lagra inför vintern. Vi lät höstens härliga färgskala sätta färg på septembertidningen. Vår produktserie Berry Therapy utökas med härligt gyllene orange och väldoftande havtornsprodukter. Makeupserien får tre nya produkter, med vilka du fixar en vacker höstmakeup. Dermosil Hälsa får ett efterlängtat tillskott av Resistica som håller höstförkylningen på avstånd. En kapsel om dagen och du kan njuta av den svala höstluften. Dermosil produkterna tillverkas av högklassiga råvaror och har till största delen en vegetabilisk oljebas. Till sortimentet hör även produkter för känslig hud, som beviljats Allergi- och Astmaförbundets rätt att använda allergimärket i Finland. Läs mera på sidan 16. Hösten är en perfekt tid för nystart. Bestäm dig för att satsa på dig själv. Det är du värd. Vackra höstdagshälsningar,

Tryckt på papper där råmaterialet är framställt från skogar där skogsvården sker med tyngdpunkt på hållbar utveckling. TRYCK  Oy Arkmedia Ab, Finland


innehåll Aktuellt 8 NYHET !   Resistica ger naturlig motståndskraft och vitalitet 10 Bärrikt 17 Vad är INCI? 18 Samla kompisarna till vårt virtuella fikabord och gör en Dermosil beställning 28 God dag!

Hudvård 4 NYHETER !   Unna huden havtorn 6 Stilrent med havtorn i badrummet 20 Snäll mot huden – snäll mot naturen 24 Mjuk hud med mjuk doft 26 Läckra duschgeler i nya förpackningar

Makeup 12 NYHET !   Välj look med Duo Ögonskugga 14 NYHET !   Fukt och färg för läpparna Hår 22 Schampo som skyddar färgat hår 23 Få fason på frisyren I varje nummer 2 Ledare 29 Frågor och svar 30 Produktkatalog 59 Kundinfo Bärkraft 3


hudvård Härliga välgörande havtorn, vårt exklusiva nordiska bär sprängfyllt med välgörande ämnen! Produktserien Berry Therapy utökas med havtornsprodukter som är bekanta sedan tidigare, men som nu har fått ny design samt med flera havtornsnyheter som gör gott åt både

kropp och själ. Produkterna innehåller äkta fröoljor och bärextrakt som ger produkterna både väldoft och vårdande egenskaper.   Förpackningarna i Berry Therapy är designade av Dermoshops grafiska designer Emma Konwalj.

Unna huden havtorn Väldoftande bärbomb för duschen Havtornsduschcrème är lyxigt mjuk och doftar underbart av havtorn. Den silkeslena crèmen tvättar skonsamt samtidigt som huden återfuktas effektivt.

NYHET! Dermosil Hav-

tornsduschcrème är mjuk och krämig. En lyxig produkt som gör huden ren, väldoftande och mjuk. Havtornsduschcrème innehåller

rikligt med fuktgivande glycerin som ger huden en återfuktad känsla efter duschen. Duschcrèmen innehåller även högklassig fröolja och bärextrakt från havtorn som återfuktar, lugnar och stärker huden. Den innehåller också avokadoolja som tillför huden extra fukt.

  Berry Therapy

Havtornsfröolja återfuktar huden, gör den stark och elastisk.

4  Bärkraft

Havtornsduschcrème 3623 250 ml 61 kr

Havtornsduschcrème kommer i en 250 ml stor flaska med praktisk flipkork. Den mjuka och fylliga crèmen är lätt att applicera men löddrar inte lika mycket som en duschgel. Skölj bort med ljummet vatten. Duschcrèmen har samma havtornsdoft som de andra havtornsprodukterna i Berry Therapy produktserien.


Fräsch duschgel med peeling

En lätt peeling gör huden gott. Den

avlägsnar döda hudceller och ger huden en sund lyster. I vår nyhet Peelande Havtornsduschgel kombineras duschgelens rengörande egenskaper med skonsam peeling.

NYHET! Dermosil Peelande

Havtornsduschgel är en fräsch rengöringsprodukt med peelande egenskaper. Gelen som är lätt att applicera ger ett mjukt lödder.

Döda hudceller peelas bort samtidigt som huden får en frisk lyster. Peelande Havtornsduschgel innehåller milda rengörande tensider och naturligt riskross som skonsamt peelar huden. Gelen innehåller också rikligt med återfuktande glycerin som gör att den passar för dagligt bruk. Äkta fröolja och bärextrakt från havtorn återfuktar, förnyar och stärker huden. Produkten kommer i en snygg 200 ml stor tub som är praktisk i duschen. Tuben har en stor f lipkork som gör att den står stadigt på badrumshyllan. Peelande Havtornsduschgel har samma havtornsdoft som övriga havtornsprodukter.

  Berry Therapy

Peelande Havtornsduschgel 3624 200 ml 61 kr

Bärkraft 5


hudvård Havtornsprodukterna har fått nytt och fräscht utseende samtidigt som de flyttat in i den nya serien Berry Therapy. Den gyllene havtornsfärgen och den snygga designen gör att produkterna kan användas som inredningsdetaljer i badrummet. Tre gamla bekanta har fått ny look!

Stilrent med havtorn i badrummet Handtvål med frisk bärdoft FÖRNYAD! Dermosil Havtornshandtvål har fått ny design för att passa in i produktserien Berry Therapy. Den praktiska pumpflaskan gör tvålen lätt att dosera samtidigt som flaskan står prydligt vid handfatet. Havtornshandtvål innehåller rengörande tensider och återfuktande ämnen som gör den perfekt för upprepad handtvätt. Tvålen innehåller återfuktande glycerin samt fröolja från havtorn och solros som tillsammans med rosmarinbladextrakt vårdar och gör händerna mjuka. Havtornsfröol-

  Berry Therapy

Havtornshandtvål 4017 325 ml 47 kr Havtornshandcrème 4018 200 ml 58 kr

6  Bärkraft

jan har dessutom en stärkande och bromsande effekt på åldringsprocessen i huden. Havtornshandtvål är gyllene orange och påminner om havtornsbärets egen färg. Tvålen har en frisk doft och kommer i en 325 ml stor pumpflaska.

Havtorn ger mjuka händer FÖRNYAD! Dermosil Hav-

tornshandcrème kommer nu i förnyad tub. Den mjuka handcrèmen vårdar och återfuktar händerna och ger dem en frisk känsla. Handcrèmen innehåller äkta naturlig havtornsfröolja och bärextrakt. Oljan förnyar och återfuktar huden. Den innehåller också solrosfröolja, återfuktande glycerin och mjukgörande avokadoolja. Rosmarinbladextrakt friskar upp huden medan antioxidanten E-vitamin skyddar huden och bromsar upp hudens åldrande samt håller den mjuk. Havtornshandcrème doftar friskt av havtorn, tuben med flipkork innehåller 200 ml.


Fast tvål med läcker doft FÖRNYAD! Dermosil Havtornstvål är en rejäl fast tvål som är dryg och passar för hela familjen, för både händer och kropp. Tvålen innehåller havtornskross

som utvinns ur torkade havtorn. Krosset har en lätt peelande effekt som främjar blodcirkulationen i huden.

Havtornstvål består av växtbaserade återfuktande ämnen samt lanolin som är ett animaliskt baserat ämne. Aktiva ämnen i tvålen är havtornskross och återfuktande glycerin. Havtornen ger tvålen en lockande höstfärg och en svag doft av fräscha havtornsbär. Tvålen är piggt orange och piggar upp vilket badrum som helst.

  Berry Therapy

Havtornstvål 3018 110 g 30 kr

Bärkraft 7


aktuellt

Resistica ger naturlig motståndskraft och vitalitet Den äkta naturliga svampen Shiita-ké (Lentinus Edodes) växer vilt på trädstammar i bambuskogar. Shii-také innehåller polysackarider såsom Lentinan, KS2 och AC2P, vitaminer och mineraler, som är viktiga för vår motståndskraft.

Resistica är ett kosttillskott som stärker vårt immunförsvar, tillskottet passar för hela familjen. Resistica innehåller 100 % naturligt frystorkat Shii-ta-ké extrakt.

NYHET! Dermosil Resistica

  hälsa

stärker vår motståndskraft och ger ökad vitalitet. De 100 % naturliga kapslarna är utmärkta att användas som stärkande kur före höstregnen och november-rusket för att förhindra förkylningar.

Varför behöver vi polysackarider

för att skydda vår kropp? Vår västerländska kost innehåller för mycket glukos (socker), som försvagar vår motståndskraft. Vår kost innehåller ofta även processad näringsfattig färdigmat där polysackariderna helt eller delvis saknas. En av orsakerna till försvagad motståndskraft hos vuxna och barn är just bristen på polysackarider. Shii-ta-ké svampens mest kända hälsofrämjande polysackarid är Lentinan, som hör till beta-D-glukanerna, och som dokumenterat stärker kroppens motståndskraft.

Resistica 3620  21 g / 48 st  144 kr

Shii-ta-ké och dess polysackarider, aminosyror, vitaminer och mineraler samverkar och effekten har starka kliniska bevis. Undersökningarna visar att Shii-ta-ké bl.a. stärker vårt immunförsvar och är en bra första hjälp vid förkylning. Du kan läsa mera om forskningsresultaten på dermoshop.se -sidorna. Kapslarna tillverkas vid ett ackrediterat laboratorium i Frankrike.

Den mångsidiga sammansättning-

en fungerar enligt studierna. Shii-také innehåller alla essentiella aminosyror i en balanserad sammansättning. Svampen innehåller även naturliga vitaminer såsom riboflavin (B2), niacin (B3), biotin (H eller B7) samt mineraler bl.a. kalium, fosfor, kalcium, magnesium, natrium och zink. Shii-ta-ké innehåller även eritadenin, som hjälper till att balansera kolesterolvärdena.

8  Bärkraft

Dosering: Vuxna och barn över 8 år 2 kapslar per dag i samband med måltid. Barn under 8 år 1 kapsel per dag i samband med frukost. Förvaras oåtkomligt för små barn. Ta kapslarna före kl. 16.00 pga deras uppgiggande effekt.

Används kurvis för att stärka motståndskraften t.ex. vid årstidsväxlingar. Vid de första förkylningsymtomen tas 4 kapslar den första dagen och därefter 2 kapslar per dag.

Kosttillskott ersätter inte mångsidig och balanserad kost eller sunda levnadsvanor.


Den färgsprakande hösten är här. Men hösten är mer än bara vacker natur, hösten är också förkylningstider. Komplettera dina goda kostvanor med vitaminer för att se till att kroppen får allt den behöver för att klara den antågande kylan och det kommande mörkret.

Fyll på vitaminlagret inför hösten Dermosil D-vitamin innehåller 25 mikrogram D3-vitamin som lätt upptas av kroppen. Under det solfattiga vinterhalvåret är det bra att försäkra sig om att få en tillräcklig mängd D-vitamin. D-vitamin är en fettlöslig vitamin som i levern omvandlas till kalcidiol och vidare i njurarna till hormonet kalcitriol. D-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion dvs. ser till att vår motståndskraft fungerar. Dvitamin bidrar även till att bibehålla en stark benstomme och starka tänder, upprätthåller en normal muskelfunktion och normala kalciumnivåer i blodet. En förpackning Dermosil Dvitamin innehåller 90 tabletter.

Dermosil C-vitamin + zink bevarar

hudens elasticitet och håller hår och naglar i gott skick. C-vitamin bidrar till kollagenbildningen såväl i huden som i blodkärlens väggar. C-vitamin och zink skyddar cellerna mot oxidativ stress och är viktiga för vårt immunsystem dvs. för vår motståndskraft. En förpackning Dermosil C-vitamin + zink innehåller 60 tabletter. Dermosil Multivitamin + rosenrot

hjälper kroppen upprätthålla en normal energiomsättning. B-gruppens vitaminer och C-vitamin minskar trötthet och utmattning och bidrar till nervsystemets normala funktion. B3vitamin befrämjar också hudens och slemhinnornas välmående.

Multivitamin + rosenrot ger extra energi under stressiga tider, till exempel under tentaperioder eller under intensiva perioder på jobbet. Hjälper även under vinterns mörka period och mot vårtrötthet. En förpackning Dermosil Multivitamin + rosenrot innehåller 60 tabletter. 

 Terveys

D-vitamin 25 µg 3577  45 g / 90 st  56 kr C-vitamin + zink 3576  36 g / 60 st  58 kr Multivitamin + rosenrot 3578  39 g / 60 st  92 kr

Bärkraft 9


aktuellt

Bärrikt De nya Berry Therapy produkterna är vårdande, väldoftande och vackra. Produkterna innehåller högklassiga råvaror som äkta bärextrakt och fröoljor. Förpackningarna är hållbara och praktiska samtidigt som de blir snygga inredningsdetaljer i badrummet.

10  Bärkraft


Svar 3612

Svar Kro

3513

Svar 3512

Svar 3614

Svar 9197 mite

Dyk ner i ett hav av väldoftande svartvinbär och havtorn

  Berry Therapy

  Berry Therapy

Svartvinbärsduschgel 3612 300 ml 51 kr

Havtornsduschcrème 3623 250 ml 61 kr

Svartvinbärshand- och Kroppslotion

Peelande Havtornsduschgel 3624 200 ml 61 kr

3513 325 ml 69 kr

Havtornshandtvål 4017 325 ml 47 kr

Svartvinbärshandtvål 3512 325 ml 48 kr Svartvinbärsbastudoft 3614 10 ml 33 kr Svartvinbärsrumsdoft 9197 100 ml 207 kr 

Havtornshandcrème 4018 200 ml 58 kr Havtornstvål 3018 110 g 30 kr

Bärkraft 11


makeup

Ljus eller mörk makeup Markerar ögonfransar och ögonbryn Spegel i locket

Välj look med Duo Ögonskugga

  Makeup

Duo Ögonskugga Multifunctional 9192  3 g NET  98 kr  Lätt och fräsch vardagsmakeup eller dramatiskt sotiga ögon för festen? Nya Duo Ögonskugga ger många möjligheter för ögonmakeupen. Ögonskuggan kan också användas för att markera ögonen och ögonbrynen.

NYHET! Dermosil Duo

Ögonskugga består av två läckra nyanser som kan användas för olika makeuper: en blekt rosa med en aning pärlemor och en stiligt mörk, nästan svart nyans.

Förpackningen innehåller två nyanser. Den ljust rosa passar som bas över hela ögonlocket eller för att lyfta och ge skimmer åt valda områden. Genom att använda båda skuggorna skapar du en spännande festmakeup. Den mörka nyansen är dramatiskt gråsvart. Den passar perfekt för att göra snygga skuggningar. Den kan också användas i stället för en ögonpenna för att rama in ögonen. Fukta en liten pensel med vatten och doppa penseln i den

12  Bärkraft

mörka skuggan för att få upp färg. Prova först på handryggen och applicera sedan vid ögonfransroten, längs ögat. Den mörka nyansen kan också användas på ögonbrynen. Applicera färg på en torr pensel och dra penseln från mitten av ögonbrynen utåt. Duo Ögonskugga är verkligen mångsidig, eftersom du fixar både en lätt vardagsmakeup och en vacker festmakeup med samma produkt. Duo Ögonskugga säljs i begränsat parti.


Rätta till makeup-missar Mascara på ögonlocket eller läppstift bredvid munnen? Det är lätt att göra missar när man lägger makeup. Med vår behändiga Makeupkorrigerare är det enkelt att rätta till misstagen i efterhand utan att behöva göra om hela jobbet.

NYHET! Dermosil Makeup-

dermotips Med vår sammetslena Primer jämnar du ut huden och gör den redo för makeup. Applicera ett tunt lager på ögonlocken så håller ögonmakeupen längre.

korrigerare är en praktisk hjälpreda när du lägger makeup. Med den avlägsnar du effektivt makeup som hamnat fel, till exempel läppstift eller mascara.

Oparfymerad Avlägsnar makeup-missar Praktisk att ha med Tre utbytbara spetsar

  Makeup

Makeupkorrigerare 9178 3 ml 41 kr 

Makeupkorrigeraren har en smal spets som tar bort det som hamnat fel utan att förstöra resten av makeupen. Testa Makeupkorrigeraren i stället för bomullspinnar. Makeupkorrigeraren är oparfymerad och passar även för personer med känsliga ögon. Den innehåller rikligt med ämnen som gör huden mjuk: mandelolja, jojobafröolja, kokosolja och ringblomsextrakt. Makeupkorrigeraren har en löstagbar spets av fiber som går att byta ut. Tre nya spetsar kommer med. Spetsen kan rengöras med en makeup pad fuktad med makeupremover. Makeupkorrigeraren säljs i begränsat parti.

Bärkraft 13


makeup

Fukt och färg för läpparna

Lätt färg Återfuktande För vardag och fest Vacker glans Oparfymerad

Höstvindarna gör att läpparna

känns torra och färglösa. De behöver en vårdande produkt som ger dem den fukt de behöver. Samtidigt vill man ju gärna framhäva läpparna med lite färg. Lösningen är vår nyhet Tonande Läppbalsam: ett vårdande läppbalsam med lite färg i.

NYHET! Dermosil Tonande

Läppbalsam är en läcker nyhet för läpparna. Det återfuktar torra läppar samtidigt som det ger läpparna svag färg. Tonande Läppbalsam passar både för vardag och fest.

Tonande Läppbalsam har en lätt

och diskret färg som baserar sig på det populära Läppstift Antique Rose, som numera utgått ur sortimentet. Det ger läpparna en lätt skimrande nyans och vacker glans. De vårdande ämnena håller läpparna mjuka.

14  Bärkraft

  Makeup

Tonande Läppbalsam 9194 3,5 g 98 kr 

Applicera Tonande Läppbalsam på läpparna när de känns torra och då du vill ge läpparna en lätt färg. För ett hållbart resultat; rama först in läpparna med Läppenna och applicera sedan Tonande Läppbalsam. Avlägsna överflödig färg genom att trycka ett papper lätt mot läpparna, om det behövs. Tonande Läppbalsam är oparfymerat och säljs i begränsat parti. Kommer i en vacker kartong.


Bärkraft 15


aktuellt

Den nya Europeiska Kosmetikförordningen trädde i kraft 11 juli 2013. Förändringarna jämfört med tidigare lagstiftning gäller främst kosmetikföretagens förpliktelser och noteringsskyldigheter samt produkternas säkerhetsbedömningar.

Dermosil och den nya EU -Kosmetikförordningen Dermoshop Ab:s produkter är registrerade i EU:s portal för kosmetiska produkter CPNP, Cosmetic Products Notification Portal. Dermosil® produkternas säkerhet bedöms även enligt den nya Kosmetikförordningens krav av kvalificerade säkerhetsbedömare.

Trygga och testade produkter Enligt den nya Kosmetikförordningen skall det ansvariga företaget, vars kontaktuppgifter finns på produktens förpackning, ombesörja att den kosmetiska produkten är trygg för konsumenten och inte innehåller förbjudna eller för hälsan skadliga ämnen. Dermoshop Ab har alltid lagt stor vikt vid produkternas kvalitet och trygghet. Produkterna testas i tillverkningsskedet bl.a. för att säkra den mikrobiologiska tryggheten. Dessutom testas produkterna av frivilliga testpersoner före produkterna kommer ut på marknaden för att undvika eventuella hudirritationer.

16  Bärkraft

Den nordiska tunna och ofta känsliga huden ställer speciella krav för produktutvecklingen. Dermoshops produkter är kända för att vara hudvänliga och mycket sällan förekommer lindriga icke-önskvärda irritationer. Dessa utvärderas och dokumenteras för att ytterligare förbättra produkternas trygghet.

Öppen dialog med kunderna Dermoshops kunder är mycket kvalitetsmedvetna konsumenter och redan från första början har Dermoshop öppet berättat för sina kunder om produkternas råämnen, hur de fungerar och hur trygga de är. Vi för en öppen dialog med våra kunder och de har till och med deltagit i utvecklingen av våra produkter och under sommaren deltog kunderna i designen av en produktserie. Öppenhet och pålitlighet är Dermoshops ledstjärnor och det är mycket bra, att man nu även på europeisk nivå lägger större vikt vid kosmetiska produkters allmänna trygghet, berättar vd Henry Backlund.

kvalitet Dermosil produkterna tillverkas av högklassiga råvaror och har till största delen en vegetabilisk oljebas. Till sortimentet hör även produkter för känslig hud, som beviljats rätt att använda Allergi- och Astmaförbundets märke i Finland. Dermoshops produkter tillverkas främst i Norden och i viss utsträckning även inom Europa, förutom en produkt. Det betyder att Kosmetikförordningen, som trädde i kraft den 11 juli, har blivit en del av det dagliga arbetet såväl för Dermoshops produktutvecklingsenhet som för företagets samarbetspartners.


dermoartiklar

Vad är INCI? Vad betyder INCI och hur tolkar man INCIn? Alla kosmetikprodukter har en INCI-förteckning. INCI är en förkortning av

The International Nomenclature of Cosmetic Ingredients INCI är ett internationellt sätt att ange vad en produkt innehåller. Alla ämnnen som ingår i en kos-

metikprodukt måste finnas i INCIförteckningen. Ämnena listas i storleksordning. Det ämne som produkten innehåller mest av står först i listan. Det här underlättar om kunden till exempel vill jämföra produkter av olika märken. Har du känslig hud eller är du allergisk mot vissa ämnen? Läs INCI-förteckningen, där finns alla ämnen som produkten innehåller. På vår webbplats hittar du INCIförteckning för varje produkt. Testa också funktionen INCI-sök. Med hjälp av sökfunktionen får du fram produkter som innehåller ett visst ämne. 

Bärkraft 17


aktuellt

Samla kompisarna till vårt virtuella fikabord och gör en Dermosil beställning Dermoshops Fikabord är ett virtu-

ellt gruppbeställningssystem som är speciellt utvecklat för att underlätta för beställningsgruppens kontaktperson. Fikabordet gör det också enkelt för alla i beställningsgruppen att när som helst logga in och göra sin Dermosil beställning. Beställningen sköts helt utan pappersblanketter. Var och en som är

med i beställningsgruppen fyller i den egna beställningen på webben, kontaktpersonen slutför och sänder iväg den gemensamma beställningen. Allt sker elektroniskt via det virtuella fikabordet. För att grunda en fikabordsgrupp behöver du bara logga in med dina egna inloggningsuppgifter. 

1.

1.

2.

Har ni bråttom på jobbet? Hinner kompisarna inte träffas för att göra Dermosil beställningen? Lugn! Pröva vår förnyade webbtjänst ”Fikabordet” och gör er gruppbeställning tillsammans utan bekymmer!

18  Bärkraft

Kontaktpersonen börjar med att skapa och namnge ett fikabord. Kontaktpersonen bjuder in vänner, släktingar och / eller kollegor till fikabordet. Inbjudan sänds till den inbjudnes e-postadress. Genom att klicka på länken i inbjudningsmejlet och sedan logga in eller registrera sig på Dermoshops sidor, blir medlemskapet i fikabordet aktivt.

3.

2.


Återfuktar i dusch och bad Ibland är huden så torr att den ba-

3.

4.

Så fort ett gäng beställare har samlats vid fikabordet är det bara att börja beställa. Via fikabordet kan var och en själv redigera sin beställning, lägga till och ta bort produkter. Kontaktpersonen slutför och sänder iväg beställningen.

Vid fikabordet finns en intern chat, där alla deltagare kan diskutera med varandra om följande beställning, ge produkttips osv.

ra skriker efter fukt. Vanliga duschprodukter har en tendens att torka ut huden och det kanske känns jobbigt att smörja in sig efter varje dusch. Dusch- och Badolja Mandarin rengör och återfuktar huden effektivt. Ny härlig doft!

FÖRNYAD! Dermosil

Dusch- och Badolja Mandarin har fått en frisk mandarindoft som kommer från citrusolja och parfymer.

Dusch- och Badolja Mandarin är

en mjuk olja som rengör huden utan att torka ut. Den består till 43 procent av växtoljor som tillför torr hud extra fukt. Efter duschen känns huden verkligt mjuk och len. Dusch- och Badoljan kan också användas som vårdande produkt i badet. Dosera 1 – 2 matskedar olja och njut av ett avslappnande och återfuktande bad. Oljan innehåller också C-vitamin. Kom ihåg att olja är olja. Skölj av kroppen ordentligt efter användning och

4.

kom ihåg att kvarbliven olja på golvet kan utgöra halkrisk i badkaret och på golvet.   Classic

Dusch- och Badolja Mandarin 3039 250 ml 62 kr

Fräsch och fruktig dusch Dermosil Duschgel Mandarin är en fräsch duschgel som känns underbart mjuk på huden Den innehåller fruktig mandarinolja som ger duschgelen dess härliga citrusdoft. Duschgelen tvättar huden skonsamt och gör den mjuk.

Tack vare den praktiska flipkorken är produkten lätt att dosera. Duschgelen är perfekt att packa ner i väskan och ta med till gymmet eller på resan.    Classic

Duschgel Mandarin 3003 250 ml 36 kr

Bärkraft 19


hudvård Hösten innebär ofta en nystart. Skola, jobb och fritidsintressen startar igen. Vardagsrutinerna är efterlängtade efter sommarsemesterns slappa tempo. Ta tillfället i akt att skapa bra vanor för din hudvård med produkter som både är snälla mot kroppen och mot naturen.

Snäll mot huden, snäll mot naturen Dermosil Dermonature Duschgel är en duschgel med fräsch doft

och mjukt lödder. Duschgelen består till 99,5 procent av naturliga råvaror. Av dem är 5 procent ekologiskt producerade. Duschgelen innehåller en hudvårdande vattenlösning från trollhasselblomman samt glycerin som hjälper huden att binda fukt. Duschgelen passar för både kvinnor och män i alla åldrar.

20  Bärkraft

Dermosil Dermonature Kroppsmjölk vårdar och återfuktar huden

effektivt. Kroppsmjölken har en frisk doft som för tankarna till natur och skog. Den silkeslena Kroppsmjölken är som en smekning på huden. Produkten består till 99,2 procent av naturliga råvaror. Av dem är 5 procent ekologiskt producerade. Dermonature Kroppsmjölk innehåller en hudvårdande vattenlösning från trollhasselblomman som även

lugnar huden. Den innehåller också mjukgörande fettsyror från solrosfrön samt glycerin som hjälper till att binda fukt. Kroppsmjölken är vit och innehåller inga färgämnen. Dermonature Deo Stick är en frisk och hudvänlig deodorant som snabbt absorberas av huden. Produkten innehåller ämnen som till 98,5 procent härstammar från naturen, av dem är 11 procent ekologiskt producerade. Deodoranten i stickform


Dermonature

Duschgel, natural 3528 250 ml 65 kr Kroppsmjölk, natural 3520 250 ml 74 kr Deo Stick, natural 3521 50 g 85 kr

dermoartiklar

Hur får man ett Ecocert -certifikat?

är dryg och helt aluminiumfri. Den fräscha Dermonature doften passar för både kvinnor och män. Dermonature Deo Stick innehåller återfuktande glycerin som gör deodoranten mjuk och lätt att applicera. En aluminiumfri deodorant förhindrar inte uppkomsten av svett, den täcker endast den obehagliga lukten som uppkommer. 

Dermoshops Dermonature naturkosmetikprodukter är ECOCERTcertifierade. ECOCERT är inte bara en logo på produkten utan en garanti för att både råvarorna och framställningsmetoderna håller standarden för äkta naturkosmetik. ECOCERT -organisationen granskar allt från råvaror till förpackningsmaterial. I en äkta naturkosmetikprodukt godkänns exempelvis inte syntetiska råvaror, genmanipulation eller nanopartiklar. Certifikatet står för miljövänlig och ansvarsfull verksamhet. Auditeringen av ECOCERT-certifikatet sker årligen. Det betyder att Dermonature produkterna, råvarorna, lagerhållningen, packlinjerna och avfallshanteringen granskas för att försäkra att kriterierna för ECOCERTstandarden uppfylls.

att ECOCERT-standarden efterföljs. I Dermoshops sortiment finns sju ECOCERT-naturkosmetikprodukter samt en GOTS-organic produkt, alla i Dermonature serien. De populäraste produkterna är Dermonature Rengöringsmousse för ansiktet och Makeup padsen. Det är glädjande att se att våra kunder uppskattar våra naturkosmetikprodukter allt mer. För en produkt som är försedd med ECOCERT symbolen anges alltid hur stor del av råvarorna som härstammar från naturen och hur stor del av dem som är ekologiskt producerade. Till exempel Dermonature Ansiktscrème är till 99,4 procent växtbaserad och av dessa ämnen är 22,2 procent ekologiskt odlade. Efterfrågan på naturkosmetik växer hela tiden. 

På Dermoshop är det produktchef Bi Virta som utvecklar naturkosmetikprodukterna och ansvarar för

Bärkraft 21


hår

Nyfärgat hår med lyster är vackert, men hur får man lystern att hålla? Schampo för färgat hår bevarar färgen i håret och ger håret vacker glans. Dermoshop har tre schampon som skyddar färgat hår. Välj det schampo som passar just din hårtyp.

  Scandinavian Hair Care

Schampo för färgat hår, för fett hår 3424 500 ml 54 kr

22  Bärkraft

Schampo för färgat hår, för torrt hår 3422 500 ml 54 kr

Schampo för färgat hår, för normalt hår 3421 500 ml 54 kr


Under sommaren släpper många fram sin inre bohem och låter håret blåsa fritt i vinden och solen. Till hösten är det dags att tämja lockarna för vardagslivet. Håret behöver en bra klippning, rejält vårdande produkter och bra styling.

Få fason på frisyren Dermosil Volym- & glansgivande

Hårgel ger håret volym, stöd och glans utan att göra det kladdigt eller hårt. Hårgelen kan användas både i fuktigt och i torrt hår. Applicera i handdukstorrt hår om du vill ha mycket volym.

Applicera i hårroten och föna sedan håret torrt. Slutresultatet blir ett hår med volym som är spänstigt och glansigt. Hårgelen kan också användas som finish. Applicera i torrt hår för massor med glans.

Produkten innehåller B5-vitamin eller pantenol och kreatin som ger volym och glans. Gelen som har en mild och frisk doft kommer i en 150 ml stor tub. 

  Scandinavian Hair Care

Volym- & glansgivande Hårgel 3445 150 ml 75 kr

Schampo som skyddar färgat hår Dermosil Schampo för färgat hår har egenskaper som skyddar färgat hår. Färgat hår behöver omsorgsfull vård och effektivt skydd. Ett blekt hår är känsligare än ett hår som färgats mörkare. Vare sig du färgat håret mörkt eller blekt det ljust behöver håret ett schampo som vårdar färgat hår. Färgat hår och hår med slingor är extra känsligt för sol, föroreningar och ofta upprepad hårtvätt. Schampo för färgat hår färgar inte håret. Produkterna passar också för ofärgat hår. I sortimentet finns tre olika schampon för färgat går. Välj ut det schampo som passar din hårtyp bäst. Alla schampon har en frisk doft och kommer i 500 ml stora pumpflaskor som är lätta att dosera ur.

Dermosil Schampo för färgat normalt hår har tre viktiga egenskaper

som gör att färgen håller längre: Det innehåller en kombination tensider som rengör håret varsamt och samtidigt hindrar färgen från att tvättas ur. Dimethicone är ett silikon som ger håret glans som framhäver färgen. Det innehåller också ett ämne som skyddar håret mot solens UV-strålar och förhindrar på så sätt att hårfärgen bleknar. Schampot är dessutom återfuktande och vårdande för håret.

Schampo för färgat fett hår innehåller inte silikon. Kom ihåg att fett hår inte ska tvättas varje dag eftersom det bara gör håret ännu fetare. Tvätta håret mera sällan och du får ett hår som är mindre fett. 

Schampo för färgat torrt hår inne-

håller en hög halt av återfuktande glycerin och Glycereth-2 Cocoate, som både återfuktar och vårdar torrt hår.

Bärkraft 23


hudvård Vi är alla i behov av en avslappnande stund efter arbetsdagen – eller arbetsveckan. Stäng alla apparater med störande ljud och tappa upp ett fotbad eller ett bad och låt kroppen vila och återhämta sig. Ett välgörande fotbad för trötta fötter och en sammetsmjuk body butter som återfuktar huden effektivt. Mer behövs inte för att skapa en lyxig stund. Låt oss presentera två ljuvliga produkter som är precis vad du behöver.

Mjuk hud med mjuk doft

Dermosil Primo Badsalt Yoghurt

vårdar huden och gör den mjuk. Badsaltet kan användas för helkroppsbad, men passar lika bra i fotbadet. Badsaltet har en kvinnlig och lätt blommig doft. Badsalt Yoghurt innehåller vårdande yoghurtpulver som hjälper huden återfå elasticiteten. Efter badet känns huden sammetslen och doftar underbart. De vita saltkristallerna smälter snabbt i vattnet och ger en ljuvlig doft i badrummet.

24  Bärkraft

Står du mycket på jobbet? Badsalt Yoghurt passar perfekt för trötta fötter och ben som behöver avslappning. Häll upp ett fotbad och låt fötterna njuta av badsaltets välgörande egenskaper, så orkar de bättre nästa dag. Badsalt Yoghurt kommer i en 200 gram stor burk. En burk räcker till 2 – 3 helkroppsbad eller till ungefär 8 – 10 fotbad. Dosera en matsked badsalt per fyra liter vatten för fotbad. 

  Primo

Badsalt Yoghurt 3561 200 g 53 kr


Sammetslen hudvård Dermosil Body Butter Yoghurt

är en fyllig sammetslen body butter som effektivt återfuktar huden med en kvinnlig och lätt doft av blommor. Produkten innehåller rapsolja, glycerin, fett från Shorea stenopteraväxtens frön, kakaosmör och yoghurtpulver som har en vårdande effekt på

huden. Crèmen tillför huden massor med näring och fukt. För bäst effekt masseras crèmen in medan huden ännu är lite fuktig efter dusch eller bad. Själva produkten är vit och kom-

mer i en 200 ml stor burk med skruvlock. 

  Primo

Body butter Yoghurt 3560 200 ml 83 kr

Bärkraft 25


hudvård

dermotips Kombinera duschgelerna med Hudcrème Oliv och Hudcrème Tranbär för bästa doftupplevelse!

Läckra duschgeler i nya förpackningar En bra duschgel tvättar skonsamt,

löddrar mjukt, doftar gott och återfuktar huden. Duschgel Oliv och Duschgel Tranbär är två populära duschgeler som funnits länge i sortimentet. Vi strävar till att lyssna på kundernas kommentarer och önskemål. Därför kommer gelerna nu i en ny flaska som ska hålla bättre. Flaskan är dessutom lite större än den förra.

FÖRNYADE! Dermosil

Duschgel Oliv och Duschgel Tranbär kommer nu i nya större flaskor. På kundernas begäran är flaskan nu större och framför allt mera hållbar.

Duschgel Oliv har underbar doft och

färg. Duschgelen innehåller milda tensider som tvättar huden skonsamt och rikligt med återfuktande ämnen som gör att duschgelen inte torkar ut huden. Fuktgivande olivolja och extrakt från olivblad har både en rengörande effekt på huden och verkar även sam-

26  Bärkraft

  Designs

Duschgel Oliv 3591 250 ml 54 kr Duschgel Tranbär 3585 250 ml 54 kr


Fräsch kroppspeeling med morot FÖRNYAD! Dermosil

Kroppspeeling Morot har fått ny förpackning och kommer nu i en praktisk tub. Samtidigt förnyades innehållet, så att den peelande effekten numera kommer från naturligt riskross.

mandragande på porerna. Sorbitol hjälper till att bevara fuktbalansen. Duschgel Oliv har en läcker grön färg och ger ett härligt mjukt lödder. Duschgel Tranbär är en mjuk gel med en pigg och fräsch doft. Den innehåller milda rengörande tensider, återfuktande glycerin samt honungsoch tranbärsextrakt som bidrar till duschgelens härliga doft. Duschgelen är läckert röd.

Dermosil Designs Kroppspeeling

Morot är en fräsch produkt som avlägsnar döda hudceller och främjar bildandet av nya hudceller. Peeling gör att huden ser friskare ut och tack vare peelingen så får huden en jämnare solbränna om du är på väg till solen. Kroppspeeling Morot innehåller morotsextrakt, apelsinblomsvatten samt glycerin och olja från sojaböna. Ämnena återfuktar huden och gör den mjuk. Kroppspeelingen innehåller även betakaroten från morot. Betakaroten framhäver den pigga färgen. Peelingen doftar friskt av citrusfrukter som apelsin och mandarin med ett inslag av svartvinbär. Peeling rekommenderas en gång i veckan.

  Designs

Kroppspeeling Morot 3621 200 ml 61 kr

Bärkraft 27


aktuellt

Kaffe, te, lunch, mellanmål. Allt vi stoppar i oss under dagen tär på tänderna och bidrar till en ofräsch andedräkt. Omsorgsfull tandoch munhygien håller munnen och andedräkten fräsch under hela dagen.

  Classic

Munskölj 3601 300 ml 53 kr

God dag! Dermosil Good Day Munskölj är en fräsch produkt för god munhygien. Munskölj innehåller xylitol som motverkar plack och kariesbildning. Den har en svagt ljusblå färg, den smakar friskt av mint och är fullständigt alkoholfri. Zinkföreningar förebygger dålig andedräkt. Munskölj kommer i en 300 ml stor flaska med tät skruvkork samt en liten kopp som även fungerar som mått.

28  Bärkraft

Produkten ska användas dagligen, både morgon och kväll. Avsluta tandborstningen med Munskölj. Mät upp 10 ml i koppen och skölj munnen i 30 sekunder. Spotta ut, svälj inte. Rekommenderas inte åt barn under 6 år. Förvaras oåtkomligt för barn. 


dermoinfo Frågor och svar Vilka Dermosil produkter är parabenfria? Nästan alla våra produkter är parabenfria. Vi jobbar på att alla produkter i vårt sortiment inom kort inte skall innehålla parabener. Enklast kollar du om en produkt innehåller parabener på dermoshop.se.   Välj Produkter och kategorin Specialgrupper, klicka sedan på Parabenfria produkter. Alla produkter som inte innehåller parabener listas och du får snabbt en överblick över sortimentet. 

Varför finns miniMaxi produkterna inte i beställningslistan?

dermotips Testa även våra andra produkter för munhygien. Tandgel ger rena tänder medan Tandkräm även hjälper tänderna återfå sin naturliga vita nyans.

Våra miniMaxi produkter finns på webben och är små och stora versioner av populära produkter. miniMaxi produkterna är alltid försedda med symbolen Limited Edition och finns alltså bara i begränsat parti.   Eftersom vi inte vet hur länge partiet räcker har vi valt att inte ha dem med i den tryckta beställningslistan.   Däremot kan du beställa miniMaxi produkterna genom att skriva ner produktnummer och önskat antal på de tomma raderna på beställningsblanketten. Kontrollera alltid produkternas tillgänglighet på nätet. 

Bärkraft 29


Classic serien erbjuder dryga och hudvänliga basprodukter för hela familjens dagliga bruk.

Skonsam tvål för ofta upprepad tvätt.

3008 3001

Utgående produkter Den aktuella listan med utgående produkter hittar du på vår webbshop www.dermoshop.se

Symboler   Svagt parfymerad  Produkten innehåller par­fym.   Hypo parfum  Produkten innehåller hudvänligare par­fymer. Ingen av de ingredienser som ingår tillhör de 26 mest allergiframkallande ämnena.   Med naturliga doft- eller smakämnen  Sådana ämnen är till exempel citrusolja och eukalyptus.   Oparfymerad  Det betyder inte att produkten skulle vara helt doftfri. De råvaror som används i produkterna har ofta en mild doft, av lite medicinsk natur.   Begränsat parti  Produkten finns i begränsat parti. Vi levererar produkten så länge den finns i lager, men vi kan inte garantera att den finns under hela den tidsperiod som tidningen är i kraft. Om en begränsat parti-produkt är slut bestäms bonuspoängen / bonusprodukterna enligt fakturans slutsumma exklusive den produkten.   Utgående produkt  Produkten kommer att utgå ur sortimentet. Vi levererar produkten så länge den finns i lager, men vi kan inte garantera att den finns under hela den tids­period som tidningen är i kraft. Om en EXIT-produkt är slut bestäms bonuspoängen / bonusprodukterna enligt fakturans slutsumma utan den produkten.  Produkten förnyas  Ibland förnyas en produkt, antingen ändras innehållet eller så får förpackningen ny design. De produkter som ska förnyas märks med en symbol i form av en cirkulerande pil. Produkten utgår inte ur sortimentet, utan återkommer till försäljning i förnyad version, eventuellt med nytt pris.

3037

30371

3215

3012

3461

Crèmetvål

Kökstvål

Bastutvål

Den växtoljebaserade tvålen används som duschtvål för hela kroppen och vid upprepad handtvätt. Den är mild, torkar inte ut huden. Tvålen är dryg och passar för hela familjen.

Löddrar sparsamt och rengör händerna effektivt i samband med matlagning. Innehåller naturliga citrusoljor som ger en frisk doft. Doften täcker t.ex. fisk- eller vitlökslukt.

Vårdande tvål med frisk doft, perfekt i samband med bastun. Svalkande mentol och björkextrakt lugnar huden. Rekommenderas inte för barn eller personer med känslig hud.

 3008 500 ml 46 kr

 3012 500 ml 57 kr

 3037  500 ml  51 kr

Crèmetvål refill 30081  500 ml  37 kr

Bastutvål refill 30121  500 ml  46 kr 

Kökstvål refill 30371  500 ml  41 kr Kökshandcrème

Hudvårdslotion parfymerad En dryg lotion som vårdar och skyddar hela kroppen. Gör huden mer elastisk och absorberas snabbt.

 3001 500 ml 72 kr

En lätt återfuktande handcrème. Smörj in händerna efter kökssysslorna. Absorberas snabbt. Innehåller bl.a. E-vitamin och allantoin. En frisk doft av citron.

  3215  250 ml  57 kr 

After Sauna Lotion refill 30971  500 ml  58 kr

Tvål för smutsiga händer Effektiv tvål med frisk doft som rengör riktigt smutsiga händer efter trädgårdsjobb eller mekande i garaget. Mild och växtoljebaserad, torkar inte ut huden.

 3461 500 ml 65 kr 30 

CLASSIC

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


3033

3523

3605

3035

3119

3586

FÖRNYAD !

3118

3003

3039

3315

3316

Vinter Body Crème

Hudvårdslotion Lime

Duschgel Mandarin

Duschgel Röd Apelsin

Vårdar torr hud. Låter huden andas och binder fukt. Innehåller eteriska oljor och ämnen som har en behagligt värmande effekt på huden.

Återfuktande lotion för hela kroppen. Den parabenfria crèmen har en frisk limedoft. Innehåller återfuktande glycerin samt mjukgörande och fuktbindande allantoin.

Duschgelen innehåller mandarinolja och har en behaglig och fräsch citrusdoft.

En rikt löddrande duschgel. Innehåller olja från blodapelsin, som ger produkten en glad och uppiggande doft.

 3033 250 ml 67 kr Deodorant Roll-On parfymerad Mild vårdande antiperspirant som aktiveras av kroppens egen temperatur. Effektiv och långtidsverkande. Innehåller inte alkohol, färg- eller konserveringsämnen, passar för känslig hud.

 3035 75 ml 32 kr Kroppspeeling Lime Lätt och skonsam kroppspeeling, som gör huden mjuk och len. Naturliga krossade riskorn peelar huden medan glycerin återfuktar. Fräsch doft av lime. Används 1-3 gånger i veckan.

  3605 200 ml 60 kr

  3523  250 ml  57 kr Duschgel Lime En rikt löddrande duschgel. Innehåller citrusolja, som ger produkten en pigg och fräsch doft.

 3119 250 ml 36 kr Deo Roll-On Lime En effektiv antiperspirant som passar för personer med känslig hy. Innehåller inte alkohol, ej heller färg- eller konserveringsämnen. Doftar friskt och passar både damer och herrar.

  3586  75 ml  32 kr

 3003 250 ml 36 kr

FÖRNYAD!

Dusch- och Badolja Mandarin Mild och återfuktande olja för dusch och bad. Produkten består till 45 % av växtoljor. Gör huden behagligt len.

 3118 250 ml 36 kr Duschgel Röd Apelsin refill 31181  500 ml  65 kr 

 3039 250 ml 62 kr Deo Roll-On Röd Apelsin En fräsch och skonsam antiperspirant, med en pigg doft av röd apelsin. Aluminiumsalter förhindrar transpiration. Produkten är fri från alkohol, färg- och konserveringsämnen.

  3316  75 ml  32 kr

Hudvårdslotion Röd Apelsin Fräsch återfuktande lotion för hela kroppen. En varm och glad doft av röd apelsin. Innehåller glycerin, E-vitamin, allantoin och naturlig blodapelsinolja. Innehåller inga parabener.

  3315  250 ml  57 kr

CLASSIC 31


3589

3588

8080

9179 3416

3601

3052

3053

3075

3027

3231

3026

3096

Tandgel

After Sun Duschgel

Ögongelcrème

Ansiktsvatten

Den genomskinligt blågröna Tandgelen har en mild och frisk mintsmak. Innehåller 0,32 % natriumfluorid (1450 ppm F). Passar för vuxna. Innehåller inte parabener.

En frisk och mjuk duschgel för hela kroppen. Speciellt utvecklad för hud som hettar och stramar efter en dag i solen, hud som törstar efter svalka och fukt. Duschgelen innehåller rikligt (20 %) med aloe vera som lugnar och svalkar solvarm hud. En frisk och lite fruktig doft som passar både kvinnor och män.

En lätt vårdande gel som återfuktar och piggar upp huden runt ögonen. Hudens egna aktiva ämnen som B-vitamin, kreatin och E-vitamin motverkar hudens åldrande i förtid.

Ett uppfriskande ansiktsvatten som tillsluter porerna och lugnar huden efter rengöring. Torkar inte ut huden. Produkten är milt parfymerad och helt utan konserverings­ämnen.

  3588  75 ml  32 kr mini Tandgel   8080  15 ml  12 kr 

 9179 250 ml 48 kr  After Sun Lotion 

Tandkräm Hjälper tänderna återfå sin naturligt vita nyans och avlägsnar mörka fläckar. Innehåller 0,32 % natriumfluorid (1450 ppm F). Passar för vuxna. Innehåller inte parabener.

  3589  75 ml  32 kr

Absorberas snabbt, svalkar och vårdar huden efter solbad. Innehåller rikligt med återfuktande ämnen som E-vitamin och allantoin samt svalkande aloe vera. Frisk och behaglig doft.

Munskölj med fräsch mintsmak, motverkar effektivt bildandet av plack. Innehåller fluor. Används dagligen, morgon och kväll. Mät upp 10 ml i korken och skölj munnen i 30 sekunder. Spotta ut, får ej sväljas. Produkten rekommenderas ej för barn under 6 år. Innehåller ej alkohol.

 3027  250 ml  62 kr

Läppbalsam 

Ansiktstvätt

Vårdar torra läppar. Innehåller växtbaserade ingredienser samt A- och E-vitamin. Innehåller varken vatten, lanolin eller mineraloljor. Har en mild vaniljdoft, passar för hela familjen.

Milda tensider löddrar och rengör huden milt och omsorgsfullt. Innehåller återfuktande glycerin. Passar för rengöring av normal till fet hy.

 3075 3,5 g 32 kr

En näringsrik ansiktscrème som innehåller högklassiga naturliga ämnen som ginseng, bidrottninggelé och sojaprotein. Ger spänst och livskraft åt trött och åldrande hud.

Färglös och oparfymerad Läppsalva. Innehåller vårdande ämnen, som växtbaserade oljor, jojobafröolja, sheasmör samt E-vitamin och honung. Ger ett lågt solskydd (UVB och UVA).

 3231 15 ml 27 kr

 3026  250 ml  62 kr Bubbelbad

Läppsalva

 3416 200 ml 59 kr 35+ Energicrème

Munskölj

 3053 20 ml  57 kr

Hudvänligt badskum med jordgubbsdoft. Jordgubbsdoften är syntetisk och helt utan allergener. Bildar bubblor i vattnet och passar för barn.

 3096 200 ml 46 kr 

 3052  50 ml  67 kr

  3601  300 ml  53 kr 32 

CLASSIC

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


En del av Classic produkterna har beviljats rätten att använda Allergi- och Astmaförbundets kännetecken i Finland.

Snäll tvål för intimhygien.

3016

3023

3067

3030

3036

3431 3002

Intimtvål 

En mild dryg tvål för intimhygien och skonsam tvätt av hela kroppen. Krämig och mjukt löddrande, pH 4.5. Innehåller mjölksyra och återfuktande ämnen. Innehåller inga parabener.

 3016  500 ml  46 kr

Kroppscrème 

Rengöringsmjölk 

Mjukgörande rengöring för ansiktet. Avlägsnar effektivt makeup och orenheter i huden. Öppnar porerna och rengör utan att täppa till dem. Passar för normal och torr hy.

 3067  50 ml  75 kr  

Speciellt fet crème för vård av torr och känslig hud i ansiktet. Innehåller fuktgivande glycerin, allantoin och bisabolol. Oparfymerad.

 3092 60 ml 39 kr

Innehåller rengörande tensider och återfuktande ämnen. Innehåller varken parfym, färgämnen eller konserveringsmedel. Passar för hela familjen och personer med känslig hud.

En dryg lotion som vårdar och skyddar hela kroppen. Gör huden mer elastisk och absorberas snabbt. Passar för känslig hud och för vård av barnhy.

 3002  500 ml  72 kr

3007

3172

3063

Hudsalva Extra 

En specialcrème för torr och narig hud. Innehåller bisabolol. Den höga glycerin- och fett­ halten (40 %) gör även de torraste armbågar och hälar mjuka.

 3007  200 ml  72 kr

Mineral Deo Stick

Hudsalva Extra 60 ml

Naturlig deodorant av natursten som låter huden andas. Effektiv, oparfymerad och dryg. Innehåller bara naturliga aluminiumsalter. Passar för både damer och herrar.

En specialcrème för torr och narig hud. Innehåller bisabolol. Den höga glycerin- och fett­ halten (40 %) gör även de torraste armbågar och hälar mjuka. Behändig storlek.

 3582  80 g  75 kr

 3030 500 ml 46 kr Hudvårdslotion oparfymerad

Fyllig kroppscrème för vård av torr och känslig hud. Innehåller rikligt med återfuktande ämnen som sheasmör, bivax och E-vitamin. Innehåller varken parfym eller parabener.

 3431 200 ml 75 kr

Mild tvål  

Ansiktscrèmen vårdar, skyddar, ger näring och spänst åt huden. Innehåller en kombination av återfuktande ämnen som raps- och olivolja samt E-vitamin. Absorberas snabbt.

3410

3582

 3023  250 ml  62 kr

Ansiktscrème E oparfymerad 

Face Extra

3092

Handtvål Extra 

Mycket mild handtvål för känslig hud. Innehåller rikligt med återfuktande och lugnande ämnen som allantoin och bisabolol. Innehåller inga parabener eller färgämnen.

 3410 325 ml 47 kr

 3172 60 ml 33 kr  Handcrème E oparfymerad  

Vårdar och skyddar torra händer, absorberas snabbt av huden. Innehåller återfuktande glycerin, tistelolja, E-vitamin och allantoin.

 3063  200 ml  67 kr

Deodorant Roll-On oparfymerad 

Mild vårdande antiperspirant som aktiveras av kroppens egen temperatur. Effektiv och långtidsverkande. Innehåller inte parfymer, alkohol, färg- eller konserveringsämnen.

 3036  75 ml  32 kr

Produkter för KÄNSLIG HY  33


dermoteket Dermosil produkter med speciellt vårdande och rengörande egenskaper.

9181 3609

3043

3028

3573 3417

3015

Kylande Roll-On

Rakgel

Kylbalsam 

Tvättbalsam 

Kylande Roll-On lindrar klåda förorsakad av insektsbett. Produkten är lätt att applicera på det kliande hudområdet och ger snabbt lindring. Innehåller svalkande mentol som lugnar huden och lindrar klådan. Produkten innehåller också alkohol. Rekommenderas inte åt barn under 3 år.

Mild och oparfymerad rakgel för borttagning av oönskad hårväxt. Gelen används tillsammans med rakhyvel för att avlägsna hår på benen, armarna, intimområden och i armhålorna. För män passar rakgelen också för att raka bort skägget. Innehåller rikligt med aloe vera som återfuktar och lugnar huden. Aloe vera motverkar också rodnader i huden som annars lätt uppstår efter rakning.

En svalkande och vårdande gel som passar efter ansträngning. För lokal behandling av solsveda och insektsbett. Innehåller mentol. Används inte på sårig hud och inte på små barn.

Rengöring med mjukgörande oljor för hela kroppen. Kan användas utan vatten för sängliggande patienter och personer med känslig hud. Applicera och torka med mjuk handduk.

  9181 30 ml 36 kr 

  3609 150 ml 60 kr Linimentcrème  Värmer och stimulerar efter ansträngning. Applicera gärna på hela kroppen till natten. Den avslappnande effekten börjar märkas efter ca fem minuter.

 3028 100 ml 57 kr

 3015 250 ml 41 kr

Aloe Gel 

Karbamidfotcrème 

Lugnar irriterad och känslig hud. Aloe vera -extrakt svalkar, lindrar vid solsveda och klåda förorsakad av insektsbett. Återfuktande. Innehåller inga doftämnen, parabener eller färgämnen.

Fyllig crème som återfuktar huden och gör fötterna mjuka. Effektiv hjälp för fötter med hård och narig hud. Innehåller 17,5 % karbamid, växtbaserade oljor, glycerin och allantoin.

  3417  100 ml  35 kr

 3573  150 ml  53 kr

 3043 200 ml 67 kr 34 

Dermoteket

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


Dermonature produk terna har beviljat s ECOCERT-certifikat, vilket betyder att de innehåller minst 95% naturliga råvaror. Dermonature Makeup pads har beviljats ”Organic”-symbolen enligt GOTS-standard, vilket innebär att minst 95 % av alla råämnen hämtas från naturen. Dermonature Makeup pads uppfyller också kraven för Bio Equitable Organic Fair Trade-logon. Rejäl handel -symbolen kombinerar kriterier och villkor för internationellt ekologiskt jordbruk (Organic Agriculture) och Rejäl handel (Fair Trade). Naturkosmetikprodukterna har certifierats av den franska organisationen ECOCERT.

3554 3409

3528 3520

Läppbalsam, organic Vårdar läpparna och håller dem mjuka och fuktiga länge. Består till 100 % av naturliga råvaror. Av dem är 98,3 % ekologiskt producerade. Lätt och tunn konsistens med en svag doft av hallon.

 3554 15 ml 50 kr Makeup pads GOTS organic Hållbara makeup pads för makeupborttagning. God uppsugningsförmåga. Tillverkade av 100 % ekologiskt odlad bomull, hudvänliga, ej klorblekta. Förpackningen är tillverkad av bionedbrytbar majsstärkelse.

3409  60 st  17 kr

3598

3521

3575

3190

Duschgel, natural

Deo Stick, natural

Rengöringsmousse för ansiktet, natural

Består till 99,5 % av råvaror som härstammar från naturen. Av dem är fem procent ekologiskt producerade. En hudvårdande vattenlösning från trollhasselblomman samt glycerin hjälper huden att binda fukt.

Aluminiumfri deodorant som är snäll mot huden och har en frisk doft. Lätt att applicera och torkar snabbt. Innehåller återfuktande glycerin som gör att produkten känns mjuk mot huden.

Mild och skonsam produkt som innehåller återfuktande vetegroddprotein. 99,3 % av råämnena härstammar från naturen. Det mjuka skummet avlägsnar en vattenlöslig makeu­p. Passar alla hudtyper.

 3528 250 ml 65 kr Kroppsmjölk, natural Vårdande och återfuktande produkt med en silkeslen och naturlig konsistens. Består till 99,2 % av naturliga råvaror. Av dem är fem procent ekologiskt producerade. Kroppsmjölken har en frisk doft.

 3520 250 ml 74 kr

 3521 50 g 85 kr Ansiktsvatten Neroli, organic Milt, rengörande och vårdande ansiktsvatten för alla hudtyper. Fräsch doft med en aning citrus. Alkoholfritt. Innehåller apelsinblomsvatten, svartvinbärsfröolja och aloe vera bladextrakt. Av ingredienserna härstammar 99,3 % från naturen, av dem är 13,1 % ekologiskt odlade.

 3190 150 ml 71 kr Ansiktscrème, organic Består av ämnen som till 99,4 % härstammar från naturen, 22,2 % av dem är helt ekologiska. Innehåller solrosfröolja, sheasmör, bivax, aloe vera -extrakt samt mandelolja. Frisk citrusdoft. Fungerar som både dag- och nattcrème.

 3575 50 ml 75 kr

 3598 150 ml 62 kr DERMONATURE  35


Vitamin E produkterna innehåller E-vitamin, som motverkar hudens åldrande i förtid och stärker hudens förmåga att binda fukt.

Silkeslen duschcrème som återfuktar och tvättar varsamt.

3085

3105

3084

3083

3020

3587

3066

Duschcrème Vitamin E

Duschgel Vitamin E

Deo Roll-On Vitamin E

Ansiktscrème Vitamin E

Mjukt, krämigt lödder ger huden en silkeslen känsla. Innehåller rikligt med återfuktande ämnen, E-vitamin och silkesprotein. Avokadoolja tillför huden extra fett.

Rikligt löddrande duschgel för hela familjen. Skonsam och dryg produkt som innehåller E-vitamin. Duschgelen har en behaglig hypo­ parfym.

Effektiv antiperspirant utan alkohol, innehåller ej heller färg- eller konserveringsämnen. Aluminiumsalter bildar en hinna på huden, som förhindrar transpiration. Innehåller E-vitamin.

Vårdar, skyddar, ger näring och spänst åt huden. Innehåller en kombination av återfuktande ämnen som raps-, oliv­olja och E-vitamin. Absorberas snabbt.

 3105  250 ml  43 kr Hudvårdslotion Vitamin E En dryg kroppslotion med allantoin och E-vitamin, som motverkar hudens åldringsprocess och förbättrar dess förmåga att binda fukt. Absorberas snabbt, skyddar och vårdar huden.

 3085  500 ml  72 kr Hudvårdslotion Vitamin E refill 30851  500 ml  58 kr  36 

ViTAMIN E

 3084 500 ml 57 kr

 3587  75 ml  32 kr

Duschgel Vitamin E refill 30841  500 ml  46 kr  Deo Stick Vitamin E

 3066  50 ml  75 kr

Rengöringsmousse Vitamin E

Ansiktsvatten Vitamin E

Effektivt men skonsamt rengöringsskum för ansiktet. Innehåller E- och B-vitamin samt havstång. Avlägsnar vattenlöslig makeup och passar alla hudtyper.

Ett fylligt, skonsamt och milt ansiktsvatten som gör huden redo för vårdande produkter. Produkten innehåller E-vitamin, glycerin och olivolja. Ansiktsvattnet är alkoholfritt med en fräsch doft. Används morgon och kväll.

 3083  150 ml  67 kr

Aluminiumfri deodorant i stiftform som torkar genast. Innehåller aloe vera och E-vitamin. Ethylhexylglycerin och parfym motverkar transpirationslukt.

 3599  250 ml  51 kr

 3020  75 g  60 kr   Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


Primo serien kännetecknas av utvecklade kosmetiska hudvårdsprodukter.

3599

3600

3162

3062 3516

3229 3411

Ansiktsserum Hyal-X3 Vitamin E Ansiktsserum som effektivt återfuktar och fräschar upp huden. Absorberas snabbt, huden känns återfuktad och vital. Innehåller hyaluronsyror, glycerin och E-vitamin. Används som fuktigvande kur morgon och kväll i några veckor eller varje dag under fuktighetscrèmen under en längre tid.

 3600  30 ml  72 kr Handtvål Vitamin E Fräscht rosa handtvål som passar vid ofta upprepad handtvätt. Tvålen innehåller återfuktande E-vitamin och glycerin.

 3411 325 ml 47 kr

cold wax strips

body oil

Handcrème Vitamin E

Hårborttagningsvax

Kroppsolja

Vårdar och skyddar torra händer, absorberas snabbt av huden. Innehåller återfuktande glycerin, tistelolja, E-vitamin och allantoin.

Kallvaxremsor som effektivt avlägsnar missklädsam hårväxt på benen. Huden hålls len och hårfri ca 4 veckor. Innehåller aloe vera. Används ej i bastun. Förvaras oåtkomligt för barn.

Högklassig olja som ger fukt åt torr och irriterad hud. Tillverkad av 100 % naturliga råvaror. Återfuktande och skyddande fröolja från arganträdet samt fröolja från nyponros håller huden späns­tig. Lyxig produkt.

 3062  200 ml  67 kr

 3162 12 st 68 kr

 3229 125 ml 143 kr facial oil

Ansiktsolja Högklassig återfuktande, vårdande och stärkande olja för ansiktet. Till 100 % tillverkad av naturliga ämnen. Innehåller bland annat fröolja från nyponros och gurkört. Doseras med pipett. Lyxig och effektiv.

 3516 15 ml 124 kr

PRIMO  37


3450

3448 3082

3214

eye cream Q10

Ögoncrème Q10 Q10 bibehåller elasticiteten i den känsliga huden kring ögonen och reducerar uppkomsten av rynkor. Dutta en liten mängd crème runt ögonen morgon och kväll. För normal hud.

 3082 15 ml 72 kr

3081

3076

3080

3029

chocolate body peeling

hand & foot night care

day cream Q10

facial peeling cream

Choklad Kroppspeeling

Natt hand- & fotcrème

Dagcrème Q10

Ansiktspeeling

Chokladdoftande kroppspeeling med bl.a. nedmalda naturliga kakao- och aprikosfrön som peelar huden skonsamt. Kakaoextrakt och mandelfröolja tillför huden fukt.

Fyllig och fet nattcrème för vård av händer och fötter. Crèmen återfuktar och lugnar huden. Innehåller bl.a. bomullsfröolja och allantoin. Den har en mild och behaglig doft av vanilj.

En högklassig växtbaserad ansiktscrème med Q10 som aktivt motverkar rynkbildning. Crèmen har solskyddsfaktor 6 mot UVB-strålar och passar för normal hud.

En lätt löddrande peelingcrème. Små runda peelande korn avlägsnar varsamt döda hudceller. Glycerin och avokadoolja gör huden mjuk och spänstig. Används 1 – 2 gånger i veckan.

 3448 200 ml 77 kr

 3214 200 ml 75 kr

 3080 50 ml 70 kr

chocolate body toning gel

night cream retinol

make up remover

Choklad Uppstramande Kroppsgel

Nattcrème Retinol

Makeup Rengöringsservett

Chokladdoftande gel som återfuktar och gör huden fast. Innehåller kakaoextrakt, algextrakt, elastin och kollagen som har uppstramande effekt. Applicera på ”problemområden”.

 3450 200 ml 84 kr

38 

PRIMO

Motverkar rynkbildning och minskar förekomsten av redan existerande rynkor. Innehåller E-vitamin och A-vitamin i dess renaste form, retinol. För normal hud.

 3081 50 ml 80 kr

 3029 100 ml 55 kr body butter dark chocolate

Våtservetten avlägsnar skonsamt vattenlöslig makeup. Passar även för känslig hud. Innehåller gurkextrakt, lugnande och återfuktande aloe vera, allantoin och växtolja.

 3076  28 st  41 kr

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

Body butter Mörk Choklad Fyllig kroppscrème som passar speciellt bra för torr hud. Innehåller näringsrika och återfuktande växtoljor, kakaosmör, glycerin och E-vitamin. Doftar mjukt och lent av choklad.

 4015 200 ml 83 kr

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


3460

4015

3561

3559

4016

3602

3560

9174

décolletage serum

body butter vanilla

body butter yoghurt

self tanning facial moussy cream

Dekolletage serum

Body butter Vanilj

Body butter Yoghurt

Brun utan sol för ansiktet

Effektivt återfuktande serum för dekolletage, byst och hals. Ger huden spänst och förebygger ålderstecken. Elegant och behaglig doft. Kommer i praktisk pumpflaska.

Fyllig kroppscrème som tillför huden massor av fukt. Passar speciellt bra för torr hud. Innehåller näringsrika och återfuktande växtoljor, kakaosmör, glycerin och E-vitamin. Mjuk vaniljdoft.

En fyllig sammetslen body butter som innehåller rapsolja, glycerin, fett från Shorea stenopteraväxtens frön, kakaosmör och yoghurtpulver som har en vårdande effekt på huden.

Lätt återfuktande moussig ansiktscrème, som ger huden en solbrun ton. Lätt att applicera och absorberas snabbt. Innehåller effektivt återfuktande oljor, bl.a. aprikosfröolja. Applicera crèmen jämnt på rengjord hud, tvätta händerna omsorgsfullt efteråt. Undvik området runt ögonen samt ögonbrynen. Innehåller ej solskyddsfaktor.

 3460 80 ml 109 kr

 4016 200 ml 83 kr

body sugar scrub vanilla

bath salts yoghurt

Sockerpeeling Vanilj

Badsalt Yoghurt

En lyxig peelingcrème för hela kroppen. Sockerkornen peelar huden skonsamt. Innehåller söt mandelolja som återfuktar huden. Mild och mjuk doft av vanilj.

 3559 200 g 83 kr

Vårdande yoghurtpulver hjälper huden återfå elasticiteten. Dosera en matsked badsalt per fyra liter vatten för fotbad. För ett helkroppsbad, dosera cirka 1/3 av burken. En kvinnlig doft.

 3561 200 g 53 kr

 3560 200 ml 83 kr self tanning lotion

Brun utan sol lotion Återfuktande lotion för hela kroppen, ger huden en lätt och naturlig solbrun ton. Ger huden en vacker lyster genast efter användning. Applicera jämnt på ren hud, låt absorberas innan påklädning. Tvätta händerna omsorgsfullt efteråt. Produkten, som inte innehåller solskyddsfaktor har en lätt och fräsch doft.

 9174 30 ml 48 kr  Praktisk Appliceringshandske för applicering av brun utan sol -produkter hittar du på sidan 58.

 3602 150 ml 60 kr PRIMO  39


cuticle balm walnut

Nagelbandscrème Valnöt Fyllig och mjuk crème speciellt utvecklad för att vårda och mjuka upp nagelbanden. Crèmen sugs snabbt upp av huden utan att kladda. Massera in crèmen på nagelbanden och på huden runt nageln. Låt absorberas en stund och massera sedan in crèmen tills den sugits in helt.

3608

 3608 15 ml 51 kr hand & cuticle peeling walnut

Hand- och Nagelbandspeeling Valnöt Effektiv och vårdande peeling för händer och nagelband. Avlägsnar döda hudceller och gör händerna mjuka och lena. Det peelande ämnet är riskross, som gör att produkten även passar för de känsliga nagelbanden. Mjuk valnötsdoft.

 3607 75 ml 42 kr 3607

3558

3556

3226

3515

shower cream walnut

body cream walnut

hand cream walnut

hand soap walnut

Valnötsduschcrème

Valnötsbodylotion

Valnötshandcrème

Valnötshandtvål

En silkesmjuk duschcrème i praktisk pumpflaska. Innehåller återfuktande glycerin, avokadoolja, näringsrikt E-vitamin och valnötsextrakt. Ljuvlig nötig doft.

Tillför huden långvarig fukt. Innehåller fröolja från makadamianöt, rikligt med återfuktande glycerin, sheasmör, olivolja och näringsrikt Evitamin. Ljuvlig nötig doft.

Ger fukt och vård åt händerna, stärker ansträngd hud och motverkar uppkomsten av rynkor. Absorberas snabbt. Mjuk nötaktig doft.

Högklassig handtvål i praktisk pumpflaska. Innehåller milda tensider, återfuktande glycerin och valnötsextrakt. Tvålen har en behaglig nötdoft.

 3558 250 ml 64 kr

40 

PRIMO

 3556 250 ml 78 kr

 3515 325 ml 95 kr

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

 3226 325 ml 47 kr

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


Skin Comfort är utvecklad för att vårda torr hud och motverka hudens åldringsprocesser.

3592

Återfuktande crème för den känsliga hyn runt ögonen.

Ögongelcrème Den lyxiga gelcrèmen återfuktar huden kring ögonen och gör huden mjuk och matt. Produkten är parfymfri. Använd morgon och kväll på ren hud.

 3592  15 ml  82 kr  Glowing Ansiktsserum Ett ansiktsserum med antioxidanter som ger ansiktet en fräsch lyster. Innehåller antioxidanter från tomatlykopen, E- och C-vitamin samt bladextrakt från rosmarin. Andra aktiva ämnen är magnesiumglukonat, Laminaria Digitataalgextrakt och björkextrakt. Absorberas snabbt och ger huden en sammetslen känsla.

  3406  30 ml  100 kr   3054

3406

3056 3055 3212

Ansiktsvatten

Återfuktande rengöringsmjölk

Intensiv dagcrème

Intensiv nattcrème

Ett mycket milt och lätt ansiktsvatten för känslig och torr hy. Det krämiga ansiktsvattnet fullbordar rengöringen. Innehåller ämnen som aktivt ger fukt och vård åt torr hy.

Mild rengöringsmjölk speciellt utvecklad för torr hud. Vårdar och återfuktar känslig och åldrande hy. Avlägsnar skonsamt men effektivt orenheter och makeup.

En effektivt återfuktande ansiktscrème för torr hud. Innehåller ämnen som stöder de processer som reglerar fuktbalansen i huden. Passar som intensivkur för hud som behöver massor av fukt.

Nattcrème för ansiktet. Återfuktar huden effektivt både på ytan och på djupet. Stärker hudens förnyelseprocess och skyddar huden. Innehåller näringsrika ämnen som sheasmör, fröolja från vildros och mandelprotein. Perfekt i kombination med Intensiv dagcrème.

 3056  250 ml  82 kr

 3055  250 ml  82 kr

 3054  50 ml  96 kr 

 3212 50 ml 107 kr 

SKIN COMFORT  41


For Faces står för högklassigt och omsorgsfullt utvecklade produkter för ansiktsvård.

9188 9189

4011 4012

9182 9187

Shaker Ansiktsmask Citron refill En frisk och näringsrik ansiktsmask som rengör huden och gör den mjuk. Den har en lätt och naturlig citrondoft. Innehåller rikligt med C-vitamin från malet citronskal och fruktextrakt från lime som också har en rengörande effekt på huden.

  9189 3 x 10 g 56 kr  Shaker Ansiktsmask Jordgubbe refill En somrigt fräsch ansiktsmask som rengör huden och gör den mjuk. Innehåller fruktsaft från jordgubbe som återfuktar och mjukgör och ger ansiktsmasken dess underbart somriga doft, nästan som nyplockade jordgubbar.

  9188 3 x 10g 56 kr  Shaker Ansiktsmask -förpackning Fräsch ansiktsmask med moussekonsistens som vitaliserar, återfuktar och mjukar upp huden. Applicera masken direkt efter att du blandat till den. En färdigblandad ansiktsmask ska absolut inte sparas, eftersom den är en färskvara som inte innehåller färg- eller konserveringsämnen. Förpackningen innehåller en shaker och två refillpåsar: en Ansiktsmask Jordgubbe och en Ansiktsmask Citron.

  9187 68 kr 

Uppfriskande Gelkuddar för ögonen

Phylidium Nattcrème för torr hy

Fräschar snabbt upp huden runt ögonen. Ljusar upp huden och ger en vital lyster. Placera gelkuddarna under ögonen och låt verka i 15-20 minuter. Dra försiktigt bort kudden från huden och släng den.

En fyllig och fuktgivande nattcrème. Ger näring och vårdar torr hud nattetid. Naturliga växtextrakt har en effektivt återfuktande inverkan på huden. En mild hypoparfymdoft.

  9182  3 par  91 kr  Rengöringsmousse för fet hy Mjuk mousse som rengör ansiktet på djupet. Tar även bort en vattenlöslig makeup. Milda tensider, återfuktande glycerin samt en mineralblandning hjälper huden att förnya sig.

  4012  150 ml  71 kr

42 

FOR FACES

 4028 40 ml 99 kr

Inca Inchi Dagcrème för normal- och blandhy Mjuk och näringsrik dagcrème med bl.a. växtoljan inca inchi och rikligt med antioxidanter. Hjälper huden att bevara fukt och elasticitet. En lätt och fräsch doft.

Mjuk mousse som varsamt men effektivt rengör ansiktet. Tar även bort en vattenlöslig makeup. Innehåller milda tensider, återfuktande glycerin, pantenol och karragenalg­extrakt.

  4011  150 ml  71 kr

Anti-Redness Crème Fyllig ansiktscrème för känslig, irriterad och rodnande hud. Lugnar huden och lindrar rodnader. Rekommenderas för långvarig och regelbunden användning.

 4010 40 ml 99 kr

 4001 40 ml 99 kr

Rengöringsmousse för normal-torr hy

Inca Inchi Nattcrème för normal- och blandhy Fyllig nattcrème som ger fukt och näring, lugnar huden nattetid. Naturens egna växtoljor som t.ex. inca inchi-fröolja fungerar som verksamma ämnen. En lätt och fräsch doft.

Mattgörande Crème Återfuktande ansiktscrème, ger huden en matt yta. Lätt, gelaktig konsistens, absorberas snabbt. Innehåller inte olja, passar därför både för normal och fet hy.

 4009 40 ml 99 kr

 4002 40 ml 99 kr Vintercrème för ansiktet

Phylidium Dagcrème för torr hy En silkeslen dagcrème. Långtidsverkande återfuktare som ger huden livskraft. Aktiva ämnen är naturens egna växtextrakt som effektivt återfuktar huden. En mjuk hypo­parfymdoft.

 4003 40 ml 99 kr

 4004 40 ml 99 kr

Hudbalanserande Ansiktscrème En lätt crème för blandhy och fet hy. Passar som både dag- och nattcrème. Gör huden mjuk och ger den en matt yta. Aktiva ämnen förminskar porerna. Crèmen har en lätt och fräsch hypoparfymdoft.

Laminarghane® Ansiktscrème för problemhy Lätt gelaktig crème för problemhy. Reducerar riklig talgproduktion, lugnar ner huden och lindrar irritationer. Hindrar huden från att bli glansig. Passar både som dag- och nattcrème.

Skyddande och återfuktande ansiktscrème för ömtålig hy, speciellt utvecklad för hudens behov under vintern. Passar som både dag- och nattcrème. Mild, svagt läkemedelsaktig doft.

 4027 50 ml 95 kr

 4008 40 ml 99 kr   Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


Räddar torr hy dag och natt.

4004 4003

4008

4002

4027

4001 4028

4010

4009

FOR FACES  43


I Designs serien kombineras högklassiga produktegenskaper med stilren design.

3583 3584 3094 3065

3595

FÖRNYAD!

FÖRNYAD!

3596

3585

3591 3134

3318

Kökstvål Salvia Kökstvål Salvia har en fräsch och örtig doft och är speciellt utvecklad för köksbruk. Tvålen avlägsnar starka matlukter och löddrar inte för mycket. Pumpflaska med praktisk pumpmekanism gör doseringen enkel.

  3595  520 ml  66 kr Handtvål Klassiskt snygg handtvål med glycerin, perfekt för ofta upprepad handtvätt. Den blå tvålen har en söt doft, medan den gröna doftar fruktigt. Den rosa har en blommig doft och den klara tvålen har en ren doft, som lakan som hänger på tork.

3458

Hudcrème Oliv

Hudcrème Tranbär

En fyllig återfuktande crème för hela kroppen. Glycerin och naturlig olivolja ger fukt, E-vitamin fungerar som en antioxidant. En behaglig lite söt doft.

Hudcrème Morot

Fyllig crème som återfuktar effektivt och passar för hela kroppen. Innehåller sheasmör, honungs- och tranbärsextrakt samt E-vitamin. Härlig doft. För normal och torr hud.

Fyllig återfuktande crème för hela kroppen. Innehåller bland annat aprikosfröolja, morotsextrakt, apelsinblomsvatten och E-vitamin. Frisk citrusdoft. Crèmen har en pigg gul färg.

  3318  200 ml  88 kr

 3134 200 ml 88 kr

 3458 200 ml 88 kr

förnyad!

förnyad!

Duschgel Oliv

Duschgel Tranbär

Duschgel med återfuktande olivolja och olivbladsextrakt. Mjuka tensider tvättar skonsamt. Produkten som är grön till färgen har en ljuvlig doft.

Fräsch duschgel med uppiggande doft. Innehåller milda tensider, återfuktande glycerin samt honungs- och tranbärsextrakt som förhöjer doften. Lätt att dosera.

 3591 250 ml 54 kr 

 3585 250 ml 54 kr 

Duschgel Morot Duschgel Morot är en fräsch produkt för den dagliga duschen. Innehåller milda rengörande tensider och vårdande ämnen som morotsextrakt och apelsinblomsvatten. Frisk citrusdoft.

 3596 250 ml 54 kr

  3583  300 ml  47 kr (rosa)   3584  300 ml  47 kr (klar)   3065  300 ml  47 kr (blå)   3094  300 ml  47 kr (grön)

44 

DESIGNS

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


Fotvårdsserien är utvecklad för att tillgodose fötternas speciella behov och för att öka välbefinnandet.

9180

förnyad!

3161

3068 3621

3042

3418

3160

Sommartvål

Fotbadsalt

Fotcrème Shea

Fräsch och somrig fast tvål som passar både för kropp och händer. Sommartvålen löddrar rikligt både i sött och salt vatten. Den har en sommargul färg och doftar friskt av grape, citron och jasmin. Förvaras svalt och torrt.

Ett uppfriskande fotbadsalt med kamfer, eukalyptus och mentol som friskar upp men samtidigt lugnar ner fötterna. Fotbadet mjukar även upp förhårdnader. Dosera en matsked i fyra liter varmt vatten.

En fyllig mjukgörande fotcrème med sheasmör, mandelolja, mangosmör och citrus­oljor. Lugnar, återfuktar och gör fötterna mjuka. Doftar behagligt av citrus.

 9180 100 g 30 kr 

förnyad! Kroppspeeling Morot Fräsch och skonsam Kroppspeeling med morotsextrakt. Innehåller små peelande korn och vårdande apelsinblomsvatten. Frisk citrusdoft.

 3621 200 ml 61 kr 

 3068  200 g  36 kr Fotpeeling En citrusdoftande mild peeling för fötterna. Naturliga sockerkorn och mandelskal avlägsnar döda hudceller. Mandelolja och citrusoljor återfuktar och gör fötterna mjuka.

 3160  100 ml  85 kr

 3161  100 ml  69 kr Fotspray antiperspirant En effektiv antiperspirant för fötterna, förhindrar fotsvett och motverkar transpirationslukt. Innehåller aluminiumsalter, mentol och pepparmyntolja. Fräsch doft. Bör torka innan man sätter på strumpor och skor. Klar turkos färg.

 3418 100 ml 54 kr Fotcrème Mjukgörande fotcrème som innehåller glycerin och växtolja. Motverkar fotsvett. Eukalyptus och mentol ger en sval och frisk känsla.

3042 200 ml 103 kr FOOT THERAPY 45


De näringsrika bären och fröoljan som utvinns ur dem gör underverk för huden. Med högklassiga råvaror, snygg design och underbart fräscha dofter tillför Berry Therapy produkterna en bit av den nordiska naturen till din hudvård.

3018

4018

4017

3103

3513 3612 9197

3512 3614

Svartvinbärsrumsdoft

Svartvinbärsbastudoft

Ger hemmet en fräsch doft av svarta vinbär. Den snygga glasflaskan fungerar samtidigt som en inredningsdetalj. Ta bort korken, placera träringen runt flaskans hals och stick ner valfritt antal stickor i flaskan, låt doften sprida sig i rummet. Förpackningen innehåller 6 trästickor.

En underbart avslappnande doft för bastun. Droppa 2–3 droppar tillsammans med vatten i bastuskopan och stänk blandningen över de heta bastustenarna. För starkare doft; droppa i 4–5 droppar. Undvik direktkontakt med huden.

9197 100 ml 207 kr  Svartvinbärsduschgel Mjuk och mild duschgel som doftar alldeles underbart av svarta vinbär. Innehåller svartvinbärsextrakt och svartvinbärsfröolja. Löddrar mjukt och ger huden en härlig doft av svarta vinbär.

  3612 300 ml 51 kr

46 

Berry therapy

3614 10 ml 33 kr

Svartvinbärshand- och Kroppslotion

Lugnande Ansiktscrème

Sammetslen crème som passar både som handcrème och som kroppslotion. En lätt lotion som snabbt absorberas av huden. Den innehåller återfuktande glycerin och högklassig fröolja från svarta vinbär som återfuktar och svalkar huden.

 3513  325 ml  69 kr

Svartvinbärshandtvål En fräsch och underbart väldoftande handtvål som rengör händerna skonsamt men effektivt. Innehåller milda rengörande tensider och effektivt återfuktande glycerin. Handtvålen innehåller högklassig svartvinbärsfröolja som gör huden mjuk och elastisk.

En lätt crème som skyddar, återfuktar och stärker känslig hud. Innehåller lingonfröolja som lindrar hudrodnader. Passar alla hudtyper som dag- och nattcrème samt som make­upbas.

 3103  50 ml  85 kr Havtornshandtvål refill   40171  500 ml  64 kr

 3512  325 ml  48 kr

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


Fresh Balance består av hygien- samt hudvårdsprodukter för unga med fet och oren hud.

3624 3623 3566

3564

NYHETER !

3459

Havtornsduschcrème Krämig och mjuk produkt som tvättar huden skonsamt samtidigt som huden återfuktas effektivt. Innehåller äkta fröolja och extrakt från havtorn. Löddrar mindre än en duschgel.

3562

 3623 250 ml 61 kr

Rengöringsgel

Peelande Havtornsduschgel

Avlägsnar både orenheter och makeup. Innehåller skal av mikrokorn som rengör porerna på djupet. Massera upp ett skum av Rengöringsgel i handen innan du med lätta cirkelrörelser rengör ansiktet. Skölj med vatten.

Fräsch tvättprodukt som också peelar huden varsamt. Gelen är lätt att applicera på huden. Den lätta peelingen avlägsnar döda hudceller. Äkta fröolja och och extrakt från havtorn gör att produkten återfuktar, förnyar och stärker huden.

 3564  200 ml  72 kr

 3624 200 ml 61 kr

Gelcrème

FÖRNYADE !

Fuktgivande ansiktscrème som innehåller det talgreglerande och växtbaserade ämnet reguseb. Hindrar huden från att börja glänsa, ger huden en matt yta och passar perfekt som bas under makeupen.

Havtornstvål

En fast tvål med havtornskross, som ger en lätt peeling. Tvålen är baserad på växtoljor och har en återfuktande effekt. Tvålen doftar svagt av havtorn och passar för hela kroppen.

 3566  100 ml  75 kr

 3018 110 g 30 kr

Peel-off Ansiktsmask

Havtornshandtvål Handtvål med rengörande tensider och återfuktande växtoljor. Havtornsfröolja förnyar huden och bromsar upp åldringsprocessen. Tvålen doftar friskt och är lätt att dosera.

3144

Avlägsnar orenheter och döda hudceller. Innehåller regu-seb som kontrollerar hudens talgproduktion och vårdar huden. I ansiktsmasken ingår också E-vitamin som ger huden näring. Används 1–2 gånger per vecka.

 3562 75 ml 53 kr

 4017 325 ml 47 kr Havtornshandcrème

Deo Roll-On

Anti-Spot & Red Neutralizer Concealer

Vårdande handcrème med äkta havtornsfröolja, som bromsar upp hudens åldringsprocess, förnyar och återfuktar huden. Innehåller glycerin, växtoljor och E-vitamin. Har en frisk doft.

En mild antiperspirant med frisk doft för känslig hud. Aktiveras av kroppens värme och verkar länge. Innehåller vårdande aloe vera, avokado och E-vitamin. Innehåller varken alkohol, färg- eller konserveringsämnen.

Dubbelverkande oljefri produkt för ung hud. Täcker finnar och blemmor samtidigt som den vårdar huden. Regelbunden användning förebygger orenheter och pormaskar. Innehåller salicylsyra. Undvik kontakt med ögonen.

 4018 200 ml 58 kr

 3144  75 ml  32 kr

 3459 2,5 g 61 kr

FRESH BALANCE  47


Man produkterna erbjuder ett effektivt, funktionellt, snabbt och enkelt sätt för mannen att vårda hud och hår.

1241

3594

3597

3106

3613

3107

Nourishing Facial Cream

EdT Black Pepper

Shower Gel Black Pepper

Man EdT Black Pepper

Man Duschgel Black Pepper

En maskulint kryddig doft med en nypa fräsch citrus och en gnutta peppar. Toppnoten bjuder på apelsin, kanel och tall. I hjärtnoten anas viol, pion och cederträ medan basnoten består av amyristräd, tonkaböna och vit mysk. Passar för både vardag och fest. Den eleganta glasflaskan innehåller 50 ml och har en praktisk spraypump.

Duschgel med en fräsch doft av citrus och en gnutta peppar. Effektiv men skonsam, glycerin motverkar torr hud. Praktisk pumpmekanism underlättar doseringen.

1241 105 kr  Deo Roll-On Black Pepper

Man Deo Roll-On Black Pepper Effektiv antiperspirant som torkar snabbt och håller dig fräsch hela dagen utan att irritera huden. En manlig men fräsch doft av citrus med en aning peppar i.

  3597 500 ml 67 kr

Man Stärkande Ansiktscrème Charger

Deo Roll-On Charger

En vårdande ansiktscrème för män. E-vitamin skyddar huden, ginseng och kreatin ger näring och stärker den. Passar för alla hudtyper och används morgon och kväll.

Effektiv deodorant med elegant doft. Innehåller aluminiumsalter som motverkar transpiration och obehaglig lukt. Innehåller även avokadoolja som gör deodoranten snäll mot huden.

Shower Gel Charger

Deo Stick

Man Duschgel Charger

Man Deo Stick Charger

 3613 300 ml 51 kr

Man Deo Roll-On Charger

 4026 75 ml 32 kr

 3106  50 ml  70 kr

Duschgel som passar för dagligt bruk. Elegant doft. Innehåller milda tensider och en kombination av mineraler, som ger näring och förnyar huden.

4026

En helt aluminiumfri herrdeodorant i stickform. Innehåller ethylhexylglycerin som motverkar obehaglig lukt. En dryg deodorant med fräscht manlig doft.

 3107 75 ml 67 kr

  3594 75 ml 32 kr

48 

MAN

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


Vårdande och rengörande rakgel.

3078

3089

3057

3059

3511

3058

Shaving & Cleansing Gel

Cleansing Mousse

Deo Roll-On

After Shave Balm

Man Rak- & Rengöringsgel

Man Rengöringsmousse

Man Deo Roll-On

Man After Shave Balsam

En mjuk gel för rakning och rengöring. Gör skäggstråna mjuka och rengör huden. Används tillsammans med rakhyvel. Innehåller lugnande kamomill samt svalkande mentol. Fräsch doft.

Effektivt men milt rengöringsskum för ansikte, hals och nacke. Innehåller en närande mineralblandning för huden. Den flytande produkten har en sportig doft och ger ett mjukt skum.

Effektiv antiperspirant som aktiveras av kroppens temperatur. Innehåller vårdande aloe vera, avokadoolja och E-vitamin. Har en behaglig frisk doft och passar även för känslig hud.

Används efter rakning eller som ansiktscrème. Innehåller ämnen som lindrar irritationer. Aloe vera, glycerin och E-vitamin återfuktar och ger huden näring. En fettfri produkt med frisk doft.

 3078 100 ml 57 kr All Over Shampoo

Man Schampo & Duschgel En fräscht doftande produkt för daglig tvätt av både kropp och hår. Innehåller växtbaserade, milda tensider och en närande mineralblandning.

 3089  200 ml  51 kr

 3057  150 ml  67 kr

 3059  75 ml  32 kr

 3058  75 ml  72 kr

Cool Facial Wash

Man Cool Ansiktstvätt Ansiktsrengöring för män. Passar för normal och fet hy. Innehåller milda rengörande tensider, återfuktande glycerin och svalkande mentol. Frisk doft av lime och mint.

 3511 250 ml 53 kr 

MAN 49 


Scandinavian Hair Care förenar den nordiska hårkvaliteten med högklassiga råvaror.

3426

3438

3427

3423

3421

Sensitive Schampo

Skonsamt schampo för ömtåligt hår och känslig hårbotten. Återfuktande schampo som passar för hela familjen. Innehåller varken parfym, färgämnen eller silikon.

 3426 500 ml 54 kr 

Gör håret silkeslent utan att göra det tungt. Återfuktar, stärker och gör håret glansigt. För ömtåligt hår och känslig hårbotten. Innehåller varken färgämnen, silikon eller parfym.

 3427 250 ml 43 kr  Mjällschampo Avlägsnar mjäll och lindrar klåda. Innehåller bland annat Piroctone Olamine och Climbazole, som motverkar mjäll. Bevarar fuktbalansen i hårbotten. Används som kur.

 3438 250 ml 54 kr Djuprengörande Schampo Rengör hår och hårbotten på djupet. Avlägsnar alla spår av stylingprodukter. Elegant doft. Lätt att dosera. Används vid var fjärde till femte hårtvätt.

 3437 250 ml 54 kr

50 

3507 3424

Familjebalsam Lätt balsam som gör håret lätt att reda ut. Passar för hela familjen, för de flesta hårtyper. Innehåller inte silikon. Doftar fruktigt.

 3434 250 ml 43 kr

Milt schampo för hela familjen. Passar för de flesta hårtyper. Rengör skonsamt och effektivt. Innehåller inte silikon. Doftar fruktigt.

 3432 500 ml 54 kr Schampo för färgat hår, för torrt hår

 3422 500 ml 54 kr Schampo för färgat hår, för normalt hår

3428

Balsam för färgat hår, för normalt - torrt hår

Familjebalsam Röd Apelsin

Vårdande, återfuktande och mjukgörande balsam som skyddar håret mot solens UV-strålar. Skyddar färgen från att blekas. Tillför håret glans, färgar inte håret. Frisk doft.

Passar de flesta hårtyper. Reder ut håret och gör det lätt att kamma. Innehåller bland annat pantenol. Doftar piggt av röd apelsin. Innehåller inte silikon eller parabener.

 3507 250 ml 43 kr

Balsam för färgat hår, för fett hår

Familjeschampo Röd Apelsin

Skyddar håret mot solens UV-strålar och hindrar färgen från att blekas. Gör håret glansigt och lätt att reda ut. Innehåller inte silikon, färgar inte håret. Frisk doft.

Milt men effektivt schampo för hela familjen. Passar de flesta hårtyper. Innehåller inte silikon eller parabener. Schampot har en pigg och glad doft av röd apelsin.

 3425 250 ml 43 kr

Rengör håret skonsamt och bevarar färgen. Tillför glans och skyddar håret mot solens UVstrålar. Återfuktar torrt hår effektivt. Schampot färgar inte håret. Frisk doft.

 3506 500 ml 54 kr

Schampo för färgat hår, för fett hår Rengör håret effektivt och bevarar färgen. Skyddar mot solens UV-strålar, återfuktar och vårdar. Innehåller inte silikon, färgar inte håret. Frisk doft.

 3424 500 ml 54 kr

Volymschampo, för tunt hår Milt schampo som gör håret fylligt och ger det volym. Innehåller veteprotein som återfuktar och tillför glans. Frisk doft.

 3428 500 ml 54 kr Volymbalsam, för tunt hår Lätt vårdande balsam som ger håret volym och gör det fylligt utan att det känns tungt. Innehåller veteprotein som ger volym, glans och fukt. Frisk doft.

Rengör håret skonsamt och bevarar färgen. Tillför håret glans, skyddar mot UV-strålar, återfuktar och vårdar. Schampot färgar inte håret. Frisk doft.

 3429 250 ml 43 kr

 3421 500 ml 54 kr

SCANDINAVIAN HAIR CARE

3429 3506

 3423 250 ml 43 kr

Familjeschampo

Sensitive Balsam 

3434 3432

3425 3422

3437

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


3619

3436

3433

9193

3447 3430

Hårsnoddar, Kaffe

Fuktgivande Hårmask

Glansserum

Hårsnoddar i kaffebrunt, ett fantastiskt hjälpmedel vid hårstyling. Hårsnoddarna hålls på plats, bibehåller sin elasticitet och nöter inte på håret. De sitter säkert och passar därför i alla situationer, även på träningen. Innehåller 8 snoddar.

Sheasmör, bivax, veteprotein, solrosfröolja och honung gör håret mjukt, glansigt och välmående. Använd ungefär en gång per vecka som intensivkur, ska sköljas ur håret.

Gör håret slätt, mjukt, glansigt och motverkar statiskt hår. Lämnas i håret. Massera in 1 –  2 droppar i hårtopparna.

3619 8 st 65 kr Hårsnoddar, Pink De pinkfärgade Hårsnoddarna är ett fantastiskt hjälpmedel vid hårstyling. Hårsnoddarna hålls på plats, bibehåller sin elasticitet och nöter inte på håret. De sitter säkert och passar därför i alla situationer, även på träningen. Innehåller 8 snoddar.

9193 8 st 65 kr 

 3436 200 ml 79 kr Spraybalsam Lätt balsam i sprayform som lämnas kvar i håret. Gör håret mjukt och glansigt, återfuktar och skyddar mot solens UV-strålar. Passar alla hårtyper. Skaka flaskan före användning.

 3433 150 ml 54 kr

3446

3445

9147

 3430 30 ml 69 kr Volymgivande Hårpuder Ger håret stöd och volym. Passar för kort, medellångt och långt hår. Strö lite puder antingen direkt i håret eller i handflatan och styla. Applicera i torrt hår.

 9147 10 g 54 kr 

Värmeskyddande Styling crème för håret Stylingprodukt för halvlångt till långt hår. Skyddar mot värme från fön eller plattång. Ger håret glans och vitalitet. Fördela i torra eller handdukstorra hårtoppar och -längder.

 3446 150 ml 75 kr Volym- & glansgivande Hårgel Ger håret volym och glans. För bästa glanseffekt appliceras gelen i torrt hår. Applicera i handdukstorrt hår och föna för optimal volym. Innehåller pantenol och kreatin.

 3445 150 ml 75 kr

Värmeskyddande Styling spray Stylingprodukt som skyddar håret mot värme från fön eller plattång, ger volym, stadga och glans. Väldoftande, lätt och snabb att använda. Omskakas före användning!

 3447 150 ml 75 kr

SCANDINAVIAN HAIR CARE  51


De högklassiga Makeup produkterna är speciellt utvecklade för den nordiska ljusa hudtypen.

3502

3470 FAIR

fair 3471

fair 3475

Beige 3476

Medium 3477

Snurra nedre delen av Highlightern tills produkten syns i applikatorn

Medium 3567

deep 3478

3505

Medium 3472

3606

dark 3479

Makeup svamp

Highlighter medium

Makeup crème

Tonande dagcrème

En suverän hjälpreda för makeupen. Ger enkelt ett jämnt och naturligt resultat. Används till exempel för att applicera Makeup crème, Tonande dagcrème och Aina crème.

Ljusar upp områden du vill framhäva och döljer fina linjer och trötthetstecken. Highlightern är lätt med en återfuktande effekt och ger därför ett jämnt och naturligt resultat. Nyansen medium passar för solbrun hy och för en mörkare hudton.

Gör huden jämn och slät. Jämnar ut fina linjer i huden och ger ett naturligt utseende. Appliceras med fingertopparna eller med Makeup svamp.

Återfuktar huden och ger den en lätt och naturlig nyans. Crèmen har en lätt täckande effekt på hudfärgen och döljer trötthetstecken. Används som dagcrème eller ovanpå en återfuktande dagcrème.

3502  3 st  32 kr  Primer Jämnar ut huden och gör den redo för makeup. Appliceras på utvalda hudområden som behöver slätas ut. Kan också användas på ögonlocken.

 3470 15 ml 120 kr

  1,5 ml  120 kr 3567  MEDIUM Highlighter fair Ljusar upp områden du vill framhäva och döljer fina linjer och trötthetstecken. Highlightern är lätt med en återfuktande effekt och ger därför ett jämnt och naturligt resultat. Ljus nyans.

  30 ml  98 kr 3475  fair  3476  beige 3477  medium 3478  deep 3479  dark 

  1,5 ml  120 kr 3505  FAIR

52 

MAKEUP

  30 ml  65 kr 3471  fair 3472  medium Aina crème Aina crème passar för daglig användning, den täcker färgavvikelser, jämnar ut huden och skyddar mot solen, SPF 25. Nyansen är neutral, speciellt utvecklad för nordisk hy. Dosera crèmen med pumpmekanismen.

 3606 30 ml 103 kr

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


Täcker och döljer skavanker i huden.

3503 3500

3501

Medium 3482

Deep 3483

3485

Dark 3568

3569

Duo Concealer

Puderborste

Solpuder

Mineralpuder

Täcker ojämnheter, rodnader och mörka ringar under ögonen. Innehåller två nyanser, en ljusare och en mörkare beige. Blanda nyanserna för att få den perfekta nyansen för din hudfärg. Appliceras med pensel eller med fingertopparna.

En borste av professionell standard med långt skaft som passar perfekt att applicera puder med. Den passar för både lösa och fasta puder samt för Solpuder.

Solpuder med lätt skimmer, ger ansiktet en frisk lyster som en lätt somrig solbränna. Appliceras i hela ansiktet eller på utvalda hudområden, samt exempelvis i dekolletaget. Appliceras med Kabukiborsten.

Unik makeupprodukt som fungerar som en foundation. Löspudret är tillverkat av naturliga mineraler. Appliceras med Kabukiborsten.

  3503  3 g NET  66 kr Kabukiborste Kabukiborsten är en makeupborste med kort skaft. Den passar perfekt för att applicera Mineralpuder och Solpuder. Borsten är rund och följer ansiktets form.

3500  110 kr

3501  120 kr

 3485 18 g 98 kr Matt Solpuder

  4 g  98 kr 3482  medium 3483  deep 3568  DARK 

Det helt matta Solpudret passar för dagligt bruk och ger ansiktet en lätt somrig look. Passar perfekt för att åstadkomma skuggor i ansiktet. Appliceras med Kabukiborsten.

 3569 12 g 98 kr

MAKEUP  53


warm BROWN

NYHET!

3535

COOL BROWN

9192

plum

Förlängande mascara

NYHET! 3538

9178

Nyhet!

Volymgivande mascara

3536

3492

3493

Fair

BROWN

Medium

BLACK

3544 – 3545

3550 , 3552

Duo Ögonskugga Multifunctional

Nyhet!

Makeupkorrigerare

Förlängande mascara

Ögonbrynspenna

Ögonskugga i två nyanser: en blekt rosa med en aning pärlemor och en stiligt mörk, nästan svart nyans. En verkligt mångsidig ögonskugga, med vilken du kan skapa både en lätt vardagsmakeup och en dramatisk festmakeup.

Praktisk makeupkorrigerare i pennform. Avlägsnar exempelvis mascara och läppstift som hamnat fel. Oparfymerad produkt som även passar för känsliga ögon. Tre reservspetsar medföljer.

Mascara som ger långa uppåtböjda ögonfransar. Applicera flera lager mascara för att få ögonfransar med den rätta, långa och fylliga looken.

Ger ögonbrynen färg och form. Markerar ögonbrynen och ger ansiktet ett välvårdat intryck. Jämna ut färgen med borstdelen på pennan.

  11 ml  90 kr 3492  BLACK

  1,14 g  59 kr 3544  FAIR  3545  MEDIUM

  9192  3 g NET  98 kr  Duo Ögonskugga Duo Ögonskugga innehåller två nyanser. Den ljusare nyansen läggs på hela ögonlocket och under ögonbrynet. Med den mörkare nyansen gör du skuggningar eller en mörkare ögonmakeup.

  3 g NET  98 kr  3535  WARM BROWN 3536  COOL BROWN 3538  PLUM

54 

MAKEUP

 9178 3 ml 41 kr 

Volymgivande mascara Mascara som ger fylliga ögonfransar och en intensiv blick. Den täta, stora mascaraborsten gör mascaran lätt att applicera.

  11 ml  90 kr 3493  BLACK

  Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

Ögonpenna En mjuk och exakt penna som ramar in och framhäver ögonen. Mycket lätt att applicera. Vattenfast.

  1,2 g  61 kr 3550  BROWN 3552  BLACK

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


3463

9176

9175

3611

9183

3610

Nagellacksremover

Nagellack Natural Nude

Överlack

Utjämnande underlack

Milt och skonsamt nagellacksborttagningsmedel. Innehåller inte aceton. Avlägsnar nagellacket, vårdar och återfuktar naglar och nagelband. Svagt rosa till färgen.

Ett naturligt och diskret nagellack, passar perfekt både till vardag och fest. En svag pudernyans. Applicera ett lager för ett relativt transparent resultat, två lager för ett mer täckande resultat.

Ofärgat nagellack, kan användas separat eller för att skydda färgat nagellack. Torkar snabbt, ger nageln vacker glans och skyddar nageln från att skivas och det färgade nagellacket från att blekna.

Nagellack som är speciellt utvecklat för ojämna, tunna och missfärgade naglar. Fyller ut ojämnheter i nageln, jämnar ut sprickor och gör nagelytan jämn och snygg samtidigt som den får en frisk och naturlig färg. Kan användas separat, men funkar även som underlack under ett färgat nagellack. En högklassig pensel ger nageln fin form och underlättar appliceringen.

 3463 125 ml 54 kr Nagellackskorrigerare Nagellackskorrigeraren avlägsnar lätt nagellack som runnit ut över nagelbanden och ger på så sätt händerna ett prydligt intryck. Pennan innehåller inte aceton och är oparfymerad. Den innehåller skyddande jojobaolja.

  9183 3 ml 43 kr 

  9176 10 ml 43 kr  Nagellack Silver Rose Ett täckande nagellack i en silverskiftande rosa nyans. Kombinationen av silver och rosa ger lacket en skimrande men elegant look.

  3611 10 ml 43 kr

  3610 10 ml 43 kr

  9175 10 ml 43 kr 

MAKEUP  55


Rich carmine pearly peach golden berry

NYHET!

3496

3542 9194

3543

Redwood 3541

RASPBERRY

Rose 3540

MAHOGANY

DEEP RED

red

3622

3531 – 3533

Nyhet!

Läppglans Ger läpparna glans och färg. Återfuktar och vårdar läpparna samt gör att läpparna ser fylligare ut. Läppglanset är mjukt crèmigt med svag doft och behaglig smak.

  9 ml  72 kr 3496  RICH CARMINE 3542  PEARLY PEACH 3543  GOLDEN BERRY

Tonande Läppbalsam

Makeupremover

Rougeborste

Återfuktar rejält och ger lätt färg på samma gång. Färgen baserar sig på vårt populära Läppstift Antique Rose, som utgått ur sortimentet. Läpparna får en lätt, transparent ton, vacker glans och mjuk känsla.

Effektiv men skonsam, oparfymerad Makeupremover, passar även för känsliga ögon. Praktisk pumpmekanism underlättar doseringen. Fräsch produkt, lämnar inga spår av olja på huden. Passar även för personer som använder linser. Irriterar inte huden, innehåller inga parabener.

Borstens design gör den till en perfekt hjälpreda när du applicerar Rouge. Borsten är snedklippt, vilket gör den optimal för Rouge, eftersom den följer ansiktets form och resultatet blir naturligt och jämnt.

 9194 3,5 g 98 kr 

  3622 80 ml 76 kr

Läppstift Läppstiftet ger läpparna hållbar färg samtidigt som det vårdar och återfuktar. Ger ett naturligt fylligt och hållbart resultat.

  3,5 g  98 kr 3531  RASPBERRY 3532  DEEP RED 3533  MAHOGANY 56 

MAKEUP

3527

3548 

Rouge

Läppenna Markerar läpparnas konturer och håller läppstiftet på plats. Läppennan är mjuk och lätt att applicera.

  1,14 g  40 kr 3548  RED    Svagt parfymerad  

  Hypo parfum  

3527  105 kr Rouge framhäver kindbenen och fullbordar makeupen. Ger ansiktet en fräsch lyster. Appliceras med Rougeborsten.

  4 g  136 kr 3540  Rose 3541  Redwood

  Med naturliga doft- eller smakämnen  

  Oparfymerad 


Hälsa erbjuder välmående i form av trygga och högkvalitativa kosttillskott för vuxna.

Nyhet!

Ger motståndskraft och vitalitet.

3577 3604

3620

3603

3578

3576

Menolistica

Solistica solkapslar

D-vitamin 25 µg

C-vitamin + zink

Menolistica ger ett 100 % naturligt stöd för kvinnor under klimakteriet och menopausen. Yngre kvinnor får hjälp av Menolistica vid premenstruella PMS-symtom. Menolistica ger lindring och är effektiv tack vare kapslarnas balanserade sammansättning. Gurkörtfröljan, olivoljan, fiskoljan och solrosfröoljan är näringsämnen för kroppens hormonproduktion och tryggar en balanserad Omega 3, 6 och 9 fettsyresammansättning vilket upprätthåller såväl hjärtats, hudens som slemhinnornas hälsa. Menolistica innehåller inte färdiga hormoner, utan ger kroppen byggnadsämnen för hormonproduktionen

Solistica solkapslarna är 100 % naturliga och innehåller karotenoider bl.a. betakaroten från Dunaliella algen. Kapslarna börjar tas 2 veckor före solperioden och intas under hela den tid man vistas ute i sol. Passar för hela familjen.

Dermosil D -vitamin innehåller 25 mikrogram D3-vitamin som lätt upptas av kroppen. D-vitamin behövs för att skelettet ska hållas starkt, för att upprätthålla muskelfunktioner, reglera kalciumbalansen i skelett och tänder samt främja cellernas delning.

Dermosil C-vitamin + zink bevarar hudens elasticitet och främjar bildningen av kollagen såväl i huden som i blodkärlens väggar. C-vitamin är en effektiv antioxidant som samtidigt också förbättrar immunförsvaret och motverkar trötthet.

3577  90 st / 45g  56 kr

3576  60 st / 36 g  58 kr

Dosering: 1 tablett per dag.

Dosering: 1 tablett per dag.

3604  60 st / 46 g  144 kr Dosering: Klimakteriet och menopausen: 1–3 kapslar per dygn under 3 veckor enligt symtom, varefter en veckas paus. Pausen hålls under eventuell menstruation. Premenstruella besvärliga dagar, PMS-symtom: 1–3 kapslar enligt symtom, under 1–2 veckor före menstruationen. Kapslarna sväljs hela med vatten.

3603  60 st / 29 g  144 kr Dosering: 1 tablett per dag.

NYHET! Resistica

Stärker motståndskraften och ger ökad vitalitet. De 100 % naturliga kapslarna är utmärkta att användas som stärkande kur för att förhindra förkylningar.

3620  48 st / 21 g  144 kr Dosering: Vuxna och barn över 8 år 2 kapslar per dag i samband med måltid. Barn under 8 år 1 kapsel per dag i samband med frukost. Förvaras oåtkomligt för barn.

Multivitamin + rosenrot Dermosil Multivitamin + rosenrot innehåller en kombination av vitaminer och mineraler i en balanserad sammansättning och ger ett bra tillskott av näringsämnen. Kosttillskottet tillför välmående och extra energi under stressiga tider, till exempel under tentperioder eller under intensiva perioder på jobbet.

3578  60 st / 39 g  92 kr Dosering: 1 tablett per dag.

HÄLSA  57


I serien Dermosil D hittar du förmånliga tillbehör för hudvård och skönhetsvård.

9171

3618

9105 9191

Set med tomflaskor

Appliceringshandske

Presentpåse

Sommarbag

Tomflaskor och tomburkar som du fyller med produkter inför resan. Tre plastflaskor som rymmer 60 ml vardera och två burkar med skruvkork som rymmer 5 ml respektive 30 ml. Flaskorna och burkarna kommer i en genomskinlig återförslutningsbar plastpåse. Med förpackningen följer 12 st etiketter. Tomflaskorna och -burkarna kan återanvändas. Rengör omsorgsfullt mellan varje användning.

Appliceringshandsken används vid applicering av t.ex. brun utan sol -produkter, passar även för ansiktet. Den sammetsmjuka handsken känns skön på huden och ger ett jämnt resultat. Handsken släpper inte igenom produkten, så du slipper missfärgade händer. Kan även användas med återfuktande crèmer. Hållbart material som kan tvättas. Passar för alla handstorlekar, både för höger och vänster hand.

Stilren vit Presentpåse med silvergrå insida. Påsen är tillverkad av papper med silvergrå satinband som handtag. Perfekt presentpåse för Dermosil produkter. Mått: bredd 15 cm, djup 8 cm och höjd 20 cm.

Rymlig väska med blixtlås och handtag som är så långa att väskan även kan bäras över axeln. Väskan som är gjord i ett blandmaterial med textilkänsla, fungerar också som weekendbag. Bagens mått är: bredd 40 cm, djup 20 cm och höjd 30 cm.

3618 20 kr

9171 26 kr 

3x60 ml, 1x30 ml och 1x5 ml

58 

d

9105  14 kr 

9191  36 kr 


Kundinfo Dermosil produkter Dermoshop utvecklar och säljer hudvårdsprodukter och kosmetika under varumärket Dermosil. I sortimentet hittar du produkter för hela familjen. Basprodukter, kosmetiska specialprodukter, trendiga nyheter samt många oparfymerade alternativ. Vi erbjuder ett enkelt, pålitligt och snabbt sätt att köpa högklassiga dermatologiskt testade hudvårds- och makeupprodukter. Vi säljer direkt till kunden helt utan mellanhänder, vilket innebär produkter av hög kvalitet till ett förmånligt pris.

Dermotidningen Dermoshop kundtidning är i kraft två månader och postas automatiskt åt alla kunder varannan månad. På begäran sänder vår kundtjänst gärna den nyaste tidningen åt dig. Med ett telefonsamtal, e-post, ett fax eller via våra internetsidor kan du enkelt beställa vår tidning när som helst. Aktuell information finns alltid på våra internetsidor www.dermo­shop.se. Vår kundtjänst betjänar dig gärna gällande frågor som rör produkterna eller leveranserna. Du får också svar på frågor om hud och hudvård i allmänhet. Vår kundtjänst är anträffbar per telefon må – fre kl 7.30 –15.00, e-post sänder du till kundtjanst@dermoshop.com.

Beställning

I paketet medföljer en faktura (betalningstiden är 14 dagar). Dermoshop ger dig garanti och full returrätt på produkterna inom tre månader från inköpsdatum. Dermoshop förbehåller sig rätten att ändra till förhandsbetalning om beställaren har kredit­ störningar eller bristfälliga kontaktuppgifter. I dylika fall tar vi kontakt. Om beställaren har en obetald faktura inväntar vi betalning innan en ny beställning behandlas. Vi förbehåller oss rätten till justeringar i pris och försäljningsdagar. Av trycktekniska och produktionsmässiga skäl kan vi tyvärr inte garantera att alla produkter finns i lager under hela den period som tidningen är i kraft. Produkternas tillgänglighet kan kontrolleras på vår webbshop på adressen www.dermoshop.se. Beställningen behandlas enligt produkternas tillgänglighet och pris vid beställningstillfället. Vi har ej möjlighet till efterleveranser.

Symboler   Svagt parfymerad  Produkten innehåller par­fym.   Hypo parfum  Produkten innehåller hudvänligare par­fymer. Ingen av de ingredienser som ingår tillhör de 26 mest allergiframkallande ämnena.

Beställningarna görs antingen som privatperson eller i grupp tillsammans med kollegor eller vänner.

  Med naturliga doft- eller smakämnen  Sådana ämnen är till exempel citrusolja och eukalyptus.

Du kan göra din beställning på webben, per fax, per telefon eller per post.

  Oparfymerad Det betyder inte att produkten skulle vara helt doftfri. De råvaror som används i produkterna har ofta en mild doft, av lite medicinsk natur.

Om ni beställer i grupp utser ni en kontaktperson som tar hand om praktiska frågor: skickar in beställningen och tar emot leveransen. Du belönas med bonuspoäng/bonusprodukter enligt beställningens totala belopp. Vi byter inte ut bonusprodukterna. Om en del av beställningen annulleras, förbehåller Dermoshop sig rätten att begära tillbaka erhållna bonusprodukter. Dermosil är ett registrerat varumärke och finns endast hos Dermoshop! Pro­du ­ kterna säljs inte till personer under 18 år.

Leveransvillkor och garanti Vid beställningar över 450 kronor tillkommer ingen frakt- eller expeditionsavgift. Vid beställningar under 450 kronor tillkommer en avgift på 50 kronor. Bonusprodukter ges endast med beställningar över 450 kronor. Leverans sker normalt inom 6 vardagar. När paketet kommit fram till ditt utlämningsställe får du avisering via sms eller brev. Beställer du till din arbetsplats får du paketet levererat ända fram till den adressen.

  Begränsat parti  Produkten finns i begränsat parti. Vi levererar produkten så länge den finns i lager, men vi kan inte garantera att den finns under hela den tidsperiod som tidningen är i kraft. Om en begränsat parti-produkt är slut bestäms bonuspoängen / bonusprodukterna enligt fakturans slutsumma exklusive den produkten.  Utgående produkt Produkten kommer att utgå ur sortimentet. Vi levererar produkten så länge den finns i lager, men vi kan inte garantera att den finns under hela den tids­period som tidningen är i kraft. Om en EXIT-produkt är slut bestäms bonuspoängen / bonusprodukterna enligt fakturans slutsumma utan den produkten.  Förnyad produkt  Ibland förnyas en produkt, antingen ändras innehållet eller så får förpackningen ny design. De produkter som ska förnyas kommer i fortsättningen att märkas med en ny symbol i form av en cirkulerande pil. Produkten utgår inte ur sortimentet, utan återkommer till försäljning i förnyad version.

Dermoshop Ab Box 70396, 10724 Stockholm Tel. 08-37 24 20 Fax 08-37 10 40 www.dermoshop.se

Av trycktekniska orsaker kan färgerna i tidningen avvika något från verkligheten.

Dermoshop.se  

59


Dermotidningen september-oktober 2013  

Dermotidningen, september-oktober 2013

Dermotidningen september-oktober 2013  

Dermotidningen, september-oktober 2013