Page 1

Dermoshop Ab 2 2014

Vår i luften

NYHETER! Living sätter stilen i hemmet Oparfymerad och praktisk Dip-in Nagellacksremover

Glycerinrik handcrème för riktigt torra händer Ny naturkosmetik Fresh! – Nu ännu fräschare

FINLANDS

BÄSTA WEBBSHOP


ledaren

Dermoshop Ab

FINLANDS

Vårnytt!

TA

N

WEBBSHOP

2 01 3

BÄSTA LI

Vårkänslor

1 2014

K ÄY

T TÄ J I E

N

VA

PRODUKTNYHETER! Living – Stil och stämning i hemmet! Oparfymerad och praktisk Dip-in Nagellacksremover

I takt med att dagsljuset ökar och snön sakta smälter ökar också energin och längtan efter något nytt. Det är dags att vi lämnar vintern bakom oss och hälsar våren välkommen!

Glycerinrik handcrème för riktigt torra händer Ny naturkosmetik Fresh! är nu ännu fräschare

Dermotidningen är i kraft två månader och postas automatiskt åt alla våra kunder en gång varannan månad. Tidning 1 2014 utkom i januari Tidning 2 2014 är i kraft i mars-april Tidning 3 2014 utkommer i maj Tidning 4 2014 utkommer i juli Tidning 5 2014 utkommer i september Tidning 6 2014 utkommer i november

UTGIVARE Dermoshop Ab TEXTER Jenni Mäenpää Essi Saukko, sidorna 16 – 17 Bi Virta, sidorna 20 – 23 ÖVERSÄTTNING OCH BEARBETNING Johanna Sandqvist, Birgitta Forth GRAFISK FORM OCH PRODUKTION Nina Lähdemaa Catarina Jerkku Åsa Enholm FOTON Mikko Lehtimäki Anna Koivisto Katja Lösönen TRYCK Oy Arkmedia Ab, Vasa

I vår bjuder vi på massor med nya produkter. Först ut är vår helt nya produktserie Living, som består av snygga och funktionella rengöringsprodukter och inredningsdetaljer för hemmet. I mars lanserar vi de fyra första produkterna. Fler kommer senare i år. I mars bjuder vi också på flera nya makeupprodukter. Dip-in Nagellacksremover är en praktisk och rolig nyhet för den som gillar färg på naglarna. Dip-in är den allra första nagellacksremovern i Finland som beviljas rätt att använda Allergi- och Astmaförbundets logo. Under våren blir vår serie för ung hy ännu fräschare med helt ny look och nya produkter. Alla våra roll-on deodoranter får också ett ansiktslyft, både till innehållet och utseendet. Att förnya sig är att utvecklas. Vi på Dermoshop utvecklar nya produkter och vi satsar även på att förbättra de produkter vi redan har. Vi strävar hela tiden till att bli bättre. Vi hoppas att ni vill fortsätta utvecklas med oss. Soliga vårhälsningar,

Tryckt på papper där råmaterialet är framställt från skogar där skogsvården sker med tyngdpunkt på hållbar utveckling. Omslaget i återvinningsbar plast kan brännas (plastmärkningens EU-klassificering PP05). Plasten kan slängas i köksavfallet. På begäran sänder vår kundservice gärna den nyaste tidningen åt dig. Med ett telefonsamtal, ett e-postmeddelande, ett fax, ett sms till tel.nr 16448 eller via vår webbshop kan du enkelt beställa tidningen när som helst. Textmeddelandets pris är 0.25 euro / sänt meddelande. Aktuell information finns alltid på våra webbsidor. Nyhetsprodukterna i denna tidning kan beställas på vår webbshop fr.o.m. 1 mars 2014. Kläder och accessoarer på bilderna är företagets eller fotogruppens egna.

FINLANDS

BÄSTA WEBBSHOP

Dermoshop röstades fram som bästa webbshop i Finland i en omröstning anordnad av Iskelmä radio och Itella.


innehåll Hudvård 8

NYHETER !

Rengöringsmousse i miniformat för både honom och henne

9 På väg på resa? Checka av de viktigaste produkterna 10 Roll-On förnyas 11 Bara för män 12 NYHETER ! Serien för ung hy blir Fresh! – Nu ännu fräschare med nya produkter och ny design 20 NYHETER ! Nature utökas med Ansiktsmask och Ansiktspeeling Makeup 16 NYHET ! Avlägsna nagellacket på ett helt nytt sätt! 17 NYHETER ! Variera naglarna med tre nya läckra nagellack

Aktuellt 4

NYHETER ! Living sätter stilen i hemmet

7 Dofter berättar en historia 18 Var snäll mot dina händer 19 NYHET ! Glycerinhandcrème vårdar de torraste händerna 22 NYHET ! Håll hälsan med Omega 3 23 Vår kundtjänst informerar

I varje nummer 2 Ledare 24 Produktkatalog 59 Kundinfo

3


Living sätter stilen i hemmet Living innehåller högklassiga och snygga inredningsprodukter som kombinerar form, funktion och upplevelse. De doftar gott, är snygga som inredningsdetaljer och användbara i vardagen.

Släpp in våren i köket På våren exploderar världen av ljus, färger och dofter som legat och väntat under vinterns tjocka täcke. Vår nya produktserie Dermosil Living hälsar våren välkommen i hemmet.

Årets doft är en läcker kombination av rabarber och vanilj. Doften förekom också sommaren  och blev då en riktig succé. Produkterna i Living pryds av snygga illustrationer som för tankarna till genuin skandinavisk natur. Hela motivet syns på Living Disktrasan. De övriga produkterna pryds av utvalda delar ur landskapet. Illustrationer av vackra

4

sjölandskap, skogens djur, svanar, löv- och barrskogar hämtar in små bitar av naturen i hemmet. De första produkterna i den nya produktserien presenteras nu i mars. Living kommer att utökas med fler produkter under året, så håll utkik! De Living produkter som lanseras under  säljs alla i begränsat parti.

Effektivt ren disk LIVING

Diskmedel 3643 300 ml 4.30

NYHET! Dermosil Living Diskmedel är ett effektivt diskmedel för handdisk. Diskmedlet innehåller milda tensider som är snälla mot händerna. Living Diskmedel är transparent och har en läcker hypoparfymdoft av rabarber och vanilj. Den snyggt designade flaskan ger diskbänken ett lyft.


Sätt färg på vardagssysslorna NYHET! Med Dermosil Living Disktrasa blir det lite roligare att torka diskbänken. Trasan är snygg, återanvändbar och

kan suga upp vatten motsvarande  gånger sin egen vikt!

Living Disktrasa är tillverkad av naturlig cellulosa och bomullsfiber. Den kan därför sättas i komposten. Den är , x , cm och lätt att torka med. Trasan som har hög uppsugningsförmåga pryds av ett vackert skogsmotiv som är tryckt med miljövänliga vattenbaserade färger. När disktrasan blivit smutsig är det bara att koka den eller tvätta den i tvättmaskinen i  grader så är den klar att använda igen. En droppe Living Diskmedel () ger Disktrasan en fräsch rabarber-vaniljdoft. Dermosil Living Disktrasa säljs i begränsat parti under .

LIVING

Disktrasa 9211 2.70

Rena händer i köket Illustrationen på flaskan föreställer tre flygande svanar. Diskmedlet är ett miljövänligt alternativ. Tensiderna uppfyller EU:s krav på biologiskt lätt nedbrytbara tensider. Living Diskmedel kommer i en  ml stor flaska, som räcker länge. Dosera , ml (ca  tesked) Diskmedel i fem liter vatten. pH-värdet är ,. Dermosil Living Diskmedel säljs i begränsat parti under .

LIVING

Kökshandtvål 3642 300 ml 5.00

NYHET! Dermosil Living Kökshandtvål passar perfekt i köket där man ofta behöver tvätta händerna. Tvålen förhindrar bakteriespridning, löddrar sparsamt och innehåller återfuktande glycerin som vårdar händerna och motverkar torr hud.

Produkten doftar fräscht och somrigt av rabarber och vanilj. Kökshandtvålen kommer i en  ml stor pumpflaska som är lätt att dosera ur. Flaskan är genomskinlig så att tvålens svagt rabarberrosa färg syns igenom. På etiketten finns en illustration av ett vackert skogslandskap. Doften är en mild hypoparfymdoft. Dermosil Living Kökshandtvål säljs i begränsat parti under .

5


Living sätter stilen i hemmet

Sprid vårdoft i hemmet NYHET! Dermosil Living Rumsdoft ger en mild doft av vår och försommar i rummet. Den fräscha rabarber-vaniljdoften passar i kök, vardagsrum och badrum.

LIVING

Rumsdoft 9210 200 ml 18.50

6

Living Rumsdoft är inte bara väldof-

tande, den är också en trevlig inredningsdetalj. Rumsdoften kommer i en snygg transparent glasflaska så att den vackra rabarberrosa doft vätskan syns. Etiketten på flaskan föreställer två svanar som flyger genom ett skogslandskap. Rumsdoften är dryg och kommer i en  ml stor flaska. Med flaskan följer  trästickor. Stick ner – stickor

i den öppnade fl askan. För starkare doft – använd fler stickor. Vänd stickorna upp och ner en gång i veckan för att doften lättare ska sprida sig i rummet. Flaskan och stickorna kommer i en snygg ask och passar perfekt att ge som present. Dermosil Living Rumsdoft säljs i begränsat parti under .


dermoartiklar

Dofter berättar en historia Söt sommarfavorit eller sur kräm en regning sommardag? Vad tänker du på när du känner doften av rabarber? Berätta på www.dermoshop.fi och delta i utlottningen av produktpaket.

Berätta om ditt bästa doftminne – vinn produkter!

Dofter förmedlar minnen, känslor och upplevelser. Föreställ dig doften av nyskördad rabarber. Vad tänker du på då? Kanske solvarma försommardagar eller den där himmelskt goda rabarberpajen som bara mormor kunde baka? Det första du kommer att tänka på är troligtvis ditt starkaste minne. Dofter är upplevelser som blir kvar hos oss. Med tiden förvandlas upplevelserna till minnen och känslor.

Vissa dofter kan ge oss en känsla av välbehag, en känsla av lugn, en känsla av harmoni medan andra dofter piggar upp och får oss att vakna till. Doftupplevelsen är individuell och vi har alla våra favoritdofter. Alla dofter berättar en historia. Ta fram ditt bästa rabarberminne och låt den behagligt mjuka doften föra tankarna till varmare och ljusare tider. För nu kommer våren.

Delta genom att klicka på länken på första sidan i vår webbshop. Bland alla svar som inkommit senast 30.4.2014 lottar vi ut 10 st Living produktpaket. Vinnarna meddelas personligen. En del av berättelserna kan eventuellt publiceras i julitidningen.

7


hudvård På resan, på gymmet, i handväskan… Miniflaskor av favoritprodukterna gör vardagen så mycket lättare. I Dermoshops sortiment hittar du nu rengöringsmousse för ansiktet i miniformat, en för honom och en för henne.

Rent i miniformat NYHET! Dermosil Rengöringsmousse Vitamin E är en självklar del av den dagliga rutinen för många av våra kunder. Nu finns produkten även i en  ml flaska som är lätt att ta med i väskan. Rengöringsmousse Vitamin E rengör ansiktet skonsamt men effektivt. Den avlägsnar även en lätt vattenlöslig makeup. Den rosa vätskan förvandlas till mjukt löddrande skum när den pumpas ur flaskan. Applicera i ansiktet med fuktade händer, skölj med vatten. Den mjuka och kvinnliga hypoparfymdoften återkommer i alla våra Vitamin E-produkter.

Rengöringsmousse i miniformat för både honom och henne VITAMIN E

Rengöringsmousse Vitamin E mini 3644 50 ml 3.90 MAN

Man Rengöringsmousse mini 3646 50 ml 3.90

8

Rengöringsmousse Vitamin E mini i en genomskinlig  ml pumpflaska är en mindre version av  Rengöringsmousse Vitamin E.

NYHET! Man Rengöringsmousse är en både skonsam och effektiv rengöringsprodukt för ansikte och hals. Nu finns produkten också i en mindre flaska som är lätt att packa ner i väskan. Dermosil Man Rengöringsmousse

rengör huden från svett, fett och andra orenheter. Appliceras med rena och fuktiga händer på ansiktet och halsen, sköljs sedan bort med vatten. Man Rengöringsmousse mini kommer i en genomskinlig  ml stor pumpflaska och är en mindre version av  Man Rengöringsmousse. Produkten har en mild hypoparfymdoft.


Arbetsresor, semesterresor och träning är en viktig del av våra liv. Ha dina favoritprodukter tillgängliga både hemma och borta så mår huden som allra bäst.

Favoriterna har en ständig plats i väskan D

Set med tomflaskor 3618 2.00 Förpackningen innehåller: 3 st 60 ml flaskor 1 st 30 ml burk 1 st 5 ml burk - tarraetiketter - plastpåse

En del Dermosil produkter fås även i ministorlek. På vår webbplats www.dermoshop.com hittar du alla Dermosil produkter i alla storlekar. Miniprodukterna säljs oft a i begränsat parti. Urvalet av miniprodukter är inte konstant utan byts ganska oft a, så om du hittar en produkt du gillar i miniformat, vänta inte för länge! Miniprodukterna är perfekta för träningsväskan, resväskan eller till och med för handväskan. Miniprodukterna sparar utrymme, perfekt då mycket ska rymmas med.

Alla miniprodukter följer handbagagereglerna på flyget. Enligt flygreglerna får man i handbagaget ha en genomskinlig plastpåse som rymmer  liter och som ska gå att öppna och stänga. I den ska alla vätskor rymmas. Varje flaska med vätska får innehålla högst  ml.

vill ha med på resan. Med följer även tarraetiketter, på vilka du kan skriva produkternas namn och sedan limma dem på flaskorna. Även en genomskinlig plastpåse ingår. Alla de här produkterna uppfyller kraven på handbagage på flyget. Flaskorna och burkarna kan rengöras och fyllas på många gånger.

Vårt Set med tomflaskor består av tre stycken  ml stora tomflaskor samt två tomma burkar ( ml och  ml). Flaskorna och burkarna kan fyllas med just de favoritprodukter som du

dermotips På väg till solen? Gör huden redo för sol och värme med hjälp av Brun utan sol lotion som gör huden fräsch med en lätt solbrun ton. Använd Appliceringshandske för ett jämnt resultat. PRIMO

Brun utan sol lotion 3602 150 ml 5.90

D

Appliceringshandske 9171 2.50

9


Nytt innehåll och nytt utseende FÖRNYADE! Våra roll-on deodoranter får

Vatten gör rent, men det räcker inte. Hyn behöver vårdande och rengörande produkter för att bli ordentligt ren och inte torka ut.

nytt utseende. Även innehåll och konsistens har vidareutvecklats. Det är bara Classic Deo Roll-On oparfymerad (3036) som inte förändras till innehållet. Precis som de andra deodoranterna kommer också den att få nytt utseende under 2014. Alla deodoranter behåller sin gamla storlek på 75 ml. De nya roll-on deodoranterna torkar snabbare och är lättare att dosera och applicera. Nya Roll-On fungerar med hjälp av Triple Technology. De är mjukare och mer vårdande för huden, de innehåller fler återfuktande ämnen och de innehåller mindre aluminium. Trots detta är deodoranterna effektiva. Den-

na Triple Technology gör deodoranterna både vårdande och effektiva. Alla våra antiperspiranter i rollon-form är alkoholfria och innehåller inga färg- eller konserveringsämnen. Hitta den Roll-On som passar för din hud!

MILD (för känslig hy)

Bara för män...

CLASSIC

Deo Roll-On Classic 3035 75 ml 2.90

MEDEL CLASSIC

Deo Roll-On Röd Apelsin 3316 75 ml 2.90 VITAMIN E

Deo Roll-On Vitamin E 3587 75 ml 2.90 MAN

Man Deo Roll-On 3059 75 ml 2.90

EFFEKTIV (för den aktiva och mer krävande) CLASSIC

Deo Roll-On Lime 3586 75 ml 2.90 FRESH!

Deo Roll-On 3144 75 ml 2.90 MAN

Man Deo Roll-On Charger 4026 75 ml 2.90 Man Deo Roll-On Black Pepper 3594 75 ml 2.90

10

Dermosil Man består av rengörings-

och hudvårdsprodukter som är speciellt anpassade för mäns behov och mäns hy. Det är inte bara makeup som gör huden oren. Svett, döda hudceller och luft föroreningar täpper till porerna och kräver rengöringsprodukter av god kvalitet för att huden ska bli ren och må bra. Män har tjockare och fetare hud än kvinnor. Därför behöver män rengöringsprodukter som är effektivare.

…varje dag


Man Schampo & Duschgel (3089 200 ml 4.90) FÖRNYAD! Man Deo Roll-On (3059 75 ml 2.90) NYHET! Man Rengöringsmousse mini (3646 50 ml 3.90) Man Rengöringsmousse (3057 150 ml 6.50) Man Rak- & Rengöringsgel (3078 100 ml 5.40) Man After Shave Balsam (3058 75 ml 7.30) Man Mattgörande Energiserum för ansiktet (3634 50 ml 5.60)

Dermosil Man Rengöringsmousse är speciellt utvecklad för mäns hy.

Rengöringsmoussen innehåller en mineralblandning av magnesium, zink och koppar som återfuktar, ger huden näring och förnyar den. Man Rengöringsmousse är mild men effektiv och passar för daglig rengöring av ansikte och hals.

Hud som utsätts för regelbunden rakning behöver högklassig vård varje dag. Dermosil Man After Shave Balsam är en produkt utvecklad speciellt för detta ändamål. Den återfuktar huden efter rakning och kan även

användas som ansiktscrème efter rengöringen. I Dermosil sortimentet finns ett brett utbud av produkter speciellt utvecklade för mäns behov. Alla Man produkter har manlig doft.

Rakning utgör en utmaning för huden.

11


hudvård för unga Välbekant innehåll, ny look – Fresh! Produktserien som är speciellt utvecklad för ung hy får nu nytt namn och nytt utseende.

Fresh Balance he NYHETER! Fresh! Rengöringsgel mini (9214 100 ml 4.60) Fresh! Ansiktsvatten (3565 250 ml 5.10) FÖRNYADE! Fresh! Rengöringsgel (3564 250 ml 5.80) Fresh! Mattgörande och Återfuktande Fresh! Deo Roll-On (3144 75 ml 2.90) Fresh! Anti-Spot & Red Neutralizer Concealer förnyas under våren.

Unga Fresh! förnyas Fresh! kännetecknas av rutmönstret på förpackningarna. Varje produkt har en klar och pigg färg på kork och produktnamn, som gör den lätt att känna igen. I mars lanseras dessutom två nya produkter i serien. Fresh! Djuprengörande Nattmask är en helt ny produkt medan Fresh! Ansiktsvatten gör come back, nu med nytt innehåll. Fresh! Rengöringsgel finns nu även i miniformat medan ett par andra produkter igen har fått större förpackning. Alla Fresh! produkterna är parabenfria. Fresh! passar för både tjejer och killar. Den består av sju produkter. Av dessa sju har fem en neutral hypoparfymdoft medan två är helt oparfymerade.

Rengör huden på djupet NYHET! Dermosil Fresh! Rengöringsgel finns nu också i miniformat. Den ryms lätt i skolväskan, träningsbagen eller med på resan. FRESH!

Rengöringsgel mini 9214 100 ml 4.60

12

Rengöringsgel är speciellt utvecklad

för ung hy och verkar på tre olika sätt. Milda tensider rengör skonsamt medan glycerin vårdar huden. Dessutom innehåller gelen ämnen som rengör huden på djupet med en lätt peelande effekt. Använd på fuktig hud. Löddra upp gelen i händerna och massera in i huden med mjuka cirkelrörelser. Skölj med vatten. Rengöringsgel mini innehåller  ml. Gelen fi nns även i större storlek,  ml ().

Fresh Gelcr Inneh


ce heter nu Fresh!

.10)

åren.

Fresh! Djuprengörande Nattmask (3639 75 ml 4.50) Gelcrème (3566 100 ml 5.90) Fresh! Peel-Off Ansiktsmask (3562 75 ml 4.30) Innehållet förblir detsamma, men utseendet förnyas. (3459 2,5 g 5.60).

Riktigt ren hy med Ansiktsvatten NYHET! Dermosil Fresh! Ansiktsvatten är alkoholfritt, det lugnar huden och kontrollerar talgproduktionen. Innehållet har förnyats, den förbättrade konsistensen är mer mjölkaktig än tidigare.

Fresh! Ansiktsvatten innehåller

Regu®-Seb som påverkar talgproduktionen i huden, reducerar fettproduktionen och minskar hudirritationer samtidigt som huden får ett fräscht och jämnt utseende. Ansiktsvattnet innehåller återfuktande och vårdande glycerin och E-vitamin. Ansiktsvattnet är speciellt utvecklat för ung hy.

FRESH!

Ansiktsvatten 3565 250 ml 5.10

Rengör ansiktet morgon och kväll med Fresh! Ansiktsvatten efter att du använt Fresh! Rengöringsgel för att få huden helt ren. Använd makeup pads. Dermosil Fresh! Ansiktsvatten kommer i en  ml stor flaska och har en neutral hypoparfymdoft.

13


snabbguide för användning av Fresh! -produkterna Användning

1. 2. 3. 4. 5. 6.

Hur ofta och när

Fresh! Rengöringsgel

? Rengör huden.

! 2 gånger per dag, morgon och kväll.

Fresh! Ansiktsvatten

? Fullbordar rengöringen. Används efter Rengöringsgel.

! 2 gånger per dag, morgon och kväll.

Fresh! Mattgörande och Återfuktande Gelcrème

? Återfuktar huden. Används efter Rengöringsgel och

Fresh! Peel-Off Ansiktsmask

? Rengör huden och avlägsnar döda hudceller.

! 1–2 gånger per vecka, vid behov.

Fresh! Anti-Spot & Red Neutralizer Concealer

? Täcker ojämnheter och orenheter.

! Dagligen, vid behov.

Fresh! Djuprengörande Nattmask

? Rengör huden på djupet.

! 2 gånger per dag, morgon (och ev. kväll). Om du använder Djuprengörande Nattmask, används denna endast på morgonen.

Ansiktsvatten. Passar även under makeup.

Motverkar uppkomsten av orenheter.

! 2–3 gånger per vecka eller som kur. Under natten.

6. 5. 4.

Vad , varför , när ? 3.

2.

14

1.


an d e m n e d u h a d Vår

ver o s du NYHET! Dermosil Fresh! Djuprengörande Nattmask jobbar när du sover. Speciellt utvecklad för att vårda ung hy. Nattmasken innehåller B-vitamin som kontrollerar talgproduktionen och reglerar fettproduktionen i huden. Applicera på rengjord hy innan du går och lägger dig, antingen i hela ansiktet eller enbart på T-zonen. Använd Nattmasken regelbundet – gånger per vecka eller varje natt som kur tills tuben är tom. Om produkten används varje natt så räcker tuben i – månader. Applicera på samma sätt som du applicerar en ansiktscrème. Dermosil Fresh! Djuprengörande Nattmask är oparfymerad och kommer i en  ml stor tub med praktisk flipkork.

FR E S

H!

de ö ra n re n g 0 p 5 u . j D l 4 75 m 9 3 36

N at t

mas

k

15


makeup

Avlägsna nagellacket på ett helt nytt sätt

Den första nagellacksremovern i Finland som beviljats rätt att använda Allergi- och Astmaförbundets logo Acetonfri Oparfymerad Nästan helt doftfri Mild Ett helt nytt sätt att avlägsna nagellack

NYHET! Dermosil Dip-in Nagellacksremover är något helt nytt. Produkten är oparfymerad, acetonfri och skonsam. Den första nagellacksremovern i Finland som beviljats Allergi- och Astmaförbundets logo. Dessutom är det ett helt nytt sätt att ta bort nagellack.

cket: rDippa bort la vat. Sväng bu ntligt fastskru s de rid or sp är n en ka ts rk t locket på bu or ttagningsvä at sb ra ck lle lla ro ge nt na 1. Ko ner en liten stund så att n. ngret i svampe ken upp och och stick in fi en rk bu n. na pe 2. Öpp jämnt i svam mot svampen. id nageln lätt i ca 15 sekund

er och vr

3. Håll fingret i burken nageln är ren! t ur burken – re ng fi rt bo 4. Dra

NAGLAR   L An

nd sa

xe

ll e r

ö r at t avl ägs k ni v f na sk y d ds

pp

re

t.

16

pa

Många kunder har frågat efter ett skonsamt och doft fritt alternativ för nagellacksborttagning. Vår nya nagellacksremover har utvecklats speciellt för att möta kundernas önskemål. Removern är oparfymerad och nästan helt doftfri och därför mycket behaglig att använda. Dip-in Nagellacksremover kommer i en  ml stor burk, som är både snygg och praktisk. Burken är fylld

NYHETER! Det är dags att

med en skumgummisvamp som suger upp nagellacksremovern. Du behöver varken makeup pads eller bomull, bara stick fingret i burken så sköter burken resten! MAKEUP

Dip-in Nagellacksremover 3615 75 ml 5.80

OBS! Även Dermosil Överlack och Utjämnande underlack har erhållit rätt att använda Allergi- och Astmaförbundets logo!

ta fram vårpaletten och måla naglarna i pigga, glada färger. Vårnyheterna Nagellack Marshmallow, Pink candy och Lollipop ger löften om en kommande vår.


Så får du lacket att hålla länge: 1. Fila naglarna och jämna till nagelbanden innan du applicerar nagellack.

2.

Applicera ett lager Utjämnande underlack på rengjord nagel. Lacket gör nagelytan slät och ger en jämn bas för det färgade lacket.

3.

Blanda det färgade lacket genom att försiktigt vrida på flaskan. Undvik att skaka för att förhindra luftbubblor i lacket.

4.

Applicera ett lager färgat lack. Låt torka ordentligt och applicera ett lager till för ett mer täckande resultat.

5.

Avsluta med ofärgat Överlack som förlänger hållbarheten och ger snygg finish.

Marshmallow Lollipop Pink candy

R   L ÄCKRA SOM KARAMELLER

De nya nagellacksnyanserna pas-

sar för både vardag och fest. Gillar du starkare färger är det bara att måla flera lager. Den högklassiga penseln ger ett jämnt och välvårdat resultat. Nagellacket torkar snabbt och håller länge. Nagellacken kommer nu i  ml stora flaskor, jämfört med de tidigare som innehöll  ml. Nagellack Marshmallow är skimrande vitt med en gnutta silver och

ger naglarna en fräsch pärlemorglans. Nagellack Pink candy ger naglarna en naturlig och dämpad nyans. Det persikofärgade blekrosa lacket innehåller en aning skimmer. Nagellack Lollipop i en läcker ljusrosa nyans ger naglarna en vacker pärlemorglans.

MAKEUP

Nagellack 12 ml 3.90 9215 Marshmallow 9216 Pink candy 9217 Lollipop

17


aktuellt

Var snäll mot dina händer

Sällan tänker vi på hur beroende vi är av våra händer, både på jobbet och på fritiden. De är viktiga arbetsredskap. Händerna har en viktig uppgift även då vi vill visa känslor, med dem kan vi både smeka och klappa någons kind eller axel.

Händerna får verkligen göra slitjobbet. De

är alltid i användning, ofta oskyddade för temperaturväxlingar, de tvättas ofta, kommer regelbundet i kontakt med olika ämnen och material som gör dem torra och spruckna. Händerna behöver massor med fukt och vård för att fungera och må bra. Fokusera på vårdande produkter av god kvalitet. Många kommer ihåg handtvålen men glömmer tyvärr handcrèmen. Se till att tvålen har återfuktande egenskaper och inte bara tvät-

18

tar rent. Använd handcrème varje gång du tvättat händerna. Dermoshop har ett brett utbud av vårdande produkter för händerna. Vi har tagit fram handprodukter för olika behov och önskemål. Behoven växlar också enligt årstid och arbetsuppgift eller fritidssysselsättning. Den som handarbetar eller jobbar i trädgården kräver exempelvis en rejält återfuktande handcrème. För dig med känslig hud finns oparfymerade och skonsamma alternativ. Läs mer om alla våra handprodukter på www.dermoshop.fi


Första hjälpen för torra händer NYHET! Dermosil Glycerinhandcrème är perfekt för dig med riktigt torra händer. Den passar även om du fått sprickor på händerna. Crèmen kan också användas för hela kroppen.

Glycerinhandcrème innehåller , % effektivt återfuktande glycerin. Den innehåller också skyddande och fuktgivande E-vitamin. Handcrèmen absorberas snabbt av huden utan att kladda. Produkten är avsedd för daglig användning. Glycerinhandcrèmen är dryg och kommer i en  ml stor tub. Produkten ingick även i julsortimentet , då under namnet Handcrème för händiga händer, i julförpackningen Handy. Handcrèmen är oparfymerad.

DERMOTEKET

Glycerinhandcrème 3617 150 ml 4.90

dermotips Primo Valnötshandcrème i praktisk pumpflaska är lätt att dosera. Ställ den bredvid handtvålen så finns den alltid nära till hands när du tvättat händerna.

PRIMO

Valnötshandtvål 3226 325 ml 4.70 Valnötshandcrème 3515 325 ml 8.70

19


hudvård Alla våra naturkosmetikprodukter har beviljats ECOCERT-certifikat. ECOCERT är en oberoende organisation i Europa och USA som aktivt

övervakar såväl råvaror som tillverkningsmetoder, förpackningsmaterial och produkttexter samt garanterar att dessa uppfyller kraven för äkta naturkosmetikprodukter.

ECOCERT-certifikat garanterar kvalitet

Varsam ansiktspeeling NATURE

Ansiktspeeling 3635 50 ml 5.90

20

NYHET! Dermosil Nature Ansiktspeeling avlägsnar skonsamt döda hudceller och ger samtidigt huden frisk lyster. , % av råvarorna i produkten härstammar från naturen och , % är ekologiskt odlade.

Nature Ansiktspeeling är en fi n-

kornig crème som med hjälp av kiseldioxid avlägsnar döda hudceller effektivt men skonsamt. Mjölksyra förstärker både den peelande och den återfuktande effekten. Mandelolja, svartvinbärsfröolja och glycerin återfuktar ytterligare. En vattenlösning från neroliblomman friskar upp

och vårdar huden medan aloe veraextrakt mjukgör och återfuktar. Ansiktspeelingen gör huden klar och fräsch. Nature Ansiktspeeling är oparfymerad och kommer i en  ml stor tub med fl ipkork. Tuben är fräscht grön med grafiskt blommotiv. Peela huden en gång i veckan och återfukta med Nature Ansiktscrème.


Naturligt fräsch hud NATURE

Ansiktsmask 3641 50 ml 5.60

NYHET! Välj ett naturligt alternativ för ansiktet. Nyheten Nature Ansiktsmask är ECOCERT-certifierad och innehåller , % naturliga och , % ekologiskt odlade råvaror. Nature Ansiktsmask passar perfekt att använda efter Nature Ansiktspeeling. Nature Ansiktsmask gör huden mjuk och len. Den innehåller massor med återfuktande ämnen som svartvinbärsfröolja, jojobafröolja samt

återfuktande och uppfriskande neroli blomvatten. De vårdande ämnena gör trött hud mjuk, len och återfuktad. Ansiktsmasken innehåller även återfuktande och mjukgörande bivax, glycerin och aloe veraextrakt. Använd alltid efter peeling eller så ofta som huden behöver extra fukt och vila. Applicera på rengjord hud och låt verka i  minuter. Skölj sedan bort med ljummet vatten. Applicera sedan Nature Ansiktscrème. Ansiktsmasken vårdar huden, gör den slät och fräsch. Nature Ansiktsmask är oparfymerad och kommer i en  ml stor tub med fl ipkork. Tuben är vit med grafiska gröna blommor.

dermotips Nature Makeup pads och Nature Ansiktsvatten är bra hjälpredor då du ska avlägsna Nature Ansiktsmasken.

NATURE

Makeup pads, GOTS organic 3409 1.60 Ansiktsvatten Neroli, organic 3598 4.90

21


aktuellt

Omega 3 fiskolja stöder hjärtat, hjärnan och ögonen NYHET! Dermosil Omega  fleromättade fettsyror påverkar vårt välmående i många avseenden. Det är vetenskapligt bevisat att eikosapentaensyra EPA och dokosahexaensyra DHA i Omega  fiskolja främjar hjärnans, hjärtats och ögonens hälsa. Omega 3 fettsyra DHA hjälper

nervsystemet och ögonen att utvecklas och fungera optimalt. EPA stöder immunförsvaret, håller blodtrycket på normal nivå och reglerar nervsystemet och muskelfunktionerna. EPA hindrar också blodet från att klumpa sig och har inflammationshämmande egenskaper. Omega -fettsyror har också positiv inverkan på huden.

22

Forskning visar att Omega -intag under graviditeten främjar hjärnans och ögonens utveckling hos barnet.

HEALTH

Omega 3 3633 107 g / 75 st 13.90


dermoinfo Vår kundtjänst informerar Kom ihåg att uppdatera webbläsaren! En förutsättning för att våra webbsidor ska fungera felfritt är att din webbläsare (t.ex. Firefox, Internet Explorer, Chrome) är uppdaterad med den senaste versionen. På så sätt kan vi garantera att du kan utnyttja alla funktioner och kampanjer i vår webbshop. Om din webbläsare är föråldrad kan du åtgärda saken genom att uppdatera den. Det gör du via webbläsarens inställningar. Du måste vara ansluten till nätet för att göra detta.

Min sida

Omega-3 från mat och tillskott Vår kropp producerar inte själv Omega -fettsyror. De måste vi få via maten eller kosttillskott. Dermosil Omega 3

fi skolja har PureMax™ -kvalitet, som garanterar hållbar produktion och bevarande av fi skearterna. PureMax™ fiskolja är renad och utan smak och doft . PureMax™ garanterar även en hög halt av EPA och DHA i kapseln.

Fungerande stöd för vår kropp En Dermosil Omega 3-kapsel

innehåller  mg EPA och  mg DHA. Enligt Europeiska livsmedelsverket EFSA behöver kroppen minst  mg EPA- och DHA-fettsyror per dag för att trygga en god hälsa. Produkten innehåller inte fiskprotein, men mycket känsliga fiskallergiker kan få symtom. Rekommenderas inte för personer med nedsatt koagulationsförmåga.

Små steg på väg mot en bättre hälsa Små saker i vår vardag hjälper oss att bibehålla god hälsa. Välj att motionera lite mera, äta mångsidigare och i mindre portioner. Minska på de hårda fetterna i kosten i kött och korv, bakverk, pizza, hamburgare, grädde och ost så mår också hjärtat bättre. En Dermosil Omega -kapsel per dag stöder såväl hjärtats, hjärnans som ögonens hälsa. Dosering: – kapslar per dag för personer över  år.

Har du tappat fakturan? Du hittar din senaste faktura i pdf-form på Dermoshops webbsidor under Min sida. Pdf-fakturan finns kvar på sidan ett par dagar efter förfallodagen. Via Min sida kan du se hur din senaste beställning framskrider. Du kan även med hjälp av uppföljningskoden följa med paketets färd efter att det postats från oss. Kom ihåg att uppdatera dina adressuppgifter. På så sätt försäkrar du dig om att tidningen sänds till rätt adress. Kolla också att telefonnummern är rätt. Om du t.ex. beställer ett paket med leveranssätt Itella Economy, så sänds ankomstavin som ett textmeddelande.

23


HUDVÅRD FÖR HELA FAMILJEN

3461

3008

Utgående produkter Den aktuella listan med utgående produkter hittar du på vår webbshop www.dermoshop.fi.

Symboler   Svagt parfymerad  Produkten inne­ håller par­fym.   Hypo parfum  Produkten innehåller hudvänligare par­fymer. Ingen av de in­ gredienser som ingår tillhör de 26 mest allergiframkallande ämnena.   Med naturliga doft- eller smakämnen Sådana ämnen är till exempel citrusolja och eukalyptus.   Oparfymerad  Det betyder inte att produkten skulle vara helt doftfri. De rå­ varor som används i produkterna har ofta en mild doft, av lite medicinsk natur.   Begränsat parti Produkten finns i begränsat parti. Vi levererar pro­ dukten så länge den finns i lager, men vi kan inte garantera att den finns under hela den tidsperiod som tidningen är i kraft. Om en begränsat parti-produkt är slut bestäms bonuspoängen / bonuspro­ dukterna enligt fakturans slutsumma ex­ klusive den produkten.   Utgående produkt Produk­ ten kommer att utgå ur sortimentet. Vi levererar produkten så länge den finns i lager, men vi kan inte garantera att den finns under hela den tids­period som tid­ ningen är i kraft. Om en EXIT-produkt är slut bestäms bonuspoängen / bonuspro­ dukterna enligt fakturans slutsumma ut­ an den produkten.   Produkten förnyas  Ibland förnyas en produkt, antingen ändras innehållet eller så får förpackningen ny design. De produkter som ska förnyas märks med en symbol i form av en cirkulerande pil. Produkten utgår inte ur sortimentet, utan återkommer till försäljning i förnyad ver­ sion, eventuellt med nytt pris.

24 

 CLASSIC

3033

3012

3037

Crèmetvål

Vinter Body Crème

Bastutvål

Den växtoljebaserade tvålen används som duschtvål för hela kroppen och vid upprepad handtvätt. Den är mild, torkar inte ut huden. Tvålen är dryg och passar för hela familjen.

Vårdar torr hud. Låter huden andas och bin­ der fukt. Innehåller eteriska oljor och ämnen som har en behagligt värmande effekt på hu­ den.

Vårdande tvål med frisk doft, perfekt i samband med bastun. Svalkande mentol och björkextrakt lugnar huden. Rekommenderas inte för barn eller personer med känslig hud.

 3008 500 ml 4.70 Crèmetvål refill 30081 500 ml 3.90 Tvål för smutsiga händer Effektiv tvål med frisk doft som rengör riktigt smutsiga händer efter trädgårdsjobb eller me­ kande i garaget. Mild och växtoljebaserad, tor­ kar inte ut huden.

 3461 500 ml 6.30

 3033 250 ml 6.70 Kökstvål Löddrar sparsamt och rengör händerna effek­ tivt i samband med matlagning. Innehåller na­ turliga citrusoljor som ger en frisk doft. Doften täcker t.ex. fisk- eller vitlökslukt.

 3037 500 ml 5.00 Kökstvål refill 30371 500 ml 4.00

 3012 500 ml 5.50 Bastutvål refill 30121 500 ml 4.40 


Fräsch kroppslotion med läcker limedoft.

3035

3605

3001

3119 3523 3586

3118

3003

3315

3039

3316

Hudvårdslotion parfymerad

Duschgel Lime

Duschgel Mandarin

En dryg lotion som vårdar och skyddar hela kroppen. Gör huden mer elastisk och absor­ beras snabbt.

En rikt löddrande duschgel. Innehåller citrusolja, som ger produkten en pigg och fräsch doft.

Duschgelen innehåller mandarinolja och har en behaglig och fräsch citrusdoft.

 3001 500 ml 6.90

FÖRNYAD! Deo Roll-On Classic Mild vårdande antiperspirant som aktiveras av kroppens egen temperatur. Effektiv och lång­ tidsverkande. Innehåller inte alkohol, färg- el­ ler konserveringsämnen, passar för känslig hud.

 3035 75 ml 2.90 Kroppspeeling Lime Lätt och skonsam kroppspeeling, som gör huden mjuk och len. Naturliga krossade riskorn peelar huden medan glycerin återfuk­ tar. Fräsch doft av lime. Används 1-3 gånger i veckan.

  3605 200 ml 5.90

 3119 250 ml 3.90 Hudvårdslotion Lime Återfuktande lotion för hela kroppen. Den parabenfria crèmen har en frisk limedoft. Innehåller återfuktande glycerin samt mjuk­ görande och fuktbindande allantoin.

 3523 250 ml 5.40

FÖRNYAD! Deo Roll-On Lime En effektiv antiperspirant som passar för per­ soner med känslig hy. Innehåller inte alkohol, ej heller färg- eller konserveringsämnen. Dof­ tar friskt och passar både damer och herrar.

 3586 75 ml 2.90

 3003 250 ml 3.90 Dusch- och Badolja Mandarin Mild och återfuktande olja för dusch och bad. Produkten består till 45 % av växtoljor. Gör hu­ den behagligt len.

 3039 250 ml 5.90 Duschgel Röd Apelsin En rikt löddrande duschgel. Innehåller olja från blodapelsin, som ger produkten en glad och uppiggande doft.

Fräsch återfuktande lotion för hela krop­ pen. En varm och glad doft av röd apel­ sin. Innehåller glycerin, E-vitamin, allantoin och naturlig blodapelsinolja. Innehåller inga parabener.

 3315 250 ml 5.40

FÖRNYAD! Deo Roll-On Röd Apelsin En fräsch och skonsam antiperspirant, med en pigg doft av röd apelsin. Aluminiumsalter förhindrar transpiration. Produkten är fri från alkohol, färg- och konserveringsämnen.

 3316 75 ml 2.90

 3118 250 ml 3.90 Duschgel Röd Apelsin refill 31181 500 ml 6.30  Hudvårdslotion Röd Apelsin  CLASSIC  25


35+ Energicrème

Läppbalsam 

En näringsrik ansiktscrème som innehåller högklassiga naturliga ämnen som ginseng, bidrottninggelé och sojaprotein. Ger spänst och livskraft åt trött och åldrande hud.

Vårdar torra läppar. Innehåller växtbaserade ingredienser samt A- och E-vitamin. Innehåll­ er varken vatten, lanolin eller mineraloljor. Har en mild vaniljdoft, passar för hela familjen.

 3052 50 ml 6.80

 3075 3,5 g 3.20

Ögongelcrème

Läppsalva

En lätt vårdande gel som återfuktar och pig­ gar upp huden runt ögonen. Hudens egna ak­ tiva ämnen som B-vitamin, kreatin och E-vita­ min motverkar hudens åldrande i förtid.

Färglös och oparfymerad Läppsalva. Innehåll­ er vårdande ämnen, som växtbaserade oljor, jojobafröolja, sheasmör samt E-vitamin och honung. Ger ett lågt solskydd (UVB och UVA).

 3053 20 ml 5.90

 3231 15 ml 2.70

3052

3053

3027 3026

3589 3588

Ansiktsvatten

Tandgel

After Sun Lotion 

Ett uppfriskande ansiktsvatten som tillsluter porerna och lugnar huden efter rengöring. Torkar inte ut huden. Produkten är milt par­ fymerad och helt utan konserverings­ämnen.

Den genomskinligt blågröna Tandgelen har en mild och frisk mintsmak. Innehåller 0,32 % natriumfluorid (1450 ppm F). Passar för vuxna. Innehåller inte parabener.

Absorberas snabbt, svalkar och vårdar huden efter solbad. Innehåller rikligt med återfuktan­ de ämnen som E-vitamin och allantoin samt svalkande aloe vera. Frisk och behaglig doft.

 3027 250 ml 4.90

 3588 75 ml 2.90

Ansiktstvätt

Tandkräm

Solskyddsspray SPF 50

Hjälper tänderna återfå sin naturligt vita nyans och avlägsnar mörka fläckar. Innehåller 0,32 % natriumfluorid (1450 ppm F). Passar för vuxna. Innehåller inte parabener.

Solskyddssprayen är lätt att dosera. Den ab­ sorberas snabbt och lämnar ingen kladdig känsla på huden. Produkten är oparfyme­ rad och vattenfast. Blir färglös på huden och lämnar inga vita spår. Spraya rikligt på huden genom att hålla flaskan på cirka 20-30 cen­ timeters avstånd riktad mot huden. Smörj ut sprayen, låt torka.

 3589 75 ml 2.90 Munskölj Munskölj med fräsch mintsmak, motverkar ef­ fektivt bildandet av plack. Innehåller fluor. An­ vänds dagligen, morgon och kväll. Mät upp 10 ml i korken och skölj munnen i 30 sekun­ der. Spotta ut, får ej sväljas. Produkten rekom­ menderas ej för barn under 6 år. Innehåller ej alkohol.

 3601 300 ml 5.30

3601

3416

 3416 200 ml 5.30

Milda tensider löddrar och rengör huden milt och omsorgsfullt. Innehåller återfuktande gly­ cerin. Passar för rengöring av normal till fet hy.

 3026 250 ml 4.90

3231

3075

 9177 75 ml 8.70  After Sun Duschgel En frisk och mjuk duschgel för hela kroppen. Speciellt utvecklad för hud som hettar och stramar efter en dag i solen, hud som törstar efter svalka och fukt. Duschgelen innehåller rikligt (20 %) med aloe vera som lugnar och svalkar solvarm hud. En frisk och lite fruktig doft som passar både kvinnor och män.

 9179 250 ml 4.60  9177

26 

 CLASSIC

9179


MILT OCH SKONSAMT FÖR BARNEN

3631

36301

3627 3625

3629 3632

3630

3628

Tandkräm    3631 75 ml 3.00  Tvättmousse refill   36301 500 ml 5.80  Schampo   3627 250 ml 4.30 Vattenfri Salva    3625 30 ml 5.40  D-vitamin 10 µg 3632 90 tuggtabletter 4.80  Hudvårdslotion   3629 150 ml 3.80  Tvättmousse   3630 250 ml 6.20  Hårbalsam   3628 250 ml 4.20

 Jr.  27


VARSAM VÅRD FÖR KÄNSLIG HUD 3023

3410

3067

3092

3582 3036

3638 3063

Handtvål Extra   3410 325 ml 4.70  Ansiktscrème E   3067 50 ml 7.40  Rengöringsmjölk   3023 250 ml 4.90  Face Extra   3092 60 ml 3.70  Mineral Deo Stick   3582 80 g 6.90  Deo Roll-On   3036 75 ml 2.90  Handcrème E 50 ml   3638 50 ml 2.30  Handcrème E   3063 200 ml 6.40 3016

3431

3626

3030

3002 3007

Mild tvål   3030 500 ml 4.70 Intimtvål   3016 500 ml 4.90 Intimtvål refill 30161 500 ml 4.50 Duschgel   3626 500 ml 5.60

28 

  PRODUKTER FÖR KÄNSLIG HUD

Hudsalva Extra   3007 200 ml 6.90 Kroppscrème   3431 200 ml 6.90 Hudvårdslotion   3002 500 ml 7.20


SPARA OCH FYLL PÅ

30081

30371

30121

30161

30841

30851

31181

34321

40171

Crèmetvål refill   30081 500 ml 3.90  Kökstvål refill   30371 500 ml 4.00  Bastutvål refill   30121 500 ml 4.40  Intimtvål refill    30161 500 ml 4.50 Duschgel Vitamin E refill   30841 500 ml 4.60  Hudvårdslotion Vitamin E refill   30851 500 ml 5.90 Duschgel Röd Apelsin refill   31181 500 ml 6.30  Familjeschampo refill   34321 500 ml 4.50 Havtornshandtvål refill   40171 500 ml 5.90  Tomflaska 9228 300 ml 1.90  Kom även ihåg Dermosil Jr refill!  Jr. Tvättmousse refill   36301 500 ml 5.80

9228

 REFILL  29


VÅRDANDE SPECIALPRODUKTER

3015

3043

3609

3028

3617

3573 3417

Tvättbalsam 

Linimentcrème 

Karbamidfotcrème 

Kylande Roll-On

Rengöring med mjukgörande oljor för hela kroppen. Kan användas utan vatten för säng­ liggande patienter och personer med känslig hud. Applicera och torka med mjuk handduk.

Värmer och stimulerar efter ansträngning. Applicera gärna på hela kroppen till natten. Den avslappnande effekten börjar märkas ef­ ter ca fem minuter.

Fyllig crème som återfuktar huden och gör fötterna mjuka. Effektiv hjälp för fötter med hård och narig hud. Innehåller 17,5 % karba­ mid, växtbaserade oljor, glycerin och allan­ toin.

Kylande Roll-On lindrar klåda förorsakad av insektsbett. Produkten är lätt att applicera på det kliande hudområdet och ger snabbt lind­ ring. Innehåller svalkande mentol som lugnar huden och lindrar klådan. Produkten innehåll­ er också alkohol. Rekommenderas inte åt barn under 3 år.

 3015 250 ml 3.90

 3043 200 ml 6.40

Rakgel

Kylbalsam 

Mild och oparfymerad rakgel för borttagning av oönskad hårväxt. Gelen används tillsam­ mans med rakhyvel för att avlägsna hår på benen, armarna, intimområden och i armhå­ lorna. För män passar rakgelen också för att raka bort skägget. Innehåller rikligt med aloe vera som återfuktar och lugnar huden. Aloe vera motverkar också rodnader i huden som annars lätt uppstår efter rakning.

En svalkande och vårdande gel som passar ef­ ter ansträngning. För lokal behandling av sol­ sveda och insektsbett. Innehåller mentol. An­ vänds inte på sårig hud och inte på små barn.

 3609 150 ml 5.90

 3028 100 ml 4.90 Aloe Gel  Lugnar irriterad och känslig hud. Aloe vera -extrakt svalkar, lindrar vid solsveda och klå­ da förorsakad av insektsbett. Återfuktande. Innehåller inga doftämnen, parabener eller färgämnen.

 3417 100 ml 3.60

 3573 150 ml 5.00

NYHET!

 9181 30 ml 3.40 

Glycerinhandcrème Glycerinhandcrèmen är effektivt återfuktande och avsedd för riktigt torra händer. Produkten kan även användas på sprucken hud. Passar också för hela kroppen

9181

 3617 150 ml 4.90 Mygg- och Fästingspray Sprayen håller myggor, fästingar och andra småkryp på avstånd. Den praktiska sprayflas­ kan är lätt att dosera med. Spraya direkt på huden eller på kläderna 2 gånger per dygn. Får ej användas på barn under 3 år.

 3570 100 ml 7.90 3570

30 

 DERMOTEKET


DET BÄSTA FÖR FÖTTERNA Praktisk 360° pump, funkar även upp och ned!

3161

3160

En matsked Fotbadsalt till ett skönt fotbad.

3042 3418 3068

Fotbadsalt   3068 200 g 3.90  Fotpeeling   3160 100 ml 7.90  Fotcrème Shea  Fotcrème  3042  200 ml  8.30   Fotspray antiperspirant   3418 100 ml 5.00

 3161 100 ml 6.90

  FOOT THERAPY  31


E-VITAMIN GER LIVSKRAFT

Duschgel Vitamin E

Rengöringsmousse Vitamin E

Rikligt löddrande duschgel för hela familjen. Skonsam och dryg produkt som innehåller E-vitamin. Duschgelen har en behaglig hypo­ parfym.

Effektivt men skonsamt rengöringsskum för ansiktet. Innehåller E- och B-vitamin samt havstång. Avlägsnar vattenlöslig makeup och passar alla hudtyper.

 3084 500 ml 5.80

 3083 150 ml 6.80

NYHET!

Duschgel Vitamin E refill 30841 500 ml 4.60 

Rengöringsmousse Vitamin E mini  3644 50 ml 3.90

3644

3084

3083 3066

Ansiktscrème Vitamin E Vårdar, skyddar, ger näring och spänst åt hu­ den. Innehåller en kombination av återfuktan­ de ämnen som raps-, olivolja och E-vitamin. Absorberas snabbt.

 3066 50 ml 7.40

3105

Hudvårdslotion Vitamin E En dryg kroppslotion med allantoin och E-vi­ tamin, som motverkar hudens åldringspro­ cess och förbättrar dess förmåga att binda fukt. Absorberas snabbt, skyddar och vårdar huden.

Duschcrème Vitamin E Mjukt, krämigt lödder ger huden en silkeslen känsla. Innehåller rikligt med återfuktande äm­ nen, E-vitamin och silkesprotein. Avokadoolja tillför huden extra fett.

 3085 500 ml 7.30 Hudvårdslotion Vitamin E refill 30851 500 ml 5.90 

 3105 250 ml 4.60

3085

32 

  VITAMIN E


FÖRNYAD!

Deo Stick Vitamin E Aluminiumfri deodorant i stiftform som torkar genast. Innehåller aloe vera och E-vitamin. Et­ hylhexylglycerin och parfym motverkar tran­ spirationslukt.

Deo Roll-On Vitamin E Effektiv antiperspirant utan alkohol, innehåller ej heller färg- eller konserveringsämnen. Alu­ miniumsalter bildar en hinna på huden, som förhindrar transpiration. Innehåller E-vitamin.

 3020 75 g 6.50

 3587 75 ml 2.90

3587 3020

3599

3600

Ansiktsvatten Vitamin E Ett fylligt, skonsamt och milt ansiktsvatten som gör huden redo för vårdande produkter. Produkten innehåller E-vitamin, glycerin och olivolja. Ansiktsvattnet är alkoholfritt med en fräsch doft. Används morgon och kväll.

 3599 250 ml 4.90 3062

Ansiktsserum Hyal-X3 Vitamin E Ansiktsserum som effektivt återfuktar och fräschar upp huden. Absorberas snabbt, hu­ den känns återfuktad och vital. Innehåller hy­ aluronsyror, glycerin och E-vitamin. Används som fuktigvande kur morgon och kväll i några veckor eller varje dag under fuktighetscrèmen under en längre tid.

 3600 30 ml 6.90

3411

Handtvål Vitamin E

Handcrème Vitamin E

Fräscht rosa handtvål som passar vid ofta upprepad handtvätt. Tvålen innehåller åter­ fuktande E-vitamin och glycerin.

Vårdar och skyddar torra händer, absorberas snabbt av huden. Innehåller återfuktande gly­ cerin, tistelolja, E-vitamin och allantoin.

 3411 325 ml 4.70

 3062 200 ml 6.40

  VITAMIN E  33


GULDKANT I VARDAGEN

3556 3608

3558

3226 3607

3515

Nagelbandscrème Valnöt

Valnötshandcrème Ger fukt och vård åt händerna, stärker an­ strängd hud och motverkar uppkomsten av rynkor. Absorberas snabbt. Mjuk nötaktig doft.

 3515 325 ml 8.70 Valnötsduschcrème

Valnötsbodylotion

Valnötshandtvål

En silkesmjuk duschcrème i praktisk pump­ flaska. Innehåller återfuktande glycerin, avo­ kadoolja, näringsrikt E-vitamin och valnötsex­ trakt. Ljuvlig nötig doft.

Tillför huden långvarig fukt. Innehåller fröolja från makadamianöt, rikligt med återfuktande glycerin, sheasmör, olivolja och näringsrikt E-vitamin. Ljuvlig nötig doft.

Högklassig handtvål i praktisk pumpflaska. Innehåller milda tensider, återfuktande glyce­ rin och valnötsextrakt. Tvålen har en behaglig nötdoft.

 3558 250 ml 4.90

 3556 250 ml 6.20

 3226 325 ml 4.70

Fyllig och mjuk crème speciellt utvecklad för att vårda och mjuka upp nagelbanden. Crèmen sugs snabbt upp av huden utan att kladda. Massera in crèmen på nagelbanden och på huden runt nageln. Låt absorberas en stund och massera sedan in crèmen tills den sugits in helt.

 3608 15 ml 4.90 Hand- och Nagelbandspeeling Valnöt Effektiv och vårdande peeling för händer och nagelband. Avlägsnar döda hudceller och gör händerna mjuka och lena. Det peelande äm­ net är riskross, som gör att produkten även passar för de känsliga nagelbanden. Mjuk val­ nötsdoft.

 3607 75 ml 3.90

Kroppsolja Högklassig olja som ger fukt åt torr och irri­ terad hud. Tillverkad av 100 % naturliga råva­ ror. Återfuktande och skyddande fröolja från arganträdet samt fröolja från nyponros håller huden späns­tig. Lyxig produkt.

 3229 125 ml 13.40 Ansiktsolja Högklassig återfuktande, vårdande och stär­ kande olja för ansiktet. Till 100 % tillverkad av naturliga ämnen. Innehåller bland annat frö­ olja från nyponros och gurkört. Doseras med pipett. Lyxig och effektiv.

 3516 15 ml 11.30

3229

34 

 PRIMO

3516

3602

9174


3029

3082 3081 3080

Ansiktspeeling

Nattcrème Retinol

Dagcrème Q10

Ögoncrème Q10

En lätt löddrande peelingcrème. Små runda peelande korn avlägsnar varsamt döda hud­ celler. Glycerin och avokadoolja gör huden mjuk och spänstig. Används 1 – 2 gånger i veckan.

Motverkar rynkbildning och minskar förekom­ sten av redan existerande rynkor. Innehåller E-vitamin och A-vitamin i dess renaste form, retinol. För normal hud.

En högklassig växtbaserad ansiktscrème med Q10 som aktivt motverkar rynkbildning. Crè­ men har solskyddsfaktor 6 mot UVB-strålar och passar för normal hud.

Q10 bibehåller elasticiteten i den känsliga hu­ den kring ögonen och reducerar uppkomsten av rynkor. Dutta en liten mängd crème runt ögonen morgon och kväll. För normal hud.

 3029 100 ml 5.50

 3081 50 ml 7.90

 3080 50 ml 7.40

 3082 15 ml 7.30

Natt hand- & fotcrème

Hårborttagningsvax

Fyllig och fet nattcrème för vård av händer och fötter. Crèmen återfuktar och lugnar hu­ den. Innehåller bl.a. bomullsfröolja och allan­ toin. Den har en mild och behaglig doft av vanilj.

Kallvaxremsor som effektivt avlägsnar miss­ klädsam hårväxt på benen. Huden hålls len och hårfri ca 4 veckor. Innehåller aloe vera. An­ vänds ej i bastun. Förvaras oåtkomligt för barn.

 3214 200 ml 7.10 Brun utan sol lotion

 3162 12 st 6.50

3214

Återfuktande lotion för hela kroppen, ger hu­ den en lätt och naturlig solbrun ton. Ger hu­ den en vacker lyster genast efter användning. Applicera jämnt på ren hud, låt absorberas in­ nan påklädning. Tvätta händerna omsorgsfullt efteråt. Produkten, som inte innehåller solskyddsfaktor har en lätt och fräsch doft.

 3602 150 ml 5.90

Brun utan sol för ansiktet Lätt återfuktande moussig ansiktscrème, som ger huden en solbrun ton. Lätt att applicera och absorberas snabbt. Innehåller effektivt återfuktande oljor, bl.a. aprikosfröolja. App­ licera crèmen jämnt på rengjord hud, tvätta händerna omsorgsfullt efteråt. Undvik områ­ det runt ögonen samt ögonbrynen. Innehåller ej solskyddsfaktor.

 9174 30 ml 4.70  Praktisk Appliceringshandske för applicering av brun utan sol -produkter hittar du på si­ dan 58.

3162

 PRIMO  35


Dekolletage serum Effektivt återfuktande serum för dekolletage, byst och hals. Ger huden spänst och förebyg­ ger ålderstecken. Elegant och behaglig doft. Kommer i praktisk pumpflaska.

 3460 80 ml 9.90

3559

3460

3561

4016

3560

4015 3448

3450

Sockerpeeling Vanilj

Badsalt Yoghurt

Choklad Kroppspeeling

En lyxig peelingcrème för hela kroppen. Sock­ erkornen peelar huden skonsamt. Innehåller söt mandelolja som återfuktar huden. Mild och mjuk doft av vanilj.

Vårdande yoghurtpulver hjälper huden återfå elasticiteten. Dosera en matsked badsalt per fyra liter vatten för fotbad. För ett helkropps­ bad, dosera cirka 1/3 av burken. En kvinnlig doft.

Chokladdoftande kroppspeeling med bl.a. nedmalda naturliga kakao- och aprikosfrön som peelar huden skonsamt. Kakaoextrakt och mandelfröolja tillför huden fukt.

 3559 200 g 7.60 Body butter Vanilj Fyllig kroppscrème som tillför huden massor av fukt. Passar speciellt bra för torr hud. In­ nehåller näringsrika och återfuktande växtol­ jor, kakaosmör, glycerin och E-vitamin. Mjuk vaniljdoft.

 4016 200 ml 7.80

 3561 200 g 4.20  Body butter Yoghurt

Choklad Uppstramande Kroppsgel

En fyllig sammetslen body butter som innehåller rapsolja, glycerin, fett från Shorea stenopteraväxtens frön, kakaosmör och yog­ hurtpulver som har en vårdande effekt på hu­ den.

Chokladdoftande gel som återfuktar och gör huden fast. Innehåller kakaoextrakt, algextrakt, elastin och kollagen som har uppstramande effekt. Applicera på ”problemområden”.

 3560 200 ml 7.80 Body butter Mörk Choklad Fyllig kroppscrème som passar speciellt bra för torr hud. Innehåller näringsrika och åter­ fuktande växtoljor, kakaosmör, glycerin och E-vitamin. Doftar mjukt och lent av choklad.

 4015 200 ml 7.80 36 

 PRIMO

 3448 200 ml 6.90

 3450 200 ml 7.70


FÖR MOGEN HY

3054

3212

3056 3055

En komplett hudvårdsserie för hud som törstar efter fukt.

3592

3406

1. Rengör huden med sammetslena produkter 2. Tillför näring med ansiktsserum 3. Återfukta huden med högklassiga produkter

Ansiktsvatten   3056 250 ml 7.70  Återfuktande rengöringsmjölk   3055 250 ml 7.70  Intensiv dagcrème   3054 50 ml 9.00 Intensiv nattcrème   3212 50 ml 10.00  Ögongelcrème   3592 15 ml 7.60  Glowing Ansiktsserum   3406 30 ml 9.40

  SKIN COMFORT  37


ANSIKTSVÅRD FÖR OLIKA HUDTYPER

4003

4004

4001

Phylidium Dagcrème för torr hy

Inca Inchi Dagcrème för normal- och blandhy

En silkeslen dagcrème. Långtidsverkande åter­ fuktare som ger huden livskraft. Aktiva ämnen är naturens egna växtextrakt som effektivt återfuktar huden. En mjuk hypo­parfymdoft.

Mjuk och näringsrik dagcrème med bl.a. växt­ oljan inca inchi och rikligt med antioxidanter. Hjälper huden att bevara fukt och elasticitet. En lätt och fräsch doft.

 4003 40 ml 9.40

 4001 40 ml 9.40

Phylidium Nattcrème för torr hy

Inca Inchi Nattcrème för normal- och blandhy

En fyllig och fuktgivande nattcrème. Ger nä­ ring och vårdar torr hud nattetid. Naturliga växtextrakt har en effektivt återfuktande inver­ kan på huden. En mild hypoparfymdoft.

 4004 40 ml 9.40

Fyllig nattcrème som ger fukt och näring, lugnar huden nattetid. Naturens egna växtol­ jor som t.ex. inca inchi-fröolja fungerar som verksamma ämnen. En lätt och fräsch doft.

 4002 40 ml 9.40

Shaker Ansiktsmask Citron refill 4011

4012

Rengöringsmousse för fet hy

En frisk och näringsrik ansiktsmask som rengör huden och gör den mjuk. Den har en lätt och naturlig citrondoft. Innehåller rikligt med C-vitamin från malet citronskal och fruktextrakt från lime som också har en rengörande effekt på huden.

  9189 3 x 10 g 5.40 

Mjuk mousse som rengör ansiktet på djupet. Tar även bort en vattenlöslig makeup. Milda tensider, återfuktande glycerin samt en mine­ ralblandning hjälper huden att förnya sig.

 4012 150 ml 6.80 Rengöringsmousse för normal-torr hy Mjuk mousse som varsamt men effektivt ren­ gör ansiktet. Tar även bort en vattenlöslig ma­ keup. Innehåller milda tensider, återfuktande glycerin, pantenol och karragenalg­extrakt.

 4011 150 ml 6.80

9189

38 

  FOR FACES

4002


4008

4028

Laminarghane® Ansiktscrème för problemhy Lätt gelaktig crème för problemhy. Reduce­ rar riklig talgproduktion, lugnar ner huden och lindrar irritationer. Hindrar huden från att bli glansig. Passar både som dag- och nattcrème.

4010

4009

4027

Anti-Redness Crème

Mattgörande Crème

Vintercrème för ansiktet

Fyllig ansiktscrème för känslig, irriterad och rodnande hud. Lugnar huden och lindrar rod­ nader. Rekommenderas för långvarig och re­ gelbunden användning.

Återfuktande ansiktscrème, ger huden en matt yta. Lätt, gelaktig konsistens, absorberas snabbt. Innehåller inte olja, passar därför både för normal och fet hy.

Skyddande och återfuktande ansiktscrème för ömtålig hy, speciellt utvecklad för hudens be­ hov under vintern. Passar som både dag- och nattcrème. Mild, svagt läkemedelsaktig doft.

 4010 40 ml 9.40

 4009 40 ml 9.40

 4027 50 ml 8.80

 4008 40 ml 9.40 Hudbalanserande Ansiktscrème En lätt crème för blandhy och fet hy. Passar som både dag- och nattcrème. Gör huden mjuk och ger den en matt yta. Aktiva ämnen förminskar porerna. Crèmen har en lätt och fräsch hypoparfymdoft.

 4028 40 ml 9.40

Shaker Ansiktsmask -förpackning Fräsch ansiktsmask med moussekonsistens som vitaliserar, återfuktar och mjukar upp huden. Applicera masken direkt efter att du blandat till den. En färdigblandad ansiktsmask ska absolut inte sparas, eftersom den är en färskvara som inte innehåller färg- eller kon­ serveringsämnen. Förpackningen innehåller en shaker och två refillpåsar: en Ansiktsmask Jordgubbe och en Ansiktsmask Citron.

  9187 6.50 

9188

Shaker Ansiktsmask Jordgubbe refill En somrigt fräsch ansiktsmask som rengör huden och gör den mjuk. Innehåller fruktsaft från jordgubbe som återfuktar och mjukgör och ger ansiktsmasken dess underbart som­ riga doft, nästan som nyplockade jordgubbar.

  9188 3 x 10g 5.40  9187

  FOR FACES  39


FÖR UNG HUD

9214

3565

3564

3459

FÖRNYAD ! Rengöringsgel   3564 250 ml 5.80 NYHETER ! Rengöringsgel mini   9214 100 ml 4.60  Anti-Spot & Red Neutralizer Concealer  40 

 FRESH!

 3459 2,5 g 5.60 

  Ansiktsvatten 

 3565 250 ml 5.10 


Fresh Balance blev Fresh!

3144

3566

3562

3639

FÖRNYADE ! Mattgörande och Återfuktande Gelcrème   3566 100 ml 5.90  Deo Roll-On   3144 75 ml 2.90  Peel-Off Ansiktsmask   3562 75 ml 4.30

NYHET !

Djuprengörande Nattmask 

 3639 75 ml 4.50  FRESH!  41


NATURNÄRA HUDVÅRD Nature produkterna har beviljats ECOCERT-certifikat, vilket betyder att de innehåller minst 95 % naturliga råvaror.

Läppbalsam, organic   3554 15 ml 4.50

3554

3521

Deo stick, natural 

 3521 50 g 5.90

3409

Nature Makeup pads har beviljats ”Organic”-symbolen enligt GOTSstandard, vilket innebär att minst 95 % av alla råämnen hämtas från naturen. Nature Makeup pads uppfyller också kraven för Bio Equitable Organic Fair Trade-logon. Rejäl handel -symbolen kombinerar kriterier och villkor för internationellt ekologiskt jordbruk (Organic Agriculture) och Rejäl handel (Fair Trade). Naturkosmetikprodukterna har certifierats av den franska organisationen ECOCERT.

Makeup pads, GOTS organic  3409 60 st 1.60 42 

 NATURE

3575

3598

Ansiktscrème, organic   3575 50 ml 7.00 Ansiktsvatten Neroli, organic   3598 150 ml 4.90


3636

3635

3641

3190

Rengöringsmousse för ansiktet, natural   3190 150 ml 6.80

NYHETER! 

Ansiktspeeling, organic   3635 50 ml 5.90  Ansiktsmask, organic   3641 50 ml 5.60

Ögoncrème, organic   3636 15 ml 5.80

 NATURE  43


RENT OCH SNYGGT

Med regelbunden peeling får du len och spänstig hud.

9180

Sommartvål 

 9180 100 g 2.90 

3621

3583 3584

3065

3094

Handtvål  3065 300 ml 4.90 (blå)   3094 300 ml 4.90 (grön)  3583 300 ml 4.90 (rosa)   3584 300 ml 4.90 (klar)

44 

 DESIGNS

3458


Kökstvål Salvia   3595 520 ml 6.50

3596

3595

3134

3585

3591

3318

Hudcrèmer   3458 200 ml 8.30 (Morot)  Duschgeler   3596 250 ml 5.20 (Morot)  Kroppspeeling Morot   3621 200 ml 5.90

 3134 200 ml 8.30 (Tranbär)   3585 250 ml 5.20 (Tranbär) 

 3318 200 ml 8.30 (Oliv)   3591 250 ml 5.20 (Oliv) 

 DESIGNS  45


STIL OCH STÄMNING HEMMA

9211

9210

3643

3642

NYHETER ! Rumsdoft 9210 200 ml 18.50    Disktrasa 9211 2.70  Kökshandtvål   3642 300 ml 5.00 

46 

 LIVING

  Diskmedel 

 3643 300 ml 4.30 


BÄRKRAFT FÖR HUD OCH SINNE Svartvinbärsfröolja ger näring och gör huden mjuk.

3614

3637 3513 3512

Svartvinbärsduschgel   3612 300 ml 4.90   Svartvinbärshandtvål   3512 325 ml 4.70 Svartvinbärshand- och Kroppslotion   3513 325 ml 6.50  Svartvinbärshandcrème 50 ml  Svartvinbärsbastudoft 3614 10 ml 3.30 

 3637  50 ml  2.30

3612

Havtornsfröolja återfuktar, stärker och gör huden elastisk. 3624

3018

3623

4018 4017

Havtornstvål   3018 110 g 3.00  Body butter Havtorn   3640 190 g 9.30  Havtornsduschcrème   3623 250 ml 5.90  Peelande Havtornsduschgel   3624 200 ml 5.90  Havtornshandtvål   4017 325 ml 4.70 Havtornshandtvål refill    40171 500 ml 5.90  Havtornshandcrème   4018 200 ml 5.60 3640

  BERRY THERAPY  47


HUDVÅRD FÖR HONOM

Man Duschgel Black Pepper Duschgel med en fräsch doft av citrus och en gnutta peppar. Effektiv men skonsam, glycerin motverkar torr hud. Praktisk pumpmekanism underlättar doseringen.

  3597 500 ml 6.50

FÖRNYAD! Man Deo Roll-On Black Pepper Effektiv antiperspirant som torkar snabbt och håller dig fräsch hela dagen utan att irritera huden. En manlig men fräsch doft av citrus med en aning peppar i. 3594

3597

3106

4026

  3594 75 ml 2.90

3107

3613

Man Duschgel Charger Duschgel som passar för dagligt bruk. Elegant doft. Innehåller milda tensider och en kombi­ nation av mineraler, som ger näring och för­ nyar huden.

 3613 300 ml 4.90

Man Stärkande Ansiktscrème Charger

FÖRNYAD!

En vårdande ansiktscrème för män. E-vitamin skyddar huden, ginseng och kreatin ger nä­ ring och stärker den. Passar för alla hudtyper och används morgon och kväll.

Effektiv deodorant med elegant doft. Innehål­ ler aluminiumsalter som motverkar transpi­ ration och obehaglig lukt. Innehåller även avokadoolja som gör deodoranten snäll mot huden.

 3106 50 ml 7.30

Man Deo Roll-On Charger

 4026 75 ml 2.90

48 

 MAN

Man Deo Stick Charger En helt aluminiumfri herrdeodorant i stick­ form. Innehåller ethylhexylglycerin som mot­ verkar obehaglig lukt. En dryg deodorant med elegant manlig doft.

 3107 75 ml 6.90


3078

NYHET !

3646

Man Rengöringsmousse mini  3646 50 ml 3.90 Man Rengöringsmousse Effektivt men milt rengöringsskum för ansik­ te, hals och nacke. Innehåller en närande mi­ neralblandning för huden. Den flytande pro­ dukten har en sportig doft och ger ett mjukt skum.

 3057 150 ml 6.50

FÖRNYAD!

Man Deo Roll-On Effektiv antiperspirant som aktiveras av krop­ pens temperatur. Innehåller vårdande aloe ve­ ra, avokadoolja och E-vitamin. Har en behag­ lig frisk doft och passar även för känslig hud.

3057

3058

Man Rak- & Rengöringsgel

Man After Shave Balsam

En mjuk gel för rakning och rengöring. Gör skäggstråna mjuka och rengör huden. An­ vänds tillsammans med rakhyvel. Innehåller lugnande kamomill samt svalkande mentol. Fräsch doft.

Används efter rakning eller som ansiktscrème. Innehåller ämnen som lindrar irritationer. Aloe vera, glycerin och E-vitamin återfuktar och ger huden näring. En fettfri produkt med frisk doft.

 3078 100 ml 5.40

 3058 75 ml 7.30 Man Schampo & Duschgel

Mattgörande Energiserum för ansiktet Ett krämigt serum utvecklat för mannens hud. Gör huden matt och ger den en fräsch käns­ la. En fuktbomb som absorberas snabbt. Pro­ dukten innehåller grape- äppel- och persiko­ extrakt samt glycerin som återfuktar huden effektiv.

En fräscht doftande produkt för daglig tvätt av både kropp och hår. Innehåller växtbase­ rade, milda tensider och en närande mineral­ blandning.

 3089 200 ml 4.90

 3634 50 ml 5.60

 3059 75 ml 2.90

3634

3089

3059

 MAN  49


HÖGKLASSIG HÅRVÅRD

3421 3423 3422

Schampo för färgat hår, för torrt hår   3422 500 ml 5.00  Schampo för färgat hår, för normalt hår  Schampo för färgat hår, för fett hår   3424 500 ml 5.00  3426

3428

3427

3429

3434

3432

3507

3506

3425

Balsam för färgat hår, för normalt - torrt hår  3423 250 ml 3.90 Balsam för färgat hår, för fett hår   3425 250 ml 3.90

3424

 3421 500 ml 5.00 

3438

3437

Sensitive Schampo   3426 500 ml 5.00  Sensitive Balsam   3427 250 ml 3.90  Familjeschampo   3432 500 ml 5.00  Familjebalsam   3434 250 ml 3.90  Volymschampo, för tunt hår   3428 500 ml 5.00  Volymbalsam, för tunt hår   3429 250 ml 3.90  Familjeschampo Röd Apelsin   3506 500 ml 5.00  Familjebalsam Röd Apelsin   3507 250 ml 3.90  Mjällschampo   3438 250 ml 4.90  Djuprengörande Schampo   3437 250 ml 4.90

50 

  SCANDINAVIAN HAIR CARE


3619

9193

Hårsnoddar (Kaffe)  3619 8 st 5.90 Hårsnoddar (Pink)  9193 8 st 5.90 

3441

3440

3443

9147

Hårmousse Structure & Volume superstrong   3443 300 ml 4.60 Hårspray Structure & Volume superstrong   3440 300 ml 4.80  Hårspray Structure & Volume superstrong 50 ml   3441 50 ml 2.70 3433

3430

Volymgivande Hårpuder 

 9147 10 g 4.90 

3446

3445

3436

Fuktgivande Hårmask   3436 200 ml 7.30   Spraybalsam   3433 150 ml 5.30  Glansserum  Värmeskyddande Styling crème för håret   3446 150 ml 6.80   Volym- & glansgivande Hårgel   3445 150 ml 6.80  Volym för din vårfrisyr!

 3430 30 ml 6.60 

  SCANDINAVIAN HAIR CARE  51


HÖGKLASSIG MAKEUP FÖR DEN NORDISKA KVINNAN

3501 3500

Solpuder

3485

Mineralpuder

Solpuder med lätt skimmer, ger ansiktet en frisk lyster som en lätt somrig solbränna. App­ liceras i hela ansiktet eller på utvalda hudom­ råden, samt exempelvis i dekolletaget. Appli­ ceras med Kabukiborsten.

 3485 18 g 8.90

52 

 MAKEUP

Unik makeupprodukt som fungerar som en foundation. Löspudret är tillverkat av naturliga mineraler. Appliceras med Kabukiborste.

MEDIUM

DEEP

DARK

3482

3483

3568

 4 g 8.90 3482  MEDIUM 3483  DEEP 3568  DARK 

Kabukiborste Kabukiborsten är en makeupborste med kort skaft. Den passar perfekt för att appli­ cera Mineralpuder och Solpuder. Borsten är rund och följer ansiktets form.

3500 10.00


3503

3470

FAIR

MEDIUM

3650

3606

Snurra nedre delen av Highlightern tills produkten syns i applikatorn

Markera och dölj med Highlighter!

FAIR

MEDIUM

3471

3472

FAIR

MEDIUM

3505

3567

BEIGE

MEDIUM

DEEP

DARK

3476

3477

3478

3479

Puderborste

Duo Concealer

Tonande dagcrème

Highlighter fair

En borste av professionell standard med långt skaft som passar perfekt att applicera puder med. Den passar för både lösa och fasta pu­ der samt för Solpuder.

Täcker ojämnheter, rodnader och mörka ring­ ar under ögonen. Innehåller två nyanser, en ljusare och en mörkare beige. Blanda nyan­ serna för att få den perfekta nyansen för din hudfärg. Appliceras med pensel eller med fingertopparna.

Återfuktar huden och ger den en lätt och na­ turlig nyans. Crèmen har en lätt täckande ef­ fekt på hudfärgen och döljer trötthetstecken. Används som dagcrème eller ovanpå en åter­ fuktande dagcrème.

Ljusar upp områden du vill framhäva och döl­ jer fina linjer och trötthetstecken. Highligh­ tern är lätt med en återfuktande effekt och ger därför ett jämnt och naturligt resultat. Ljus nyans.

 30 ml 5.90  3471  FAIR 3472   MEDIUM

 1,5 ml 10.90 3505  FAIR

3501 9.90 Primer Jämnar ut huden och gör den redo för make­ up. Appliceras på utvalda hudområden som behöver slätas ut. Kan också användas på ögonlocken.

 3470 15 ml 10.90

 3503 3 g NET 6.10 Aina crème Aina crème passar för daglig användning, den täcker färgavvikelser, jämnar ut huden och skyddar mot solen, SPF 25. Finns i två nyan­ ser, båda utvecklade för nordisk hy. Dosera crèmen med pumpmekanismen.

 30 ml 10.00 3650  FAIR 3606  MEDIUM

Makeup crème Gör huden jämn och slät. Jämnar ut fina linjer i huden och ger ett naturligt utseende. App­ liceras med fingertopparna eller med Make­ up svamp.

 30 ml 8.90 3476  BEIGE 3477  MEDIUM 3478  DEEP 3479  DARK 

Highlighter medium Ljusar upp områden du vill framhäva och döl­ jer fina linjer och trötthetstecken. Highlightern är lätt med en återfuktande effekt och ger därför ett jämnt och naturligt resultat. Nyan­ sen medium passar för solbrun hy och för en mörkare hudton.

 1,5 ml 10.90 3567  MEDIUM

 MAKEUP  53


3611

PINK CANDY

LOLLIPOP

9215

MARSHMALLOW

9216

9217

NYHETER!

NYHET!

Nagellack

Dip-in Nagellacksremover

Nagellack i läckra färger, passar för både vardag och fest. Högklassig pensel gör lacket lätt att applicera. Nagellacken är oparfymerade, flaskorna innehåller 12 ml.

 12 ml 3.90  9215 MARSHMALLOW 9216 PINK CANDY 9217 LOLLIPOP

Acetonfri och skonsam nagellacksremover som dessutom är oparfymerad. Produkten erbjuder ett helt nytt sätt att avlägsna nagellack. Använd sax eller kniv för att avlägsna skyddspappret. Håll fingret i burken i ca 15 sekunder, vrid nageln lätt mot skumgummisvampen.

 3615 75 ml 5.80

3615

Överlack

Rougeborste

Ofärgat nagellack, kan användas separat eller för att skydda färgat nagellack. Torkar snabbt, ger nageln vacker glans och skyddar nageln från att skivas och det färgade nagellacket från att blekna.

Borstens design gör den till en perfekt hjälpreda när du applicerar Rouge. Borsten är snedklippt, vilket gör den optimal för Rouge, eftersom den följer ansiktets form och resultatet blir naturligt och jämnt.

  3611 10 ml 3.90

 MAKEUP

3527 8.50

Utjämnande underlack

Rouge

Nagellack som är speciellt utvecklat för ojämna, tunna och missfärgade naglar. Fyller ut ojämnheter i nageln, jämnar ut sprickor och gör nagelytan jämn och snygg samtidigt som den får en frisk och naturlig färg. Kan användas separat, men funkar även som underlack under ett färgat nagellack. En högklassig pensel ger nageln fin form och underlättar appliceringen.

Rouge framhäver kindbenen och fullbordar makeupen. Ger ansiktet en fräsch lyster. Appliceras med Rougeborsten.

  3610 10 ml 3.90

54 

3610

 4 g 11.90  3540  ROSE 3541  REDWOOD


3527

ROSE 3540

REDWOOD 3541

FÖRLÄNGANDE MASCARA

BROWN

VOLYMGIVANDE MASCARA

3622

BLACK

MEDIUM

9192

3526 3550, 3552

3492

3493

3545

Makeupremover

Vinklad pensel

Förlängande mascara

Ögonbrynspenna

Effektiv men skonsam, oparfymerad Makeup­ remover, passar även för känsliga ögon. Prak­ tisk pumpmekanism underlättar doseringen. Fräsch produkt, lämnar inga spår av olja på huden. Passar även för personer som använ­ der linser. Irriterar inte huden, innehåller inga parabener.

Högklassig och mycket mångsidig makeup­ pensel. Den passar till ögonmakeupprodukter i puder-, crème- eller flytande form. Du kan använda penseln till ögonskugga, eyeliner och för att applicera concealer.

Mascara som ger långa uppåtböjda ögon­ fransar. Applicera flera lager mascara för att få ögonfransar med den rätta, långa och fyl­ liga looken.

Ger ögonbrynen färg och form. Markerar ögonbrynen och ger ansiktet ett välvårdat intryck. Jämna ut färgen med borstdelen på pennan.

3526 4.50

 11 ml 8.30 3492  BLACK

 1,14 g 5.30 3545  MEDIUM

Ögonpenna

Volymgivande mascara

  3622 80 ml 6.90 Duo Ögonskugga Multifunctional Ögonskugga i två nyanser: en blekt rosa med en aning pärlemor och en stiligt mörk, nästan svart nyans. En verkligt mångsidig ögonskug­ ga, med vilken du kan skapa både en lätt var­ dagsmakeup och en dramatisk festmakeup.

En mjuk och exakt penna som ramar in och framhäver ögonen. Mycket lätt att applicera. Vattenfast.

 1,2 g 4.90 3550  BROWN 3552  BLACK 

Mascara som ger fylliga ögonfransar och en intensiv blick. Den täta, stora mascaraborsten gör mascaran lätt att applicera.

 11 ml 8.30 3493  BLACK

 9192 3 g NET 8.90 

 MAKEUP  55


9194

Tonande Läppbalsam Återfuktar läpparna och ger lite färg på sam­ ma gång. Läpparna får en lätt nyans med vacker glans och mjuk känsla.

 9194 3,5 g 8.90 

3496

GOLDEN BERRY

3543

DEEP RED

PEARLY PEACH

3542

RASPBERRY

RICH CARMINE

RED

3548

9201

3531 - 3532

Läppglans

Läppstift

Läppenna

Transparent Läppenna

Ger läpparna glans och färg. Återfuktar och vårdar läpparna samt gör att läpparna ser fyl­ ligare ut. Läppglanset är mjukt crèmigt med svag doft och behaglig smak.

Läppstiftet ger läpparna hållbar färg samtidigt som det vårdar och återfuktar. Ger ett natur­ ligt fylligt och hållbart resultat.

Markerar läpparnas konturer och håller läpp­ stiftet på plats. Läppennan är mjuk och lätt att applicera.

 3,5 g 8.90 3531  RASPBERRY 3532  DEEP RED

 1,14 g 3.60 3548  RED 

Förhindrar att läppstift och läppglans sme­ tas utanför läpparna. Används som en vanlig läppenna. I ena änden finns en praktisk och högklassig läppensel.

 9 ml 6.50 3496  RICH CARMINE  3542  PEARLY PEACH 3543  GOLDEN BERRY

56 

 MAKEUP

 9201 5.50 


FÖR DIN HÄLSA  aktuellt

Naturligt stöd för kvinnor Välj ett naturligt sätt att ta hand om premenstruella symtom och klimak­ teriesymtom. Menolistica innehåller inte färdiga hormoner, utan ger krop­ pen byggnadsämnen för hormonpro­ duktionen. Menolistica innehåller en balanserad Omega 3, 6 och 9 fett­ syresammansättning samt naturliga

mineraler såsom kalcium, magnesi­ um, zink och kalium. Vildjamsextrakt stöder den naturliga hormonproduk­ tionen i kroppen. Menolistica är helt tryggt att använda även vid långvarigt bruk.

Dosering: 1-3 kapslar per dygn under 3 veckor, därefter en veckas paus

Menolistica 3604 60 st / 46 g 13.50 3604

Omega 3 stöder hjärtat, hjärnan och synförmågan.

3604 3603

3620

3577

Läs mer om produkterna i serien Dermosil Health på vår webbshop!

3578 3576

3633

Menolistica 3604 60 st / 46 g 13.50  Solistica solkapslar 3603 60 st / 29 g 13.50  Resistica  3620  48 st / 21 g  13.50  D-vitamin 25 µg  3577 90 st / 45g 4.90  Multivitamin + rosenrot 3578 60 st / 39 g 7.90  C-vitamin + zink  3576  60 st / 36 g  4.90 NYHET! Omega 3  3633 107g/75 st 13.90  HEALTH  57


TILLBEHÖR FÖR HUD- OCH SKÖNHETSVÅRD

3618

1515

3618

1516

Set med tomflaskor

Moomin Cool

Moomin Warm

Tomflaskor och tomburkar som du fyller med produkter inför resan. Tre plastflaskor som rymmer 60 ml vardera och två burkar med skruvkork som rymmer 5 ml respektive 30 ml. Flaskorna och burkarna kommer i en genom­ skinlig återförslutningsbar plastpåse. Med för­ packningen följer 12 st etiketter. Tomflaskorna och -burkarna kan återanvändas. Rengör om­ sorgsfullt mellan varje användning.

Lindrar snabbt vid blåmärken och svullna­ der. Den svala kyldynan passar även vid små sträckningar och vid huvudvärk. Storleksmäs­ sigt är den anpassad för småbarn. Förvaras i kylskåp. Placera den svala geldynan på huden och låt verka några minuter.

Håller händerna varma under kalla dagar eller efter att man lekt för länge ute i snön. Bryt den lilla metallbrickan som finns inne i gel­ dynan och värmen frigörs omedelbart. Du kan återaktivera dynorna i hett vatten.

1516 10.50 

1515 9.50 

3618 2.00  3x60 ml, 1x30 ml och 1x5 ml

9171

1513

9191

Appliceringshandske

Bag

Mix It!

Appliceringshandsken används vid applicering av t.ex. brun utan sol -produkter, passar även för ansiktet. Den sammetsmjuka handsken känns skön på huden och ger ett jämnt resul­ tat. Handsken släpper inte igenom produkten, så du slipper missfärgade händer. Hållbart ma­ terial som kan tvättas.

Rymlig väska med blixtlås och handtag som är så långa att väskan även kan bäras över axeln. Väskan som är gjord i ett blandmaterial med textilkänsla, fungerar också som weekend­ bag. Bagens mått är: bredd 40 cm, djup 20 cm och höjd 30 cm.

Oparfymerad Dusch- och Badolja som återfuktar huden effektivt. Genom att blanda i den medföljande doftoljepåsen får du enkelt en dusch- och badolja med fräsch apelsin­ doft. I förpackningen finns även en flipkork om du vill byta ut skruvkorken.

9191 3.50 

1513 4.50 

Pyramide

Förpackningen innehåller:   Dusch- och Badolja 200 ml Doftoljepåse 1,5 ml, Extra kork

9171 2.50 

Pyramidformad svart makeupväska tillverkad i svart konstläder. Perfekt förvaring för makeup och andra småsaker.

1519 3.90  Förpackningen innehåller: Svart makeupväska storlek: 26 x 22 x 28 cm

58 

 D

1519


Kundinfo Dermosil produkter Dermoshop utvecklar och säljer hudvårdsprodukter, kosmetika och kosttillskott under varumärket Dermo­ sil. I sortimentet hittar du produkter för hela familjen. Basprodukter, kosmetiska specialprodukter, trendiga nyheter samt många oparfymerade alternativ. Vi erbjuder ett enkelt, pålitligt och snabbt sätt att kö­ pa högklassiga dermatologiskt testade hudvårds- och makeupprodukter. Vi säljer direkt till kunden helt utan mellanhänder, vilket innebär produkter av hög kvalitet till ett förmånligt pris.

Dermotidningen Dermoshop tidningen är i kraft två månader och pos­ tas automatiskt åt alla våra kunder en gång varannan månad. På begäran sänder vår kundservice gärna den nyaste tidningen åt dig. Med ett telefon­samtal, e-post, fax, via våra inter­netsidor eller ett sms till tel.nr 16448 kan du enkelt beställa tidningen när som helst. Textmeddelan­ dets pris är 0.25 euro / sänt meddelande. Aktuell infor­ mation finns alltid på våra webbsidor.

Personlig kundservice Dermosil presentkort är praktiskt om du vill komma ihåg någon. Du väljer själv summa bland flera olika alternativ. Beställ och betala behändigt på vår webbshop dermoshop.fi

Vår kundtjänst hjälper gärna till i frågor som gäller pro­ dukter och leveranser. Du får också svar på frågor om hud och hudvård i allmänhet. Du når oss på telefon måndag–fredag kl 8.30–16.00 via chat och e-post måndag–fredag kl 8.30–22.00 och söndagar kl 16.00–20.00 Avvikande betjäningstider under semestrar och helger meddelas på vår webbshop www.dermoshop.fi Telefonnumret till vår kundtjänst är 020-7466   400. Samtalsavgiften för den som ringer är (inkl moms 24 %): Från det fasta nätet: 8,21 cent/samtal + 6,9 cent/minut, från mobiltelefon: 8,21 cent/samtal + 14,9 cent/minut. Om du ringer från utlandet gäller utlandstaxa.

Snabb leverans Vi erbjuder våra kunder verkligt snabb leverans. En be­ ställning som görs en vardag (må–fre) före kl 12.00, packas senast följande vardag. Beroende på vilket le­ veranssätt kunden valt kommer paketet fram inom 2–3 vardagar. Under rusningstid meddelas om eventuella avvikande leveranstider på vår webbplats.

Beställning Beställningarna görs vanligtvis i grupp. Antingen tillsam­ mans med kollegor eller med vänner. Du kan göra din beställning på inter­net, med fax, per telefon eller per post. Som kontaktperson tar du hand om praktiska frågor: skickar in beställningen och tar emot leveransen. Kontaktpersonen belönas med bonuspoäng/bonus­ produkter enligt beställningens totala belopp. Vi byter inte ut bonusprodukterna. Om en del av beställningen annulleras, förbehåller Dermoshop sig rätten att begära tillbaka erhållna bonusprodukter. Dermosil är ett registrerat varumärke och finns endast hos Dermoshop! Ej för återförsäljare. Produkterna säljs inte till personer under 18 år.

Leveransvillkor och garanti För beställningar över 50 euro tillkommer inga postoch expeditionskostnader. I paketet medföljer då en

faktura med betalningstid 14 dagar. På webben kan du även göra beställningar med en slutsumma under 50 euro. Ifall summan är under 50 euro tillkommer expeditionskostnad 6 euro. Beställ­ ningar under 50 euro betalas alltid via nätbank direkt i samband med beställning. Beställningarna levereras ända fram till din arbetsplats eller din hemadress. Dermoshop förbehåller sig rätten att kräva förhandsbe­ talning om beställaren har kredit­störningar eller brist­ fälliga kontaktuppgifter. I dylika fall tar vi kontakt. Om beställaren har en obetald faktura inväntar vi betalning innan en ny beställning behandlas. För tilläggsbeställningar under 50 euro debiterar vi 6 euro i post- och expeditions­avgift om ursprungliga beställningen redan är förpackad. Dermoshop ger dig full produktgaranti och retur­rätt på produkterna inom tre månader från inköpsdatum. Vi förbehåller oss rätten till justeringar i pris och för­ säljningsdagar. Av trycktekniska och produktionsmäs­ siga skäl kan vi tyvärr inte garantera att alla produkter finns i lager under hela den period som tidningen är i kraft. Produkternas tillgänglighet kan kontrolleras på vår webbshop på adressen www.dermoshop.fi. Be­ ställningen behandlas enligt produkternas tillgänglig­ het och pris vid beställningstillfället. Vi har ej möjlighet till efterleveranser. Dermoshops betalningspåminnelser och kravbrev handhas av Cash-In Consulting Ab. Dröjsmålsränta en­ ligt räntelagen. För betalningspåminnelse debiteras 5 euro.

Så här returnerar du en felaktig produkt: Ta gärna kontakt på förhand med vår kundtjänst per tele­ fon 020-7466 400 eller e-post info@dermoshop.com då det gäller returer eller ersättningar. Meddela också: vilken produkt du returnerar, produktens batchnummer (en nummerserie som oftast syns i flaskans botten) och produktens bäst före -märkning. Produkten kan returneras per post utan postavgift. Bifo­ ga dokument med namn, adress, telefonnummer och kundnummer t.ex. kopia på faktura. För att vi ska kunna förbättra vår kundservice och vår verksamhet hoppas vi också att du anger en orsak till varför du vill returne­ ra produkten ifråga. Adressen är: Kundretur 600833, Dermo­shop, PB 3, 66201 Korsnäs.

När du beställer kan du välja det lämpligaste leveranssättet: Itella Express Business Day  Posten levererar ditt paket till uppgiven adress. Om mottagaren inte nås, lämnas en ankomstavi och paketet finns att avhämta hos din närpost. Om ej annat önskas, används detta leverans­ sätt. Itella Economy  Posten skickar ankomstavi per sms el­ ler e-post och paketet finns att avhämta hos din när­ post. Itella Express Flex  Posten ringer till uppgivet telefon­ nummer (gärna mobiltelefonnummer) och kommer överens om leveranstid. Om mottagaren inte nås per te­ lefon, lämnas en ankomstavi på den uppgivna adressen. Mottagaren uppmanas då ta kontakt med posten för att komma överens om leveranstid. SmartPOST  Posten sänder ankomstavi per sms. Paketet kan avhämtas från den SmartPOST-automat du angett vid din beställning.

Dermoshop Ab PB 3, 66201 KORSNÄS Bulevarden 46, 00120 HELSINGFORS Tel. 020-7466  400  Fax 020-7466  444 www.dermoshop.fi

Av trycktekniska orsaker kan färgerna i tidningen avvika något från verkligheten.


Dermotidningen 02 2014  
Dermotidningen 02 2014  

Dermotidningen, mars-april 2014