Page 1

Dermoshop Oy  1 2014

Kestäviä valintoja

UUTUUDET  ! Odotettu lasten oma tuotesarja ! Suomen

paras

verkkokauppa

Täyttöpusseja suosikkituotteisiin Aina-voide saa vaaleamman ystävän Luonnonkosmetiikkasarja saa täydennystä


pääkirjoitus

Dermoshop Oy  1 2014

UUTUUDET  ! Odotettu lasten oma tuotesarja !  

Suomen

paras verkkokauppa

Täyttöpusseja suosikkituotteisiin Aina-voide saa vaaleamman ystävän Luonnonkosmetiikkasarja saa täydennystä

Dermolehti on voimassa kaksi kuukautta, ja se lähetetään automaattisesti kaikille asiakkaillemme joka toinen kuukausi. Lehti 1 2014 on voimassa tammi- ja helmikuussa Lehti 2 2014 julkaistaan maaliskuussa Lehti 3 2014 julkaistaan toukokuussa Lehti 4 2014 julkaistaan heinäkuussa Lehti 5 2014 julkaistaan syyskuussa Lehti 6 2014 julkaistaan marraskuussa JULKAISIJA  Dermoshop Oy Ab TEKSTIT  Sanna Lundström Bi Virta sivu 7 Essi Saukko sivut 14 – 15 GRA AFINEN ILME JA TOTEUTUS Nina Lähdemaa Emma Konwalj Catarina Jerkku KUVAT  Mikko Lehtimäki Anna Koivisto Katja Lösönen PAINO  Oy Arkmedia Ab, Vaasa

Katse huomiseen Teemme päivittäin valintoja, joista osaa olemme harkinneet ja osaa emme edes tiedosta. Me täällä Dermoshopissa teemme valintoja myös huomisen ja tulevan eteen. Luonto on meille tärkeä osa elämäämme ja haluamme luonnon olevan voimissaan vielä pitkään. Pienillä valinnoilla voimme vaikuttaa ympäristöömme. Välitämme yhteisistä säännöistä ja opetamme lapsille, miten tulisi toimia. Joskus myös lapset opettavat aikuisille uusia asioita. Tammikuussa lanseeraamme uuden Dermosil Jr. -sarjan, jonka hellävaraiset tuotteet on suunniteltu perheen pienimmille. Lasten pesuhetket saattavat joskus olla haasteellisia, mutta pienillä asioilla niistäkin selviää. Pirteät, lapsille suunnatut suunnatut tuotteet tekevät pesuhetkistä hauskoja. Dermosil Jr. -sarja sisältää puhdistus- ja ihonhoitotuotteita yli 3-vuotiaille lapsille. Suosittujen 500 ml:n täyttöpussien valikoima kasvaa ja odotettuja suosikkituotteita tulee valikoimaamme. Samalla täyttöpussit uudistuvat uudella Refill-ilmeellä. Täyttöpussi on ekologinen ja riittoisa valinta. Omasta ihosta huolehtiminen on myös panostus huomiseen. Ihomme muuttuu jatkuvasti, ja ajassa taaksepäin emme valitettavasti pääse. Oman ihotyypin löytämiseen olemme koonneet vinkkejä lehden sivuille 10–13. Anna ihollesi se mitä ihosi juuri nyt tarvitsee, niin ihosi kiittää myös huomenna.

Painettu paperille, joka on valmistettu kestävän kehityksen mukaisista metsistä saadusta raaka-aineesta. Lehti on pakattu päällysmuoviin, joka on kierrätettävää ja poltettavaa (muovimerkinnän EU-luokitus PP05), muovin voi laittaa talousjätteisiin. Muistathan, että asiakaspalvelumme lähettää mielellään sinulle uusimman lehden postitse aina kun haluat. Voit tilata lehtemme helposti puhelin­soitolla, sähköpostiviestillä, verkkokauppamme kautta, faksilla tai tekstiviestillä numeroon 16448. Tekstiviestin hinta on 0.25 euroa / viesti. Tuorein ja ajan­kohtaisin tieto on aina luettavissa myös verkkokauppamme internetsivuilta. Uutuustuotteet ovat tilattavissa verkko­kaupastamme 1.1.2014 alkaen. Kuvissa käytetyt vaatteet ja rekvisiitta ovat yrityksen tai kuvausryhmän omaisuutta.

2 

Talvisia hetkiä toivottaen,

Suomen

paras

verkkokauppa

Itellan ja Iskelmä Radion järjestämässä äänestyksessä Dermoshop äänestettiin Suomen parhaaksi verkkokaupaksi vuonna 2013!


sisältö

Ihonhoito 4 – 7   UUTUUDET !   Juniorin omat tuotteet

8 UUTUUS !   Samettisen pehmeä vartalovoi aidosta tyrnistä 9 UUTUUDET !   Ihastuttava tuote Nature luonnonkosmetiikkasarjaan 16 UUTUUDET !   Uusia täyttöpusseja pullojen uudelleen täyttöön 17 UUTUUS !   Hellävarainen ja hajustamaton

Ajankohtaista 10 – 11 Löydä ihotyyppisi ja sille sopivat tuotteet 17 Hajustamatonta, kiitos! 18 Klassikkotuotteita talvi-ihon tarpeisiin 19 Asiakaspalvelumme tiedottaa Meikki 14 UUTUUS !   Aina-voiteen toivottu vaaleampi sävy nyt valikoimassamme 15 UUTUUS !   Kestävä ja kaunis huulimeikki

dermovinkki Kätevän kokoiset minituubit käsilaukkuun talven kuivattamille käsille!   classic

Käsivoide E (hajustamaton) 50 ml 3638 50 ml 2.30

  Berry Therapy

Mustaherukkakäsivoide 50 ml 3637 50 ml 2.30

 3


lasten ihon- ja hiustenhoito

Uusi ja odotettu Dermosil Jr. -sarja on täynnä iloa, väriä sekä hauskoja pesuhetkiä.

Lasten iholle ja lasten tarpeisiin kehitetyt laadukkaat Dermosil Jr. -tuotteet soveltuvat lapsille 3 vuoden iästä ylöspäin.

Juniorin omat tuotteet Uusi sarja sisältää hellävaraisia ihon ja hiusten puhdistusja hoitotuotteita, lasten hampaille kehitetyn hammastahnan sekä hyvältä maistuvat D-vitamiinipurutabletit.

4 

Hellävarainen shampoo lasten hennoille hiuksille UUTUUS! Dermosil Jr.

Tuotteiden kehittelyssä on painotettu lasten herkkää ihoa, värikkäitä pakkauksia ja laadukkaita raaka-aineita. Dermosil Jr. -sarjan tuotteet eivät sisällä säilöntäaineena parabeeneja, ovat silikonittomia ja tuotteissa on turvallinen hypo parfum -tuoksu. Ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteissa yhteisenä aines­ osana on puuvillansiemen­ öljy, joka on ihoa hoitava ja rauhoittava ainesosa. Tutustu uuteen sarjaamme!

Shampoo on hellävarainen puhdistustuote lasten hiuksille. Lasten hiustenpesu on nyt entistä hauskempaa lasten omalla shampoolla. Tuotteen sisältämä puuvillansiemenöljy tekee hiuksista pehmeät ja helposti kammattavat. Kevyt ja hellä­ varainen, hennon persikkainen hypo parfum -tuoksu on raikas ja tuoksu sopii niin tytöille kuin pojillekin. Mietoja tensidejä sisältävä shampoo ei kirvele, vaikka sitä joutuisi silmiin. Lapsille

suunnattu shampoo ei sisällä myöskään silikoneja ja on täten hellävarainen. Mietojen tensidien ansiosta shampoo on myös hius­pohjaystävällinen. Kirkas shampoo ei sisällä väriaineita. Kätevässä 250 ml:n läpikuultavassa pumppupullossa oleva shampoo on riittoisaa, ja lapsi osaa itsekin pumpata shampoota kämmenelle laadukkaan pumppumekanismin ansiosta. Pumppupulloa koristaa värikäs eläinaiheinen kuvitus.   Jr.

Shampoo 3627 250 ml 4.30


Hellävarainen vaahto käsien ja vartalon pesuun Hellävarainen Pesuvaahto sovel-

tuu niin käsien kuin vartalonkin pesuun. Tukevan ja kätevän pumppupullon avulla annostelu on helppoa. Iso pumppuosa sopii lapsen kämmenelle. Yksi pumppaus riittää käsien pesuun. Vartalon pesuun riittää noin 2–3 pumppausta. Mousse-tyyppinen Pesuvaahto on riittoisaa, sillä pumpatessa vaahdon sekaan sekoittuva ilma tekee vaahdosta helposti levittyvää. Ilmava vaahto levittyy isolle pinta-alalle ja tarttuu likaan paremmin. Hellävaraisessa Pesuvaahdossa on mieto ja turvallinen hypo parfum -tuoksu, josta on aistittavissa persikan tuoksua. Tuote sisältää myös ihoa kosteuttavaa glyseriiniä sekä ihoa pehmentävää ja rauhoittavaa puu­v illansiemenöljyä.   Jr.

Pesuvaahto 3630 250 ml 6.20 Pesuvaahto täyttöpussi 36301 500 ml 5.80

Saatavilla myös täyttöpussi

Hoitoaine lasten hiuksille UUTUUS! Dermosil Jr. Hoitoaine on mieto ja hellä­ varainen hoitoaine lasten hiuksille. Hoitoaine tekee hiuksista pehmeän tuntuiset ja helposti kammattavat. Hoitoaineen sisältämä puuvillan­ siemenöljy estää latvoja takkuuntumasta ja tuo hiuksiin pehmeyttä. Kevyt ja hellävarainen hypo parfum -tuoksu on persikkaisen kepeä, ja se sopii tytöille ja pojille. Kätevän 250 ml pumppupullon ansiosta annostelu on helppoa. 1–2

pumppausta riittää lapsen hiuksille. Levitä hoitoaine shampoopesun jälkeen kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa pienen hetken ja huuhtele pois sopivan lämpöisellä vedellä. Hoitoaine on mietoa, eikä myöskään kirvele lapsen silmiä. Jr. Hoitoaine ei sisällä silikoneja eikä väriaineita. Pieni määrä hoitoainetta riittää lapsen hiuksiin. Annostelu on helppoa läpikuultavasta 250 ml:n pumppupullosta. Hoitoaine on valkoista.

Jr. Pesuvaahto pumppupullon uudelleen täyttäminenkin on helppoa Pesuvaahto täyttöpussin avulla. Täyttö­p ussi on tilavuudeltaan 500 ml ja täytät pumppupullon täyttöpussilla kaksi kertaa. Muista pestä ja kuivattaa pumppupullo huolellisesti ennen täyttöä.

  Jr.

Hoitoaine 3628 250 ml 4.20

 5


lasten ihon- ja hiustenhoito

Lasten hampaiden hoito alkaa jo

ensimmäisen hampaan puhkeamisesta. Terveet hampaat ovat kauniin hymyn ja hyvän suuhygienian takana. Dermosil Jr. Hammastahna on mieto tahna, joka on suunniteltu yli 7-vuotiaiden lasten hampaille.

Hampaat kuin helmet

  Jr.

Ihovoide 3629 150 ml 3.80

UUTUUS! Dermosil Jr.

Kosteuttava voide herkälle iholle

Hammastahna on hellävarainen tahna lasten hampaiden pesuun. Hammastahna sisältää mietoja ainesosia, joiden ansioista tuote ei ole runsaasti vaahtoavaa ja on täten hellävarainen suun herkille limakalvoille.

UUTUUS! Dermosil Jr. Ihovoide on hellävaraisen täyteläinen voide lasten iholle. Jr. Ihovoide sopii vartalo-, kasvo-, jalka- ja käsivoiteeksi. Niille ihoalueille, jotka kaipaavat kosteutusta ja hellää hoitoa.

Jr. Hammastahna sisältää vähem-

män hampaan pintaa hiovia ainesosia. Jr. Hammastahna sisältää fluoria ja ksylitolia, jotka suojaavat tehokkaasti kariekselta. Tuotteessa on miedon raikas mintunmaku. Lasten hampaat tulisi pestä kahdesti päivässä. Lapsi tarvitsee apua hampaiden harjauksessa aina 10 ikävuoteen saakka, jolloin lapsen hienomotoriikka alkaa olla jo kehittynyt. Lasten hampaiden pesu on hyvä opettaa rutiiniksi aamuin ja illoin yhdessä vanhemman kanssa. Jr. Hammastahna on pakattu 75 ml:n tuubiin, jota koristaa värikäs krokotiilikuvio.

6 

  Jr.

Hammastahna 3631 75 ml 3.00

Ihovoide ei sisällä silikoneja eikä väriaineita. Ihovoide imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä ihoa tahmaisen tuntuiseksi, joten leikki voi jatkua välittömästi. Ihovoide sisältää ihoa kosteuttavia ainesosia kuten glyseriiniä ja karbamidia. Ihovoiteessa on myös E-vitamiinia, joka sitoo ihoon tehokkaasti kosteutta. Puuvillansiemenuute pehmentää ihoa ja lievittää ärsytystä iholla. Riittoisa 150 ml:n tuubi on helppo kuljettaa mukana ja kätevä käyttää. Lilan värisessä, hieman läpikuultavassa tuubissa on keltainen eläimen kuva. Värikäs tuubi on lapsenkin helppo löytää.


UUTUUS! Dermosil Jr. Vedetön Salva on odotettu voide lasten kuiville ihoalueille kuten huulille, poski­ päihin, käsiin ja kyynär­ päihin. Kätevässä ja näppäränkokoisessa metallipurkissa oleva voide kulkee mukana talven ulkoleikeissä.

Leijonanlujat luut ja hampaat Talven tuiskuja vastaan Jr. Vedetön Salva perustuu aikaisemmin Dermosil-valikoimassa olleeseen Laventelisalvaan. Uusi Vedetön Salva on erityisesti lasten iholle kehitetty, paksu salvamainen voide. Vedetön Salva on ihoa hoitava yleisvoide, joka sisältää kasvipohjaisia ainesosia, kuten mehiläisvahaa, sheavoita ja hunajaa. Puuvillansiemen­öljy pehmentää ihoa. Tuotteella on luonnollinen tuoksu, joka muodostuu tuotteen sisältämistä luonnollisista ainesosista. Salva suojaa ihoa pakkasta ja viimaa vastaan. 30 ml:n purkissa on kierrettävä kansi ja kannessa karhun kuva.   Jr.

Vedetön Salva 3625 30 ml 5.40

  Jr.

Jr. D-vitamiini 10 µg 3632 90 purutablettia 4.80

D-vitamiinia tarvitaan kalsiumin imeytymiseksi ja luuston ja hampaiden kalkkitasapainon ylläpitämiseksi. D-vitamiinin puute voi haurastuttaa luita ja aiheuttaa lihasheikkoutta. Dvitamiini on myös tärkeä puolustuskyvyn ylläpitämisessä, ja se ehkäisee ja jarruttaa monia sairauksia vaikuttamalla satoihin geeneihin. Lisäksi D-vitamiini ehkäisee hapetusstressiä.

UUTUUS! Dermosil Jr. D-vitamiini 10 mikrogrammaa sopii kaikille yli 2-vuotiaille ja noudattaa uusia pohjoismaisia saantisuosituksia. D-vitamiinia suositellaan käytettäväksi säännöllisesti vuoden ympäri

aina 18-vuotiaaksi asti. Jr. D-vitamiinivalmisteen käyttö vitaminoitujen maitovalmisteiden ja kalansyönnin lisäksi on turvallista. Pureskeltavat D-vitamiinitabletit ovat miedon mintunmakuisia, ja yksi tabletti päivässä riittää. Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA:n määrittelemä D-vitamiinin turvallinen yläraja 1–10-vuotiaille on 50 mikrogrammaa ja yli 11-vuotiaille 100 mikrogrammaa päivässä. Ravintolisän käyttö ei korvaa terveellisiä ruokailutottumuksia. Luustoa tulee vahvistaa myös liikkumalla päivittäin, sillä luusto tarvitsee kuormitusta kehittyäkseen vahvaksi ja pysyäkseen lujana.

 7


ihonhoito

UUTUUS! Dermosil Berry Therapy Body butter Tyrni on korkealaatuinen ja ylellisen täyteläinen vartalovoi ihonhoitoon. Koostumukseltaan samettisen täyteläinen vartalovoi kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti.

Samettisen pehmeä vartalovoi aidosta tyrnistä   Berry Therapy

Body butter Tyrni 3640 200 ml 9.30

Iho kaipaa välillä runsasta kosteutta ja hellimistä. Uusi korkealaatuinen vartalovoi kosteuttaa talven kuivattamaa ihoa jättäen iholle hennon tyrnintuoksun ja pitkäkestoisen kosteutetun tunteen. Riittoisa vartalovoi on ylellinen tuote arjen hemmotteluhetkiin, sillä tuote sisältää laadukasta tyrninsiemenöljyä ja -uutetta.

Dermosil Berry Therapy -sarjan tyrnituotteet sisältävät korkealaatuisia ainesosia tehden suihkuhetkistä nautinnollisia. Berry Therapy -sarjan tuotteet sisältävät aitoja siemenöljyjä ja marjauutteita, joiden ansiosta tuotteilla on myönteisiä vaikutuksia ihoomme.

Helli ihoasi tyrnintuoksulla   Berry Therapy

Kuoriva Tyrnisuihkugeeli 3624 200 ml 5.90 Tyrnisuihkuvoide 3623 250 ml 5.90

Korkealaatuisia ainesosia sisältävä Body butter Tyrni kosteuttaa ihoa tehokkaasti tuotteen sisältämien sheavoin, tyrninsiemenöljyn, tyrniuutteen ja auringonkukansiemenöljyn ansiosta. Rosmariinin lehtiuute pehmentää ja rauhoittaa ihoa. Levitä samettisen pehmeää voidetta iholle pyörivin liikkein aamuin ja illoin. Voide imeytyy ihoon parhaiten suihkun jälkeen, kun iho on vielä hieman kostea. Tuotteella on kepeä tyrnin hypo parfum -tuoksu. Riittoisassa 200 ml:n purkissa on kierrekansi ja annostelu purkista puhtain käsin on helppoa. Hennon vaalean tyrninsävyinen vartalovoi kauniissa oranssinsävyisessä purkissa on myös ylellinen lahja vaikkapa ystävälle.


Dermosil Nature on ECOCERT-sertifikaatin omaava luonnon­kosmetiikkasarja, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita kasvojen- ja ihonhoitoon. Sarja kasvaa vuoden 2014 aikana uusilla tuotteilla ja saa samalla uuden Nature-ulkonäön. Nyt sarja täydentyy kosteuttavalla Silmänympärysvoiteella.

Ihastuttava tuote Natureluonnon­kosmetiikka­sarjaan

  Nature

Silmän­ympärys­voide, organic 3636 15 ml 5.80

Dermonature on nyt

Nature

Herkälle silmän­ympärys­iholle UUTUUS! Dermosil Nature Silmänympärysvoide on ECOCERT-sertifioitu voide silmänympärysiholle. Silmänympärysvoide kosteuttaa, tasoittaa ryppyjä ja ehkäisee tummentumia silmien ympärillä. Hajustamattomana se sopii erinomaisesti herkälle ja ohuelle silmänympärys­iholle pehmentäen, kosteuttaen ja virkistäen sitä.

Tuotteen ainesosista 99,3 %:lla on luonnollinen alkuperä ja 22,5 % tuotteen ainesosista on tuotettu luonnonmukaisesti. Tuotteen sisältämät ainesosat kosteuttavat ja hoitavat silmänympärysihoa. Mustaseljankukkauute vähentää silmäpusseja ja tummentumia silmien alla sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa. Damaskonruusukukkauute vähentää ihon ärtymistä, punoittumista ja tasoittaa ihoa. Manteliöljy, karitevoi, jojobansiemenöljy

ja mustaherukansiemenöljy hoitavat herkkää silmänympärysihoa. Levitä pieni määrä Silmänympärysvoidetta pehmeästi taputellen sormenpäillä aamulla ja illalla kasvojen puhdistuksen jälkeen. Aloita alaluomen ulkonurkasta sisänurkkaa kohti ja levitä yläluomelle kulmakarvan alle. Tuote on pakattu kätevään pumppupulloon, jonka tilavuus on 15 ml. Tuote on hajustamaton.

 9


kasvojen ihonhoito

Ihotyyppi

Mistä tunnistaa?

Mistä johtuu?

Kuiva iho

Iho hilseilee, tuntuu kiristävältä ja kuivalta.

Kylmä ilma, talirauhasten laiska rasvantuotanto, kuiva sisäilma.

Rasvainen iho

Suuret talirauhaset, ihon nopea rasvoittuminen, kiiltelevä ihon pinta.

Kiihtynyt talineritys, rasvainen ja makea ruokavalio, ihon pH-tasapainon häiriintyminen.

Herkkä iho

Punakas, kutiseva ja ärtynyt.

Stressi, uupumus, hormonit, pesuaineet, lääkkeet, kofeiini, ilmastonmuutokset ja tietyt ruoat.

Taulukkoon on koottu vain osa Dermosil-kasvovoiteista. Löydät kaikki kasvovoiteemme verkkokaupastamme sekä tuoteluettelostamme!

dermoartikkelit

Löydä ihotyyppisi ja sille sopivat tuotteet Kasvojen iho poikkeaa muiden kehon alueiden ihosta monellakin tapaa. Kasvojen ihoa hoidetaan ja ehostetaan päivittäin, siksi puhdistus ja ihon kosteutus on tärkeä osa kasvojen ihon hoitoa. Kasvojen iho on melko ohutta. Ot-

sassa iho on paksuinta ja silmäluomien sekä leuan kohdalla iho on ohuinta. Kasvojen ihon paksuus vaihtelee myös vuodenaikojen mukaan. Talvella iho on ohuinta ja kesällä paksuinta.

10 

Vuodenajat onkin hyvä muistaa huomioida päivittäisessä ihonhoidossa ja päivittää tuotteet iholle sopiviksi. Kasvojen iho uusiutuu noin 28 päivässä. Ohut iho näyttää usein punertavalta ja paksu iho kellertävältä. Kasvojen iho onkin hyvä myös muistaa kuoria ja kosteuttaa säännöllisesti. Kuorinta poistaa kuollutta solukkoa, tasoittaa ihoa ja antaa ihon hengittää, parantaa ihon sävyä ja jopa kiihdyttää solujen uudistumistahtia. Yleisiä kasvojen ihomuutoksia ovat

kuivuminen, rasvoittuminen ja ikääntyminen. Ihon muutoksiin vaikuttaa myös vuodenaika, lämpötila ja ihon

Ihmisestä 60 – 70 prosenttia on vettä, ja tästä määrästä noin 20 % on ihossa. vääränlainen hoito. Onkin tärkeä vaihdella kasvovoiteita vuodenaikojen ja tarpeiden mukaan. Jokainen ihotyyppi kaipaa kosteutusta, niin myös rasvainenkin iho. Dermosil-valikoimastamme löytyy laaja valikoima laadukkaita, jokaiselle ihotyypille kehitettyjä kasvovoiteita niin päivä- kuin yökäyttöön. Löydä omalle ihotyypillesi suunnattu tuote valikoimastamme ja tarjoa ihollesi se mitä se kaipaa. 


Mikä avuksi? Vältä pelkkää vettä puhdistuksessa, puhdistusmaidot ovat hyviä kuivalle iholle. Kuori iho säännöllisesti ja ravitse ihoa täyteläisellä kosteusvoiteella.

For Faces Phylidium Päivävoide kuivalle iholle (4003), For Faces Phylidium Yövoide kuivalle iholle (4004), Classic Face Extra (3092), For Faces Talvivoide kasvoille (4027), Primo Kasvoöljy (3516), Nature Kasvovoide, organic (3575), Kasvovoide Vitamin E (3066)

Vältä rasvaista ja makeaa ruokaa, juo paljon vettä ja syö ruokia joissa on B-vitamiinia. Vältä myös liiallista kasvojen pesua, aamuin illoin riittää. Kevyet kosteusvoiteet sopivat rasvaiselle iholle.

Herkälle iholle suunnatut, hajustamattomat ja hypohajustetut tuotteet.

For Faces Ihoa tasapainottava Kasvovoide (4028), For Faces Laminarghane® Kasvovoide ongelmaiholle (4008), For faces Mattavoide (4009)

Classic Face Extra (3092), Classic Kasvovoide E (3067), For Faces Anti-Redness Voide (4010), Abc Rauhoittava Kasvovoide (3103)

Kosteutta kasvoille kylmilläkin keleillä Talven kylmä ja kuiva ilma, viima ja auringonvalon puute saa ihon kuivan tuntuiseksi ja herkäksi. Dermosil For Faces Talvivoide kasvoille kosteuttaa ihon syviä kerroksia pitkäkestoisesti. Voide sisältää useita tehokkaasti toimivia ainesosia, joiden ansiosta voide antaa suojaa hauraalle iholle. Voide sisältää kosteuttavaa karitevoita ja glyseriiniä sekä ihoon luonnollisesti kuuluvaa kolesterolia, joka auttaa ylläpitämään ja suojaamaan ihon omaa rakennetta. Puuvillansiemenöljystä ja palmuöljystä saatavat keramidit auttavat ihoa uusiutumaan, ravitsevat, kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Ihoa kosteuttavat myös voiteen hyaluronihappo ja fucogel-polysakkaridi, jonka kosteuttava vaikutus on pitkäkestoinen. Tuote sisältää Evitamiinia, joka vahvistaa ihon omaa kosteudensäilyttämiskykyä.

dermovinkki Talvi on hyvää aikaa poskipunalle. Se saa kalpeille kasvoille raikkaan ilmeen. Poskipunat löydät verkkokaupastamme dermoshop.fi.

  For Faces 

Talvivoide kasvoille  4027 50 ml 8.80

 11


ihonhoito & miehet

Ihotyyppi

Mistä tunnistaa?

Mistä johtuu?

Ikääntyvä iho

Näkyvät ihon juonteet ja rypyt, ihon elastisuus heikkenee.

Ihon luonnollisesta vanhentumisesta, liiallisesta auringonotosta, epäterveellisistä elämäntavoista.

Nuori iho

Näpyt ja finnit, rasvainen iho.

Kiihtyvä hormonitoiminta vauhdittaa talirauhasten aktiivisuutta. Mustapäitä ja finnejä ilmestyy, kun talineritys lisääntyy. Myös epäterveellinen ruokavalio ja liiallinen sokerin käyttö saa hormitoiminnan sekaisin.

Miehen iho

Yleisesti paksumpi iho kuin naisilla, enemmän talirauhasia. Ikääntyessä muuttuu kuivemmaksi ja epätasaisemmaksi.

Rasvoittuminen johtuu runsaasta talinerityksestä, mieshormoni edistää ihon paksuuntumista.

Taulukkoon on koottu vain osa Dermosil-kasvovoiteista. Löydät kaikki kasvovoiteemme verkkokaupastamme sekä tuoteluettelostamme!

  Man

Virkistävä Mattaseerumi kasvoille 3634 50 ml 5.60

Miehen iho kaipaa myös hoitoa ja virkeyttä Tämän päivän miehet ovat kiinnos-

tuneita oman kehon hyvinvoinnista. Moni mies liikkuu, treenaa, syö terveellisesti ja huolehtii päivittäisestä hygieniastaan. Osa kuitenkin unohtaa sen viimeisen silauksen, ihon kosteutuksen. Etenkin talvella, kun iho on kuivempi, on hyvä ottaa käyttöön erityisesti miehen iholle kehitetty voidemainen seerumi, joka tuo virkeyttä ja kosteutta talvi-iholle.

UUTUUS! Dermosil Man Virkistävä Mattaseerumi kasvoille on miesten iholle kehitetty voidemainen seerumi, joka tekee ihosta mattapintaisen ja antaa raikasta virkeyttä miehen iholle.

12 

Miesten iho eroaa naisten ihosta

monellakin tapaa, ja onkin hyvä muistaa hankkia miehen iholle omat puhdistus- ja kosteutustuotteet. Man Virkistävä Mattaseerumi kasvoille on ihoon nopeasti imeytyvä kosteuspommi, joka jättää ihon pinnan mattapintaiseksi ja raikkaan oloiseksi. Man Virkistävä Mattaseerumi kasvoille sisältää greippi-, omena- ja persikkauutteita, joilla on ihoa kosteuttavia, puhdistavia sekä virkistäviä vaikutuksia. Voiteen sisältämä glyseriini kosteuttaa myös tehokkaasti ihoa. Mustan miehekkäässä 50 ml:n tuubipakkauksessa on kierrekorkki. Tuotteella on hellävarainen ja miehekkään raikas hypo parfum -tuoksu. Tuote sopii erityisesti rasvaiselle ja elottomalle iholle.


Mikä avuksi? Classic 35+ Energiavoide (3052), Primo Yövoide Retinol (3081), Skin Comfort teho päivävoide (3054), Primo Päivävoide Q10 (3080)

Ikääntyvälle iholle suunnatut, ihon juonteita pienentävät tuotteet.

Fresh Balance Geelivoide (3566), For Faces Ihoa tasapainottava Kasvovoide (4028), Nature Kasvovoide, organic (3575)

Pidä iho puhtaana, älä puristele finnejä. Vältä liiallista desinfiointia, sillä iho kuivuu ja tali tukkeutuu. Käytä hellävaraisia tuotteita ja anna ihon välillä hengittää ilman meikkiä.

Puhdista iho säännöllisesti ja muista kosteuttaa parranajon jälkeen.

Man Virkistävä Mattaseerumi kasvoille (3634), Man Ravitseva Kasvovoide Charger (3106), Man After Shave Balsami (3058)

Kosteutta kuivalle talvi-iholle Dermosil Man -sarjan Ravitseva voide Charger tuo runsasta Kasvo­­ kosteutta kasvojen iholle. Ravitseva Kasvovoide Charger sisältää ihoa tehokosteuttavaa glyseriiniä sekä pehmentävää karitevoita ja avokadoöljyä. Kaakaovoi ja E-vitamiini voimistavat ja suojaavat ihoa. Ginseng ja krea­ tiini vaikuttavat iholla ravitsevasti ja vahvistavasti. Ravitseva Kasvovoide Charger sopii kaikille ihotyypeille hoitavaksi kasvovoiteeksi ja käytettäväksi aamuin illoin. Sen kevyen pehmeä koostumus tuntuu hyvältä kasvoilla, ja voide imeytyy nopeasti jättäen ihon miellyttävän tuntuiseksi.   Man

Ravitseva Kasvovoide Charger 3106 50 ml 7.30

dermovinkki Stickmuotoinen deodorantti on helppokäyttöinen ja riittoisa kooltaan. Se imeytyy nopeasti ja jättää kainalot kuiviksi heti käytön jälkeen. Kevyempi vaihtoehto alumiinisuoloja sisältäville antiperspiranteille! Raikkaan miehekäs tuoksu.   Man

Deo Stick Charger 3107 75 ml 6.90

 13


meikki

Peittää ja tasoittaa Vaaleampi sävy vaalealle iholle Hajustamaton Aurinkosuojakerroin SPF 25

  Makeup

Aina-voide fair 3650 30 ml 10.00 Aina-voide medium 3606 30 ml 10.00 Valikoimassa aiemmin ollut Aina-voide on nyt Aina-voide medium!

Asiakkaidemme toiveesta olemme kehitelleet Aina-voiteesta myös vaaleamman sävyn, joka sopii erinomaisesti vaaleammallekin talvi-iholle. Suuren suosion saavuttanut Aina-voide on monipuolinen tuote jokapäiväiseen kauneuden hoitoon.

UUTUUS! Dermosil AinaMedium Fair

voide fair on vaalealle iholle kehitetty monipuolinen meikkituote. Luonnollisen näköinen lopputulos syntyy helposti ja vaivattomasti yhdellä voiteella. Aina-voide peittää ihon pieniä vir-

heitä, tasoittaa ihon epätasaisuuksia ja suojaa ihoa auringolta. Aina-voide on

14 

Aina-voiteen toivottu vaaleampi sävy nyt valikoimassamme Dermoshopin oma versio suosituista BB-voiteista. Dermosil Aina-voide on kehitetty jokapäiväiseen kauneudenhoitoon, jolloin aamurutiineista selviää parhaimmillaan yhdellä tuotteella. Aina-voide sisältää kosteuttavia ai-

nesosia, jotka pitävät ihon raikkaan tuntuisena päivän ajan. Voide sisältää myös peittäviä pigmenttejä, jotka tasoittavat ihon pieniä värivirheitä. Aina-voide sisältää myös aurinkosuojakertoimen SPF 25.

Aina-voiteen sävy fair on vaalea, ja sopii erityisesti talviaikaan vaalealle iholle. Annostelu tapahtuu 30 ml:n tuubista kätevän pumppumekanismin avulla. Paina pumppua sormella pumpun keskeltä, noin 1–3 painallusta riittää kasvojen iholle. Levitä Aina-voidetta tasaisesti puhdistetulle kasvojen iholle. Käytä levitykseen apuna meikkisientä tai puhtaita sormia. Voide imeytyy ihoon nopeasti jättäen ihon mattapintaiseksi ja kosteutetuksi.


Huulimeikkituotteen valinnalla voit helposti vaikuttaa meikin lop­ putulokseen. Juhliin ja iltamenoihin sopii näyttävän tumma sävy, kun taas arkeen hieman vaaleampi. Käytitpä sitten minkä sävyistä huulipunaa tai huulikiiltoa tahansa, sopii Dermosi­ lin uusi Väritön Huultenrajauskynä juuri sinulle!

Huomaamaton Kaksi tuotetta yhdessä Sopii yhteen kaikkien sävyjen kanssa Sopii käytettäväksi kaikkien huulimeikkituotteiden kanssa Pitää huulimeikin paikoillaan Sopii arkeen ja juhlaan Käy kaikenikäisille Hajustamaton

UUTUUS! Dermosil Makeup Väritön Huulten­ rajauskynä on huomaamaton apuväline siistin ja kauniin huulimeikin tekoon.

Kestävä ja kaunis huulimeikki   Makeup

Väritön Huultenrajauskynä 9201 5.50 

Onko suosikkihuulipunasi loppumassa? Värittömän huultenrajauskynän toisessa päässä olevan siveltimen avulla saat loputkin huulipunasta käyttöön.

Kuvassa Huulipuna Deep Red (3532)

Väritön Huultenrajauskynä estää

huulipunaa ja huulikiiltoa leviämästä huulten pieniin juonteisiin. Käytä Väritöntä Huultenrajaus kynää tavallisen huultenrajauskynän tavoin. Kynän toisessa päässä on kätevä ja laadukas huulimeikkisivellin, jonka avulla huulimeikkituotteen levitys on helppoa ja lopputuloksesta tulee siisti.

uus : s i a l a s n e huult n e t tta. s i ä l ikkituote e justusme h Täyt o p i s ä mä yli. os käy ttä esi rajan

2 . 

ien huult ohut kerr erran om ällä niille v m n tä e s s äv y ä . it k v uulipuna s aavistu huulet le h u i s ta ja a s ra a ju ä m h ll Po alitse sk y n ä huulille v ltenrajau ällä Huu en avulla m im ö lt tt e ri iv ä eikkis Tee V le huulim Annoste ltoa. s huulikii lle sipau ä ä p n a huulipun asi lisää Halutess

1 . 

3. 

4. 

 15


täyttöpussit Täyttöpussi säästää huomattavan määrän muovia ja vie vähemmän tilaa jäteastiassa!

Täyttöpussi on kätevä tapa täyttää laadukas

pumppupullo uudelleen ja uudelleen mieluisalla sisällöllä. Valikoimastamme löytyy täyttöpusseja suosituimpiin Dermosil-tuotteisiin. Täyttöpussivalikoima kasvaa kahdella uudella täyttöpussilla ja saa samalla oman Refill-sarjan uudella ja raikkaalla ulkonäöllä. Säästä kauniit ja käytännölliset pullot ja täytä ne täyttöpussin sisällöllä.

UUTUUDET! Dermosil Refill Intiimisaippua täyttöpussi ja Perhe­ shampoo täyttö­pussi ovat asiakkaidemme suosikkituotteita ja vihdoin saatavilla myös täyttöpussissa.

Uusia täyttöpusseja pullojen uudelleen täyttöön Dermosil Classic -sarjan turvallinen Intiimi­ saippua sisältää maitohappoa ja sen pH-arvo on 4.5. Alhainen pH-arvo on olennaista, jotta saippua sopisi intiimipesuun. Saippua on miedosti vaahtoava ja tuntuu miellyttävältä käytössä. Sil-

lä on myös jälleenkosteuttava vaikutus. Intiimi­ saippua on täysin väriaineeton ja hajustamaton. Dermosil Scandinavian Hair Care Perhe­ shampoo on yleisshampoo, joka sopii puhdistus-

tuotteeksi useille eri hiustyypeille. Shampoo sisältää mietoja tensidejä, jotka pesevät hiukset puhtaaksi hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Shampoo ei sisällä silikoneja. Perheshampoon tuoksu on puhtaan hedelmäinen ja väri vaalea omenanvihreä.

dermovinkki

Sisustuspullo on riittoisa 300 millilitran tyhjä pullo, jonka voit täyttää Dermosil-tuotteella. Pullon pintaan voit itse liimata sopivan etiketin useasta mukana tulevasta eri vaihtoehdosta. Sisustuspullon materiaali on kirkasta läpinäkyvää muovia, minkä vuoksi myös tuotteiden värit tulevat hyvin esiin pullosta.  9228  300 ml  1.90 

Kaikkien Refill-täyttöpussien hinta­ tiedot ja tuotenumerot löydät tuote­luettelon sivulta 25 sekä verkko­ kaupastamme dermoshop.fi.

UUTUUS!

UUTUUS!

30161 500 ml 4.50 

34321 500 ml 4.50

Ulkonäkö uudistuu vuoden 2014 aikana Refill-sarjaan!

Pesuvaahto täyttöpussin löydät Jr.-sarjasta!


Dermosil on kehittänyt jo vuosien ajan hajustamattomia tuotteita, joista suurelle osalle Allergia- ja astmaliitto on myöntänyt Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Herkkä iho on meille tärkeä ja haluamme tuote­

valikoimallamme tarjota ratkaisuja moneen eri tarpeeseen. Hajustetuissa tuotteissa on hajusteet aina merkitty tuoteselosteeseen nimillä Aroma, Fragrance tai Parfum.  Lue lisää hajusteyliherkkyydestä: http://www.allergia.fi.

Ihmisen hajuaisti on eläimiin ja hyönteisiin verrattuna huono. Pystymme kuitenkin erottamaan 2 000–4 000 erilaista tuoksua. Ihmisnenä on kuitenkin 1 000 kertaa herkempi kuin kemialliset määritysmenetelmät. Siksi hajusteilla on väliä.

Hajustamatonta, kiitos !

Hellävarainen ja hajustamaton vartalon puhdistustuote UUTUUS! Dermosil Suihku­geeli on täysin hajustamaton suihkugeeli, joka pesee vartalon ihon hellävaraisesti. Mietoja tensidejä sisältävä, pehmeän geelimäinen vartalon puhdistustuote sisältää myös ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, joten herkkäkään iho ei pääse kuivumaan liikaa. Mieto ja hellävarainen Suihkugeeli sopii myös lasten ihon pesuun. Riittoisa 500 ml:n pumppupullo on kätevä käytössä ja annostelu

  Classic

Suihkugeeli (hajustamaton) 3626 500 ml 5.60 

on helppoa pumpun ansiosta. Allergia- ja astmaliitto on myöntänyt tuotteelle Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Kosteutta iholle Dermosil Classic Ihonhoitovoide hajustamaton sopii kaikenikäisille ja erityisesti herkkäihoisille. Ihonhoitovoide (hajustamaton) on koko vartalolle soveltuva voide, joka sekä suojaa että hoitaa ihoa. Voiteen sisältämä al-

  Classic

Ihonhoitovoide (hajustamaton) 3002 500 ml 7.20 

lantoini estää ihon rohtumista. Tuote sisältää myös ihoa kosteuttavaa karbamidia. Tuotteen sisältämä shea-voi suojaa ihoa ulkoiselta rasitukselta ja hoitaa ahavoitunutta ihoa. Voide imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä ihoa tahmaisen tuntuiseksi. Ihonhoitovoide on pakattu riittoisaan 500 ml pulloon, josta annostelu on helppoa pumppumekanismin ansiosta. Hajustamaton ihonhoitovoide sopii erityisen hyvin herkkäihoisille ja lasten ihonhoitoon. Tuotteella on Allergiatunnuksen käyttöoikeus.  17


ihonhoito

Klassikkotuotteita talvi-ihon tarpeisiin Saksanpähkinää iholle

Helli ihoasi laadukkailla tuotteilla

Primo-sarjan suosittu Saksanpäh-

Skin Comfort -sarjan Kosteuttava

kinän tuoksu hellii mieltä ja ihoa. Ylellinen ja silkinpehmeä Suihkuvoide sopii kuivankin talvi-ihon puhdistustuotteeksi. Ihoa runsaasti kosteuttava Saksanpähkinä Vartalovoide kätevässä pumppupullossa on talven ykköstuotteita.

puhdistusmaito ja Kasvovesi ovat erityisesti kuivalle ja aikuiselle iholle kehitettyjä ihon puhdistustuotteita. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut tuotteet sopivat erityisesti ikääntyvän ihon puhdistustuotteiksi.   Skin Comfort

Kosteuttava puhdistusmaito 3055 250 ml 7.70 Kasvovesi 3056 250 ml 7.70

Talvi-aikaan on hyvä muistaa kosteuttaa ihoa runsaasti, sillä kylmä ja kuiva ilma saa ihon tuntumaan karhealta ja kuivan tuntuiselta. Valitse juuri sinulle sopivat tuotteet Dermosil Classic -sarjasta.

Tehokas käsisaippua käsille Likaisten käsien saippua on tehokas käsien puhdistukseen kehitetty, riittoisa saippua. Saippua sisältää puhdistavia tensidejä, jotka tässä saippuassa ovat tavallista tehokkaammin puhdistavia. Se sisältää mm. ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. Riittoisa 500 ml:n koko ja kätevä pumppuannostelija tekevät tuotteesta käytännöllisen käsisaippuan kaikkiin tiloihin, joissa tarvitaan tehokasta saippuaa.

Hehkua ja eloa kasvojen iholle Classic-sarjan 35+ Energiavoide tuo

kasvojen iholle eloa ja hehkua. Voiteen aktiiviset ainesosat ginseng, mehiläiskuningatargeeli ja soijaproteiini aktivoivat ihosoluja. Energiavoide elävöittää väsynyttä ihoa ja antaa sille uutta hehkua. Voide sopii erinomaisesti päivävoiteeksi.

Silmänympärysiholle

  Primo

Saksanpähkinä Suihkuvoide 3558 250 ml 4.90 Saksanpähkinä Vartalovoide 3556 250 ml 6.20

18 

Silmänympärysgeelivoide on kevyt hoitogeeli, joka pehmentää, kosteuttaa ja virkistää silmänympärysten ihoa. Voiteessa on runsaasti kosteuttavaa glyseriiniä ja pehmittävää karitevoita. Siihen on lisätty myös E-vitamiinia. Silmänympärysgeelivoide on hajustamaton vaihtoehto silmänympärysten herkän ihon hoitoon.


dermoinfo Asiakaspalvelumme tiedottaa Dermosil-paketin nouto yhä helpompaa Loppuvuodesta lisäsimme toimitus­ vaihtoehtoihimme myös noutopistevalinnan. Voit itse valita mistä noutopisteestä Dermosil-pakettisi noudat.   Valinta on helppo tehdä verkkokaupassamme, tilauksen toimitusvaihtoehdon valintakohdassa. Noutopistevalinnan voi tehdä ainoastaan verkkokaupassa tehtäviin tilauksiin.   Klik-klik ja paketti onkin jo pian valitsemassasi noutopisteessä! 

SmartPOST – kätevä toimitustapa Olethan myös huomannut, että kauttamme voit tilata Dermosil-paketin SmartPOST-automaattiin? SmartPOST-automaatteja löytyy Suomesta jo yli 300 kpl. Automaatteja löytyy ympäri maata kaupoista, kauppakeskuksista ja erilaisista liikenteen solmukohdista. 

Uudet Dermosil-hinnat

Hoitava Huulivoide kuiville huulille Huulivoide on väritön ja hajustama-

ton tuote, joka sisältää runsaasti huulten ihoa hoitavia ainesosia. Nestemäinen Huulivoide sisältää kasvipohjaisia öljyjä ja vahoja sekä hunajaa. Jojobansiemenöljy, candelillavaha ja karitevoi tekevät huulet pehmeiksi ja palauttavat iholle kimmoisuuden. Hajustamaton Huulivoide antaa huulille kevyen aurinkosuojan sisältämänsä titaanidioksidin ansiosta.

  Classic

Likaisten käsien saippua 3461 500 ml 6.30 Huulivoide 3231 15 ml 2.70 35+ Energiavoide 3052 50 ml 6.60 Silmäympärysgeelivoide 3053 20 ml 6.80

1.1.2014 alkaen hinnoissamme on tapahtunut pieniä muutoksia. Osaan hinnoista on tullut pieni korotus, osa on laskenut ja osa on pysynyt ennallaan. Hinnan korotus johtuu mm. raaka-aineiden hintojen noususta.  

Dermosil-tuotteista parabeenittomia vuoden 2014 aikana Työstämme parhaillaan kaikista Dermosil-tuotteista parabeenittomia. Uudistus tapahtuu vuoden 2014 aikana. Kun koko tuotevalikoimamme on parabeeniton, kerromme asiasta Dermolehdessämme.   19


Jokapäiväisiä tuotteita koko perheelle

3461

3033

Poistuneet tuotteet Löydät ajankohtaisen listan poistuneista tuotteista verkkokauppamme sivuilta www.dermoshop.fi.

Symbolit   Miedosti hajustettu Tuote sisältää hajusteita.   Hypo parfum Tuotteessa on käytetty ihoystävällisempiä hajusteita, jotka eivät sisällä 26:ta EU:n määrittelemää, eniten allergiaa aiheuttavaa hajusteiden ainesosaa.

3008

  Luonnollisia hajusteita tai maku­ aineita Tuot­teen tuoksu tulee pääasiassa luonnollisista tuoksuvista aineista, kuten sitrusöljystä tai eukalyptuksesta.   Hajustamaton Tuote ei sisällä hajusteita. Hajustamaton tuote ei välttämättä ole täysin tuoksuton, sillä tuotteessa käytetyt raaka-aineet voivat jättää siihen miedon lääkemäisen tuoksun.   Rajoitettu erä Tuotetta on myynnissä rajoitettu erä. Toimitamme tuotetta niin kauan kun sitä on varastossamme, mutta emme voi taata, että sitä on saatavilla koko lehden voimassaoloajan. Jos rajoitettu erä -tuotteet ovat loppuneet ja jäävät pois tilauksesta, määräytyvät bonuspisteet / bonustuotteet laskun loppusumman mukaisesti.   Poistuva tuote Tuote on poistumassa valikoimastamme. Toimitamme tuotetta niin kauan kun sitä on varastossamme, mutta emme voi taata, että sitä on saatavilla koko lehden voimassaoloajan. Jos valikoimasta poistuvat tuotteet ovat loppuneet ja jäävät pois tilauksesta, määräytyvät bonuspisteet / bonustuotteet laskun loppu­summan mukaisesti.   Uudistuva tuote Uudistuva tuote -symboli tarkoittaa, että tuotteen sisällössä tai sen ulkonäössä tapahtuu muutos. Tuote ei poistu valikoimastamme, vaan se tulee uudelleen myyntiin uudistuneena tuotteena, jolla voi olla uusi hinta.

20 

 CLASSIC

3037

3215

3012

Voidesaippua

Talvi Body Voide

Keittiökäsivoide

Mieto, luonnon kasviöljyistä valmistettu voidesaippua toistuvaan käsienpesuun ja suihkusaippuaksi. Erittäin riittoisa, sopii koko perheelle.

Kosteuttava vartalovoide erityisesti talvi-ilman kuivattamalle iholle. Sisältää eteerisiä öljyjä sekä lievästi ihoa lämmittäviä ainesosia.

Kevyt, keittiöaskareiden jälkeen käytettävä käsivoide. Palauttaa ihon kosteuden. Sisältää Evitamiinia ja allantoinia. Imeytyy nopeasti. Raikas sitrustuoksu.

 3008 500 ml 4.70 Voidesaippua täyttöpussi 30081 500 ml 3.90  Likaisten käsien saippua Tehokas saippua käsien perusteelliseen puhdistukseen esim. puutarha- tai korjaustöiden jälkeen. Mieto kasviöljypohjainen saippua ei kuivata ihoa. Riittoisa koko, pumppuannostelu.

 3461 500 ml 6.30

 3033 250 ml 6.70 Keittiösaippua Käsien tehokkaaseen pesuun keittiössä. Ei vaahtoa runsaasti. Sisältää sitrusöljyä, joka poistaa esim. kalan ja sipulin hajun.

 3037 500 ml 5.00 Keittiösaippua täyttöpussi 30371 500 ml 4.00

 3215 250 ml 5.40  Saunasaippua Hoitava, saunan yhteydessä käytettävä nestesaippua. Sisältää viilentävää mentholia ja ihoa rauhoittavaa koivunlehtiuutetta. Ei pienille lapsille tai herkälle iholle.

 3012 500 ml 5.50 Saunasaippua täyttöpussi 30121 500 ml 4.40


3119

3035 3001

3605

3523 3586

3315 3118

3003

3316 3039

Ihonhoitovoide hajustettu

Suihkugeeli Lime

Suihkugeeli Mandariini

Suihkugeeli Punainen Appelsiini

Ihoa hoitava ja suojaava voide koko vartalolle. Edistää ihon eheytymistä. Riittoisa pakkaus.

Miellyttävän pehmeä, runsaasti vaahtoava suihkugeeli. Sisältää sitrusöljyä, joka antaa tuotteelle miellyttävän piristävän tuoksun.

Miellyttävän pehmeä, runsaasti vaahtoava suihkugeeli. Sisältää mandariiniöljyä. Raikas sitruspohjainen tuoksu.

Miellyttävän pehmeä, runsaasti vaahtoava suihkugeeli. Sisältää veriappelsiiniöljyä, joka antaa tuotteelle ilahduttavan virkistävän tuoksun.

 3001 500 ml 6.90 Deodorantti Roll-On hajustettu Hellävarainen, hoitava antiperspirantti herkälle iholle. Aktivoituu vartalon lämmöstä. Tehokas ja pitkävaikutteinen. Ei sisällä alkoholia, värieikä säilöntäaineita.

 3035 75 ml 2.90  Ihonhoitovoide Lime Raikas, kosteuttava voide koko vartalolle. Pehmeä koostumus on helposti levitettävä ja jättää iholle ihanan tunteen. Sisältää glyseriiniä ja allantoinia. Ei sisällä parabeenejä.

 3523 250 ml 5.40

 3119 250 ml 3.90

 3003 250 ml 3.90

Deo Roll-On Lime

Suihku- ja Kylpyöljy Mandariini

Tehokas antiperspirantti, sopii myös herkälle iholle. Ei sisällä alkoholia, väriaineita eikä säilöntäaineita. Aktivoituu vartalon lämmöstä. Raikas tuoksu sopii niin naisille kuin miehillekin.

Hellävarainen puhdistustuote suihkuun ja kylpyyn. Kosteuttaa ihoa. Koostumuksesta 45 % kasviöljyjä. Jättää ihon miellyttävän pehmeäksi.

 3586 75 ml 2.90  Vartalon Kuorintavoide Lime Kevyt ja hellävarainen kuorintavoide, joka jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Sisältää luonnollista riisinjyvämurskaa kuorivana ainesosana ja ihoa tehokkaasti kosteuttavaa glyseriiniä. Raikas limen tuoksu. Suositellaan käytettäväksi 1–3 kertaa viikossa.

 3039 250 ml 5.90 Deo Roll-On Punainen Appelsiini Hellävarainen antiperspirantti. Sisältää alumiinisuoloja. Alkoholiton, väri- ja säilöntäaineeton. Ei sisällä aloe veraa eikä veriappelsiiniöljyä. Pirteä punaisen appelsiinin tuoksu.

 3316 75 ml 2.90 

 3118 250 ml 3.90 Suihkugeeli Punainen Appelsiini täyttöpussi 31181 500 ml 6.30  Ihonhoitovoide Punainen Appelsiini Raikas, kosteuttava vartalovoide. Sisältää glyseriiniä, E-vitamiinia, allantoinia ja veriappelsiiniöljyä. Ei sisällä parabeeneja. Piristävä punaisen appelsiinin tuoksu.

 3315 250 ml 5.40

  3605 200 ml 5.90  CLASSIC  21


35+ Energiavoide

Huulibalsami 

Ravinnerikas kasvovoide aktivoi ihosolujen toimintaa ja antaa elinvoimaa iholle. Sisältää korkealaatuisia ainesosia kuten ginsengiä, mehiläiskuningatargeeliä ja soijaproteiinia.

Huulivoidepuikko kuivien ja rohtuneiden huulten hoitoon koko perheelle. Sisältää kasviperäisiä ainesosia sekä E- ja A-vitamiinia. Ei sisällä vettä. Mieto vaniljan tuoksu.

 3052 50 ml 6.80

 3075 3,5 g 3.20

Silmänympärysgeelivoide

Huulivoide

Kevyt hoitogeeli silmänympärysiholle. Kosteuttaa ja virkistää. Sisältää luonnon omia tehoaineita kuten B-vitamiineja, vanhenemiselta suojaavaa kreatiinia ja E-vitamiinia.

Huulten ihoa hoitava hajustamaton ja väritön huulivoide. Sisältää kasvipohjaisia öljyjä, jojobansiemenöljyä, karitevoita, E-vitamiinia ja hunajaa.

 3053 20 ml 5.90

 3231 15 ml 2.70

3053

3052

3231

3075

Raikas geeli hampaille!

3027

3589

3026 8080

3588

Kasvovesi

Hammasgeeli

After Sun Voide 

Raikastava kasvovesi sulkee ihohuokoset ja rauhoittaa ihoa puhdistuksen jälkeen. Ei kuivata ihoa. Miedosti hajustettu. Ei sisällä säilöntäaineita.

Raikas mintunmakuinen tuote hampaiden puhdistukseen. Sisältää 0,32 % natriumfluoridia (1450 ppm F). Tarkoitettu aikuisten käyttöön. Ei sisällä parabeeneja.

Kevyt, nopeasti imeytyvä voide. Viilentää ja rauhoittaa kuumottavaa ihoa auringonoton jälkeen. Sisältää mm. E-vitamiinia, allantoinia ja viilentävää aloe veraa. Raikas tuoksu.

 3027 250 ml 4.90 Kasvopesu Sisältää mietoja tensidejä, jotka vaahtoavat ja puhdistavat ihon huolellisesti ja hellävaraisesti. Sisältää tehokosteuttavaa glyseriiniä. Normaalille ja rasvaiselle iholle.

 3026 250 ml 4.90

 3588 75 ml 2.90 mini Hammasgeeli  8080 15 ml 1.20  Hammastahna Auttaa palauttamaan hampaiden luonnollisen valkoisuuden. Sisältää 0,32 % natriumfluoridia (1450 ppm F). Tarkoitettu aikuisten käyttöön. Ei sisällä parabeeneja.

 3589 75 ml 2.90 Suuvesi Raikas ja tehokas plakkikerrokseen tehoava mintunmakuinen suuvesi. Sisältää fluoria. Päivittäiseen käyttöön aamuin ja illoin. Mittaa 10 ml mittakorkkiin ja huuhtele suussa 30 sekunnin ajan. Sylje pois, ei saa niellä. Tuotetta ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Alkoholiton.

 3601 300 ml 5.30 22 

 CLASSIC

3601

3416

 3416 200 ml 5.30 Aurinkosuojasuihke SPF 50 Suihkemuotoinen voide levittyy iholle helposti spray-annostelijan ansiosta, eikä jätä ihoa tahmaisen tuntuiseksi. Hajustamaton ja vedenkestävä. Tuote on iholla väritöntä eikä jätä ihoa valkoiseksi. Suihkauta riittävä määrä voidetta suoraan iholle noin 20–30 cm:n etäisyydeltä ja levitä tuote käsin tasaisesti iholle.

 9177 75 ml 8.70  After Sun Suihkugeeli Raikas ja pehmeän geelimäinen puhdistustuote vartalolle. Kehitetty lempeäksi puhdistustuotteeksi iholle, joka kuumottaa auringonoton jälkeen ja janoaa kosteutta. Runsaasti (20%) aloe veraa sisältävä suihkugeeli rauhoittaa ja viilentää ihoa, keventää kiristävää ja polttavaa tunnetta iholla. Aavistuksen hedelmäinen tuoksu sopii niin naisille kuin miehillekin.

 9179 250 ml 4.60  9177

9179


Mietoja ja hellävaraisia tuotteita lapsille

UUTUUdet ! Hammastahna    3631 75 ml 3.00  Pesuvaahto täyttöpussi   36301 500 ml 5.80  Shampoo   3627 250 ml 4.30 Vedetön Salva    3625 30 ml 5.40  D-vitamiini 10 µg 3632 90 purutablettia 4.80  Ihovoide   3629 150 ml 3.80  Pesuvaahto   3630 250 ml 6.20  Hoitoaine   3628 250 ml 4.20

 Jr.  23


Hellää huolenpitoa herkälle iholle

Käsisaippua Extra   3410 325 ml 4.70   Kasvovoide E   3067 50 ml 7.40  Puhdistusmaito   3023 250 ml 4.90  Face Extra   3092 60 ml 3.70  Mineral Deo Stick   3582 80 g 6.90  Deodorantti Roll-On   3036 75 ml 2.90 Käsivoide E   3063 200 ml 6.40  Käsivoide E 50 ml   3638 50 ml 2.30

Mieto Saippua   3030 500 ml 4.70 Intiimisaippua   3016 500 ml 4.90 Intiimisaippua täyttöpussi 30161 500 ml 4.50 Suihkugeeli   3626 500 ml 5.60  UUTUUS ! 24 

 ALLERGIATUNNUSTUOTTEET

Extra Voide   3007 200 ml 6.90 Täyteläinen Vartalovoide   3431 200 ml 6.90 Ihonhoitovoide   3002 500 ml 7.20


Säästä ja täytä uudelleen

UUTUUdet ! Intiimisaippua täyttöpussi   30161 500 ml 4.50  Perheshampoo täyttöpussi   34321 500 ml 4.50 Sisustuspullo 9228 300 ml 1.90  Muista myös Dermosil Jr. -sarjan täyttöpussi!  Pesuvaahto täyttöpussi    36301 500 ml 5.80

UUdistuneet ! Voidesaippua täyttöpussi   30081 500 ml 3.90  Keittiösaippua täyttöpussi   30371 500 ml 4.00  Saunasaippua täyttöpussi   30121 500 ml 4.40  Suihkugeeli Punainen Appelsiini täyttöpussi   31181 500 ml 6.30  Suihkugeeli Vitamin E täyttöpussi    30841 500 ml  4.60  Ihonhoitovoide Vitamin E täyttöpussi   30851 500 ml 5.90  Tyrnikäsisaippua    40171  500 ml  5.90 (pakkauksen ulkonäkö uudistuu vuoden 2014 aikana)

 REFILL  25


Luonnonkosmetiikkaa ECOCERT-sertifioidut tuotteet sisältävät vähintään 95 % luonnollisia raaka-aineita.

Kosteuttava balsami talven kuivattamille huulille. Deo stick, natural   3521 50 g 5.90 Huulibalsami, organic   3554 15 ml 4.50

Suihkugeeli, natural   3528 250 ml 4.90  Vartalomaito, natural   3520 250 ml 5.90 

Nature Vanulapuille on myönnetty GOTS Organic -merkin käyttöoikeus. Se tarkoittaa, että raaka-aineesta vähintään 95 % on viljelty luonnonmukaisesti. Tuotteella on myös Bio Equitable Organic Fair Trade -tunnusmerkki. Luonnonmukaisessa Reilun kaupan -tunnusmerkissä yhdistyvät kansainvälisen luonnonmukaisen maanviljelyn (Organic Agriculture) ja Reilun kaupan (Fair Trade) -ehdot ja kriteerit. Kriteerien täyttymistä valvoo ranskalainen ECOCERTorganisaatio, jonka tavoitteena on kestävän maatalouden kehittäminen ja paikallisen maaseututuotannon ylläpitäminen.

Vanulaput, GOTS organic  3409 60 kpl 1.60 26 

 NATURE

Kasvovoide, organic   3575 50 ml 7.00 Kasvovesi Neroli, organic   3598 150 ml 4.90 Puhdistusvaahto kasvoille, natural   3190 150 ml 6.80


Hoitavia tuotteita arkeen Puhdas iho ilman vettä.

3573

3043 3028

3609

3417

3015

Karbamidi Jalkavoide 

Pesuvoide 

Täyteläinen, jalkojen ihoa tehokkaasti kosteuttava voide kuiville ja karheille jaloille ja halkeaville kantapäille. Sisältää karbamidia (17,5 %) ja kasviperäisiä öljyjä, glyseriiniä ja allantoinia.

Kosteuttava puhdistustuote, ei vaadi vesihuuhtelua. Sopii esim. vuodepotilaiden ihon hoitoon ja puhdistukseen. Sisältää pehmeitä öljyjä. Levitä voide ja kuivaa iholta vanulapulla.

  3573  150 ml 5.00

 3015 250 ml 3.90

Linimenttivoide 

Hyttys- ja Punkkisuihke

Lämmittää ja rentouttaa rasituksen jälkeen. Levitetään vartalolle ennen nukkumaanmenoa ja annetaan vaikuttaa yön yli. Rentouttava vaikutus alkaa tuntua n. 5 minuutin kuluttua.

Karkottaa iholta hyttysiä, paarmoja sekä punkkeja. Kätevä spray-annostelija mahdollistaa suihkeen tasaisen levittymisen iholle. Käytetään sellaisenaan sumuttamalla iholle tai vaatteille 2 kertaa vuorokaudessa. Tuotetta ei saa käyttää alle 3-vuotiaille.

 3043 200 ml 6.40 Kylmävoide  Viilentävä, hoitava geelivoide kehon kipeytyneisiin kohtiin. Myös paikallisesti hyönteisten puremiin tai liiallisen auringonoton jälkeen. Sisältää mentholia. Ei vaurioituneelle iholle eikä pienille lapsille.

 3028 100 ml 4.90 Aloe Geeli  Rauhoittaa auringonpolttamaa ihoa ja hyönteisten puremien kutinaa. Hoitaa ärtynyttä ihoa ja lieviä palovammoja. Sisältää aloe vera -uutetta. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja eikä väriaineita.

  3570 100 ml 7.90 Viilentävä Roll-On Täsmätuote hyttysten kutiseville pistoille. Tuote levittyy helposti kutisevaan puremakohtaan ja lievittää kutinaa välittömästi. Sisältää ihoa viilentävää mentholia, joka rauhoittaa ihoa ja lievittävää kutinaa välittömästi. Tuote sisältää myös alkoholia. Soveltuu käytettäväksi yli 3-vuotialle. Tuotetta on myynnissä rajoitettu erä.

  9181 30 ml 3.40 

 3417 100 ml 3.60 Ihokarvanpoistogeeli

Silmänympärysvoide, organic  3636 15 ml 5.80  UUTUUS !

Hellävarainen ja hajustamaton geeli ihokarvojen ajelemiseen höylän avulla. Geeli soveltuu ihokarvojen ajamiseen sääristä, käsistä, intiimialueelta, kainaloista ja miehille kasvoista. Sisältää runsaasti aloe veraa, jonka vuoksi tuote myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ajelun jälkeen. Aloe vera myös estää punaisten ärtymien syntymistä iholle ajelemisen seurauksena.

  3609 150 ml 5.90

 DERMOTEEKKI  27


Elinvoimaa E-vitamiinista

Suihkugeeli Vitamin E

Ihonhoitovoide Vitamin E

Hellävarainen suihkugeeli koko perheelle. Vaahtoaa iholla suloisesti. Sisältää E-vitamiinia. Miellyttävä hypo parfum -tuoksu. Riittoisa tuote.

Kevyt ja nopeasti imeytyvä voide koko vartalolle. Suojaa ja hoitaa ihoa. Sisältää allantoinia ja E-vitamiinia, joka ehkäisee ihon vanhenemista ja parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta.

 3084 500 ml 5.80

 3085 500 ml 7.30

Suihkugeeli Vitamin E täyttöpussi 30841 500 ml 4.60

Ihonhoitovoide Vitamin E täyttöpussi 30851 500 ml 5.90

3084

3083

3085

3105

3066

Puhdistusvaahto Vitamin E E- ja B-vitamiineja sekä merileväuutetta sisältävä mieto puhdistusvaahto kasvoille. Poistaa myös kevyen vesiliukoisen meikin. Hellävarainen mutta tehokas. Kaikille ihotyypeille.

 3083 150 ml 6.80 Suihkuvoide Vitamin E

Kasvovoide Vitamin E

Kermaisen pehmeästi vaahtoava suihkuvoide. Jättää ihon silkinpehmeäksi. Sisältää kosteuttavia ainesosia, E-vitamiinia, silkkiproteiinia ja avokadoöljyä.

Hoitava, ravitseva ja kiinteyttävä kasvovoide. Sisältää kosteuttavia ainesosia kuten rapsi- ja oliiviöljyä sekä E-vitamiinia. Imeytyy helposti. Kaikille ihotyypeille.

 3105 250 ml 4.60

28 

 VITAMIN E

 3066 50 ml 7.40


Deo Stick Vitamin E

Deo Roll-On Vitamin E

Stickmuotoinen alumiiniton deodorantti. Jättää kainalot kuiviksi heti käytön jälkeen. Sisältää aloe veraa, E-vitamiinia ja hienhajua ehkäiseviä ainesosia. Ei jätä valkoisia tahroja vaatteisiin.

Tehokas antiperspirantti, joka ei sisällä alkoholia, väriaineita eikä säilöntäaineita. Sisältää alumiinisuoloja, jotka estävät ihon kostumista. Sisältää E-vitamiinia.

 3587 75 ml 2.90 

 3020 75 g 6.50

3599

3587 3020

3600

Kasvovesi Vitamin E Täyteläinen, hellävarainen ja mieto Kasvovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen ja valmistaa ihon hoitaville tuotteille. Tuote ei sisällä alkoholia. Sisältää mm. E-vitamiinia, glyseriiniä sekä oliivipuun hedelmästä saatavaa öljyä. Kevyen raikas tuoksu. Käytä aamuin ja illoin. 3062

 3599 250 ml 4.90 3411

Kasvoseerumi Hyal-X3 Vitamin E

Käsisaippua Vitamin E

Käsivoide Vitamin E

Kosteuttaa ja raikastaa ihoa tehokkaasti. Emulsiomainen seerumi imeytyy nopeasti, saa ihon tuntumaan kosteutetulta ja elinvoimaiselta. Sisältää hyaluronihappoja, glyseriiniä ja E-vitamiinia. Kuuriluontoisesti aamuin ja illoin muutaman viikon ajan tai pidempiaikaisesti aamuisin kosteusvoiteen alle.

Raikkaan roosanpunainen käsisaippua usein toistuvaan käsien pesuun. Sisältää ihoa kosteuttavaa E-vitamiinia ja glyseriiniä. Riittoisa pullo, jossa pumppuannostelija.

Helposti imeytyvä kuivien käsien voide. Suojaa ja kosteuttaa ihoa. Sisältää kosteuttavaa glyseriiniä, ohdakeöljyä, E-vitamiinia ja allantoinia.

 3411 325 ml 4.70

 3062 200 ml 6.40

 3600 30 ml 6.90

 VITAMIN E  29


Arjen ylellisyyttä

3556 3608

3558

3226 3607

3515

Saksanpähkinä Kynsinauhavoide

Saksanpähkinä Käsivoide Kosteuttava, nopeasti imeytyvä käsivoide. Vahvistaa ihoa ja vaikuttaa ryppyjä vastaan. Hieman ohuempi koostumus kuin tuubimuotoisissa Saksanpähkinä Käsivoiteissa. Pumppuannostelu.

 3515 325 ml 8.70 Saksanpähkinä Suihkuvoide

Saksanpähkinä Vartalovoide

Saksanpähkinä Käsisaippua

Silkinpehmeä, hellävarainen suihkuvoide. Sisältää ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, avokadoöljyä, E-vitamiinia ja saksanpähkinäuutetta. Pehmeä pähkinäinen tuoksu.

Ylellinen, sametinpehmeä voide ihon kosteutukseen. Sisältää makadamiapähkinän siemenöljyä, glyseriiniä, karitevoita, oliiviöljyä ja E-vitamiinia. Pehmeä pähkinäinen tuoksu.

Korkealaatuinen käsisaippua. Sisältää mietoja tensidejä, kosteuttavaa glyseriiniä ja saksanpähkinäuutetta. Miellyttävän pähkinäinen tuoksu. Riittoisa ja tukeva pumppupullo.

 3558 250 ml 4.90

 3556 250 ml 6.20

 3226 325 ml 4.70

Täyteläisen pehmeä voide kynsinauhojen pehmentämiseen. Voide imeytyy nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta käsiin ja kynsinauhoihin. Levitetään kynsinauhoille ja kynttä ympäröivälle iholle ja annetaan imeytyä hetken. Tämän jälkeen kynsinauhoja hierotaan kevyesti kunnes voide on täysin imeytynyt.

 3608 15 ml 4.90 Saksanpähkinä Kuorintavoide käsille ja kynsinauhoille Tehokas Kuorintavoide käsille ja kynsinauhoille. Kuorii kynsinauhat ja käsien ihoa hellävaraisesti jättäen käsiin raikkaan tunteen ja pehmeän saksanpähkinän tuoksun. Kuorintavoiteen kuorivana ainesosana on luonnollista riisinjyvämurskaa, jonka ansiosta kuorintavoide sopii myös kynsinauhoille.

 3607 75 ml 3.90

Vartaloöljy Korkealaatuinen vartaloöljy kuivan ja ärtyneen ihon kosteutukseen. Valmistettu 100 %:sesti luonnollisista ainesosista. Sisältää Argan-puun siemenöljyä ja ruusunmarjan siemenöljyä.

 3229 125 ml 13.40 Kasvoöljy Korkealaatuinen kasvoöljy kosteuttaa, vahvistaa ja kiinteyttää. Valmistettu 100 %:sesti luonnollisista ainesosista. Sisältää ruusunmarjan ja purasruohon siemenöljyjä. Pipettiannostelija.

 3516 15 ml 11.30

3229

30 

 PRIMO

3516

3602

9174


3076 3082 3029

3081 3080

Meikinpoistoliina 

Kasvojen Kuorintavoide

Yövoide Retinol

Herkälle iholle. Poistaa vesiliukoisen meikin hellävaraisesti. Sisältää kurkku-uutetta, rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten aloe veraa, allantoinia ja kasviöljyjä. Kostea liina minimoi hankauksen puhdistuksen yhteydessä. Väriaineeton.

Kevyesti vaahtoava kuorintavoide. Pienet rakeet kuorivat hellävaraisesti kuolleen ihosolukon. Sisältää glyseriiniä ja avokadoöljyä. Käytetään 1–2 kertaa viikossa. Huuhdellaan pois.

Runsasravinteinen yövoide. Ehkäisee ryppyjen muodostumista ja vähentää jo muodostuneita ryppyjä. Sisältää luonnollista E-vitamiinia ja puhdasmuotoista A-vitamiinia, retinolia.

 3029 100 ml 5.50

 3076 28 kpl 4.20 

Silmänympärysvoide Q10

 3081 50 ml 7.90

Kasvipohjainen, ruusuöljyä sisältävä voide. Q10 säilyttää silmänympärysihon joustavuuden ja vähentää ryppyjen syntymistä. Taputellaan pieni määrä silmien ympärille aamuin illoin.

 3082 15 ml 7.30

Päivävoide Q10 Q10-koentsyymiä ja kasviuutteita sisältävä kasvovoide. Vaikuttaa aktiivisesti ryppyjä vastaan. Auringonsuojakerroin 6 UVB-säteitä vastaan. Normaalille iholle.

 3080 50 ml 7.40

Kädet ja jalat pehmeiksi yön aikana.

Yövoide käsille ja jaloille

Kylmävahaliuskat

Täyteläinen, runsasrasvainen yövoide käsille ja jaloille. Kosteuttaa, eheyttää ja rauhoittaa ihoa. Sisältää puuvillansiemenöljyä ja allantoinia. Mieto vaniljan tuoksu.

Poistavat ihokarvat säärien alueelta juurineen. Iho pysyy sileänä n. 4 viikkoa. Sisältää 12 vaha­ liuskaa ja 4 jälkihoitopyyhettä. Vältä käyttöä saunassa. Ei lasten ulottuville.

 3214 200 ml 7.10 Itseruskettava voide

 3162 12 kpl 6.50

3214

Kosteuttava ja ravitseva voide vartalon iholle, tuo kauniin kevyen ja tasaisen päivettyneen sävyn. Välittömästi kaunis hohde iholle. Levitä tasaisesti puhdistetulle iholle, anna imeytyä ennen pukeutumista. Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen. Kevyen raikas tuoksu. Ei sisällä auringonsuoja-aineita.

 3602 150 ml 5.90 Itseruskettava voide kasvoille Kevyt mousse-tyyppinen kosteuttava kasvovoide tuo kasvojen iholle päivettyneen sävyn. Levittyy pehmeästi ja imeytyy nopeasti. Sisältää tehokkaasti kosteuttavia öljyjä, kuten mm. aprikoosin siemenöljyä. Levitä voidetta tasaisesti puhdistetulle kasvojen iholle, pese kädet huolellisesti käytön jälkeen. Vältä silmien ja kulmakarvojen aluetta. Ei sisällä auringonsuoja-aineita.

 9174 30 ml 4.70  Kätevä levityshanska Itseruskettavien voiteiden levitykseen sivulla 50. 3162

 PRIMO  31


Dekolteeseerumi Tehokkaasti kosteuttava, ihon kimmoisuutta lisäävä seerumivoide dekolteen, rinnan ja kaulan alueelle. Ehkäisee ikääntymisen merkkejä ihossa. Elegantti tuoksu. Pumppuannostelu.

 3460 80 ml 9.90

3559

3460

3561

4016

3560

4015 3448

3450

Vartalon sokerikuorinta Vanilja

Kylpysuola Jogurtti

Kuoriva Suklaavoide vartalolle

Ihoa hellästi kuoriva, sokerikiteitä sisältävä voide. Sisältää makeaa manteliöljyä, joka kosteuttaa ihoa. Pehmeä, mieto vaniljan tuoksu.

Ihoa pehmentävä ja hoitava kylpysuola. Sisältää ihoa hoitavaa jogurttipulveria. Yksi ruokalusikallinen neljää vesilitraa kohden jalkakylpyyn. Kokovartalokylpyyn n. 1/3 purkillista.

Suklaantuoksuinen kuorintavoide. Sisältää kuorivina aineina kaakaon ja aprikoosin siemenistä saatavaa jauhetta. Kosteuttavina aineina kaakaouute ja mantelinsiemenöljy.

 3559 200 g 7.60 Body butter Vanilja Täyteläinen vartalovoi ihon tehokkaaseen kosteutukseen. Erityisesti kuivalle iholle. Sisältää kaakaopuun voita, glyseriiniä ja E-vitamiinia. Pehmeän vaniljainen tuoksu.

 4016 200 ml 7.80

 3561 200 g 4.20 Body butter Jogurtti Täyteläinen vartalovoi ihon tehokkaaseen kosteutukseen. Sisältää rapsiöljyä, glyseriiniä, Shorea stenoptera -kasvin siemenistä saatavaa rasvaa, kaakaovoita ja jogurttijauhetta.

 3560 200 ml 7.80 Body butter Tumma Suklaa Täyteläinen vartalovoi ihon tehokkaaseen kosteutukseen. Erityisesti kuivalle iholle. Sisältää kaakaopuun voita, glyseriiniä ja E-vitamiinia. Suklaan pehmeä tuoksu.

 4015 200 ml 7.80

32 

 PRIMO

 3448 200 ml 6.90 Kiinteyttävä Suklaageeli vartalolle Kaksivaikutteinen geeli kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Sisältää kaakaouutetta sekä leväuutetta, elastiinia ja kollageenia, joilla on kiinteyttävä vaikutus. Vartalon ongelmakohtiin.

 3450 200 ml 7.70


Aikuiselle naiselle

Täydellinen ihonhoito-ohjelma kosteutta kaipaavalle iholle.

1. Puhdista iho sametinpehmeillä tuotteilla 2. Ravitse iho Kasvoseerumilla 3. Kosteuta kasvot ja silmänympärysiho laadukkailla tuotteilla

Kasvovesi   3056 250 ml 7.70  Kosteuttava puhdistusmaito   3055 250 ml 7.70  Teho päivävoide   3054 50 ml 9.00 Teho yövoide   3212 50 ml 10.00  Silmänympärysgeelivoide   3592 15 ml 7.60  Glowing Kasvoseerumi   3406 30 ml 9.40

  SKIN COMFORT  33


Kasvojen eri ihotyypeille

4003

4004

4001

Phylidium Päivävoide kuivalle iholle

Inca Inchi Päivävoide normaalille ja sekaiholle

Silkinpehmeä päivävoide kasvoille. Kosteuttaa pitkäkestoisesti ja antaa iholle elinvoimaa. Sisältää tehokkaasti kosteuttavia luonnon kasviuutteita. Pehmeä tuoksu.

Pehmeä, ravitseva päivävoide kasvoille. Auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa ja elastisuutensa. Sisältää inca inchi -öljyä ja antioksidantteja. Tuoksussa kasviperäinen vivahde.

 4003 40 ml 9.40

 4001 40 ml 9.40

Phylidium Yövoide kuivalle iholle

Inca Inchi Yövoide normaalille ja sekaiholle

Täyteläinen, kosteuttava yövoide kasvoille. Ravitsee ja hoitaa hellävaraisesti kuivaa ihoa yön aikana. Sisältää tehokkaasti kosteuttavia luonnon kasviuutteita. Pehmeä tuoksu.

Täyteläisen runsas yövoide kasvoille. Kosteuttaa, rauhoittaa ja ravitsee ihoa yön aikana. Tehoaineina luonnon kasviöljyjä kuten inca inchi -öljyä. Tuoksussa kasviperäinen vivahde.

 4004 40 ml 9.40

 4002 40 ml 9.40

Virkistävät Geelityynyt silmille 4011

4012

Puhdistusvaahto rasvoittuvalle iholle

Raikastavat ja kirkastavat silmänympärysihoa välittömästi. Raikkaat Geelityynyt myös vähentävät tummentumia silmien alla ja saavat ihon elinvoimaisen kirkkaaksi. Asettele tyynyt paikoilleen alaluomelle ja anna vaikuttaa noin 15–20 minuuttia. Poista Geelityyny kevyesti vetämällä ja heitä pois.

 9182 3 paria 7.20 

Pehmeä, syväpuhdistava vaahto kasvoille. Poistaa kevyen vesiliukoisen meikin. Sisältää mietoja tensidejä, glyseriiniä, taikapähkinän kukista saatavaa vesiliuosta ja ihoa uudistavan mineraalisekoituksen.

 4012 150 ml 6.80 Puhdistusvaahto normaalille ja kuivalle iholle Pehmeä vaahto puhdistaa kasvot hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Poistaa kevyen vesiliukoisen meikin. Sisältää mietoja tensidejä, glyseriiniä, panthenolia ja karrageenilevää.

 4011 150 ml 6.80

34 

  FOR FACES

4002

9182


4008

4028

Laminarghane® Kasvovoide ongelmaiholle

Ihoa tasapainottava Kasvovoide

Kevyt voide rasvoittuvan ongelmaihon kosteutukseen. Rauhoittaa ja puhdistaa, vähentää talin eritystä ja lievittää ihon ärsytystä. Jättää mattapinnan. Päivä- ja yövoiteeksi.

Kevyt voide sekaiholle ja rasvaiselle iholle. Soveltuu sekä päivä- että yövoiteeksi. Tekee ihosta pehmeän tuntuisen jättäen ihon mattapintaiseksi. Tuotteeseen on lisätty myös aktiivinen ainesosa, joka pienentää ihohuokosia. Kevyt ja pirteä hypo parfum -tuoksu.

 4008 40 ml 9.40

4010

4009

4027

Mattavoide

Talvivoide kasvoille

Kosteuttava kasvovoide, joka antaa iholle pitkäkestoisen mattapinnan. Kevyt, geelimäinen voide. Imeytyy nopeasti. Ei sisällä öljyjä. Sopii normaalille ja rasvoittuvalle iholle.

Kasvovoide hauraalle iholle talviajan olosuhteisiin. Tehokkaat ainesosat kosteuttavat pitkäkestoisesti sekä suojaavat ja ravitsevat ihoa. Päivä- ja yövoiteeksi. Mieto tuoksu.

 4009 40 ml 9.40

 4027 50 ml 8.80

 4028 40 ml 9.40

Anti-Redness Voide Täyteläinen kasvovoide herkälle, ärtyneelle ja punoittavalle iholle. Rauhoittaa ihoa, lievittää punoitusta ja antaa suojaa ja kosteutta. Käytetään tavallisen kasvovoiteen tapaan.

 4010 40 ml 9.40

9188

Shaker Kasvonaamio Sitruuna täyttöpussi Raikas naamio, joka ravitsee ja pehmentää kasvojen ihoa. Kevyt luonnollisen sitruunainen tuoksu. Naamio sisältää runsaasti C-vitamiinia sisältäviä ainesosia, kuten sitruunan kuivatuista kuorista jauhettua jauhetta sekä limen hedelmäuutetta, jolla on ihoa puhdistava vaikutus.

  9189 3 x 10 g 5.40 

9189

Shaker Kasvonaamio Mansikka täyttöpussi Kesäisen raikas naamio, joka puhdistaa ja pehmentää ihoa välittömästi. Sisältää mansikasta puristettua hedelmämehua, joka kosteuttaa ja pehmentää kasvojen ihoa. Tuotteessa on kevyt mansikkainen tuoksu, joka tuoksuu lähes yhtä herkulliselta kuin tuoreet mansikat.

  9188 3 x 10 g 5.40 

  FOR FACES  35


Sisustuksellisia valintoja

Keittiösaippua Salvia 

 3595 520 ml 6.50

Kesäsaippua 

 9180 100 g 2.90 

 3458 200 ml 8.30 (porkkana)   3134 200 ml 8.30 (karpalo)   3318 200 ml 8.30 (oliivi) Ihovoiteet  Suihkugeelit   3596 250 ml 5.20 (porkkana)   3585 250 ml 5.20 (karpalo)   3591 250 ml 5.20 (oliivi) Vartalon Kuorintavoide Porkkana   3621 200 ml 5.90 36 

 DESIGNS

Käsisaippuat  3583 300 ml 4.90 (roosa)  3584 300 ml 4.90 (kirkas)  3065 300 ml 4.90 (sininen)  3094 300 ml 4.90 (vihreä)


Jalkojesi parhaaksi Kätevä 360° pumppu toimii myös ylösalaisin!

Apua karheillekin kannoille!

Ruokalusikallinen kylpysuolaa riittää yhteen jalkakylpyyn.

Jalkakylpysuola   3068 200 g 3.90  Jalkojen kuorintavoide   3160 100 ml 7.90  Jalkavoide Shea  Jalkavoide   3042 200 ml 8.30  Antiperspirantti Jalkasuihke   3418 100 ml 5.00

 3161 100 ml 6.90 

  FOOT THERAPY  37


Marjavoimaa iholle ja mielelle

38 

  BERRY THERAPY


Nuoren ihon tarpeisiin Sarjan ulkonäkö uudistuu kevään 2014 aikana.

3566

Rauhoittava kasvovoide  3103 50 ml 8.90 

Mustaherukansiemenöljy ravitsee ja pehmentää ihoa.

Mustaherukkahuonetuoksu 9197 100 ml 18.90  Mustaherukkasuihkugeeli   3612 300 ml 4.90 Mustaherukkasaunatuoksu 3614 10 ml 3.30 Mustaherukkakäsisaippua   3512 325 ml 4.70 Mustaherukkakäsi- ja Vartalovoide   3513 325 ml 6.50 Mustaherukkakäsivoide 50 ml   3637  50 ml  2.30

3564 3459

3459

Tyrnimarjansiemenöljy tuo iholle kosteutta, lisää ihon kimmoisuutta ja vahvistaa ihoa.

3562

Puhdistusgeeli

Tyrnisaippua   3018 110 g 3.00 Tyrnikäsisaippua   4017 325 ml 4.70 Tyrnikäsivoide   4018 200 ml 5.60 Tyrnisuihkuvoide   3623 250 ml 5.90 Kuoriva Tyrnisuihkugeeli   3624 200 ml 5.90 Body butter Tyrni   3640 200 ml 9.30  UUTUUS !

Pesee epäpuhtaudet ja meikin hellävaraisesti pois. Sisältää kuorivia mikrorakeita, jotka syväpuhdistavat ihohuokosia. Vaahdota tuotetta kädelläsi, hiero kevyesti kasvoille ja huuhtele.

 3564 200 ml 6.70  Geelivoide Kevyt kosteusvoide kasvoille. Sisältää ihon talineritystä kontrolloivaa, kasvipohjaista Regusebiä. Imeytyy nopeasti ja antaa ihon hengittää. Käytetään aamuin illoin puhdistetulle iholle.

 3566 100 ml 6.90  Peel-off Kasvonaamio Poistaa iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Regu-seb -ainesosa hidastaa talirauhasten toimintaa. Sisältää myös E-vitamiinia. Suositellaan käytettäväksi 1–2 kertaa viikossa. 3144

Deo Roll-On Hellävarainen antiperspirantti herkälle iholle. Aktivoituu kehon lämmöstä. Pitkävaikutteinen. Sisältää aloe veraa, avokadoa ja E-vitamiinia. Ei sisällä alkoholia, väri- eikä säilöntäaineita.

 3144 75 ml 2.90 

 3562 75 ml 4.90  Anti-Spot & Red Neutralizer Peitevoide Peittää finnit ja mustapäät. Hoitaa ihoa ja vähentää iholla jo olevia epäpuhtauksia. Säännöllisesti käytettynä ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä iholle. Sisältää salisyylihappoa. Ei silmien alueelle.

 3459 2,5 g 5.60 

  FRESH BALANCE  39


Ratkaisuja miehen iholle

Man Suihkugeeli Black Pepper Mausteinen Suihkugeeli on yhdistelmä sitruksen raikkautta ja pippurin vahvoja vivahteita. Suihkugeeli pesee ihon tehokkaan hellävaraisesti. Tuotteen sisältämä glyseriini ei kuivata ihoa. Kätevä pumppumekanismi helpottaa annostelua suoraan kämmenelle tai pesusienelle. Tuotteen mausteisen raikas hypo parfum -tuoksu henkii mustan pippurin voimaa.

  3597 500 ml 6.50

Man Deo Roll-On Black Pepper Tehokas antiperspirantti, joka kuivuu nopeasti ja pitää hien loitolla ihoa ärsyttämättä. Raikas hypo parfum -tuoksu.

  3594 75 ml 2.90 3594 3597

3106

4026

3107

3613

Man Suihkugeeli Charger Miesten suihkugeeli päivittäiseen käyttöön. Sisältää mietoja tensidejä sekä ihoa ravitsevan ja uudistavan mineraaliyhdistelmän. Miellyttävän aistikas Charger-tuoksu.

 3613 300 ml 4.90

40 

 MAN

Man Ravitseva Kasvovoide Charger Hoitava kasvovoide miehille. Sisältää kosteuttavaa glyseriiniä, karitevoita ja avokadoöljyä. E-vitamiini suojaa ihoa, ginseng ja kretiini ravitsevat ihoa. Kaikille ihotyypeille.

 3106 50 ml 7.30

Man Deo Roll-On Charger

Man Deo Stick Charger

Tehokas antiperspirantti miehille. Sisältää alumiinisuoloja, jotka ehkäisevät hikoilua ja hienhajua. Avokadoöljy tekee tuotteesta iholle hellävaraisen. Aistikas Charger-tuoksu.

Riittoisa stickmuotoinen deodorantti miehille. Alumiiniton tuote jättää kainalot kuiviksi heti käytön jälkeen. Sisältää hienhajua ehkäisevää ethylhexylglyseriiniä. Raikas tuoksu.

 4026 75 ml 2.90 

 3107 75 ml 6.90


3078

Man Puhdistusvaahto Tehokas mutta hellävarainen puhdistusvaahto kasvoille, kaulalle ja niskalle. Sisältää ihoa ravitsevaa mineraalisekoitusta. Annosteltaessa sisältö muuttuu pehmeäksi vaahdoksi.

 3057 150 ml 6.50

3089

3058

3057

Man Parranajo- & Puhdistusgeeli Geeli, joka pehmittää partaa ja samalla puhdistaa kasvojen ihoa. Käytetään partahöylällä tapahtuvassa parranajossa. Sisältää ihoa rauhoittavaa kamomillaa ja viilentävää mentholia.

 3078 100 ml 5.40 Man Deo Roll-On Tehokas ja varma antiperspirantti miehille. Tuote aktivoituu vartalon lämmöstä. Sisältää ihoa hoitavaa aloe veraa, avokadoöljyä ja Evitamiinia. Sopii herkällekin iholle.

 3059 75 ml 2.90 

Man After Shave Balsami

Man Shampoo & Suihkugeeli

Kevyt kasvoemulsio. Käytetään parranajon jälkeen tai kasvovoiteena. Sisältää aloe veraa, glyseriiniä ja E-vitamiinia, jotka kosteuttavat ja ravitsevat. Imeytyy nopeasti.

Vartalon ja hiusten pesuun miehille. Sisältää kasvipohjaisia mietoja tensidejä ja ihoa ravitsevaa mineraalisekoitusta. Sopii päivittäiseen pesuun. Raikas tuoksu.

 3058 75 ml 7.30

 3089 200 ml 4.90

UUTUUS! Virkistävä Mattaseerumi kasvoille Miesten iholle kehitetty voidemainen seerumi. Tekee ihosta mattapintaisen ja antaa raikasta virkeyttä. Nopeasti imeytyvä kosteuspommi sisältää greippi-, omena- ja persikkauutteita. Glyseriini kosteuttaa myös tehokkaasti ihoa.

  3634 50 ml 5.60

3089

3059

3634

 MAN  41


Korkealaatuista hiustenhoitoa

Väriä suojaava hoitoaine normaaleille - kuiville hiuksille  3423 250 ml 3.90 Väriä suojaava hoitoaine rasvoittuville hiuksille  3425 250 ml 3.90

Väriä suojaava shampoo kuiville hiuksille   3422 500 ml 5.00   Väriä suojaava shampoo normaaleille hiuksille  Väriä suojaava shampoo rasvoittuvalle hiuspohjalle   3424 500 ml 5.00

 3421 500 ml 5.00 

Sensitive Shampoo   3426 500 ml 5.00  Sensitive Hoitoaine   3427 250 ml 3.90  Perheshampoo   3432 500 ml 5.00  Perhehoitoaine   3434 250 ml 3.90  Tuuheuttava Shampoo ohuille hiuksille   3428 500 ml 5.00  Tuuheuttava Hoitoaine ohuille hiuksille   3429 250 ml 3.90  Perheshampoo Punainen Appelsiini   3506 500 ml 5.00  Perhehoitoaine Punainen Appelsiini   3507 250 ml 3.90  Hilseshampoo   3438 250 ml 4.90  Syväpuhdistava Shampoo   3437 250 ml 4.90 42 

  SCANDINAVIAN HAIR CARE


e

Hiuslenkit (kahvinruskea) 3619 8 kpl 5.90 Hiuslenkit (pinkki) 9193 8 kpl 5.90 

Muotovaahto Structure & Volume superstrong   3443 300 ml 4.60 Hiuskiinne Structure & Volume superstrong   3440 300 ml 4.80 Hiuskiinne Structure & Volume superstrong 50 ml   3441 50 ml 2.70

Tuuheuttava Hiuspuuteri 

 9147 10 g 4.90 

Kosteuttava Hiusnaamio   3436 200 ml 7.30  Suihkehoitoaine   3433 150 ml 5.30  Kiiltoseerumi   3430 30 ml 6.60  Lämmöltä suojaava Muotoiluvoide hiuksille   3446 150 ml 6.80  Runsautta ja kiiltoa antava Muotoilugeeli   3445 150 ml 6.80

  SCANDINAVIAN HAIR CARE  43


meikkituotteita pohjoismaiselle ihotyypille

3501 3500

3485

Aurinkopuuteri Antaa kasvoille tervettä hehkua. Voit käyttää Aurinkopuuteria koko kasvoille tai tietyille kasvojen alueille, sekä esim. dekolteealueelle päivettyneen sävyn aikaansaamiseksi. Annostele väriä kasvoille Kabuki-siveltimen avulla. Sisältää hohdetta.

 3485 18 g 8.90 44 

 MAKEUP

MEDIUM

DEEP

DARK

3482

3483

3568

Mineraalipuuteri

Kabuki-sivellin

Ainutlaatuinen meikkituote, jonka avulla saat luotua kauniin ja kestävän meikkipohjan. Mineraalipuuteri on koostumukseltaan irtopuuteria, joka on valmistettu luonnon mineraaleista. Levitä Mineraalipuuteria iholle Kabukisiveltimen avulla.

Kabuki-sivellin on lyhytvartinen sivellin meikkaukseen. Se on ihanteellinen Mineraalipuuterin levitykseen ja sopii myös Aurinkopuuterin levitykseen. Sivellin on muotoiltu kauttaaltaan pyöreäksi, jolloin sivellin mukailee parhaiten kasvojen eri muotoja.

 4 g 8.90 3482  medium 3483  deep 3568  DARK 

3500 10.00


Kierrä Valokynän alaosaa, kunnes voidetta näkyy annostelukärjessä.

3502

3503

3470

fair

Medium

3650

3606

fair

Medium

3471

3472

fair

Medium

3505

3567

3606 Beige

Medium

deep

dark

3476

3477

3478

3479

Puuterisivellin

Meikkisieni

Sävyttävä päivävoide

Valokynä fair

Puuterisivellin on ammattilaistasoinen pitkävartinen sivellin puuterin levitykseen kasvoille. Sivellin sopii niin irtopuuterin kuin kiinteänkin puuterin levitykseen sekä hohto- ja aurinkopuuterin levitykseen vartalolle.

Meikkisieni on kätevä ja kestävä apuväline meikkaukseen. Se on ihanteellinen Meikkivoiteen ja Sävyttävän päivävoiteen levitykseen. Käy myös Aina-voiteen levittämiseen. Meikkisienen avulla levität Meikkivoiteen tasaisesti kasvojen iholle.

Tuo iholle kevyen sävyn ja kosteuttaa ihoa. Voide peittää kevyesti ihon värivaihteluita ja poistaa väsymyksen merkkejä. Käytä Sävyttävää päivävoidetta joko yksistään tai kosteuttavan päivävoiteen jälkeen.

Valaisee kasvojen tiettyjä kohtia ja sen avulla voit peittää väsymyksen merkkejä ja ihon pieniä juonteita. Sulautuu luonnollisesti ihoon ja häivyttää ihon varjostuksia. Voide on kevyttä ja sillä on kosteuttava vaikutus. Sävy on vaalea.

 30 ml 5.90  3471  fair 3472  medium

 1,5 ml 10.90 3505  FAIR

3501 9.90 Meikin pohjustusvoide Tasoittaa ihoa ja valmistaa ihon meikkausta varten. Käytä Meikin pohjustusvoidetta ihon pienillä alueilla, joissa esiintyy juonteita. Pohjustusvoide sopii erinomaisesti myös silmäluomille.

 3470 15 ml 10.90 Peitevoide Peittää ihon epätasaisuuksia, punoittavia kohtia ja silmänalusien tummuutta. Peitevoiteessa on kaksi sävyä, vaalea ja tummempi beige, joita yhdistelemällä saat ihollesi oikeansävyisen voiteen. Levitä voidetta Viistopäisen siveltimen avulla tai sormenpäillä.

3502 3 kpl 2.90  Aina-voide Voide, joka peittää ihon pieniä virheitä, tasoittaa ihon epätasaisuuksia ja suojaa ihoa auringolta. Voide on kehitetty jokapäiväiseen kaunistautumiseen. Sisältää aurinkosuojakertoimen SPF 25. Kätevä pumppumekanismi.

 30 ml 10.00 3606  medium 3650  FAIR  UUTUUS !

Meikkivoide Tuo iholle tasaisen pinnan ja antaa iholle luonnollisen ulkonäön. Voide tasoittaa pieniä juonteita ja luo iholle ihanteellisen tasaisen lopputuloksen. Levitä voidetta sormenpäillä tai Meikkisienen avulla.

 30 ml 8.90 3476  beige 3477  medium 3478  deep 3479  dark 

Valokynä medium Valaisee kasvojen tiettyjä kohtia ja sen avulla voit peittää väsymyksen merkkejä ja ihon pieniä juonteita. Sulautuu luonnollisesti ihoon ja häivyttää ihon varjostuksia. Voide on kevyttä ja sillä on kosteuttava vaikutus. Keskivaalea sävy medium sopii myös päivettyneelle ja tummemmalle ihosävylle.

 1,5 ml 10.90 3567  MEDIUM

 3503 3 g NET 6.10  MAKEUP  45


3610

3611 3463

Päällyslakka

Väritön kynsilakka kynsien lakkaamiseen ja värillisen kynsilakan suojaamiseen. Kauniin kiiltävän pinnan kynsiin tuova lakka kuivuu nopeasti ja suojaa kynsilakkaa lohkeilemasta ja värin haalistumista. Tuotteella on riittoisa 10 ml:n lasipullo. Tuote on hajustamaton.

 3611 10 ml 3.90

Kynsilakanpoistoaine

Kynsiä tasoittava Aluslakka

Mieto ja hellävarainen tuote kynsilakan poistoon. Ei sisällä asetonia. Poistaa lakan kynsistä samalla kosteuttaen kynsiä ja kynsinauhoja. Tuote on väriltään vaalean punertavaa.

Epätasaisille, ohuille ja kellertäville kynsille kehitetty lakka, joka täyttää kynnen pinnassa olevat pienet uurteet, tasoittaa kohoumat ja luo kynnen pinnasta tasaisen ja kauniin sekä antaa luonnollisen värin. Sopii käytettäväksi sellaisenaan, mutta on myös erinomainen aluslakka värillisten kynsilakkojen alla. Laadukkaasta materiaalista valmistettu harjaosa muotoilee kynttä ja tekee lakan levittämisestä helppoa. Tuote on hajustamaton.

 3463 125 ml 4.90 

 3610 10 ml 3.90 46 

 MAKEUP


Hellävaraiseen meikinpoistoon. 3527

ROSE 3540

REDWOOD 3541

3622

tuuheuttava ripsiväri

Fair

Pidentävä ripsiväri

BROWN

BLACK

Medium

9192

3526 3550, 3552

3492

3493

3544-3545

Poskipunasivellin

Meikinpoistoaine

Viistopäinen sivellin

Tuuheuttava ripsiväri

Ihanteellisen muotoilunsa ansioista erinomainen apuväline Poskipunan levitykseen. Poskipunasiveltimen harjasosa on leikattu viistoon, minkä ansiosta poskipuna levittyy optimaalisesti ja lopputulos on siisti ja tasainen.

Herkille silmillekin sopiva hellävarainen, hajustamaton ja tehokas Meikinpoistoaine. Annostelu on helppoa ja siistiä painettavan pumppausmekanismin avulla. Meikinpoistoaine on raikas, eikä jätä lainkaan öljyistä tunnetta iholle tai silmiin. Tuote on hajustamaton ja sopii myös piilolinssien käyttäjille. Meikinpoistoaine ei ärsytä silmiä eikä se sisällä parabeeneja.

Viistopäinen sivellin on erittäin monikäyttöinen sivellin, joka sopii niin puuteri-, voidekuin nestemäistenkin meikkituotteiden levitykseen. Siveltimen avulla voit levittää luomiväriä, tehdä silmänrajaukset, korostaa kulmakarvoja ja levittää esim. Peitevoidetta.

Tuuheuttava ripsiväri antaa silmäripsille tuuheamman vaikutelman ja tekee katseesta intensiivisen. Tuuheuttava vaikutelma ripsissä syntyy suuren harjasosan ansiosta, jonka avulla ripsiväriä on helppo levittää silmäripsiin.

3527 8.50 Poskipuna Luo kasvoille raikkaan hehkun. Poskipuna tuo kauniisti esiin poskipäät ja viimeistelee kasvomeikin. Levitä poskipunaa kasvoille Poskipunasiveltimen avulla.

 4 g 11.90 3541 Redwood 3540 Rose 

  3622 80 ml 6.90 Duo-luomiväri Multifunctional Kahden sävyn luomiväri, jossa kaksi sävyä. Helmiäishohtoinen hento roosa ja tyylikkään tumma, mustanharmaa luomiväri. Todellinen monitoimiväri, sillä sen avulla voit luoda kauniin arkimeikin sekä lumoavan iltameikin.

 9192 3 g NET 8.90 

3526 4.50

 11 ml 8.30 3493  BLACK

Silmänrajauskynä

Kulmakynä

Silmänrajauskynä on koostumukseltaan erittäin pehmeä ja sen ansiosta tarkan ja siistin rajauksen piirtäminen onnistuu helposti. Silmänrajauskynä on vedenkestävä.

 1,2 g 4.90 3550  BROWN 3552  BLACK

Antaa kulmiin pitkäkestoisen, luonnollisen ja mattapintaisen lopputuloksen. Tasoita väri Kulmakynän toisessa päässä olevalla harjasosalla.

 1,14 g 5.30 3544  FAIR  3545  MEDIUM

Pidentävä ripsiväri Pidentävä ripsiväri tuo upean pidentävän vaikutuksen silmäripsille. Pidentävä vaikutus tulee esiin, kun lisäät ripsiväriä kerros kerrokselta. Samalla ripsiväri taivuttaa silmäripsiä ja tekee niistä runsaat.

 11 ml 8.30 3492  BLACK  MAKEUP  47


Tuotesuosikki jälleen saatavilla!

Sävyttävä Huulivoide Huulia runsaasti kosteuttava sekä kevyesti sävyttävä. Kevyt sävy pohjautuu suositun Huulipuna Antique Rosen sävyyn. Jättää huulille kevyen, kuultavan sävyn, kauniin kiillon ja pehmeän tunteen.

 9194 3,5 g 8.90  Cherry Berry -pakkaus Kaksi ihastuttavaa Huulikiiltoa nyt yhdessä edulliseen hintaan. Dermosil Huulikiillot kosteuttavat ja hoitavat huulia sekä saavat huulet näyttämään täyteläisimmiltä. Pakkauksessa 1 kpl Huulikiilto Cherry Blossom ja 1 kpl Huulikiilto Golden Berry. Tuotteet on pakattu pieneen pussiin.

ry

B lo

ss o m

en

B e rr y

golden berry

3543

Huulikiilto Huulikiilto tuo huulille upean kiillon ja värin. Huulikiilto kosteuttaa ja hoitaa huulia saaden ne näyttämään täyteläisemmiltä. Huulikiilto levittyy huulille pehmeän voidemaisesti. Huulikiillon tuoksu ja maku on miedon miellyttävä.

 9 ml 6.50 3496  RICH CARMINE  3542  PEARLY PEACH 3543  GOLDEN BERRY

48 

DEEP RED

pearly peach

3542

RED

9201

3531 - 3533

UUTUUS ! Väritön Huultenrajauskynä Estää huulipunaa ja huulikiiltoa leviämästä huulten pieniin juonteisiin. Käytä kynää tavallisen huultenrajauskynän tavoin. Kynän toisessa päässä on kätevä ja laadukas huulimeikkisivellin.

 9201 5.50 

 MAKEUP

3548

Huultenrajauskynä Pitkäkestoinen Huultenrajauskynä on miellyttävän pehmeä ja helppo levittää huulille. Huultenrajauskynä auttaa Huulipunaa pysymään huulilla pidempään ja ehkäisee värin leviämistä rajojen yli.

 1,14 g 3.60 3548  RED 

MAHOGANY

3496

RASPBERRY

Rich carmine

Go

ld

Ch

er

  9205  2 x 9 ml  9.90 

Huulipuna Huulipuna suojaa ja kosteuttaa huulia antaen huulille kestävän värin. Ylellisen pehmeä ja kosteuttava Huulipuna on kestävä ja tekee huulista luonnollisen ja huolitellun näköiset.

 3,5 g 8.90 3531  RASPBERRY 3532  DEEP RED 3533  MAHOGANY 


Terveydeksi   ajankohtainen tuote

100 % luonnollista suojaa elimistölle Luonnonvaraisen Shii-ta-ké -tiivisteen sisältämien polysakkaridien, aminohappojen, vitamiinien ja mineraalien yhteisvaikutuksesta on vahvaa kliinistä näyttöä. Shii-ta-kéen tehosta on julkaistu 80 laajaa tutkimusta. Tutkimukset osoittavat Shii-ta-kéen vahvistavan mm. immunologista virussuojaa sekä tarjoavan mm. ensiavun alkavaa vilustumista vastaan.

Resistica-kapseleiden Shii-ta-ké sisältää myös eritadeninea, joka auttaa tasapainottamaan kolesteroliarvoja. Toimivan puolustuskyvyn tueksi suosittelemme Resistican käyttöä kuuriluontoisesti kuukauden ajan neljä kertaa vuodessa. Esimerkiksi tammikuussa yksi kuuri, seuraavat huhtikuussa, heinäkuussa ja lokakuussa.

Annostelu: Aikuisille ja yli 8-vuotiaille lapsille 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Alle 8-vuotiaille lapsille 1 kapseli päivässä aamiaisen yhteydessä. Vilustumisen ensioireisiin 4 kapselia, jonka jälkeen 2 kapselia päivässä.

Resistica 3620 48 kpl / 21 g 13.50 3620

3604 3603

3620

3576

Tutustu Dermosil Terveys -tuotteiden käyttöön ja annosteluun verkkokaupassamme!

3577

3578

Menolistica 3604 60 kpl 46 g 13.50  Solistica aurinkokapselit 3603 60 kpl 29 g 13.50  Resistica 3620 48 kpl / 21 g 13.50 D-vitamiini 25 µg 3577 90 kpl / 45g 4.90  Multivitamiini + ruusujuuri 3578 60 kpl / 39 g 7.90  C-vitamiini + sinkki 3576 60 kpl / 36 g 4.90  TERVEYS  49


Ihon- ja kauneudenhoidon tarvikkeita

3618

1515

3618

Tyhjät pullot -pakkaus

Moomin Cool

Moomin Warm

Kätevät pullot ja purkit matkalle. Sisältää kolme 60 ml:n pulloa ja kaksi purkkia (30 ml ja 5 ml). Mukana myös läpinäkyvä uudelleensuljettava muovipussi sekä nimitarra-arkki. Pese ja kuivaa pullot ja purkit tyhjentymisensä jälkeen ja täytä uudelleen.

Nopea tapa helpottaa kuhmuja ja kolhuja. Viileä geelipakkaus sopii myös pienten venähdysten ja päänsäryn lievittämiseen. Lapselle sopivan kokoinen kylmätyyny säilytetään jääkaapissa. Aseta viileä geelipakkaus iholle ja anna vaikuttaa muutamien minuuttien ajan.

Nopea tapa pitää kädet lämpiminä kylminä päivinä tai ulkoleikkien jälkeen. Geelityynyn sisällä oleva metallilevy naksautetaan ja lämpö levittäytyy geelityynyn sisällä välittömästi. Geelityynyt voidaan uudelleen aktivoida lämmittämällä ne kuumassa vedessä.

3618 2.00

1515 9.50 

1516 10.50 

3 x 60 ml, 1 x 30 ml ja 1 x 5 ml

Pakkaus sisältää:1 kpl Muumi Kylmätyyny

Pakkaus sisältää: 2 kpl Muumi Kädenlämmitintä

1516

9105

Lahjapussi Tyylikäs valkoinen tyhjä lahjapussi. Sisäpuoli hopeanharmaa. Kohopainettu kuvio, jossa pieniä Dermosil-pulloja. Kantokahvat hopeanharmaata satiininarua. Materiaali paperia. Mitat: leveys 15 cm, syvyys 8 cm ja korkeus 20 cm.

9105 1.30 

9171

Levityshanska

Kassi

Levityshanska on oiva apuväline itseruskettavien voiteiden ja ihovoiteiden levittämiseen käsiä sotkematta. Samettinen pinta on pehmeä iholla ja lopputuloksesta tulee tasainen. Hanska ei päästä lävitseen itseruskettavaa väriä, jolloin kädet pysyvät puhtaina. Levityshanska on kestävää ja pestävää materiaalia.

Reilu kassi tavaroiden kuljettamiseen ja säilömiseen. Kangassekoitemateriaalista valmistettu kassi on tilava ja siinä on vetoketju. Pitkät kantokahvat mahdollistavat myös olalla kantamisen. Kassin pohjan koko on 40 x 20 cm ja kassi on 30 cm korkea.

9171 2.50 

9191 3.50  Dermosil-lahjakortti on kätevä tapa muistaa ystävää! Voit valita summan useasta eri vaihtoehdosta. Tilaa ja maksa kätevästi verkkokaupassamme dermoshop.fi

50 

 D

9191


Tietoa tilaajalle Dermosil-tuotteet Tuotteet valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja testataan dermatologisesti ihmisten koekäytössä. Tarjoamme turvallisia perustuotteita, trendikkäitä uutuuksia ja ainutlaatuisia erikoishoitotuotteita. Valikoimaamme kuuluu myös paljon hajustamattomia vaihtoehtoja. Sopivia tuotteita löytyy koko perheen käyttöön. Myymme tuotteemme suoraan tilaajalle/tilaajaryhmille ilman välikäsiä ja pystymme siksi tarjoamaan tuotteemme hyvällä hinta-laatu­suhteella.

Dermolehti Dermolehti on voimassa kaksi kuukautta, ja se lähetetään automaattisesti kaikille asiak­kaillemme joka toinen kuukausi. Asiakas­palvelumme lähettää myös mielellään sinulle uusimman lehden postitse aina kun haluat. Tuorein lehti ja ajankohtaisin tieto on luettavissa myös internetsivuiltamme. www.dermoshop.fi internetsivumme tarjoavat tuoretta tietoa joka päivä.

Henkilökohtainen asiakaspalvelu

1513

Asiakaspalvelumme auttaa ja palvelee mielellään tuotteisiin ja niiden toimituksiin liittyvissä asioissa. Tavoitat meidät henkilökohtaisella asiakaspalvelulla seuraavasti:

Mix it! Suihku- ja Kylpyöljy on hajustamatonta, mutta mukana pakkauksessa tulee pieni tuoksuöljypussi, jonka sisällön voi sekoittaa hajustamattoman öljyn sekaan. Tuoksuöljypussilla luodaan raikas appelsiinin tuoksu öljyyn. Pakkauksessa on myös mukana vaihtokorkki flippi-mekanismilla.

puhelinpalvelu ma–pe klo 8.30–16 chat- ja sähköpostipalvelu ma–pe 8.30–22.00 ja su 16.00–20.00 Loma-aikojen ja pyhäpäivien poikkeavat asiakaspalveluajat ilmoitamme verkkosivuillamme www.dermoshop.fi

1513 8.90 

Tavoitat asiakaspalvelun osoitteesta info@dermoshop.com

Pakkaus sisältää:   Suihku- ja Kylpyöljy 200 ml, tuoksuöljypussi 1,5 ml, vaihtokierrekorkki

Puhelinnumero asiakaspalveluumme on 020-7466  400. Puhelun hinnat soittajalle ovat (sis. alv 24 %): Kiinteästä verkosta soitettaessa: 8,21 snt/puh + 6,9 snt/min, matkapuhelimesta soitettaessa: 8,21 snt/puh + 14,9 snt/min ja ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu. 1519

Pyramide Pyramidin mallinen, mustasta keinonahkasta valmistettu, kartion mallinen kosmetiikkalaukku. Sopii meikkien ja pienten tavaroiden säilyttämiseen.

1519 6.50  Pakkaus sisältää: Musta kosmetiikkalaukku koko: 26 x 22 x 28 cm

Nopea toimitus Tarjoamme asiakkaillemme nopean toimituksen. Mikäli tilaus tehdään arkena(ma–pe) ennen klo 12, pakkaamme tilauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä. Paketti saapuu asiakkaalle valitusta toimitustavasta riippuen 2–3 arkipäivän sisällä. Ruuhka-ajat huomioimme ja ilmoitamme mahdollisista pidemmistä toimitusajoista verkkosivuillamme.

Tilaus Tilaukset tehdään yleensä ryhmätilauksina esimerkiksi työporukan tai ystävien kesken. Voit tehdä tilauksen internetin kautta, faksilla, puhelimitse tai postitse. Yhteyshenkilönä huolehdit tilauksen käytännön järjestelyistä, kuten tilauksen tekemisestä ja tuotteiden jakamisesta oikeille henkilöille. Kiitokseksi saat bonuspisteitä/bonustuotteita loppusumman laskun mukaisesti. Emme vaihda bonustuotteita. Jos osa kaupasta purkautuu on Dermoshopilla oikeus pyytää saatuja bonustuotteita takaisin. Dermosil-tuotteita voi tilata ainoastaan Dermoshopista. Ei jälleen­myyjille. Tuotteita ei myydä alle 18-vuotiaille.

Toimitusehdot ja takuu Tilauksillamme ei ole minimitilausrajaa, kun teet tilauksesi verkkokauppamme kautta. Alle 50 euron tilauksiin lisäämme kuuden (6) euron toimituskulut. Tilaaja mak1508

Handy Lahjapakkaus Handy kätkee sisälleen laadukkaan Käsityökäsivoiteen, valkoisen Novita lankakerän sekä virkkuukoukun. Hajustamaton voide käsille ja kynsinauhoille sisältää runsaasti glyseriiniä.

1508 12.50  Pakkaus sisältää:  Käsityökäsivoide 150 ml, Novita Hile lankakerä 100 g, virkkuukoukku, koko 5

saa alle 50 euron tilauksen välittömästi verkkopankin kautta tilauksenteon yhteydessä. Yli 50 euron tilauksiin emme lisää minkäänlaisia toimituskuluja. Kun tilaus on yli 50 euroa, lähetämme laskun tuotteiden mukana (maksuaika 14 pv netto). Posti toimittaa kaikki tilaukset työpaikalle tai kotiosoitteeseen. Edellytyksenä on, että postinkantajalla on vapaa pääsy toimitusosoit­teeseen. Dermoshop pitää itsellään oikeuden muuttaa maksutapa etukäteismaksuksi erityisistä syistä, kuten esimerkiksi tilaajan luottohäiriöistä tai puutteellisista yhteystiedoista johtuen. Tässä tapauksessa tilaajaan otetaan yhteyttä tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Jos tilaajalla on aikaisempi avoin tilaus, Dermoshop voi halutessaan odottaa, että se on maksettu ja suoritus näkyy Dermo­shopin tilillä ennen uuden tilauksen toimittamista. Alle 50 euron lisätilauksista veloitamme kuuden (6) euron toimituskulut, jos alkuperäinen tilaus on jo pakattu. Tarjoamme myös täyden tuotetakuun. Asiakas, joka ei ole tyytyväinen tuotteeseen, saa joko uuden tuotteen tilalle tai rahat takaisin. Palautusoikeus on voimassa kolme kuukautta tuotteen ostopäivästä. Pidätämme oikeuden hinnan- ja myyntipäivien muutoksiin. Paino- ja valmistusteknisistä syistä johtuen emme voi taata, että kaikkia tuotteita on saatavilla koko lehden voimassaoloajan. Tuotteiden saatavuuden voi tarkistaa verkkokauppamme sivuilta osoitteessa www.dermoshop.fi. Tilaus käsitellään tilauksen saapumishetkellä olevan hinta- ja saatavuustilanteen mukaan, ilman jälkitoimitusmahdollisuutta. Maksumuistutuksemme ja -vaatimuksemme on ulkoistettu Cash-In Consulting Oy:lle. Viivästyskorko korkolain mukainen. Maksumuistutuksen lähettämisestä veloitetaan viiden (5) euron muistutusmaksu.

Näin palautat viallisen tuotteen Ota mielellään yhteyttä tuotteen palautuksesta ja korvaamisesta etukäteen asiakaspalveluumme puhelimitse 020-7466  400 tai sähköpostitse osoitteella info@dermoshop.com Ilmoita samalla: tuotteen nimi, valmistu­ seränumero sekä parasta ennen päivämäärä. Tuotteen voi palauttaa ilman postimaksua postin välityksellä. Tuotteen mukana on oltava dokumentti, jossa on asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja asiakasnumero (esim. laskukopio). Jotta voimme parantaa asiakaspalveluamme ja toimintaamme, toivomme sinun liittävän palautettavan tuotteen mukaan myös tuotepalautuksen syyn. Palautukset lähetetään osoitteeseen: Asiakaspalautus 600833, Dermoshop, PL 3, 66201 Korsnäs.

Valitse haluamasi toimitustapa tilauksen yhteydessä Itella Express Business Day  Posti toimittaa paketin tilauksessa annettuun osoitteeseen. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus ja paketti on noudettavissa omasta postitoimipaikasta. Jos tilauksessa ei toisin valita, käytämme tätä toimitustapaa. Itella Economy Posti lähettää saapumisilmoituksen paketista, joka on noudettavissa omasta postitoimipaikasta tai valitsemastasi Postin palvelupisteestä. Itella Express Flex Posti soittaa ennen toimitusta tilauksessa annettuun puhelinnumeroon (mielellään matkapuhelinnumeroon) ja sopii toimitusajasta. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta puhelimitse, lähetetään tilauksessa annettuun osoitteeseen ilmoitus, jossa vastaanottajaa pyydetään ottamaan yhteyttä postiin ja sopimaan toimitusajankohdasta. SmartPOST Posti lähettää saapumisilmoituksen paketista tekstiviestillä. Paketti on noudettavissa SmartPOST -pakettiautomaatista. Koskee vain verkkokaupan kautta tehtyjä tilauksia.

Dermoshop Oy PL 3, 66201 KORSNÄS Bulevardi 46, 00120 HELSINKI Puh. 020-7466  400  Fax 020-7466  444 www.dermoshop.fi Painoteknisistä syistä lehdessä esiintyvien tuotteiden värit saattavat hieman poiketa todellisista.


DermoLehti 01 2014  

DermoLehti, tammi-helmikuu 2014

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you