Page 1

1


2


3


Wat is het ontzettend fijn dat we na zoveel virtuele trainingen elkaar weer in levende lijven mogen begroeten! We hebben onze educatiekalender het afgelopen jaar erg adhoc moeten benaderen, continu rekening houdend met de richtlijnen vanuit de overheid. Ook dit najaar is het ten tijde van het schrijven van dit educatie voorwoord nog onzeker hoe de komende periode eruit gaan zien, maar man o man wat kijken we ernaar uit om het huidige programma met jullie te kunnen delen en hopelijk zonder al te veel aanpassingen met betrekking tot overheidsrestricties. Zo hebben we niet alleen een geweldig nieuw merk dat we aan jullie mogen presenteren, want REN clean skincare past qua filosofie en duurzaamheidsbeleid perfect in onze Dermatuer portfolio. Maar daarnaast bieden we vanaf nu ook Bio-Therapeutic trainingen op aanvraag aan, zodat we jullie drukke agenda’s hopelijk nog meer tegemoet kunnen komen. Neem indien je interesse hierin hebt zeker contact op met je accountmanager. Op het gebied van make-up verwachten we zeker een toenemende interesse in de markt vanwege de afgeschafte mondmasker plicht, wat maakt dat iedereen weer met een perfecte make-up de deur uit wil. Kom zeker eens langs bij onze Lord & Berry workshop en ontdek wat deze prachtige fashion make-up hierin voor jou kan betekenen. Wat betreft Dermalogica hebben we veel nieuwe dingen voor je in petto. Zo hebben we onze specialist workshops uitgebreid met de nieuwe geavanceerde PRO services. Denk hierbij aan de PRO firm voor het verstevigen van het halsgebied, de PRO bright voor een intens verhelderende boost en de PRO clear voor het next level behandelen van de acnegevoelige huid. En speciaal voor onze gediplomeerde Experts hebben we dit najaar ook de nieuwe PRO microneedling waar we de kracht van microneedling gaan combineren met onze Pro Power Peel! Als je dit niet wilt missen zorg er dan zeker voor dat je voor die tijd je Expert certificaat hebt behaald.

4


Om ervoor ter zorgen dat het behalen van je Expert traject nu aantrekkelijker is dan ooit tevoren gaan we deze kalender ook werken met themaweken:

waar je in een week tijd de workshops Age smart inclusief de nieuwe PRO firm service, Dermalogica Fascia massage en Guasha massage, PowerBright incl. de nieuwe PRO bright service én de workshops Formulaworks en Mixology aangeboden krijgt, kortom een week bomvol informatie waarmee je je cliënten die willen werken aan huidveroudering extra waarde kunt bieden dankzij de schat aan extra opgebouwde kennis.

waar je in een week tijd de workshops Active Clearing inclusief de nieuwe PRO clear service, De UltraCalming workshop, terug van weggeweest de Touch Therapy Lymphatic Clearing voor de onzuivere huid en de workshop extracties met BT micro, 2 services waarmee je je PRO clear service nog verder kunt uitbreiden en de algemene Touch Therapy workshop waar je nog meer stress verminderende technieken aangeleerd krijgt en zo je cliënten kunt helpen bij het verkrijgen van een rustigere huid met minder acneklachten.

Tot snel op training! Team educatie

5


Educatie is voor Dermalogica de basis. We zijn meer dan 30 jaar geleden opgericht vanuit de gedachte dat huidexperts kennis nodig hebben om hun doelen te bereiken en succesvol te zijn. Onze toewijding aan deze visie heeft geresulteerd in een uitgebreid trainingsprogramma met als doel om jouw gespecialiseerde expertise te doen groeien, zodat jij klanten een hoogwaardige kwaliteit behandeling kunt geven en zo het respect voor jou als huidexpert kunt vergroten.

6


7


8


Dermatuer verwelkomt REN Clean Skincare Wereldwijd kiezen steeds meer consumenten voor skin care merken die zowel een gezonde huid als een gezonde omgeving nastreven. REN Clean Skin Care biedt inmiddels al 20 jaar een duurzaam assortiment en heeft in de loop van de jaren wereldwijd een zeer trouwe groep consumenten opgebouwd. Hiermee is het merk perfect gepositioneerd voor de Nieuwe Wereld en heeft het een krachtige marktpotentie. Dermatuer B.V. is dan ook trots om vanaf 1 augustus de distributie van REN Clean SkinCare over te kunnen nemen van onze nieuwe partner Skins Cosmetics CLEAN TO SKIN. CLEAN TO PLANET Ontstaan en ontwikkeld in de UK uit de behoefte aan een huidverzorgingsproduct zonder irriterende stoffen, biedt REN een ruim assortiment aan producten met natuurlijke, bioactieve ingrediënten met bewezen werking. Als experts op het gebied van de gevoelige huid, zet het merk zich actief in voor een gebalanceerd ecosysteem van de huid en planeet, Hiervoor werkt het merk enkel met duurzaam verkregen ingrediënten en verwacht men eind dit jaar het doel van 100% Zero Waste verpakkingen te behalen. Nieuwsgierig geworden naar dit mooie nieuwe merk? Neem contact op met Customer Service of meld je aan voor de REN workshop die wordt aangeboden op de volgende data:

9


10


11


Lord & Berry is een passioneel, creatief en inspirerend make-up merk met een eigentijdse benadering van beauty. Als professioneel fashion brand ziet Lord & Berry make-up als een mode accessoire. Hiervoor werken we nauw samen met de mode industrie, vakmensen, ontwerpers en make-up artists en brengen zo de make-up van professionals naar de consument. Sinds de oprichting van Lord & Berry in 1997, is Milaan het hart van het bedrijf en het mode centrum van de wereld. Sterk vertegenwoordigd tijdens de Fashion weken van Milaan en Londen is het onze missie stijlvolle producten te creëren die naadloos aansluiten bij de laatste modetrends. Ons atelier in Milaan is bemand door de beste make-up artists die hun expertise gebruiken voor het ontwikkelen van innovatieve texturen en eigentijdse kleuren in kwalitatief hoogwaardige producten die zijn samengesteld uit de beste rauwe materialen en ingrediënten. 12


Wil je de nieuwste innovaties én het overige assortiment van Lord&Berry ervaren en weten welke looks je creëert met de verschillende producten? Schrijf je dan in voor een Lord&Berry workshop

Inschrijven kan via online order, jouw accountmanager of door een mail te sturen naar info@dermatuer.com

13


Launch on demand BioLumin-C Gel Moisturizer

Launch on demand Daily Glycolic Cleanser

14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


AGE SMART

26


ULTRA CALMING

27


ACTIVE CLEARING

28


POWER BRIGHT

29


P RO P O W E R P E E L 1 0 . 0 0 -16 . 00 (i nc l . pra k ti jk )

30


O r i ë n t a t i e t r a i n i n g AP PAR AT U U R T H E O R I E

APPARATUUR PRAKTIJK – ADVANCED TREATMENTS

31


32


33


• • • •

34


35


36


37


38


39


40


      

41


42

Profile for dermatuer

Educatiekalender Dermatuer sep-dec 2021  

Educatiekalender Dermatuer sep-dec 2021  

Profile for dermatuer

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded