Page 1

makkelijk kiezen Sigma introduceert een vernieuwd assortiment gladde muurverven prima sigma


‘Het moest snel klaar en makkelijk te verwerken zijn’

‘Het project vroeg om een hoogwaardige muurverf voor elke ondergrond’

‘De klant wilde een blijvend mooi eindresultaat’

‘Goed reinigbaar en duurzaam, dat was de vraag’

Anil Banjara

Gerrit van Vliet

Remco de Bruijn

Chris van de Wetering

Met het vernieuwde assortiment gladde muurverven wordt kiezen nóg makkelijker.

Sigma heeft haar assortiment gladde binnenmuurverven vernieuwd. Zo zijn er een aantal producten verbeterd en is er met de introductie van Sigmapearl een nieuwe gladde muurverflijn die esthetische en duurzame topprestaties levert. Al met al is het assortiment helderder en overzichtelijker geworden. Er zijn nu vier logische en zich duidelijk onderscheidende productgroepen, waardoor het voor u nóg makkelijker is om de juiste keuze voor elk project te maken. In dit boekje nemen we u mee in het keuzeproces voor gladde muurverven. Door het beantwoorden van een aantal simpele basisvragen ontdekt u vanzelf hoe makkelijk u tot de juiste keuze kunt komen!


Kiest u voor gemakkelijke applicatie?

Of voor een esthetisch eindresultaat?


Wilt u een goed verwerkbaar product voor standaard repeterend werk?

Of wilt u een zorgeloze verwerking op elke ondergrond?

Vraagt het project om een esthetisch eindresultaat?

Of zijn er hoge eisen als het gaat om duurzaamheid en mechanische belasting?


Sigmatin De logische keuze voor snelle, gemakkelijke verwerking en standaard repeterend werk.

Sigmatex De zorgeloze keuze voor verwerking op alle ondergronden.

Sigmacryl Een prima keuze voor een strak en mooi eindresultaat.

Sigmapearl Voor elke toepassing een hoogwaardige oplossing

Sigmatin DGL Matt Watergedragen muurverf voor binnen. Verwerkt soepel, dekt goed en geeft muren een frisse aanblik.

Sigmatex Superlatex Matt Hoogwaardige, goed dekkende matte muurverf voor binnen en buiten. Gemakkelijk te verwerken en schrobvast.

Sigmacryl Universal Matt Matte muurverf voor binnen. Laat zich uitstekend verwerken en geeft een fraai, mat eindresultaat.

Sigmapearl Clean Matt Uitstekend reinigbare matte muurverf die bestand is tegen het intrekken van vlekken. Glanst na reinigen niet op en behoudt haar egale uitstraling.

Sigmatex Superlatex Satin Hoogwaardige, goed dekkende zijdeglanzende muurverf voor binnen en buiten. Gemakkelijk te verwerken en schrobvast. Sigmatex Superlatex Semi-Gloss Hoogwaardige halfglanzende muurverf voor binnen en buiten. Gemakkelijk te verwerken en schrobvast.

Sigmacryl Decq Matt Hoogdekkende, matte muurverf die uitstekend dekt en egaal droogt. Zeer geschikt voor het schilderen van grote oppervlakken. Sigmacryl Spray Matt Verspuitbare muurverf die minimale overspray combineert met een perfect dekkend eindresultaat. Geschikt voor alle gangbare spuitapparatuur.

Sigmapearl Shield 2K Satin Hoogwaardige, zijdeglanzende muurverf voor het slag-, stoot- en schrobvast afwerken van intensief gebruikte en/of hygiĂŤnische ruimtes. Sigmapearl Protect Semi-Gloss Hoogwaardige, halfglanzende en zeer goed reinigbare muurverf. Bijzonder geschikt voor ruimtes waar hygiĂŤne belangrijk is. Sigmapearl Supermatt Zeer matte en superdekkende muur- en plafondverf voor binnen. Zorgt ook op grote objecten voor een geweldig resultaat.


PRIMA. SIGMA. Kent u dat? Een mooi afgerond project, strak in de verf. En dan het moment van trots: ‘Ja, dat ziet er weer prima uit.’ Dát is precies wat Sigma wil bieden aan schilders, architecten, opdrachtgevers en ieder ander die te maken heeft met schilderwerk en onderhoud. Vandaar dat Sigma niet alleen staat voor een breed en hoogwaardig assortiment verfproducten en toebehoren. We doen meer. Met professionele adviseurs, altijd beschikbaar voor adviezen en praktische ondersteuning, tot op de bouwplaats toe. En met tientallen verkooppunten door heel Nederland. Daarnaast leveren we een brede waaier aan kleurservices en materialen, verzorgen we trainingen en bieden we ondersteuning bij het opstellen van onderhoudscontracten. Zodat het er niet alleen op korte, maar ook op lange termijn prima uitziet. Echt prima. Of eigenlijk: echt Sigma.

PPG Coatings Nederland B.V. Sigma Coatings Bouwdivisie Postbus 42 1420 AA Uithoorn T (0297) 54 19 11 E info@sigma.nl I www.sigma.nl

Een PPG Merk

test  
test  

testje dm sigma

Advertisement