Page 1

ONTWERP & DESIGN LEBLICQ IVO C.V. • 02/688 28 02

Verantw. uitg. : Dirk VANDE CAUTER, Begijnhof 11, 3090 Overijse.

Zaterdag 1 oktober 2011 om 20.30 u.

i

VERNIEUWD GENTS VOLKSTONEEL: DE MANNEN

BLiNK

Huiskrant van Den Blank en de Bosuil 1de jaargang - september 2011

JAZZ HOEILAART: JEf NEVE TRIO

Zaterdag 24 september 2011 om 20 u.

De Link & Blanket © Luk Monsaert

© Jesse Willems


SEPTEMBER Vrijdag 2 Opening tentoonstelling: Allemaal Overijsenaren om 20 u.

Zondag 4 De Gordel vanaf 7 u.

Woensdag 7 Film: Water for elephants om 20.30 u.

Zaterdag 10 Straffe Toeren vanaf 14 u.

JELLE GOOSSENS & WILLEM PIRQUIN: {fOTO}GRAfIEK VOOR U Van 20 augustus tot 11 september 2011 Doorlopend gratis toegang

Zondag 11 Jezus-Eik kermis vanaf 8 u.

Eindelijk, het is zover. Jelle Goossens en Willem Pirquin stellen tentoon. Voor hun mama en papa, voor hun broers en zussen. Voor hun grootouders, hun vrienden, hun familie, hun huisdieren. Maar vooral: Voor U. Wat hebben zij dan wel te bieden? {Foto}grafiek. Een stemmige harmonie van foto's en illustraties, zonder verdere stoef. Zeg gerust: de erwtjes en worteltjes van de beeldende kunst. Hapklaar spiritueel proviand voor jong en oud. En voor U. Willem Pirquin is freelance illustrator en animator. Jelle Goossens is communicatiemedewerker bij Vredeseilanden en freelance fotograaf en tekstschrijver. Beiden een jaar of 27, ooit nog klasgenoten op de schoolbanken in Overijse. Nu vooral toogcollega's onder artistieke voorwendselen. Kom het zien! I.s.m. Foto Video Bert. ma tot za: 11 u. tot 22 u., zo: 11 u. tot 18 u.

Dinsdag 13

TENTO

Start Buikdansen om 19.30 u.

Woensdag 14 Film: Rabbit hole om 20.30 u.

Vrijdag 16 Start tentoonstelling: schilderscollectief Fouzak: kleur bekennen (t.e.m. 25/9)

2

Woensdag 21 Film: Le Gamin au Vélo om 20.30 u.

Donderdag 22

Jazz Hoeilaart: Eric Melaerts en Jean Blaute + 2 finalisten om 20 u.

Vrijdag 23 Jazz Hoeilaart: Dré Pallemaerts + 2 finalisten om 20 u. Toneelgroep Tros: I love musical om 20 u.

Zaterdag 24 Tweedehandsbeurs Gezinsbond om 11 u. Toneelgroep Tros: I love musical om 20 u. Jazz Hoeilaart: Jef Neve Trio + 2 finalisten om 20 u.

Zondag 25 Toneelgroep Tros: I love musical om 15 u. en 20 u.

Woensdag 28 Film: Larry Crowne om 20.30 u.

Vrijdag 30 Buurman: Mount Everest om 20.30 u.

SCHILDERSCOLLECTIEf fOUZAK: KLEUR BEKENNEN

Het schilderscollectief Fouzak werd in 2005 opgericht. De naam is afgeleid van 'Voussac', een dorp in Frankrijk, waar enkele leden 's zomers samen gingen schilderen. Het collectief bestond aanvankelijk uit 7 leden en bestaat inmiddels uit 16 schilders, die elkaar leerden kennen tijdens teken- en schildercursussen in Tervuren en BKO Overijse.

Vernissage op vrijdag 16 september om 20 u.

Het collectief is opgericht om te voorkomen dat mensen na hun kunstopleiding op een dood spoor belanden. Dat is gelukt: de leden volgen andere kunstdisciplines aan academies in de streek, ze stellen regelmatig samen en individueel tentoon, worden geselecteerd voor wedstrijden en bekroond met prijzen. Een aantal van hen neemt deel aan de Artotheek, waar hun werken erg in de smaak vallen. Eén keer per maand worden de nieuwe werken besproken en de ideeën uitgewisseld voor de verdere ontwikkeling van de groep.

Doorlopend gratis toegang

De leden van Fouzak heten je van harte welkom.

Van 16 september tot 25 september 2011

www.fouzak.be

3


Voor de filmvertoningen is er geen voorverkoop. Je kan tickets kopen aan de kassa op de dag zelf vanaf 19 u. -16 en 55+: € 4,5 Kassa: € 5

Een verboden liefde tussen de jonge Jacob (Robert Pattinson) en de beeldschone Marlena (Reese Witherspoon). Jacob is een student dierengeneeskunde uit een armere buurt, die per toeval terecht komt in de magische wereld van een rondreizend circus. Hij wordt al snel verliefd op de grote ster, Marlena. Zij is echter getrouwd met de charismatische, maar gevaarlijke circusdirecteur (Christopher Waltz).

Becca (Nicole Kidman) en Howie Corbett (Aaron Eckhart) pakken de draad van het leven weer op na een tragisch, plotseling verlies van hun zoontje. Acht maanden geleden waren ze nog een gelukkig gezin. Nu zitten ze gevangen in een net van herinneringen, verlangens, schuldgevoelens en verwijten. Ieder verwerkt het verlies anders. Schoorvoetend praat Becca er met haar moeder over. Ondertussen vindt Howie troost bij iemand anders. Toch proberen ze samen, soms tegen beter weten in, opnieuw inhoud te geven aan hun leven...

Vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2011 om 20 u. Zondag 25 september 2011 om 15 u. en om 20 u. Vvk namiddag: € 13 Kassa namiddag: € 15 Vvk avond: € 15 kassa avond: € 18

▼ ▼ LE GAMIN AU VÉLO

Woensdag 21 september 2011 om 20.30 u. Cyril (Thomas Doret) is bijna twaalf en wil maar één ding: zijn vader terugvinden die hem voorlopig in een kindertehuis geplaatst heeft. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij Samantha (Cécile De france). Ze houdt een kapsalon open en is bereid om hem in het weekend in huis te nemen. Cyril beseft nog niet dat Samantha echt om hem geeft. Nochtans heeft hij haar liefde nodig om zijn woede sussen... Winnaar van 1 Grand Prix Oscar.

Met een compilatie van bekende Broadway musicals waaronder Annie, Cabaret, Fame, Chicago, Grease, Mamma Mia, Rent en The Sound of Music, wil Tros het grote publiek verbazen met een combinatie van dans, muziek en zang. Tros krijgt hiervoor de professionele medewerking van Jan Schepens en Deborah De Ridder. www.toneelgroep-tros.be

Woensdag 28 september 2011 om 20.30 u. Wanneer de sympathieke Larry Crowne (Tom Hanks) zonder reden ontslagen wordt in de supermarkt waar hij werkt, beslist hij dat het tijd is om zijn leven een nieuwe wending te geven. Diep in de schulden en zonder duidelijk doel voor ogen, keert hij terug naar de schoolbanken, waar hij al snel vriendschap sluit met een kleurrijk groepje buitenstaanders. Larry wordt verliefd, op de mooie professor Mercedes (Julia Roberts).

© Marco Mertens

▼ LARRY CROWNE

TE GAST

Woensdag 14 september 2011 om 20.30 u.

Toneelgezelschap Tros, dat in 2010 genomineerd werd voor de amateurcompetitie van de Vlaamse Musicalprijzen, brengt op 23, 24 en 25 september 2011 de gloednieuwe productie "I Love Musical" in een regie van James Cooke.

fILM

4

Woensdag 7 september 2011 om 20.30 u.

TROS: I LOVE MUSICAL

BUURMAN: MOUNT EVEREST Vrijdag 30 september 2011 om 20.30 u. Abo: € 16 Vvk: € 18 Kassa: € 20 VIP-ticket: € 33

Hun debuutalbum ‘Rocky komt altijd terug' kreeg lovende kritieken en een gouden plaat. Opvolger ‘Mount Everest' versterkt hun positie in het Nederlandstalige muzieklandschap. Buurman slaagt erin om in het Nederlands nooit gehoorde klankkleuren aan te raken, de teksten staan als een huis en rollen zich af als een film voor je ogen. Melancholie, chanson, pop en rock, de soundtrack bij een film die je zelf mag bedenken. Dit concert wordt georganiseerd door Rotary Overijse-Zoniën ten voordele van Kanactief, dat revalidatieprogramma's na kanker aanbiedt. Als VIP krijg je een hartelijke ontvangst met champagne en hapjes voor het concert. Na het concert volgt een meet & greet met Buurman, een receptie en een walking dinner. www.buurman.be

5 SCHOUWBURG

WATER fOR ELEPHANTS RABBIT HOLE


TOMBEEK IN BEELD: INITIATIE Zaterdag 10, 17 en 24 september, 1, 8 en 15 oktober 2011, van 10 u. tot 12u.

In het kader van het cultuur-in-je-buurtjaar ‘Tombeek in trek’ organiseert de cultuurdienst samen met vzw De Vlucht een initiatiecursus voor volwassenen. In een reeks van 6 lessen worden de mooiste plekjes van Tombeek in beeld gebracht. Hierbij maken we gebruik van verschillende technieken, zoals tekenen met houtskool, potlood en pastel en schilderen met water- en acrylverf. Er wordt zowel abstract als figuratief gewerkt. Waar: wijkontmoetingscentrum Den 38, Bergstraat 38 in Tombeek. Bovendien worden de resultaten van deze initiatiecursus gepresenteerd op de Tombeek in Beeld-tentoonstelling (november 2011 in wijkontmoetingscentrum ‘Den 38’).

Deelnameprijs: € 40

ABONNEMENT

VORMING

Info en reservatie bij vzw De Vlucht, Marianne Staels, Tel: 02 687 23 79, Stevenshof 3, 3090 Overijse, www.mariannestaels.net.

6

TE GAST

GEZINSBOND: TWEEDEHANDSBEURS Zaterdag 24 september 2011 vanaf 11 u. Toegang voor leden Gezinsbond vanaf 10 u.

Tweedehandsbeurs van kinderkleding van 0 tot 14 jaar, zwangerschapskledij, kinderbenodigheden, speelgoed, boeken, enz. Particuliere verkoop. www.gezinsbond.be/overijse

Kom en ontdek… luister en geniet Het voorbije seizoen was een voltreffer: volle zalen met enthousiaste toeschouwers en luisteraars. Jij was er ongetwijfeld bij en genoot van een avondje cultuur. Ons publiek breidt steeds verder uit en kijkt uit naar wat er geprogrammeerd wordt. Het nieuwe Abonnement Druivenstreek vervult ongetwijfeld vele verwachtingen. Elk jaar opnieuw proberen we met een evenwichtige mix van muziek, humor, dans, familievoorstellingen en een vleugje theater je te verleiden om enkele avonden met ons door te brengen. Wij hopen alvast het succes van vorig jaar te herhalen. Het Abonnement Druivenstreek werd je bezorgd begin juni. Als je het nog niet gedaan hebt: zet er maar eens stevig de tanden in…! De abonnementen vliegen de deur uit met uitverkochte voorstellingen tot gevolg. Vanaf vier voorstellingen per persoon geniet je al van de abonnementsprijs. Een kleine greep uit het aanbod: Raymond Van Het Groenewoud, Chris Dusauchoit, Kris Wauters, Liliane Saint-Pierre, Jo De Meyere en Chris Lomme, Guido Belcanto, I Muvrini, Roland, Belle Perez, Jan Decleir, De Nieuwe Snaar, Iwein Segers, Marleen Merckx en nog veel, veel meer! Voor het volledige aanbod kan je terecht in Den Blank, de Bosuil, Felix Sohie en op www.denblank.be. We wensen je alvast een verrassend cultuurseizoen toe!

7


Komt ‘fragiel’ naar Overijse? Uw stem telt!

STRAffE TOEREN Zaterdag 10 september 2011 om 14.00 u. Toegang: gratis i.s.m. Bruisend Overijse en de locale handelaars van Jezus-Eik De strafste familiewandeling met allerlei acts langsheen de handelaars van Jezus-Eik. Ook dit jaar opent de Bosuil het seizoen met een straffe toer, ditmaal op zaterdag. Van in de winkels van Jezus-Eik tot op het terrein van VOK, overal kan je komen proeven van artiesten uit allerlei disciplines. VOOR LOTTOGEVALLEN: waag je kans bij de kort door de bocht gebekte Lottomenner en zijn Miss poes. Verliezen kan, maar altijd met de lach op uw gezicht. (Parking Delhaize) Doorlopend tussen 14 u. en 17 u. BAPO: staat bekend als de man die met veel toeters en zonder bellen klassiekers uit rock, jazz, blues of zelfs klassieke evergreens brengt. (Parking Brico en Torfs) 3 voorstellingen van 25 min. om 14 u. - 15 u. - 16 u.

Hoe kan u ons helpen? De drie concurrenten van Kunst op Komst, de gemeenten Kortenaken, Haacht en Overijse nemen het tegen elkaar op in drie live Radio 2 uitzendingen. Luister daarom op 26 september van 12 tot 13 uur naar Radio 2 én stem tussen woensdag 28 september 13 u en vrijdag 30 september 9 u op Overijse via de website www.radio2.be of door een sms te versturen naar het nummer 6042 met als boodschap kunst overijse Of kom op 26 september om 10 uur naar de Markthal en zing mee met het grootste koor voor de radio-opname van het ‘fragiel’-lied. U bent ook welkom om 12 uur in het park Mariëndal voor het livemoment van Radio 2.

Dan bepaalt u mee of de Overijsenaren de trotse bezitters worden van ‘fragiel’ Overijse dankt u! Meer informatie: ilya.deroey@overijse.be, 02-687 59 59 V.U.: college van burgemeester en schepenen, Luk Stouffs, gemeentesecretaris en Dirk Brankaer, burgemeester

EVENEMENT

Overijse is geselecteerd voor Kunst op Komst, een wedstrijd waarmee de Overijsenaren ‘fragiel’, een monumentaal kunstwerk kunnen winnen. Het kunstwerk ‘fragiel’ werd in opdracht van de provincie gemaakt door de Vlaams-Brabantse kunstenaar Luk Wets. Het monumentale beeld in inox (1,8 op 5 meter) stelt het woord ‘fragiel’ voor. ‘Fragiel’ zou vanaf 2012 op een drijvend ponton permanent kunnen bewonderd worden op de vijver van het Park Mariëndal.

9 JOCHEM NOOYEN: goochelt met wijn, kaarten, ballonnen en je brein. Een onvergetelijke show. Wijnhandel Soniën heeft er een drankstand. (Parking Jummi, Boekhandel Jezus-Eik , Verzekeringskantoor Marchand en Wijnhandel Soniën) 6 korte acts van 10 min. om 14 u. - 14.30 u. - 15 u. - 15.30 u. - 16 u. - 16.30 u. Je eerste SEGWAY-TESTRIT: Segway is een plank op 2 wielen die geruisloos rijdt naar waar jij uw gewicht laat hangen. Het vervoersmiddal van de toekomst of een technologische hype? Test het zelf uit. (Garage Verhaeghe) Doorlopend tussen 14 u. en 17 u. THE SAXMAN: een man met het hoofd van een saxofoon betovert je onverwachts met stylistisch theater en zuivere klanken. (Taverne 't Jachthof, Café Soret-Istas) Doorlopend tussen 14 u. en 17 u. DE GEHOORNDE MAN: onze nieuwe dorpsgenoten Kurt en Sadhia reizen de wereld rond met mentalistische voorstellingen en waterdans choreografieën. Voor Jezus-Eik Kermis tonen ze enkele toppers van hun kunnen. (Streekproductenwinkel De Woudpoort) 3 voorstellingen van 15 min. om 14 u. - 15 u. - 16 u. PLANET ROPE JUMPING: zij maken van touwtjesspringen een feest. Het vrouwenteam zet niet enkel technisch een sterk staaltje ropeskipping neer. Ze stelen de show met gedurfde choreografieën en grapjes met het publiek. Niet voor niets bekend tot ver buiten onze landsgrenzen... (Voetbalterrein VOK) 1 slotvoorstelling om 17.30 u. Verzamel 5 stempels bij de verschillende acts en maak kans op tal van prijzen, geschonken door de handelaars van Jezus-Eik.


31ste VOK Ommelettenkermis

10 september 2011 vanaf 17 u. en 11 september 2011 vanaf 11.30 u. De Jezus-Eikse voetbalclub is niet alleen gezegend met voetbaltalent. Ook potten en pannen beheersen ze als geen ander. Bewijs hiervan is hun jaarlijkse omelettenkermis die nu al voor de 31ste keer plaats vindt. Je hebt keuze uit 9 specialiteiten met brood of frieten. Stuk voor stuk om uw vingers van af te likken ! De kantine van VOK, Louis Gunsstraat

Rommelmarkt De Kasteelstraat

11 september 2011 van 8 u. tot 18 u. De inwoners van de Kasteelstraat organiseren hun eerste rommelmarkt. Het wordt een gezellige boel met eetstandjes, een speciale kinderspeelhoek en heel veel rommel! Wens je zelf ‘rommel’ te verkopen reserveer dan snel uw plek bij sandra.wille@vvl.bbdo.be

Van vrijdag 2 september 2011 tot 30 september 2011 Elke werkdag van 9 u. tot 19 u. (woensdag tot 17 u.) Zaterdag en zondag van 11 u. tot 19 u. Toegang: gratis

Onder de noemer 'Allemaal Vlaams-Brabanders' organiseert de provincie Vlaams-Brabant fototentoonstellingen waarin de plaatselijke bevolking van de gemeenten van Vlaams-Brabant weerspiegeld wordt. De expo kende haar voorgangers in andere provinciegemeenten zoals Asse, Leuven, Zemst,… Dit jaar is Overijse aan de beurt! Het project Allemaal Overijsenaren wil bijdragen tot een correct beeld van de werkelijke diversiteit van de bevolking in onze gemeente. Kom en zie hoe ook in Overijse verscheidenheid deel is van het dagelijkse leven. i.s.m. Fotoklub Kreatief, met de steun van de provincie Vlaams-Brabant

TENTO

Naar jaarlijkse gewoonte slaan de verenigingen van Jezus-Eik de handen in elkaar en presenteren je een goedgevuld weekend waar je niet mag ontbreken.

PORTRETTENREEKS: ALLEMAAL VLAAMSBRABANDERS ALLEMAAL OVERIJSENAREN

JEZUS-EIK KERMIS

EVENEMENT

▼ Eucharistieviering

11 september 2011 om 09.30 u. De parochieploeg nodigt u graag uit op de eucharistieviering opgeluisterd door de Koninklijke Fanfare Zoniëngalm, het Sint Ceciliakoor en de kinderen van de Vrije Basisschool OLV Mariahof

Receptie

11 september 2011 om 10.30 u. De vrije basisschool Onze-Lieve-Vrouw bestaat 100 jaar en dat wordt gevierd met een openlucht receptie. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de Koninklijke Fanfare Zoniëngalm. Daarnaast wordt de nieuwe openluchttentoonstelling geopend en wordt de restauratie van de Pastorijpoort ingezegend. Mariahof

Startdag Chiro Jezus-Eik en BBQ

11 september 2011 om 14 u. De jongens van Chiro Bosuil en de meisjes van Chiro Soniënjonck starten hun werkjaar met een opendeur-spelnamiddag. Alle kinderen zijn dus welkom om te proeven de Chiro en zijn activiteiten. Vanaf 17.00 u. mogen de ouders komen kijken naar de foto’s van het kamp en smullen van een BBQ. Chiroplein (achter GC de Bosuil)

DE GORDEL Zondag 4 september 2011 vanaf 11 u. Vvk: 5 euro Kassa: 6 euro

Wie Overijse zegt, denkt aan druiven en aan natuurpracht rond de Ijse en de Lane. De perfecte omgeving voor een dagje bewegen in de gezonde buitenlucht. 2 gordelparcours passeren voor de deuren van GC de Bosuil: - de Gehuchtenfietstocht van 47 km gaat door alle deelgemeenten van Overijse. - de Groene wandeling van 14 km langs GC de Lijsterbes, GC de Kam tot in GC de Bosuil Tijdens de Gordel vergastten MuziekMozaiëk en GC de Bosuil onder de noemer ‘Jazz Met Pit’ de bezoekers aan de Druivenstreek met smakelijke Jazz tussen 11.00 en 15.00u. 3 jonge muzikanten Karel, Ruben en Matthias van TrioXide gunnen de Gordelaars een smaakvol jazzy rustmoment. Inschrijven kan in GC de Bosuil en CC den Blank Voor meer info over deze parcours en andere Gordelactiviteiten kan je steeds terecht op de gordeltelefoon 02/380 44 44 of op www.degordel.be

11 EVENEMENT

10


Dinsdag 13/9 - 27/9- 11/1025/10- 8/11 - 22/11 -6/12 20/12/2011 van 19.30 u. tot 21 u. Deelnameprijs: € 50

Na het succes van de eerste reeks organiseert GC de Bosuil opnieuw een reeks Buikdansen voor volwassenen onder begeleiding van Ischtar. De essentie van het buikdansen is het gebruik van isolaties. Je beweegt bij het dansen verschillende delen van je lichaam onafhankelijk van elkaar, zoals bijvoorbeeld alleen je heupen, alleen je hoofd, alleen je schouder, etc.. Krachtige heupbewegingen worden gecombineerd met soepele slangenbewegingen. Buikdansen heeft ook enkele positieve bijwerkingen: het versterkt je rugspieren, versoepelt je gewrichten, het verbetert je evenwicht en je krijgt er een mooiere lichaamshouding van! Maar vooral is het een heerlijke hobby om te beoefenen! I.s.m. Sporeo

ERIC MELAERTS EN JEAN BLAUTE JAZZ HOEILAART Donderdag 22 september 2011 om 20 u. Abo: € 13 Vvk: € 15 Kassa: € 17 Combiticket 2 dagen: € 25 Combiticket 3 dagen: € 33

▼ ▼ YOGA: LAAT DE ENERGIE WEER STROMEN Dinsdag van 14 u. tot 15 u.

meer info: www.jazzhoeilaart.be i.s.m. MuziekMozaïek vzw

VORMING

12

Jazz Hoeilaart opent met een duo kleppers dat al enkele seizoenen toert. Waarom? Omdat ze als topmuzikanten elkaar als geen ander begrijpen. Met Gedeelde Adoraties zochten Melaerts en Blaute de gemene deler uit hun platencollectie. Voor Jazz Hoeilaart gaan ze wat dieper graven en beperkt de deelverzameling zich tot jazz. Zoals het hoort in de jazz, zullen ze zichzelf verrassen. Twee gitaarhelden met humor op improvisatiemodus, dat kan niet fout lopen. De eerste avond is duidelijk een feestavond voor gitaristen. Want ook de twee finalisten Quentin Angus Quintet (USA) en Sullivan Street Trio (BE) tonen een staaltje van hun kunnen op de zessnaar.

Yoga betekent: verenigen, één zijn. Actieve strekoefeningen wisselen af met observatie, grondige ontspanning, de ervaring van rust en onbeweeglijkheid... Yoga biedt talrijke ademhalingstechnieken omdat de adem de rode draad vormt tussen lichaam en geest, en ook een spiegel is van onze emoties. Yoga is de ideale manier om tot rust te komen en fit te blijven zonder zware fysieke inspanningen. Wenst u zich in te schrijven, dan kan u kiezen tussen 2 modules: - 45 euro voor een 10 beurtenkaart, waarmee u kan inpikken wanneer u wenst - 100 euro voor een jaarabonnement (30 sessies)

©Jos L.Knaepen

▼ DRÉ PALLEMAERTS JAZZ HOEILAART Vrijdag 23 september 2011 om 20 u. Abo: € 13 Vvk: € 15 Kassa: € 17 Combiticket 2 dagen: € 25 Combiticket 3 dagen: € 33

Dré Pallemaerts is zowat de meest gegeerde drummer uit de Belgische en Franse jazzscene. Joe Lovano, Bob Brookmeyer, Toots Thielemans, Mal Waldron, Philip Catherine, Bert Joris, allemaal topnamen op zijn pal(le)ma(e)res. Jazz Hoeilaart voert Dré nu ook als componist op. Met zijn internationale kwartet (pianist Bill Carrothers, saxofonist Mark Turner en rhodesspeler Jozef Dumoulin) heeft hij een eigenzinnig experiment ingeblikt. Voor wie van pure jazz smult. De aanstormende talentvolle groep Carl Winther Trio (DK) en het kwartet van pianist Piotr Orzeschowky alias High Definition (PL) krijg je er gratis bij! meer info: www.jazzhoeilaart.be i.s.m. MuziekMozaïek vzw

MUZIEK

BUIKDANSEN

13


JEf NEVE TRIO JAZZ HOEILAART Zaterdag 24 september 2011 om 20 u. Abo: € 13 Vvk: € 15 Kassa: € 17 Combiticket 2 dagen: € 25 Combiticket 3 dagen: € 33

Jazzpianist-componist Jef Neve kent de kunst om jazz moeiteloos toegankelijk te maken voor een breed publiek. Maar ook binnen de scene is hij intussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde. Wat Neve en zijn compagnons Piet Verbist en Teun Verbruggen onderscheidt van vrijwel alle andere moderne pianotrio's, is de bijna perfecte balans tussen virtuositeit en diepgang, sublieme composities en hecht samenspel met een goede dosis humor. De twee finalisten: het eigenwijs trio Sean Hutchinson’s Still Life (USA) en het ongewoon duo van stem en gitaar Leppinski 2 (DE) spelen die avond tussen de grootheren.

EVEN PRAKTISCH DEN BLANK

EVEN PRAKTISCH DE BOSUIL

VOOR ONZE VOLLEDIGE AGENDA EN RESERVATIE VAN TICKETS KAN JE OOK TERECHT OP ONZE WEBSITE :

VOOR ONZE VOLLEDIGE AGENDA EN RESERVATIE VAN TICKETS KAN JE OOK TERECHT OP ONZE WEBSITE :

www.denblank.be of www.uitinoverijse.be Op de site van Den Blank kan je je inschrijven op onze nieuwsbrief. In de rechterkolom klik je onderaan op ‘Nieuwsbrief’ en dan kies je voor welke categorieën je onze nieuwsbrief wenst te ontvangen.

ALLE INLICHTINGEN EN RESERVATIES : IVA Cultuurcentrum Den Blank Begijnhof 11 – 3090 Overijse tel.: 02 687 59 59 – fax: 02 687 42 90 info@denblank.be - www.denblank.be Bankrelatie: KBC IBAN BE84 4342 6295 3159 BIC KREDBEBB

meer info: www.jazzhoeilaart.be i.s.m. MuziekMozaïek vzw

MUZIEK

BALIE-UREN :

Van maandag tot vrijdag van 9 u. tot 12 u. en van 13 u. tot 17 u. Woensdag- en vrijdagavond van 19 u. tot 21 u. Zaterdag van 9 u. tot 12 u. Geen weekendpermantie t.e.m. zaterdag 10 september 2011!

RESERVEREN Of INSCHRIJVEN :

14

© Michel Leerman

JAZZ HOEILAART Donderdag 22 september 2011: ERIC MELAERTS EN JEAN BLAUTE Vrijdag 23 september 2011: DRÉ PALLEMAERTS Zaterdag 24 september 2011: JEf NEVE TRIO Abo: € 13 Vvk: € 15 Kassa: € 17 Combiticket 2 dagen: € 25 Combiticket 3 dagen: € 33

Steeds eerst tickets reserveren of intekenen op de cursuslijst en dan pas betalen! Indien de tickets of de inschrijving na 5 dagen niet zijn betaald, vervalt je reservatie. Bij reservatie op de dag zelf, betaal je voor je tickets de kassaprijs. Gereserveerde (niet-betaalde) tickets die een kwartier voor de voorstelling niet zijn afgehaald, worden bij een uitverkochte zaal doorverkocht. Tickets worden niet terugbetaald of ingeruild.

www.debosuil.be of www.uitinoverijse.be Op de site van de Bosuil kan je je inschrijven op onze nieuwsbrief door in de linkerkolom te klikken op ‘Nieuwsbrief’.

ALLE INLICHTINGEN EN RESERVATIES :

GC de Bosuil, gemeenschapscentrum van vzw “de rand” Witherendreef 1 – 3090 Overijse tel.: 02 657 31 79 – fax: 02 65734 75 info@debosuil.be - www.debosuil.be Bankrelatie: Dexia IBAN: BE02 0910 1135 9840 BIC: GKCCBEBB

BALIE-UREN :

Van maandag tot donderdag van 9 u. tot 12 u. en van 13 u. tot 17 u. donderdagavond van 18 u. tot 20 u. (niet tijdens schoolvakanties) Vrijdag van 13 u. tot 17u.

RESERVEREN Of INSCHRIJVEN :

Steeds eerst kaarten reserveren of intekenen op de cursuslijst en dan pas betalen! Indien de kaarten of de inschrijving na 5 dagen niet zijn betaald, vervalt uw reservatie. Bij reservatie op de dag zelf, betaal je voor je tickets de kassaprijs. Gereserveerde (niet-betaalde) kaarten die een kwartier voor de voorstelling niet zijn afgehaald, worden bij een uitverkochte zaal doorverkocht. Tickets worden niet terugbetaald of ingeruild.

15

Blink september 2011  
Blink september 2011  

Blink september 2011

Advertisement