Page 1

ONTWERP & DESIGN LEBLICQ IVO C.V. • 02/688 28 02

BLiNK

Huiskrant van Den Blank en de Bosuil 4de jaargang - september 2013

Verantw. uitg. : Dirk VANDE CAUTER, Begijnhof 11, 3090 Overijse.

Donderdag 10 oktober 2013 om 14 u.

i

WILLEM VERMANDERE: IN CONCERT

Donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2013 om 20.00 u.

De Link & Blanket


Dinsdag 8

Vernissage tentoonstelling ‘Uilstekend Kunst’ om 20 u. Opening nieuwe cafetaria om 20.30 u.

Cursus: Leren werken met je smartphone om 14 u.

Zondag 8

Film: Le Passé om 20.30 u.

Woensdag 11 Tento: Erfgoedbibliotheken (t.e.m. 2/10)

Zondag 15 Start tentoonstelling ‘Midlife Rusland’

Woensdag 18 Film: I, Anna om 20.30 u.

Woensdag 25 Film: The Great Gatsby om 20.30 u.

Donderdag 26 Jazz Hoeilaart met Fred Brouwers & VRT Big Band om 20 u.

Vrijdag 27 Jazz Hoeilaart met Kris Defoort om 20 u.

Zaterdag 28 Jazz Hoeilaart met Too Noisy Fish om 20 u.

2 OKTOBER

Donderdag 10 Willem Vermandere: In concert om 14 u.

Zaterdag 12 Percossa: Knock-out om 20.30 u. Publieksactiviteit ‘Week van het bos’ om 14 u.

Woensdag 16 Film: Mud om 20.30 u.

Donderdag 17 Ekseeko ‘Wij willen wel’ om 14 u.

Zaterdag 19 De Paleodimensie: Word oergezond om 20 u.

Zondag 20 Ekseeko en Inspinazie ‘Wij Willen Wel’ om 14 u.

Woensdag 23 Film: World War Z om 20.30 u.

Donderdag 24 Okra: Promenadeorkest om 14 u.

Film: A Late Quartet om 20.30 u.

Zaterdag 26

Donderdag 3

Tento: Patrick Bardyn (t.e.m. 17/11) Theater Gnaffel: Peter Pan om 19 u.

Zondag 27

Vrijdag 4

Eva Kaufman ‘Gelukkige verjaardag’ om 11 u.

David Weber-Krebs: Lichten uit! Om 20.30 u. De Frivole Framboos: Terra Rare om 20.30 u.

Dinsdag 29

Zaterdag 5

Woensdag 30

DVD-vertoning: Cloclo om 14 u.

Zondag 6

Film: De Smurfen 2 om 15 u. Film: Jeune et Jolie om 20.30 u.

Aperitiefconcert: Sprezzatura om 11 u.

Donderdag 31

Maandag 7

Arthuur Devis: Luisteren naar Bach deel II

Start tentoonstelling ‘Week van het Bos’

Vrijdag 25

Woensdag 2

Tento: Mixed Emotions (t.e.m. 20/10)

I.s.m.

“Sprezzatura” is een term uit de Renaissance die staat voor het zich tot doel stellen de muziek zo ongedwongen, natuurlijk en spontaan mogelijk te benaderen en ze met de grootst mogelijke innemendheid uit te voeren. Deze term werd voor het eerst geïntroduceerd in het boek ‘il libro del Cortegiano’ van Castiglione.

Zondag 13

Winston Wutu & Jonas Winterland ‘Puur Songs’ om 20.30 u. De Koe: Olga om 20.30 u.

Cursus: websites bouwen voor vrijwilligers om 19.30 u. (ook op 10/10, 20/11 en 21/11)

Abo: € 8 Kassa: € 10

MIXED EMOTIONS

‘Mixed Emotions’ bundelt werken van vier kunstenaressen uit Leuven: Marina Hugaerts, Roos Adriaans, Marleen Neys en Josette Vanderidt.

Doorlopend gratis De tentoonstelling bestaat uit schilderijen, tekeningen en beelden van de toegankelijk van zaterdag vier kunstenaressen, die elkaar beter leerden kennen door gedurende de 5 t.e.m. zondag 20 oktober. zomermaanden samen te tekenen. “Mixed Emotions” toont hoe ieder van Van maandag t.e.m. zater- hen haar eigen visuele wereld uitdrukt in haar werken. Hierdoor ontdekdag van 11 u. tot 22 u. en op ken ze hoe de verschillen en/of gelijkenissen met elkaar, samenspelen, zondag van 11 u. tot 18 u. harmoniseren of zelfs contrasteren.

3 TENTO

Jezus-Eik Kermis vanaf 9 u. Aparitiefconcert met Mörg vanaf 12 u. Straffe Toeren: Sterk water vanaf 13 u.

Woensdag 9

Zondag 6 oktober om 11 u.

Sprezzatura! brengt vier geëngageerde en ervaren musici samen die het repertoire voor zang, piano, viool en cello of een combinatie ervan willen exploreren. Dit concept laat hen toe tal van originele programma’s te bedenken.

Vrijdag 6

SPREZZATURA!

APERITIEFCONCERT

SEPTEMBER


Inschrijven + betalen bij Arch'educ, 02 454 54 01, info@archeduc.be., www.archeduc.be

Hij is een unieke persoonlijkheid, die in zichzelf bewaard heeft, wat elders verloren is gegaan. Hij zingt over wat een mens bezig houdt: de liefde, geboorte, dood, werk en vreugde. Hij doet dat in een schitterende taal. Hij snijdt zelfgebakken brood in gulle plakken en belegt het met zelf gerookte Vlaamse hesp. Topklasse!

Donderdag 10 oktober om 14 u.

www.willemvermandere.be

Abo: € 8 Vvk: € 10 Kassa: € 12

Prijs: € 24

4

VORMING & CULTUUR OM 14 U.

LEREN WERKEN MET JE SMARTPHONE Dinsdag 8 oktober van 14u. tot 17u. Prijs: € 10

CULTUUR OM 14 U.

Wil je een eigen website bouwen voor je vereniging? Nieuwsgierig hoe je er aan begint? In deze cursus ontdek je al doende hoe je de infopagina’s, foto’s verslagen, enzovoort van je vereniging een plekje op het web kunt geven. Je werkt met gratis verkrijgbare softwareprogramma’s. Basiskennis van het internet is vereist. Begeleiding: Karel Van Rietvelde

WILLEM VERMANDERE: IN CONCERT

VORMING

Donderdag 3 en 10 oktober, woensdag 20 en donderdag 21 november van 19.30u. tot 22u.

CURSUS VRIJWILLIGERSACADEMIE

Een smartphone! Nu heb ik er één… Maar, hoe werkt het? Hoe kan ik apps op mijn smartphone krijgen? Hoeveel betaal ik ervoor bij aankoop? En welke zijn zinvol? Duiken er achteraf nog kosten op? Maar ook andere technische vragen komen aan bod. Hoe maak ik gebruik van gratis wifi? Hoe lees ik m’n emails of koppel ik mijn agenda? Aan de hand van deze op de praktijk gerichte cursus, leren we je vlot omgaan met je smartphone! Er is geen voorkennis vereist. Materiaal: Eigen smartphone mag je meenemen Begeleiding: Peije Van Klooster Inschrijven + betalen bij Arch'educ, 02 454 54 01, info@archeduc.be., www.archeduc.be

▼ PERCOSSA : KNOCK-OUT Zaterdag 12 oktober om 20.30u. Abo: € 20 Vvk: € 22 Kassa: € 24

Waar Percossa komt, vallen monden open. De vier mannen drummen, stampen, vliegen, goochelen en touwtje springen zich een weg door deze hilarische voorstelling. Maar pas op voor de schijnbewegingen. Wat je ziet is niet wat het is. Met een geweldig gevoel voor ritme spelen de heren van Percossa verschillende korte scènes, de een nog leuker als de ander. De groep komt afwisselend zo hard als staal en zo licht als een veertje uit de hoek. Slapstick en Zen, strakke Klezmerritmes met rake klappen, een uitzinnige danceparty en het geluid van vallende waterdruppels: alles is mogelijk in dit muziektheater dat bol staat van de theatrale vondsten. Afgelopen jaar heeft het buitenlandse succes voor Percossa een vlucht genomen. In 2013 speelt Percossa onder andere in Zweden, Engeland, Duitsland en vier weken in Parijs. Maar ook buiten Europa staan er tournees op het programma, zoals naar de Verenigde Staten en Rusland. Kom dat zien voordat het te laat is! www.percossa.nl

5 SCHOUWBURG

WEBSITES BOUWEN VOOR VRIJWILLIGERS EN VERENIGINGEN


Filmtickets kan je vanaf nu van thuis uit bestellen via www.denblank.be . Tickets: € 6

I, ANNA

A LATE QUARTET

MUD

JEUNE ET JOLIE

In een appartement in Londen wordt een man dood aangetroffen, bruut vermoord. Hoofdinspecteur Bernie Reid is als eerste ter plaatse maar wordt afgeleid door een korte ontmoeting met een mooie, raadselachtige vrouw. Tijdens het onderzoek gaan Bernie's gedachten terug naar haar, die hij opspoort en volgt. Wanneer ze elkaar eindelijk ontmoeten op een feestje is er wederzijdse aantrekkingskracht, maar ontrafelt zich ook langzaam een duister mysterie...

Wanneer bij één van de leden van een wereldwijd erkend strijkerkwartet de ziekte van Parkinson wordt geconstateerd, is de toekomst voor de groep ineens onzeker. Onderdrukte emoties, concurrerende ego's en oncontroleerbare passies weten daarbij de druk op de jarenlange samenwerking nog eens op te voeren. In de aanloop naar hun 25-jarige jubileumconcert lopen de gemoederen hoog op. Is hun liefde voor muziek genoeg om de groep bij elkaar houden?

De veertienjarige jongens Ellis en Neck leren op een eiland in de Mississippi rivier een man kennen die zich Mud noemt. De mysterieuze en charismatische Mud heeft een grote tatoeage van een slang, gaat nergens heen zonder zijn gelukshemd en vertelt over de vrouw van zijn leven: Juniper. Al snel ontstaat er een hechte vriendschap tussen Mud en Ellis. Maar dan blijkt Mud op de vlucht te zijn voor een bende meedogenloze premiejagers en voor de politie. Ellis besluit om Mud te helpen ontsnappen en hem te verenigen met zijn grote liefde. Maar valt Mud wel degelijk te vertrouwen?

Een coming-of-age portret van een 17-jarig Frans meisje (Marine Vacth), vertelt over vier seizoenen. Het verhaal begint bij haar seksuele bewustwording en gaat via haar 'eerste keer' verder naar haar ontdekking van de liefde en de zoektocht naar haar identiteit.

Met Philip Seymour Hoffmann, Christopher Walken, Catherine Keener, Imogen Poots en Wallace Shawn.

FILM

6

Woensdag 16 oktober om 20.30 u.

THE GREAT GATSBY

LE PASSÉ

WORLD WAR Z

Lente 1922. De tijden verbeteren. Leerling schrijver Nick Carraway verlaat het Middenwesten en verhuist naar New York. Daar woont hij in de buurt van de mysterieuze miljonair, Jay Gatsby. Nick komt terecht in zijn fascinerende wereld, maar al snel merkt hij dat deze wereld vol illusies, obsessies, leugens en tragedies zit...

Na vier jaar Teheran, keert Ahmad terug naar Parijs op verzoek van zijn Franse vrouw Marie die hun scheiding definitief wil regelen. Tijdens zijn kort verblijf ontdekt Ahmad dat er een conflictueuze relatie ontstaan is tussen Marie en hun dochter Lucie. Ahmad's pogingen om hun relatie terug goed te krijgen, onthullen een groot geheim uit het verleden.

Brad Pitt neemt het op tegen afzichtelijke zombies en uit alle macht probeert hij om een gruwelijke pandemie tegen te gaan. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek World War Z: An Oral History of the Zombie War van Max Brooks.

Woensdag 25 september om 20.30 u.

Met Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire en Carey Mulligan in de hoofdrollen.

Woensdag 9 oktober om 20.30 u.

Woensdag 30 oktober om 20.30 u.

Regisseur François Ozon (o.a. ‘Sous le Sable’, ‘Swimming Pool’, ‘Huit Femmes’ & ‘Potiche’) hangt zijn weer eens vloeiend vertelde en prima geacteerde film op aan de vier seizoenen en laat elk hoofdstuk telkens inleiden door een heerlijk sensueel popdeuntje van Françoise Hardy.

Woensdag 23 oktober om 20.30 u.

Deze film is niet aangeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar. Met Brad Pitt, James Badge Dale en Mireille Enos in de hoofdrollen.

FILM

Woensdag 2 oktober om 20.30 u.

Woensdag 18 september om 20.30 u.

▼ NIEUW ! FILMTICKETS ONLINE RESERVEREN ! Vanaf nu kan je je filmtickets van thuis uit online reserveren, betalen en uitprinten. Zo vermijd je de lange wachtrij aan de kassa en ben je zeker van een plaats! Surf snel naar www.denblank.be. Je vind er het volledige aanbod.

7


ACTIE! Bestel nu je Druivenabonnement,

en maak kans op een tros Druiven! Het reglement

Deze invulstrook kan tot 16 september gepost worden: - in een bus van de jaarmarkt Hoeilaart op maandag 16/09/13 - in een bus op het onthaal van GC de Bosuil, GC Felix Sohie of CC Den Blank - via een scan van de invulstrook per mail naar info@debosuil.be, info@denblank.be of cultuur@hoeilaart.be Je mag 1 formulier insturen per abonnementhouder. Wij verloten 20 trossen. De winnaars worden persoonlijk verwittigd, en de druiven kunnen op afspraak worden afgehaald. Niet twijfelen …. En veel succes!

Invulstrook Naam abonneehouder: Adres: Tel: Email:

ABONNEMENT

ABONNEMENT

8

© Tom Schamp

Alle eigenaars van een Druivenabonnement maken kans op de lekkerste tafeldruiven van Sterredruif! Ben jij eigenaar van een Druivenabonnement 2013-2014, vul dan deze invulstrook in en maak kans op één van de 20 rasechte trossen (1 kg) uit de streek.

9


REPORTAGE TOOTS THIELEMANS… OP DE VOET GEVOLGD

Iedereen kent Toots Thielemans als het meest goedlachse jazzgenie van België en omstreken. Peter Lombaert volgde hem 5 jaar voor hij 90 werd, om te horen wat zijn visie is op jazz, en om na te gaan of Toots werkelijk zo bescheiden is als hij lijkt. Wil je Toots beter begrijpen, kom dan zeker kijken. Peter Lombaert geeft graag een woordje uitleg.

donderdag 26 september 2013 om 14.00 u. Kassa: € 5

FILM

van vrijdag 6 tot zondag 8 september 2013

Jezus-Eik Kermis is traditioneel een bonte mix van allerlei. De tentoonstelling Uilstekende Kunst, De VOK omelettenkermis, een rommelmarkt met braderie, een openluchtmis met receptie, de CHIRO spelnamiddag…. GC de Bosuil viert mee. Vrijdag openen we officieel de nieuwe cafetaria met de nieuwe uitbaters Jacques en Michael. Zij wijden de kranen in, tonen het WK Schotland-België op groot scherm, en bouwen een feestje met ‘A couple of hot DJ’s’. Zondag zijn er 2 aperitief concerten. De gloednieuwe Overijse Concert Band met zijn zomerprogramma, en Mörg, het trio rond Geert Hautekiet. Zij verrassen met een tekst en muziek, stevig in het Nederlands, met roestige sound, gebroken stem en een vettige lach. Tenslotte biedt GC de Bosuil hun jaarlijkse seizoensopener aan. Een Straffe toer naar de top van de watertoren. Een gespekte agenda voor jong en oud! i.s.m. het gemeentebestuur van Overijse, dorpsraad Jezus-Eik meer info: www.debosuil.be of www.jezus-eik.be

JEZUS-EIK KERMIS HET LEUKSTE DORPSFEEST ZONDER DRAAIMOLENS!

▼ FAMILIE

▼ STRAFFE TOEREN STERK WATER zondag 8 september 2013 vanaf 13.00 u. Toegang: gratis

Als seizoensopener serveert GC de Bosuil opnieuw een cultuurwandelingfietstocht vol verrassende en krachtige acts en verhullen de gidsen een stukje cultureel erfgoed uit Jezus-Eik. Dit jaar brengt de wandeling ons naar de top van de Watertoren. Onderweg krijg je oa.: - MASTANGO 'Waves' : spectaculaire acrobatie in doeken - DEMONSTRATIE AQUARELLEN met Magda Calleeuw, Simone Eyckmans en Annie Vandenhoutte - BALLETS CONFIDENTIEL 'Visions of Miles' door Johanne Saunier & Ine Claes: dansvoorstelling Geschikt voor jong en oud. Vertrek aan GC de Bosuil om 13.00 u - 14.00 u - 15.00 u De tocht is +/- 5 km, af te leggen te voet of per fiets Reserveren aan te raden via www.debosuil.be Reserveer, indien nodig, gratis een fiets (voor donderdag 5 september 2013) via info@debosuil.be of 02 657 31 79

▼ JAZZ HOEILAART Donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2013 om 20.00 u. Abo: € 13 – vvk: € 15 – kassa: € 17 – Combi 2 dagen: € 25 – Combi 3 dagen: € 33

Jazz Hoeilaart brengt al 35 jaar verrassend en internationaal jazztalent naar de Druivenstreek. Drie avonden lang kan je komen genieten van een zeer divers programma met elke avond 2 finalisten in het voorprogramma. Op donderdag krijg je het betere semiprofessionele gezelschap VRT Big Band die een swingend repertoire spelen o.l.v. Tim Acke. Onze vaste presentator Fred Brouwers zal deze keer als gastzanger onder de spots staan en beoordeeld worden, en ook voormalig jurylid Marc Van den Hoof speelt mee In 2012 kreeg pianist Kris Defoort de Jazzmozaïek Award, waarmee hij zich volgens de jury onderscheidt van anderen door zijn verbreding, verjonging en vernieuwing in de Belgische jazzscène. Met 3.000 euro mag hij een nieuw project maken en dat komt hij op vrijdag voorstellen. Het nieuwe pianotrio Too Noisy Fish, die ervaring heeft als ritmesectie van Flat Earth Society, brengt muziek met elementen uit de jazz, rock, free jazz, hedendaagse muziek, techno... Ze kunnen dus meer dan één genre spelen. De ideale afsluiter op zaterdag van Jazz Hoeilaart 2013. i.s.m. Muziekmozaïek

11 MUZIEK

10


DAVID WEBER-KREBS LICHTEN UIT! vrijdag 4 oktober 2013 om 20.30 u.

12

VORMING

Abo: € 13 Vvk: € 15 Kassa: € 17

10-beurtenkaart van 45 euro te koop aan het onthaal

TAALPROMOTIE

BABYCAFÉ EN CAFÉ COMBINNE

In 2007 riep Bild-Zeitung het Duitse volk op om vijf minuten lang, omwille van de klimaatverandering, alle lichten te doven. In Lichten uit! brengt David WeberKrebs deze nationale actie binnen de muren van het theater. Het publiek verzamelt in een halve cirkel. Overal zijn er gloeilampen: op het podium, aan het plafond, tegen de muren. Er zijn precies evenveel lampen als toeschouwers. Iedere bezoeker krijgt een lichtschakelaar die verbonden is met een lamp. Ceremoniemeester Maarten Westra Hoekzema spreekt het publiek aan, vertelt verhalen en creëert daarmee een relatie van nabijheid en vertrouwen. Zijn rol is het publiek naar het moment te leiden waarop ze samen het licht uitdoen. Lichten uit! focust op het geloof dat je met het gezamenlijk uitvoeren van een eenvoudige taak echt iets kunt veranderen. i.s.m. Week van het Bos

Iedere dinsdag tussen 9.00 u en 12.00 u zetten wij onze deuren en traphekjes wagenwijd open voor jonge mama’s/papa‘s en hun baby/peuter. Wil je graag wat bijpraten met andere jonge moeders, samen genieten van een kopje koffie, zonder dat je meteen kinderopvang moet regelen? Dan is het Babycafé beslist iets voor jou en je kindje(s). Spreek je geen Nederlands? Geen nood, dit is een leuke, ontspannende manier om, met de hulp van onze nieuwe gastvrouw Sarah, een woordje Nederlands te leren. Café Combinne is een multicultureel praatcafé waar iedereen Nederlands spreekt. Elke donderdagavond vanaf 19.30 u zitten we samen aan tafel om te babbelen over gewone dingen. De gastvrouw/heer heeft elke week een gespreksonderwerp klaar. Wil je je Nederlands wat meer oefenen? Spring dan zeker eens binnen!

▼ WEEK VAN HET BOS PUBLIEKSACTIVITEIT zondag 13 oktober 2013 om 14.00 u.

De ‘Week van het Bos’ belooft ook dit jaar weer een leerrijke, leuke activiteit te worden. Op 13 oktober staat heel wat op de agenda: Het bosmuseum in Groenendaal 10.30 u : Lezing door boswachter Dirk Raes 14.00 u : Wandeling met gids rond het thema boswachter Inschijven via mia.brankaer@c-v-n.be of 02/ 658 24 47 GC de Bosuil 14.00 u : Themawandeling met boswachter Dirk Raes 14.00 u. : Fietstocht met bosbeheerder Patrick Huvenne langsheen verschillende ecoprojecten (oa. ecoduct) in het Zoniënwoud. 14.00 u : Belevingstocht “Waar is de boswachter ?” voor families 16.00 u tot 18.00 u : proef gratis streekproducten in de Woudpoort Inschrijven aanbevolen via info@debosuil.be Kom met je eigen fiets of reserveer een fiets (tot ten laatste donderdag 10 oktober 2013) i.s.m. ANB, NGZ, CVN en Gemeente Overijse

THEATER

Dinsdag 24/09 - 01/10 - 08/10 - 15/10 - 22/10 - 05/11 - 12/11 19/11 - 26/11 /2014 telkens van 14.00 u. tot 15.00 u.

Stress… Verloren lopen in alle drukte… Rust is soms moeilijk te vinden. Yoga kan een oplossing zijn. Yoga is werken aan je gezondheid, je evenwicht, ontwikkeling en harmonie. Yoga stelt je in staat om jezelf beter te leren kennen, om anders in het leven te staan. Het is een bezigheid die alle lagen en aspecten van de mens aanspreekt. Gezondheid, evenwicht, ontspanning, ademhaling… Yogalerares Lieve De Kinder zal je graag overtuigen van de kracht van yoga.

13 FAMILIE

YOGA LAAT DE ENERGIE WEER STROMEN


TAPDANSEN Op dinsdagavonden 15/10, 22/10, 5/11, 12/11, 19/11, 26/11, 3/12 en 10/12/2013 Telkens van 19.30 u. tot 22.00 u. Deelnameprijs: € 80,00

Tapdansen is een vorm van dans waarbij ritmische klanken worden gemaakt door tikken op de grond met metalen plaatjes aan de schoenzolen. De danser doet daarmee aan een vorm van percussie. Iedereen die kan lopen en tot acht kan tellen kan tapdansen leren. Tapdansen is niet aan leeftijd gebonden. Het is een enorm leuke en ritmische dansvorm. Lesgever Ronny Cuyt leerde vanaf zijn 7de het tapdansen van zijn vader, en behaalde meerdere titels als Europees kampioen tapdansen. Hij gaf reeds een initiatiereeks vorig jaar. Op vraag van de deelnemers gaat hij verder met de groep, maar nieuwe mensen zijn evenzeer welkom.

VORMING

Indien je niet beschikt over tapdansschoenen, zijn schoenen met harde zool vereist!

EVEN PRAKTISCH DEN BLANK

EVEN PRAKTISCH DE BOSUIL

VOOR ONZE VOLLEDIGE AGENDA EN RESERVATIE VAN TICKETS KAN JE OOK TERECHT OP ONZE WEBSITE :

VOOR ONZE VOLLEDIGE AGENDA EN RESERVATIE VAN TICKETS KAN JE OOK TERECHT OP ONZE WEBSITE :

www.denblank.be of www.uitinoverijse.be Op de site van Den Blank kan je je inschrijven op onze nieuwsbrief. In de rechterkolom klik je onderaan op ‘Nieuwsbrief’ en dan kies je voor welke categorieën je onze nieuwsbrief wenst te ontvangen.

ALLE INLICHTINGEN EN RESERVATIES : IVA Cultuurcentrum Den Blank Begijnhof 11 – 3090 Overijse tel.: 02 687 59 59 info@denblank.be - www.denblank.be Bankrelatie: KBC IBAN BE84 4342 6295 3159 BIC KREDBEBB

BALIE-UREN :

Van maandag tot vrijdag van 9 u. tot 12 u. en van 13 u. tot 17 u. Woensdag- en vrijdagavond van 19 u. tot 21 u. Zaterdag van 9 u. tot 12 u.

RESERVEREN OF INSCHRIJVEN :

14

EXPO

LAAT JE KUNSTEN ZIEN!

GC de Bosuil is op zoek naar lokaal artistiek talent dat gezien mag worden. Ben jij een fotograaf, beeldhouwer, schilder, conceptueel denker, smid, bonsaiknipper, …? Wil je wel eens tonen wat je in huis hebt? In het kader van het project “Laat je kunsten zien!”, stellen wij onze expositieruimte in het voorjaar 2014, gratis ter beschikking aan 3 kunstenaars uit de streek. De expositieruimte is dan voor 2 weekends en de week ertussen helemaal van jou. Daarenboven krijg je de mogelijkheid om via onze kanalen reclame te maken. Geïnteresseerd? Stuur dan voor 30 september uw kandidatuur met enkele foto’s van uw kunnen naar info@debosuil.be of naar GC de Bosuil, Witherendreef 1, 3090 Overijse. In de tweede week van oktober hoor je of je bij de geselecteerden bent. We nemen dan met jou contact op om de concrete periode te bespreken. We kijken alvast uit naar jouw talent!

Steeds eerst tickets reserveren of intekenen op de cursuslijst en dan pas betalen! Indien de tickets of de inschrijving na 5 dagen niet zijn betaald, vervalt je reservatie. Bij reservatie op de dag zelf, betaal je voor je tickets de kassaprijs. Gereserveerde (niet-betaalde) tickets die een kwartier voor de voorstelling niet zijn afgehaald, worden bij een uitverkochte zaal doorverkocht. Tickets worden niet terugbetaald of ingeruild.

www.debosuil.be of www.uitinoverijse.be Op de site van de Bosuil kan je je inschrijven op onze nieuwsbrief door in de linkerkolom te klikken op ‘Nieuwsbrief’.

ALLE INLICHTINGEN EN RESERVATIES :

GC de Bosuil, gemeenschapscentrum van vzw “de Rand” Witherendreef 1 – 3090 Overijse tel.: 02 657 31 79 info@debosuil.be - www.debosuil.be Bankrelatie: Dexia IBAN: BE02 0910 1135 9840 BIC: GKCCBEBB

BALIE-UREN :

Van maandag tot donderdag van 9 u. tot 12 u. en van 13 u. tot 17 u. Vrijdag van 13 u. tot 17u.

RESERVEREN OF INSCHRIJVEN :

Steeds eerst kaarten reserveren of intekenen op de cursuslijst en dan pas betalen! Indien de kaarten of de inschrijving na 5 dagen niet zijn betaald, vervalt uw reservatie. Bij reservatie op de dag zelf, betaal je voor je tickets de kassaprijs. Gereserveerde (niet-betaalde) kaarten die een kwartier voor de voorstelling niet zijn afgehaald, worden bij een uitverkochte zaal doorverkocht. Tickets worden niet terugbetaald of ingeruild.

15

Blink nr 1 2014  

Tweemaandelijks tijdschrift van GC de Bosuil en CC Den Blank. De krant bevat de culturele activiteiten in Overijse.

Blink nr 1 2014  

Tweemaandelijks tijdschrift van GC de Bosuil en CC Den Blank. De krant bevat de culturele activiteiten in Overijse.

Advertisement