Page 1

de pee daagt je uit met grenzeloze combinaties voorjaar 2010


Packagedeal Of u nu in eigen land blijft of de grens overtrekt,

bij aankoop vanaf EUR 400,- krijgt u van ons deze handige reiskoffer ter waarde van EUR 79,95 cadeau!


De wereld komt steeds dichterbij. Je stapt voor een paar tientjes in een vliegtuig en voordat je het weet drink je een cappuccino op een terras in Barcelona. Je bestelt iets in een buitenlandse webshop en een week later heb je het al in huis. De wereld wordt kleiner, maar de mogelijkheden groter. Andere landen, culturen en gewoonten leren ons te kijken met een open blik. Dat zien we dit voorjaar terug in de mode. Grenzen vervagen en dat zorgt voor spannende combinaties. Een ‘streng’ colbertje met een uitbundige voering. Of een Nederlands ontwerp met Italiaanse stoffen. Bij zo’n keuze wordt persoonlijke smaak nog belangrijker. Want dat maakt ieder mens uniek. We nodigen u van harte uit om nieuwe gebieden te ontdekken en kennis te komen maken met de nieuwe voorjaarscollectie!

verleg de grenzen pak british indigo

EUR 299,shirt british indigo

EUR 79,95


pak british indigo

EUR 299,shirt british indigo

EUR 79,95


Stoffen, materialen en inspiratie uit de hele wereld.

the dutch touch Voor design en mode is Italië eigenlijk altijd onze belangrijkste inspiratiebron geweest. Maar steeds vaker kregen we de afgelopen tijd bijzondere collecties onder ogen van Nederlandse merken. Zoals British Indigo. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is dit een puur Nederlands merk. Maar, ze kijken verder dan alleen Nederland. Ze halen hun stoffen, materialen en inspiratie van over de hele wereld en geven het ‘the Dutch touch’.

British Indigo is nog een jong merk. Ze startten pas in 2002, maar hebben over belangstelling niet te klagen, want ook buiten Nederland wordt er enthousiast op hun collectie gereageerd. Het motto van British Indigo is ‘colour your world’, en als je naar hun kleding kijkt dan ‘kleuren ze de wereld’ zeker. Elk item, of het nu gaat om een jeans, pak of overhemd, heeft een ‘twist’: een bijzondere print, een kleurrijke voering of een opvallend stiksel.

verken de grenzen In hun ontwerpen verkent British Indigo de grenzen, maar ook in de keuze van materialen. Zo halen ze de fijnste stoffen uit Italië en shoppen ze in Japan voor bijzondere fournituren en materialen. Dat levert een unieke collectie op. Draagbaar, onderscheidend en met subtiele details. Of, zoals ze het zelf zeggen: voor de ambitieuze, kwaliteitsbewuste man.

Colour your world! pakken vanaf jasjes vanaf

EUR 299,-

EUR 199,-

shirts vanaf

EUR 69,95


colbert british indigo katoen/linnen/stripe

EUR 249,90 jeans boss orange vele wassingen

EUR 109,-


colbert british indigo

EUR 199,shirt british indigo

EUR 99,witte jeans boss orange

EUR 119,-


pak british indigo

EUR 299,shirt british indigo

EUR 79,95


colbert british indigo

EUR 199,shirt british indigo

EUR 99,witte broek boss orange

EUR 119,-


jack fortezza

EUR 179,shirt blue industry vanaf

EUR 69,95

Fortz


zezza jack fortezza

EUR 239,shirt hugo boss vanaf

EUR 70,-


readymade vanaf

EUR 499,custommade vanaf

EUR 599,-


custommade & readymade-pakken

Life is what you make it! In andere landen als Italië en Engeland hebben ze meer dan in Nederland een traditie met maatwerkpakken. Toch zien we dat de Hollandse man nu ook langzaam ‘overstag’ gaat. En dat is logisch, want een maatwerkpak is niet alleen mooi, het draagt ook nog uiterst comfortabel! Een maatwerkpak kopen werkt zo: stap 1: We nemen uw maten precies op en u probeert eventueel een aantal van onze ‘paspakken’ om te kijken welke modellen u aanspreken. stap 2: U kiest stoffen, voering en knopen. Voor onze maatpakken werken we met toonaangevende Italiaanse stoffen van Baberus en Loro Piana. Deze stoffen zijn soepel, kreukherstellend en hebben een stijlvolle uitstraling. stap 3: Om het pak helemaal ‘af’ te maken, kunt u op de binnenkant uw naam, de naam van uw bedrijf of bijvoorbeeld uw trouwdatum laten borduren. stap 4: Na drie tot vier weken is het pak klaar. Heeft u eenmaal bij ons een maatpak laten maken, dan slaan wij alle gegevens op in onze computer, zodat we een volgende keer precies de maten en modellen weten.

custommade en readymade Meerdere keren per week zoeken we met onze klanten de stoffen en modellen van de maatpakken uit. Zo leren we stukje bij beetje de smaak van onze klanten kennen. Deze ervaring combineren we met de trends van dit voorjaar en zo ontstaat een mooie selectie ReadyMade-pakken. Net als bij onze CustomMade-pakken gebruiken we de prachtigste Italiaanse stoffen van Loro Piana, mooie voeringen en stijlvolle afwerkingen. Het resultaat is een kleine, exclusieve serie pakken voor EUR 499,- per stuk. ReadyMade vanaf EUR 499,CustomMade vanaf EUR 599,Wilt u kennismaken met onze maatwerkpakken? Kom dan naar ons Maatwerkweekend. Kijk achterin dit magazine voor meer informatie.


Op de grens van schoenen en sneakers

Speciaal ter kennismaking bieden we een paar schoenen in combinatie met een suède riem aan voor

EUR 129,-


walk the line Soms lopen we tijdenlang te zoeken naar leuke items voor onze winkel en soms komen we ze ineens toevallig tegen. Zo ging het ook bij deze schoenen. Een van onze leveranciers had drie paar van deze schoenen uit een fabriekje in Portugal meegenomen om eens te onderzoeken of het iets was voor de Nederlandse markt. Wij struikelden bijna letterlijk over deze dozen en ontdekten een unieke schoen.… De combinatie van soepel suède, ronde lijnen en witte zolen maakt van deze schoen een mix van een sneaker en een ‘nette’ schoen. De kleuren variëren van stijlvol indigo tot gewaagd paars. Hij combineert uitstekend met een jeans of een meer geklede outfit. En, uit ervaring kunnen we zeggen: hij ziet er niet alleen goed uit, hij loopt ook uitstekend!


shirts Naast de klassiekers van Ralph Lauren en Gant hebben we nu ook de prachtige eigenwijze printshirts van British Indigo en Blue Industry. Nu in vele uitvoeringen vanaf

EUR 69,95


‘maatwerkweekend’ uw fantasie bepaalt onze grens do 25, vr 26, za 27 en zo 28 maart 2010

Tijdens deze dagen staan de tailors van De Pee in Bergen en Heemskerk voor u klaar om u te assisteren bij het design van uw eigen unieke op maat gemaakte pak. Het ultieme businesspak of een pak waarmee u klaar bent voor de rode loper: alles is mogelijk. Speciaal voor u hebben we een aantal Loro Piana stoffen geselecteerd. Dit is dé stoffenleverancier voor de topmerken. Na het opmeten duurt het circa 4 weken voordat uw pak wordt afgeleverd. Normaal EUR 699,Speciaal tijdens dit weekend

EUR 599,-


global brands kiezen voor de pee

hugo boss tommy hilfiger ralph lauren boss orange gant eton john miller

DRUK

GRAFISCH ONTWERP

FOTOGRAFIE

Martin Rijpstra (Leeuwarden) T E K S T E N PIT concept & copy / Ingrid v/d Geest (Leeuwarden) BW H ontwerpers / Douwe Huitema (Leeuwarden) Van der Eems (Easterein)

corneliani

BERGEN

HEEMSKERK

Oldenburglaan 1, 1861 JS Bergen (NH) T (072) 581 25 45 bergen@depee.nl

Deutzstraat 26, 1961 NT Heemskerk T (0251) 23 07 75 heemskerk@depee.nl

maandag van 13.00 - 18.00 dinsdag - vrijdag van 9.00 - 18.00 zaterdag van 9.00 - 17.00 elke zondag geopend van 13.00 - 17.00

Maandag van 13.00 - 18.00 Dinsdag - vrijdag van 9.30 - 18.00 Donderdag koopavond van 19.00 - 21.00 Zaterdag van 9.00 - 17.00

W W W. D E P E E . N L

Koopzondag 28 maart in Bergen en Heemskerk van 13:00 tot 17:00

DePee magazine / voorjaar 2010  

Nieuwe magazine van DePee mannenmode.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you