Page 1

Colourful

Make it

Ontdek onze schitterende Kerstcollectie van Haute Patisserie


Welcome to a Colourful Christmas!

Bent u er al uit hoe u uw dierbaren verrast rondom de feestdagen? De ‘Colourful Christmas’ bestelservice van De Patissier van Oestgeest is hiervoor dé handleiding en biedt alle ingrediënten om in de feeststemming te komen!

frivolités, truffel macarons en bonbons uit onze nieuwe collectie. Dit alles onder het genot van de kerst thee van Betjeman & Barton?

Is uw kerstcadeau aan uw relaties of familie dit jaar een kerstklok van chocolade of koker met kerstballen van chocolade in verschillende kleuren?

Als wij u nog een tip mogen geven; kom ruim voor de feestdagen binnen lopen in onze boutique. Wij staan u graag te woord voor advies, tips en trucs met een feestelijk tintje! Per slot ligt het geheim van een goed dessert in de presentatie en de smaak.

Verrast u uw dierbaren met een dessertbuffet met daar op de profiterole taart als hoogste punt van uw buffet? Steelt u de show en praten uw gasten nog dagen na over uw “kerstbal surprise“ van chocolade.?

Wist u trouwens dat u dit jaar uw kerstbestelling ook kunt mailen naar de patissier? Mail uw bestelformulier naar welkom@depatissier.nl en wij zorgen dat deze klaar staat voor u.

Geeft u een gezellige Afternoon tea op 2e kerstdag met

Smakelijke feestdagen,

De Patissier van Oegstgeest


The Catwalk Of Desserts Een spektakel waar u iedereen mee inpakt.

3

4

5

2


Grootse en bijzondere desserts zijn de trend. Maar dan wel eenvoudig en zo op het desset buffet dankzij De Patissier. Dus Stress ?? Hohoho maar! 1.) Profiterole taart € 29.50 per stuk - 8 - 9 personen Soesjes gevuld met witte chocolade vanille room overgoten met Valrhona ganache (puur).

1

2.) Bûche Noël € 19,50 - 8 - 9 personen Melkchocolade mousse met hazelnoot praliné, chocolade biscuit en caramel met fleur de sel. 3.) Clafoutis vijgen en verveine € 3,75 per stuk - 1 Persoon Vijgen gebakken in een clafoutis beslag en afgedekt met port gelei 4.) Dessert in glas Jivara € 3,75 per stuk - 1 Persoon melkchocolade mousse van Valhrona met gemarineerde pruimencompote 5.) Dessert in glas Ivoire € 3,75 per stuk - 1 Persoon Vanille mouse met een abrikozencompote en pistach

6

6.) Schwarzwalder Surprise € 24,50 per stuk - 6 - 8 Personen Chocolade biscuit, kersencompote en vanillie/chocolade mousse


Exclusief Bij De Patissier Desserts waarmee u de show steelt !

De Kerstbal Surprise 7 7.) Kerstbal Surprise â‚Ź 3,95 per stuk 1. persoon

Valhrona chocolade kerstbal gevuld met een vanille mousse, amarene kersen en chocolade biscuit

1.) Plaats de chocolade kerstbal in het midden van het bord.

2.) Maak het bord op met wat roodfruit. 3.

Verwarm de chocolade en vul dit in een kannetje.

4.) Laat uw gasten de warme chocolade saus over de bal gieten.


Gaan alle alarmbellen af waneer u denkt aan de voorbereiding van een exclusief nagerecht? Dat hoeft niet meer. Volg de tips hieronder en u steelt zeker de show!

Crêpe Suzette 8 7.) Crêpe Suzette € 15,95 - 4. personen 3 crêpes per persoon inclusief saus Suzette.

Flinterdun gebakken flensjes met een warme saus van sinaasappel.

1.) Verwarm de crêpes en de saus Suzette apart van elkaar.

2.) Maak het bord op met de crêpes en eventueel een bolletje vanille ijs. 3.) Vul een kannetje met de saus Suzette. 4.) Laat uw gasten de warme Saus Suzette over de crêpes en het ijs gieten.


The Royal Afternoon Tea Veel hapjes, drankjes en gezelligheid.

10 11

9


Nog geen plannen voor eerste, tweede of (vooruit) derde kerstdag? Wat dacht u van een high tea? Zo’n lekkere middag met heel veel hapjes, drankjes en gezelligheid. 9.) Kerststaaf Amarene € 9,95 Per stuk Roomboter amandel spijs gevuld met hele amarene kersen gedecoreerd met Victoria beslag. 10.) Frivolités in 4 smaken €14.50 Per 16 Savarin Praliné, Miserable Ovale, Coco Cherie en Sablé limoen.

12

13

11.) Macaron Ganzenlever € 1,95 per stuk - 9 voor 14,50 ganzenlever crème met een interieur van gepocheerde peer 12.) Macaron truffelcrème € 1,95 per stuk - 9 voor 14,50 Crème van zwarte truffel uit Umbrie. 13.) Meringue toefjes in 4 smaken Groot of Klein € 3,95 per zakje Koffie, framboos, vanille en sinaasappel.

14

14.) Grand Cru juweeltjes € 12.95 per doosje van 9 stuks. De nieuwe bonbons van De Patissier, in een feestelijk doosje


The Grand Cru Collection Elke bonbon verteld zijn eigen verhaal De Grand Cru collectie combineert op een subtiele manier overlevering en moderniteit. Overlevering dankzij de vullingen: praliné, ganache en fruitsmaak gemaakt met de knowhow van onze Maître Chocolatiers. Moderniteit dankzij de nieuwe fijne chocolade soorten van Valhrona en de uitgesproken structuren met natuurlijke ingrediënten. Deze geschenkdoos zal ongetwijfeld een blijvende indruk maken en zal bijzonder op prijs gesteld worden door de gelukkige ontvanger!


Kerstbestelservice de Patissier 2013 Naam: Adres:

__________________________ __________________________

Postcode: _________ ________ Plaats: __________________________ Email:

__________________________

Aantal

Product nummer

Bestel nummer: ________________________ Afhaal datum: ________________________ voorkeur tijdstip*: 08.00 - 12.00 12.00 - 18.00 Telefoon:

________________________

*Doorhalen wat niet van toepassing is.

omschrijving (indien niet afgebeeld)

OPMERKINGEN:

Uiteraard heeft De Patissier nog wat verassingen voor u bewaard in de boutique, die helaas niet in onze ‘Colourful Christmas’ bestelservice brochure te zien zijn. Nieuwsgierig geworden naar deze producten? Vergeet dan niet om langs te komen, wij kunnen u alvast zeggen dat ze de reis naar de Kempenaerstraat zekker waard zijn!  

DE Patissier van Oestgeest - De Kempenaerstraat 37 - 2341 GG - Oegstgeest - 071-5283212


Oud en nieuw Gezellig met vrienden en familie samen zijn, feestelijk het nieuwe jaar inluiden onder het genot van lekkere patisserie ,oliebolletjes en champagne. DĂ t is Oud & Nieuw in Nederland! Laat u uw Oud & Nieuw dit jaar extra knallen! Wat dacht u van onze heerlijke oliebolletjes en champagne macarons, luxe kaas plateaus of het Champagne taartje ?

DE Patissier van Oestgeest - De Kempenaerstraat 37 - 2341 GG - Oegstgeest - 071-5283212

Kerstbestelservice De Patissier van Oegstgeest 2013  

Bestellen kan door de nummers van de producten en de aantallen te mailen naar welkom@depatissier.nl

Advertisement