Page 1

“Zaterdag 1 december KOMT SINTERKLAAS” - Meer informatie pagina 5 -

Overdekt en lekker veel keus. De klant aan het woord - pag 7

Nr.4

Het heerlijk avon dj e van Sinte r k la as. Het a fte llen is begonnen. - pag 5

Ge ze ll i g he i d & lekker eten tijd en s d e Ker stdagen - pag 12

Heerlijk recept: Cote du Boeuf. Lekker kokkerellen - pag 12

Magazine van Winkelcentrum Akkerhof, Spijkenisse. Dinsdag 27 november 2007, editie 4

Een nieuw outfit tijdens de feestdagen? Keuze genoeg op Akkerhof. pag 7

Op naar 2008. pag 19

U vindt verder in deze editie van

.. .. .

Magazine Winkelcentrum Akkerhof

Bezoekers Akkerhof positief over overdekt winkelen... Pag 7

Advertentie’s winkeliers Diverse columns Uit in december Sinterklaas en de Kerstman komen naar Akkerhof Diverse acties met leuke prijzen

Winkelcentrum Akkerhof

EEN BIJDEHAND WINKELCENTRUM


V O O R E E N BO O D S C H A P E N E E N P R A A T J E , K O M GE Z E L L I G LA NG S B IJ KA S T INO !

VERSE NOTEN UIT EIGEN BRANDERIJ! DE LEKKERSTE BOERENKAAS VAN HET MES!

DE FIJNSTE VLEESWAREN VERS VAN HET MES! H A R T E L IJ K W E L K O M I N O N Z E W I N K E L A A N D E A K K E R H O F ! G RO E T J E S V A N S H I R L E Y , S I L V I A E N N A T A S J A .

Lenteakker 134, Spijkenisse

LAGOS BOETIEK

PRIJSLIJST KLEDING REPARATIE BROEK Spijkerbroek (ijzer rits) ......................... 9,00 Pantalon (plastic rist) ............................. 8,00 Origineel korter spijkerbroek ............. 10,00 Korter ....................................................... 8,50 Met bandje ............................................... 10,00 Met omslag .............................................. 12,50 Met split ................................................... 10,00 Smaller pantalon ..................................... 8,50 Smaller spijkerbroek .............................. 10,00 Broek met voering ................................. 12,50 Wijder ...................................................... 8,50

ST O M E R I J

89.-

Bij Lagos vindt u een uitgebreid assortiment aan kostuums. Ook kindermaten, buikmaten en lengtematen. Daarnaast in ons assortiment: overhemden, stropdassen, winterjassen, truien, schoenen, riemen en manchetknopen. Maar ook hebben wij voor dames leuke producten zoals dameskostuums, truien, rokken, pantalons en dergelijke.

KOSTUUMS van â‚Ź149,nu voor

Zomerakker 99, telefoon: 0181 64 20 21

3x

in de week ophaalservice Stomerij vanaf

3, 50

Ook voor trouwjurken

ROK Nieuw rits speciaal ................................ Rok korter .............................................. Rok smaller / wijder .............................. Korter met plooi ................................... Nieuwe voering ..................................... Nieuwe tailleband elastiek ..................

12,50 12,50 12,50 15,00 18,50 12,50

JURK Nieuwe rits lang .................................... 16,00 Korter ..................................................... 12,50

COLBERT Smaller ..................................................... 16,50 Korter onderkant .................................. 17,50 Mouwen korter ...................................... 15,00 Mouwen korter met split en knoop .. 17,50 Nieuwe voering zonder zak ................. 40,00 Nieuwe voering met zak ....................... 45,00

OVERHEMD Manchet korter zonder split ................ 12,50 Manchet korter met split ..................... 15,00

WINTERJACK (JAS) Jas korter .................................................. 17,50 Nieuwe voering zonder zak ................. 45,00 Nieuwe voering met zak ....................... 50,00 Nieuwe rits lang ...................................... 22,50 Nieuwe rits (kinderjas) .......................... 17,50

LEREN JAS Nieuwe rits .............................................. 25,00 Mouw korter ........................................... 16,00 Korter ....................................................... 20,00 Nieuwe voering zonder zak ................ 50,00 Nieuwe voering met zak ...................... 55,00


Corry,s Corner

Leuk en gevarieerd Kerstassortiment (loten, cadeaus, kaarten en dergelijke) Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Lenteakker 250 - Spijkenisse

Maandkalender 2008

9,99

met rashonden van 12.99

nu

20% korting op 1 soort tropische koudwatervis naar keuze, uitsluitend tegen inlevering van deze bon.

Beide advertenties geldig tot 31-12-2008

Discus Akkerhof, Winterakker 22-24, 3206 TG Spijkenisse, 0181 - 637243

20% KORTING

Tegen inlevering van deze advertentie

op de gehele Donnay collectie

Geldig t/m 31 december 2007 Winterakker 26, 3206 TG Spijkenisse Telefoon: 0181 - 63 83 89

U w s p ec i a a l z a a k v o o r C D ’ s , D V D ’ s , G a me s , Bo e k e n e n Mu l t i me d i a

Wij zijn gevestigd aan Winterakker 9, telefoon: 0181 - 631 600


Winkelcentrum Akkerhof – Een bijdehand winkelcentrum

Winkelcentrum Magazine Beste geïnteresseerden, Voor u ligt inmiddels de 4e editie van het Akkerhof Magazine. Natuurlijk zijn we er weer trots op dat we als winkelcentrum ons eigen magazine kunnen uitbrengen. Speciale dank gaat dan ook uit naar de adverterende ondernemers van ons winkelcentrum en de eigenaar van het pand. Deze editie staat in het teken van de komende feestdagen. Net zoals het voor u geldt, is ook voor de ondernemers van het winkelcentrum de periode rondom de feestdagen één van de gezelligste periodes van het jaar. En deze feestelijke periode willen we graag met u doorbrengen. In dit magazine vindt u interessante informatie over ons winkelcentrum, nieuws van onze ondernemers, leuke artikelen om te lezen en tal van activiteiten die rondom de feestdagen zullen gaan plaatsvinden. Wat dat betreft heeft winkelcentrum Akkerhof ook in deze feestelijke periode weer veel te bieden. Leest u op het gemak dit magazine en laat u inspireren voor een fantastische feestmaand. De ondernemers en winkeliersvereniging heten u van harte welkom in ons overdekte winkelcentrum.

Erdal Erer Voorzitter winkeliersvereniging Akkerhof

Sinterklaas in Akkerhof Zaterdag 1 december

Op 1 december komt onze Goedheiligman aan op winkelcentrum Akkerhof. Dit gebeurt bij de hoofdingang van het winkelcentrum, onder de metro, voor de Primera en de Supervlaai, het is de bedoeling dat hij dan om 11.00 uur aankomt. Er zal dan een pietenorkest op hem staan te wachten met een heleboel geduldige kindertjes, natuurlijk, deze zullen de sint een muzikaal welkom heten. De Sint zal verder door het centrum trekken, onder begeleiding van het orkest en nog 2 pieten die, gedurende de hele dag te zien zullen zijn op het hele winkelcentrum, zij zullen acrobatische kunsten vertonen en het geheel uiteindelijk compleet maken.

Kerstmis op Akkerhof Zaterdag 22 december

Zaterdag 22 December, staat helemaal in het teken van Kerstmis. De kerstman komt dan op bezoek op winkelcentrum Akkerhof, ook neemt hij 2 lieftallige hulpjes mee, deze zullen een smakelijk tractatie aan het winkelend publiek uitdelen. Dit alles weer onder begeleiding van een sfeervol kerst-repertoire van muzikaal entertainment.

Colofon...

Pagina

..

4

Evenementen Spijkenisse

Theater De Stoep

Kindervoorstellingen

December: Zo 16 - 14.00 uur De Brandstichting Over de rand (3+) Volwassenen € 8,kinderen € 7,-

Concert

20 Januari: Zo 20 - 14.00 uur Frank Groothof Porgy & Bess (alle leeftijden) Volwassenen € 15,kinderen € 12,-

Theater

14 december: 20.15 uur Van Houts en De Ket – Sterk, zwart en zonder suiker

Bioscoop Arcaplex

Scheepsjongens van Bontekoe Vanaf December

Sterrenwacht Tweelingen

Het Akkerhof Magazine is gemaakt voor winkelcentrum Akkerhof. Redactie, vormgeving, fotografie, teksten en projectcoördinatie door Robbert Oelp en Ton van Reeuwijk. Columns door Walter van 't Oosten en Brigitte. Het magazine is de uitkomst van samenwerking tussen het bestuur van winkeliersvereniging Akkerhof en M&R de Papierwinkel te Maarssen. Druk door koninklijke Em. De Jong te Baarle – Nassau en verspreiding door G.E. Mailservice te Spijkenisse. Niets uit deze uitgave mag zonder de uitdrukkelijke toestemming van de uitgever worden gebruikt, verveelvoudigd of openbaar gemaakt. Prijs-, zet- of drukfouten voorbehouden.

Winkeliersvereniging Akkerhof Postbus 2002, 3200 CA SPIJKENISSE M&R de Papierwinkel - www.depapierwinkel.com

De sterrenwacht is iedere vrijdagavond, van september tot en met mei, vanaf circa 20:00 uur geopend voor leden en bezoekers.


Winkelcentrum Magazine

Pagina

..

5

.............. Een heerlijk avondje van Sinterklaas

Sinterklaas Oerhollands Familiefeest

Het vieren van Sinterklaas is in Nederland net zo Hollands als drop, pindakaas, frikadellen, klompen en tulpen. Ondanks het feit dat het belang van het vieren van Sinterklaas steeds minder wordt ten opzicht van het Kerstfeest, is het heerlijk avondje een familiefeest bij uitstek.

.

We geven u graag een aantal tips om het feest nog onvergeeflijker te maken dan het al is.

Gedichten

Surprises, cadeaus en gedichten. Ze gaan hand in hand als het gaat om het heerlijk avondje. Maar dichten is niet zo éénvoudig. Soms gaan er avonden ploeteren aan vooraf voordat een enigszins leuk gedicht uit de pen rolt.

.

Lekker snoepen

De winkels en de bakkerijen puilen uit met lekkernijen. Keuze genoeg op dat gebied. Maar nog leuker is om zelf in de keuken aan de slag te gaan. Een leuke en lekkere traktatie is die van de smulboot.

Herkent u deze situatie? Geen probleem. Surft u eens naar

www.sinterklaasgedichten.com

Op deze site vindt u een rijmmachine en tal van voorbeeldgedichten die u het rijmen en dichten uit handen nemen. Maar voor de notoire doe-het-zelvers is er een handig stappenplan, rijmtips en een rijmwoordenboek. De ideale middelen om uw creativiteit een handje te helpen.

.

Cadeaus

Surprises en cadeaus. Een heerlijk avondje heet niet voor niets een heerlijk avondje. Bij de winkeliers van het winkelcentrum vindt u gegarandeerd leuke cadeaus voor Sinterklaasavond. Keuze genoeg en de ondernemers hebben weer hun best gedaan om u te inspireren.

Succes gegarandeerd. Ingrediënten: cake of ontbijtkoek, boter, hagelslag, cocktailprikkertjes met een vlagje en schuimpoppetjes. Bereiding: Snij een plak cake of ontbijtkoek en snij er twee hoekjes vanaf zodat je een boot krijg. Bewaar de hoekjes wel want die heb je straks nog nodig. Smeer de zijkanten in met boter. Doe op een bordje hagelslag en rol de boterkant van de boot door de hagelslag. Maak nu van de twee hoekjes, die je op elkaar plakt door er wat boter tussen te smeren, het dek van de boot. Prik daar het vlaggetje doorheen en zet er passagiers op van schuimpjes. En smullen maar!

.

Lekker drinken

Zo tegen het einde van november komt Sinterklaas weer in het land. Vroeger dronken de mensen in deze tijd van het jaar Bisschopswijn. Hier het oude recept. Benodigdheden: 1 sinaasappel, 1 citroen, 8 kruidnagels, 1 fles zoete rode wijn,¾ liter water, thee of druivensap, 1 kaneelstokje, Eventueel suiker. Bereiding: Borstel de sinaasappel en de citroen goed af met warm water en steek de kruidnagels er in, Leg de vruchten in een hoge, goed geëmailleerde pan (geen metaal, dit geeft een smaakje) en giet de wijn, het water (of thee, of druivensap) er bij, leg het kaneelstokje ook in de pan en doe het deksel er op, Laat de Bisschopswijn enkele uren zachtjes trekken (niet koken!) en voeg eventueel naar smaak suiker toe, drink de bisschopswijn warm! Alcoholvrije variant Met het vieren van de verjaardag van Sint Nicolaas kun je natuurlijk ook alcoholvrije Bisschopswijn drinken. Dit maak je door rode-vruchtensap of verdund bessensap te gebruiken in plaats van wijn.

“Zaterdag 1 december KOMT SINTERKLAAS” In de Akkerhof


FEESTMAAND AANBIEDING! Dames huishoud portemonnee leer van 19,95 nu voor

14,95

Heren billfold leer

9,95

van 14,95 nu voor

Bepe, Winterakker 17, 3206 TG Spijkenisse Telefoon: 0181 - 637 256

BIKE

VERKOOP & REPARATIE Hele maand december 5% korting

1 7 9,-

op het gehele assortiment

A an b i e d i n g : Ce m b i o c i t y b i k e verend voorvork, verend zadelpen, Shimano 21 versnellingen

Van 229,00

voor

W i n t er a k k e r 1 4 a , t e l e f o o n 0 1 8 1 – 6 8 7 3 0 3 fa x 0 1 8 1 – 6 8 7 3 0 1

SUPERMOOIE KERSTKRANSEN

Opgemaakt met Kerststerren, Kerstballen en decoratiemateriaal

2,95 9,95

Vers en gedroogd vanaf Zelf Kerststukjes maken?

Lenteakker 130 - 132, 3206 TB Spijkenisse www.ado-bike.com adobikespijkenisse@live.nl

GLAZEN VAAS

KISTJE PLAATMOS

3,95

vanaf

Vanaf 24 november is het weer zover. De mooiste Kerstbomen zijn er weer. O.a.

* Nordmann * Blauwsparren

Supermooi en supervol van naald. U vindt ze bij ons, Plantenbeurs Winkel Centrum Akkerhof Spijkenisse

MOLENDIJK VERSVLEES PALEIS

R IJ N, MA A S & IJ SS E L

D IK B I L RU N DV L E E S S U P E R K WA L I T E I T V O O R D E L A AG S T M O GE L I J K E P R I J S KIJK, PROEF & VERGELIJK

Het beste en het lekkerste vlees komt van deze vrouwelijke koeien. Wij kopen deze koeien van maar één boer. De koeien worden 2 keer gemest, en zijn slachtrijp nadat ze 2 keer hebben gekalft. (mannelijk vlees is harder en taaier). Samen met de boer bepalen we of ze vet genoeg zijn. Pas dan wordt er geslacht. (Ook mager vlees uit een vette koe smaakt beter). Uit deze koeien verkopen wij ook Cote du Boeuf. Een Cote du Boeuf heeft 7 tot 9 weken gerijpt met been in de koeling zonder vacuum of vrieskist. Dit kan alleen met een zuiver en natuurlijk gevoerde koeienras. Absoluut zonder hormonen en medicijnen. Dit stukje vlees wat eigenlijk alleen in toprestaurants a la Herman den Blijker wordt geserveerd is bij ons verkrijgbaar inclusief bereidingstips!

MOLENDIJK VERSVLEEPALEIS WINTERAKKER 2 TELEFOON: 0181 - 637258


Winkelcentrum Magazine

Pagina

..

7

... Overdekt en lekker veel keus

DE KLANT AAN HET WOORD...

In onze vorige editie lieten we al een aantal klanten aan het woord. We stelden hen de vraag, waarom men het winkelcentrum bezocht. Ook in deze feestelijke editie van het Akkerhof magazine vroegen we een tweetal klanten naar hun mening over het winkelcentrum.

Ben toch zeker Sinterklaas niet!

Voor een columnschrijver is de periode rondom de feestdagen één van de leukste van het jaar. Al weken lang wacht ik tot de telefoon gaat en de eerste opdracht wordt verstrekt. Deze periode staat garant voor inspiratie. Natuurlijk heb ik mijn voorbereidingen al getroffen. Daar begon ik in de zomerperiode al mee. Diverse columns staan in de steigers om met een kleine aanvulling gepubliceerd te worden. Deels gaat het over mijn eigen leven met gezin en familie. Deels gaat het over de opdrachtgevers die ook dit jaar weer spectaculaire acties rondom de feestdagen hebben georganiseerd. Geheel onverwachts op een dinsdagavond ging om een uurtje of acht, toen de koffie net gedronken was, de telefoon. Het was die aardige voorzitter van winkelcentrum Akkerhof. Hij is er altijd als de kippen bij. Opvallend genoeg was de aanleiding van zijn verhaal dit keer bijzonder lang. Normaal gesproken wordt gevraagd een feestdagencolumn te schrijven en is daarmee de kous af. Maar dit keer ratelde die voorzitter van de winkeliersvereniging maar door en door. Als eerste begon hij over de fantastische ondernemers. Hij vervolgde met de opsomming van een aantal nieuwe winkeliers waaronder de Ado fietsenwinkel. Hij had het over de verbouwing van het Vers Vlees Paleis. Toen kwamen de ideeën omtrent de activiteiten die tijdens de feestdagen worden gehouden. We waren inmiddels zo’n 15 minuten verder. Net op het moment dat ik verwachtte dat hij de opdracht zou verstrekken, begon hij verder met zijn enthousiasme over het winkelcentrum. Aangezien ik als klant uw voorzitter niet in de reden durf te vallen, duurde zijn betoog over het winkelcentrum in Spijkenisse maar liefst een half uur. Toen plotsklaps, op het moment dat ik dacht dat het bij een gezellig praatje zou blijven, stelde de voorzitter de vraag die in huize van ’t Oosten voor verbazing zou zorgen. “Beste Walter, voor de komende feestdagen zijn we nog op zoek naar een hulp Sinterklaas en Kerstman. Zou jij dat dit jaar voor je rekening willen nemen?” Natuurlijk, stamelde ik wat verbaasd en legde de telefoon op de haak.

Mijn vrouw, die zeer gevoelig is voor afwijzing, zag de bui al hangen. Ze is, laten we het maar voorzichtig zeggen, er niet zo’n voorstander van. Ze stelt me namelijk, als voorzitter van haar vrouwenclubje, al jaren dezelfde vraag. Het feit dat ik meteen ja zei, zorgde voor de nodige spanning in het huis. Want tot op heden heb ik een spectaculair optreden voor de vrouwenclub van mijn vrouw altijd kunnen vermijden. Natuurlijk heb ik uw voorzitter teruggebeld en hem de situatie uitgelegd. Hij heeft veel begrip, maar wil een nee niet accepteren. Ze zitten inmiddels met hun handen in het haar. Nou ik ook, kan ik u verzekeren. Kies ik voor een vriendelijke voorzitter maar voor een verdrietige vrouw. Of kies ik juist voor het tegenovergestelde. De vraag is inmiddels zo cruciaal dat ik aan de voorbereidingen voor de feestdagen nog niet ben toegekomen. Ik word gek van die allesbeslissende vraag. Maar toen, geheel onverwachts kwam uw winkeliersvoorzitter met de meest simpele oplossing. “Walter dan doe je het toch voor allebei, iedereen tevreden en probleem opgelost.” Kijk en dat is nu precies wat mij van de winkeliersvereniging, de ondernemers en het winkelcentrum zo bevalt. De oplossing zit in een klein hoekje en hoeft allemaal niet zo groots te zijn. Daarom kan ik het uiteindelijk ook niet laten.

Dus als u nu met Sinterklaas en Kerst een bezoek aan Akkerhof brengt. Geef me dan eens een hand ter bevestiging van uw begrip voor mijn situatie. Maar wel mondje dicht, want het is natuurlijk wel ons geheim. Rest mij u nog zeer prettige feestdagen, een fantastisch uiteinde en een gezond en voorspoedig 2008 te wensen. En Akkerhof? Blijft u er vooral komen of als u er nog niet ben geweest (of lang geleden); breng eens een bezoek. Want het is en blijft een fijn winkelcentrum.

Walter van ‘t Oosten

Nel & Rinus overvecht “Hebben we nog genoeg voor een bakkie koffie?”

In één van de winkelstraten van het winkelcentrum liepen we Nel en Rinus Overvecht tegen het lijf. Ze stonden op het punt één van de winkels van het winkelcentrum binnen te gaan. Gelukkig konden we er nog even een praatje mee maken. Nel “Ik vind Akkerhof een heerlijk winkelcentrum. Er is een uitgebreids assortiment, veel keus, leuke medewerkers en de sfeer is er altijd uitstekend.” Rinus, haar man, vult de woorden van Nel aan: “Ik ben een beetje op de centen maar gelukkig is er veel voordeel bij de winkeliers te halen.”

Gewoon er lekker even gezellig uit. Lekker rondneuzen

André en Lisette Faassen vinden het Winkelcentrum oergezellig en zijn ook erg blij dat “Akkerhof” op steenworp afstand van hun huis ligt. Ik werk van huis uit en Lisette is op vrijdag altijd vroeg uit haar werk. Dan roept ze al meteen wanneer ze binnenstapt even naar boven: “André ben je klaar”?

Wij vinden het namelijk heel gezellig om dan even het winkelcentrum in te duiken. Je hebt er zoveel keus. Ikzelf loop bijna altijd even de Musicstore binnen en ga dan ook elke week met een CD of DVD naar buiten. Maar ook een beetje rondneuzen, een bakkie drinken of een heerlijke Turkse pizza eten is allemaal mogelijk.

Wekelijkse boodschappen

Lisette: “ Maar rondneuzen is niet allen wat we doen. Ook onze wekelijkse boodschappen halen we gewoon op het Winkelcentrum. De dagelijkse boodschappen bij Albert Heijn en de Plus en de specialistische producten bij de lokale ondernemers.” André daarover: “We doen eigenlijk alles samen. Ik ga liever naar al die winkeliers in het winkelcentrum dan naar die grote supermarkten. Enfin, keus en kwaliteit genoeg.”

...

Hebben we nog genoeg voor een bakkie?

Op het moment dat we Nel en Rinus aanspraken waren ze hun portemonnee aan het controleren. We waren toch wel benieuwd naar het waarom. Nel daarover: “We nemen graag een bakje koffie in het winkelcentrum. We tellen even de losse centjes om met klein geld af te rekenen.” Met een ferme handdruk namen we afscheid van Nel en Rinus in de overtuiging weer een tevreden klant gesproken te hebben.

Winkelcentrum Akkerhof, een bijdehand winkelcentrum. Iedere dag van de week bewezen.

In ons winkelcentrum zijn circa 40 winkels gevestigd. Niet alleen heeft de winkeliersvereniging en de eigenaar van het vastgoed een behoorlijke vinger in de pap voor de keuze van een ondernemer. Zo ook kiezen steeds meer winkeliers en ondernemers voor winkelcentrum Akkerhof in plaats van andere winkelcentra in de regio. Daardoor is winkelcentrum Akkerhof verzekerd van kwalitatieve ondernemers.

Op en rondom ons Lekker rondneuzen of de dagelijkse boodschappen. Wij kopen eigenlijk al onze producten op het winkelcentrum.

...

winkelcentrum vindt u een ABN-AMRO

bankkantoor, een

uitgiftepunt van de Rabobank en het Postkantoor.


Senseo apparaat vanaf

55,-

Al m ee r d a n 2 5 ja a r een b e t ro u w b a a r a d r e s v o o r : * oogmeting * oogdruk meting * lensaanpas * deskundig advies

Donkere dagen? Nu voordelige spaarlampen van ons eigen merk

3,95

Kortom alles op het gebied van oogzorg. Komt u gerust eens lang voor een uitgebreide oogcontrole. van der Heiden Optiek

Zomerakker 32, 3206 TH Spijkenisse, telefoon: 0181 - 638196

Voor onderdelen en accessoires van: wasmachine - droger - vaatwasser - koelkast - oven - kookplaat - stofzuiger - klein huishoudelijk

Tevens verkoop van onder andere: lampen - tl buizen - batterijen en laders - inktcartridges - electra - ontkalkers en professionele reinigingsmiddelen - audio / videokabels etcetera

Albert Heijn

Iedere dag geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur. Op donderag geopend tot 21.00 uur. Ruime gratis parkeergelegenheid. De hele dag vers gebakken brood. Ruim aanbod verse producten. Verrassend veelzijdig.

Zomerakker 105, 3206 TL Spijkenisse


Winkelcentrum Magazine

Pagina

..

9

MOLENDIJK VERSVLEES PALEIS BIJ ONS VERKRIJGBAAR: - Alles van het rund. - de sappigste rollades - de lekkerste kippetjes - de standaard gourmet/fondue - de luxe gourmet - de lekkerste en verse salades - de paté’s en Italiaanse vleeswaren

FIJNE FEESTDAGEN TOEGEWENST!

December, de lekkerste eetmaand van het jaar!

Ook wij voelen de drukte en de vele vragen weer langzaam toenemen. Voor een geslaagde Kerst of Oudjaar slaagt u zeker als u bij ons besteld.

Molendijk Versvleespaleis

Wij zijn gevestigd aan de Winterakker 2, Telefoon: 0181 - 637 258

En natuurlijk kalkoen, konijn, haas en alle soorten wild. Wij openen niet op zondag voor Kerst. Want wij zorgen ervoor dat uw bestelling tot in de puntjes verzorgd maandag voor u klaar ligt en af kunt halen.

Versvlees Paleis, niet alleen met Kerst, maar het hele jaar door die sappige karbonades en magere speklapjes, dat lekkere draadjesvlees, de overheerlijke stamppotten, de eigen rookworsten, het slagersgehakt, de fijne vleeswaren, gegrilde kippetjes enz.

Het team van Versvlees Paleis heet u het hele jaar door welkom. Zie ook elke week onze aanbiedingen in Weekblad Spijkenisse

Veilige leefomgeving in Akkers Centrum

Een veilige leefomgeving is een van de speerpunten in het beleid van college van burgemeester en wethouders. Aan de hand van wijkveiligheidsplannen worden – in samenspraak met de bewoners – per wijk of buurt diverse maatregelen genomen om de veiligheid te verbeteren. De vestiging van een laagdrempelige Service en Informatiepunt, waar bewoners hun opmerkingen over zaken in de wijk kwijt kunnen is een van die acties.

Het bestuur van het winkelcentrum en manusje van alles de heer Hoek onderhouden goede dagelijkse contacten met de wijkagent.

speciale aanbiedingen voor Sinterklaas

Gloria Van de Bilt eau de toilettespray 100 ml. van 32.00 voor Maroussia eau de toilettespray 100 ml. van 32.50 voor

VOOR DE HEREN

Alle soorten Axe after shave 100 ml. van 9.95 voor Axe douche diverse soorten 100 ml. van 2.89 voor

14.95 19.95 5.95 1.99

Wij zijn gevestigd aan Winterakker 6 -8 Telefoon: 0181 - 638920

Zeker voor een Service en Informatiepunt is het belangrijk dat de bereikbaarheid zo groot mogelijk is. Het gaat er tenslotte om dat als mensen binnenstappen of bellen er altijd iemand aanwezig is. Het centrum is daarom op werkdagen van tien uur ’s morgens tot tien uur ’s avonds geopend en op zaterdag van tien tot een uur ’s middags. Door die ruime openingstijd en de betere toegankelijkheid hebben mensen in de wijk er alle vertrouwen in. Dat blijkt wel uit het feit dat het aantal meldingen duidelijk is gestegen en er nu zo’n 100 meldingen per maand binnenkomen. De meldingen variëren van troep rond containers tot het signaleren van de verkoop van drugs. Mensen worden geïnformeerd over de afhandeling van hun meldingen. De betrokken instantie, hetzij van de politie, het rayon of een stadswacht, is na een melding meestal snel ter plaatse. Het Service en Informatiepunt is niet – zoals wel eens wordt gedacht – uitsluitend bestemd voor inwoners van De Akkers. Ook mensen uit direct omliggende wijken kunnen er hun opmerkingen kwijt. Het Service en Informatiepunt is gevestigd in het Wijkcentrum De Akkers, Lenteakker 5, 3206 TB Spijkenisse; telefoon (0181) 680 177. E-mail: servicepuntakkers@spijkenisse.nl Naast het openen van een Service en Informatiepunt is er in Akkers Centrum de laatste paar jaar veel aan gedaan om de bewoners en bezoekers een veilige en vooral leefbare woonomgeving te bieden. Veel illegale inwoningen zijn beëindigd, tien hangjongeren hebben met succes een werk- en scholingstraject gevolgd. Er is extra verlichting geplaatst, door de politie en stadswachten zijn fietsenacties gehouden en er wordt aan gewerkt om het fietspad dat door het winkelcentrum loopt zo veilig mogelijk te maken.


Winkelcentrum Magazine

Pagina

..

10

LEUKE DECEMBERUITJES

GEZELLIG!

.

- Met de groeten van Brigitte -

Gezellig, dacht ik toen me werd gevraagd een leuke column voor winkelcentrum Akkerhof te gaan schrijven. Als journaliste word ik regelmatig gevraagd om voor ondernemers en winkeliers artikelen te schrijven. Maar voor een winkelcentrum heb ik dat eigenlijk nog nooit gedaan. De reden is niet zo moeilijk achterhalen. Er zijn in Nederland niet zo veel winkelcentra die hun eigen magazine uitgeven. Dat geeft eigenlijk al aan hoe bijzonder winkelcentrum Akkerhof is. Want zeg nu eerlijk, welk ander winkelcentrum in Spijkenisse heeft haar eigen magazine? Samen met de ondernemers vindt er in het winkelcentrum heel wat bedrijvigheid plaats. Als klant zie je dat bij een bezoek aan het winkelcentrum direct. Er is een groot aanbod van dagelijkse benodigdheden, inspiratie doe je op bij het bezoeken van de winkeliers en de sfeer is overal even vriendelijk. Het is een winkelcentrum waar je je al snel thuis voelt. En ook ik had dat bij het bezoek wat ik enkele weken geleden bracht. Parkeren was er geen probleem, de medewerker (sters) van de winkeliers waren allemaal even vriendelijk en behulpzaam en ik kwam terug met de boodschappen die ik wilde hebben.

.

December is de leukste maand van het jaar. Het is een periode waarin sfeer en gevoel heel erg belangrijk is. In ieder geval, zo is het in ons gezin geregeld. Ik weet zeker dat dat geen uitzondering op de regel is. Ruim van te voren pakken tuincentra uit met enorme en spectaculaire kerstshows, vanaf september liggen de eerste Sinterklaasartikelen in de schappen van de supermarkt, van de geur van oliebollen krijg ik nooit genoeg en ik heb al lang bepaald wat ik ga doen als ik een grotere prijs in de oudejaarsloterij heb gewonnen. Wat dat betreft, kijk ik er al maanden naar uit. Het heeft echter ook zijn keerzijde. Feestdagenstress noemen ze dat. Inkopen, voorbereiden, nadenken, flinke drukte in de winkels en altijd één belangrijk ding vergeten. Voor de één een grote lijdensweg. Voor de ander een noodzakelijk kwaad. En voor weer een ander hoort het er simpelweg gewoon bij. Wat u er ook van maakt met de feestdagen. U weet dat er in Spijkenisse een fantastisch winkelcentrum is. Daar kunt u terecht voor veel van uw wensen. Samen met de winkeliers van het winkelcentrum in de wijk De Akkers, weet ik zeker dat u leuke feestdagen gaat beleven. Aan Akkerhof zal het in ieder geval niet liggen. Prettige dagen en een voorspoedig 2008.

W

at gaan we doen in December...

Kerstcircus Ahoy

Van 21 t/m 30 december 2007 bent u van harte welkom in Ahoy Rotterdam voor de 37e editie van Kerstcircus Ahoy. Spectaculaire acts van de crème de la crème uit de circuswereld garanderen een onvergetelijke voorstelling voor jong en oud. Het Kerstcircus Ahoy vormt een sfeervolle traditie aan het feestelijke eind van de decembermaand.

Kerstmarkt Düsseldorf

Kerstland Utrecht

Van 25 december tot en met 30 december 2007 worden de Veemarkthallen in Utrecht weer omgetoverd tot Nederlands grootste overdekte pretpark. En dat alles natuurlijk in een gezellige kerstsfeer.

Kerstmarkt Valkenburg

Voor een bijzondere kerstmarkt bent u in Valkenburg aan het juiste adres. Aan de voet van de Cauberg vindt u ingang naar de Gemeentegrot van Valkenburg. Deze grot, met haar tientallen kilometers lange gangenstelsel vormt het middelpunt van de Valkenburgse kerstmarkten. De Valkenburgse kerstmarkten vinden plaats van 16 november tot en met 22 december.

Winterland Maastricht Düsseldorf is het hele jaar door een winkelparadijs. Geen wonder dat ook tijdens de traditionele kerstmarkten de stad mensen van heinde en ver aantrekt. De kerstmarkt in Düsseldorf is meerdere malen uitgeroepen tot Kerstmarkt van het jaar. Waar wacht u dus nog op? De kerstmarkten in Düsseldorf lopen van 22 november tot en met 23 december en zijn dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00.

Van 1 december 2007 tot en met 6 januari 2008 wordt het Vrijthof in Maastricht weer omgetoverd in een wintersprookje. Een kerstmarkt, schaatsbaan, café Winterland, het Huis van de Kerstman, het reuzenrad en de grand carrousel dragen bij aan een wintersfeer die u nergens anders aantreft.

MET DE SLEE NAAR BENEE...

Cultuur uit de Hoeksche Waard

Cultuur uit de Hoeksche Waard. Traditiegetrouw vindt ieder jaar het spectaculaire evenement met de slee naar benee plaats. Dit jaar vind de editie plaats op vrijdag 28 december 2007. Voor meer informatie kijkt u op

www.metdesleenaarbenee.nl


Winkelcentrum Magazine

Pagina

E

ten & Drinken, Kleding & Gifts

..

11

SYNONIEM VOOR DECEMBER...

Heerlijk die feestdagen. Lekker en uitgebreid eten, genieten van het beste wat op het gebied van drinken te verkrijgen is. Een nieuwe outfit om zo goed mogelijk voor de dag te komen en uiteraard het geven en krijgen van cadeautjes. Het zijn synoniemen voor de maand december. Met Pakjesavond, twee overheerlijke kerstdagen en een fantastisch oud & nieuw is winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse het ideale adres op deze gebieden.

D r i n k e n . . . K l e di n g . . .

E t en . . . Uitgebreide keuze ...

Het water loopt je in de mond...

Keuze genoeg...

Proost, prettige feestdagen en een voorspoedig 2008

Het leuke van Kerstmis

In winkelcentrum Akkerhof vindt u diverse winkels op het gebied van kleding...

Ruime keuze, scherp geprijsd en een uitstekende kwaliteit...

G ifts . . . Op Akkerhof is voldoende keus en veel variatie...

De feestdagen. Het is een goede reden om een dierbare een cadeau te geven...

Kerstmis wordt door veel inwoners gezien als één van de leukste dagen van het jaar. Sfeervol genieten van heerlijk eten en drinken, elkaar cadeaus geven als dank voor het afgelopen jaar en bewust tijd reserveren voor familie en vrienden. Het is een rustpunt in het altijd hectische leven van de mens.

Kerstmis foto logo puzzle

Winkeliers en personeelsleden kijken over het algemeen uit naar de dagen voor Kerst. Ondanks de enorme drukte heerst er rond de feestdagen vooral een gevoel van gezelligheid. Als het nu gaat om leuke cadeaus, de inkopen voor de kerstmaaltijden, de persoonlijke verzorging, de aankleding van het huis of er zelf tip top uitzien tijdens de feestdagen. Bij de winkeliers van winkelcentrum Akkerhof bent u aan het juiste adres.

Oud & Nieuw viering

Oudejaarsavond. Een avond die valt onder de categorie “leukste dagen van het jaar”. Oliebollen,

knallende kurken, de oudejaarsconference, terugblikken op het jaar, een winnend staatslot en een avond vol plezier. Nieuwjaarsdag. Familiebezoek om elkaar een voorspoedig nieuwjaar toe te wensen, bloemetje van je gasten, laatste oliebollen van gisteren, laatste sigaret, strak in het pak bij je familie, nieuwjaarswals op tv. Keuzes genoeg om tijdens deze twee bijzondere dagen te maken. De winkeliers van ons winkelcentrum helpen u daar graag bij.

...

Logo’s en beeldmerken zijn herkenbaar voor een onderneming. U herkent ze uit duizenden. Althans, dat is vaak de gedachte die ze op het hoofdkantoor hebben bedacht. Maar is dat ook zo in de praktijk? We nemen de proef op de som door middel van een foto logo puzzle. Hieronder vindt u 15 logo’s, beeldmerken of delen van de naam van een willekeurige winkel. Alle 15 beelden horen bij een winkelier of ondernemer die in het winkelcentrum gevestigd is. Herkent u ze allemaal?

1..................................... 2..................................... 3..................................... 4..................................... 5..................................... 6..................................... 7..................................... 8..................................... 9.....................................

10................................... 11................................... 12................................... 13................................... 14................................... 15................................... Naam: Adres: Woonplaats:

Telefoonnummer:

Vul de winkeliers van bijbehorende logoʼs in, vul uw gegevens in en lever dit blad in bij Primera Akkerhof voor Donderdag 20 december 2007. Dan maakt u kans op schitterende prijzen.


Winkelcentrum Magazine

Pagina

..

12

.......... Gezellig & lekker eten tijdens de Kerst

Het kerstdiner

Wat doen we dit jaar met het kerstdiner? Een terugkerende vraag voor iedere familie. Doen we het dit jaar makkelijk, gaan we uit eten, nodigen we iedereen uit, zullen we het een keer zeer uitgebreid doen of gaan we op bezoek bij fa-

milie? Wat betreft het maken van keuzes op het gebied van het kerstdiner bij u thuis zijn er tal van mogelijkheden en

wordt u via allerlei manieren (internet, uitgaven van winkelketels, boeken e.d.) u geholpen. Toch doen wij daar ook

nog een schepje bovenop. We geven u geen voorbeelden van concrete diners. Wel nemen we een aantal thema’s onder de loep die als uitgangspunt kunnen dienen voor uw kerstdiner.

Groot, machtig en prachtig

“Mijn riem moet los” is het effect wat bij dit thema wordt nagestreefd. Het is een keuze voor liefhebbers van stevig eten. Vleesgerechten, wildgerechten, wintergroenten, calorierijke desserts, een mooi kaasplankje en voldoende bijgerechten vormen een plaats in het geheel.

Klein en gezwicht voor licht

Lekker licht om je op Kerst nog fit en actief te voelen. Visgerechten en gevogelte zoals kalkoen zijn een uitstekende keuze. Zorg voor salades en lichte groenten, zoals worteltjes. Vermijd sauzen en slagroom en kies voor vers fruit of een vruchtentaart als afsluiting van een licht Kerstmenu.

Het komt van ver en het is lekker

De buitenlandse keuken heeft veel te bieden. Het wordt een verrassing als u uw gasten een buitenlands kerstdiner voorschotelt. Oosters getint, inspiratie uit Scandinavische landen of wat dacht u van een traditioneel Amerikaans kerstdiner? Keuze genoeg op dat gebied.

Lekker, makkelijk en snel

Er zijn genoeg mensen die niet zo’n held in de keuken zijn of ontbreekt het u aan tijd. Gemaksvoedsel is er zeker gedurende de feestdagen in overvloed te verkrijgen. Spit u de speciale uitgiftes van supermarkten, slagers en dergelijke er maar op nu.

Vlees noch vis

De vegetarische keuken heeft zich de afgelopen decennia danig ontwikkeld. Een niet zo traditionele benadering voor Kerst maar ongetwijfeld een bijzonder verrassende. Inmiddels zijn er veel vegetarische kookboeken op de markt om hulp te bieden bij het maken van keuzes. Daarnaast is het assortiment op dit gebied in de traditionele supermarkt behoorlijk toegenomen.

Gezellig samen het Kerstdiner voorbereiden. Romantisch... Haal uw ingrediënten in de winkels van Winkelcentrum Akkerhof. Lekker alles bij elkaar.

e t i s e e n kw e s t i e v a n H o v e r d en k e n & k eu z e s m a k e n . . .


Winkelcentrum Magazine

Cote de Boeuf

Voor liefhebbers van rundvlees een ware traktatie...

Pagina

Ingrediënten:

- 1 cote de boeuf - 50 gram roomboter - 50 gram rundervet - Peper en zout

Bereiding:

Smelt de boter en laat het even rusten zodat het vet zich scheid van de waterige substantie. Breng het vlees flink op smaak met peper en zout. Verwarm een zware pan met een dikke bodem en smelt hierin het rundvet. Zet het vuur nu hoog en voeg het vet toe van de boter. Als de pan nu heet is, braad u het vlees aan beide kanten ongeveer 1 minuut per kant. Na het braden legt u voorzichtig het vlees op een bakplaat die ingesmeerd is met boter en laat u deze een half uur rusten. Verwarm een oven tot 120 graden Celcius. Als u het vlees nu gerust heeft, zet u het vlees in de oven, het liefst met een thermometer die u instelt op 50 graden Celcius voor rosé vlees. Indien u geen thermometer heeft, laat u het vlees 15 minuten in de oven, waarbij u elke vijf minuten het vlees omdraait. Nu het moeilijkste moment: het vlees is rosé als u het indrukt met uw vinger en daarna weer rustig mee veert. Is het vlees zo zacht dat u er bijna doorheen kan drukken dan laat u het vlees nog 5 minuten in de oven en controleert u het vlees weer, net zo lang tot het vlees licht meegeeft. Dan weet u dat het vlees gaar is. Als het vlees de juiste temperatuur heeft bereikt kunt u het vlees snijden in dunne plakken (ongeveer 1 centimeter). Nu legt u de plakken vlees voorzichtig weer op de bakplaat en brengt u het vlees weer op smaak met zout. Zet de schaal voor ongeveer 1 a 2 minuten weer in oven zodat het vlees weer warm wordt, maar oppassen dat het niet vlees niet doorgaart!!

* Een kwalitatief goede en heerlijke cote de boeuf vindt u bij Vers Vlees Paleis in winkelcentrum Akkerhof.

13

Kerstfilm klassiekers...

Het kerstgevoel voorafgaande aan Kerstmis is haast net zo belangrijk als de twee feestelijke dagen zelf. Sfeer wordt gecreëerd met aankleding, muziek, eten, drinken maar zeker ook met old time X-mas klassiekers op filmgebied. We zochten er een aantal voor u uit. Lekker TV kijken of de DVD huren bij het Videoland filiaal in ons winkelcentrum. We zochten vijf klassiekers voor u uit:

SCROOGE

Dat wordt lekker smullen. Een ware tractatie...

..

JINGLE ALL THE WAY

Een muzikale vertelling van 'A Christmas Carol' van Charles Dickens. Albert Finney is Ebenezer Scrooge, een gierige man die niet van kerst houdt. Hij wordt op kerstavond door zijn voormalige partner Jacob Marley (Guinness) bezocht en 's nachts door drie kerstgeesten.

WHITE CHRISTMAS

Twee oude legermakkers, Phil en Bob, die nu een zang- en danskoppel zijn, ontmoeten de glamoureuze Haynes-zusters, en besluiten ze te vergezellen naar hun volgende voorstelling in het Columbia Inn Hotel. Zij ontdekken dat het hotel eigendom is van hun oude legercommandant. Maar doordat er geen sneeuwval is en het hotel van wintergasten moet zien te overleven, gaan de zaken slecht en is het moreel laag. Daarom besluit het duo om in het geheim een grootse show op poten te zetten.

Howard Langston is een sympathieke zakenman die van zijn familie houdt, maar niet genoeg tijd aan ze kan besteden. Met kerst staat bovenaan het verlanglijstje van z'n zoon de speelgoedpop Turbo Man, om die in handen te krijgen moet Howard het gevecht aangaan met de dolgedraaide Myron. Dit betekend oorlog en Howard heeft besloten te winnen, wat er ook gebeurt.

THE SANTA CLAUSE

TIP! THE GRINCH

Op een nacht valt de kerstman van het dak en Scott voelt zich verplicht zijn rol over te nemen. Scott en zijn zoon Charlie haasten zich naar de Noordpool. Daar ontmoeten ze Bernard, de chef van de elfjes, die hen hun nieuwe verantwoordelijkheden uitlegt. Scott houdt niet echt van de plotse verandering in zijn carrière maar Charlie vindt het schitterend, want zijn vader wordt steeds dikker en krijgt nu ook een baard.

In een sneeuwvlok ligt het magische land van de Who's, een volkje dat houdt van Kerstmis en feest vieren. Maar bovenop de berg leeft de 'Grinch', een oude knorpot die de kerstdagen haat en alleen maar wraak wil nemen op diegenen die hem kwaad hebben gedaan. Op kerstavond besluit hij naar het dorp af te zakken, vermomd als de kerstman, en de cadeautjes en kerstversieringen te stelen. De kleine Cindy Lou Who kan niet begrijpen dat iemand zo stout kan zijn en probeert contact te zoeken met de 'Grinch'.


Primera Akkerhof, Winterakker 34, 0181-637337

Wereldprimeur: gezonder 'roken'

-

BEKEND VA N DE T V Geen vuur, geen verbranding, geen teer, geen echte rook, geen asbakken, geen peuken, geen vieze geurtjes en geen luchtvervuiling (geen CO²).

SuperSmoker is een alternatieve sigaret die lijkt op een echte sigaret, smaakt als een echte sigaret en dampt als een echte sigaret. Hij is voorzien van een verwisselbare sigaretfilter. SuperSmoker bevat geen tabak.

Het nicotinegehalte is vele malen lager dan een klassieke sigaret.

Met SuperSmoker bespaart U tot

65% op uw huidige rookkosten.

Bij besteding van 5 euro aan lottoproducten,

NU EEN GRATIS kraslot twv. 1 euro

Alleen inwisselbaar bij Primera Akkerhof Zolang de voorraad strekt.


Primera Akkerhof, Winterakker 34, 0181-637337

B IJ B E S TE D IN G

VAN â‚Ź 10,maakt u kans op diverse schitterende prijzen o.a. een

LCD TV!

Dubbele Primera zegels bij aankoop van 1 oudejaarslot

ALLEEN BIJ

AKKERHOF

trekking zaterdag 29 december 2007

Doe mee met de kleurplaat actie van Akkerhof!!!

De uitreiking vindt plaats

op 5 december

Haal een kleurplaat bij de winkeliers van Akkerhof en lever deze voor 5 december 12:00 uur in bij

Primera Akkerhof.

Er zijn diverse categorieĂŤn en mooie prijzen te winnen.

DE GESCHIEDENIS VAN SINTERKLAAS

Natuurlijk is het feest van Sinterklaas een alom oude Hollandse traditie. Het heerlijk avondje staat gelijk aan lekkernijen, gezellig bij elkaar komen en het ontvangen en uitdelen van cadeautjes. Maar wat is eigenlijk het achterliggende verhaal achter Sinterklaas? We zochten het voor u uit. In de vierde eeuw na Christus was Sint Nicolaas de bisschop van Myra, een plaatsje in het huidige Turkije. De legende gaat dat hij zijn dorp van de ondergang heeft gered. Daarnaast gaat het verhaal dat hij drie overleden kinderen weer tot leven heeft gewekt. Ook bleek hij geschenken en bruidsschatten aan arme meisjes gegeven te hebben. Kortom, een echte Sinterklaas dus. Niet alleen in Nederland wordt Sinterklaas gevierd. Ook onze Zuiderburen, de Belgen, verwelkomen ieder jaar Sinterklaas en zijn Pieten met de stoomboot.


AKKERHOF

GEZOCHT: VUURWERK

1. Mensen die GRATIS staatsloten willen 2. Mensen die GRATIS inktcartridges voor hun printer willen navullen 3. Mensen die GRATIS postorder pakketten willen versturen via DHL/Selectvracht 4. Mensen die geen dagfilms meer willen

BELONING: 1. Koopt u 10 Staatsloten met Jackpot dan krijgt u direct 1 Staatslot met Jackpot GRATIS! Bij aankoop van losse Staatsloten met Jackpot ontvangt u een spaarzegel, bij een volle spaarkaart met 20 zegels krijgt u 1 Staatslot met Jackpot GRATIS!

2. GRATIS uw inktcartridge navullen via ons spaarkaartsysteem: 5 keer navullen.. 6e keer GRATIS!

3. 7 dagen per week postorder pakketten van o.a. Otto/Wehkamp/Neckermann GRATIS halen en brengen!

4. Filmliefhebbers opgelet! Onze nieuwste films, net uit de bioscoop, niet voor 1 dag, maar voor uw gemak, 2 dagen mee voor dezelfde prijs!

! ! ! R E P K L AP HUREN VOOR ½ GELD U B E PA A L D . . .

Sinterklaascadeau of Kerstcadeau (of gewoon voor uzelf!)

€ 50,Betaal €25,en ontvang huurtegoed

€ 100,Betaal €50,en ontvang huurtegoed

E l k e d a g o p en v a n 13. 0 0- 2 0 . 00 uu r Videoland Akkerhof - Videoland Plateau Tel:0181-637192 Tel:0181-625532


Winkelcentrum Magazine

In januari 2008 heerlijk bakje koffie met puntje appel-kruimel vlaai

voor

â‚Ź 1,95

10% korting Tegen inlevering van deze bon

op het vlaaienassortiment. Actie geldig tot en met 31 december 2007.

Supervlaai Spijkenisse, Winterakker 27, 3206 TG Spijkenisse, 0181 - 680813

Pagina

..

17

O l i eb o l le n s te m p e lk aar t Doe in December uw inkopen bij de winkeliers van

Winkelcentrum Akkerhof

Verzamel 10 stempels van individuele winkeliers door middel van de oliebollenstempelkaart, lever deze in voor 29 december 2007 en maak kans op een groots oud & nieuw pakket. Oliebollenstempelkaarten zijn verkrijgbaar bij iedere winkelier van het winkelcentrum. Deponeer de volle oliebollenstempelkaart in de ton op het centrale plein tegenover de Plantenbeurs.

De goede bereikbaarheid van Winkelcentrum

Akkerhof

Winkelcentrum Akkerhof is per auto uitstekend te bereiken. Maar ook vooral door het metrostation wat gelegen is nabij het overdekte winkelcentrum is ons winkelgebied eenvoudig, makkelijk en snel met het openbaar vervoer te bereiken.


Winkelcentrum Magazine

De overgang van 2007

E

Een fantastisch einde van het jaar 2007

en florissante start van het nieuwe jaar

2008 Over de hele wereld wordt traditiegetrouw op 31 december van het jaar Oud & Nieuw gevierd. Het oude jaar wordt verjaagd en het nieuwe binnengehaald. Vuurwerk, oliebollen en andere feestelijkheden zorgen voor een gezellige avond met vrienden en familie. Vaak tot in de vroege uurtjes van Nieuwjaarsdag. Daarna volgt dagenlang het gelukkig nieuwjaar wensen vaak gecombineerd met diverse nieuwjaarsborrels. Kortom, het is een gezellig feestje.

Oudejaarsconference... Lekker lachend en cynisch terugkijken op het voorgaande jaar. Dat is wat de oudejaarsconference bied. Een traditie in Nederland. In het verleden waren Wim Kan, Seth Gaaikema, Lebbis & Janssen, Freek de Jonge en Youp van ’t Hek de cabaretiers die op het scherpst van de snede hun visie gaven op het afgelopen jaar. Dit jaar is het tijd voor een nieuw talent. Jan Jaap van der Wal. De eigenzinnige en scherpe cabaretier van de nieuwe generatie neemt u mee terug naar het boeiende jaar 2007. Hoe? Dat mag u op 31 december gaan beleven voor de buis. Wij zorgen voor inspiratie voor de hapjes en drankjes.

Wij wensen u een gezellige oudejaarsavond.

Pagina

..

19

naar 2008

Wat is hot or not...

Zo aan het einde van het jaar wordt een opsomming gemaakt van de zaken die hot zijn en van de onderwerpen die eigenlijk niet meer kunnen. Wij sommen er een aantal voor u op:

. Youtube . MTV . Iran . Irak . Hyves.nl . Schoolbank.nl . Helikopter . Hummer . Glasvezel . ADSL . Paypal . Pinautomaten . String . Hipsters . Internetdating . Mensen

HOT!

NOT!

ontmoeten in de kroeg

Oudejaarsdrank...

Natuurlijk zijn champagne en bubbels onlosmakelijk verbonden met de viering van het nieuwe jaar. Maar wilt u tijdens oudejaarsavond een apart drankje aan uw gasten schenken, denkt u dan eens aan onze tip.

Benodigdheden: 1 fles rode wijn, 90 gram rietsuiker, 1 stokje kaneel, 1 kruidnagel, 1 citroen, 1 sinaasappel en 1,25 dl cognac. Bereiding: Giet in een kookpot de rode wijn en voeg er de rietsuiker, het kaneelstokje en de kruidnagel, het sap van een citroen en sinaasappel aan toe. Verwarm het mengsel, maar laat het net niet koken. Zeven en rum of cognac aan toevoegen en meteen serveren.


V

riendelijk & Vertrouwd, Vakmanschap & Aanbiedingen

SYNONIEM VOOR AKKERHOF...

Het personeel is er vriendelijk en vertrouwd en op het advies van de medewerkers kan je bouwen. Specialisatie en kwaliteit is geborgen vanwege het alom aanwezige vakmanschap. Aanbiedingen en prijsverlagingen is in ruime mate aanwezig. Niet voor niets staat vriendelijk vertrouwd, vakmanschap en aanbiedingen synoniem voor Akkerhof.

V r iendel ijk De medewerkers zijn overal even vriendelijk en behulpzaam

V e rt ro u w d . . . V De meeste personeelsleden werken jarenlang in dezelfde winkel. Het contact wordt dan ook vaak persoonlijk.

a km a n s c h ap . . .

Vakmanschap en specialisatie gaan op het winkelcentrum hand in hand. Het staat garant voor kwaliteit en professioneel advies.

Aanbiedingen... Op het winkelcentrum is altijd veel prijsvoordeel aanwezig en extra aanbiedingen zorgen voor het nodige voordeel.

Ons winkelcentrum beschikt over voldoende parkeergelegenheid. In de parkeergarage kunt u op de bovenste etage

GRATIS EN ONBEPERKT lang parkeren.Op de andere verdiepingen en de buitenruimtes kunt u gratis parkeren met behulp van uw blauwe kaart. Let op dat de maximale duur van uw blauwe kaart uitsluitend 2 uur bedraagt.

wenst u prettige feestdagen een gelukkig 2008

Akkerhof Magazine 27 november 2007  
Akkerhof Magazine 27 november 2007  

Een magazine voor Winkelcentrum Akkerhof uitgebracht eind 2007. Het magazine stond in het teken van de feestdagen van dat jaar.

Advertisement