Page 1

-Magazine van Winkelcentrum Akkerhof, Spijkenisse. 17 december 2011

FEESTDAGEN bewaareditie

Nr.12

mErry chriStmaS ieuw met de Vier Kerst en Oud &elcNent ondernemers van Wink rum Akkerhof

Tal van acties en aanbiedingen van onze winkeliers lEkkEr EtEn & drinkEn Lekker eten & drinken met de feestdagen

Wat gebeurde er in 2011?

SfEEr, cadEauS & modE 24 dEcEmbEr dE zingEndE kErStman op akkErhof Wat gaan we doen...

mEt dE kErStvakantiE?

akkErhof EEn bijdEhand winkElcEntrum

Extr k a o o vrijd p a v o ag 2 3 dE nd t

ot 2 0:00 cEmbEr uur

www.akkerhof.nl


molendijk vleespaleis winterakker 2, 3206 TG Spijkenisse Tel: 0181-637258 - www.molendijkvleespaleis.nl

ExTrA kwAliTEiT voor EEN bETAAlbArE prijS Ook dit jaar voor tijdens de Kerstdagen: gourmet-, fondue-, en steengrillschotels, superieure biefstuk, entrecôte, varkenshaas, Côte de boef, Rib eye, ossenhaas, rollades, kalkoen, wild en alle reguliere producten. Speciaal voor de Kerstdagen is ons assortiment uitgebreid met diverse ovenschotels: lekker makkelijk, heerlijk van smaak,

bijzoNDEr EN NiET AllEDAAGS.

l ams ra Prov ck en cia a l

venet ia an filet se roll a de

Heerl i entre jke côte

oNliNE bESTElSErvicE GEmAk voor u U wilt zeker weten dat u bij de verse producten (zoals vlees, vis, brood en banket) voor de feestdagen niet misgrijpt. Dat kan! Door deze vooraf online te bestellen bij PLUS Akkerhof. Ga vóór 20 december naar www.plus.nl, selecteer PLUS Akkerhof en voer uw bestelling in. De bestelde producten liggen dan netjes voor u klaar op 22, 23 of 24 december, net wat u wilt. Dus geen boodschappenstress meer!

U kunt de producten ook via de servicebalie bestellen als u geen beschikking heeft over internet.

PLUS Akkerhof - Spijkenisse, Winterakker 21, T: 0181 - 680681 Maandag t/m woensdag 8.00 - 20.00 uur, donderdag & vrijdag 8.00 - 21.00 uur, zaterdag 8.00 - 20.00 uur


3

Winkelcentrum Magazine

Gezellige Feestdagen beginnen bij de winkeliers van Akkerhof

FEESTDAGEN EDITIE

Colofon Het Akkerhof Magazine is gemaakt in opdracht van Winkelcentrum Akkerhof. Redactie, vormgeving, fotografie, teksten en projectcoördinatie door M&R de Papierwinkel.

fijnE kErStdagEn En al hEt goEdE voor 2012 Inmiddels zijn we beland in de laatste twee weken van het jaar. Een tijd van familie, samenzijn, gezelligheid en lekker eten & drinken. De winkeliers van Akkerhof hebben samen met hun medewerkers hun best gedaan om er fijne en gezellige dagen van te maken.

Verspreiding door G.E. Mailservice te Spijkenisse en druk bij Corelio printing Belgium.

De aanbiedingen puilen uit de vitrines, de voorraden zijn aangevuld, nieuwe producten zijn aan het assortiment toegevoegd en de winkels zijn spik en span. Om de drukke tijd van de laatste koopdag voor Kerst ietwat te verzachten, brengt de Kerstman op zaterdag 24 december een bezoek aan ons winkelcentrum. De muzikale Kerstman zal gezellige kerstliedjes spelen en zal de sfeer op ons winkelcentrum verhogen. De week erna staat in het teken van de Oud & Nieuwviering. Voor vuurwerk, champagne, bubbels, Staatsloten, hapjes, oliebollen en lekkers bent u op Akkerhof aan het goede adres.

Niets uit deze uitgave mag zonder de uitdrukkelijke toestemming van de uitgever worden gebruikt, verveelvoudigd of openbaar gemaakt. Prijs-, zet- of drukfouten voorbehouden.

Op zaterdag 26 november en zaterdag 3 december was de Goedheiligman te gast op het winkelcentrum. Van het bezoek van 26 november zijn foto's gemaakt. Deze zijn via de link via de homepage van onze website (www.akkerhof.nl) te bekijken.

Dank gaat uit naar het bestuur en de ondernemers van winkeliersvereniging Akkerhof voor hun bijdrage in het geheel. Het Akkerhof Magazine is de uitkomst van samenwerking tussen het bestuur van de winkeliersvereniging en M&R de Papierwinkel te Maarssen.

Winkeliersvereniging Akkerhof, Postbus 2002, 3200 CA Spijkenisse www.akkerhof.nl info@akkerhof.nl

De Sint op Akkerhof

De zingende Kerstman op Akkerhof Op zaterdag 24 december is de 'zingende kerstman' op Akkerhof te vinden. Kom lekker in de stemming bij de verschijning van deze enige echte authentieke kerstman. Lekker meeneurieën op mooie en bekende kerstliedjes.

Winkeliersvereniging Akkerhof wenst u fijne Kerstdagen en een gezellige Oud & Nieuw viering met al het goede voor het nieuwe jaar. Erdal Erer, voorzitter winkeliersvereniging Akkerhof


lAGoS moDE

FEESTElijkE AvoNDjurkEN EN prAcHTiGE koSTuumS

koSTuumS

69.-

vANAF

iEDErE 50ste klANT

GrATiS GEkNipT Aanbieding geldig van 19 tot en met 24 december 2011

Tussen 19 en 24 december: iedere klant een klein presentje

(zoals shampoo, gel en haarlak). De hele maand december ontvangt iedere klant een gratis gelukskoekje. Daarmee maakt u kans op 10, 15 of 25 % korting op haarverzorgingsproducten of op een uitgebreid verzorgingspakket. iEDErE klANT AlTijD prijS.

Lenteakker 124 - 126 telefoon: 0181 - 633 817

AvoNDjurkEN

37.

50

vANAF

Onze reparatieafdeling maakt uw vertrouwde kleding weer als nieuw. Dit alles tegen gunstige en scherpe prijzen. Wij hebben ook korte-, lengte-, en buikmatenkostuums. Gevarieerd damesassortiment, broeken, shirts, blouses, accessoires en schoenen. 0181 - 63 72 54 (mode) 0181 - 64 20 21 (reparatie)

LAGOS MODE, Winterakker 12a

Mi-Moneda

dĂŠ

Trend

van dit

Moment Verkrijgbaar bij Broekhuis Juweliers in Spijkenisse en Hellevoetsluis Broekhuis Juweliers, Winterakker 11, 3206 TG Spijkenisse Telefoon 0181 - 637 639


5

Winkelcentrum Magazine

Lekker eten & drinken zijn onlosmakelijk met fijne en gezellige Kerstdagen verbonden. Is de één al wekenlang bezig met de voorbereidingen; de ander bedenkt pas op het laatst wat het de gasten op tafel serveert.

Tafelschikking

Kerstdiner

Het kerstdiner is meer dan een diner alleen. Omdat de Kerstdagen als leukste dagen van het jaar betiteld worden, wordt extra aandacht geschonken aan details. Zo voegt een in Kerstsfeer gedekte tafel extra sfeer toe en draagt het bij aan een feestelijke Kerststemming aan tafel. Ook het gebruik van een speciaal of bijzonder servies draagt bij aan een bijzondere sfeer. Als u een grote groep over de vloer krijgt, is het geen overbodige luxe om van te voren een tafelschikking te maken.

De keuze voor het diner is een project op zich. Kiest u voor een groot aantal gangen? Gaat u uit van een hoeveelheid aan kleine hapjes in de vorm van tapas of hanteert u toch maar de traditie van de drie gangen? Als u besluit om zelf in de keuken aan de slag te gaan, verdient het aanbeveling gerechten te maken die u al eerder heeft gemaakt of te kiezen voor gerechten die in uw macht liggen. Kerst moet vooral gezellig zijn en moet niet leiden tot onnodige kerststress. Wilt u juist kiezen voor gemak dan moet u eens een blik werpen op de exclusieve kant-en-klaar producten die verkrijgbaar zijn bij de supermarkten. Aangevuld met bijgerechten en een finishing touch zorgt het voor een onvergetelijk kerstdiner.

aan het Kerstdiner een extra cachet. Traditioneel wordt tijdens de Kerstdagen wijn geserveerd. De keuze voor een lekkere wijn is heel persoonlijk en afhankelijk van het gebruik. Drink je als aperitief voor het diner een verfijnde en frisse wijn. Bij het hoofdgerecht drink je een wijn die in harmonie is met de samenstelling van je maaltijd.

Tafelschikking In een gemengd gezelschap is het de normaalste zaak van de wereld om mannen en vrouwen om en om te plaatsen. Uiteraard zet je partners naast elkaar. Omdat de meeste mensen rechtshandig zijn doe je een linkshandige een plezier om deze een hoekplaats aan te bieden. Voor kleine gasten kan je eventueel een aparte kindertafel maken.

Kerstdiner Bij een groot gezelschap is het raadzaam terug te vallen op één van de bekende klassiekers. Uitgebreid gourmetten staat al jaren met stip op nummer één. Dit is altijd een gegarandeerd succes.

Drinks

Drinks Naast dat u uw gasten lekkere hapjes en een overheerlijk diner voorschotelt, mag lekker drinken natuurlijk niet ontbreken. Een lekker wijntje, smaakvol biertje, een bijzondere koffie, non-alcoholische drankjes voor de kinderen of een tropische cocktail geven

Er is geen specifieke wijn te benoemen die ideaal past bij gourmet. Omdat het 'gourmetten' een breed perspectief heeft kan je het beste kiezen voor een algemene wijn. Kiezen voor een rosé variant bij een uitgebreid gourmetdiner valt prima binnen de plannen.


van 11:00 tot en met 15:00 uur AkkErHoF, EEN bijDEHAND wiNkElcENTrum BEZOEK ONS NU OOK OP: WWW.AKKERHOF.NL


7

Winkelcentrum Magazine

Naast het belang van eten & drinken tijdens de kerstdagen, mag een (klein) cadeautje niet ontbreken. Ook goed geknipt en gekapt en lekker in je vel met een goed pak of modieus outfit maakt de feestdagen tot het leukste feest van het jaar.

Leuke Gifts

wel goed kan. Ook dat is een onderdeel van de feestelijkheden. Naast het kopen van een geheel nieuwe outfit is restyling van je kleding met feestelijke accessoires een sport die de laatste jaren steeds populairder wordt.

Gift

De tijd van Kerst is een tijd van bezinning. Even de drukte ontlopen en prioriteit leggen bij gezin, relatie, familie en kennissen. In een periode dat we dromen van ' a white Christmas' en genieten van lekker eten & drinken is het niet zo verwonderlijk om een klein of groter cadeau te geven aan familie, kennissen of je partner. Een symboliek om dank uit te spreken dan wel de drie magische worden van 'I love jou' te bekrachtigen. De grootte en de duurte is niet van belang. Het gaat om de symboliek.

Als je wat minder geld uit te geven hebt, dan moet je creatief zijn met je gift. De toevoeging van een persoonlijke touch doet wonderen en maakt je cadeau tot iets echt persoonlijk. Maak je eigen appeltaart, schrijf wat woorden van betekenis op papier of maak een eigen cadeaubon voor een persoonlijk cadeau.

Hairdress

Hairdress In de laatste dagen voor de Kerst komt de kerststress je overal tegemoet. Ook bij de kappers is het topdrukte. Het zorgt er in ieder geval voor dat je er voor de feestdagen top uitziet. Naast de traditionele coupe waar je het gehele jaar mee loopt, is het leuk om speciaal voor de kerstdagen eens voor een ander model te kiezen. Ook dat is genieten van de Kerst.

Fashion

Wie wil tijdens het kerstdiner, de oudejaarsparty of de borrel van kantoor nou niet verrassend voor de dag komen? Het is een aangelegenheid waarbij regels aan de laars gelapt kunnen worden en net dat beetje meer nou toevallig

Om stress te vermijden ga je een paar dagen voor de feestdagen naar de kapper. Om je coupe zo veel mogelijk in model te houden, kan je bijvoorbeeld een zijden kussensloop aanschaffen. Dankzij het zachte van de sloop glijden de haren ' s nachts 'netjes' over de sloop heen. Ook je haar goed uitborstelen voordat je Klaas Vaak gaat zien, zorgt ervoor dat je haar goed in model blijft.

Fashion Glanzende materialen met een grootschalig kleurenpallet zijn tijdens de feestdagen helemaal hip. Een jurk van satijn staat direct feestelijk en toevoeging van glanzende materialen (bijvoorbeeld een glanzend topje onder je mantelpakje) verhogen de feestdagen. Waar in normale tijden glanzend net tĂŠ is, kan het prima worden toegepast tijdens de feestdagen.


Winkelcentrum Magazine

lAGoS moDE: Er GoED uiTziEN TijDENS DE FEESTDAGEN Nabij het centrale plein op het overdekte gedeelte van het winkelcentrum is Lagos Mode gevestigd. Een mode boetiek met kwalitatieve producten voor heren en dames. Op de zomerakker is de reparatieafdeling gevestigd. Naast dat lekker eten & drinken tijdens de feestdagen centraal staat, is er goed uitzien net zo belangrijk. De gezellige feestdagen vieren met een nieuw outfit hoort daarbij. De man strak in pak en de vrouw met een mooie galajurk. Maar over het algemeen dient dan flink in de buidel getast te worden. Bij Lagos wordt de laatste mode rechtstreeks gekocht bij de Turkse modeateliers. Daardoor wordt de tussenhandel overgeslagen

en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Bij Lagos koopt u bijvoorbeeld een 2-delig kostuum al vanaf € 69,00. De prachtige galajurken gaan vanaf € 37,50 over de toonbank. Er tijdens de de feestdagen tiptop uitzien? Bezoek dan eens de boetiek van Lagos. Dan weet u zeker dat u er tijdens de feestdagen goed uitziet.

lAGoS moDE

ook voor kledingreparatie Winterakker 12a, telefoon: 0181 - 637254

A.o bikES: kwAliTEiT EN prijS GAAN HAND iN HAND Op winkelcentrum Akkerhof - gelegen nabij één van de zijingangen van het overdekte gedeelte - is de winkel van A.O bikes gevestigd. Het assortiment is groots opgezet, Scherpe prijzen zijn er ieder dag te vinden, aanvullende producten en accessoires zijn aanwezig en de klantvriendelijkheid is opperbest. En is dan een keer uw fiets toch kapot? Geen probleem; de reparatiedienst helpt u graag verder. Ondanks het feit dat december niet de fietsmaand is bij uitstek, trakteert eigenaar Oktay van A.O bikes u op een pakket aan aanbiedingen waar je u tegen zegt. Modelfietsen uit 2011 tegen scherpe prijzen. Van kinderfiets tot aan fietsen voor volwassenen.

Daar rij je met een gerust hart voor om. Het assortiment van A.0 bikes bestaat louter en alleen uit merkfietsen. Sparta, Gazelle, Puch, Montego en andere fietsenmerken zijn er te vinden. A.O bikes heeft een eigen reparatieafdeling. A.O bikes bewijst iedere dag maar weer dat kwaliteit en prijs prima hand in hand gaan.

A.o bikES

De fietsenspecialist Lenteakker 130, telefoon: 0181 - 673191

ovErHEErlijkE ToETjES & DESSErTS

Met de beste ingrediënten, de lekkerste producten, de beste banketbakkers van de regio en een winkel vol met lekkers is Banketbakkerij Smeets in de laatste weken van het jaar de lekkerste winkel van Akkerhof. Dit jaar doet Banketbakkerij Smeets er een schepje bovenop. Hij besteedt extra aandacht aan toetjes en desserts. Banketbakkerij Smeets is als winkelier niet meer weg te denken in winkelcentrum Akkerhof. Ambacht, vakmanschap, kwaliteit, innovatie en persoonlijke service zijn zomaar wat kernelementen van topbanketbakker Smeets. Het assortiment bestaat uit een ruime sortering aan vers bereide taarten, chocolade, bonbons, cakes, luxe artikelen en uiteraard de specialiteit van het bedrijf: de hazelinotaarten. Gedurende de feestdagen is het assortiment

aanzienlijk uitgebreid. Hartig, zoet of gewoon

lekker. Het is allemaal bij Banketbakkerij Smeets te vinden. Dit jaar doet Banketbakkerij Smeets er nog een schepje bovenop. Extra aandacht wordt geschonken aan overheerlijke toetjes en desserts. Roel Smeets: " We hebben een mooi boekje gemaakt over desserts en toetjes. Er is veel meer mogelijk dan de kant-en-klare toetjes uit de supermarkt. Daarom hebben we dit mooie boekje gemaakt met mooie foto's en uitleg over hoe je thuis de lekkerste en mooiste toetjes op tafel zet." Ook een klein assortiment aan kant-en-klare toetjes en desserts is aan het assortiment van Banketbakkerij Smeets toegevoegd.

bANkETbAkkErij SmEETS Specialiteit Hazelinotaarten Winterakker 2 a telefoon: 0181 - 633 378

8


9

Winkelcentrum Magazine

wAT GEbEurDE Er ook Al wEEr iN 2011 Welke belangrijke gebeurtenissen vonden er dit jaar plaats? Steve Jobs wordt beschouwd als een pionier van de computerindustrie.

Aardbeving: Japan 11 maart Japan, het middelpunt van de nieuwsgaring. Een aardbeving met een kracht van 9 op de schaal van Richter vond plaats dat werd gevolgd door een tsunami. Deze tsunami richtte veel schade aan. Het zorgde zelfs voor een kernramp in Fukushima. 9 april stond de tijd in Nederland even stil. Een 24-jarige man schiet in het rond op winkelcentrum de Ridder en maakt daarbij zeven dodelijke slachtoffers.

5 oktober 2011: Medeoprichter en topman van Apple overlijdt na een langdurig ziektebed. Hoewel hij een symbolisch salaris van één dollar per jaar verdiende, was hij met aandelen-inkomsten van 646,6 miljoen dollar de meestverdienende directeur in de VS.

2 mei Osama Bin Laden wordt door elitetroepen van het Amerikaanse leger gedood. 22 juli Bij een schietpartij op een Noors Eiland vallen 84 doden

Nederlandse Honkbalteam wereldkampioen

2 oktober wordt de voormalige leider van Libië Khadaffi gedood in Sirte.

15 oktober: Was het dan alleen kommer en kwel in 2011? Nee hoor bijvoorbeeld op sportgebied was het jaar 2011 een topjaar. Het Nederlands Elftal zorgde met een 11-0 overwinning een historische wedstrijd. Nog nooit won Nederland met een dergelijk verschil. En op 15 oktober werd het Nederland Honkbalteam in Panama-stad voor de eerste keer in de geschiedenis wereldkampioen.


ScHoENmAkErij DE lopEr

2 5 % korTiN G

GoEDkoopSTE vAN NEDErlAND

Vervangen van alle dameshakken voor slechts â‚Ź 5,Schoenmakerij De Loper

op DE GE collEcTiE HElE TASSEN* *Actie g aanbiedeldt niet voor lo Aanbiediningen en reis pende tassen gen zijn geld zaterdag

ig to 2 4 d e ce m t e n m e t ber

Winterakker 17 Spijkenisse 0181-637256


Winkelcentrum Magazine

SmAkElijkE FEESTDAGEN bEGiNNEN bij molENDijk'S vlEES pAlEiS Dat prijs en een uitstekende kwaliteit hand in hand gaan, dat bewijst Molendijk's Vlees Paleis al jaren. Voor smakelijke feestdagen bent u bij de slager van Akkerhof aan het juiste adres. Wat eten we dit jaar met de Kerst en wat zetten we op tafel tijdens Oud & Nieuw? Een vraag die slager Molendijk deze weken wel vaker hoort. Het antwoord vind je bij dezelfde winkel als waar deze gesteld is. Bij Molendijk vindt u een uitgebreid assortiment aan Hollands rundvlees, duurzaam varkensvlees en mals Hollands lamsvlees. Goede kans dat u daar de keuze vindt. Maar ook voor de klassiekers zoals biefstuk, gourmetschotels, ossenhaas, varkenshaas en fondue bent u bij Molendijk in vertrouwde handen. Voor het Kerstontbijt zijn de smaakvolle vleeswaren in het

assortiment geselecteerd. Sinds kort is het assortiment zelfs uitgebreid met zelfgemaakte vleeswaren uit eigen keuken. Overheerlijk en van een kwaliteit waar je U tegen zegt. Molendijk's Vlees Paleis op winkelcentrum Akkerhof is uniek in zijn soort. Hij schotelt u voortreffelijk vlees van uitstekende kwaliteit en smaak voor. Het is extra kwaliteit voor een betaalbare prijs. Doe ook eens inspiratie op via de website: www.molendijkvleespaleis.nl

molENDijk vlEESpAlEiS Winterakker 2, telefoon: 0181 - 63 72 58

pluS AkkErHoF; voor EEN SmAAkvollE kErST Sinds 13 juni van het voorgaande jaar zwaait ondernemer Ed Meeuw de scepter over de PLUS Supermarkt in Akkerhof. Ed Meeuw koos er bewust voor om vanuit het ondernemerschap te kiezen voor een supermarkt. Niet als bedrijfsleider in dienst van een organisatie maar als ondernemer en gebruik makend van de mogelijkheden van het grootwinkelbedrijf. Meeuw heeft een eigen visie hoe een supermarkt gerund dient te worden. Als eigen ondernemer kan hij zijn PLUS Supermarkt naar eigen inzicht invullen. Dat hem dat goed afgaat, blijkt wel uit zijn tevreden klanten die dagelijks naar zijn winkel op Akkerhof komen. In aanloop naar de komende kerstdagen is de supermarkt het hart van winkelend Nederland.

Ook de PLUS pakt meer Kerst weer flink uit. Een groot aantal aanbiedingen zijn geselecteerd, het assortiment aan luxe en kanten-klare producten is aanzienlijk uitgebreid, het wijnassortiment is als beste wijnsupermarkt de parel van het filiaal, de winkel is ruim opgezet, de medewerkers zijn behulpzaam en geven graag advies, het lekkerste brood wordt er gebakken en zo zouden we nog wel even kunnen doorgaan. PLUS Akkerhof is klaar voor de feestdagen.

pluS AkkErHoF

Winterakker 21, telefoon: 0181 - 68 06 81

DE lopEr; mEEr DAN DAmESHAkkEN AllEEN De nieuwe schoenmaker op Akkerhof, begint inmiddels een vertrouwd gezicht te worden op het winkelcentrum. Met zijn dagelijkse aanbieding van 'dameshakken voor 5 euro'  is hij nog steeds Nederlands goedkoopste. Maar De Loper is meer dan dameshakken alleen. Bij schoenmaker De Loper kunt u uw vertrouwde schoenen laten repareren zodat ze weer als nieuw zijn. Met de dagelijkse aanbieding van 'dameshakken voor 5 euro’ is hij Nederland goedkoopste. Naast de reparatie van schoenen kunt u bij de schoenmaker sleutels laten dupliceren. Daar kan je er niet genoeg van hebben;

die kom je altijd tekort. In het winkeltje wordt een ruim assortiment aan lederwaren, tassen en koffers aangeboden. Topmerken en budget tips wisselen het assortiment af, zodat er voor een ieder keus genoeg is. Is opa of oma slecht ter been? Dan heeft De Loper zelfs een assortiment aan wandelstokken. Deze kunnen zelf door de medewerkers van de winkel volledig op maat worden gemaakt.

DE lopEr

Winterakker 17, telefoon: 0181 - 63 72 56

11


Ook gedurende de feestdagen is het parkeren op Akkerhof gratis

IdeeĂŤn en inspiratie voor smaakvolle kerstdagen vindt u natuurlijk op Akkerhof

Namens de ondernemers en medewerkers op winkelcentrum Akkerhof wensen wij u prettige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2012.

Tijdens de feestdagen is het winkelcentrum sfeervol aangekleed. Wij doen er alles aan om het u zo gezellig mogelijk te maken.

Op het winkelcentrum vindt u tal van winkels waar u voor de feestdagen leuke, inspirerende, creatieve en liefdevolle cadeaus voor dierbaren kunt kopen

Ook tijdens de feestdagen scherpe aanbiedingen, prijsvoordeel en heel veel extra voordeel. Komt u ook gezellig langs?

Tiptop eruit zien tijdens de feestdagen. De ondernemers op het winkelcentrum helpen u graag.


13

Winkelcentrum Magazine

M et de Kerstvakantie ?

De mooiste maand van het jaar gaat gepaard met de mooiste week van het jaar. Een week waarin zowel feestdagen vallen maar ook een week waarin menigeen vrij is van werk. Een ideale mogelijkheid om er eens op uit te trekken.

Vakantie of uitstapjes

Ook dichtbij huis valt uiteraard het nodige vertier te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld alleen al van de nieuwste films die de revue passeren in de bioscopen. Juist rondom de feestdagen worden nieuwe films gelanceerd waarbij Arthur Christmas nu al de Kerstklassieker van dit jaar is.

Vakantietip

Op vakantie willen we allemaal wel. Maar waar iedereen in de hele wereld op hetzelfde moment vrij neemt, is de vraag groot en dus zijn de prijzen hoog. Bekeken vanuit je portemonnaie is het op vakantie gaan in de periode van de feestdagen een niet heel erg goed plan. Misschien is een uitstapje dan een meer budget vriendelijke variant.

Veel te doen Tijdens de feestdagen is er veel te doen en te beleven. Kerstcircussen worden in meerdere steden gehouden, dorpen en steden worden omgetoverd tot complete wintergebieden en in steeds maar plaatsen worden tijdelijke kunstijsbanen opgetuigd. Lekker even de grens over spreekt ook tot de verbeelding. Ondanks het feit dat we dicht bij elkaar wonen, vieren zowel onze Oosterburen als onze Zuiderburen de feestdagen op geheel eigen wijze.

Als de bestemming niet zo van belang is, kan je met een beetje moeite een leuke vakantie op de kop tikken. Het is een sport om een veiling te winnen en op vakantieveilingen.nl zijn tal van vakantieveilingen te vinden. Zo behoort vakantie vieren toch tot de mogelijkheden.

Christmas Show Op donderdag 22 december wordt in theater De Stoep aan de Groenaardweg 1 een heerlijk kerstconcert gegeven door niemand minder dan Ernst DaniĂŤl Smid. De voorstelling bevat alle ingrediĂŤnten voor een sfeervol kerstprogramma.

Kerstcircus Ahoy Het grootste Kerstcircus van Nederland is al jarenlang te vinden in het Rotterdamse Ahoy. DIt jaar wordt de 41e editie gehouden. De voorstelling duurt bijna drie uur. Van vrijdag 23 december tot en met 5 januari 2012 is het grootste Kerstcircus in de regio te vinden.


Winkelcentrum Magazine

AlbErT HEijN Ooit zette Albert Heijn in Nederland de trend met bijzondere exclusieve producten voor de feestdagen. Inmiddels zijn de bijzondere producten in de maand december niet meer weg te denken. Maar ook voor keukenprinsen en -prinsessen is Albert Heijn de basis voor smaakvolle feestdagen. De Albert Hijen vestiging op winkelcentrum Akkerhof is pas verbouwd en vernieuwd. Niet alleen is de winkel ruimer geworden, ook het assortiment is uitgebreid en de vers afdelingen zijn gerestyled. Tijdens de komende drukke feestdagen is de Albert Heijn winkel uw vertrouwde basis voor smaakvolle feestdagen. Naast dat alle ingrediënten voor bijzondere en feestelijke gerechten in de winkel te vinden zijn, is het

exclusieve assortiment aan culinaire hoogstandjes van Albert Heijn ongeëvenaard. Een inspirerend vertrekpunt voor de lekkerste kerstdagen ooit. Maar ook voor de oliebollen, champagnes en bubbels is de supermarkt uw gastheer voor Spijkenisse en wijde omgeving.

AlbErT HEijN Zomerakker 105 0181 - 636 960

ASiA Toko liNH loAN; voor EEN vlEuGjE TropiScHE kErST Aan de buitenrand van het winkelcentrum geklemd tussen Baaij haarmode en Bart Smit is de tropische winkel van Linh Loan gevestigd. Met de producten uit het winkeltje geeft u in een handomdraai uw gerechten een vleugje tropische kerst. De tropische winkel van Linh Loan is sinds een aantal jaren gevestigd in het winkelcentrum. U vindt er tropische producten uit voornamelijk Azië en Suriname. Het assortiment bestaat uit een groot assortiment voedingswaren (vers, langer houdbaar, koeling en diepvries) maar ook diverse non-food producten zoals haarverzorgings producten. Met de producten van de tropische winkel geeft een tropische touch aan het Kerstdiner. Bij een bezoek aan de winkel waant

u zich in het Aziatische continent. De geur, de kleuren en de producten geven u een beeld hoe mooi Azië en Suriname kunnen zijn. De producten zijn inventief opgeslagen zodat een groot assortiment kan worden aangeboden. Naast vaste lage prijzen heeft de winkel regelmatig aanbiedingen. Breng gerust een bezoek aan deze toko en doe inspiratie op voor een vleugje tropische kerst.

ASiA Toko liNH loAN Lenteakker 128, 0181 - 637 559

bAAij HAArmoDE; mooi GEkApT DE FEESTDAGEN iN De feestdagen staan niet alleen in het teken van lekker eten & drinken. Er goed uitzien tijdens de Kerstdagen of tijdens de Oud & Nieuw viering, is net zo belangrijk. De kapsters van Baaij haarmode zorgen ervoor dat u mooi gekapt de feestdagen ingaat. Natuurlijk is het leuk om juist tijdens de feestdagen er extra goed uit te zien. Een ander model, een andere haarkleur of je coupe nog even in model, doet wonderen. De kapsters van Baaij doen dat graag voor u en geven u graag advies over de mogelijkheden. De metamorfoses die we wekelijks op de televisie zien, zijn niet zo bijzonder als ze wel lijken.Velen gingen u bij Baaij al voor. Bij Baaij haarmode staan dagelijks 13 geschoolde kapsters voor u klaar.

Zij weten van de hoed en de rand van het kappersvak. Van een korte modieuze coupe tot het klassieke lang gestileerde haar. Van naturel tot een kleurspoeling en van de klassieke kleuren tot aan de typische kleuren van de winter. Baaij hanteert een nette prijskwaliteit verhouding. Een afspraak hoeft van te voren niet gemaakt te worden. U kunt zo binnen lopen. Wilt u door uw vaste kapster geknipt worden, dan kan er eenvoudig van te voren een afspraak worden gemaakt.

bAAij HAArmoDE Lenteakker 124 - 126 telefoon: 0181 - 633 817

14


15

Winkelcentrum Magazine

broEkHuiS juwEliErS; EEN pArEl vAN EEN wiNkEl Nog op zoek naar die ene mooie ring voor het kerstdiner? Een mooie halsketting voor de ultieme finishing touch voor de feestdagen? Of die bijzondere armband om je feestdagen outfit te complimenten? Bezoek dan eens de juwelier op Akkerhof; een parel van een winkel. Broekhuis juweliers op winkelcentrum Akkerhof heeft een uitgebreide collectie aan horloges, sieraden, ringen, bijoux en geschenkartikelen. Het assortiment loopt van klassiek tot aan trendy. In de winkel vind u de meest bekende merken zoals onder andere Ti Sento, Trollbeads, Diamonde, Guess en DKNY. De winkel is onlangs verbouwd. Niet alleen is de winkel veel groter geworden. Ook het assortiment is flink toegenomen. Daardoor heeft u bij Broekhuis nog meer keus dan u al had. Naast dat u de producten bij Broekhuis juweliers in de winkel

kan bekijken, is het volledige assortiment ook te zien op de website www.broekhuisjuweliers.nl. Niet alleen grote merken worden er bij de juwelier verkocht. Ook voor een eenvoudige reparatie tot aan de ontwikkeling van een volledig nieuw sieraad, bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Bij Broekhuis werken vijf goudsmeden. Eén van de goudsmeden - Derk Mathon - is onlangs genomineerd voor de Nederlandse ontwerp wedstrijd. Het is een bevestiging dat de goudsmeden van Broekhuis garant staan voor bijzondere kwaliteit en erkende landelijke vakmanschap.

broEkHuiS juwEliErS Winterakker 11, telefoon: 0181 - 63 76 39

DE bEroEmDE koEiEN vAN molENDijk vlEES pAlEiS Kent u de Robijn witte was reclame met Herman den Blijker? Kijk dan eens goed naar de koeien op de achtergrond. Dat is het biologische rundvlees van het MRI rundvlees van Familie de Koning uit Berkel en Rodenrijs. Van deze koeien komt het rundvlees van Molendijk Vlees Paleis. De beroemde koeien van Harry de slager zijn dan ook iedere dag op tv.

Albert Heijn Openingstijden Kerstmis Maandag open van 8-20 uur dinsdag open van 8-20 uur woensdag open van 8-20 uur donderdag 8-21 uur vrijdag 8-22 uur (24-12) zaterdag 7-19 uur

Openingstijden Oud & Nieuw Maandag 26-12 gesloten Dinsdag 8-20 uur woensdag 8-20 uur Donderdag 8-21 uur Vrijdag 8-20 uur (31-12) Zaterdag 8-18 uur

ToT 30% korTiNG op kiNDErFiETSEN

ruimE GrATiS pArkEErGElEGENHEiD. zomerakker 105, 3206 Tl Spijkenisse

DivErSE 2011 moDEllEN oNDEr ANDErE pucH, SpArTA, moNTEGEo EN GAzEllE

Vietnamese loempia pak á 10 stuks van 5,50

5.00

pak á 12 stuks van 3,50

3.00

voor Sieuw Maai en Wan Tan voor

Vietnamese pastei kip

normaal 1,10 per stuk

5 stuks voor

4.50

Pandan Chiffon cakemix

8.00

per pak 3,00

3 pakken voor Black Tiger Garnalen rauw en gepeld per kilo van 11,00

voor

9.50

Aanbiedingen zijn geldig tot en met zaterdag 31 december 2011

Asia Toko Linh Loan - Lenteakker 128 - 3206 TB Spijkenisse.

ToT 30% korTiNG


BANKETBAKKERIJ SMEETS

Specialiteit Hazelinotaarten WINKELCENTRUM AKKERHOF, SPIJKENISSE Tel: 0181 - 633378, www.banketbakkerijsmeets.nl

@SmeetsBanket

Akkerhof Shopping Magazine Feestdagen 2011  

Het Shopping Magazine van Akkerhof met als rode draad de feestdagen van 2012.

Akkerhof Shopping Magazine Feestdagen 2011  

Het Shopping Magazine van Akkerhof met als rode draad de feestdagen van 2012.

Advertisement