Page 19

1

2

3

1. Lysende. Ingenting setter stemningen raskere enn blafrende stearinlys. Ikke nøy deg med én lyslykt, sett to sammen for en vakker effekt. Bland også g jerne klart og farget glass, lyktene på bildet er fra serien Unplugged fra Northern Lighting, northernlighting.no. 2. Myk sone. La det bugne av puter for en luksuriøs effekt, disse er trukket i lintekstil fra Colefax & Fowler, poesiinterior.no. 3. Ny eleganse. Messing og kobber gir varme til interiøret – her er vakre lysestaker fra serien Unplugged plassert i dekorativ sammenheng, northernlighting.no.

PÅ UTSTILLING

Den vakreste måten å vise frem vakre ting på er å samle dem f eks på et brett, på en hylle eller et bord. Da er det også enkelt å både flytte på dem, eller g jøre små endringer. Sett fram ting du er glad i, reiseminner, g jenstander med affeksjonsverdi, lysestaker m m. Det kan også bli utrolig vakkert med g jentagelser; og med det mener vi å samle mange liknende g jenstander, som kanskje bare varierer i størrelse eller form, men som har samme farge eller er av samme materiale. Store, vakre bøker g jør seg selvfølgelig alltid også på et bord, det samme g jelder duftlys.

PÅ VEGGEN

Bilder har utrolig mye å si for et rom, men mange g jør den feilen at de henger for få bilder på en vegg. Har du ett stort maleri er det klart at det krever sin plass, men hvis du har mange mindre bilder kan det være flott å henge flere sammen. Husk bare å ta utgangpunkt i en rett linje enten øverst eller nederst. Legg bildene ut på gulvet først for å se dem sammen og finne den perfekte miksen – vær ikke redd for å blande ulike stilarter, eller få inn en g jenstand i tillegg.

BRAGERNES KVARTAL

19

Profile for DEON AS

Bragernes kvartal. Prospekt byggetrinn 2  

Bragernes kvartal. Prospekt byggetrinn 2  

Profile for deonas
Advertisement