__MAIN_TEXT__

Page 1


Dette er en illustrasjonsbrosjyre, og avvik kan forekomme. Se salgsoppgaven for fakta og teknisk informasjon.


BOLIGDRØMMEN PÅ SOLSIDEN

INNHOLD: DITT LIV I SENTRUM

4

DITT NÆRMILJØ

8

DIN HAGE

12

DIN UTBYGGER

14

DINE VAKRE ROM

16

DIN BILPOOL

20

DIN TILHENGER

22

DIN GJESTELEILIGHET

24

DITT HOBBYROM

26

DITT BOLIGVALG

28

DIN MEGLER

56


4 BRAGERNES KVARTAL


DITT LIV I SENTRUM Et drømmehjem i byens hjerte

Bragernes Kvartal samler de beste boligkvalitetene i ett prosjekt; på solsiden, med utsikt og eneboligfølelse i leilighet. Midt i byen, med alt du trenger av byens tilbud rett utenfor døren. Med et servicetilbud som imøtekommer viktige behov for boligkjøpere, som felles bilpool og egen g jesteleilighet. Og med et stort gårdsrom i midten som felles hage og oppholdsrom, solide utemøbler, vakre grøntarealer og god atmosfære. Drammens mest attraktive boligprosjekt er for deg som ønsker det beste av det beste. For det gode livet, det enkle livet og det innholdsrike livet.

Å bo er noe av det viktigste for nordmenn flest. For veldig mange representerer det kjernen av livskvalitet. Dette kan være din første, andre eller tredje bolig, uansett er du en boligkjøpere som vet hva du vil ha. Bragernes Kvartal har de smarte løsningene, kvaliteten, arkitekturen og servicetilbudene som tilfredsstiller den kresne huseieren. Vi har utviklet Bragernes Kvartal for at du skal trives så godt at ditt liv i sentrum blir sentrum i ditt liv.

BRAGERNES KVARTAL

5


Illustrasjonsfoto.

UTSIKT NORD MOT BRAGERNESÅSEN

6 BRAGERNES KVARTAL


BRAGERNES KVARTAL

7


Illustrasjonsfoto.

8 BRAGERNES KVARTAL


DITT NÆRMILJØ Tenk deg lysten på ferskt brød og en kaffe latte om morgenen. På få minutter er lysten tilfredsstilt, her har du alt du trenger i umiddelbar nærhet og du kan enten nyte godene på kafeen eller ta med hjem. Kaffen er like varm når du er tilbake i egen leilighet. Tenk deg at du har glemt en viktig ingrediens til middagen. På en, to, tre har du løst problemet. Tenk deg at du får lyst til å gå på kino, sånn helt på sparket. Og spise ute etter filmen. Ingen grunn til å planlegge, det er bare å ta heisen ned og spasere noen kvartaler. Bragernes kvartal gjør livet enklere og smidigere. Tenk deg friheten til å velge absolutt alt byen tilbyr, helt spontant, nær deg, når som helst.

BRAGERNES KVARTAL

9


FLYTOGET

Bare 1 time til Gardermoen. Flytoget har endestasjon i Drammen.

TRENING OG TRENINGSSENTER

KOLLEKTIVTRANSPORT

Drammen er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon og med Oslo 35 minutter unna. Drammen har 3 internasjonale flyplasser i en times radius; Gardermoen, Torp og Rygge

Drammen har flere treningssentre i sentrum. Og de ulike treningssentrene har et stort og variert tilbud av ulike treningsformer enten du liker kondisjonstrening, styrke, Yoga, Tae Kwon Do. Fint å kombinere med en løpetur i Drammensmarka eller i skogen og langs elva. Vinterstid finner du ca. 160 km preparerte skiløyper.

BRAGERNES TORG

DRAMMEN TEATER

Torget på Bragernes er møteplass, handelstorg og festplass. Her finner du Bondens marked. Flere ganger i året kommer lokale produsenter hit for å vise frem og selge sine gårdsprodukter.

DAGLIGVARE

Med dagligvarebutikk i første etasje slipper du å ta på yttertøyet når du skal handle. Rema 1000 blir din nabo, med godt utvalg og lave priser.

TURMULIGHETER

Drammensmarka byr på utallige turmuligheter, både for de lange og de korte turene. Til sykkel eller til fots, du finner også en rekke usjenerte badeperler i marka.

BADEPLASSER

Bragernes Strand har to flotte sandstrender og området er tilrettelagt for bordtennis og volleyball. Holmennokken i forlengelse av industriøya Holmen er et populært sole- og badested. Her er det også gressplener og brygge. Drammensbadet er Norges største badeanlegg med hele åtte bassenger, ute og inne.

10 BRAGERNES KVARTAL

I Drammen Teaters vakre teatersalong kan du oppleve scenekunst av ypperste klasse. Den intime hovedscenen har tre losjerader, fløyel, gull, ornamenter og utsmykninger. Og god akustikk.

UNION SCENE

Union Scene er et stort kulturhus i de gamle papirhallene i Drammen. Her finner du alltid spennende kulturtilbud; rockekonserter, konferanser, musikkundervisning, flerkulturell formidling og teaterforestillinger.

RESTAURANTER OG KAFEER

Indisk, italiensk, kinesisk. Sushi, crossover eller fransk kjøkken. En kort spasertur, og du kan spise alle dine måltider på byens varierte utvalg av restauranter og kafeer.


BRAGERNES KVARTAL

11


Illustrasjonsfoto.

12 BRAGERNES KVARTAL


DIN HAGE Utearealene i Bragernes Kvartal blir din hage

EN OASE FOR NYTELSER OG OPPLEVELSER

Et atrium i midten av kvartalet gir mange bruksmuligheter. Bord og benker inviterer til aktiv utnyttelse av hagen og grøntarealene. Du velger selv om du vil nyte privatlivets fred på egen balkong – eller fellesskap med naboer i kvartalshagen. Her vil du både finne komfortsoner med sittegrupper på de solfylte stedene. Og område med lekeplass for barn. Riktig lyssetting vil skape følelsen av en hage som er utformet for beboernes trivsel. Et uterom som gir hele kvartalet et grønt, estetisk og harmonisk uttrykk. En fryd for både øyet og sjel.

EGEN OG FELLES HAGE PÅ BAKKEPLAN

Leilighetene på bakkeplan vil få uteplass rett utenfor døren, behagelig avgrenset av grønne hekker og med umiddelbar tilgang til øvrige fellesarealer. Her får du både din egen lille hage, og tilgang til felleshagen. FELLES TAKTERRASSE

Det er også en stor felles møblert takterrasse på taket av bygg 1 til disposisjon for alle beboerne.

BRAGERNES KVARTAL

13


DIN UTBYGGER Høy kvalitet i rene linjer

De arkitekttegnede leilighetene bygges i høy kvalitet, du skal kjenne og oppleve at din bolig holder høy standard. Hver leilighet og samtlige fellesarealer er gjenstand for smarte, gode og gjennomtenkte løsninger i solide materialer. Estetikk og rene linjer har også preget våre valg av løsninger. Vi har bygget for morgendagen, et klassisk, harmonisk og moderne uttrykk som vil prege byen og nærmiljøet positivt, designet for lang levetid.

14 BRAGERNES KVARTAL


Illustrasjonsfoto.

BRAGERNES KVARTAL

15


DINE VAKRE ROM Helle Tjaberg har over 20 års erfaring med interiør- og designjournalistikk, og var i mange år redaktør for ELLE Decoration Norge. I dag jobber hun for seg selv som trendrådgiver, konsulent og skribent, og skriver i tillegg om interiør og design på egetrom.no. Her er hennes tips om hvordan skape vakre gode rom.

FARGER

Organisk, nøytralt og sofistikert – det hvem ønsker vel ikke å omgi seg med farger som umiddelbart gir deg en følelse av ro? Stikkordet er å velge matt maling, og g jerne i behagelige nyanser av hvitt, grått, svart, blått eller grønt– ja, de to sistnevnte regnes faktisk i dag som nøytrale nyanser, og de er perfekte i det nordiske lyset. Mal alle veggene i samme nyanse, det holder ikke lenger kun med én vegg. Du bør også vurdere å male lister, dører og karmer i samme farge som veggene, det gir en helt egen eksklusivitet. For å skape litt kontrast kan – og bør – du velge en litt blankere maling på treverket.

16 BRAGERNES KVARTAL

ROMFØLELSE

Tenk flyt mellom rommene; f eks ved å la tregulvet gli uhindret mellom de ulike sonene. Det kan også være fint å male to tilstøtende rom i to ulike nyanser av samme farge, det gir flott dybde, Kalk og Kalkgrå fra Jotun Lady er eksempler på to slike nyanser som passer godt sammen og utfyller hverandre. Vær heller ikke redd for å bruke tekstiler, det g jør mye med et rom, ikke minst med tanke på lyd. Ulike teksturer og mønstre gir også fin personlighet. Glem heller ikke gardiner – hvis du ønsker et rolig uttrykk bør du velge gardiner som går i samme fargeskala som veggene. Tenk også på hvordan du henger opp gardinene, fester du dem høyt oppe ved taket løftes blikket og rommet virker større. Gå alltid for lange gardiner, som sveiper gulvet, det gir en deilig luksuriøs følelse.


Mørkerom. Ikke vær redd for å velge dype farger; grått er trygt, men en matt svart farge kan også virke både lun og hyggelig. For en liknende nyanse forsøk Dempet Sort fra Jotun Lady. Stolene på bildet heter Zendo, og er trukket i nydelig velurtekstil, som er både luksuriøst og elegant. Legg også merke til den høyreiste lampen. Både stoler og lampe er fra Slettvoll, slettvoll.no.

BRAGERNES KVARTAL

17


I det lyse hjørne. Mot lyse vegger er det viktig å jobbe med struktur og kontraster. Lin og grovere tekstiler fungerer flott sammen med spennende objekter i tre. Samle alle de vakre g jenstandene dine og bøker du er glad i på et konsollbord for et nydelig blikkfang i rommet. Alle møbler og g jenstander på bildet er fra Slettvoll, slettvoll.no.

18 BRAGERNES KVARTAL


1

2

3

1. Lysende. Ingenting setter stemningen raskere enn blafrende stearinlys. Ikke nøy deg med én lyslykt, sett to sammen for en vakker effekt. Bland også g jerne klart og farget glass, lyktene på bildet er fra serien Unplugged fra Northern Lighting, northernlighting.no. 2. Myk sone. La det bugne av puter for en luksuriøs effekt, disse er trukket i lintekstil fra Colefax & Fowler, poesiinterior.no. 3. Ny eleganse. Messing og kobber gir varme til interiøret – her er vakre lysestaker fra serien Unplugged plassert i dekorativ sammenheng, northernlighting.no.

PÅ UTSTILLING

Den vakreste måten å vise frem vakre ting på er å samle dem f eks på et brett, på en hylle eller et bord. Da er det også enkelt å både flytte på dem, eller g jøre små endringer. Sett fram ting du er glad i, reiseminner, g jenstander med affeksjonsverdi, lysestaker m m. Det kan også bli utrolig vakkert med g jentagelser; og med det mener vi å samle mange liknende g jenstander, som kanskje bare varierer i størrelse eller form, men som har samme farge eller er av samme materiale. Store, vakre bøker g jør seg selvfølgelig alltid også på et bord, det samme g jelder duftlys.

PÅ VEGGEN

Bilder har utrolig mye å si for et rom, men mange g jør den feilen at de henger for få bilder på en vegg. Har du ett stort maleri er det klart at det krever sin plass, men hvis du har mange mindre bilder kan det være flott å henge flere sammen. Husk bare å ta utgangpunkt i en rett linje enten øverst eller nederst. Legg bildene ut på gulvet først for å se dem sammen og finne den perfekte miksen – vær ikke redd for å blande ulike stilarter, eller få inn en g jenstand i tillegg.

BRAGERNES KVARTAL

19


Illustrasjonsfoto.

20 BRAGERNES KVARTAL


DIN BILPOOL I Bragernes Kvartal får du tilgang til bilpool

BIL NÅR DU TRENGER DET

En bilpool består av et antall biler som flere deler. Som beboer i Bragernes Kvartal får du tilgang til å leie bil når du trenger det. Du betaler kun for bilen når du bruker den. OVER 120 BILER TIL DISPOSISJON – LANDET RUNDT

Det er enkelt, du vet hvor bilene er parkert. Noen av bilpoolens biler står i garasjen under din leilighet. Men du kan også bruke bilpolens biler rundt i Norge.

BILLIG, ENKELT OG MILJØVENNLIG

Egen bil er dyrt. Og når du bor så sentralt som her vil behovet være begrenset for de fleste. De fleste biler står parkert 90 % av tiden. Med bilpool reduserer du kostnadene til bilhold vesentlig, samtidig som du har bil når du trenger det. Du slipper å tenke på all jobben med å eie egen bil. Du booker tid, henter bilen, kjører og parkerer etter bruk. Enkelt og greit. Alt annet er tatt hånd om. I tillegg er selvsagt bilpool veldig miljøeffektivt, spesielt i byen.

BRAGERNES KVARTAL

21


DIN TILHENGER Enkelt og greit, lett tilgjengelig – i garasjen der du bor

Bragernes kvartal har en egen tilhenger til disposisjon for alle beboere. Enkelt og greit, lett tilg jengelig – i garasjen der du bor. Skal du hente, bringe og frakte ting har du alltid en henger i garasjen. Trenger du henger på hytta en helg, er det bare å reservere tid. Har du handlet noe du ikke har plass til i bilen, lån hengeren!

22 BRAGERNES KVARTAL


Illustrasjonsfoto.

BRAGERNES KVARTAL

23


24 BRAGERNES KVARTAL


DINE GJESTER En felles gjesteleilighet står til disposisjon til leie for alle beboerne

ALLTID PLASS TIL OVERNATTINGSGJESTER

Mange har behov for plass til venner og familie som kommer på besøk. Men ikke så ofte at det er nødvendig med eget g jesterom i leiligheten. Gjesterom er ofte det rommet som stables fullt av ting, fordi du sjelden trenger det til g jester. Dermed kan du heller glede deg over å bruke ekstra rom til egne formål. I Bragernes Kvartal har vi løst dette med en g jesteleilighet som alle kan reservere og leie til sine g jester.

OVERNATTING MED SENGEPLASS TIL 4

En arealeffektiv, nærliggende leilighet som består av soverom, stue, kjøkken og bad. Gjestene kan gå tørrskodd mellom g jesteleiligheten og din leilighet, og dessuten ha gleden av å trekke seg tilbake. I tillegg synes alle det er deilig å ha eget bad og kjøkken. Vi definerer g jestfrihet som frihet for g jestene. Og frihet for vertskapet.

BRAGERNES KVARTAL

25


DITT HOBBYROM Felles hobbyrom til disposisjon og nytte for alle beboerne

ROMMET DU IKKE SAVNER FØR DU ABSOLUTT TRENGER DET

Gjesterom og hobbyrom har en ting felles; du trenger dem sjelden, men når du virkelig trenger dem er det tungvint å ikke ha dem. Derfor har vi også innredet felles hobbyrom for beboerne. Et rom med plass til dine hobbyer, her finner du stativ til å mekke sykkel og smørebenk til ski, og dessuten noe basis verktøy. ALTMULIGROMMET

Hobbyrommet brukes til akkurat det beboerne selv ønsker. Enten du skal reparere en sykkel, smøre ski for hele familien, snekre et skap eller lage modellfly. Av og til har du det for deg selv, andre ganger kan du ta med kaffekoppen og slå av en hyggelig prat med naboer som bruker rommet samtidig.

26 BRAGERNES KVARTAL


BRAGERNES KVARTAL

27


Illustrasjonsfoto.

28 BRAGERNES KVARTAL


DITT BOLIGVALG Lyse, moderne og arealeffektive leiligheter, fra 2-roms til store 4-roms

LYST PÅ SOLSIDEN

Bragernes Kvartal har det som mange nordmenn ønsker seg aller mest; lys og sol. Flere av leilighetene får i tillegg panoramautsikt. Nærmere smørøyet kommer du ikke. ESTETISK SAMSPILL, BLIKK FOR DESIGN

Estetisk utforming har vært viktig for alle arkitektoniske valg. Et helt kvartal vil prege bybildet i generasjoner og fortjener løsninger som både forskjønner beboernes hverdag og byens profil. Linjene i landskapet, materialenes samspill med omgivelsene, helhetsuttrykket og følelsen av kvalitet i utførelse. Detaljene som gir det lille ekstra. Tegl og stål, klassiske, moderne og rene linjer, et grønt atrium med god atmosfære vil prege kvartalet. Material- og innredningsløsninger er valgt med tanke på høy standard, kvalitet og god design.

BRAGERNES KVARTAL

29


HVORDAN LESE TEGNINGENE: BRAGERNES KVARTAL

TYPE XIV-B

R20 - 54 Rådhusgata 20 Etasje Leil.nr

BRAGERNES KVARTAL

N

Leil. Antall rom

R20-54 2

Type

XIV-B

BRA

73 m²

P-rom

70 m²

Etasje 30 BRAGERNES KVARTAL

5

ROM 2 ETASJE 5 BRA 73 KVM P-ROM 70 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 8+12 KVM


Illustrasjonsfoto.

BRAGERNES KVARTAL

31


ROM 2 ETASJE 2 BRA 85 KVM P-ROM 82 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 12 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XVIII

R20-21, R22-21

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XVIII

R20-21, R22-21

Spis 15 m2

Sov 14 m2

Bod 3 m2

Kjk 8 m2

T

Gang 8 m2

Bad m2

Bad 6 m2

R20-21 2R+kjk

Stue 26 m2

N

Sov 14 m2

Leil. Antall rom Type

R20-21, R22-21 2 XVIII

BRA P-rom

85 m²

Etasje

2

32 BRAGERNES KVARTAL

82 m² Terrasse 12 m2

FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07

2 2 85 m2 82 m2 5 m2


ROM 2 ETASJE 2 BRA 56 KVM P-ROM 53 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 17 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XVII

R20-22, R22-22

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XVII

R20-22, R22-22

2 2 56 m2 53 m2 5 m2

Gang 5 m2

T

Gang 8m

T

Bad 5 m2

Bod 3 m2

Bad 6 m2

Stue/kjk. 26 m2

R20-22 2R+kjk Sov 14 m2

N Terrasse 17 m2

Leil. Antall rom Type

R20-22, R22-22 2 XVII

BRA P-rom

56 m²

Etasje

2

53 m²

FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07

BRAGERNES KVARTAL

33


ROM 2 ETASJE 2 BRA 54 KVM P-ROM 50 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 14 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XVI-A

R20-23

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XVI-A

R20-23

Bod 4 m2

T

Bad 5 m2

Gang 6 m2

R20-23 2R+kjk Stue/kjk. 23 m2 Sov 13 m2

N Terrasse 14 m2

Leil.

R20-23

Antall rom Type

2 XVI-A

BRA

54 m²

P-rom

50 m²

Etasje

2

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07

34 BRAGERNES KVARTAL

FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

2 2 54 m2 50 m2 5 m2


ROM 2 ETASJE 2, 3, 4 BRA 73 KVM P-ROM 70 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 8 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XIV-A

R20-24, R20-34, R20-44

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XIV-A

R20-24, R20-34, R20-44

Sov 10 m2

2 2, 3, 4 73 m2 70 m2 5 m2

Gang 11 m2

T

Bad 5 m2

Sov 16 m2 Inngl. balkong 8 m2

Stue/kjk. 35 m2

Bod 3 m2

R20-24 2R+kjk

N

Leil.

R20-24, R20-34, R20-44

Antall rom Type

2 XIV-A

BRA

73 m²

P-rom

70 m²

Etasje

2, 3, 4

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07 FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

BRAGERNES KVARTAL

35


ROM 3 ETASJE 2 BRA 76 KVM P-ROM 73 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 9 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XV

R20-25

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XV

R20-25

Fellesrom

Sov 13 m2 Bad 6 m2

Stue/kjk. 30 m2

R20-25 3R+kjk

Sov 10 m2

N

Gang 11 m2

T

Leil. Antall rom Type

Bod 3 m2

Gang 10 m2

Inngl. balkong 9 m2

T

R20-25 3 XV

BRA

76 m²

P-rom

73 m²

Etasje

2

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07

36 BRAGERNES KVARTAL

FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

3 2 76 m2 73 m2 5 m2


ROM 3 ETASJE 3 BRA 101 KVM P-ROM 98 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 4+12 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XXVII-A

R20-31, R22-31

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XXVII-A

R20-31, R22-31

3 3 101 m2 98 m2 5 m2

Inngl. balkong 4 m2

Sov 14 m2

Kjk 18 m2

T

Gang 7 m2

R20-31 3R+kjk

T

Stue 36 m2

Bad 6 m2

Bad 5 m2

Bod 3 m2

N

Sov 10 m2

Leil. Antall rom Type

Sov 13 m2

R20-31, R22-31 3 XXVII-A

BRA P-rom

101 m²

Etasje

3

98 m²

Balkong 12 m2

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07 FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

BRAGERNES KVARTAL

37


ROM 2 ETASJE 3 BRA 54 KVM P-ROM 50 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 9 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XXVI-A

R20-32, R22-32

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XXVI-A

R20-32, R22-32

Bod 4 m2

T

Bad 5 m2

Gang 6 m2

R20-32 2R+kjk Stue/kjk. 23 m2 Sov 13 m2

Balkong 9 m2

N

Leil. Antall rom Type

R20-32, R22-32 2 XXVI-A

BRA P-rom

54 m²

Etasje

3

50 m²

FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07

FASADE NORD

38 BRAGERNES KVARTAL

FASADE ØST

2 3 54 m2 50 m2 5 m2


ROM 2 ETASJE 3, 4, 5 BRA 54 KVM P-ROM 50 KVM SPORTSBOD 5 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XVI-B

R20-33, R20-43, R20-53

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XVI-B

R20-33, R20-43, R20-53

Bod 4 m2

T

Bad 5 m2

2 3, 4, 5 54 m2 50 m2 5 m2

Gang 6 m2

R20-33 2R+kjk Stue/kjk. 23 m2 Sov 13 m2

N

Leil.

R20-33, R20-43, R20-53 2

Antall rom Type

XVI-B

BRA

54 m²

P-rom

50 m²

Etasje

3, 4, 5

FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07

FASADE NORD

FASADE ØST

BRAGERNES KVARTAL

39


ROM 4 ETASJE 3, 4, 5 BRA 112 KVM P-ROM 108 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 4+9 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XXV

R20-35, R20-45, R20-55

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XXV

R20-35, R20-45, R20-55

Inngl. balkong 4 m2

T

Sov 10 m2

Sov 7 m2

Bod 4 m2

Bad 5 m2

4 3, 4, 5 112 m2 108 m2 5m2

Bad 7 m2 Sov 15 m2

Stue/kjk. 41 m2

R20-35 4R+kjk

Inngl. balkong 9 m2

Gang 18 m2

N Gang 11 m2

T

Leil. Antall rom

T

Bod 4 m2

Bod 4 m2

R20-35, R20-45, R20-55 4

Type

XXV

BRA

112 m²

P-rom

108 m²

Etasje

3, 4, 5

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07

40 BRAGERNES KVARTAL

FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

T


ROM 3 ETASJE 4, 5 BRA 101 KVM P-ROM 98 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 4+18 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XXVII-B

R20-41, R20-51, R22-41, R22-51

BRAGERNES KVARTAL

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

R20-41, R20-51, R22-41, R22-51

Type XXVII-B

3 4, 5 101 m2 98 m2 5m2

Balkong 4 m2

Sov 14 m2

Kjk 18 m2

T

Gang 7 m2

T

R20-41 3R+kjk Bad 5 m2

Stue 36 m2

Bad 6 m2

Bod 3 m2

N Sov 10 m2 Sov 13 m2

Leil. Antall rom

R20-41, R20-51, R22-41, R22-51 3

Type

XXVII-B

BRA

101 m²

P-rom

98 m²

Etasje

4, 5

Balkong 18 m2

FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07

BRAGERNES KVARTAL

41


ROM 2 ETASJE 4,5 BRA 54 KVM P-ROM 50 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 10 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XXVI-B

R20-42, R20-52, R22-42, R22-52

BRAGERNES KVARTAL

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

R20-42, R20-52, R22-42, R22-52

Type XXVI-B

Bod 4 m2

T

Gang 6 m2

Bad 5 m2

R20-42 2R+kjk Stue/kjk. 23 m2 Sov 13 m2

N

Balkong 10 m2

Leil.

R20-42, R20-52, R22-42, R22-52

Antall rom

2

Type

XXVI-B

BRA

54 m²

P-rom

50 m²

Etasje

4, 5

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07

42 BRAGERNES KVARTAL

FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

2 4, 5 54 m2 50 m2 5 m2


ROM 2 ETASJE 5 BRA 73 KVM P-ROM 70 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 8+12 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XIV-B

R20-54

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XIV-B

R20-54

2 5 73 m2 70 m2 5 m2

Gang 11 m2

T

Bad 5 m2

Sov 16 m2

Bad 5m

Inngl. balkong 8 m2

Stue/kjk. 35 m2

Bod 3 m2

R20-54 2R+kjk Sov 13

Trapp 2 trinn

N

Terrasse 12 m2

Leil. Antall rom

R20-54 2

Type

XIV-B

BRA P-rom

73 m²

Etasje

5

70 m²

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07 FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

BRAGERNES KVARTAL

43


44 BRAGERNES KVARTAL


BRAGERNES KVARTAL

45


ROM 4 ETASJE 6 BRA 111 KVM P-ROM 107 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 8+24 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XXXVII

R20-61

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XXXVII

R20-61

Balkong 8 m2

Sov 12 m2 Sov 15 m2

T

Bad 5 m2 Gang 12 m2

Wc 3 m2

Bod 4 m2

Bad 5 m2

Stue/kjk. 42 m2

N

Leil. Antall rom

R20-61 4R+kjk

Bod 4 m2

Sov 11 m2

Bad R20-61 2 5m

4

Type

XXXVII

BRA

111 m²

P-rom

107 m²

Etasje

6

46 BRAGERNES KVARTAL

Terrasse/balkong 24 m2

FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07

4 6 111 m2 107 m2 5 m2


ROM 4 ETASJE 6 BRA 111 KVM P-ROM 107 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 15 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XXXVI

R20-62

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XXXVI

R20-62

Bad 4 m2

4 6 111 m2 107 m2 5 m2

T

Vaskerom 3 m2

Bod 3 m2

Bad 5 m2 Hall 9 m2

Gang 11 m2

Bod 4 m2

Stue/kjk. 41 m2

overlys

R20-62 4R+kjk

Terrasse 15 m2

Sov 8 m2

Sov 8 m2

Sov 13 m2

Bad 5 m2

N

Leil. Antall rom Type

R20-62 4 XXXVI

BRA P-rom

111 m²

Etasje

6

107 m²

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07 FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

BRAGERNES KVARTAL

47


ROM 4 ETASJE 6 BRA 109 KVM P-ROM 106 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 48 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XXXV

R20-63

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XXXV

R20-63

4 6 109 m2 106 m2 5 m2

Terrasse 48 m2

Bad 5 m2

Sov 10 m2

Sov 15 m2

Sov 7 m2

R20-63 4R+kjk Stue/kjk. 42 m2

Gang 11 m2

overlys

N Bad 4 m2

Leil.

T

Vaskerom 3 m2

Bod 3 m2

Hall

R20-63 4

Antall rom Type

XXXV

BRA

109 m²

P-rom

106 m²

Etasje

6

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07

48 BRAGERNES KVARTAL

FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST


ROM 4 ETASJE 7 BRA 122 KVM P-ROM 118 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 20+129 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XLIII

R20-71

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XLIII

R20-71

4 7 122m 2 118 m2 5 m2

Terrasse 20 m2

Sov 15 m2

Bod 4 m2

Vaskerom 3 m2

Bad 5 m2 Gang 13 m2

Stue/kjk. 50 m2

R20-71 4R+kjk

N Sov 8 m2

Sov 14 m2 Bad 6 m2

Leil.

R20-71

Antall rom Type BRA

Terrasse 129 m2

4 XLIII 122 m²

P-rom

118 m²

Etasje

7

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07 FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

BRAGERNES KVARTAL

49


ROM 3 ETASJE 2 BRA 69 KVM P-ROM 65 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 10 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XIX

R22-23

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XIX

R22-23

Sov 11 m2

Sov 11 m2

Bod 2 m2

Gang 10 m2

Bad 5 m2

T

Bod 2 m2

N

R22-23 3R+kjk Stue/kjk. 25 m2

Leil.

R22-23 3

Antall rom Type

XIX

BRA P-rom

69 m²

Etasje

2

65 m² Terrasse 10 m2

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07

50 BRAGERNES KVARTAL

FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

3 2 69 m2 65 m2 5 m2


ROM 3 ETASJE 3, 4, 5 BRA 89 KVM P-ROM 86 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 4+10 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XXVIII

R22-33, R22-43, R22-53

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XXVIII

R22-33, R22-43, R22-53

3 3, 4, 5 89 m2 86 m2 5 m2

Inngl. balkong 4 m2

Sov 16 m2 Sov 16 m2

T

Bad 5 m2

Gang 14 m2

Bod 3 m2

Bod 4 m2

Gang 6 m2 Stue/kjk. 31 m2

R22-33 3R+kjk

N

R22-32 2R+kjk Stue/kjk. 23 m2

Leil. Antall rom Type

R22-33, R22-43, R22-53 3 XXVIII

BRA P-rom

89 m²

Etasje

3, 4, 5

86 m² Balkong 10 m2

Balkong 9m

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07 FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

BRAGERNES KVARTAL

51


ROM 4 ETASJE 6 BRA 111 KVM P-ROM 107 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 4+24 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XXXVII-B

R22-61

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XXXVII-A

R20-61

Balkong 8 m2

Sov 12 m2 Sov 15 m2

T

Bad 5 m2 Gang 12 m2

Wc 3 m2

Bod 4 m2

Bad 5 m2

Stue/kjk. 42 m2

N

Leil. Antall rom Type

R20-61 4R+kjk

Bod 4 m2

Bad 5 m2

Sov 11 m2

R22-61 4 XXXVII-B

BRA P-rom

111 m²

Etasje

6

52 BRAGERNES KVARTAL

107 m² Terrasse/balkong 24 m2

FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07

4 6 111 m2 107 m2 5 m2


ROM 4 ETASJE 6 BRA 115 KVM P-ROM 112 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 4+32 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XXXVIII

R22-62

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XXXVIII

R22-62

4 6 115 m2 112 m2 5 m2

Balkong 4 m2

Sov 14 m2 Sov 16 m2

T

Bad 5 m2

Gang 14 m2 Wc 3 m2 Bod 3 m2

Sov 7 m2

N Stue/kjk. 47 m2

R22-62 4R+kjk

Leil.

R22-62

Antall rom Type

4 XXXVIII

BRA

115 m²

P-rom

112 m²

Etasje

6

Terrasse/balkong 32 m2

FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07

BRAGERNES KVARTAL

53


ROM 4 ETASJE 7 BRA 121 KVM P-ROM 117 KVM SPORTSBOD 5 KVM TERRASSE 21+100 KVM

BRAGERNES KVARTAL

TYPE XLIV

R22-71

BRAGERNES KVARTAL

ROM: ETASJE: BRA: P-R0M: SPORTSBOD:

BRAGERNES KVARTAL Type XLIV

R22-71

Terrasse 21 m2

Bod 4 m2 Sov 10 m2

Sov 7 m2 Vaskerom 3 m2

Bad 5 m2 Gang 13 m2

Bad 6 m2

R22-71 4R+kjk

Stue/kjk. 53 m2

Sov 14 m2

N

Leil. Antall rom Type

R22-71

Terrasse 100 m2

4 XLIV

BRA

121 m²

P-rom

117 m²

Etasje

7

FASADE SYD GÅRDSROM

FASADE VEST

Forbehold for eventuelle endringer og avvik. 2016-01-07

FASADE NORD

54 BRAGERNES KVARTAL

FASADE ØST

4 7 121m 2 117 m2 5 m2


Illustrasjonsfoto.

BRAGERNES KVARTAL

55


Illustrasjonsfoto.

56 BRAGERNES KVARTAL


DIN MEGLER Å velge bolig handler om følelser, drømmer og individuelle behov. Vi hjelper deg å finne følelsen, realisere drømmen og tilfredsstille dine behov.

MEGLERENS ERFARING – DIN TRYGGHET

Eiendomsmegler Dahl er samarbeidspartner for Bragernes Kvartal. Selskapet har lang erfaring fra eiendomsmegling og er blant landets eldste eiendomsmeglerfirmaer. Disse meglerne er klare til å hjelpe deg:

HAAKON BERG Eiendomsmegler MNEF Telefon: 32 21 96 10 Mobil: 952 44 906 hb@dahlas.no

GUSTAV WAAL Megler MNEF Telefon: 32 21 96 07 Mobil: 909 52 321 gustav.waal@dahlas.no

BRAGERNES KVARTAL

57


SCHWENCKEGATA 58 BRAGERNES KVARTAL


BYGGETRINN 1

RÅDHUSGATA BRAGERNES KVARTAL

59

Illustrasjonsfoto. Illustrasjonsfoto.

BYGGETRINN 2


NOTATER:


UTVIKLER: Vestaksen Eiendom AS MEGLER: Eiendomsmegler Dahl AS ARKITEKT: Link Arkitektur AS Idé, Layout og g jennomføring: DEON AS


Megler MNEF Telefon: 32 21 96 07 Mobil: 909 52 321 gustav.waal@dahlas.no

Profile for DEON AS

Bragernes kvartal. Prospekt byggetrinn 2  

Bragernes kvartal. Prospekt byggetrinn 2  

Profile for deonas
Advertisement