Page 1

24 September t/m 1 Oktober

V A K C U R S U S

Stralingsdeskundig KEW dossier Endo-updated Ge誰nspecteerd Bevoegd Bekwaam Goedgekeurd IGZ


Uitnodiging van Papierwinkel

cursusorganisatie Doelgroep: tandartsen

24 september t/m 1 oktober Röntgenologie, endo en praktijkmanagement. De ingrediënten voor een ontspannen cursusweek onder de Griekse zon. Een vakcursus voor tandartsen met actuele onderwerpen. Zo maakt u uw eigen KEW-dossier voor de praktijk en ontvangt u het certificaat stralingsdeskundige niveau 5A/M. Een bijzonder leerzame hands-on training endo en krijgt u meer inzicht in uw praktijkmanagement zoals het implementeren van de WIP-richtlijn, IGZ inspectie en kwaliteitsbeleid met het oog op vrije tarieven. Dit allemaal met onze topdocenten Erwin Berkhout, Joerd van der Meer en Sjoerd Kuiken. In het vaargebied rondom Levkas zeilen we elke dag op diverse types zeiljachten naar een andere haven voor de cursus en diner. Overnachting op de zeiljachten, met mogelijkheid een éénpersoons hut te reseveren. U zeilt zelf, maar zeilervaring is niet nodig voor iedereen. Er is begeleiding door een ervaren flottielje leider. Partners zijn welkom. Voor uitgebreide informatie en inschrijving:

www.papierwinkel.nl/cursus info@papierwinkel.nl of 06-23212295 Al meer dan 10 jaar dé specialist voor tandheelkundige vakcursussen én flottieljezeilen.

J(tandarts-endodontoloog) oerd van der Meer studeerde in 1989 af als tandarts. Na het vervullen van de militaire dienstplicht, werkte hij 4 jaar op het centrum voor orale implantologie in Drenthe. In 1995 begon hij als part-time medewerker in het Centrum Bijzondere Tandheelkunde te Assen. Van 1996-2002 werkte hij, eveneens part-time als medewerker van de tandheelkunde opleiding van de RUG. De overige tijd van de week werkte hij als onderzoeker bij de afdeling Endodontologie van de Universiteit van Nijmegen. van de Meer hoopt in 2012 te promoveren op de toepassing van “3D workflows” in de Orthodontie en de Kaakchirurgie.

S(bedrijfskundige) joerd Kuiken In 2002 afgestudeerd bedrijfskundige. Vervolgens ruim 8 jaar gewerkt bij accountantskantoor PwC als organisatieadviseur. Zijn vrouw is tandarts en via haar kent hij alle uitdagingen op het gebied van praktijkmanagement in de tandheelkundige praktijk. Zijn bedrijfskundige expertise is in 2010 samengegaan met zijn praktijkmanagement ervaringen met de start van zijn onderneming Kuiken Praktijkmanagement. Als zelfstandig praktijkadviseur is zijn dienstverlening gericht op het adviseren en ondersteunen van tandheelkundige praktijken op het gebied van hygiëne en infectiepreventie.

E(tandarts-radioloog) rwin Berkhout studeerde in 1998 af als tandarts. Na zijn afstuderen is hij parttime als universitair docent bij de sectie tandheelkundige radiologie van ACTA gaan werken. In 2007 promoveerde Berkhout op het onderwerp 'digitale radiologie'. In 2009 voltooide hij de opleiding tot stralingsdeskundige niveau3. Hij is vice voorzitter van de internationale vereniging voor internationale vereniging voor dentomaxillofacial radiology. Daarnaast werkt hij parttime als algemeen practicus, sinds 2005 in zijn eigen praktijk in Loosdrecht en is hij adviseur bij de verwijspraktijk voor tandheelkundige radiologie en diagnostiek, conebeam3d.nl.

Levkas Uitnodiging  

Uitnodiging van de tandheelkundige vakcursus in Levkas.