Page 1

Digitaal panoramisch en cefalometrisch systeem

KODAK 8000/8000C

Krachtige eenvoud. Verrassend betaalbaar.


Een geweldig product, dat nog beter is geworden Wij streven ernaar onze producten voortdurend te verbeteren en om er diagnostisch uit te springen. De nieuwe en verbeterde versie van het Kodak 8000/8000C digitale panoramische en cefalometrische systeem is slechts één uitstekend voorbeeld hiervan. Voortbordurend op het succes van het Kodak 8000systeem biedt deze nieuwe versie de tandheelkundige professionals de diagnostische kwaliteit en eenvoud die zij nodig hebben met een voortdurende betaalbaarheid. Het Kodak 8000-systeem biedt een hoge beeldkwaliteit, is snel en moeiteloos en is hiermee de perfecte oplossing voor panoramische en cefalometrische basisonderzoeken.

Nieuw en verbeterd • Verbeterde beeldkwaliteit • Ethernet-verbinding voor een eenvoudigere installatie • Cefalometrische module-ontwerp


Ontwikkel een panoramische visie

Het digitale panoramische Kodak 8000systeem vereenvoudigt uw praktijk. De gestroomlijnde gebruikersinterface en het computergestuurde systeem voor bruikbaarheid en de gezicht-tot-gezicht plaatsing zorgen voor een eenvoudige plaatsing van de patiĂŤnt.

Digitale panoramische systeem

Intussen genereert de moderne technologie van het systeem snel, veilig en eenvoudig consistente duidelijke opnames.

KODAK 8000

Eenvoud, kwaliteit en productiviteit

Eenvoud. Productiviteit. Kwaliteit.


Zorg is makkelijk voor iedereen Eenvoudigere plaatsing Het Kodak 8000-systeem maakt het plaatsen van patiënten eenvoudig. Anders dan andere systemen die de patiënt met zijn of haar rug naar de bediener plaatsen, biedt het Kodak 8000-systeem een gezichttot-gezicht plaatsing voor een eenvoudiger plaatsing en comfortabelere onderzoeken. Nu kunt u de patiënten in de ogen kijken, zodat u ze op hun gemak kunt stellen. Betere diagnoses Dankzij het open ontwerp van het systeem voelen uw patiënten zich meer op hun gemak en zullen zij minder bewegen. Dit zorgt weer voor duidelijke opnames van een hoge kwaliteit die u nodig hebt om nauwkeurige diagnoses te stellen.

Het Kodak 8000-systeem plaatst patiënten en tandartsen tegenover elkaar voor een betere communicatie. U kunt eenvoudig met patiënten praten en ze door het proces begeleiden.

Met behulp van de laserstralen kunt u eenvoudig en nauwkeurig de patiënt positioneren.


Een kind kan de was doen Gebruikersvriendelijk Het Kodak 8000-systeem beschikt over een intuïtieve interface die de basis vormt van de eenvoud. Het is zeer eenvoudig te bedienen en te begrijpen; zelfs voor de nieuwste teamleden.

Tijdbesparend Aangezien het Kodak 8000-systeem eenvoudig te gebruiken is, kunt u uw aandacht meer richten op uw patiënten, wat jullie beiden kunnen waarderen.

Eenvoudig en doeltreffend De gebruikersinterface is georganiseerd met duidelijke, intuïtieve pictogrammen en menu’s. Het hele proces wordt duidelijk volgens een logische en duidelijke volgorde, zodat u uw onderzoek kunt voorbereiden en belichtingsinstellingen snel en eenvoudig kunt invoeren. 1. Selecteer het programma.

2. Voer de patiëntgegevens in.

3. Stel de belichtingsparameters in.


Moeiteloze opnameverwerking Wilt u het contrast aanpassen?

Verbeterde beeldkwaliteit

Wilt u de helderheid aanpassen?

Met de nieuwste softwareverwerkingsalgoritmen geeft het verbeterde Kodak 8000-systeem duidelijke en scherpere klinische details. Het resultaat: opnamen met een hoge diagnostische waarde.

Dit is mogelijk met de krachtige opnamesoftware van het Kodak 8000-systeem, en nog veel meer. Beeldverbetering wordt eenvoudig gemaakt dankzij een volledig assortiment van hulpmiddelen. Vanaf nu wordt het analyseren van opnames een totaal nieuwe ervaring. 1

2 1. Opnames zonder het nieuwe scherptefilter en met het nieuwe scherptefilter. 2. Omgekeerde video voor een betere perceptie van de radiodekkende gebieden. 3. Markeereffect: lokaal contrast om klinische details te markeren. Zie de relatie tussen een verstandskies en het mandibulair kanaal.

3


Directe resultaten Drie snelle stappen

1. Stel de parameters in.

Het Kodak 8000-systeem versnelt uw gehele bedrijfsvoering. We hebben het proces tot drie eenvoudige stappen vereenvoudigd, die allemaal zijn ontworpen op eenvoud en snelheid. Direct opnamen maken Een van de voordelen van digitale technologie is de mogelijkheid om uw röntgenfoto’s direct te zien. U kunt het onderzoek zelfs stopzetten als u ziet dat iets niet goed is. 2. Plaats de patiënt.

Effectievere zorg Al met al ziet u een nettoafname in down-time en een overeenkomstige toename in productiviteit.

3. Leg het beeld vast in real-time.


Meerdere perspectieven Neemt elke hoek mee

1

Legt alle opnamen vast die u nodig hebt en alle weergaven die u vereist voor de basisonderzoeksbehoeften. Meerdere weergaven Een van de voordelen van het Kodak 8000-systeem is dat het een reeks opnamemogelijkheden biedt. Zoals u weet, vereist een juiste diagnose de mogelijkheid om er op diverse manieren naar te kijken.

2

3

1. Met het meest uitgevoerde onderzoek, een standaard OPT, kunt u de gehele tandstructuur zien, alsook de omringende botten en weefsels. 2. De temporo-onderkaakgewrichten (TMJ) in vier zijweergaven, mond open en gesloten op dezelfde opname. Dit is vooral handig bij het opsporen van vervormingen in het cranio-onderkaakgewricht.

4

3. De temporo-onderkaakgewrichten in 2 zijweergaven, mond open of gesloten. 4. De sinus. 5. Het standaard panoramisch gesegmenteerde programma kan een of meerdere secties isoleren, waarbij de belichting van de patiĂŤnt wordt beperkt.

5


De cirkel voltooien Moeiteloze integratie We ontwierpen het Kodak 8000-systeem om het precies in uw huidige bedrijfsvoering te passen. Feitelijk dient onze software als de controlebasis voor elk tandheelkundig opnameverwerkingssysteem van Kodak.

KODAK intraorale rรถntgensystemen KODAK 3D-opnamesystemen

KODAK digitale radiografiesystemen KODAK digitale panoramische en cefalometrische systemen

KODAK digitaal rรถntgensysteem met fosforplaten

KODAK intraorale camera

Opname-integratie met praktijkbeheersoftware


Effectief beeldbeheer Krachtige software

Digitaal en direct

U hebt de opname. Nu hebt u nog de mogelijkheid om het te delen, af te drukken of in een bestand te zetten. Met de tandheelkundige afbeeldingssoftware van Kodak kunt u alle drie doen.

Met slechts één muisklik kunt u uw afbeelding en de bijbehorende parameters opslaan. U kunt zelfs opmerkingen toevoegen. Digitale technologie betekent ook dat, ongeacht hoe vaak u de beelden afdrukt, kopieert of ophaalt, u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteitsverlies. Zeer compatibel

Afdrukken

E-mail

File (Bestand)

Archive (Archief)

Aangezien de tandheelkundige beeldverwerkingssoftware van Kodak volledig DICOM-compatibel is, is het een fluitje van een cent om het in uw bedrijfsvoering te integreren. In geen tijd kunt u beelden overbrengen en verzenden naar de gewenste media. Er zijn talloze mogelijkheden.

De duidelijk en gebruikersvriendelijke interface is ontworpen voor diagnostische effectiviteit.

Flexibele weergave, krachtige beeldverwerking en beeldbeheerprogramma’s.


Betrouwbaarheid op zijn best Gemoedsrust Als exclusieve fabrikant van tandheelkundige systemen van Kodak zijn wij het bedrijf dat tandheelkundige professionals over de hele wereld vertrouwen voor al hun diagnostische beeldverwerkingsbehoeften. Onze producten zijn ontwikkeld ter bescherming van uw investering en bieden de betrouwbaarheid en lange levensduur die u nodig heeft om het meeste uit uw investering te kunnen halen. Steun waarop u kunt vertrouwen Met een team van toegewijde ondersteuningsexperts streven we ernaar onze klanten het naadloze ge茂ntegreerde systeem te bieden dat ze wensen. Dat is waarom ons ondersteuningsteam er is om de begeleiding te bieden die u nodig hebt v贸贸r, tijdens en na de verkoop.


Het voordeel van hoge frequentie Constante straling Uitgerust met een generator met een hoge frequentie geeft het Kodak 8000-systeem het veiligste onderzoek dat mogelijk is. De technologie van het systeem zorgt ervoor dat de straling constant blijft tijdens de belichting, zodat u betere, veiligere opnames krijgt. Betere, veiligere opnamesDe resultaten zijn opmerkelijk. Met het Kodak 8000-systeem krijgt u opnames met een hoog contrast en homogene beelddichtheid. En het beste van alles is dat de generator met de hoge frequentie dit doet met minder stralingsbelichting dan de conventionele generatoren.

Slechts ĂŠĂŠn voorbeeld van de opmerkelijke resultaten die u snel en moeiteloos verkrijgt met de verbeterde versie van het Kodak 8000-systeem.


Het Kodak 8000C-systeem beschikt over de "one shot"opnametechnologie om snellere, nauwkeurige opnames te maken. Directe belichting, real-time opnameverwerking en een gebruikersvriendelijke interface zorgen ervoor dat u de resultaten met de hoge kwaliteit verkrijgt die u nodig hebt. En met de nieuw ontworpen cefalometrische module en Ethernet-verbinding kan het Kodak 8000C-systeem eenvoudig worden geïnstalleerd in een tandheelkundige praktijk.

Eén opname. Resultaten van hoge kwaliteit

Digitaal panoramisch en cefalometrisch systeem

Totaal uniek

KODAK 8000C

Neem de opname in één keer


Ongelooflijk effectief Binnen een seconde

Betere opnames

Anders dan andere scantechnieken gebruikt het Kodak 8000-systeem de "one shot"opnametechnologie om de schedel in één enkele opname te belichten en dit alles in ruim een seconde.

Verbeterde patiëntencomfort. Moderne technologie. Wanneer u deze functies combineert, ziet u letterlijk de resultaten: duidelijkere, exactere opnames.

Comfortabeler voor patiënten Het systeem voor geprojecteerde opnames reduceert de kans aanzienlijk dat de patiënten zich tijdens het onderzoek bewegen. In feite hoeven ze minder dan een seconde stil te staan/zitten.

Röntgen

Röntgen

Scannen: Andere systemen produceren een opname door patiënten met röntgen te bestralen. Patiënten moeten immobiel blijven gedurende de 8 tot 14 seconden van het bestralingsproces.

Patiënt

Patiënt

Eén opname: De schedels van de patiënten worden allemaal tegelijk belicht in minder dan een seconde. Het resultaat: drastisch gereduceerd risico van onscherpte door beweging van de patiënt.


Eenvoudig te programmeren Kijk en leer De bediening van het Kodak 8000C-systeem is zeer gebruikersvriendelijk. Er is nauwelijks enige training nodig. Eigenlijk kunt u de eenheid eenvoudig bedienen zonder een gebruikershandleiding. Het is zelfs simpel voor uw patiënten, waardoor het een handig communicatiehulpmiddel is. En het beste is nog dat alle programmering direct op uw computer gebeurt. Wordt direct geïntegreerd U ontdekt dat het Kodak 8000C-systeem zonder problemen precies in uw huidige bedrijfsvoering past. U bereikt continuïteit waarmee u de beste zorg kunt bieden.


Voldoe aan hoge verwachtingen Constante verbetering We zijn er voor u. Daarom werken we constant aan het verbeteren van onze producten. De nieuwe versie van het Kodak 8000C-systeem is slechts een voorbeeld hiervan. Eerste klas Alle functies van het Kodak 8000C-systeem zijn het beste van het beste. De generator met de hoge frequentie zorgt ervoor dat er geen beeldkwaliteit verloren gaat bij een lagere stralingsbelasting.

De opgenomen opnameanalysesoftware helpt u bij het verbeteren van uw diagnoses. Met functies zoals de verbeteringsfilters van bot en rand, krijgt u het detailniveau dat u nodig hebt om altijd nauwkeurige, betrouwbare diagnoses te kunnen stellen. Tracering en markeringidentificatie zijn ook veel eenvoudiger, sneller en duidelijker. U ziet de botdichtheid en randverbetering voor uw ogen verschijnen.

1. Botverbetering voor een duidelijke visualisering van bot en kraakbeen.

1

2

2. Randenverbetering voor een betere visualisering van zowel harde als zachte weefsels voor een snelle tracering.


KODAK 8000/8000C-systemen Technische specificaties Generator

Hoge frequentie (max. 140 kHz)

Grootte brandpunt

0,5 mm (IEC 336)

Totale filtratie

> 2,5 mm eq. Al

Buisvoltage

60-90 kV

Buisstroom

2-15 mA

Lijnspanning

230-240 V/50 Hz 230-240 V/60 Hz 110-130 V/60 Hz

Belichtingstijd

Volwassen panoramaopname: 13,9 s. Kind panoramaopname: 13,2 s. Sinusbeeld bovenkaak: 10,7 s. Zijwaarts TMJ, 2 secties: 4,6 s. Zijwaarts TMJ, 4 secties: 9,2 s. Cefalometrische opnames: 0,1 - 3,2 s.

Vergroting

Panorama: 1,27 Cef: 1,14

Gewicht

Kodak 8000-systeem: 120 kg Kodak 8000C-systeem: 145 kg

Grijswaarde

16384 (14 bits)

Sensorafmeting

Panorama: 64 x 1348 pixels Cef: 1360 x 1840 pixels

Beeldveld

Panorama: 6,1 x 129,4 mm Cef: 195 x 263 mm


Afmetingen KODAK 8000-systeem Voorkant

Bovenkant

,

,

,

,

,

,

KODAK 8000C-systeem Voorkant

Bovenkant

,

,

,

,

,

,

,

,


Wilt u meer weten? Neem voor meer informatie contact op met een erkende dealer of ga naar onze website: www.kodakdental.com

Deze brochure wordt u aangeboden door:

Carestream Health Product met licentie

Š Carestream Health, Inc., 2010. Het Kodak handelsmerk en de huisstijl worden gebruikt onder licentie van Kodak.

3/25/2010

Brochure Kodak 8000 en 8000C  
Brochure Kodak 8000 en 8000C  

Nederlandse brochure van de Kodak 8000